Wakie pakie

Nu har jag vaknat och allt sånt. Käkat frulle, kollat på film med Leo och bara tagit det lugnt. Riktigt skönt! Jag måste ta och kolla upp vad jag ska ha för kläder ikväll. Jag har haft en del val, men jag skiter nog i dom tror jag. Får leta upp något annat.




Riktigt skönt

Jag slutade städa rätt snabbt efter jag skrev sist, orkade inte dyka ner under sängen heller och kolla. Haha, är man lat så är man! Jag tog ett varmt skumbad med massa tända ljus istället, mycket mycket mysigare .. Nåja, nu ska jag ta och måla naglarna, hihi.


Fix-time

Nästan klar! Jag har fifflat runt med massor i mitt rum, städat, bytt gardiner, rensat smink, plockat undan alla kläder som låg på golvet. Nu ser det iallafall okej ut, wihoo ..

Tidigare idag så var jag hos Sandra och Matte. Dom bjöd på varma mackor, yummie! Sen så satt jag och lekte massor med Mattes iphone. Sjukt nice telefon alltså, 5 av 5 toasters!

Nu hade jag tänkt dyka ner under min säng och kolla vad man hittar där under, haha. Förhoppningsvis så hittar jag alla kläder som har varit borta i 5467548 år. Hörs sen, puss!




Seg onsdag

Sådär, nu har jag vaknat. Inte lätt att försöka sova när Leo är här inte, nixpix .. Han kom in och skrek glatt åt mig att vakna. Antar att mamma bad honom ..?

Sitter och smsar med Schön också. Nåja, nu ska jag sminka mig och fixa, sen ska jag dra till sigtuna. Så jag hör av mig sen när jag är hemma.

PUSS ♥

Sovdags!

Åh, jag är fortfarande vaken. Jag ska nog gå och sova nu, så jag kommer upp i vettig tid imorgon. Ska iväg till sigtuna en liten sväng, och hälsa på min gravida syster. Sen efter det så hade jag tänkt kolla med Emelie om hon har lust att hitta på någonting eller så, jag saknar henne .. Hoppas bara jag inte är för trött för att orka dra mig utåt, oops.

Men som sagt, nu ska jag dra mig mot sängen.
Nattinatti!



Just lite that

Sådär, nu har jag precis tagit en varm och skön dusch, så nu fryser jag inte lika mycket längre. Skönt! Idag har jag inte gjort någonting speciellt, mer än att jag har träffat älskling. Jag åkte hem till honom, så vi mös ner oss i hans säng och kollade på idol 2006 som gick på tvn, sen kollade vi på a double shot at love. Riktigt mysigt!

Sen så åkte jag hemåt och har inte gjort någonting speciellt alls. Har suttit degat i soffan och kollat på filmer med mamsen.



Wihuu, den bjuder jag på!
En av mina hårda dagar på kära Brödboden.


Back on track

Åh, så sämst. Jag som skulle bli bättre på uppdateringen, oops.. Hursomhelst, jag har legat och försökt sova i sängen i typ en timme, men det går inte. Har pratat med älskling tre gånger, så det gjorde mig pigg. Så ja, nu är jag uppe helt enkelt.
Jag ska ta och sminka mig och sådära, sen ska jag dra ner till centrum. Måste ha julmust, värsta suget alltså, haha.

Nåja, jag kommer inte ihåg allt jag har gjort sen jag skrev sist, men igår så var jag och mamsen i sigtuna hos min syster. Hon har så stora värkar, så hon föder närsomhelst. Så vi tog med oss Leo hit, så vi ska ha honom här tills på torsdag. Sen så fick jag låna hennes telefon också, tills Matte (hennes man) har lärt sig sin iphone, då ska jag få hans andra. Pheeew, i need it! Assnällt. :)
Sen åkte jag och träffade jag älskling, Tobbe pch Orras i stan. Efter det så kom jag hem och käkade pizza, yummmmmie!



You'll be the prince and I'll be the princess.

Har inte kunnat uppdatera förrän nu, förlåt för det. Igår så satt jag somsagt barnvakt, från halv nio till halv tolv. Efter det så åkte jag till brottby, där älskling var hos Robin. Två timmar lång resa mitt i natten, lite småläskigt faktiskt. Men jag överlevde iallafall, och blev mötte inte på någon man i vita byxor i skogen iallafall. När jag var vid skogen där Robin bor så kom älskling och mötte mig. Och tur är det, för jag har lovat mig själv att aldrig mer gå igenom dendär skogen ensam. Never ever! Nåja, när jag kom hem till Robin så sov han redan, så jag och älskling mös ner oss till en film. Riktigt mysigt!

Sen imorse så så skulle vi egentligen ha gått upp vid 9tiden, eller någonting sånt har jag för mig. Men vi sov vidare till runt 12 eller någonting sånt, oops. Sen åkte vi in mot stan och kollade på bio. Min överdrivet snälla älskling betalade biljetterna. I will make it up to you babe! Vi kollade på avatar och en julsaga.

Sen så träffade jag Josse och hennes pojkvän Lao när jag kom tillbaka till märsta. Vi snackade massor, somvanligt, det var mysigt. Jag känner att jag och Josse måste stämma mer träffar vid dom gröna bänkarna. Det är iofs vårat måste-träffas-och-snacka-så-fort-som-möjligt-ställe, men endå liksom. Är alltid trevligt att träffa henne, så jaa.

Men nu blir inlägget hur långt somhelst, så den som orkar läsa det ska få en medalj av mig, hihi. Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova. Har haft sjukt ont i ryggen och i magen idag, och det har gjort att jag inte har varit på världens bästa humör direkt. Nåja, ska försöka sova med det iallafall, funkar det inte så funkar det inte.
Nattinatti!



Barnvakt

Jag har precis gjort mig iordning och allt sånt, men älskling har inte ringt ännu.. Vet inte om han sover, eller om han är upptagen, så ja. Annakarin undrade om jag kunde passa Thindra ikväll, för hon är bjuden på bio. Så ja, jag ska nog dit. Hörs sen.

Always and forever

Usch vad dålig jag är på att uppdatera alltså. Måste förbättras, helt klart! Nåja, jag har precis kollat på någon film, kommer inte ihåg vad den heter, haha. Men ja, nu ska jag sminka mig, byta kläder, platta håret och fixa lite. Sen måste jag ner till centrum och fixa lite .. Sen ska jag träffa älskling idag också, myyyysigt!

Nej, nu måste jag börja fixa mig.

Fuck you right back.

Sådär sådär.. Jag var i sollentuna för en liten stund sen och träffade min fina älskling. Det blev bara en liten stund, men hellre en liten stund än att inte ses alls .. Nu ska jag dra tillbaka till tvn och kolla på girls of the playboy mansion. Inte alls lika kul som med Kendra, Holly och Bridget, men shit the same.

Puss


Morrn!

Nu har jag seriöst dragit mig själv upp ur sängen, haha. Jag skulle utan tvekan kunna sova i några timmar till, men nix. Jag måste förresten ha sovit huuuur djupt somhelst inatt, eftersom jag har haft telefonen precis bredvid kudden, som jag brukar. Men endå så har jag missat 14 samtal från älskling, uups. Jag förstår inte hur jag lyckas, jag har världens högsta och mest irriterande ringsignal och grejer, haha.

Nåja, nu ska jag ta och fixa en toast, sen ska jag ringa och kolla om älskling är vaken. ♥




10 kg fetare.

Hejsan hejsan. Nu är jag hemma igen. Jag har varit i sigtuna idag och firat julen hos min storasyster, asmysigt var det. Hela dagen har varit grymt mysig, och jag har ätit så mycket att jag tror jag kommer spricka. Och by the way så blev jag riktigt överraskad imorse. Jag vaknade vid tio av att min mobil ringde, och det var min pappa. Kunde jag aldrig gissa på, ha.. Men han ringde iallafall, gulligt av honom.

Hursomhelst, nu ska jag lägga mig och slöa framför tvn ett tag. Sen blir det sängen som gäller för min del.



Här är förresten det söta halsbandet som jag fick av älskling.
Inte så bra bild, men den får duga, hihi. ♥


Hemma igen

Nu är jag hemma igen, det var rätt mycket folk inne i stan idag. Sista-minuten-handlare antar jag. Jag träffade älskling vid tc, så följde jag med honom och handlade julklappar till hans familj. Efter det så drog vi tills kungshallen eller vad det nu heter, för baby va hungrig. Så han käkade och lite så, sen så fick jag julklapp av älskling också. Ett asfint halsband. :$ Jag lägger in bild på det sen, måste visa Den är assöt!

Nu väntar jag på att mamma och Challe ska komma hem ifrån stinsen. Dom är och storhandlar. Jag väntar på min maaaat. Eller ja, förhoppningsvis så har dom köpt med sig mat till mig. Nu är dom utanför och vill ha bärhjälp. Laater! ♥


Julglad

Godmorgon godmorgon. Jag är på toppenhumör nu alltså, jag går runt och sjunger massa jullåtar och sminkar mig, livet flyter på precis som det ska. Love it!

Om ett litet tag ska jag åka in till stan, eller till Tonis jobb och träffa honom en liten stund. Jag får ringa honom och se vad vi hade bestämt, för jag har glömt, oops.

Jaja, nu ska jag sjunga vidare och platta mitt hår, hörs sen. ♥





Mys på allt!

Nu är jag hemma igen. Jag åkte till Tonis jobb och hjälpte honom att vika papper och så, asduktig, haha! Sen åkte vi in till stan, för han var hungrig och sådära. Och det var riktigt smart av mig att ta på mig massa tjocka tröjor, för det var sjukt kallt ute. Smarta Madde, smarta Madde. Nåja, jag känner att jag börjar få huvudvärk, så jag ska nog gå och lägga mig snart, om det inte blir bättre.

PUSS!

Todelo!

Nu drar jag iväg och träffar älskling, wihoo! Så det betyder att jag måste ta på mig typ 300 tröjor och grejor, jobbigt jobbigt. Men det är värt det! :)



PUSS!


Home, sweet home!

Nu är jag hemma igen. Jag har varit med Challe hos tandläkaren, sen kom Ruffe och hämtade oss, så åkte vi till donken och käkade. Yummie!



You and me

Nu är jag hemma igen, var en kort och slapp skoldag. Första lektionen var svenska, sen skulle alla kolla på någon film. Jag sov igenom halva filmen, sen gick jag, Challe, Emelie, Josse, Chrille, Melissa och Markus och åt lunch istället. Sen gick vi och kollade på film igen. Efter det slutade vi, så. Med andra ord så var det en heeeelt onödig skoldag.

Idag i skolan har jag endå haft rätt konstiga saker för oss, haha.

Jag - Jag är så trött så jag skulle kunna käka en ekorre..
Läraren - *kollar konstigt* .. Jo, det kan man väl också göra, typ.


Om ett tag så kommer Ruff och hämtar mig och Challe, så ska vi hitta på någonting. Nu ska jag ta och ringa älskling, hihi.

PUSS!

Sötpelle


Bara jag som tycker att min brorson liknar Musse pigg? Haha, assöt!


Lång natt

Fortfarande vaken, usch vilken lång natt alltså.. Jag tror seriöst att jag har hunnit kolla igenom alla bloggar som finns, haha. Jag ska strax gå och göra lite mera te tror jag, eller kanske lite kaffe? Sjukt äckligt, men då håller jag mig vaken. Fast, då måste jag trixa med kaffe-grej-maskinen (för trött för att komma ihåg vad det heter..), för jag vettefan hur den funkar alltså, åhh!

Nej, nu ska jag gå och lära mig hur maskinen funkar, samtidigt ska jag kolla runt lite bland mina kläder och se vad jag ska ha på mig idag i skolan. Får bli något varmt och mysigt!

PUSS!


Lite småtrött liksom.

Sjukt jobbigt. Jag har varit pigg enda fram tills nu, nu börjar jag bli trött. Men om jag går och lägger mig nu så är det totalkört att jag kommer upp i tid till skolan imorgon. Det kan jag ju glömma på engång. Jag får helt enkelt stanna uppe. Tänkte fixa iordning en toast och lite chaite, om jag orkar. Känns som jag ska somna närsomhelst. Men nix, jag ska hålla mig vaken. Jag ska, ska, ska!

Hursomhelst så sitter jag och småpratar lite med Nino och Julle på msn. Julle sa nyss att han har en av sina låtar på youtube, så den lägger jag in hära. Weei!



Brynto ft Julle Lever i psykos


Rip Brittany Murphy


Vila i frid.


Jippi

Nu är jag hemma igen. Träffade somsagt Toni i sollentuna. Vi gick runt lite i centrumet och mös en stund. Sen åkte vi båda hemåt igen, och jag saknar honom redan.
Jag ska alldeles strax ta och tvätta bort sminket och så, sen blir det sängen som gäller för mig. Har skola imorgon, så jag måste se till att vara pigg. Nix, jag har inte fått mitt jullov ännu. Tyck synd om mig! Skulle ha träffat Rebecca en liten stund, men hon mår inte bra, så det blev inte av.

Sov gott alla sötpellar! ♥



Brådis!

Nu ska jag åka iväg till sollentuna och träffa Toni en liten stund. Mys!

Hörs sen.
PUSS!



Baby give it up

Nu har Maria, hennes fästman och lilla Emlilio åkt. Han är riktigt söt alltså! Och som tur är så är han ingen såndär jobbig unge som skriker och bara är allmänt jobbig. Han är helt tvärtom, en riktig sötpelle! Anyway, senare ikväll ska jag träffa Toni i väsby. Mysigt mysigt!

PUSS!

All i want for christmas is you

Nu har jag kommit upp, och har snart sminkat klart mig och så. Ska åka ner till centrum en snabbis innan Maria och min brorsdotter Emilio kommer hit. Jag har lite brådis just nu faktiskt. Så jag skriver senare igen.

PUSS!


Sleeeeeptime

Nu är det dags för mig att sova, kan knappt hålla ögonen öppna. Lite konstigt eftersom jag var överpigg för typ tio minuter sen. Nåja, imorgon ska jag träffa min brorson Emilio för första gången, det ser jag fram emot!

Hursomhelst. Nu ska jag krypa ner i sängen, ringa ett sista samtal till min älskling, sen ska jag soooova!

Nattinatti!

-


Mysigaste!

Nu är jag hemma igen, usch vad kallt det är ute. Hursomhelst, jag har haft det jättemysigt med Toni! Jag mötte honom igår natt i karlberg. Vi skulle åka till spånga, men åkte en station för långt. Så vi fick stå och frysa i tjugo minuter eller vad det nu var, tills tåget kom. En tågtur och en långpromenad senare så var vi hemma hos Toni. Vi tog en dusch och så, sen var klockan typ fyra. Så vi somnade sött.

Sen idag så har vi degat i sängen typ hela dagen. Vi såg filmen Happy feet, sjukt söt film. Sen vid åtta eller någonting så gjorde vi oss iordning. Jag skulle hemåt, och Toni skulle till Tobbe. Så vi åkte till sollentuna och sa hejdå. Sen gick min väska sönder idag också, riktigt bra skit. Ska se om mamsen kan laga den. Hon är bra på sånt. Hursomhelst så sitter jag och lyssnar på Ola - Sky's the limit, sjukt nice låt.

PUSS!

Fredagsmys!

Idag har jag hunnit med litegrann iallafall känner jag. Jag har varit i skolan, och efter skolan så åkte jag, mamma, Challe och Leo som vi har varit barnvakt åt till sigtuna till Sandra. Sen efter det så åkte jag och Challe till kista en liten stund. Sen efter det åkte vi hemåt, och nu håller jag på och småfixar mig. Ska träffa min fina älskling om ett tag.



Världens finaste!


Mornar är inte riktigt min grej.

Nu är jag äntligen uppe. Missar första lektionen, men jag kommer till nästa iallafall. Nu får jag mitt hår plattat av Challe, lyyyxigt!




Bara onödigt

Åh vad jag har tråkigt. Funderar på att gå och ta ett bad om en liten stund, skulle vara skönt faktiskt. (Y)

Imorgon ska jag och Challe till kista en snabbis, sen ska vi tydligen till stan och träffa hennes pojkvän Matte. Så ja, det blir väl mina planer tills imorgon. Om jag kommer hem i lagom tid så måste jag göra om lite i mitt rum. Ena hyllan ska ut, och en annan ska in, sen ska det bli lite förändringar. Älskar att möblera om och sånt! :)

Intressant va?

Hej cuties! Nu är jag hemma i värmen igen, eller ja. Det är sjukt kallt i mitt rum, men inte lika kallt som det är ute, som tur är.

Jag glömde att blogga igår när jag kom hem. Men jag orkade inte, så jag kan ta det nu. Jag åkte hem till min älskling, så kollade vi på någon julfilm. Jag slumrade till lite då och då, haha. Men jag hängde endå med i filmen, så jag kan inte ha slumrat (eller säger man småsovit?) så mycket iallafall. Hursomhelst, efter filmen så mös vi lite mera. Sen gick han till datan ett litet tag och jag kollade på tv. Typiskt nog missade jag Jerry Springer, just my luck, haha. Men sen kollade vi på Tila Tequila, och så masserade vi varandra och lite sånt. :)

Idag så har jag varit i skolan. Det var chill, precis som det brukar vara. Fick sluta en lektion tidigare också, varför vet jag inte. Men ja, efter skolan så åkte jag till stationen och mötte mamma och Challe. Vi åkte till min syster Sandra i sigtuna och käkade mat och lite sånt mys dära. Sen skulle jag och Toni ha träffats och kollat när några uppträder vid kungsträdgården. Men jag stog vid busshållsplatsen i över en halvtimme, och väntade på två bussar. Ingen utav dom dök upp, så jag blev rätt irriterad. Men jag och Toni bestämde att vi ses så snart som möjligt och hittar på någonting. :)

Det var lite snabbt om mina två dagar serrni. Nu sitter jag by the way och snackar på msn med Danne, en snubbe i skolan. Han sitter och småskryter lite om sin musik, haha. Men i framtiden ska jag bli kändare än.. Britney, vänta bara! :>

I belive..


Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Jag ska fixa mig litegrann, sen ska jag Emelie och Challe till väsby för Emelie ska beställa en ring typ. Sen efter det får jag träffa min älskling! :)



Sitter i bibblan

Jag, Emelie och Challe sitter nu i skolan. Vi kom i tid, precis som jag trodde. Och jag var så stolt, tills vi fick reda på att bildläraren är sjuk, som vanligt.. Så nu ska vi sitta här en timma och göra ingenting. Trevligt trevligt, jag som hade kunnat ligga i min mysiga säng extra länge och värmt mig. Nejdå, jag ska sitta i skolan och uggla..

Nåja, det händer ju alltid saker i skolan, och det är här som jag har roligast, så ska inte klaga. Efter skolan ska jag möta min älskling i sollentuna, sen drar vi hem till honom. Men det skrev jag iofs igår. "Favorit i repris", men han har iallafall laddat ner någon julfilm som vi ska kolla på. Mysigt värre! :)

Rise and shine

Godmorgon godmorgon. Jag har precis ätit frulle och så, och ska snart börja fixa mig inför skolan. Någonting säger mig att jag faktiskt kommer komma i tid idag, haha. Så får hoppas att det blir så. :) När jag gick upp imorse så kom jag på det värsta med vintern. Mitt rum blir så äckligt kallt! Det drar in luft somfan alltså. Inte mysigt någonstanns. Så nu måste jag börja sova med två täcken. Typiskt..

Hörs!

Sagan om mitt stackars hår, haha.

Inte konstigt att mitt hår mår så dåligt, jag tänkte inte på hur mycket jag har färgat det innan jag såg bilder. Inte alls konstigt varför mitt långa hår blev så slitet och kort. Kolla bara:



Här var ett litet tag innan jag började färga från svart.
Då ville jag göra en stor förändring, och bli blondin.
Och ja, som ni ser så är mitt hår långt, fint och tjockt.



Efter jag färgade några gånger så såg det ut såhär,
pissgult helt enkelt. Inte fint någonstanns. Så jag fortsatte!



Det slutade med att jag färgade håret alldeles för många gånger,
på alldeles för lite tid. Så kvalitén på mitt hår var som gummi.
Inte snyggt någonstanns.



Det tog inte lång tid innan jag färgade håret ljusbrunt igen.
Men det blev inte så som jag ville ha det,
utan mitt hår blev.. Ja, grönt. Haha. Aldrig blev det bra!



Efter ett litet tag så kunde jag färga håret igen.
Då tvekade jag inte ens, utan tog en svart hårfärg,
som jag vet att håret mår bättre av.


Haha, det var den intressanta historien om mitt hår. You like it? Nej men, jag hade ingenting annat för mig, så ja. Då kan man sitta och skriva en lång berättelse om sitt hår liksom.. (Y)


Mysig kväll hos Emelie

Nu är jag hemma igen. Var jättejättemysigt hos Emelie! När jag och Challe kom dit så satte vi oss och fikade. Det var några i Emelies familj också, dom var supertrevliga. När vi hade fikat och så så skickade Toni ett sms och sa att han var påväg. Gullig överraskning. :) Så han kom till märsta, och vi mötte upp honom vid busshållsplatsen. Sen gick vi hem till Emelie igen och kollade på tv och mös. Ja, denhär kvällen har varit riktigt mysig.

Och imorgon så ska jag och Toni hem till honom efter han har slutat jobba och så. Så tills dess ska han ha laddat ner en film som vi ska kolla på. Mysigt mysigt!



Ska jag, eller ska jag inte..?

Jag funderar på att sluta skriva i denhär bloggen, och börja blogga på devote.se istället, hm..



Vinterkyla

Hejsan hejsan. Nu är jag hemma igen, äntligen. Nu först börjar snön komma igång. Både bra och dåligt. Ingen riktig julaftons-känsla utan snö liksom. Men det är så sjukt kallt! Jag skulle behöva ett varmt bad just nu, så jag blir lite varm. Men, jag orkar inte, och jag är inte riktigt säker på när vi ska hem till Emelie heller. Hon fyller år idag, så jag och Challe är bjudna hem till henne på fikagrejs, asmys. :)

Åh, är sjukt avundsjuk på Toni också. Han fick helkroppsmassage idag. Ge mig! Nej, jag får helt enkelt ta och.. Massera mig själv eller något, haha, åh va fult det skulle se ut alltså. Nej, ska sluta skriva massa onödigt nu. Nu ska jag ta och äta lite ostbågar och dricka julmust till det, yummmmie!




Grattis baby! <3


Home, sweet home!

Blev ingen barnvakt idag, så jag och Challe åkte dit i onödan. Nu ska jag kolla runt lite hära, sen ska jag dra mig mot tvn. Får se om jag orkar gå ut på en liten promenad innan jag somnar också, tveksamt tveksamt.

-


Time for a change..?

Jag är sjuuuuukt arg just nu. Jag, Emelie och Challe har haft samtal med lärarna idag, och vi blev anklagade för massa falska saker. Jävla skit! Ge mig lov, ge mig lov, ge mig ledigt, ge mig ledigt!

Nåja, nu ska jag sluta klaga. Challe har precis friilligt plattat mitt hår, så nu är jag lugn och fin. Ska strax fixa lite chaite som jag ska klunka på. Later!

Godmorgon cutiepies!

Nu ska jag fixa klart mig och så, sen drar jag till skolan. Är inte taggad alls, men det är bara att få det överstökat, right? Senare ikväll ska jag och Challe sitta barnvakt också. Jaja, hursomhelst så skriver jag igen senare.



Mitt allt




Åh, kolla skönheten.


Satt och kollde runt lite på klänningar precis, och såg denhär. Jag måste ha den, haha. Jag tycker den är hur fin somhelst! Så ja, jag och Challe måste åka iväg någon dag väldigt snart och kolla på denna skönhet. Är jag lika kär i den då så får den utan tvekan följa med mig hem! :)


Naw..




Kollade lite på tv nyss, så berättade dom på kanal "E!" att Kendra och Hank har fått sitt barn nu, och det blev en son. Grattis till dom! :)


Sovdags

Jag har precis tvättat bort allt smink och skit, och haft en mysig liten måltid framför tvn med mamsen. Riktigt mysigt faktiskt. :)

Anyway. Jag är sjukt trött, så jag ska krypa ner i sängen nu och ringa Toni. Så nu måste jag sova, så jag kommer upp i tid imorgon. Jag och Ruffe ska iväg och äta och så imorgon, sen ska jag åka hem till myspelle-Toni.

Sov gott, puss puss!



Åh, så fin. Ge mig!


Fullt ös.

De senaste dagarna har gått alldeles för snabbt. Kommer knappt ihåg vad som har hänt sen jag skrev sist, så. Ja, kan ju ta det jag minns. Igår träffade jag Toni i sollentuna ett tag, vi stog och mös ett tag, sen åkte vi hemåt. När jag kom hem så hade jag och min mamma ett prat, usch på det samtalet. Tänker inte ta upp det. Men efter jag hade pratat med mamma och sådär så ringde jag Toni. Och han lugnade ner mig massor. Min fina älskling! <3

Idag har jag bara haft en lektion. Jag, Emelie och Challe kollade på julshowen också, vi kollade faktiskt två gånger. Det var inte vanlig lucia-grejs, utan dom hade gjort rockversion, riktigt coolt faktiskt! På lunchen var det hamburgare, och jag och Challe hade mat-tävling igen. Vi åt så vi nästan sprack, haha. Tre hamburgare var, inte illa.

Sen ikväll skulle jag ha följt med Challe och Mattias på någon fest, men Challe åkte ensam. Jag är inte det minsta taggad.



Bara föratt

Ditt äldsta hångel? 21
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 2
Vad tycker du om kärlek? Det härligaste som finns!
När kramade du någon sist, vem? En hejdåkram till Emelie :)
Saknar du någon speciell person? Ja
Har du svårt för att bli kär? Rätt så
När kysste du med någon sist? Igårkväll
Ångrar du det? Verkligen inte!
Är du singel? Nej ♥
När fick du senast en komplimang, av vem? Idag av "Findus".
Har du hånglat med någon av samma kön? Jo, ja.

Lunchtråk

Nu är det lunch, wihoo! Fast jag, Challe och Emelie har redan ätit, så vi står här vid datorerna och pillar lite. Trevlans. Efter skolan så ska Challe ta hem någon Matte som jag och Emelie ska godkänna, haha. Har inte träffat honom förut, so he better smöra, hihi.
Nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra, ska nog ta en sväng förbi lunchen igen och kolla läget med Emelie. Hon kommer råvägra i början, men när jag tar på min charm så kan hon inte säga nej till mig, haha. ;)

Att bada, eller att icke bada.

Åh, så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men innan jag går och sover så funderar jag på att gå och ta ett bad. Jag duschade innan jag satt barnvakt, men det är inte samma sak. Så vi får seeee hur det blir. :)



Lady gaga - Christmas tree



Light me up put me on top, let's falalalalalalala
Light me up put me on top, let's falalalalalalala

The only place you wanna be is
Underneath my Christmas tree
The only place you wanna be is
Underneath my Christmas tree

Light me up put me on top, let's falalalalalalala
Light me up put me on top, let's falalalalalalala

Ho ho ho, under the mistletoe
Yes, everybody knows
We will take off our clothes
Yes, if you want us to we will

You, oh ,oh, a Christmas
My Christmas tree is delicious
Oh ,oh, a Christmas
My Christmas tree is delicious


Back on track

Kom alldeles nyss hem ifrån skolan. Har haft samtal med min mentor, och allting går bra i skolan för min del. Måste börja komma till första lektionerna som jag sover bort alldeles för ofta. Annars så!

Nu sitter jag och blandar min hårfärg, så ska mamsen hjälpa mig med färgningen sen. Vet inte riktigt om det är så bra att jag färgar håret, nu när det mår så dåligt. Men jag tänker helt klart inte gå runt med 2 meter lång utväxt, så då har jag inte så mycket val kvar direkt. Så färgning får det bli! Tappar jag håret så, ja.. Då får jag helt enkelt ta livet av mig så ses vi i nästa liv.

Åh, jag är verkligen inte på humör. Allt bara skiter sig! Skriver förhoppningsvis mer sen.
Over and out.


Jag bjuder på en glad Madde.


Even the best fall down sometimes

Jag har mer eller mindre gett upp bloggandet. Börjar bli rätt trist efter hela tiden som jag har bloggat. Fast, endå så vill jag inte ta bort bloggen, eller sluta skriva. Så den får stanna kvar. Kan vara kul att kolla bloggen om några år, och minnas alla saker som man har gjort liksom.

Idag, eller ja. Igår så var jag i skolan. Kan ju först och främst skryta lite.. Jag fick tillbaka mitt svenska-arbete, och jag hade VG+. Yeah! Sen rullade hela skoldagen på bra. Sista lektionen satt jag och skrattade så mycket att jag grät och grejer. Så kul hade jag det! Fast jag är rätt lättroad, så jag har oftast roligt. Efter skolan så åkte jag, Challe och Emelie med Ruffe till arlanda och käkade på donken, sen kollade vi runt lite på arlanda stad och så. Sen åkte vi alla hemåt till mig, så började jag fixa mig, och sen åkte jag till Toni. Vi hade 9 månader igår, så vi låg och mös lite till Jerry Springer, haha. Romantic! ;>

Jag känner att allting börjar bli kaos just nu. Usch, inte roligt alls alltså..



9 månader <3


Kära lördag

Blev en sen morgon för min del. Jag vaknade typ för en halvtimme sen av att Leo skrek. Jag funderar på att gå och sova en stund igen, gud vad skönt.


Några sanningar om mig.

Tänkte berätta lite saker som du kanske inte visste om mig? ;>

- Jag sov med lampan tänd i 4 dagar efter jag såg på paranormal activity. Yes, så lättskrämd är jag!
- Om jag är ute när jag är kissnödig tar jag alltid av mig en sko, varför vet jag inte. Har blivit lite av en vana.
- Jag kan vara rätt duktig på att gå i sömnen. Senast gick jag och hämtade ena köksstol-dynan och la den bakom soffan.
- Jag var en toffel mot min lillasyster när jag var liten. Jag var nästan rädd för henne, haha. Jag lät henne tillochmed hoppa på mitt huvud så jag tappa några tänder. :(
(mjölktänder som tur är!)
- Jag är riiiiktigt dålig på att säga nej.

Sådär sådär. Det bjuder jag på, eenjoy! :) Nu ska jag, Emelie och Challe ut på promenad.


Sämst, sämst.

Jag har absolut ingenting att skriva om, suger hårt. Idag har jag varit i skolan och haft det chill, men dagen har känts så extrem lång. Efter skolan åkte jag, Challe och Ruffe till kista och kollade på bio. Blev "Flickan som lekte med elden." Den var helt okej. Bara jag som tycker att Michael Nyqvist är cool somfan? Haha, han är astrevlig irl också. Yaya. Skulle ha träffat Toni, men det blev dock inte av. Hmm, jag ska strax gå och kolla på tv, sen ska jag ta ett bad, sen blir det sängen som gäller.

Någon kommenterade och ville att jag skulle lägga in lite musik. Kan bjussa på en låt som jag har blivit helt beroende av.


Danny Saucedo - Just like that


Thats nice!

Hej hej. Nu först är jag hemma, haha. Slutade vid ett idag. Var värsta chilldagen. Hade bara bild, svenska och matte. Efter skolan så stannade jag, Emelie och Challe kvar i skolan och joinade Axel i två timmar ungefär. Va skoj faktiskt! :)

I got the power.

Satt nyss och kollade på en film, lite småläskig sådära. Och när den var slut så kollade jag på Jerry Springer, på tv400. Så sjukt program så det finns inte alltså.

Jaja, hur somhelst så har jag litegranna att göra innan jag ska sova, och jag hade planerat att gå och dejta kudden så tidigt som möjligt ikväll. Jag hade tänkt ta ett varmt mysigt bad och efter det plugga lite so till omprovet på torsdag (som tydligen inte var idag, jippijag!). Men så kom jag på, varför inte göra det samtidigt? TADAAA! Inte illa tänkt alltså, haha.

Haha, åh vad min blogg är dålig. Vaaaaaad ska jag göra?



Madde gillart

Jag och Challe sitter justnu och lyssnar på Ronan Keating - stay. Sjukt fin låt alltså! Jag är helt kär i den..

Give me, give me!

Wiiho, jag och Challe kom precis till skolan. Vi råkade försova oss lite imorse. :$ Jag somnade typ inte förrän två inatt, sittande med mitt SO-arbete. Det är starkt gjort! Haha, kan fortfarande inte ett skit, men jag ska göra mitt bästa på provet. Allvarligt talat så orkar jag inte bry mig om libralism, konservatism, socialism, och massa mer skit. Bläää, ge mig sommarlov..

RSS 2.0