yeey !

nu ska jag ta&börja fixa mig, sen så ska jag möta upp schön. vi ska dra ner till centrum&köpa massa gott, sen ska vi ner till sätunaparken&ha picknick. mysigt! :)

så jag hör av mig sen, förhoppningsvis med massa bilder också. :)


picknick maayyybe ?

goooooooooooodmorgon! jag är fortfarande astrött, så jag tror jag går&sover en stund till. sen ska jag kolla vad sandra har för planer idag, annars hade jag tänkt ha en mysig picknick. låter nice. men nu är det alldeles för varmt för att sitta ute&ha picknicken liksom, så ja. :)

en trött madde

nu kan jag knappt hålla ögonlocken öppna. jag är så äckligt trött asså jag somnade från sju ungefär till nån gång vid tio. så jag har bara sovit tre timmar på två dygn. oh my gaddd.. yaya, nu ska jag checka vidare på tv, sen om en liten stund ska jag gå&dejta kudden, naaiiz va?

godnatt peeps!


bilden får hålla sig upp&ner,
askonstig annars. heeeeheehe.

vallentuna

nu är jag hemma igen, äntligen! fyfan vilken värme asså.. aja, jag&bexx åkte ju till vallentuna till tobbe&älskling. vi var där en stund bara, rätt onödigt att slösa hundra spänn på mobilen (smsbiljetterna blev så mycket sammanlagt) för att bara vara där en halvtimme typ. yeye, jag fick iallafall träffa älskling nu innan han drar på kryssning. tre dagar utan honom, kommer förmodligen bli tre långa dagar.. &man kan väl inte snacka i telefon&skicka sms på båten? det kunde inte jag iallafall? :o aja, jag får helt enkelt sitta&sakna honom, kan vara bra att sakna varann ibland. :)



sötnosiga bexx på bussen påväg hem. ingen av oss har sovit inatt,
så båda satt som två ufon, haha!

planer för dagen

godmorgon! nu sitter jag nyduschad&fräsch, ska alldeles strax ta&fortsätta med sminket&fixa kläder&så. inatt har jag varit vaken hela natten, varför vet jag egentligen inte. men jag har iaf gjort en del. städat, suttit vid datorn, träffat bexx&massa. nice va? :)

jag&bexx ska åka emot vallentuna runt halv elva till älskling. han har sovit över hos tobbe. &idag är sista dagen jag ser honom innan på onsdag, så ja. han ska på kryssning med sina kompisar. låter skoj, &det är älskling värd. :)

yaya, jag ska ta&fortsätta fixa mig nu, sen ska jag dra över till bexx&låna hennes plattång. efter vi har varit med älskling så ska vi dra vidare till väsby&träffa lite folk tror jag. osäker med hur det blir med det. ska höra med josse sen också om hon fortfarande ska med!


aja, ha en trevlig morgon! :)

knas

haha, åååhh. jag gick in på min myspace nyss, har inte varit inne där sen 06 vafan.. jag har skickat mail till.. tomas dileva? :s jag frågade om han har pratat med gud någon gång. &hans svar va ''Det Gör Jag Hela Tiden. :-)'' TUFFT MANNEN! :D

aja, nu ska jag&challe roa oss litegranna med att kolla på bilder från klubberiet, höhö.. :)

trååååkigt

sjukt uttråkad! aja, nu ska jag typ hyra en film&ba chilla galet. sen får vi se om det blir någon nattprommenad senare. sjukt mysigt att bara gå runt&lyssna på musik&glida igenom ''fina'' märsta. haha!

anyway. imorgon ska jag&josse åka till väsby&tönta oss. sen vet jag inte vad som händer efter det, gaah..

åhåj landkrabba !

jag gick inte&la mig som jag hade planerat, eller.. inte i sängen. jag hann inte mer än lägga mig innan jag såg det fina vädret, så jag gick ut på balkongen&somnade istället. hur mysigt låter inte det liksom? jag vaknade för ett tag sen, snacka om varm jag är. whoopa! nu ska jag ta&fräscha till mig lite, sen ska jag ut ett tag!  ikväll ska jag ha aaaaasmysig hemmakväll. sen imorgon måste jag fan ut! någon som känner för att boka mig? höhö..

ajuste, nu har domdära anonyma roliga samtalen börjat igen, hahaaa! så roliga.. ni gör min dag dudes!


miss haaaapppyyface!

godmorgon, tråkiga läsare

nu har jag vaknat igen, gahh. jag gick&la mig assent imorse, så jag är helt borta. haha, heelt knas! funderar på att gå&sova igen.. vi får se hur det blir!

zzznark



yaya, det var värt ett försök iallafall, right? nu drar jag&dejtar kudden. nattinatti!

glassit

var nyss ute på en mysig liten prommenad med hunden, blev inte så lång iofs. men spela roll, ska nog gå ut en liten stund igen senare.

jag ska titta lite på tv nu&äta lite glass. sen när jag går ut igen ska jag nog ta med mig challe, så blir det lite roligare, hahi.. förresten så har jag värsta pojkvän-abstinensen (stavning) justnu. jag saknar honom överdrivet mycket. inte så roligt. yaya, som ni ser så har jag gjort en liten förändring på bloggen, ohyes. hatar att ha samma design. jag tröttnar rätt lätt, hahi. anyway, glassen väntar på mig nu! toodelo.

ya'man !

tjuuhuu. nu är jag hemma igen. vart för varmt för att gå ner till centrum kom jag på.. så ja, jag&mami gick&åt på pizzerian vid oss. yummie! 

aja, nu ska jag kolla vidare på tvn&vänta på att kalleballe ska höra av sig. har fortfarande inte hört något från honom, fan.. gubbjävel! haha, nej nu ska jag vara snäll. vi höööörs!


yeah !

tjux flux! jag kom precis in, jag har suttit ute på balkongen&solat. det är överdrivet varmt ute asså. men ja, jag ska inte klaga!

aja, nu ska jag dra mig ner mot centrum med kalleballe. ska nog köpa med mig en b&j hem.. &en cola, det skulle sitta fint! vi hörs sen igen.


värsta funderaren !

wooh, justnu sitter jag&har en jättemysig picknick med mig själv! :) funderar på att färga håret nu, men jag vet inte om jag orkar.. naej, jag gör nog det imorgon istället. så kan jag gå ner till centrum&köpa lite mer hårfärg, så jag har till mer än min äckliga utväxt. nice där!

lär känna

min fru, cissi bad mig skriva om henne i ''lär känna''.. så, sure kan jag göra det babe! :) mja, vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att cissi är en otroligt bra vän&fru! vi har varit gifta sen 24 december 2006/2007 (osäker på året.. :$) så jättemånga minnen har vi iofs inte tillsammans, men ett speciellt minne är när vi var hemma hos cissi typ 10 pers&skulle ha myskrök. slutade rätt illa för min lilla fru. hon la sig på hallgolvet&stannade kvar där ett tag.. haha. :D slutade med att hon ringde lite fyllesamtal&somnade. kommer du ihåg det? ;) haha.. vet inte varför det är det första minnet som dök upp i mitt huvud? kan bero på att det var senaste gången vi hittade på något tillsammans. men ja. du betyder mycket för mig cissi, du vet vart jag finns om du skulle behöva mig. :)


min överdrivet fina fru! <3

någon annan som vill vara med? :D

jag har världens finaste pojkvän !

hejsan! :) nu är jag hemma igen.. :D jag har sovit över hos tobbe med älskling sörrni! mysigt värre. jag mötte älskling tobbe elias&någon engelsk kille vid medborgarplatsen igår. vi skulle hem till elias&hjälpa till med städningen innan elias&hans kompis skulle flytta. men vi kom aldrig så långt. vi satte oss på någon restaurang&chillade istället, mycket bättre! :) aja, sen så åkte vi hem till tobbe&gjorde inte så mycket där heller, kollade på tv ett tag. sen gick jag&älskling&sov.

sen på morgonen så överraskade älskling mig med en kycklingsallad, yummmie! :D min pojkvän är bäst.. :$ sen så satte vi oss nere i tobbes vardagsrum&åt samtidigt som vi kollade på filmer. först var det någon rätt dålig film, sen så kollade vi på björnbröder. :) &juste.. när vi satt&åt så gick älskling in i köket&fixade lite, jag tänkte inte så mycket på det. så kom han tillbaka med glass. jag fattade inte vad det var för glass först, sen såg jag att det var en choklad-isbjörn i glassen. aaw, han hade köpt ben&jerry-glass! världens bästa pojkvän? i know! :)


visst ser det smaskigt ut? myummiie!


sen så åkte jag hem lagom tills tobbe kom hem. haha, dom skulle kolla på någon fotbollsmatch. så stog jag vid busshållsplatsen, så kom kim efter en liten stund. perfa! så jag fick sällskap till danderyd. massa nice! :)

aaja, sen så hände det inte så mycket mer påvägen hem. förutom att en engelsk gubbe frågade om han fick fotografera mig med sin asstora kamera. noooo thanks! :) haha. aja, nu ska jag ut med hunden. shit vilket långt inlägg. hihi, läs&älska peeps!

godmorgon

jag har precis sminkat klart mig&så, nu ska jag&challe dra iväg. vi hörs senare! :)


nattinatti

nu ska jag ta&sova, eftersom jag är så snäll så gör jag ett sista inlägg. naaiz! aja, jag kollade nyss på något program om siamesiska tvillingar, läskigt. jag skulle aldrig klara av att sitta fast i någon annan. äsch, nog om det. nu ska jag sova somsagt, eller försöka. jag är sjukt pigg. aja, godnatt.

tvmys

chaa, jag tror jag ska ta&fortsätta kolla på jackass nu, rätt naiz faktiskt. sen ska jag nog gå&sova. imorgon ska jag&challe upp i vettig tid&dra till väsby, måååste ha pumps! &cissi? jag gör inlägget imorgon hunny! :)

ni får ha en bra kväll. jag är osäker på om jag skriver mera idag, annars så hörs vi imorgon. har fan ingenting att skriva om liksum. något ni vill veta, eller ha svar på? aaaask me :D

utgång !

jag har precis kollat klart på en film, helt okej.. ''i taket lyser stjärnorna'' var det. brukar inte titta på svenska filmer, för skådespelarna brukar inte vara så bra. men den var bättre än jag förväntade mig iallafall.. aja, eftersom jag fortfarande inte har hört något från älskling (tack för de) så drar jag ut istället, tråkigt att bara sitta inne liksöm. herå.

i miiiissss yooou darling !

sådär. nu sitter jag här helt uppfräschad! har tagit en dusch&fixat massa, sen skulle jag ju dra till älskling. men han svarar inte på mitt sms om när jag kan åka, så ah. får se hur det blir. jag hoppas iallafall vi ses idag, jag saknar honom sjukt mycket. :(((

tidsfördrift

ta fram din mobil & va ärlig!

HAR DU PUSSAT NUMMER 2?
andy - nej :D

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20?
cricko - en gammal vän

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?
denice - inte bestämt direkt. men hon är nog med när jag träffar min bror julle nästa gång hoppas jag. :)

ÄR NUMMER 18 SÖT?
cissi - ja :)

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NR 33?
eddie - aaaasläskig!

HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9?
brödboden hanna - det var hon som lärde mig allt på praktiken typ :)

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG?
buttman - aldrig? ;o

ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 39?
danne - jag vet inte ens vem det är *raderar*

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 4?
barnvaktsanna - haha, neh

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 5?
bexx - ja, klart! :)

VAD PRATAR DU & NUMMER 45 OFTAST OM?
emilia - nja, snackar typ aldrig

KÄNNER DU NUMMER 1?
albin - nej

SKULLE DU KUNNA GE NUMMER 6 EN KRAM?
boman - haha, naw lilla ponnyplutten. klart :D

VAD HAR DU OCH NUMMER 7 FÖR EN RELATION?
bror julle - han är min bror :o

knaaaas

morrn morrn! :) jag somnade assent imorse, surt! jag gick&la mig vid 5tiden, &smsade med linnea till 6 ungefär, seeeeen så slocknade jag. aja, men sen så ringde älskling för en timme sen ungefär, &så har vi bestämt att jag ska åka hem till honom lite senare idag. :) &om inte jag minns helt fel så ringde han imorse också? eller.. har jag drömt det? haha, knas. har bara för mig att jag pratade med honom. men om vad kommer jag inte ihåg. fan va konstigt.. :o


lär känna

eftersom jag inte har något bättre för mig denhär natten så tänkte jag ''nämen! varför fixar jag inte en ny kategori i bloggen 'lär känna', liksom?'' så nu har jag gjort det.. tänkte börja med att skriva lite om min kära syster Charlotte. :)

Charlotte är min lillasyster, som är 15 år. hon är grymt snäll ibland, men kan också vara en riktig bitch, ha! sant faktiskt.. men för det mesta så är hon snäll. ''som man själv är blir man behandlad'' liksom. aja, vi har många minnen tillsammans&har gjort mycket ihop. våran första fylla var tillsammans, våra första piercingar var tillsammans, ja, ni förstår.. :) &vi är inte som andra syskon som bråkar 24/7, självklart har vi småtjaffs. men den senaste gången vi verkligen bråkade var för mer än ett år sen, när hon var kär i mitt förra på g, hah. annars är det riktig syskonkärlek mellan oss två! :)



någon mer av mina sötnosar som vill vara med i ''lär känna''? bara att säga till! :)

milkshake

nu är jag hemma igen. jag&challe gick ner till centrum en snabbis&köpte glass, mjölk&choklad. vi ska göra milkshake, yuummmie! :) fast.. det blir nog inte vi som gör det, blir nog jag. challe fastna framför fotbollen på tvn, blä..

kocken madde, yeah !

whoopa! chilldag för madde. jag har varit nere i centrum&hämtat lite medicin&fikat med glass&cola. :) sen kom jag hem&lagade mat, jag var värsta duktig. kock kanske är mitt framtida yrke? nja, tråkigt.. jag ska bli brandman! haha, nej. men.. bartender kanske skulle vara något? ser roligt ut. :o aja, nu ska jag kolla lite på jerry springer. hörs! :)

prommenix

nu är jag hemma igen! :) jag tog en långprommenad med sandra, asmysigt var det.. vi gick runt lite överallt&snackade. sen stannade vid gymnasiet&satte oss&snackade lite mer. hah, vi snackade lite om framtiden. vi har kommit överens om att vi ska bli asgulliga kärringar när vi blir gamla! vi ska bo i villor bredvid varandra&ha tebjudningar&shit. sen ska vi vara älskade av allt&alla, cute va? :) ja intefan ska jag bli någon elak tant inte, höhö!

aja, nu sitter jag&äter bulle&godis&klunkar cola. funderar på att gå&sova, men jag är inte ett dugg trött, gahh..


yuuuummie!

nänu jävlar !

blä, vadfan gör jag?! jag sitter hemma, en fin kväll på sommarlovet. jag är inte normal... nej vet ni vad? jag tänker inte sitta hemma! jag ska ut! vart? har jag ingen aning om.. ska kolla runt lite med folk, börjar förhöra sandra om vad hon ska göra ikväll.. vi hörs väl i guess.

mja

nu är jag hemma igen, så kul var den festen. alldeles för tidigt på dagen, tråkiga människor, ja. allmänt trist. aja, jag ska nog inte leta upp någon ny fest heller.

madde är taggad !

sådärja! nu ska jag alldeles strax börja fixa mig, jag ska vara klar snart. men jag var tvungen att blogga lite snabbt innan! jag challe&sandra ska dra iväg på någon fest i valsta. hoppas det inte blir dålig stämning efter allt som har hänt bara. :)

bjuder på bilder sen när jag kommer hem igen. nu ska jag försöka få tag i älskling&fortsätta fixa mig. :)


yeeey!

nice price !

jag satt alldeles nyss ute&åt frukost på balkongen, men det blev alldeles för varmt, så jag gick in igen. sjukt fint väder idag asså! :) aja, nu sitter vi&väntar på sms från wille. han ska kolla runt om det är någon fest ikväll, wooho! :)

saker ni kanske inte visste om mig..



-
jag hatar min längd (170), vill bli kortare!
- det finns ingen som vet allting om mig, inte ens dom närmsta.
- jag har varit nära på att hamna i fosterfamilj.
- en gång när min förra klass skulle ha dansuppvisning så snubblade jag på en sladd på scenen&hade sönder stereon. ooops, liiite pinsamt.
- jag har svårt för att lita på folk.
- jag känner inte min pappa.
- jag har aldrig varit så kär i någon som jag är i toni.
- jag har migrän rätt ofta, aaaasjobbigt!
- jag äter godis typ varje dag. jag har tur som inte väger typ 150kg, borde fan göra det.

me liiiiike

hejsan. nu är jag hemma igen! :) festen igår var heeeelt okej, alla var trevliga&så, eller. jag pratade inte med så många, men dom verkade trevliga! :) vid tretiden så tog jag&älskling någon nattbuss till något ställe&väntade på någon annan buss, heeeeheee.. mys! :) aja, sen så kom vi hem till älskling, så somnade jag rätt direkt asså, men jag blev väckt lite då&då av att toni bjöd på några söta pussar. han är så söt! men runt åtta så slutade han spela sitt psykrubbade spel, så somnade vi båda två. sen så vaknade jag runt halvåtta&åkte hem vid nio. så ja, jag har inte varit vaken länge alls.. :D

yeahfan!

nuuuu ska jag fortsätta fixa mig litegranna, sen så ska jag åka till sollentuna&möta älskling, tobbe&kim eller vilka det nu var, sen så ska vi tydligen dra till någon fest. massa nice på det! :)


ha en trevlig kväll peeps!

lite coolare, lite bättre !

nuuuu är jag hemma igen. jag var ute med challe&mötte frank. vi skulle fixa cigg&sådära, men jag är fortfarande sur, vafaan. måste rycka upp mig lite! jag ska ta lite b&j nu, eftersom jag inte hann göra det tidigare, sen så ska jag börja fixa mig&åka till vallentuna.

jag skriver nog ett litet inlägg innan jag åker också tror jag. hörs väl då, annars får ni ha en trevlig kväll allihopa! :)

ajuste

justnu är jag på äckligt dåligt humör, måste äta lite mera b&j känner jag, sen blir jag nog gladare.. kan man ju hoppas.

aw, cute !

jag läste josses blogg alldeles nyss, &hon skrev att hon hade kollat igenom lite i mina gamla inlägg. då kände jag suget för att göra detsamma, så. ja, jag kollade igenom dom första månaderna i bloggen lite snabbt. cuuute!




haha, ruuulig dag! fråga inte varför jag hade den äckliga jackan.
jag fick låna den av magnus eller va han hette,
&jag tyckte tydligen att den var assnygg. :s


chaaaa, fint smile där asså.. heeeehe

min glass räddade min dag !

hej på er. jag var nyss ute på en långprommenad med emma, hunden alltså.. det var soligt&fint, men nu regnar det fan, igen! :o jag som hade planerat att dra ut på en till prommenad, fandå. jag får helt enkelt sitta här&fortsätta njuta av min extremt goda ben&jerry's glass, yuuummmie! sen får vi se vad som händer senare..


it's loooove!

just nu..

sitter jag&gosar med den mysigaste hunden nånsin! lilla, eller ja.. inte så liten iofs, men emma är det iallafall! :)


sötnos!

min dag biiitch

hej på er! :) nu har jag kommit hem igen. :o var i stan rätt länge med sandra. vi gjorde inte så mycket eftersom allting va stängt, tillochmed donken (wtf?!), så vi gick till burger king&käkade massa. haha, svullos! sen efter det så drog vi vidare till 7-eleven&satt där&mös. jag köpte en ice cappucino, yuuummie! var typ ett år sen jag drack det, så ah.. haha, careface.. sandra drack någon udda rosa festis-slush, såg rätt skum ut faktiskt.. men i början när vi kom in till stan så kom det fram tre konstiga dudes som undrade om jag&sandra ville ha en varsin ros. haha, knas..

aja, sen så kom jag hem till lilla märsta, så mötte jag upp josse. så gick vi till ett dagis&snackade lite, men sen kom det två läskiga gubbar. så vi drog till ett annat place, &snackade vidare. haha, blev massa skratt dära. snackade om gamla minnen från nian, hääärrrägud! haha.. sen drog jag hemåt. :)


fikat&rosorna. :)

stan next

jag ska ta&börja fixa mig alldeles strax. jag&sandra ska in till stan&glida runt, gaaalet nice! det enda vi har planerat är donkenmat&fika på sandys, whatafuck liksom.. haha, aja. jag är stolt matvrak, capish? oooh, &idag ska jag köpa mitt efterlängtade busskort, nu behöver älskling inte klaga på mina smbiljetter längre! :D aja, eftersom jag tar rätt lång tid på mig att sminka mig så är det nog time att jag börjar nu. TODELO BABES!

visste du

att jag vill ha - solsken nu nu nu!
att min senaste kyss - var mysig
att jag inte gillar - spindlar&clowner
att min bästa vän är - den bästa
att min första riktiga kyss - inte var så mysig som jag hade velat
att jag avskyr när folk snackar - skit
att kärlek är -  något alla behöver
att jag gillar att - mysa!
att jag alltid kommer att - vara mig själv
att jag är förälskad i - toni
att sist jag grät var -  för några dagar sen, på grund av lögner. haha, fyfan
att min mobiltelefon är - dåligast
att när jag vaknar på morgonen - så kollar jag om jag har fått sms
att innan jag går och lägger mig - så brukar jag alltid prata med toni i telefon
att idag har jag - sovit aslänge
att jag just nu tänker på - min ben&jerry's i frysen, orkar inte hämta. heeelp mii
att i kväll ska jag - ikväll, hm.. ingen aning
att i morgon kommer jag att - ha riktigt kul!
att jag hoppas - att det är fint väder imorgon! :D

jag har det inte lätt !

behh, jag är så sjukt mätt av allt godis, jag har sååå ont i magen, jag saknar toni såhäääär mycket, + lite huvudvärk på det.. jag har det inte lätt! &så är jag äckligt trött också. aja, nu ska jag sluta gnälla. jag ska ta&ringa min älskling nu, sen ska jag ta&sova! :) godnatt på er&sov gott.


du är allt och lite till

mysigt värre

så, nu är jag här igen. har ni saknat mig? ähh, dum fråga. klart ni har! (a) jag åkte till väsby för ett tag sen&träffade älskling en liten stund. vi satt vid en busshållsplats&mös, gulligt va? hah, det var ett tag sen jag träffade honom, så det kändes mys att äntligen få träffa honom igen. :) nåja, min dag har varit asmysig! jag&challe åkte ner till centrum lite tidigare idag&skulle köpa något att äta ikväll, det slutade med att vi köpte hem choklad, chips, läsk, ben&jerrys&lite mer. så min kväll är inte slut än! vi ska hyra film lite senare, så ska jag ha en mysig hemmakväll.

jajusteja! innan jag slutar, ett stort grattis till förlovningen josse! :)

en glad madilen

sådärja, nu har jag fått pengar av ruffe också, knas där. men aja. det var lite gulligt faktiskt! :) jag&challe ska dra ner till centrum en snabbis nu, så vi hörs lite senare gullungar! &du ebba? din kommentar var lite för klockren faktiskt. tack så mycket! jag håller med dig till 110%! :)

tituuut

hejsan hejsan. jag har haft en asmysig dag, de gillar vi! :) mina systrar har varit hära&så, &så har ruffe fyllt på min telefon helt random sådära, me like! :o

aja, senare ska jag nog dra iväg till vallentuna&träffa älskling robin hood&tobbe. :)

heeey cutie !

hej på er. har inte blivit något inlägg idag, för jag har suttit barnvakt åt leo&lekt lite med honom. &jag kunde inte träffa älskling idag heller, tyvärr. men så blir det, får bli någon annan dag i guess. aja, ikväll ska jag sova tidigt, för imorgon kommer lena, hennes pojkvän&sandra hit vid åtta på morgonen, jävla nolifers.. :o hah, nej men ja..

ajuste, tack för dom söta ''grattis i förskotts''smsen jag har fått av alla. jag kan somsagt inte svara på sms, men tack så jättemycket! :)


goodbye 16, hello 17!

myspellevarning !

jag har precis fixat ett bad, så jag ska bara skriva ett lite snabbt inlägg, sista för idag tror jag. jag ska gå&sova sen hade jag tänkt, så jag inte sover så länge imorgon. för jag har en del planer sörrni!
jag ska träffa älskling imorgon, så ska vi åka iväg till djugårn&äta glass&mysa gaaalet! :)



aja, badet väntar nu. så ni får ha en trevlig kväll, så hörs vi senare eller imorgon! :)


galet mys !

jag&challe kom alldeles nyss hem. vi var ute&hade en liten picknick. vi köpte juice&godis&satte oss vid stationen&mös. så snackade vi lite om allt möjligt, det var skönt att bara komma ut&prata av sig faktiskt.. justnu sitter jag&lyssnar på lite musik, justnu är det lite denbo-låtar, mysfan..


the end ..

Angelica om kaaaan iinte aaandaaas!! ahahahaha:
HAHAHA när fan sa jag att det var kompispuss?
det var lite mer KYSS när inte kameran var framme.

aja, hur det ligger till kommer jag väl aldrig få reda på, antar jag.. ni säger olika saker, &det är klart jag bryr mig om vad som hände, det är liksom min pojkvän det handlar om. men ni kan sluta kommentera nu, vi kommer ändå inte komma fram till någonting såhära. ellehur..?

jaharu

nu drar jag&challe ut ett tag. jag är sjukt trött på att sitta inne&se era kommentarer, blähh.. aja, jag lär väl höra av mig senare igen. dont' miss me too much, okej?



stalkervarning! ;o

robban, galaxy ikväll! säger:

du ba för typ ett år sen "tjaa, jag är ball, jag ska typ flytta till tumba" sen kom jag på inatt precis när jag höll på att somna att du snacka om det förut, men du bor i märsta senast jag visste

då blev jag SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄR förvirrad

' madilen. toni <3 säger:

men det var ju typ.. istiden när vi skulle flytta? ;ooo

aaa fortsätt ;o så du menar att du blev förvirrad&åkte&kolla?

robban, galaxy ikväll! säger:

aah jag tog min pizzaturkväns BMW, för att vara anonym liksom

och jag såg dig genom fönstret

så 1+1=madde bor kvar


kaaaan iinte aaandaaas!! ahahahaha

HAHAHAHAA, VÄNTAVÄNTA! HAHAHAHAAAA, *kisspaus* HAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!!!
AAAAAH, FYFAN.. DAGENS! OOH MY.. ragga på, ahjuste.. hahahha, tack för årets.. phew. bruden, du kallar oss patetiska.. kolla på det du har gjort, HAHA. DÄR KAN VI BÖRJA SNACKA PATETISK! usch, du är pinsam.. :)

rise and shine

godmorgon godmorgon. jag blev väckt två gånger inatt av någon jävel med dolt nummer som ringer&försöker leka cool, fast.. det värsta är att jag inte hör vafan han säger, lite synd. haha.. första gången så skrev han typ bara&försökte låta läskig eller vafan han nu ville. sen andra gången så tror jag att han sa att han skulle åka utomlands om några timmar&ville knulla, haha. sjukt kul! :)

aja, nu ska jag ta&äta lite frukost. hörs sen! :)

hejjaghartråkigt.se

JAG HAR :
Ett förhållande: jau
En bästa vän: yes
Haft ett seriöst förhållande: ja
Dejtat en av dina bästa kompisar: nej :o
Blivit kär vid första ögonkastet: yaya
Fått ditt hjärta krossat: krossat och krossat.. nej
Skrikit åt en lärare: inte skrikit kanske, men sagt ifrån högt
Kysst någon och sedan ångrat dig: ja
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: haha ja
Några smycken som kostat över 1000 kr: ja, eller. jag tror det.
Rökt: ja

DAGENS:

Klädsel: mjukisbyxor, rosa linne&svart kofta
Frisyr: bulle mitt på huvudet ba!
Låt: ingen
Vill ha: ett glas cola tack.
Sjuka: inget
Drog: älskling
Köp: inget
Godis: chips&snickers
Attityd: trött och tråkig
Tanke när du såg dig i spegeln i morse: "whatafuck? mitt hår!!" typ nåt sånt..

FÖRSTA:
Bästa kompis: felicia :o
Bil: emh.. fuck that!
Kärlek: haha, oh my.
Husdjur: min hund juppe! ;]
Semester: teneriffa
Jobb: praktik* på en snabbrestaurang, yeey!
Köpta skiva: i dunno
Piercing: öronen
Konsert: haha, westlife. hahaaa!
Fylla: om jag minns rätt så var det vid kista centrum ungefär, med josefin, jennifer&deras läskiga vänner&challe. :)

SISTA:

Personen som sms:ade dig: älskling
Personen som du kramade: challe
Peronen som ringde dig: nåt cp som försökte leka ball, hörde inte vad personen sa mer än ''fattaruu, aboo, yaao'' pff.
Du sa till din pappa: minns inte, var ett halvår sen jag snacka med han.
Person du sa 'jag älskar dig' till: älskling
Alkohol drycken: någon äcklig öl.
Bilfärd: med lena&thomas
Filmen du såg: 10 orsaker att hata dig, eller vad den heter. hyrde den nyss.
Gången du grät: ..
Måltiden: åt en bit pizza nyss. (a)

SKULLE DU:
Våga hoppa fallskärm: nej
Våga hoppa bungyjump: aldrig i hela mitt jävla liv att jag skulle göra det!
Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: nja, inte för mycket.
Kalla dig själv lycklig: ja
Hellre ta bilden än vara med på den: jag tar hellre bilden
Kunna gråta över en kille: japp
Kunna gråta över en tjej: japp
Ljuga för någon: ja
Kunna springa 50mil: men nej..

VAD:
Gör du just nu: lyssnar på musik och kollar på dataskärmen
Ska du göra imorgon: ha fett kul! *smile* nej jag vet faktiskt inte..
Säger du till dig själv när allt känns svårt: szmata.. :$
Har du med dig in på bion: nja, olika.. men när jag kollar med challe så har vi alltid överdrivet mycket. :o
Är det för färg på dina byxor: gråa
Är det för väder hos dig just nu: tråkigt morgon-väder duvet..
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: håret&ögonen
Skulle du göra om du vann på lotto: köpa en chihuahua (jävla tjat asså!), sen skulle jag bjuda mina närmsta på en mysig resa. :)

daaarling, im home !

hejsan hejsan. :) nu är jag hemma igen.. blev senare än jag trodde, men det är bara nice. jag åkte ju hem till älskling igår, &vi kollade på film&mös massa, sen somnade vi inte förrän sex imorse, så ah. vi vaknade rätt sent idag, thats nice..

jag har kommit på en sak.. det är flera olika ipadresser som kommenterar som tydligen har varit på festen, men.. vafan? läser alla ifrån festen min blogg eller? haha, fan va kul! geeks..

thats it ..

nu har jag precis ätit middag&gjort mig i ordning, ska strax packa ner lite saker. sen ska jag möta älskling i väsby vid nio ungefär, sen ska vi hem till honom.. :)

och ni som kommenterar era anonyma patetiska kommentarer; jag tror inte på er.. somsagt, visa bevis&nämn era namn&namnet på personen han var otrogen med, SEN kan vi börja snacka! :) ni är sjukt roliga, nolifers.. puss på er patetiska sötnosar! :)

yeye

sådärja, nu har jag tagit en dusch&fixat hårinpackning igen&såntdära. sen kollade jag lite på filmen ''skicka vidare''. assorglig film dedär. aja, nu ska jag äta lite pommes. hörs senare homies. :)

in the end, you can't break me down !

godmorgon! :) hoppas ni har sovit gott? jag har sovit asbra, lite för bra tror jag. :o aja, jag ska alldeles strax ta en dusch&fixa mig. lite senare ska jag möta upp älskling någonstanns, sen ska jag sova över hos honom, mys! :)

åfan !

tudiluuu! jag sitter&kelar lite med diesel nu, så sjukt söt han är! hade planer för ikväll, men det regnar, så det sket sig. vafan, ge mig sommar! om det fortsätter regna så blir det nog filmkväll för min del. mysigt mysigt! :)

..

hej på er. nu har älskling&oscar åkt hem, dom kom hit imorse&sov över hära.. jag kan ju inte direkt säga att jag är så superglad justnu iaf.. fick en kommentar i inlägget som jag skrev att det kanske var tur att jag inte följde med på festen..

''Du kanske borde ha följt med.
Kolla in Angelica Ekmans fototalbum från gårdagen, på Facebook...''


jag har kollat på bilderna, &ja.. dom är ju lite.. ah. orkar inte skriva, hejdå..

har pratat med älskling om dedär, så det är löst nu.

planer planer planer


åhh, han är så söt så jag dööör! funtar på att sno med mig honom,
&köpa en lägenhet i gamla stan när jag har chansen?
ohoh, alla drömmar skulle vara uppfyllda då! eller,
skulle nöja mig med min&josses lägenhet i karlberg också iofs. yeey!

så söt !

åh, jag mår så illa.. :o jag har precis tryckt i mig massa kebab, så nu känner jag mig extremt fet&äcklig, yscha.

vi har fått besök av min brors tjej, astrevlig är hon, &så har hon den sötaste hunden man kan ha.. chihuahua ofcourse, jag är kär i den lilla saken.. aja, nu ska jag ta&vara lite social med alla andra.

tur i oturen..

jag skulle ju egentligen ha följt med älskling på någon inflyttningsfest idag. vilken jävla tur att jag inte följer med. älskling skrev precis sms&sa att kissie ska dit också, usch! henne gillar jag inte, så det var ju bra att jag inte har någonting att åka på liksom.. även fast jag skulle vilja träffa älskling idag. menmen, som vi sa. vi får ses imorgon, eller i värsta fall i övermorgon.

nu ska jag gå&göra något annat. får se om jag skriver mer ikväll, tror inte det. är inte direkt på humör..

hjälp, hjälp, hjälp ..

hjälp.. jag känner mig helt psykrubbad asså! leo har sprungit runt nu i typ hundra år i mammas klackskor, med mitt smink i ena handen&min borste i den andra. han ska sminka mig&borsta mitt hår. &han tröttnar inte?! jag tycker sjukt synd om mig själv just nu asså. &om jag inte ser helt fel så spöregnar det ute, yeey.. kul!



nåja, mitt hår är mjukare nu iallafall. så lite posetiv är jag iallafall!

en glad madilen

wiie! mitt hår känns mycket mycket bättre nu, det har inte torkat helt än. &jag tänker nog skita i att föna det, det får torka i sin egen takt. mitt hår ska inte förstöras mer, eller.. det kommer förstöras mer när jag färgar det igen, men. äh, nu svamlar jag bara! jag är glad iaf. mitt hååår!


i got the pooower

nu har jag haft i hårinpackning&sådära, det känns mycket mjukare nu! men håret är fortfarande blött, så ja. jag ska inte bli för glad än.

aja, jag gick ner till centrum för ett tag sen med mattias&leo. jag kunde inte motstå mitt godissug, så jag köpte en cola, chips&choklad. busigt! :o


jag kan inte svara på sms förresten.
så ring om det är något, eller be mig ringa..

onödigt år ..

ja ni, mitt hår är en stor katastof justnu. det är så schlitet asså. hjälp?! jag ska fixa lite hårinpackning&sådära nu, så får vi hoppas att det blir bättre.

aja, jag kom nyss på att jag fyller 17 om en vecka.. hm, riktigt onödig ålder. synd att man inte kan skippa 17&bli 18 direkt liksom. skulle inte banga.. men jag får väl stå ut ett heeelt år till. men jag skippar min födelsedag iår, jag blir ba deppig när jag tänker på att det är ett helt jävla år kvar innan jag får göra (nästan) vad jag vill. :(


fuck 17 ..

gulle !

hej på er. hoppas ni har sovit gott? det har jag. jag somnade tillsammans med min underbara pojkvän. mysigt, ellerhur? :) han ringde mig vid tolv ungefär, inatt asså. så pratade vi ett tag, sen så kollade han på sl.se hur lång tid det skulle ta till mig, &det tog en timme&tvåååå minutos! &han var så söt, så han åkte hela vägen hit. sötnos! när han kom hit så kollade vi på någon film, den va helt okej. sen somnade vi gott&vaknade vid halvtre typ. :)

nu hade jag tänkt hitta på något med någon, ska checka runt med lite folk&se vad som händer ikväll. myyys!

NOOO WAY !

vadå både izzie OCH george dog? :s vafan.. nu är jag besviken!

tio minutos left!

wiie, snart börjar greys anatomy! me liiike..


pssst, en liten hemlis.. förr när jag följde alla greys-programmen
så var jag sjukt beroende av dr shepherd, haha.. det är inte lätt!

good work!

maten som mamma lagade var inte direkt den godaste. hon skulle göra makaroner&köttfärssås, men.. makaronerna var asbrända&det enda som gick att äta var köttfärssåsen. haha, så ah. jag ska nog ta&koka ägg&fixa mackor, yummie på det asså! :)

förövrigt så sitter jag&fryser asmycket, feber maybe (?) .. så jag har på mig en astjock mysig kofta som jag hittade i min garderob. hittade tröjor&sånt som jag aldrig använt också. haha, lite julafton för mig idag! haha.. aja, nu ska jag gå&käka.


visst ser den mysig ut? .wiiho ..

niceprice

jag satt alldeles nyss&la pussel med leo, fan han är duktig asså.. jag var inte ute på en sån lång prommenad tidigare på grund av pissvädret, så ah.. men nu ropar mamsen&säger att det är mat, så. hör av mig senare..


uttråkad madilen ..

jag sitter&lyssnar på love story, beeeroendeframkallande! aja, jag har fixat iordning mig&sådära, nu ska jag ut på en liten prommenad, sen ska jag kolla om sandra är ledig för dagen. det var längesen jag bokade henne känner jag..


it's a lovestory, baby just say yes (8)

rise and shine !

jag har ingen aning om varför jag är vaken nu asså. jag är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna, så jag sitter med tandpetare som håller ögonen öppna, HAHA! fan va sämst jag är när jag är trött..

anyway! nu ska jag typ ta&fixa någonting att äta, sen ska jag kolla på någon film. vi hörs senare.. :)


hm, om man tittar på hur långt håret var där,
så är det aaaasmycket längre än det är nu.. *ledsen*

lets go crazy !

shit, jag kände mig som ett riktigt emo alldeles nyss. det var inte mys! :o jag sitter&lyssnar på ''fredric - min vän'' man blir riktigt deppig av den låten asså. men nejnej, ingen emo-madde här inte! jag lagade nyss middag, men jag vet inte vad felet är. antingen så tappade jag lusten, eller så kan jag bara laga äcklig mat, haha. jag sket i maten helt&hållet, tog glass istället. knas detdär asså.



ska ha !



kolla på sötnosen asså! det är fan bestämt nu.. någon gång i framtiden skaaaaaa jag köpa en liten chihuahua, cute! den ska heta biffen, gulligt värre!

kss kss ,

a) Ta fram mobilen, Gå in på kontakter.
b) Håll inne neråtknappen en stund och sen släpp.
c) Skriv vem det blev som svar på frågorna.

1. Jag heter: Emoandre
2. Jag gillar: Grundberg
3. Jag hatar: Jag älskar j <3
4. Jag är kåt på: Kinell
5. Jag är verkligen super kär i: Mattias bror
6. Snyggast i världen: Pappa
(EEEUW!)

7. Fulast i världen: Sakke
8. Äckligast i världen: Smaskjohan
9. Muppigast i världen: Tomas olsen

10. Tråkigast i världen: 920330
11. Jag ska satsa på: Erikh
12. Bästis: Horjimmie
13. Jag vill ha sex med: Kenny
14. Hatar jag mest: Markus
15. Jag har en hemlighet med: Nino
16. Skäms jag mest över: Samira

haha, kul att ingenting stämmer.. :o


ge mig pris !

godmorgon. :) jag är sjukt seg idag asså. &så är jag assur, jag har min anledning till det. &jag tänker inte ta upp det, sorry. aja, igår bjöd älskling på bio, tack älskling! <3 vi kollade på en natt på museet 2, den var bra. dinosaurien är sötast i hela filmen tycker jag, den beter sig som en hund typ. aw. :$

aja, jag tog två assöta bilder på älskling igår. måste bara dela med mig! :o




shit asså, jag borde få jag-har-världens-finaste-pojkvän-pris, ellerhur? :$

3 månader <3

hej på er. :) jag sitter&väntar på att älskling ska bli klar någon gång, sen ska vi tydligen åka till kista.. :o mys på det!

måste bara skryta lite.. igår kom jag in på TVÅ krogar! :D första gången i hela mitt liv, emh.. det var inga vakter eller vad man ska säga, så det var ju bara att komma in.. men, jag kände mig ändå stor. haha. sen fick älskling lite för mycket att dricka, så det tog ett tag för oss att komma till honom. :o men vi kom hit någon gång vid tre imorse har jag för mig? då tog vi en varm dusch, sen somnade vi gott. :)

thats nice

sådärja! nu ska jag ta&fixa mig lite, sen ska jag åka&möta älskling vid sollentuna runt tio! :) myyys.. jag kommer sova hos honom, sen imorgon ska vi fira tre månader.. vet inte riktigt vad vi ska göra då, men vi ska hitta på något mysigt! :)

honey, im hooome !

nu är vi hemma igen. vi drog ner till centrum&tillbaka. hände inte så mycket, var typ.. helt tomt i hela centrumet, ujuj! :o




snygg pose, emh..

maddefucker ska ut&leka

nu ska jag, challe&leo ut på prommenad, han är så snuttesöt! :) vi hörs sen.


pysss

hejsan. jag har varit duktig idag asså. jag gick inte upp allt för sent, har duschat, lekt med leotard&massa annat. nice huh? aja.. nu ska jag ta&kolla litegranna på tv, sen ska jag ta&äta något tror jag. vi hörs sen, mina små kycklingar! :)


yihooo !

nu är jag klar med rummet! wiih.. applåder till mig tack? haha, aja. det gick asbra iallafall. men nu ska jag stänga av datan, sen ska jag typ.. kolla på film eller något, pallar inte med familjen idag, vi har inte kommit så bra överens liksom.. aja, vi hörs.

nattinatti. :)

jag är duktig

wooho, jag har typ haft värsta nojjan över mitt rum, så nu har jag städat rätt mycket, men jag har fortfarande en hel del kvar. men det orkar jag inte fixa nu. jag måste ta lite luft, så jag ska nog gå ut&gå lite, sen ska jag fortsätta. sen så ska vi kolla på filmen! aja, nu drar jag ut en liten stund. todelo!


filmkväll

nu är jag hemma igen. jag drog ner till centrum i regnet för ett tag sen. det var rätt chill, typ inga inne på willys. massa nice! aja, filmen jag kollade på igår som jag inte visste namnet på heter iaf ''man on fire'' se den! så sjukt bra asså! aja, ikväll ska vi tydligen hyra filmen ''mirrors''.. vilket betyder att jag måste täcka för alla mina speglar ikväll. jag har sett den filmen förut, så jag vet. haha, aja, nu ska jag ta&göra något vettigt istället. hörs senare!

oh damn

jag ska alldeles strax dra ner till centrum&köpa lite skit, jag måste ut. jag har inte varit ute&gjort saker på flera dagar. mitt illamående tog över mitt liv helt enkelt, haha. jag blev bjuden på grillning igår av schön, hon skulle tydligen grilla med massa folk. men nej, jag kunde inte. &jag kunde inte träffa älskling heller. två ord; blä blä!

men aja, nu mår jag bra igen, &det ska jag fortsätta göra. i övermorgon har jag&älskling varit tillsammans i tre månader. tiden går fort! men det har varit rätt segt ändå, känns som att det har varit mycket längre faktiskt. :)

aaw ..

jag kollade alldeles nyss på en film, i början var den askonstig&matte sa hela tiden ''du kommer storböla i slutet, jag lovar dig det..'' men jag liksom bara skrattade åt det han sa, men sen när slutet väl kom så satt både jag & mamma & storgrät. jag kommer som vanligt inte ihåg namnet på filmen, men så sjukt jävla bra asså! ska ta reda på vad den heter, jag rekommenderar den. det handlar om en liten flicka som blir kidnappad, &alla tror att hon har blivit mördad, men sen i slutet så.. nej, det är hon inte. vafan.. nu avslöjde jag slutet. -.- skitsamma. nu ska jag ta&värma på min kebab med bröd. *tjockiiiz!* sen hade jag tänkt att ja skulle ringa älskling. :) jag satt&saknade honom extremt mycket hela filmen.. eller, jag saknar honom hela tiden, men nu var det extreeemt mycket asså. :o

amen aa men aa

jag ska ta&börja fixa mig nu, sen ska jag dra mig mot älskling ett tag. :) jag är sjukt elak justnu känner jag, eller.. elak.. jag är asotrevlig kom jag på precis. haha, kul ju! nejmen.. jag ska bli snäll, jag börjar imorgon. :)


saknar't


god morgon !

hej på er. :) jag vaknade typ för en halvtimme sen av att leo står&skriker, wtf liksom.. småbarn.. -.- aja, jag ska nog ta&vara lite social med familjen nu. :)


ett två tre fem fyra

sådärja, nu är jag tillbaka igen. jag har kollade på någon film för ett tag sen, askonstig. handlade typ om spöken, men jag fattade ingenting. så ringde älskling, så jag snackade med honom i någon timme. sen käkade han&ringde upp igen. &när han ringde andra gången så skulle jag dansa till min ringsingnal&snubbla rakt in i dörren. -.- haha, aja. shit happens. nu ska jag typ.. kolla in lite bloggar, sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. ta en dusch tror jag, låter lockande. :o

..

har precis kollat på 2½ män, så käkade dom pizza i det programmet. så ah, jag kunde inte låta bli att beställa en pizza. så ja, nu är min pizza snart klar tror jag. så det är kanske time att gå&hämta den..? vi hörs senare, om jag inte är för trött, vilket jag är nu.. hejdå.

godmorgon (:

hej på er. hoppas ni mår bra? själv mår jag faktiskt mycket bättre nu, fast. det går upp&ner, igårkväll mådde jag asbra. men sen när jag gick&la mig så spydde jag ner hela golvet. -.- haha, mys va? nejmen nu mår jag bra somsagt, hoppas jag slipper spy mer nu. usch.. aja, jag ska ta&städa mitt rum nu, det ser förjävligt ut, &det gillar jag inte. :o

i brist på annat



- SKULLE DU HELLRE :
1. pierca näsan än tungan ?
- tungan är schnyggast!
2. Vara seriös än rolig ? - rolig, men seriös också iofs.
3. dricka röd eller grön mjölk ? - spela roll liksom..
4. brinna upp eller drunkna ? - inget av de!
5. umgås med dina fiender eller föreldrar ? föräldrar

- RANDOM SHIT
1. är du kär i nån ? -
ja, min toni
2. sol eller måne ? - sol
3. vinter eller höst ? - höst
4. vänster eller höger ? - höger
5. solit eller regn ? - solsken tack.
6. vaniljglass eller chokladglass ? - vaniljglass, yummie!

- OM DIG :
1. hur mkt är klockan just nu ? -
19.13
2. fullständiga namn ? - madde teresia karlsson
3. Vart vill du bo ? - gamla stan
 4. hur många barn vill du ha ?- två :)
5. vill du gifta dig ? - det vill väl alla tjejer?
6. rullar du spagetti eller skär du den ? - skär
7. har du ätit sushi ? - nej, det ser äckligt ut. :$
8. lyssnar du på nu ? - teddybear sthlm - hey boy
9. hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - äter inte flingor.
10. humör ? - sur&glad, lite blandat humör liksom.

- HAR DU.... DE SENASTE 24 TIMMARNA :
1. kysst någon ? -
ja
2. sjungit ? - jag gör det just nu :o
3. blivit kramad ? - yes sir
4. känt dig fånig ? - lite maybe
5. saknat någon ? - saknar älskling hela tiden när jag är ifrån honom. :(
6. dansat galet ? - nej, tror jag icke
7. klippt håret ? - nej
8. gråtit ? - nej
9. ljugit ? - nej
10. blivit kysst ? - ja

- GREJER :
1. har du någonsin blivit jagad av polisen ? - 
jagad? haha, njaaee. inte jagad. :D
2. har du en hund ? - nej
3. sover du helst sj eller med någon ? - med någon
4. tror du på spöken ? - ja, läskigt fan..

stackars mig

sådärja. nu har jag vaknat till liv igen, nice nice.. fast jag mår fortfarande inte bra, så jag tror jag ska gå tillbaka till sängen sängen snart igen. jag gick&käkade en glass&lite chips&mjölk nyss. men det fick jag inte behålla. värsta bantningsgrejen asså, haha..

aja, sängen ropar på mig igen. vi hörs!

mys på dehär !

hej på er. nu har jag vaknat igen, som typ miljoner gånger inatt. gaaahh.. aja, igår var jag ju hos älskling, vi kollade på ''vi hade iallafall tur med vädret igen'', den va helt okej. :) sen så va älskling modell.. &jag var värsta proffsfotograf! sen så åkte jag hem någon gång vid tio eller vad klockan var. så tog jag bussen till sollentuna, sen när jag var på stationen&väntade på tåget så kände jag hur min mage blev askonstig, så jag gick lite snabbt&smidigt mot sollentunacentrum&spydde i en buske, YUMMIE! sen så klarade jag mig hela hemvägen. så gick jag&la mig på engång. så kom challe in&frågade om något var fel, så berättade jag att jag spyr, så gav hon mig en hink. &tur var det. den hinken var typ halvt full imorse. myyys! antingen så beror det på att jag inte äter så mycket som jag borde, eller så har jag magsjuka. yeey! förlåt älskling om det är magsjuka, men isåfall är du nog.. rätt smittad. älskar dig :$

MEEEEN, nu ska jag visa bilderna jag tog på min babe! kom ihåg, se men inte röra!










jag har världens finaste pojkvän, även fast han är elak ibland&dränker mig i loka. :$

haja läget

sådära, nu är jag hemma igen. fan, jag kan ju inte direkt säga att jag mår som den bästa. jag har huvudvärk&sjukt ont i magen, aja. ska inte klaga. :) jag ska åka&träffa älskling nu typ, eller. jag vet inte riktigt när jag ska åka. snart hoppas jag.. snartsnartsnart, jag saknar min älskling.. :(

upp&hoppa !

jag ska börja fixa mig nu, sen ska jag få skjuts av calle ner till centrum, geehh.. jag typ sitter helt osminkad med håret åt alla jävla håll, &mamma sa för någon minut sen att jag ska va klar om 20 minuter. haahaa, lycka till för min del.. aja, nu ska jag ta&lyssna på min pa-låt&sminka mig samtidigt.

vi hörs sen. :)

övertrött

gaahh. jag kan inte sova! min bror sitter i rummet bredvid&snackar med någon brud. vafeen, visst. han är asgullig&så emot henne, men hörru. keep it down! jag försöker sova.. jag vågar inte banka på väggen, då kommer han typ.. döda mig (?) .. aja, jag får vara glad att han inte är likadan som han var sist han bodde här. då fick jag fan skrika på honom tills han höll käften, inte ofta det hjälpte. men aja. jag har iaf gjort rätt mycket. jag har tagit bort nästan alla affischer som jag har haft på min vägg vid sängen, nu är det veeeeerkligen tomt. måste fylla ut. :o men det orkar jag fan inte nu..

om jag hör rätt så har brorsan lagt på telefonen nu, så nu ska jag försöka sova igen! :D upp tidigt imorgon fan.. vad ska madde göra tidigt imorgon? ooojoj.. åka&skaka hand med hugh hefner.. ah tja. nej, men nu är jag överdrivet trött.

madi har tråkigt ..

1. Har du rökt? - ja
2. Har du snusat? - en gång, äckligaste jag gjort typ.
3. Har du varit full? - ja
4. Har du legat i sängen brevid en kille? - ja 
5. Har du blivit dumpad? - ja
6. Har du blivit slagen allvarligt? - nope
7. Tar du droger? - har aldrig gjort, kommer aldrig göra
8. Har du strulat med en tjej? - ja
9. Har du pussat en tjej? -  ja
10. Hatar du någon? -  lätt att jag gör
11. Älskar du någon? -  yes sir
12. Har några av dina vänner svikit dig? - ja
13. Har du ljugit för nån? - yaya
14. Har du legat brevid en tjej i sängen? - ja
15. Hatar du dig själv? - lätt!
16. Gillar du orange? -  nej
17. Har du haft oskyddat sex? - ja
18. Har du nån sjukdom? -nej
19. Har du skämt ut dig för nån du gillar? - menåh, när skämmer jag inte ut mig?
20. Har du en gris? - nej, men jag vill ha en minigris :$
21. Äger du en plattång? - ja, fast den börjar fucka ur.
22. Har du en bror? -  ohyes
23. Har du sjukt bra humor? - amen vafan, den äger!
24. Är du brunett? -  nej
25. Gillar du att stå i duschen flera timmar? - love it! men om jag duschar förlänge har det hänt att jag svimmar.
26. Tycker du om hästar? - dom är söta, men luktar skit. så njae
27. Har du en hund? - nej
28. Har du skilda föräldrar? - ja
29. Har du gått på simskola? - nej
30. Har du sagt bög till en kille? - neeej, aaaaldrig!
31. Har du sagt fitta till en tjej? -  jaaaaa
32. Har du fuskat? -  ja
33. Har du en tv på ditt rum? - ja
34. Har du lunar? -  HAHA, JA! (a) fast jag är aldrig inne.
35. Har du MSN? -  nej, vad är det?
36. Gillar du att festa? - mjo, det är nice.
37. Har du bruna ögon? - nej, blågröna tror jag.
38. Gillar du att fota? - mjorå
39. Har du sett dig själv brinna? - wtf? nej? :o
40. Hjälper du dina vänner? - för lat.. men gah, klart jag gör!
41. Gillar du tacos? -  jafan
42. Tycker du att du är söt? - nej
43. Har du dansat? - nej, aldrig.
44. Har du spelat fotboll? - ja, &på något konstigt sätt lyckas bollen ALLTID landa mitt i mitt huvud!
45. Äger du en lacoste-tröja? - nej
46. Kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - ja
47. Har du ätit sniglar? - nej,  dom är för gulliga för att äta! :o
48. Äger du en locktång? - yäs
49. Gillar du att tugga tuggummi? - alltid 

myspelle på det!

hej igen. jag åkte aldrig till älskling idag, för jag skulle komma hem till honom så sent. &dessutom så var han trött, så det skulle bara sluta med att han somnar när jag kommer.. :( så ja, jag har inte gjort så mycket. satt&käkade kycklingsallad nyss, finns inget godare! &för ett litet tag sen så sprang min bror in i rummet&skrek att jag skulle följa med honom ut. jag ba what?! men jag gjorde det, så började han springa&jag fattade ingenting. men ja, glassbilen kom. -.- haha, typiskt han! aja, han köpte iaf  någon påse med glass, så nu kommer jag smaska glass hela kvällen, wooho! :D


''hmmm, vad ska jag ta?''

värsta värmen bree!

nu är jag inne igen. daaaamn, fortfarande sjukt varmt ute asså. menmen, det är skönt! :) jag ska ta&duscha en liten stund nu&fixa mig, sen ska jag åka till älskling ett tag. myyyys på det! :)


hot hot hot!

hejsan, nu är jag hemma igen. blev inte sån lång stund nere i centrum, det var så äckligt varmt! men ja, nu ska jag ta fram cola&pizzeriabröd, sen ska jag ut i solen med mamma, hihi. :)

ohlaalaa

ny marabousmak ute. :o hm, den ser rätt god ut. fast, ändå inte? aja. jag ska iaf ner till centrum nu, då kanske man ska psa på&kolla om denhära finns? måste prova. (a)


tiitut

hej på er. :) nu först sätter jag mig vid datan, wooho! jag var med robin hood&älskling igår. det var mys! :) vi kollade på film&sådära. niceprice! aja, sen så hände det inte så mycket mer.. idag när vi vaknade så var det asvarmt, soooommmarn är här, äntligen! aja, jag&älskling åkte hemåt sen, kommer inte ihåg vad klockan var. sju eller något sånt tror jag (?) .. det var så varmt på bussen så älskling höll på att svimma, inte mys. han såg lite borta ut, men ah. han klarade sig som tur är. :) sen på tåget hem så satt abra dära, så jag hade sällskap några stationer. längesen man pratade med den lilla muppen, haha.


jag tog en bild på älskling när han sov, såååå söt!

RSS 2.0