orka rubrik liksom..

hej igen. nu är jag hemma, jag var&träffade toni för en stund sen. men det blev så sent, så vi träffades vid sollentuna station. :) vart inte så lång stund, men det blev av iallafall! :) han ska sitta barnvakt med oss imorgon också, wiie!

aja, nu ska jag ta&fixa lite. sen ska jag gå&sova. jag ska jobba imorgon, tyvärr.


26+2=28,så ni vet.

hejhej. jag kom nyss hem ifrån stationen, jag har hämtat nycklarna av kim. jag glömde ta tillbaka dom efter vi var på bio. så nu har jag gjort det! :) jag ska börja fixa mig lite nu, sen ska jag åka hem till toni. :)

fattigt

nu är jag hemma igen. jag&challe har suttit barnvakt, det var segt. thindra låg&sov redan när vi kom. aja. jag ska ta&titta lite på facebook, sen ska jag ta&vänta på ett samtal från älskling. jag är fattig på mobilen, &det suger!

NJKFHRETERHIP

hej hej. nu är jag hemma igen. jag är assur&jag har migrän, så jag tänker inte skriva något megalångt inlägg.

over and out

..


jag saknar min sötnos.. :(

blä på mornar

godmorgon. jag ska börja fixa mig nu, eftersom jag ska gå&jobba om en timme. gahh, jag har typ inte sovit någonting alls inatt asså. jag snackade med toni i telefonen till halvett ungefär. sen så försökte jag sova, men det har fan inte gått asså. tråkigt va? YEPP! aja. nu jag har brådis.. ha en trevlig morgon.

i väntan


bio

nu är jag hemma igen, sent&jag är astrött. iallafall, vi kollade på kenny startfight igen, eller vad den nu heter. den var okej, inte lika rolig som första gången. :o men vilken film är det liksom? :) aja, kan slänga in lite bilder. sen ska jag gå&titta på tv eller något&göra mig ännutröttare.


det började med att vi kom till bion en timme för tidigt.
så vi gick ut&frös istället föratt stå inne&svettas. mys va?



vad kim håller på med har jag ingen aning om,
så inga frågor på det.



wooow.. status!

sen roade vi oss inne på toan, challe&jag asså.


mu.

sen har jag en video också, men youtube är så jävla segt. så jag kanske slänger in den imorgon.
nattinatti!

tack mami!

kommer inte kunna åka till toni idag heller. han mår fortfarande inte bra, tyvärr. :( så mamma tyckte synd om mig, haha. eftersom alla mina planer för dagen är förstörda, så. ah, hon ska bjuda mig, challe&kim på bio ikväll.. :$ cute va?

aja, nu ska vi åka ner till centrum&köpa lite shit, sen hör jag av mig igen.

ändrat

blev inget kista idag, så ja. nu ska jag titta på ice age med challe, kim&mamsen. sen lite senare så ska jag åka till toni. :)

kista

godmorgon. jag ska ta&äta frukost&fixa mig litegranna, sen ska jag&sara dra till kista&leta efter en klänning till sara. :) sen efter det ska jag hem till toni, äntligen! ha en mysig dag. :)

tips på en bra film

det går en asrolig film på tv justnu, ''supersugen'' tror jag den heter. haha! jag har sett slutet av filmen förut, eller. kanske sista halvan eller något sånt. haha, den är kul! eller, ah. det är kanske inte den bästa filmen som jag har sett, men den är rolig!


palla rubrik

nu är jag hemma igen. seeeeg dag asså! aja. nu ska jag typ ta&titta lite på tv. jag skulle egentligen ha åkt till toni, men han är fortfarande inte frisk. :( så jag får väl ta&sakna min älskling lite mer i guess. juste, snart har vi varit tillsammans i en månad, ojojoj! inte dåligt.. :)

seg morgon..

godmorgon. hoppas ni har sovit gott? det har jag iallafall, eller. det har varit askallt hela natten, sen imorse märkte jag att challe hade gått&öppnat fönstret. onödigt onödigt.. aja, hoppas att ni får lite mera sovmorgon än jag. jag ska dra&jobba snart. inte så långt pass, 10-15. men det känns lite drygt på en lördag. aja, nu ska jag fortsätta äta mina toffifee&sminka klart mig. hör av mig sen när jag kommer hem igen.

ha en bra dag! :)

yummie

jag var nyss&köpte kebab, haha. kunde inte låta bli! men ja, jag tappade aptiten. ni kanske märker varför? haha, riktig myspelle-varning på henne!


dagens planer

hej på er. jag var alldeles nyss nere i centrum&köpte mat&sådära, det var sjukt mycket folk asså! lite jobbigt att stå i kö i typ 20 minuter, men aja. nu är det klart iallafall. ikväll så kommer challe&bexx ha chillkrök här hemma, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. kommer nog stanna hemma&sova eller något, om jag inte är med dom. ingen dricka för min del iallafall! :) aja, bjuder på en dagens outfit, sen ska jag ta&fixa lite cola&kolla på top model, om det inte har slutat.


enkelt&tråkigt, haha.

haremsbyxan


hiss eller diss? själv ger jag en fet diss..

mysigast

hej på er, nu är jag hemma igen! stort tack till bexx som fixade designen, mycket finare tycker jag! iallafall, som ni vet så drog jag upp till valsta&träffade josefin ett tag. sen så var kim med, &efter ett tag så åkte jag&kim in till stan&mötte upp toni&hans kompis mohammed (tror att han hette så?) vid odenplan. sen så blev jag bjuden på bio, tack älskling. :$ nu är det min tur att bjuda! :)

aja, efter bion så drog vi oss hemåt. toni, kim&jag åkte samma tåg hemåt, &toni mådde inte så bra. han var asvarm&shit. men jag hoppas att han är frisk tills imorgon. :$ aja, kan ta&bjuda på lite bilder från idag.


älskling toni&mohammed (om han nu heter så) beställer biobiljetter.


gahh, jumbopopcorn!


kim va ledsen. han snackade i telefon med sin flickvän&var jätteglad.
sen när dom skulle planera när dom skulle gifta sig&så, så dog hans telefon. :(

de bjuder jag på!

nu har jag kollat klart på tv&allt såntdära. det är assoligt ute hära, tillochmed emma (hunden) låg&solade. haha, sötnos!


haha, sorry föratt jag klottra, men är man osminkad så är man! (a)


emma ba låg&såg söt ut där med bollen i munnen i hundra år typ,
sen när jag tar kortet så släpper hon den. damn!

aja, nu ska jag duscha&fixa mig. sen ska jag&josefin hitta på någonting.
vi hörs!

nybörjare..

okej, efter att jag har jagat massa folk som fixar desginer utan resultat så försökte jag fixa bloggen själv. &ja.. nu ser ju hur det ser ut,  f ö r j ä v l i g t ! aja, jag ska ta&finslipa den sen. nu ska jag gå&titta på tv&äta lite sen frukost.

mysigt

jag ska nog ta&sova nu. jag fick alldeles nyss ett godnatt-samtal av älskling, så söt! så nu efter alla hans söta ord är jag världens gladaste! :)


hur fin är han inte liksom? &.. han är bara bara min! i like it.. :$

massa mys!

hej på er! jag ska alldeles strax gå tillbaka till soffan&ha lite mys med mamsen. vi har tänt massa ljus&så kollade vi på massa filmer&sådära. alltid lika mysigt att ha mamma&dotter-kvällar. jag berättade för mamma nyss att jag ska byta hårfärg isommar, hon verkligen vägrar låta mig byta från mitt svarta hår asså. totalvägrar verkligen! :o to bad för henne liksom, har man lovat så har man lovat. speciellt när man svär på walla liksom, haha. fan, jag saknar toni. :/ aaaaja, sluttjatat. nu ska jag gå tillbaka till mamsen. ha en mysig kväll!

massa nice&onice

hej igen. nu är jag hemma! anna var ledig idag, så jag&challe behövde inte sitta barnvakt. vilket är bra, för min mage mår inte så bra just nu, så jag hade nog ändå inte orkat. jag vet inte vad som är fel, mamma tror att det är magkatarr, men ah. iaf, imorgon tänkte jag skippa jobbet&gå till skolan med andy istället. känns bra att jag kommer slippa allt spring&stress, &istället sitta vid en bänk&dessutom sluta rätt så tidigt. whopa! snart får jag studiebidraget också. :o det första jag ska göra är att dra på fika med min storebror som jag inte har träffat sen han flyttade ifrån mamma. vilket är ett jävla tag sen! så ja, det låter väl lagom nice?


ajdå, glömde vända på bilden. whatever! (:

ge mig sommarlov

godmorgon godmorgon! jag gick upp för typ en halvtimme sen, &jag har redan hunnit sminka mig, fixa kläderna&äta frukost. damn, jag är bra idag! fast.. jag är fortfarande inte taggad på jobba idag. :/ jag skulle ju säga upp praktiken igår, men min chef var inte där, så det gick inte. så ja, jag får väl slava igenom en dag till.

aja, efter jobbet så ska jag&challe sitta barnvakt. men jag är inte helt hundra påatt jag ska följa med. jag kanske ska hitta på någonting med toni, om han kan. det beror på när hans fotboll slutar.

chris brown&rihanna

yeeeeeeees! jag har letat efter denhär videon överallt, &jag hittade den alldeles nyss i någon blogg. haha, eenjoy!



hjälp mig furfan

gah.. jag är i stort behov av design-hjälp. någon som känner föratt hjälpa min blogg med en makeover?

hemma igen

nu är jag hemma igen, äntligen! jag&challe var nyss hos toni&lämnade hans mapp. sen åkte vi tillbaka till märsta igen&funderade på om vi skulle dra till bruno's. men vi sket i det, vi hade inte orken. så vi gick in på ica&köpte med oss köttfärssås&spaghetti som vi ska käka på. &lite chips till kvällsmys. hur naiz låter inte det liksom? nu är maten klar, så jag hör av mig lite senare kanske. annars får ni ha en bra kväll. :)

snabb update

nu är jag hemma igen, ännu engång! vi var ju i sigtuna hos challes tandläkare. efter hennes tandläkarbesök så gick vi till ica&pressbyrån&shoppade lite yummieyummie. blev en varsin bulle, &en ben&jerry's. det var aslängesen jag käkade den glassen, så gissa om jag njöt när jag käkade den nyss? tyvärr så är jag väldigt kräsen av mig, så tyärr så äter jag bara baked alaska. haha, careface? aja. nu ska jag höra med hanna om hon har hittat toni's mapp.



hör av mig senare!

godnatt/morgon/förmiddag, whatever

nu är jag äntligen hemma igen. jag ska nog ta&sova en timme eller så, sen ska jag&challe ner till sigtuna. challe ska till käftis (tandläkaren) så jag kommer joina henne. jag var nere på jobbet en snabbis&skulle hämta tonis mapp som jag tror att jag lämnade där igår. men jag såg den inte, så hanna skulle leta efter den så skulle hon ringa mig om hon hittade den. vi hörs senare. :)

tidigt

godmorgon. nu är jag uppe igen. jag blev väckt av challe som hade gjort te till mig, yummiiie! (: så snart ska vi börja dra oss ner till centrum, så ska vi hämta mina papper på brödboden, sen ska jag&challe till ett litet ställe. ojojOJ, jag är sååå hemlig av mig. aja, nu ska jag ta&börja fixa mig om jag ska vara klar till nästa buss, vilket jag ändå inte kommer vara.


naw, challe smygfota mig&toni igår när vi satt barnvakt.
haha, ser ni vad stor jag ser ut? :o ser typ tre meter bred ut! verkligen naiz..

min chilldag

hej på er. nu är jag hemma igen! jag kom till jobbet vid elva&det var nog den längsta dagen på länge. vi har inte haft några kunder alls typ, men det var bara skönt egentligen. sen så kom min älskling toni förbi jobbet också, som en liten överraskning. &ja, jag blev glad. väldigt glad! :) sen så kom kim förbi också, det får vi inte glömma! :) aja, sen så slutade jag, så då drog vi hemåt. men vi hann inte mer än hem innan vi var tvugna att dra igen, vi skulle sitta barnvakt också. så vi skyndade oss dit. mja, det var mys!

aja, nu ska jag ta&sova, jag ska upp tidigt imorgon föratt följa med syster&fixa lite i centrum.
sen ska jag hämta tonis papper som jag glömde idag, sen ska jag nog ta&säga upp min praktik.

btw så funkar det inte att överföra bilder från telefonen till datan. challes kompis tog bort något i våran data.. men jag ska försöka laga det! :) kommer nog inte gå så bra, men aja.

godmorgon sunshines

hoppas ni har haft en bra natt? min har varit bra asså, men jäätttteeelång! aja. justnu känner jag för en stor fet chailatte, massa godis, lite sol&sen skulle det inte sitta fel med en toni. fan vad jag hatar att sakna asså. :o aja, jag ska vara på jobbet elva, vilket betyder att jag har ungefär en&en halv timme på mig att glida runt hemma&fixa allting. aja, nu ska jag fixa lite juice&mackor, sen ska jag kolla om det går något bra på tv. ha de bra så länge. :)

mys!!

hej igen. :) jag har varit suuuperdålig på att uppdatera, sorry för det! aja. igår vid tre ungefär kom kenny hit med sina två kompisar dennis&glenn. vi gjorde inte så mycket, satt&käkade upp kennys choklad&drack upp hans cola typ. yummie, haha. sen efter ett litet tag så kom sara hit också, &mja. vi fixade lite, lånade filmer av moster, köpte lite smask tills ikväll. aja, sen drog kenny&dom, &så kom toni&tobbe. men ah, dom åkte för långt med bussen, så dom hamnade ute i sigtuna, gooood work! haha, så stackars sara åkte ut i kylan med moppen&hämtade dom en&en. aja, så det slutade med att vi satt&kollade på lite filmer. fan, ingen av dom vi såg var bra? eller jo, babar! haha. ''seså, upp med snabeln'' eh, ja. aja, sen när klockan närmade sig fem eller vad den var så gick vi&la oss. sen hade dom rätt så bråttom imorse, haha. eller, ah. imorse? dom åkte med tjugo över tre-bussen. nu ska jag vänta på att kim kommer hit, min brooor! :) sen ska jag&sara åka&köpa godis&bara ha det chill någonstanns. hör av mig senare. med lite bilder också! och ett videoinlägg om jag orkar fixa ett. haha, ha det bra så länge! :)

myskväll på g!

nu kommer sara strax hit, så ska vi ha myskväll hon jag&challe. :)
ha en trevlig kväll allihopa!


tråkigt, igen..

VAD FÖREDRAR DU PÅ MOTSATTA KÖNET ;
ben, mage eller armar? -
mage och armar
bruna, blåa eller gröna ögon? - allt är fint
svensk eller utländsk? - svensk
lång eller kort? - lång
charmig eller rolig? - bådeoch
att de röker eller snusar? - helst inget av de
vad kollar du först in på de motsatta könet? - hår&ögon (a)
hur stor betydelse har kläderna? - ganska mkt tkr jag.. :o

KÄRLEKEN;
tror du på kärlek vid första ögonkastet? -
jaa!
har du någon kille just nu? - yes
gillar du någon just nu? - ja
gillar någon dig just nu? - hoppas jag. :o
har du blivit sårad någongång? - ja
har du sårat någon? - tror inte det?

ÖVRIGT ;
svär du mycket? -
nejdå (a)
när duschade du senast? - idag
vad är de för färg på dina byxor du har på dig just nu? - jeansfärg?
vilken låt lyssnar du på nu? - you hang up - shayne ward
hur ser ditt skrivbord ut just nu? - jättestädat&fint, haha. inte!
hur är vädret just nu? - lite halvsoligt sådära
vart skulle du vilja åka? - hawaii skulle inte sitta helt fel. :)
vill du ha barn? - aa men inte än
vad ska dom heta? - harry gunnhild&märta

SENASTE SOM DU ;
träffade? -
challe! ;D
kramade? - ellen
kysste? - toni
strulade med? - toni
sa att du älskade? - challe
pratade i telefon med? - bexxi
sov tsm med? - toni
smsade dig? - bror julle (:

nyttiga madilen

sådärja. nu är jag hemma igen. :) var ju hemma hos sara en liten stund med challe, vi gjorde inte så mycket. sen drog jag&challe hem, &vi vart ashungriga. så vi gick till pizzerian, meen! vi dissade kebaben&pizzan. :o vi köpte sallad istället. :) måste börja tänka nyttigt you know. :)

myskväll

godmorgon. :) jag ska alldeles strax dra mig till sara en stund, så får vi se vad som händer dära. sen senare ikväll så ska jag&challe ha en systermyskväll. vi ska äta gott&hyra massa filmer, &bara ha det allmänt chill. låter inte det mys? :)

hemma igeeen

hejsan. :) nu är jag hemma igen. jag var ju i sollentuna&följde med min syster på sitt psykologprat/förhör. när jag satt dära i väntrummet&smaskade på godis så var toni påväg hem från sitt jobb, så han kom till sollentuna när jag var dära. så han joinade mig i väntrummet. sen när challe var klar så åkte jag med toni hem till sig. myyys! :) sen när jag kom hem igen så var kim, andy&ellen hemma hos mig. massa nice! sen kom sara också efter ett tag. :) men aja, nu ska jag ta&fixa någonting att äta. imorgon ska jag fan äta pizza! jag har feta suget. pooorrr! haha.

ha en bra kväll. :)

så var det med det

hej på er. justnu sitter jag&väntar påatt challe ska bli klar med det hon håller på med, sen ska vi åka till sollentuna på ett snabbt förhör, eller. ja, hon ska. jag ska följa med henne som sällskap liksom. idag skulle jag ha hittat på någonting med sara&min bror julle, men han kunde inte. så jag får väl se om jag sara&challe ska hitta på någonting. pallar inte bara sitta hemma. förresten så är det assoligt ute. :o myyyyyys!

den ni

godmorgon. :) jag vaknade för en liten stund sen, &jag har fått asont i halsen. :/ aja. igår var jag ju på bio med toni, han bjöd mig på bio. tack igen älskling! (a) v i kollade på watchmen eller vad den heter. :o jag fattade inte så mycket av filmen, men den va väl bra iallafall. :) &filmen slutade rätt sent, så jag kom hem vid två inatt, cooolt!

aja, nu ska jag äta frukost, sen ska jag dra&jobba.
hörs sen. ha en bra dag! :)

massa najs!

hej på er. :) idag har jag jobbat igen då. jag har stått i kassan mesta dels av dagen faktiskt, jag är lite stolt över mig själv! :o aja. jag fick sms nyss av toni, han undrade om han fick bjuda mig på bio ikväll. :$ aw, snutte. så ja, vi ska på bio. :) vet inte riktigt än vad vi ska se, får kolla om han hittar någon bra film som går. :) så jag hör av mig lite senare. ska kolla klart på greys anatomy nu.

aha, mhm, aha, mhm

godmorgon. :) hoppas ni har sovit gott? jag har sovit gott, men rätt lite. jag haft sömnproblem hela natten typ. aja, ja ska snart dra&jobba&sådära. så vi hörs sen. :)

min chilliga dag!

hej på er! :) nu har jag kommit hem igen. jag har haft en nice dag på jobbet. typ inga kunder, men jag fick iallafall stå i kassan&ta betalt av en del. :o jag är stolt! haha. aja, jag fick besök efter lunchen av chrille som kom dit helt utan att ha sagt något innan. så jag fick sluta hacka fetaosten i bitar, &tog en liten snabbfika med honom. :) haha, sen så kom sara&challe när vi höll på att stänga placet. så dom drog till willys&fixade lite, sen åkte jag&sara hem till min toni en stund. det är synd om han. :( jag vågade inte gå in på rummet först, för det första jag såg när jag öppnade hans dörr var hans bandage. så jag stängde dörren igen.. :$ men ja, vi gick in direkt efter. vi hade köpt lite godis till honom också! :) hoppas det var gott toni, för jag vet inte vad du gillar för godis. eller ah, förutom dina slajmiga ploppgodisar. ;o

aja, sen åkte vi hem någon gång vid nio? eller vad var klockan? äh, jag vet inte. aja, sen kom jag hem, &bexx följde med mig upp&lånade min ena usb-sladd. wääh, jag har två till. gaaanstaah! aja. vad säger ni om att jag bjuder på en liten bild ifrån när jag var hos toni? jag tycker dom vart söta, men ni får bara se en! :$


rise and shiiiine

godmorgon! justnu sitter jag hära med challe&dricker te, innan hon ska dra till jobbet. då kommer jag vara ensam i tre timmar innan jag drar. :( fast, jag kom på att jag  har en påse lantchips i skafferiet, som jag ska svulla på! så jag kommer nog inte ha så tråkigt. (a) aja, jag vet inte när jag kan uppdatera, eftersom jag ska dra till toni efter jobbet. men jag skriver såfort jag kommer hem!.. om jag orkar. (a)


sötnos..

nu ska jag alldeles strax gå&sova hade jag tänkt. ska ju jobba imorgon igen, så jag vill inte vara alltför trött. älskling ringde mig för ett litet tag sen. han har ont fortfarande, inte så konstigt egentligen. :/ aja, jag ska iallafall hem till honom imorgon&bara mysa sönder med honom. så challe erbjöd sig att sitta barnvakt ensam imorgon, så jag kunde åka till honom. så puss på min syster! <3 vi hörs imorgon. sov gott!


btw, lägg märket till mina jättefina lösnaglar. haha. hade tappat 8 stycken märkte jag när jag kom hem, good work!

trög dag :/

hej igen. nu har jag ätit, det blev pizza. &så nu har kim kommit över hit också&lämnat challes telefon som hon inte fick med sig hem igår. jag ska strax gå&sova tror jag. jag är sjukt seg i huvet&trög idag. &så har jag fetaste blåmärket på röven. hur fint är det liksom? vilken tur för mig att ingen ser min rumpa liksom.. aja, vi hörs imorgon.

jadu

hej på er. nu har jag kommit hem igen. jag har precis varit i centrum med challe, vi kände föratt tjockisäta. så vi köpte lite yummie-saker. festen som vi var på igår var en totalflopp, verkligen. det började väl bra, men sen blev det typ massa tjaffs&det slutade med sjukhuset för min älskling. :/ jag har sjukt mycket skuldkänslor asså!

aja, nu kom mina systrar&deras pojkvänner, så nu måste jag vara lite social. kan bjussa på lite bilder ifrån igår.


sara the man

schön&challe

pyss! :)

grattis till mamsen

godmorgon. :) jag har varit uppe sen halvtio, duktigt gjort av mig. jag ska strax börja fixa mig, sen ska jag&challe dra ner till centrum&möta kim, han ska fixa lite saker till oss, hohaha. :) sen ska vi hem igen&mysa lite med mamsen, hon fyller år idag. men resten av mina syskon&alla ska komma imorgon&fira henne.. aja, nu måste jag fixa mig lite, jag kan ju inte se ut hursomhelst när jag ska ner till centrum liksom. :o

hörs sen när jag kommer hem! :)

lite om min dag

hejsan. :) nu är jag hemma igeeeen. sen jag skrev sist i bloggen har jag typ inte varit hemma. :o när jag kom hem idag så ringde ruffe&kollade om jag&challe ville åka runt lite, &det ville vi. så vi åkte till arlanda stad&han kirra lite smink till oss. :D så nu har jag nytt puder, mascara, lösnaglar tills imorgon m.m. massa nice! sen åkte vi till donken&tjockisåt! när jag&challe kom hem så hade vi tråkigt igen, så vi ringde ellen&frågade om hon ville hitta på något, &det ville hon. men hon va med några kompisar. men vi åkte till stationen iallafall&mötte upp ellen, &så var hennes kompisar med. dom var okej, förutom en viss person som jag inte kunde vara snäll emot. vi stog&bråkade typ en halvtimme nonstop, tills jag inte orkade mera&drog hem. haha, aja. nu ska jag ta&sova så jag kommer upp i vettig tid imorgon. :)

sov gott. nattinatti!

mysigt med stort M!

hej på er! nu är jag hemma igen. :) jag åkte ju till toni igår. jag skulle ju ha åkt dit med sara, men hon kunde inte. så bexx följde med istället. :) vi kom dit rätt sent typ. så vi gjorde inte så mycket, vi typ.. kollade på tv&mös, det vanliga alltså, haha. sen gick bexx&oscar&sov, så jag&toni kollade vidare på tv. vi såg på sex and the city! :D haha, ja. sen blev klockan två, lite för mig tydligen. så då somnade vi. :o sen åkte jag&bexx hem vid tio/elvatiden. eller ah, hon åkte hem. jag åkte till väsby&mötte min syster&hennes pojkvän thomas. så bjöd lena på fika. &vaaaad tog jag? chailatte ofc. ;) haha. &så delade jag&lena på en kladdkaka. aja, inte så intressant. imorgon så är det fest hos min kompis i ulriksdal, mycket nice! jag hoppas att vi alla får komma in. :o jag ska typ ta med toni challe tobbe oscar sara och någon kim. :o aja, nu finns det inte så mycket att berätta. hör av mig sen igen. :)

juste! ha en trevlig fredag den 13e allihopa.. :o

isbit

hej på er! :) jag kom precis hem ifrån stationen med challe. så nu är mina fötter som isbitar, haha. inte dåligt! senare idag ska jag&sara åka hem till toni. vettefan vad vi ska göra, men vi kommer nog på någonting. :) trekant maybe? haha, uschnej.

..

nu ska jag ta&försöka sova om ett litet tag. först ska jag&challe hyra en film&bara ha det mys, så jag blir på glatt humör. jag känner mig lite emo nu..


sånt är livet

hej på er. nu har jag kommit hem igen, äntligen! jag vet inte vad det är med mig idag, men jag har skitkonstig huvudvärk. ;s aja. så kan det vara. challe har också det, hm. nu ska jag&challe försöka rappa! vi rappade i centrum när vi väntade på bussen, fan. vi var riktigt bra faktiskt! :o


jahaja, godmorgon typ.

hej på er. blev inget jobb för mig idag, pga att det hände en liten sak på bussen. haha, illa! så ja, jag&challe mötte toni i centrum vid tvåtiden, haha. vi gjorde inte så mycket, vi va i centrum typ. så lämnade jag tillbaka hans halsduk, fan! :o haha, aja. nu ska jag&challe gå&äta lite kebabfrukost, yummiie!


jag var tvungen, förlåt sötnos.. :$

godmorgon (:

godmorgon på er. :) hoppas ni har sovit gott? mja, det har jag gjort iaf. men ja, jag har inte sovit så länge, &sen har min systerson sovit över. &ja, han låter som en häst somvanligt. &ni vet vad jag tycker om det? :o haha. aja, igårkväll satt jag&challe&försökte rappa, &mja. det gick lite sisådära, haha. lite duktiga var vi iallafall. :) sen snackade jag med toni, &jag berättade den bästa godnatt historien. :o den handlade om grodan toni, blåmesen tobbe, krokodilen oscar, den onda tandfen challe& häxan bexx. haha. ;D &såklart doktor madde som räddar alla i slutet av historien. hihi! aja, nu ska jag börja fixa mig, sen ska jag dra till jobbet. &efter jobbet ska jag&challe sitta barnvakt.


nu har jag lika tråkigt som jag brukar ha igen. :$

1. Är du singel? nej. :)
2. Är du lycklig? klart jag är!
3. Är du uttråkad? checka rubriken!
4. Är du ledsen? neje, det är tråkigt.
5. Är du italienare? nej, jag är svenne&exakt 12% finne. deni!
6. Är du gravid? njet
7. Är du full? så otroligt packad..
8. Är du en cooling? hihi, tuff som tåget 
9. Är du från Irland?
nej :o
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? nej

skit
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
 jajamensan
2. Har du nånsin blivit sårad? ja
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? kan man lugnt säga
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne? hah, har inte alla det?
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? haha, om jag har.
6. Har du haft en hemlig beundrare? vettefan, men om jag visste om den skulle den ju inte va hemlig. ellerhur?
7. Är du kär? ja :$
8. Vill du gifta dig i framtiden? skulle väl vara gulligt


10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust?
kärlek
2. Hår eller ögon? hm, båda! 
3. Katt eller hund?
ekorre
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? några få bästa vänner, helt klart. 
5. TV eller Internet?
cant live without internet
6. Coca-cola eller Pepsi? cola :)
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? romantisk hemmakväll
8. Pengar eller lycka? pengar är lycka ;) nejdå, lycka.
9. Dag eller natt? natt
10. MSN eller mobil? mobil

10 "Har du nånsin..."

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? hah, nej. alla vet när jag smiter, jag är lite klumpig. (a)
2. Brutit ett ben? nej
3. Gjort nåt du ångrar? njae, man lär sig av sina misstag liksom
4. Hoppat Bungee Jump?  är du dum i huvet? jag kan inte ens sitta i parisehjulet utan att bli höjdrädd, tror du jag kan hoppa ut med ett rep runt mig liksom? big nono!
5. Ljugit för någon du tycker om? har väl alla? :$
6. Ätit en hel tårta? inte på engång! hihoha.
7. Gjort bort dig offentligt? nejdå! sånt gör inte jag :)
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? njet!
9. Gråtit när ett husdjur dog? ja, lilla chicko. :/
10. Velat försvinna? har väl hänt

skit
Vad såg du på tv sist? våra bästa år, haha.
Vems blogg läste du sist? dessies
Vad åt du sist? choklad (a)
Vem pratade du med sist? challe
Vem ringde du sist? toni. jag ringer inte folk så ofta, folket ringer mig. moaha!
Vem messade du sist? sara
Vad läste du sist "bok"? vettefan asså. brukar inte läsa böcker.
Vem pussade du sist? toni
Vem kramde du sist? ellen
Vem bjöd du sist på något? ellen på en chokladbit
Vad köpte du sist? men.. cola, choklad&tuggummi.

stackarn

 
blev lite upp&ner, men whatever. stackars lilla långa ellen. ;]

stackarn

 
blev lite upp&ner, men whatever. stackars lilla långa ellen. ;]

buhu

hej igen. jag har typ tråkigast just nu. toni kunde inte spela fotboll idag, så då kommer vi inte ses heller. dissarN. :( &josefin skulle plugga till något prov, så hon kunde inte heller. vafan!

planer planer planer

nu är jag tillbaka igen. jag har tagit en lång varm dusch&snackat med mormor i telefon. vi snackade om lite allt möjligt, tommy mest. min morbror alltså. sen har vi bestämt att jag ska åka till henne i falun i sommar någon vecka. :)

förresten så skickade min bror julle två låtar som han har gjort. daamn, han är duktig asså! :) nu väntar jag på att  min bror ska skicka den tredje låten, sen ska min systerson leo komma igen. den lilla gullungen! :)

senare ikväll så ska jag kanske åka&träffa min sötnos toni en liten stund, om han nu ska till vallentuna, vilket jag hoppas att jag ska. (a) sen efter det så ska jag träffa josefin om hon fortfarande kan det.


inte den bästa bilden direkt, men den bjuder vi på! ellerhur josefin? <3

ungefär så ja

godmorgon på er! jag ska typ gå&sova strax igen, fyfan. jag mådde asbra igår, jag va ute med hunden på långprommenad (okej, så lång kanske prommenaden inte var..), snackade med toni, kollade på tv med mamma, allt var underbart. sen kom migränen, usch! ja, så det var bara att gå&sova. men det är inte det lättaste att somna med migrän asså. sen somnade jag iallafall, &nuuuu är jag vaken inte. men inte så länge till.

hör av mig igen när jag har vaknat igen. (:

sleep well

dags för maddi att sova nu. sov gott allihopa!

upp&ner-dag

hej på er! :) nu är jag hemma igen, äntligen! hela min dag har varit uppåt, neråt, uppåt, neråt, hela dagen! :o

det börjar med att någon ringer&väcker mig klockan 8. det var hanna som undrade om jag kunde ta hennes jobbpass idag, för hon mådde inte bra alls. så det gjorde jag, jag var på jobbet till tio i 9, riktigt duktigt gjort av mig. vad tror ni att det första jag gör är? jo, har sönder massa skit i diskrummer. okej, jag var trött! det var min bortförklaring.. (a) sen så gick jag&käkade frukost, så ringde ruffe&sa att han hade fyllt på min telefon med 195 kr, då blev jag glad igen. haha, sen fick jag sms ifrån tandläkaren, som sa att vi var tvugna att boka om min tid, ännubättre! haha. sen kom min chef fram till mig, &han log! :o första gången han gjorde det asså. fyfan, haha. han sa att jag ska börja hjälpa till vid lunchruset med alla kunder, massa nice! sen så kraschade jag en lokaflaska.. det har jag ingen bortförklaring till, så vi säger att den ramla av sig själv? bra. haha, sen så. ja, nyss fick jag sms av annakarin som säger att hon är ledig ikväll, så att vi inte behövers itta barnvakt. så ja, jag ska ta&höra med söta lilla toni om han vill hitta på någonting. :)

life is life is life is good!

hej på er! nu har jag äntligen fått sitta vid datan, haha. idag åkte jag till toni, så jag var hemma hos honom runt elvatiden imorse. så var vi där en liten stund, sen satt toni&oscar&sjöng på disney singstar, haha. gulligt värre! sen så åkte vi vidare&kollade på difmatch, jag kommer inte ihåg vilka dif spelade emot. men aja, i dont care. brydde mig inte så mycket om vilka det andra laget var liksom. :) aja, det slutade iallafall med 2-2, så det betyder att toni ska bjuda mig på grönan i sommar, moahahah! nejrå..

iallafall, efter matchen så gick vi&åt. toni bjöd mig på kebab, tack älskling! :$ &ja, jag blev faktiskt tvingad att ta bild på maten. haha, men ja. sen åkte vi in till stan för johan eller vad han hette skulle köpa nya hörlurar, sen åkte vi hemåt. oscar&toni hem till oscar, &jag hem till mig. när jag kom hem så satt lena hemma hos oss med sin nya pojkvän. han är riktigt trevlig. :) fast han påminner sjukt mycket om en person som jag verkligen verkligen inte tycker om. men thats life, i guess. så nu måste jag nog gå&vara lite social igen med dom andra. hörs senare!


g33ks

juste. kan ju berätta att jag&challe har skaffat en bdb också, haha. nolifers liksom. nejmen det är väl kul? vi heter maddeochchalle @ bdb dårå.

jajamensan

hej på er. jag kom hem för ett litet tag sen ifrån jeffa, jaffa, joffa, eller vad hon nu hette? saras kompis iallafall. vi käkade middag&satt&snackade massa skit  hos henne, sen åkte jag hemåt&sådära. &nu ska jag strax dra till valsta&träffa jossan&jennifer. jag känner att det var ett tag sen jag träffade dom, så ja. :)

Yoo, sahaara här!

Jag gästbloggar här idag, för tycker att maddefucker har varit seg på att skriva idag ._. menmen, någon måste ju underhålla bloggläsarna satt nu gör jag det. Jag och Madde har ju blivit vänner igen, efter att vi slutade prata någon gång i november. Mycket har hänt, men jag är sjukt happy att vi har hittat varandra igen :D. Iallafaall, vad händer nu? madde&jag ska dra iväg, sen när toni vaknar ska madde dit, ruuuligtruuuligt. Nu lägger jag in lite bilder för jag gillar bloggar med bilder! :D

              
 
1. Madde
2. sahaara
3. bilden säger allt
4. old
5. oldie




hiiihii

hej hej. nu har jag sovit sådära överdrivet länge igen, men ah. det var nice! haha. :)

nu vet ni.

hej hej på er. nu har jag&challe&mamsen haft en mysig filmkväll, med två filmer. den första hette typ ''are you scared?'' &ja, det var jag. det var typ en wannabe saw-film, men den var rätt bra.  den andra filmen vet jag inte ens vad den hette, &jag vill inte veta heller. den sööööög! så ja. ah juste, jag&challe fixade min säng idag. så nu har den ben, eller hur man nu ska säga. anledningen till att jag inte hade det förut är föratt jag har fobi för sånt. nu låter jag hur barnslig somhelst, men när jag var liten så kollade jag på någon film, &så blev folk nerdragna under sängen av mördare&shit, haha. &ja, den rädslan har suttit i helt enkelt. :o men ja, nu har jag fixat det, så vi får väl hoppas att det inte ligger någon äcklig mördare under min säng. haha. :) anyway, nu ska jag gå&titta vidare på tv igen, &sen ska jag gå&sova. för imorgon ska jag träffa toni, &då ska jag vara pigg! :)

ha en mysig kväll/natt!

kom igen nu då!

hej hej på er. jag har precis tagit ett varmt bad, mysigt va? jajamensan! och massa skum var det också, haha. det va nice! aja.. jag ska fixa litegranna nu, sen ska jag&challe ner till centrum&fixa lite shit. btw, jag tror.. min blogg är tom på läsare. :( det ser så ut på mina kommentarer, ryck upp er! :o

neeeeeeeeej vi är inte normala, &vi vill inte vara det heller!


uwpsi..

Daniel säger:

blir det någon bulle i ugnen?

' madilen. Toni <3 säger:

haha, ojoj. om det blir! typ.. väntar åttlingar ;o

nejrå. inget sånt för moi!

Daniel säger:

haha syfta på brödboden

' madilen. Toni <3 säger:

aha

HAHAHAHA!


eeheee...heeehee..


haha, test test! funkar denhär då? nu har ingen av mina andra videos funkat som jag har gjort, men ah. hoppas denhär funkar. eller, egentligen så hoppas jag på att den inte gör det. för det är typ bara jag&challe som sitter&garvar.. men ja.. eenjoy

myspelle!

hej på er. nu har jag&challe kommit hem igen. vi drog till pizzerian som ligger två minuter här ifrån&käkade. massa nice!


challeballe ville inte va med. men, ah.. careface. :D

vi var ensamna också, myspys! (:

våran maaaat! ah, det var yummie som vanligt! :)

så sjukt söt video!


sovmorgon&caaandy..

godmorgon på er. jag gick upp vid åtta imorse&ringde&sjukanmälde mig från jobbet, vilket challe också gjorde. haha, vi är såå dåliga! :( aja, sen hade vi ingenting att göra, så vi hyrde filmen ''just my luck'' fast ah. jag kollade bara på  början, sen somnade jag ända tills nu. väldigt skönt faktiskt. :o mene ah.. mamma är nere i centrum också, hon skulle handla middag&blabla, &jag berordrade henne att köpa godis till mig, woho! så ja, nu får hon gärna komma hem, så jag kan fylla min mage..


haha, creeepy!

Du vet att du lever i 2009 när;

1. Varje gång då går på fest lägger du ut en bild på bloggen eller liknande.
2. Du har inte spelat harpan med riktiga kort på år och dar.
3. Anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på msn.
4. Du letar genom hela huset för att hitta fjärrkontrollen till tv'n i stället för att trycka på en knapp på tv'n.
6. Din eftermiddagsaktivitet är dator och du är alltid inloggad på msn även fast du inte är där.
7. Du läser listan flinar och nickar.
8. Du tänker på hur sjukt det egentligen är att sitta och läsa den här listan.
9. Du var för upptagen för att märka att nummer 5 fattas.
10. Du kollade tillbaka för att se att det var sant.
11. Nu skrattar du åt dig själv.
12. Kopierar denna ifall du gick på det, jag vet att du gjorde.

intressant

sådärja. nu har jag badat&bara tagit det allmänt chill. jag tror inte jag orkar gå till praktiken imorgon, ska nog ta&sova lite längre än jag har gjort dom senaste dagarna. sen får vi väl se om någon känner för att hitta på något med moi, så ja. det är ju bara att höra av er pluttsen. :)

nattinatti

lång dag för mina stackars ben&fötter.

hej på er! nu är jag hemma igen. har ni saknat mig? naw.. klart ni har! (a) iallafall, efter jobbet så satt jag&challe barnvakt, det var chill. fast jag skulle helst bara vilja gå&sova efter denhär dagen på cafét. -.-  aja. jag hade iallafall sällskap på lunchen, tack frugan föratt du kom&joinade mig. :) ah, idag var dagens beroende varm choklad, ooh yummie! min egen asså, jag gör den bästa! belive me.. haha, aja. slänger in lite bilder, sen ska jag gå&ta ett vaaarmt skumbad med några skvallertidningar&lite musik. kan det bli bättre? ;o aja, eenjoy!


så kan det gå

godmorgon godmorgon. för engångs skull är jag faktiskt pigg. :o aja, jag sitter iallafall här helt färdigsminkad&sådära&käkar på en bulle, haha. yummiie! jag fattar inte varför jag går upp så tidigt? jag ska ta bussen som går om en timme liksom? fan.. jag vill gå&sova igen. :$

haha, förresten. igår natt så gick jag i sömnen igen. jag kommer ihåg att jag gick in till köket&tog bort ena dynan på stolen, men sen vet jag inte vart jag har lagt den.. :o haha, aja. shit happens when you party naked.

hejdå!

nu ska jag&challe färga varandras hår. byebye utväxter!


min chilliga dag

hej på er. :) nu har jag kommit hem igen. jag har haft en väldigt chill dag faktiskt, vi har nästan inte haft några folk alls på brödboden. så ja, min dag har bestått av lite disk&lite kassaarbete, &lite salladsarbete, &sen en hel del fika. haha.




sådär, bild ett är min frukost. haha, lasagne till frukost är aldrig fel? bild två är fikat som jag&challe hade när challe kom på besök. &bild tre är min middag. mohaa! yes, i like to svulla. jag är född till att svulla helt enkelt. :)



förresten så ska jag aldrig klippa håret kort. kolla på bilden, jag ser ut som en kille! :o mahaha den bjuder jag på, så eenjoy!

im uppe

godmorgon på er! jag är sjukt trött just nu asså, men ah. det får jag ta&leva med, haha. ska ta&fixa sminket&kläderna nu. sleep well, ni som kan. :)

Gästbloggning

Tjo! Här är nattugglan Bexx. Sitter just nu vid Maddes data medans hon ligger i sängen och försöker sova. Inte för att det går så bra för henne för jag terrar henne hela tiden. Gjort det i ungefär en timme nu. Men det är faktist inte mitt fel. Hon lovade att väcka mig imorse men nej, hon drog utan att göra det :(. Så jag vaknade halv 6 på eftermiddagen. Så nu är jag överpigg och hon är väl övertrött. Men nu är det faktist så att jag har stoppat i mig en sömntablett så däckar väl snart.. Btw så tänkte jag slänga in en bild på hur våran kära Madde ser ut just nu. Hope you eenjoy it!


- bexx gjorde inlägget inatt, men det gick inte att publicera det just då.


godmorgon

godmorgon. :) hoppas ni har sovit gott? själv har jag sovit jättebra dom sex timmarna jag fick sova.. haha, aja. jag ska ta&fixa mig&sådära, sen ska jag dra hem till sara&hitta på något kul. sen ska vi träffa toni&tobbe tror jag, om det blir av. jag hoppas på det! :) aja.. nu ska jag leta upp någonting att ha på mig, haha.

yummie

mötte becca för en liten stund sen, vi satt i porten&snackade. sen fick jag lite godis också. hiiii! tack för det gymman. :) ja, så jag behöver nog inte berätta för er vad jag gör just nu. så ja, jag ska svulla vidare en liten stund, sen ska jag gå&sova.


nattinatti :)

min dag i text&bilder

hej på er! nu är jag hemma igen, efter min otrooooligt långa dag. jag träffade sara på stationen runt elva eller tolv eller något sånt, jag är lite osäker. sen så åkte vi in till stan&kollade på lite kläder, men vi hittade ingenting nice då. så vi drog hem till saras kompis freddie på söder, &vi hade tråkigt dära. så han fotograferade oss. haha, de va lite kul faktiskt. han var duktig på att fota. :) jag har inte sett alla bilder iofs, men sara skulle få dom på sin mail, så jag kan lägga in dom här sen när vi har fått dom, så kan jag lägga in dom få som jag har fått nu. så ni får ett litet smakprov liksom. :) aja. efter vi var hos honom så drog vi tillbaka till stan&handlade lite kläder&fikade&sådära, sen drog vi tillbaka till honom igen. vi tog lite flera bilder&sen skulle han dra på någon fest, så jag&sara drog tillbaka till stan, klockan var väl runt sex-sju ungefär. då drog vi till donken&köpte middag, sen åkte tillbaka till märsta. så åkte vi till willys, så sara kunde köpa sin jävla energidryck, haha. aa, sen åkte sara hem till sig&jag hem till mig.





1. jag, tihi..
2. chailatte&megakaka på sandy's, yummie!
3. saras pose
4.jag igen då
:$
5. min&saras middag
6. jag, hihi!
7. jag&sara. jag har saknat 'oss' <3
8. cute

en dag med massa bilder

hejhej. nu sitter jag&sara hemma hos någon av saras kompisar på söder. mycket najs! ena killen har en säng i köket. :o haha, också cooolt! aja. jag&sara ska ta lite bilder med freddies kamera&så ska jag käka upp all hans glass, mohaha. han har 2 liter, värsta drömmen! iallafall, jag har köpt lite en ny kofta&nya skor&sådära, som jag kan visa bild på senare. :)

nu ska jag ta&vara lite social. någon som vet hur man lägger in reklam på bloggen? :o skulle behöva lite hjälp med det sen, om det finns någon snäll kise som vill hjälpa.

bliiink

godmorgon på er. jag ska alldeles strax hoppa in duschen&fixa mig lite&sådära. sen ska jag&sara åka&shoppa lite. vart har jag ingen aning om. men jag hoppas att det blir stan? (a) sara om du läser dethär, så.. stan? :) blinkblink, haha..

RSS 2.0