tre ord och jag faller direkt ..

hejdär sötnosar! hoppas ni mår bra? det gör iallafall jag! jag har haft en sjukt rolig dag asså.. haha, jag var på stan idag med josefin&jennifer, &det kan inte bli mer än roligt asså! vi blev jagade av en utklädd kyckling, blev fotade när vi stog i skyltfönstret på H&M av någon läskig snubbe, stoppade rulltrappan så folk ramlade, spanade boys&hade allmänt chill! sen så såg jag värsta kapet inne på NK!;

jag; josefin, jennifer, kolla snyggingen i röd kepa!
josefin; men han va inte så fin..
jennifer; nej..
jag; jomen yummie!
jag; vänta.. hans tjej? vemfan är hon? jag känner igen henne!
josefin; ELITA!


haha, ja. jag spanade alltså in bigbrother-elitas pojkvän, sugigt va? men han var sjukt het! så, ja.. haha!

vadmer finns det att berätta? det har hänt sjukt mycket bara idag alltså! jag&min pojkvän har förövrigt gjort slut. tänker inte gå in på mer detaljer än så.. jag skriver mera imorgon!

sov gott allihopa, puss!


jag badade i fontänen, nanana!

hejsan! ville bara berätta lite snabbt om gårdagen innan jag drar iväg  till stan.. igår var jag ju på nrj, som jag skrev lite tidigare. jag var där med sara, josefin, jennifer&sandra&såmötte vi josefin&hennes kompis freja dära också. :) det var sjukt najs! jag badade i fontänen vid scenen nivet (?).. så ja, om ni såg någon tjej i mörkblåa jeans, blå tunika&vit kofta som sprang runt i fontänen&tävlade med två killar, så yes! det var jag! haha, nejmen det var lite najs faktiskt.. haha, aja. nu måste jag fortsätta sminka mej&sen dra in till stan med josefin&jennifer, vi hörs!


&förresten så tog jennifer lite bilder igår, som jag ska sno&lägga in hära! :)



puss på er

cause it's us against the world

hallådär! jag sitter här hemma&väntar påatt min syster ska komma hem med min hårfärg, så jag kan fääärga&sedan dra iväg till nrj.. najs va? jag kan verkligen inte åka&se ut som jag gör i håret nu asså. okej, jag har varit i stan enheldel gånger med mitt hår som det ser ut nu, men asså. nej, det går inte! jag skäms verkligen, så det är lika bra att få det gjort! haha, värsta inlägget om att färga håret, ahja. jag har inget vettigare att skriva om asså.. jag satt&snackade med en jättegullig tjej på msn för en stund sen, hon sa att hon gillade sättet jag skriver på i min blogg&att hon kommer läsa den dagligen.. sånt blir jag välsigt glad av att höra! :) aja. nu ska jag gå&fixa någonting att äta.


jatack!


puss

nrj today!

godmorgon sötnosar! idag är det lördag, vilket betyder nrj!

haha, okej. nu börjar jag bli trött på denhär frågan som alltid kommer upp på msn om chilla, min chinchilla. haha. ''vadfan är detdär får något? är det en blandning mellan råtta&ekorre? är den missbildad?''
haha, jag har ingenaning om det är en blandning mellan ekorre, men den har en ekorresvans. så.. någonting sånt måste det väl nästan vara? haha, jag har inte den blekaste aning asså!



puss!

godnatt!

hejsan. nu efter fem snabba timmars telefonpratande så ska jag sova! vill ni veta en sak? jag har nästan blivit frisk nu! nu är det bara febern&halsproblemet kvar.. adios till huvudvärken&förkyldningen! aja, imorgon blir det förmodligen nrj för min del. så, vi ses där sötnosar!

sov gott allihopa. puss!

<3

"att få ha dig här, att känna din kropp emot min, att känna dina läppar mot mina
att ha mina händer i dina, att få din närhet, att se dig rakt i ögonen..
att vara din och ingen annans, skulle göra mig lycklig."


chill med olasvensson-låtar!

hejdär alla sötnosar! jag sitter hära i mitt rum med charlotte&sjunger ola svensson-låtar&chillar sönder. båda vi två sitter&tycker synd om oss själva föratt vi har feber&skit. &jag har fortfarande ont i huvet sen jag gick in iväggen på karlberg station. haha, det var typ tre dagar sen nu? aja.. hoppas den försvinner snart eller nåt! :) aja.. nu ska vi fortsätta digga ola-låtar!

blir det nrj för er imorgon? då kanske vi ses där! :)

puss på er!

ledig&sjuk ..

hejsan! idag har jag ingenaning om vad som kommer att hända. jag har sjukt ont i halsen&är förkyld, så det skulle nog vara bäst om jag satt hemma&bara tog det lugnt. fast.. jag måste tydligen in till stan idag, så ja. men vi får helt enkelt se hur det blir med det! justnu sitter jag hära&lyssnar på time to let you go - ola svensson, så sjukt jävla bra låt! &ja. det är nog dagens låt;



aja, nu ska jag ta ett varmt bad&tycka synd om mej själv! ha det bäst, sötnosar!

puss

-

"us girls we are so magical
Soft skin, red lips, so kissable
Hard to resist so touchable
Too good to deny it
Ain't no big deal, it's innocent"

dagens låt


dagens!

Humör: rätt bra faktiskt
Borde göra: duscha&sova
Frisyr: utsläppt
Outfit: jeans&linne
Vill ha: en ny mobil, taaack!
Längtan: dannylookaliken! (;
Beroende: äh, nada.
Tråkigaste: skola imorgon, uscha!
Roligaste: ingenting justnu..
Låt: emd - all for love. haha, jag har lyssnat på den heeeela dagen!
Person: charlotte! :)


en otrött madde

hejdär allihopa! jag&charlotte sitter här i mitt rum&har sjukt tråkigt, så ja. vi tänkte skriva ett litet blogginlägg föratt fördröja tiden.. ingen av oss är trötta, så vi väntar ett tag med att gå&sova! när vi skulle ta bussen hem ifrån stationen (efter vi var barnvakt) så ville en tant ha hjälp av bussen med sin rulator, men chauffören öppnade inte dörren för henne när hon skulle ut eftersom hon inte hade visat någon biljett.. så vi stannade bussen i typ fem minuter föratt hon skulle ta upp&stämpla den, vilket hon vägrade.. men efter mycket tjat så hjälpte jag&charlotte henne av med sin rullator&hon kom ut, utan att betala. aja, jag är sjukt pigg fortfarande asså!

vad kan man göra föratt bli trött? några tips?

puss

nya möbler, hö!

hallådär! nu har jag typ precis burit upp alla nya möbler som vi har fått hem, mycket chill! fast.. ja, min rygg mår inte så bra, så ikväll när vi sitter barnvakt så får charlotte massera mej! :) hm, vad mer? mja, finns inte så mycket mer att berätta.. nu ska jag fortsätta skjuta in alla möbler i mitt rum, &sen ska jag ta stefans tjockiströja som jag snodde med mej hem igår&mysa ner mej i soffan! vi hörs sötnosar!

massa pussar!


inte chill!

hejdär! hoppas ni mår bra.. själv har jag sjukt ont i huvet efteratt jag gick in i väggen igår, HAHA! jag tycker det låter skitkul, men det gör så j ä v l a ont! aja, ibland är det så också liksom.. hm, jag funderar påatt gå&fixa en huvudvärkstablett&sen sova lite.. ja, det ska jag göra! eller, först måste jag nästan kolla på en ashton kutcher-film. så jävla beroendeframkallande han är asså!



puss

dagens vill ha!

H&M 298:-                               H&M 198:-

shayne ward - melt the snow


''hej mitt hjärta, mitt fina hjärta, jag är så kär i dej''

godmorgon! jag skrev inte så mycket i bloggen igår som ni kanske har sett.. det är föratt jag har varit i stan&suttit barnvakt, &när jag väl kom hem så snackade jag i telefon med stefan i tills klockan tolv typ, så ja. jag pallade inte skriva efter det helt enkelt. iaf, jag&josse åkte ju till stan igår ni vet? ja, vi mötte upp danne, putte&anders/andreas, eller va han nu hette. haha, jag&namn ni vet? går inte så jävla bra asså.. haha, iallafall. jag var så jävla kissnödig asså, fyfan! haha, så ja. när danne&putte kittlade mej så kändes det somatt det inte var en bra idé att fösöka göra motstånd mot dom inne på 7eleven liksom? haha, men det gjorde jag iallafall, &det kändes somatt jag hade sönder hela jävla affären, najs va? haha. nej, inte direkt. men iallafall, jag kissade inte på mej! :D men det var fan inte långt ifrån asså! aja, idag så tänker jag inte gå till skolan! ofta jag drar dit när jag inte känner någon mer än josse, som inte kommer till skolan idag föratt hon är sjuk. haha, nejnejnej! förresten.. jag är inte ett dugg trött just nu, så jag tror att jag går på en långprommenad med hunden eller något sånt. hörs senare!

''hej mitt hjärta, mitt fina hjärta, jag är så kär i dej. åh min sötnos, min fina sötnos, jag vill va nära dej'' .. älskar låten!


puss

yosofine har spindlar i halsen!

hejdär allihopa! jag&yosofine sitter här hemma hos mej&chillar.. vi har lunch nu till tjugo över tolv. &då har vi visning på skolan, så ja. jag&yosofine tänker banga på det.. vi kan redan skolan, så det är rätt onödigt. så ja, hon typ.. ligger i min säng&halvsover, &jag tänkte skriva lite snabbt, muhah! vi ska typ vara hära&chilla tills klockan tre, då vi ska vara på stationen&ta tåget till stan.. mycket chill! ahjuste, jag har fått cigg av yosofine idag som smakade choklad, fan va goda dom var asså. haha, jag måste ha! va hette dom nuigen? typ.. black devil, trorja? ahja, sjukt goda iallafall.. mhm, vad mer då? äh, ingenting typ.. så ja, nu ska jag titta vidare på playahuvud&vänta påatt josse ska somna, så jag får höra lite sömnsnack..

josse; varför får man ont  i halsen egentligen?
jag; typ.. föratt de blir så ibland..
josse; men bara vänster sida?
jag; hm. jag måste bara tänka ut ngt smart svar.. vänta lite!
josse; jag väntar!
jag; *tänker* .... jo! såhär äre.. du har massa spindlar i halsen, duvet?
josse; spindlar? :|
jag; ah. &dom gillar att leka kurragömma, &dom gömmer sej oftast på höger sida av halsen..
josse; öh, okej? hahaha!
jag; ja, &.. när dom har gömt sej på den högra sidan av halsen så vill dom ju markera&visa dom andra spindlarna att dom har varit där duvet?
josse; aaha?
jag; ah. så.. då biter dom i halsen, så du får massa spindelblåmärken i halsen, det är därför det gör ont!

josse; spindlar? hahahah!

visst var min förklaring bra? erkänn! (;

puss

godnatt sötnosar!

nu ska jag gå&ta en kopp varm choklad&titta lite på tv. sen blir det sovdags för mej, om jag ska orka gå upp sex imorgonbitti! så, vi hörs imorgon. slänger in en ny bild på mej också, lite ego får man ju lov att vara! :)



puss

världens bästa!


ashton kutcher, the worlds greatest!

älskar låtarna!


10 viktiga punkter

Några don'ts som är vägen till ett lite lyckligare liv. Det är iallafall vad jag lever efter!

- Never make someone your everything, because when they are gone, you've got nothing.
- Lyssna inte på andras skitsnack! Låt det gå in i ena örat och ut genom det andra.
- Var aldrig tillsammans med en kille som inte låter dig vara dig själv, och göra vad DU vill.
- Hoppas alltid på det bästa men förvänta dig det värsta. What to say, ganska smart va?
- Umgås bara med folk som behandlar dig rätt. Det mår du allra bäst av!
- Om folk snackar skit så är det viktigt att inse att det bara är avundsjuka. Inget annat.
- Intala dig själv att inget håller förevigt. (Tills någon visar motsatsen såklart.)
- Ha aldrig för höga förväntningar! Då är det lätt att bli besviken.
- Du kommer aldrig bli gammal och klok om du inte är ung och galen. Mitt motto javisst!
- Ångra aldrig något. Överhuvudtaget. Det är dumt att ångra sig, eftersom det inte går att få ogjort så är det bara slöseri med tid. Jag lovar.

utgångsförbud, great!

hej sötpuffar! hoppas att ni mår bra? jag kom hem för typ någon timme sen. jag har sovit över hos cissi, med sara. chill! det var egentligen meningen att jag skulle åka till stan&träffa rille&så.. meeeeen jag har fått utegångsförbud, så. det vart inte så, fan asså. ni vet den dära natten som jag var i stan, när tågen hade slutat gå? det var den natten mamma dampade om, &hon gav mej utgångsförbud för det. inte chill asså! aja, nu ska jag dra mej härifrån. hörs senare darlings!

puss

''ge mej en öl, lala''

hejdär! jag har haft sjukt kul idag&igår asså, haha. måste berätta. jag åkte in till stan runt tre trorja(?) &mötte upp josse, nino&danne&så drog vi iväg till värmdö till putte. det var chill! vi rökte vattenpipa, drack läsk&käkade popcorn. haha;

putte; äru hotad?
nino; jaaaa.. *ironisk*
putte; haha..
josse; äru?
alla; *suck*


hahaha! sen så drog vi ifrån värmdö runt tolv trorja, &skulle dra oss hemåt. så vi skulle ta bussen hemåt, som naturligtis stannar efter halva vägen&ba; nu ska jag köra in bussen i garaget, så ni får hoppa av! men hon var snäll&skjutsade oss till en busshållsplats där det skulle komma en annan buss 02.29. yippie! vahfan skulle vi göra under tiden? vi trodde att vi skulle ha skittråkigt, MEN! så fel vi hade! haha. jag&josse har nog aldrig skrattat så mycket som vi gjorde asså. nino&andreas körde charader, &fyfan va roligt det var! hahaha.. sen så efter några år så kom bussen. &när vi satt dära&satt det en gubbe bakom som ringde någon brud.. de lät typ såhära; aaah tjaa! hörrö. jag är snart i slussen, &då ska du vara där! &dus ka vara ensam, &du ska ha sexiga underkläder! fan va kåt jag är asså ... (sen tittade jag på honom) eehm.. okej, men.. hehee. va på slussen när jag är där! inte en sekund senare! haha, chillsnubbe! nej, usch!

iallafall, så kom vi in till stan. klockan var runt tre trorja? &andreas bjöd oss på nattmiddag på donken, tack för det! aja. så gick jag&josse runt på stan&ragga till oss maaassssooor av cigg! fan va bra det gick för oss asså! haha.. (; aja, sen tog vi tåget hem, &josse&jag kom äääntligen hem till mej.. &ah, josse sov över hära. iallafall, när vi kom hem till mej så var vi sjukt pigga, så vi fixade toast&kollade på tv, sen blev vi trötta helt plötsligt. haha, runt klockan åtta-niotiden typ. så vi sov till klockan elva. rätt chill faktiskt!

kebaberiks!

halloj. jag kom hem för en stund sen från kebaberik med charlotte. hon väckte mej runt klockan två&bah; madde. nu går du upp, fixar dej&sen drar vi&käkar kebab! så ja, så blev det. när vi sitter där&äter så får jag ett oseriöst samtal, dampar sönder&blir nerlugnad av charlotte (challeballe ni vet?) haha.. magad! det är somsagt inte lätt att ha med en morgontrött madde att göra! aja, dagens planer är att jag ska följa med josse putte&... vadfan hette den andra nuigen? HAHA, jag glömmer alltid deras namn, men ah! några av josses kompisar. så ska vi röka vattenpipa&chilla lagom. mysigt va? haha, igår när jag&josse satt på tåget in emot stan så bah satt en kille, en stor fet kille, eller.. ja, gubbe&sminkade sej. AHAHAHA! inte hett, nejnejnejyscha!

puss på er!

han har en poäng i det han säger faktiskt ..

»Läckan#64« säger:

ja vågar fan inte tänka på hur de kommer bli när du flyttar hemifrån

»Läckan#64« säger:

aldrig orkar laga mat

»Läckan#64« säger:

hela tiden gå o köpa kebab

. madilen; säger:

HAHAHAHA


-

jag har varit väldigt dålig påatt uppdatera, det ber jag om ursäkt för! jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. jag tänker inte ta upp det privata som har hänt idag, det skippar vi! jag var annars i stan, träffade rille. lika mysigt som det alltid är! <3 vad mer.. ? imorgon får vi se vad som händer.. antingen så följer jag med josse&hennes två kompisar, eller så stannar jag hemma&har en mysig hemmadag. jag känner att det var väldigt längesen jag hade, &jag måste vila upp mej lite. men äh, det kan vänta! apropå ingenting så skulle jag göra vadsomhelst för lite massage nu. jag har sjukt ont i axlarna asså.

- ett litet speciellt tack till dagens person, Fredric. jag tror inte att han läser min blogg iofs, men om han skulle råka hamna hära så tusen tack för all hjälp! <3

&rille? jag älskar dej.


ledigt, väryväry najs!

hejdär! när jag gick upp runt sex imorse, så var jag på sjukt dåligt humör&skulle göra vadsomhelst föratt slippa skolan. haha, första riktiga dagen iofs, men ja. när jag är morgontrött så är jag verkligen morgontrött. men iallafall, jag drog till skolan runt kvart i nio, &när vi kommer till skolan så är våran klass tydligen lediga tills på måndag? haha, magad. rätt skillat! så ja, jag hade ett litet samtal med ena läraren, sen satte jag&josse oss utanför skolan, tog en cigg&käkade choklad. sen drog vi hem! haha, galet najs va? ett litet minisommarlov.. naw! mys, nejmen ja. senare idag så ska jag vara barnvakt åt lilla thindra, &idag ska jag inte glömma bort det, som jag gjorde igår.. uwps, så kan det gå! nu ska jag nog ta&chilla litegranna, jag är sjukt trött. så ja, jag hör av mej senare!

puss på er!

chillchill!

hejdär. skolan va najs, &jag vet vilka dom flesta i klassen är, så de är najs. aja. efter skolan idag så drog jag in till stan med josse&träffade rille&hans nya brorsa&kompis. sen drog josse iväg till slussen. så jag, rille&simone (rilles new brotheeer) drog iväg till rilles mammas jobb&fixade pengar till rille. sen efter ett tag var jag tvungen att dra, så ah. jag mötte upp sara på tcentralen, så drog vi vidare till järfälla, hem till saras kompis viktor. så skulle jag&sara välja film som vi skulle kolla på, &ah. jag valde ut hitta nemo.. haha, det var sjukt längesen jag såg den filmen, men ja. så ah. jag, sara, viktor&pontus kollade på den filmen. sen kollade vi på någon annan film, sen så lirade dom giutar hero. &jag satt fint bredvid&tittade på. aja, sen åkte jag&sara hem runt tiotiden, &kom hem för en stund sen. nu är jag galet hungrig, så jag ska ta&fixa någonting att äta, sen ska jag snacka lite med en kompis. stefan, han är lite nere. så jag ska försöka muntra upp honom!

juste. måste berätta, idag sa jag&makk upp våran kontakt. lite tråkigt, men om det är det han vill, så fine. då får han ha det så. han tyckte att jag har hört av mej alldeles för lite sen han kom hem&att jag egentligen inte brydde mej om honom. komigen? han är (eller, okej.. va) förfan en av mina vänner, klart jag bryr mej? jag kan inte göra så mycket mera än att göra som han säger, att vi ska sluta prata. lite synd bara, men ja. thats life i guess..

nåja, nu ska jag gå&fixa min middag, sen ska jag gå&sova!

godnattpussar på er!

inte så nervös... än!

godmorgon. jag har precis duschat&fixat, &ska alldeles strax käka lite frukost. tänkte bara vara lite social i bloggen först, höhö! jag är inte lika nervös idag inför att börja skolan som jag var igår. men det lär jag bli när jag är påväg till skolan, haha. ja, det kommer jag nog bli. hm, aja. nu ska jag gå&sminka mej&käka min lilla frukost&fixa lite skit.


dagens horoskop

Väduren 21/3-20/4

Tisdagen börjar stillsamt men under eftermiddagen händer det spännande saker. Du får flera förslag.

Oxen 21/4-21/5

En trevlig tisdag som bjuder på väldigt lyckat vardagsliv och kanske lite mera udda nöjen dessutom.

Tvillingarna 22/5-21/6

Tisdagen börjar ganska trist men utvecklas åt rätt håll. Extra plus för sport och friluftsliv just nu.

Kräftan 22/6-22/7

Efter en trevlig och produktiv morgon följer en oväntat seg tisdag. Du tappar orken vid motgångar.

Lejonet 23/7-23/8

Du känner dig energisk och påhittig, redo eller nästan redo att påbörja något nytt projekt. Bra tisdag.

Jungfrun 24/8-23/9

Tisdagen blir ganska trevlig och ganska romantisk, men det slår inte riktigt gnistor om någonting nu.

Vågen 24/9-23/10

Du känner att du vill ta tag i något, kanske göra en idé till verklighet. Ny energi föder helt nya planer.

Skorpionen 24/10-22/11

En blandad tisdag, gott om nöjen men också gott om lugn och ro vilket ger dig tid att planera lite.

Skytten 23/11-21/12

Visserligen finns det en del problem att lösa men du känner dig optimistisk. Bra dag för sport också.

Stenbocken 22/12-20/1

Tisdagen blir konfliktfylld. Det händer roliga saker men du har trots det en tendens att tappa humöret.

Vattumannen 21/1-18/2

Krydda tillvaron med lite humor så blir tisdagen riktigt givande. Annars riskerar den att bli långtråkig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet inte riktigt vad du vill. Det gör att du känner dig ambivalent i de valsituationer som du hamnar i.


haha, jag&victor goes damp?

. madilen; säger:

du ba; en klubb som ligger vid the voice,

- eGory säger:

nej! jag sa att jag var utanför den!

- eGory säger:

herregud människa!

. madilen; säger:

MEN ..

. madilen; säger:

JAG TRODDE DU VA I DEN!

- eGory säger:

:@
. madilen; säger:

JAG BLIR SÅ ... du är så.. JAG .!!!

. madilen; säger:

okej, jag vet inte va jag mena

. madilen; säger:

men

. madilen; säger:

jag trodde du skrev att du va iiiiiiiiiiiiiiii IIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII klubben

- eGory säger:

jag sa utanför?

- eGory säger:

exakt sms: "Typ vid its always friday"

"en bar mitt i kungsan"

- eGory säger:

VID BETYDER INTE I

. madilen; säger:

MEN JAG TRODDE DET BETYDDE I!


sista sommarlovsdagen

godmorgon. idag var alltså min sista sovmorgon, trist.. aja, så är det. jag har ingen aning om vad jag ska göra idag faktiskt, antingen träffa rille, eller följa med sara till robin. mest av allt skulle jag nog vilja stanna hemma&bara ta det lugnt sista skoldagen. men ja, vi får se hur det blir.

puss

''parabolhåkan''

hejdär! fullt ös hela dagen lång asså.. dagen började med att mamma fyllde på mitt bankomatkort med 500 kronor att köpa jeans för i stan, tack för den mami! men jag&sara hittade inga jeans, så. ah, vi sket i det&handlade en kofta, ett halsband, smink, cigg&ah. vad mer? donkenmat typ.. galet najs! sen så var jag&sara hemma hos rille en liten sväng. blev inte så långt eftersom jag fick cpdampryck. (förlåt) .. hm, sen efter det så drog vi in till stan igen&jag fick sms av alex, han undrade om jag skulle in till stan&.. taada! jag var ju liksom inne i stan, så vi mötte upp honom vid sleven&när vi ändå var där så köpte jag&sara en varsin iskaffe, yummie! aja, sen satt vi utanför sleven ett tag&snackade lite skit med alex, &sen var det bara för oss att dra oss vidare till tcentralen.. så vi stog dära ett tag&sa hejdå till alex, sen drog jag&sara till ulriksdal&hämtade upp mina cigg. and theeeen så drog vi hem till märsta&jag&challeballe satt barnvakt.


sen halvtio när annakarin kom hem, så kom sara&hämtade mej på moppen, så körde vi hem till linnea&skulle hämta saras saker. när vi kommer dit så blir vi inte mötta av linnea själv, utan hon har öppnat portdörren&lagt alla saras saker utanför dörren. lite patetiskt? snälla, det minsta hon kan göra efter allt dehär är väl ändå att möta oss face to face? nej, det var för jobbigt, eftersom jag&sara är läskiga. aja, orkar inte bry mej om det, hon har alltid varit feg, så varför skulle hon ändra på det nu?

haha, juste. glömde att berätta en grej, när jag&sara var på sötra station påväg hem till rille så typ fick vi värsta jävla garvattacken. &vetni vad? det slutade med det gamla vanliga; jag sätter mej ner&bölar föratt jag garvar så jävla mycket. haha, en liten specialare, typ.. ''madi-special'', nej. nu har jag gått för långt! HAHA, jag tror att jag ska gå&sova nu, eller vad säger ni?

puss&godnatt!

myskväll!

hejdär! nu har jag, challe&mamma haft våran mysiga myskväll. mamma blandade några ginotonic's (eller vad det nu heter?) till oss, &det var galet gott! sen skulle vi försöka hyra film på tvn, men ah. det knasade, så vi kollade på en film som vi hittade hemma, ''änglarnas stad'' tror jag att den hette. rätt sorglig faktiskt, hah. jag kan erkänna att det kom en liiiiten tår.. ahaja, imorgon blir det shopping i stan med sara. jag måste verkligen köpa nya jeans&en ny tröja ska jag leta efter också! så får vi se om det blir någon liten träff med rille (?) .. osäkert dedära, men vi får se hur det blir! mycket najs.. så det kanske är läge för mej att dejta kudden nu?

sov gott!


thevoice sög!

hejdär! jag har inte skrivit i bloggen på två dagar.. jag har inte haft tid eller ork faktiskt! igår .. nejvänta, det är iförrigår nu (klockan är över 12, hähä..) iaf, då var jag me rille&hans kompisar. sen sov jag över hos rille, &sen åkte jag hem. haha, värsta snabbspolningen. aja, sen åkte jag, challe&cissi till thevoice. &det sög! inte kul någonstanns asså. men jag fick träffa min rille en snabbis,så det var helt klart värt det asså! hm. vadmer? äh, jag vetfan inte asså. nu ska jag gå&sova iallafall!

puss på er.

''aldrig mer!''

hejdär! när jag kom hem igår så mådde jag inte så bra, så jag orkade inte skriva i bloggen. men så äre ibland. :) det hände inte så mycket speciellt.. jag&sara drog hem till robin i ulriksdal, sen efetr några timmar så drog vi in till ung08&mötte upp josse. sen drog vi vidare&mötte rille&hans gäng på donken, &sen så gick vi runt bah.. sen så orkade vi inte vara kvar dära, det var verkligen sjukt tråkigt. så ja, vi drog hem till robin igen. &påvägen hem så fick jag världens huvudvärk&mådde verkligen iiiiinte bra. så när vi kom hem till robin så gick jag&sara&la oss. men tro inte att jag fick sova så gott som jag ville, nejnej. inte när robin&tommy är vakna. vahfan, dom bah lös någon jävla grön laserskit i mina ögonm tog kort på mej,&ja.. sjukt irriterande&drygt! jag funderade påatt hoppa på dom&slå ner dom totalt. (alla som har sovit med mej vet att man inte väcker madde när hon sover utan konsekvenser, moahahah!) men nej, jag orkade inte. sen när klockan blev halvtio så vakna jag&sara till&fixade oss&drog ner till tåget. &redan hem var det värsta av allt, jag kände helatiden dendära jävla spyskitkänslan, uscha! &jag tänkte hela vägen hem ''jag ska aldrig mera röka..'' haha, naw. men sen när vi kom till märsta station så bestämde jag mej föratt gå hem, jag skulle inte palla sitta på bussen&försöka att inte spy. det var inte ens värt att försöka. så ja, jag började gå hemåt, &.. haha, spydde i en buske, hett va? inte direkt .. men jaja. nu ska jag strax dra in till stan&träffa rille&hitta på .. ingenaning, men något.

pussen!

zero rubrik

hejdär. nu sitter jag i ulriksdal hos robin&tittar på våra bästa år. mycket najs! sen hade jag&sara tänk att vi ska dra iväg till ung08&tjilla sönder. låter mysigt va? :) aja, nu ska jag fortsätta titta lite på datan. hörs senare! jag har förresten med mej kameran till ung08, så jag kommer ge kameran till min egna lilla fotograf.

puss på er!

ung08.. igen!

hejdär! dagens planer är deeeeesssa; alldeles strax ska jag dra hem till sara&sminka mej&fixa. sen ska vi dra vidare till ulriksdal, där robin bor. &när vi har varit hos honom ett tag så ska vi dra vidare till kungsträdgården&möta upp rille där (trorja?).. sen har jag ingen jävla fucking aning om vad som händer faktiskt. aja, nu måste jag kila iväg..

puss på er!

chilldag

hejdär! ska jag berätta för er om min enoooormt chilliga dag? jag skriver inte så mycket detaljet, så ni vet. skulle förfan bli en hel bok. &det orkar vi ju inte! :) jag drog till stan så jag var där till halvtvå, &så drar jag till pressbyrån&möter upp rille. sen drar vi vidare till plattan&möter upp några av hans kompisar som ska försöka ragga upp cigg. men det går inte så bra.. så vi drar vidare till någon affär där dom köper ett jävla paket för 79 spänn! haha, magad! aja, sen drar jag&rille hem till rille&tittar på american pie.. haha, jag började hosta&så när vi tittade på filmen, så kom det tårar.. haha;

rille; nej, gråt inte?
jag; nejmen jag hostade, då blire så..
rille; men du gråter? :|

hahaha, de va lite kul.. ni vet när man gäspar, så börjar man ju automatiskt gråta? jag har så, fast när jag hostar. hejsepe, jagvet! iallafall. sen drog vi vidare till kungsan&mötte upp några av rilles kompisar. najsnajs! sen så, ah. efter ett tag drog jag hem, &käkade.. sen drog jag ut på prommenad med sara, höhö. najs va? aja.. nu ska jag fortsätta snacka i telefon.

puss på er!

väckarklockan är min bästavän!

godmorgon! inte så ofta jag är vaken såhär tidigt, wuuhu! nejmen det är bara dags att vänja mej vid domhära tidiga mornarna. sju dagar kvar tills skolan börjar liksom.. usch! aja, jag har faktiskt hunnit duscha&välja kläder än sålänge. &jag funderar påatt gå&käka en snabb frukost,&sen ska jag vänta påatt sara ska vakna så ska jag följa med henne ner till centrum. and theeen ska jag möta rille i stan klockan ett.. herregud, jag kommer ha vääärsta brådisen idag asså, höhö! nejmen i like it. nu måste jag bara få tag på ett busskort. men nu ska jag fortsätta snacka med frugan&äta frukost!

puss på er!

"hur många kameler ska du ha föratt jag ska få dej?"

hejdär! jag kom alldeles alldeles alldeles nyss hem från stan. röööööj! jag var dära med cissi, viktor&eddie. haha, jag satt på tåget helt för mej själv, så bah kommer eddie&sätter sej bredvid. lövely! jag behövde inte sitta själv. &inte bara det! han hade även liiite dricka kvar i någon jävla flaska, jag tog den! höhöh, busigt av mej vah? aja.. sen kom cissi på tåget, sen kom vi till stan, blabla.. *snabbspolar* sen har jag samlat ihop maaasssa cigg idag! mycket busigt gjort av mej.. men iallafall, när vi står dära vid ung08 så blir det värsta regn...attacken.. ? &jag står i min vita jättetunna tröja&fryser röven av mej. så jag frågar viktor om jag får låna någon tröja, &jag fick låna hans skjorta (som han inte fick tillbaka.. ännumera busigt, ellerhur?) aja. sen vart jag fett irriterad på allt&alla när vi stog vid plattan&jag hade en tidning över huvet. en kille bah kommer fram;

killen; kan jag få din tidning?
jag; eh. det finns massa fler, ta en annan..
killen; men jag vill ha din?
jag; men.. ta en annan.
killen; men jag vill läsa din tidning..
jag; dryga fan.
cissi; gå&hämta en annan jävla tidning?
killen; men jag vill ha hennes..
vi; ..
killen; jag kan köpa den?
jag; suure!
killen; du kan få 50.. ?


haha, magad.. iaf, sen efter det så satt eddie&viktor&mobbade mej för mitt smink, sepe! eddie bah petade på min kind, han ba; "wah. det var bara det översta lagret av hennes jävla brunkräm.. överskattat!" hm, som förlåt för mobbningen så tvingade jag honom att köpa en chickenburger till mej.. snällt va? aja, sen drog cissi hem. &precis efter så drog viktor. så jag&eddie satt där på tcentralen&skrek på varandra.. haha, vi hade fett kul! han försökte lära mej spela trummor i luften, men nej. jag kunde inte, höhö! iallafall, sen gick vi upp på perrongen&väntade på tåget.

eddie; skaru ha en cigg eller?
jag; aaaah!
eddie; *tar upp två, &ger mej en*
jag; men jag vill ha bååda!
eddie; TA DOM DÅ, SUBBA! *kastar dom på marken*


HAHAHA, alla bah kollade fett snett på oss, jävla sepebarn! sen satte vi oss på tåget;

eddie; hm.. tänk på en siffra mellan 1-10..
jag; hmmm.. *tänker* .... okej!
eddie; vare 7?
jag; fitta, hur vissteru?
eddie; jag vet allt..

haha, eh.. ja.. ett lite långt inlägg, men det är coolt va? (; aja. jag mår inte bra, &jag måste kolla hur challeballe mår.. hon har sin första fylla idag, haha! naw. <3 hon ligger&spyr. &jag börjar få sjukt ont i huvet, så jag ska gå&sova nu. jag uppdaterar imorgon, innan jag drar till stan&träffar rille!

puss på er, sötnusar!

ung08&rille!

hejdär sötnosar! vetni vad? jag har varit&köpt köpt hårfärg nu! det blev mellanblond, &så ska vi blanda hårfärgen med massa silvershampoo i. det kommer bli bra denhär gången hoppas jag! för nu äre såhär att jag ska färga håret, &sen ska jag dra iväg till kungsan på ung08, &sen ska jag träffa rille dära. jag är sjuuukt nervös inför dethär asså! haha.. jag hoppas verkligen att sara följer med, annars måste jag liksom åka ensam. &det vågar jag inte.. men ja! nu ska jag&challeballe kika runt lite mera på playahuvud, sen måste jag fixa kläder&så som jag ska ha på mej idag.

puss på er, sötnosar!

grattis morfar <3

tjuxflux! idag är det morfars födelsedag. vi kan inte fira den med honom eftersom han är död, &har varit det i elva år nu. han skulle iallafall ha fyllt 63 idag&jag hoppas att han har en bra dag i himlen!

idag har jag&mamma försökt att ändra hårfärgen igen, vi använde silvershampoo. &ja. det blev en helt annan färg, eller. asså, det är mycket ljusare nu tycker jag. ljusare&hemskare! oh crap.. jag har ingen aning om vad jag ska göra. aja, jag kommer inte att visa mej ute såhär iallafall, det är en sak som är helt säker! jag tror jag ska ta&skicka ner challeballe ner till centrum så får hon köpa hårfärg. vad är syskon till för liksom? (;

puss på er!

maddu goes orange .. ? nejtack!

hej sötnosar! nu har jag färgat håret&sådära. det blev väldigt misslyckat&jag är väldigt besviken. jag kommer verkligen inte dela med mej av några bilder på det nya håret förrän jag är nöjd med det. jag har ingen aning om vad jag ska göra nu.. det är orange, väldigt orange! &jag vill ha mörkblondt. så jag vet inte om jag ska ge upp hela idén om att bli ljushårig&bli svarthårig igen, eller om jag ska fortsätta med mitt silvershampoo&färga på nytt igen&färga ända tills jag får det som jag vill ha? det kommer att bli svårt säger min mamma, som sköter dethära med hårfärgningen, men hon är villig att försöka om jag vill det. =) så ja, vi får helt enkelt se hur det blir med den saken! imorgon ska jag förövrigt kaaanske till ung08, &träffa min rille dära, mycket najs! aja, nu ska jag gå&sörja mitt svarta vackra hår som inte finns längre.

puss på er!

ny hårfärg!

hallådär! jag kom alldeles nyss hem från centrum, där jag har köpt håravfärgning&ny hårfärg. vi frågade ena tjejen som jobbade i affären vilken färg hon tyckte att jag skulle ha, &hon sa att mörkblond skulle passa. så ja, vi får se om det passar. gör det inte det, så får jag helt enkelt färga tillbaka! ikväll kommer min rille hem, &han vill att jag ska möta honom i stan 23.40, haha, hjäelp! jag tror inte att jag kommer göra det. men vi får se. :) &josse undrade om jag skulle hänga med henne&johnny (trorja att det var?) till ung08 imorgon. men liksom, jag känner inte honom eller så. så jag tror inte att jag följer med. aja, nu ska jag gå&färga mitt hår, så får vi se hur det blir. höhö, jag är lite nervös faktiskt. men ja, det ska nog gå bra. jag tror iofs inte att allt de svarta kommer försvinna, men vi får hålla tummarna&hoppas på det!

puss på er, sötnosar!

så sant!


madde fixar-ab

hejdär. jag kom hem för en liten stund sen från grannen, det var tjill! vi satt&pratade lite skit, &jag hjälpte min moster med att starta bluetooth på telefonen. hon kan ingenting. sen hjälpte jag mina små(låtsas)bröder att installera något jävla ishockeyspel på datan. höhö, jag har alltså varit mycket duktig idag! sen har jag även hunnit dra&köpa påfyllning till telefonen&köpa brunkräm. haha, &så har jag checkat till mej en asball väska. måste lägga in bild på den sen. nu ska jag sätta mej i soffan&smsa lite med min rille!

puss på er!

dagens

Dagens humör: trött
Dagens borde:  gå&köpa brunkräm.
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens smink: inget nu
Dagens klädsel: jeans, långtröja&kofta över
Dagens materiella vill ha: birabirabira!
Dagens köp: haha, nada.
Dagens längtan: tjugoförsta juli..
Dagens planer: leka med sara&köpa massa skit!
Dagens fundering: jahdu
Dagens tråkigaste: vädret
Dagens personer: mami!

myspys i sigtuna!

hejdär. jag kom hem för en liten stund sen från sigtuna. vi hade galet mysigt&roligt asså. vi kollade på massa sex and the city-avsnitt, från klockan sex på kvällen, till halvtre på natten. najs va? &dom sista avsnitten som var från andra säsongen har jag redan sett, så jag visste i stort sett vad som skulle hända på alla programmen.. höhö! men iallafall. vi satt&käkade massa lasagne när vi kom dit&sen så kom vi in på ämnet rille.. hahaa,  ''vem äääär han?'' aja. så kan det gå. jag berättade om honom&svarade på dom frågor dom ville ha svar på. hahah, sen drog vi vidare till vardagsrummet&hällde upp massa godis&fixade massa glass&tjockisåt! jag lovar att jag har gått upp i vikt nu, typ.. från mina 49 kilo till... 79? haha, inte okej! jag tog förövrigt inga bilder, eftersom jag inte hade några batterier, too bad för mej asså. nu får vi önska rille lyckatill, han har match trorja (?) just nu, &han skulle vinna. så, vi håller tummarna för honom? 

puss på er, sötnosar!

övernattning i sugtuna (sigtuna)

nu ska jag dra till sugtuna&sova över dära, jag skriver imorgon&har förhoppningsvis med mej massa bilder att dela med mej av! :)

puss på er!

''då drar jag dårrrå!''

hejdär. jag kom alldeles nyss hem från centrum med lena. vi har shoppat typ tvåhundra miljoner kilo med saker. ah, men iallafall, idag är det iallafall varmt ute, så jag ska inte klaga på vädret iallafall. riktigt fint ute faktiskt, &varmt! haha, när jag&lena gick på bussen så satte vi oss ner&fixade med alla påsar, så kollar vi upp efter ett tag&ser att det står ett fyllo framför oss.

han; hejsan.
lena; hallåj.
han; det finns ingen chans att jag skulle kunna ragga på er va?
jag&lena; nepp!
han; .. fan! då drar jag dårrrrå! *går längre bak i bussen*

haha, aja. nu ska jag&lena käka fattiga riddare till frukost. så jävla gott!

puss på er!

jag&sara i silvertejps-drama!

hejdär. nuuuuuuu har jag kommit hem, najs va? haha, jag glömde att berätta om en grej när vi var hos robin. jag&sara hittade lite tejp, så vi tejpade fast våra ben litegranna. sen hämtade tommy silvertejp&började tejpa fast våra ben&våra armar.. haha, sen skulle vi försöka gå runt så,&ah. det var ju skillat, haha. eller, det funkade rätt bra, tills min bästis robin gjorde krokben på mej.. haha, jag typ ramlade ihop&var sååå jävla nära påatt kissa på mej asså! ahah. iallafall, sen skulle vi hem. så ja, vi satte oss på tåget&efter några stationer så kommer det på fem (trorja?) fulla killar insnubblandes på tåget. självklart sätter dom sej sjukt nära oss,&ah. jag kunde inte sluta kolla på dom. så jävla roliga. sen kollar ena killen på mej;

killen; heeeejdääääär! *blinkar med ena ögat*
jag; *tittar ut igenom fönstret*
killen; hallådu..
jag; *tittar fortfarande ut*
killen; hehehhe. hallu?
jag; *fortsätter med dissen*
killen; nahepp!

hahah, aja. nu borde jag gå&sova känns det som. jag ska upp rätt hyffsat tidigt imorgon&fixa mej inför syskonkvällen. det kommer bli jag, sandra, lena, sophia&kaaanske challeballe, om hon inte stannar hos melissa. najs va? sov gott, sötnosar!

puss på er!

hej jag är en eldälskare, &jag älskar det!

hejdär sötnosar. jag sitter fortfarande hemma hos robin med sara. robins kompis stack nyss, så ah. just nu ligger sara&robin&myser, &jag sitter&eldar, höhö! vi satte på en skräckfilm för en stund sen (instängd heter den), men det slutade med att alla tröttnade på filmen eftersom den inte var ett dugg jävla läskig. så tommy satte sej vid datan, sara&robin hade pussmys&jag satt&värmde mina fötter. haha, tommy hittade någon sida på internet, &kollade upp all jävla fakta om mej ;s ! namn, nummer, adress&hela shiten. läskigt att allting stog dära, men ahja. nu så vet jag inte riktigt vad mer det finns att berätta om .. ? typ ingenting, så ja. vi höres!

puss på er!

polisongfarfar

haha, hejdär. jag sitter hemma hos robin i ulriksdal nu. &sara&robin är sjukt osociala, så jag satte mej hära, najs huh? ah, jag fick värsta dissen av min rille sä ja. nu är jag sur, haha. nej, jag kan inte vara sur just nu. ska jag berätta en liten nyhet för er? jag ska gifta mej med ville (robins hund) .. så jävla söt! hhah. &alla är sjäkvklart bjudna! (; hm, vad mer .. ? jag är sådära sjukt nervös igen, markus har inte hört av sej än. jag hoppas verkligen att allting har gått bra..

puss på er!


fördröjer tiden

haha, jag skulle gå in i badrummet&borsta tänderna. så bah ligger det världens äckligaste skabbigaste fulaste kryp i handfatet. självklart får jag världens panik&springer runt i lägenheten som en jävla idiot&skriker att mamma ska ta bort den. men ah, too late. hon hade somnat. så jag kollade in lite snabbt i badrummet, &ja. det såg ut som att den hade tänk att bo där ett tag. fyfan va hemskt! &nej, jag tänker verkligen inte ta bort det äckliga krypet! skulle aldrig kunna ens peta på den. så, ja. jag jag fyller i en liten lista, så får vi hoppas att den har bestämt sej föratt flytta ut ur mitt badrum, &sova någon annanstanns. vad tycker ni om det?

DAGENS VILL HA: donkenmat, yummie!
DAGENS KLÄDSEL: höhö, madilän-mjukisarna, ett grått linne&en svart långtröja över
DAGENS SMINK: brunkräm, puder&mascara
DAGENS FRISYR: flöffy
DAGENS HÄNDELSE: haha, hm. saras bölanfall över fågeln! :']
DAGENS LÅT: min palåt, lätt!
DAGENS PLANER: hm, åka till robin med sara&tjilla galet.
DAGENS SAKNAD: min rille <3 !
DAGENS DUMMASTE: haha, hehe, höhö, huhu!
DAGENS SJUKA: min mage.
DAGENS DROG: mina söta rille-sms. (a)
DAGENS ROLIGASTE: mja, haha. sara ramlade i trappan.. HAHA!
DAGENS FAVORIT: challeballe, världens bästa syster! <3
DAGENS KÖP: haha, ingenting ..
DAGENS GODIS: glass, chips&cola, höhö!
DAGENS HUMÖR: sjukt glad.
DAGENS ORD: ''dude, youre fucked up!''

nu ska jag gå&kolla om äckelkrypet är kvar. är de det så kommer jag, ah.. dö! puss på er!

kär i världens sötaste hund!

hejdär! nu är jag hemma, finally! huahua.. jag har varit överallt förutom hemma idag typ .. ? aja, först på dagen så kom ju robin hem till sara. sen drog han hem. sen åkte vi hem till honom i ulriksdal, haha. fett fult namn, ulriksdal .. ? aja, så kan det ju va.. haha, aja. vi satt hemma hos honom&tjillade. kollade på tv, sen drog jag mej mot datan, höhö.. &jag är förresten väldigt kär i hans hud. fyfan va söt den är asså! haha, juste. påväg hem så ringde saras ex till oss&lekte fetingball med sina kompisar. h e r r e g u d. anyway. nu ska jag gå&fixa en latte&titta på sex and the city.. &så ska jag kaaaanske ringa rille. jag vet inte om jag vågar, eftersom han sitter&tittar på film. vill ju inte störa liksom. :]

vi ska förresten till robin imorgon, &då åker min älskade kamera med, så det kommer bli lite bilder i bloggen imorgon alltsåååå. &om vi har tur så fixar jag med lite birabirabira! aja.. naw, sötaste smset jag fick precis! :'] fan att jag inte kan svara asså. nej, nu måste jag verkligen kila iväg asså!

puss på er!

''fan, jag sa det igen!''

hejdär! jag sitter hos sara nu, med sara&robin. ah, dom är inte så sociala, så jag satte mej vid datan&skulle snacka med rille. men han skulle dra&shoppa, så ja. jag blev lämnad ensam. tiiilllllss stephanie skrev, haha. varför har jag alltid roligt när jag snackar me henne? höhö, samma humor&grejer. kanske därför? aja. haha, måste berätta! imorse när jag kom till sara så fick jag värsta lyxet, sara sminkade mej. så satt vi på hennes rum, &hon fixade min brunkräm, så bah flyger en kråka eller vad det var för fågel in i saras fönster. jag bah skrek värsta högt, &sara bah flög typ fem meter i luften. ah, jag har ingen aning om hur hon gjorde det faktiskt, men hon kunde det. hhahah. fågeln bah satte sej på fönstergrejen&skakade på huvet. HAHAHAH, det såg skitkul ut. jag garvade så jävla mycket att jag grät, &sara började gråta föratt hon blev .. rädd ? HAHAHAHAHAHAHA! aja. så vi satt där&bölade, &så flög fågeln iväg.


hm, jag fick nyss sms av min storasyster. jag ska hem till henne på lördag&ha myskväll, &titta på sex and the city-marathon, &äta massa godis&mat! höhö, mysigt va? jo, det brukar vara väldigt skönt att bara sticka hem till henne&ha myskvällar. så ja!


puss på er!

haha, herregud!

hejdär allihopa! jag skulle följa med challeballe ner till centrum för andra gången idag, &hämta ut hennes mobilladdare. jag blir fett sur eftersom vi preciiis hann komma hemma, &hon säger att vi ska iväg igen. så jag tar bestämda steg nerför trappan&surar, &challeballe går ut&börjar gå emot bussen. jag får sjukt ont i foten som jag ska sätta ner i det femte trappsteget&tappar balansen. haha, så ramlar jag ner för hela jävla trappan. ahahaha! fyfan va jag garva asså. sen när vi har hämtat laddaren&sitter&väntar på bussen, så sitter en kärring bredvid oss&röker. i början var det okej, en ciggarett liksom. men hon rökte typ fem stycken (?) &ännuvärre, hon gör så all jävla rök kommer i challeballes face, AHAH!

challeballe; eh. ursäkta? kan du typ ställa dej någon annanstanns om du ska röka? jag får allting i ansiktet..
kärringen; *host* .. okej!
challeballe; tack!


men hon flyttade inte på sej! HAHAH, sen när hon tänder en till ciggarett så får challeballe värsta dampet&jag skrattar så jag typ ramlar baklänges. haha, måste ha sett rätt .. sepe ut .. ? sen kommer det fram en tant till mej,

hon; vissteru om att det är jönssonligan på tv på fredag klockan åtta?
jag; jag hade ingen aning om det.
hon; nu vet du! vill du veta vad det coola är?
jag; ah?
hon; jag heter också jönsson i efternamn! *stolt* &så är jag 63 år!
jag; jaså, där ser man ..
hon; jajamensan! haru kollat på jönssonligan någon gång?
jag; nej.
hon; VA? *spottar på mina byxor&går*


haha, herregud? jag har inte haft det lätt idag asså. &desstutom så är jag mycket besviken på dej rille, jajamensan! du lovade att du inte skulle röka, men du gör det ändå. du ska fan ha stryk! ;o <3

puss på er!

dagens horoskop!

Väduren 21/3-20/4

Bra dag för nöjen. Du gillar utmaningar och skulle gärna satsa på något udda, något du inte gjort förr.

Oxen 21/4-21/5

Onsdagen blir oväntat romantisk, särskilt kvällen. Under dagen har du många praktiska saker att göra.

Tvillingarna 22/5-21/6

Lite kärlekstrassel tar ner helhetsintrycket men egentligen blir onsdagen underhållande och trevlig.

Kräftan 22/6-22/7

Du är inte på ditt bästa humör men något överraskande och trevligt händer som gör dig lite gladare.

Lejonet 23/7-23/8

Din onsdag passar bäst för nöjen. Just nu skulle en liten resa eller en stor fest passa dig perfekt.

Jungfrun 24/8-23/9

Onsdagen handlar mycket om ditt boende och en hel del om kärlek. Goda nyheter gör dig riktigt nöjd.

Vågen 24/9-23/10

Månen gör dig extra intuitiv, sensuell och nöjeslysten. Onsdagen passar för en fest, dans, musik.

Skorpionen 24/10-22/11

Ingen märklig dag men kvällen kan i alla fall bli rätt romantisk, särskilt för dig som föddes i oktober.

Skytten 23/11-21/12

Du är lite trött och det går ut över ditt kärleksliv, särskilt om du har en fast partner. Fin onsdag i övrigt.

Stenbocken 22/12-20/1

Du har gott om energi men när du försöker öka tempot blir du sinkad av andra. Då tappar du humöret.

Vattumannen 21/1-18/2

En riktigt bra dag för nöjen, särskilt om du får planera själv. Just nu trivs du bra på resande fot också.

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen överraskar på en eller annan punkt. Mest rör det sig om ditt kärleksliv. Spännande afton.


HAHAHA!

lalalaalla


rip eenjoy.blogg.se.. ?

hejdär sötpuffar! hoppas allt är bra med er? själv mår jag superbra. idag har jag varit med sara&smörpopcorn (robin) .. fråga inte hur han fick det smeknamnet, jag tyckte helt enkelt att det passade honom.. haha, innan smöris kom till sara så bestämt jag&sara oss föratt äta makaroner&köttfärssås på burk till lunch, hhah. jag fick den enklaste uppgiften; köttfärssåsen. perfekt! jag tog av locket&satte burken i mikron på tre minuter, när jag tittar in i mikron så ser jag att all jävla köttfärssås liggeröverallt i mikron förutom i burken. lite udda va? aja, men den stilen kan man också köra med. haha! hm, vad mer.. ? jag har nog ingenting mer att tillägga tror jag. eller jo, det har jag förresten visst. jag funderar påatt ta bort bloggen, hm.. jag vet inte varför, men jag har ingenting att skriva om&får nästan inga kommentarer, så det känns rätt onödigt med bloggen. jag har inte bestämt mej än, men snart så har jag nog kommit på hur jag ska göra med det.

puss på er!

vi är tuffa bananflugor!

hejdär. haha, filmen jag la in i det tidigare inlägget funkade inte som ni kanske ser. jag får helt enkelt ladda upp filmer på någon annan sida. jag vet inte vilken bara. lite tips? aja, nu ska jag&challeballe fortsätta våran bananfluga-lek, haha! vi har nolife just nu asså!

puss på er!

undehållning



naw, jag bjussar på denhära videon från våran myskväll. det är sara, anni, linnea (som jag inte är kompis med längre), &jag. videon är ungefär två veckor gammal tror jag. rätt onödig, men iallafall. enjoy sötnosar!

puss på er!

monster .. ?

hejdär sötnosar! jag vet inte riktigt vad jag vill göra idag. jag ska ju vara med sara, men jag menar lite senare. jag tror att jag vill dra till brunos&sola! det skulle vara toppen om jag får det gjort nu inann skolan börjar, så jag får iallafall lite färg. eller vad säger ni?



har ni sett dehära ''djuret'' förresten?  http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article3023917.ab
sjukt läskig, haha! men jag är lite nyfiken, undrar vad det är? hm, kanske en.. marsian? .... hjälp!

sjukt fin låt


i'll be there for you!

hej allihopa. hoppas att ni allihopa mår bra! själv har jag fortfarande huvudvärk&haft värsta mardrömmarna nånsin asså. ja, ni förstår säkert att det har med Markus att göra. &det värsta är att.. ja, nej. tänker inte ta upp det! iallafall, jag skulle ju åka&besöka honom idag, men jag vaknade lite väl sent. besökstiden är tio till klockan tolv, &ja. det är bara en timme kvar. &ja, jag har skuldkänslor föratt jag inte är där, så tro inte att det är lätt asså. men imorgon så åker jag dit, med bästavän sara! tack föratt du erbjuder dej gumman <3 ! så ja, om vi får komma imorgon för honom så åker vi självklart dit! &då tänker jag inte försova mej, vilket jag gjorde idag. nej, nu ska jag gå&ta en alvedon&ringa Rille.


åh, nu fick jag sms av Markus! nu är jag glad.. (a)
puss.

du lovade att du skulle kämpa, men du gav upp ..

hejdär. myskvällen slutade med att jag satt&grät, inte direkt den bästa myskvällen jag har haft. jag fick ett samtal från makk, självklart blev jag superglad eftersom han är vaken nu&han har ork att ringa&prata med mej. men det han ville var att säga farväl? det är första gången jag hörde honom gråta, &jag började storböla. jag har sagt till honom att allting kommer att gå bra, men det ända han säger är ''madde, det jag vill är att komma till en finare plats. jag vill inte vara här! tack för att du har funnits här för mej, men du kan inte vara så blåögd..'' jag tänker inte låta det hända någonting med honom, &jag ska finnas där så mycket som jag bara kan just nu. imorgon så har han besökstid från klockan tio, &jag tänker försöka åka dit&träffa honom. men eftersom jag inte kan åka ensam, eftersom jag inte hittar så ska mamma följa med. &bangar hon ur imorgon så tar jag med mej challeballe, eller så såker jag helt enkelt ensam. aja, jag har sjukt ont i huvet nu, &jag är inte på humör. jag ska ta&tvätta bort mitt smink&försöka sova.



du lovade att du inte skulle ge upp ..

myskväll

hejdär. här sitter jag&challeballe&är nöjda&glada. vi har färgat håret båda två, &ingen av oss har kvar våra äckliga utväxter längre. perfa ju! jag&familjen ska alldeles strax ha myskväll med massa godis, läsk&filmer. så jag måste ut med hunden en snabbis&snacka med rille.

puss på er.

ny design..

jag håller påatt ändra design på min blogg justnu, så den kommer att se lite sajk ut ett tag. men det får ni stå ut med, huhu!

puss på er!


jag vill sooova!

hejdär. det har typ inte hänt någonting speciellt alls idag. jag har sjukt jobbig huvudvärk, &jag vill bara sooova! men nej. det ska jag inte göra. jag tänkte dra ner till centrum en sväng med challeballe. jag måste ha tjockismat idag asså, eller. iallafall godis. &sen efter det så ska jag hitta på någonting med sara. najsnajs! aja, nu måste jag fixa mej litegranna. vet ni vad det värsta är? jag kan inte smsa eller ringa min lilla sötpuff, för hans telefon är död. rätt illa, men jag får helt enkelt vänta tills han åker till göteborg imorgon&kan ladda sin telefun.

puss på er !

tidigt inlägg

hejdär. tänkte skriva ett litet inlägg innan jag går&sover. jag är sjukt trött asså, hhah. jag har kollat på massa filmer med challeballe, billy&sara. hah, när vi sitter&kollar på tv så börjar challeballe skrika;


challeballe; OHMYGOD! ETT KRYYYP!
billy; va? vartdå?
challeballe; *pekar* DÄÄÄR!
jag; AHHH!
sara; TA BORT OMG, OMG, OMG!
jag; vänta.. det är ju typ en skalbagge, men vad är dedär andra? AAHHH!
billy; det är en chokladgodis? jävla idiot!
challeballe; åh. jag vill ha chokladgodis?
jag; DET ÄR EN JÄTTE-FÄSTING!
sara; AAAAHHH, HJÄLP! TA BOOOOOOORT!



haha, fyfan va vi lät asså.. det var förövrigt jag som hade rätt, det var en megafästing! juste, jag måste berätta.. jag är så sjukt glad! när jag satt&kollade på film nu inatt, så fick jag ett sms.. eller, ja. jag fick en hel del sms, men ett speciellt! det var från Markus (makk), if you remember? han skrev att allting var bra med honom, men att han saknade en liten madu (en liten jag) hos sej. sött va? han sa att han bara kunde skicka sms i två timmar, sen så.. ja, jag vill inte berätta vad som händer just nu. men det känns skönt att veta att allting är okej med honom&att han mår bra.. sen så snackade jag med min sötpuff, &åh. han är så söt. haha, när han kommer hem (om elva dagar) så ska vi träffas i stan, så ska jag bli bjuden på bio. cute huh? (a) aja. nu ska jag gå&borsta tänderna, sen ska jag soooova! förresten så var dendära sara som jag träffade idag väldigt trevlig. hoppas vi kan hitta på någonting nån mer gång. (nej, det är inte min bästavän sara som vi snackar om, höhö..)

massa godnattpussar på er!

mysigt

hejdär sötpluttar! jag&challe här hemma&har sjuukt tråkigt! vi smet hem ifrån grilfesten, busigt va? nejmen det vart rätt tråkigt tillslut, &vi kände liksom ingen av killarna som var där, &vi vågade inte riktigt ta kontakt med dom, så.. ja, vi drog hem. vi funderar på att dra iväg till väsby en sväng&titta om det finns nå roligt folk dära, men vi vet inte riktigt ännu. vi kanske bara stannar hemma, &hyr en film&dricker bäärs! aja, nog om det. nu ska jag ta&ringa rille.

puss på er!

grill-tjill

hejdär, jag kom alldeles nyss hem. jag var ute&snackade lite skit med frugan. sen drog jag hem, snackade lite med min sötpuff rille&så. nu ska jag fixa mej, så ska jag dra hem till grannen&ha lite grilltjill.. huhu! jag skriver senare, när jag har kommit hem.

puss på er!

pinsamt!

hejdär. det är ju rätt klockrent. vi alla grannar hade bestämt att vi skulle ha grillpartaj på gården idag, &alla var sjukt taggade. &hhah. nu regnar det .. ? rätt typiskt iofs. så vi får se vad vi gör åt det. sara skrev nyss på sms att hon ska på bio idag, &jag satt&tänkte på hur längsesen det var jag var på bio. så kom jag på. fyfan, så jävla pinsamt.

jag träffade erik för första gången. fyfan va kär jag var i honom asså, magad! jag kommer ihåg att jag var så jävla kissnödig under hela filmen, &jag fattade ingenting av filmen. det var inte direkt min typ av film. ''10.000 BC'' tror jag filmen heter .. ? aja, skitsamma. sen köpte erik som han heter värsta berget med popcorn&två drickor som fan nästan var större än mej asså.. haha, &ja. jag blev typ rätt rädd under filmen, så ja. jag gjorde någonting med benet, så sparkade jag iväg hela popcornskålen. fyfan va pinsamt! haha, visst. nu kan man ju sitta&skratta åt det, men just då. nej, fyfan va pinsamt.. men han blev ju inte direkt sur eller så, så ja. det är ju tur. sen efter filmen så mer eller mindre sprang jag till toaletten. haha, fyfan.

puss på er!

myskväll

hejdär mina söta läsare! just nu sitter jag här&äter min andra halva av kebaben. sjukt gott! jag var med sara för en stund sen, &vi var&handlade lite gott, sen drog vi hem till henne&kollade på csi&sådära. sen när jag drog hem så var det sjuuukt mörkt ute. &jag vågade inte ringa till rille, eftersom hans pappa kan svara. haha, men ah. iallafall, sen när jag kom hem så satte jag mej&snackade litegranna med mamsen. sen ringde en aspackad robert nicander.. haha, "asso.. ja vet inte var jag är påväg, men jag ska upp om tre timmar och en halvtimme.. sen ska jag till min taxi!" hahaha, ohmy! haha. hm, så kan det gå! nu ska jag titta lite på tv&smsa med min sötpuff! tänkte visa en liten bild som jag har photoshopat om litegranna .. (a)




puss på er!

schexigt!

hejdär sötnosar!  nu har jag precis käkat upp halva min kebab. haha, precis när jag känner att jag inte orkar äta mera så ringer telefonen, &det är rille. så jag snackade med honom i några minuter, &sen kände han sej elak&fick för sej att han störde. haha, så ah. vi la på, så skulle han ringa lite senare ikväll. jag lääängtar! aja,  jag ska strax dra iväg till centrum&träffa sara, sen ska vi köpa lite skit&så ska vi dra hem till henne&hitta på något. vad får vi väl se. eftersom jag är så schnäll så slänger jag in lite bilder från idag. bra va? =)




bild 1; challeballe-utan-skalle (;
bild 2; kebaberik (issam)&hans brorsa oskar. (vi vet inte vad han heter, men han ser ut som oskar i hitta nemo, så vi har döpt han till det..)

puss på er!

snabbis-inlägg

hejdär sötnosar! jag kom alldeles nyss hem ifrån sigtuna. det är sjukt varmt ute asså, &det är verkligen ingen höjdare att åka buss nu. uschnej.. när vi drog förbi apoteket idag föratt hämta mammas medicin, så passade jag påatt shoppa ny idomin, äääntligen! &nej. nu tänker jag inte låta den försvinna, som jag gör med alla andra som jag har köpt dethär halvåret. utan att överdriva så har jag köpt ungefär femton stycken idomintuber, &alla försvinner? inte okej asså! aja. haha, när jag satt på bussen påväg mot sigtuna, så kliver stephanie på. haha, fyfan. det vart rätt roligt, tills hon gick av.. haha, fyfan va deprimerad jag blev då asså! men ah. förresten så ska vi hitta på något någon dag, snart. najs huh? okej, nu finns det typ ingenting mer att berätta för er om. så, ja. eller jo, frugan? jag har saknat dig också, det vet du! <3 okej, nuuu finns det inte så mycket mera att berätta om.

nu ska jag ta av mej mina jeans&ta på mej mjukisbyxor, sen ska jag skicka lite söta sms till rille! han måste verkligen skaffa comviq asså. dethär börjar bli dyrt. men det är det värt varenda litet öre! jag räknar dagarna tills han kommer hem&vi ska ses! (a)



puss på er!

behöver eran hjälp!

hejdär. jag kan inte sova, så ja. jag skriver ett litet morgoninlägg. jag har funderat litegranna på dethära med hårfärg, jag måste verkligen byta. katastrof! jag har snackat med mamsen litegranna om dethära att jag vill byta innan skolan börjar. känna sej lite fräsch när skolan börjar är väl aldrig fel? så ja. vi har funderat en heldel på dethära, &som det ser ut just nu så blir det ljusbrunt med blonda slingor. vad tycker ni om det? skulle jag passa i det trorni? jag slänger in en liten bild som visar min hårfärg som jag har justnu, så får ni säga vad ni tycker.




sötaste samtalet

hejdär sötnosar. jag var för en stund sen ute på prommenad, rätt läskigt. haha, efter det som hände i förrigår (tror jag att det var?) så har jag varit lite mera rädd om mej, &går helst inte ensam när det är mörkt ute. eller helst inte ensam över huvudtaget. men nu snackade jag iallafall med rille, så söt! aja, nu sitter jag här med challeballe-utan-skalle&lyssnar på våran söta shayne ward. jag kommer nog inte vara uppe så länge till, eftersom rille ska ringa mej imorgon klockan nio. haha, jag kommer aldrig vakna nio, men jag får helt enkelt försöka! lalala, nu fick jag ett jättegulligt sms. så nuuu är jag glad! (a) nu ska jag kila vidare.. &jag håller verkligen tummarna för makk nu, att allting ska gå bra! <3

puss på er!

RSS 2.0