typiskt..

jag kollade lite i min garderob innan jag drog ner till centrum idag, så hittade jag mina vita jeans som jag köpte förra sommaren. asfina! så tog jag på mig dom&började vandra ner till centrum i det fina vädret. men, påvägen hem halkar jag såklart på en trädstamm&ramlar rakt ner i en jordhög, typiskt.. just my luck!

cuutie

ohoh, juste! jag kikade igenom josses telefon idag&hittade tre små söta bilder. det är typ ifrån, hm.. februari om jag inte minns helt fel? vet inte om jag vågar bjuda på den. äähfan, jag gör't!


ajrå, nu glömde jag att vända på bilden igen.. my bad. :$ njuuuut människor, njuuut!

tihi

nu är jag hemma igen, efter en lååång&kämpig skoldag! phew.. eller, kämpig? kan man inte säga direkt, min skoldag var rätt nice faktiskt. jag satt i eget rum med josse&challe, så satt vi&räknade matte. eller, josse skulle göra ett test på nationella, så jag satt med hennes mattebok&räknade ut lite tal. &nu känns det som att tiden går assakta, liksom. klockan är bara lite över ett? känns som den skulle vara typ fem eller sex. jaja, ska inte klaga.


jag är pluggis pluggis pluggis!


sen så har vi challe hära som skulle hjälpa mig med mattetalen. pssst, hon klarade det inte utan miniräknaren, haaaa! sopa.. ;)

whatafuck?

good work madde! jag ska upp om fyra timmar, vafan gör jag vaken nu? no fucking idea. dags att sova. nattinatti :)

push it push it

gahh. jag tröck precis i mig en halv kebab med bröd, ska vi snacka om hur överfull min mage är? fyfan. ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, tror att jag ska försöka bleka mitt hår lite mera med silvershampoo, så det blir lite ljusare&tar bort lite mera av det missfärgade. man kan ju alltid hoppas att det hjälper. :$

lista

Skulle du..
1.Skulle du vilja vara längre? nej
2.Skulle du vilja väga mer? nej!
3.Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon? fattar inte?
4.Skulle du vilja ha sex med en kändis? göran persson, grr! <3
5.Skulle du vilja supa dig full nu? jafan

Kan..
1.Kan du röra på öronen? ahfan, det kan ja!
2.Kan du slicka dig på näsan? ja :$
3.Kan du kolla i kors med ögonen? haha ja
4.Kan dina föräldrar lita på dig? japp
5.Kan du låta bli att prata i 4 timmar? nej, inte ens om jag är ensam.
6.Kan du va på fest utan att dricka? ja
7.Kan dina vänner lita på dig? jafan
8.Kan du tänka att pierca naveln? vene, det gör så ont. :$
9.Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? aa?

Har..
1.Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? yes
2.Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?  jaa
3.har du syskon?  yeeeees
4.har du någonsin rört de motsatta könet? ja vafan
5.har dina föräldrar ljugit för dig? vene?
6.har du varit full den här månaden? hmm, aa
7.har du tröttnat på dom här frågorna? lite (a)
8.har du borstat tänderna den senaste timmen? nej imorse :)
9.har du pussat någon som är tre år äldre? lätt
10.har du haft sex me någon som är tre år äldre? ja
11.har du haft ett förhållande me någon som är tre år äldre? fyra år äldre. :o
12.har du funderat hur de skulle va att testa droger? nej
13.har du gillat någon som inte gillat dig nångång? typ
14.har du velat haft sex med en kompis kille nångång? tror jag inte?
15.har du ljugit på någon fråga än? nej

Vem...
1. vem är din bästa vän? Charlotte, syster&bästa vän liksom. (a)
2. vem älskar du? familj, pojkvän, vänner. gulligull!
3. vem fick du senast sms från&vad stog det? '' ja :( ska du köpa dricka, har min langare somsagt :D <3'' någon alex
4. vem vill du bli full med? kungen, skulle va lite najs. jag skulle göra så han däcka, sen skulle jag ta hans money! moahah
5. vem är den bästa artisten? Ashton kutcher, helt klart
6. vem pratade du senast i telefon med? älskling :)
7. vem har du en liten crush i? Tooooni
8. vem är snyggast i hela världen? Arne!
9. vem skulle du ge en miljon till om du va tvungen att ge bort det? ih, mamsen tror jag
10. vem är snällast i världen ?  typ jag? :)
11. vem är din bästa kompis?  men.. drygt med samma frågor. Charlotte sa jag ju! :o
12. vem vill du prata med? nån :)
13. vem sov du senast med? min Toni :)
14. vem såg du senast full?  en tant påvägen hem från stationen idag
15. vem vet allt om dig? hm, jag har nog inte berättat allt för någon, men Sara är nog den som vet mest skulle jag tro.
16. vem kysste du senast? Toni
17. vem kramade du senast? Toni där med. :)
18. vem kan berätta allt för dig? dom som vill :D nej men vet inte
20. vem kan du berätta allt för? mnja, en del.


seghuvud

hej på er. jag vaknade för ett tag sen, så jag är fortfarande sjukt seg, haha. aja, jag ska inte göra så mycket  nu, mer än vänta på att älskling ska sluta jobba. sen ska vi åka in till stan&leta efter skor till honom. :)

svar

Anonym om back on track:
så du ska vara blond ett tag nu eller? :O

mja, jag vet inte riktigt. mitt hår är fortfarande missfärgat, &det verkar inte vilja gå bort. men jag ska fortsätta färga ett tag till&hoppas på att håret blir så blondt som jag vill ha det. :$ men ja, funkar det inte så får jag nog ta&bli ljusbrunhårig eller något sånt. :)



vad tycker ni? :)

hej pårej myspelle!

hej på er igen! justnu sitter jag&fixar mig litegranna, sen när jag är klar ska jag åka hem till älskling ett tag. myyys! jag kan höra av mig igen när jag kommer hem sen. :)

back on track

godmorgon. :) jag har varit asdålig på att uppdatera, i know! vad gör jag vaken nu? jo det är såhär va, att jag ska vänta tills toni får sin rast, så ska jag ringa till honm&snacka. han ringde mig imorse, men jag vaknade inte, somvanligt. haha, jag fattar inte hur det går till. jag har ashög ringsingnal&jag vaknar fortfarande inte? mygosh.. aja, sen ska jag nog ta&sova en stund igen, mys va?



yummie!

lite snäll kan jag väl vara..

jag kan nog ta&bjuda på en liten bild. man ser inte mycket alls av håret, &bilden är svartvit. men nu ser ni ungefär hur ljust det är. även fast det är missfärgat fortfarande, men aja!


nå? :$

massa chill!

hej på er. :) nu är jag hemma igen.. igår så drog jag&älskling till räven. jag var rätt seg, så ah. älskling kom&mötte mig på märsta station, rätt chill faktiskt. så ja, jag åkte inte ensamt så långt. aja, vi kom till räven (robin) rätt sent, så ah. först så spelade dom tvspel, somvanligt. så jag låg&småsov en liten stund. sen kollade vi på någon film, men den va asdålig. typ, eller ah. räven somna, så vi stängde av tvn&somnade också! sen vaknade vi vid tolv&fixade oss. sen åkte vi in emot tekniska, så skulle dom dra&äta. men jag åkte hem. tog ett tag innan jag hittade tunnelbanan, men aja. jag hittade tillslut. så åkte jag hem&mötte sara i centrum ett tag, &nu är jag hemma.

får se vad som ska hända nu. jag är inte säker liksom. tor att jagska hitta på någonting med älskling senare, om han inte har ändrade planer.

nu jehvlar

bara jag som har suttit ute&stekt idag? asfint väder ju.. jag satt ute med musik&lite skvallertidningar. så ja, jag har läst en hel del, lyssnat på musik&målat naglarna, fresh!

aja, nu ska jag ta&färga håret igen. funkar det inte nu, så tar jag livet av mig! så håll tummarna.. :)


''den ba va där''

godmorgon. :) hoppas ni har sovit gott? jag har sovit asbra! hm, älskling ringde mig inatt när han var påväg hem från studentskivan. stackarn kom inte hem förrän halvfem imorse eller vad det var, sen skulle han upp halvsex&åka till jobbet. undar om han åkte..? hm, aja. jag får ta&ringa honom&kolla. anyway, jag väntar på att mamma ska åka ner till centrum&köpa hårfärg till mig, sen ska jag fortsätta. vafan, jag ska ju typ på grillning någon gång i helgen eller vad toni snackade om. då kan man inte se ut hur somhelst i håret liksom. :)

yeh, you like it!

sådära, har inte skrivit mycket idag alls hörrni. men aja, jag får väl ta&berätta lite om vad som har hänt nu. :) jag&challe åkte ju ner till stationen&mötte upp toni. sen drog challe till ellen efter ett tag, så ah. jag&toni gick runt lite, ner till centrum typ. men ja, vi träffades inte så länge, för han skulle på studentskiva. jag saknar honom redan! :(

men ja, sen så åkte jag&challe hem med chips&läsk, så hyrde vi film&hade allmänt mys helt enkelt. sen så har jag prövat att färga en till gång nu på kvällen&använt lite silvershampoo. blev lite bättre resultat än det såg ut tidigare idag. (emh, måste bara berätta för er att jag använde min vinterjacka med luvan på hela dagen.) men tyvärr så kommer jag inte bjuda på bilder än. inte förrän det ser okej ut liksom. :)

thats life

blä, huvudvärk&shit. aja, jag har nog sovit för länge tror jag. brukar få huvudvärk då. aja, iallafall. justnu är min granne hära. han kom&lämnade sin nya skiva som han&hans kompisar haft spelat in, den är bra! :)

sen när han har dragit så ska jag fortsätta färga mitt hår. fan, jag får panik bara jag tittar på hur det ser ut nu liksom. yscha!

nu tänker jag vara preciiiis lika omogen som ni är! :)



ta åt er, bitches..

någon som har en pistol?

bu förfan! jag färgade ju håret idag, inte hett.. helt jävla.. fult, aja. sen när jag var klar med duschen&såg hur mitt hår såg ut så flippade jag. sen när jag hade flippat klart så skulle jag ta&äta min pizza, tröstäta liksom. men nejrå, då är den borta. kul, så ja. nu är jag världens ogladaste.

<3


morrn!

godmorgon på er. jag vaknade lite senare än jag trodde, challes väckarklocka ringde inte imose. så jag vaknade av att älskling ringde. :o aja, nu är det lite sent att dra till skolan liksom. så jag&challe ska snart dra ner till centrum&köpa lite hårfärger&sådära, sen ska jag börja färga. tänk om håret ramlar av? panik! aja, jag får ta det lite lugnt med färgningen helt enkelt. aja. hör av mig sen igen. :)

mysigt värre

nu är jag hemma igen! jag mötte upp älskling på sollentuna station, men han ville tydligen ut&åka innan vi skulle hem till honom, så aha.. vi åkte till danderyd&sen hem till honom igen. onödigt? en aning.. :o aja. sen när vi kom hem till honom så kollade vi på någon film. typ ''welcome to the djungle'' eller vad den nu hette. handla om kannibaler, haha! den va inte läskig, den va bara äcklig. fifaen! aja. sen så drog älskling&duscha efter filmen, så jag satt ensam i hans rum&kollade på mulan 2, haha. bara jag som älskar syrsan i den filmen eller? den är sjuukt söt. :]


yayamensan

sådärja! nu har jag duschat&fixat litegranna. snart slutar älskling jobba, så då ska vi hem till honom. vi skippade stan, eftersom jag&challe inte kan hämta lönen före fem eller sex ikväll, så ja. sen när jag kommer hem så jag träffa sara, så ska vi dra&köpa lite grejor. tänkte passa på att köpa lite hårfärger samtidigt. nu jävlar är jag taggad! haha. :)


hejdå till mitt mörka fina hår!

wakie pakie

godmorgon! :) justnu väntar jag på att josse ska bli klar, sen ska vi mötas&dra till skolan. jag vakna lite försent idag, för mitt alarm på mobilen ringde inte. fan, hata! så ja, det var ju tur att älskling ringde&väckte mig. :)

aja, efter skolan så ska jag&challe hämta lönen, sen ska jag in till stan med toni. så ska jag köpa hårfärger, sen jävlar blir jag ljushårig!

flopp

sådära, nu är jag hemma igen! allting gick bra, men jag fick rejält med damp på tåget. jag åkte från tc till märsta, &ända från tc till norrviken så satt det en kille som gjorde allt han kunde föratt jag skulle hoppa av tåget med honom i rotebro. han ville visa mig den jäätttefina sjön som låg 200meter ifrån, &visa alla små bebisankor. spelade ingen roll hur många gånger jag tackade nej, han gav sig inte. ''jag ska få dig ut ur tåget när vi är i rotebro'' som han sa, scaary! så ja. det slutade helt enkelt med att jag bytte plats till andra sidan vagnen. uscha!

jorå!

sitter hos älskling justnu&väntar påatt han ska bli klar. väääärldens segaste! -.-

massa yummie

hej på er. phew för idag säger jag bara! jag gick upp vid halvsju imorse&fixade mig&sådära. sen mötte jag josse, så gick vi till skolan. så avslutade jag praktiken, äntligen! så nu har jag pluggat matte i två timmar, kul liv..

aja, när jag kom hem ifrån skolan så tog jag en låååång varm dusch, mys! sen så ringde toni på sin rast. så ja, jag ska vara inne i stan vid fem&träffa honom dära, sen ska vi hem till honom&kolla på film&mysa. sen ska han på fotbollen, &jag ska sitta barnvakt. jag fick för mig att jag skulle sitta barnvakt astidigt idag, så jag bokade av alla planer för min dag, tråkigt nog. aja.

ajuste! jag kan ta&skryta med att jag sitter&smaskar på kycklingsallad, massa yummie! :)


awi!

fan, sälj hunden. jag vill ha kisse.. gash, geee mig!


min helg!

hej på er! :) saknat mig? klart ni har.. aja, nu kan jag passa på att berätta vad som har hänt dom senaste dagarna.

i fredags så åkte jag&sara till väsby&hängde lite på dagen, eller ja. tills kvällen. vi gick runt i centrumet&köpte godis, läsk&glass, eller. sara gjorde, thankyou! :) sen så skulle vi få skjuts ifrån väsby station till någon fest som älsklings kompis hade, men vi kunde inte följa med i bilen. så vi fick skjuts av två prästar som vi stog&snackade med på stationen aslänge (jag vet att det är farligt. jag har fått massor tillbaka av älskling, så ja.) men vi fick iallafall skjuts till donken, så bjöd dom på happy meal, haha. nice! sen så skjutsade dom oss till rotebro, så tog vi någon buss därifrån. sen när vi väl var där så såg det asmysigt ut! det var i en skog, vid vattnet&grejor. så grillade dom&grejjer. men vi var inte dära så länge. men ja, när vi var där så gick jag&sara&satte oss på bryggan vid vattnet&snackade om lite allt möjligt. sen kom älskling&några fler ner dit också. så jag satt&mös med älskling&hade allmänt chill! sen så åkte sara hem med sin pappa. &jag&älskling åkte hem till honom, massa mys!

i lördags åkte jag&älskling&mötte upp sara på sollentuna station vid halvfem var det tror jag. samtidigt så var oscar där&fick en påse med sina saker av älskling. så hade han en jättetrevlig tjej med sig. :) ah, så åkte jag, älskling&sara hem till robin. sjukt långt att åka! men iaf, så kom vi dit&vi gjorde inte så mycket. sen när vi skulle hem så åkte jag till sara&åt lite kyckling, me like! sen bestämde vi oss för att åka till saras kompis&chilla lite dära. men vi var inte där så länge. så vi åkte hem igen&kollade på tv lite, samtidigt som sara satt&busringde till massa folk, busfrö! haha..

idag så vaknade jag upp hos sara vid tio (längre får man inte sova utan att få fingrar uppkörda i facet). så vi gjorde iordning oss litegranna&åkte iväg till robin, där älskling också var. när vi väl var där (efter den sjukt långa resan) så får jag höra att jag är konstig. av min älskling! :o hur kul är det liksom.. ''hon är drogad'', ah tack? aja. jag älskar dig också! <3 sen så åkte vi hemåt igen, &mötte ante på tåget, så bestämde vi oss föratt vi skulle röka vattenpipa när vi kom hem. sagt&gjort! när vi kom hem så käkade sara middag&sen så åkte vi till centrum&köpte läsk&chips. sen så satte vi oss&chill-vattenpipa-rökte. &nyss åkte sara hem, så nu har jag tråkigt. älskling är på någon studentfestgrejs, så jag kan inte ringa honom heller. det sög ju!

aja, lite bilder kanske? det var någon som kommenterade att jag borde lägga upp lite mera bilder föratt ''friska upp bloggen'', så då gör jag det! :)




om det är något annat ni vill se/läsa mer av så kan ni ju skriva en kommentar ni me. :)
ohlala, nu ringer älskling. ha det bra pluttsen!

hellooo bloggen

hejhej, justnu ärjag&sara i mitt rum&chillar. hinner inte skriva så mycket justnu. men jag skriver lite om min helg senare&lägger in bilder. låter inte det nice? :)

vi höööres!

grillning

hej på er! jag gick ju&la mig assent igår, så det kanske inte är så konstigt att jag vaknar sent (?) .. aja, jag ska ta&duscha&äta nu, sen får vi se om jag hinner dra till jossan en snabbis i valsta, hon ville röka vattenpipa med mig. haha! :) sen ska jag träffa älskling, så ska vi dra till väsby&grilla. jag vet inte riktigt hur mycket folk det kommer bli, men det låter asmysigt. så ja. sen vet jag inte om jag åker hem till älskling&sover efteråt eller om jag åker hem. det får vi helt enkelt se!

hoppas ni har en lika mysig dag? :)

woho, jag suger!

nu har jag seriöst suttit sen klockan ett inatt&fixat en video till toni. fyfan, jag kan verkligen ingenting alls. &den är asdålig! timmar åt helvete? aja. älskling, om du läser dethär så är jag klar med videon nu, men jag kan ju inte direkt säga att den blev bra, haha.

nu ska jag krypa ner i min säng&sova ett tag.
ha det mys!

planer

mja, tänkte skriva lite snabbt innan jag drar iväg igen. jag ska ner till centrum med challe&chrille&köpa lite godis, yummie! sen så ska jag vänta tills älskling har spelat fotboll, så ska jag träffa honom en stund efteråt.

ha det myyys! :)


HAHA, NAW!


HAHA, älskar slutet! ''AAAAAAAAAAHHÖÖHÖ, *BOM*''

myspys!

fan vad dålig jag är på att uppdatera! :o men aja. igår vid 8 kom toni till märsta, så åkte jag han&challe till sara&tittade lite på tv&sådära. sen drog vi hem till mig&kollade på tv igen, sen gick vi&la oss. sen idag så vaknade vi rätt sent, så fixade vi oss&gick ner till centrum. sen åkte han hemåt. :(

aja, nu ska jag&challe fixa lite frukost så ska vi tjockisäta lite med leo. sen får vi se vad som händer..

video&bilder

mja, nu har jag kommit hem igen. kenny&hans kompis joinade också. ju fler desto bättre, right? men jag pallar inte skriva om allt som hände, så jag lägger in bilder&en video som får visa lite från dagen istället. i know you like it!





stan dårå..

hej på er. jag ska ta&fixa mig, sen ska jag rulla vidare till sara. sen blir det stan för mig challe&sara. sen ska vi träffa älskling där. cuuute! :)

borta bra, men hemma bäst

nu är jag hemma igen. har varit en mysig helg, en hel helg med älskling liksom! :) men nu är jag hemma, &de känns skönt. nu ska jag bara ta det lugnt&inte göra ett skit. låter inte det nice liksom?

.. jaså?

ehm.. jag fick nyss reda på av challe att hon jag&pappa ska fika imorgon, ska vi börja snacka om hur nervös jag är? jag har inte träffat honom sen i december, &innan det så var det två år sen jag träffade honom. gash! det är svårt att bara träffa honom&se honom som sin pappa. visst är han ju min pappa&sådära. men efter allt han har gjort liksom.. det är inte okej! så nu vet jag inte riktigt om jag ska följa med, eller om challe får åka ensam. helt allvarligt talat så känner jag inte föratt ta upp kontakten med honom, hur mycket jag än ''saknar'' att ha en pappa som finns dära. aja, behövde bara skriva av mig lite. toni&robin spelar fotbollsspel fortfarande, så ja. jag sitter här&tråkar järnet. underhåll mig nån! :(

jag lever!

hej på er. dålig update, i know! men jag har inte varit hemma, så jag har inte kunnat liksom. i fredags åkte jag till vallentuna&träffade toni&hans kompisar på en fest, de va nice. höhö! aja, sen så åkte vi hem till toni, eller. vi kom hem till honom runt 6 på morgonen efter. sen när vi vaknade så fixade vi oss, sen drog vi till tobbe&därifrån till en fest i växsjö. den va rätt tråkig faktiskt. hade hellre stannat hemma, men jag var ju med älskling, så. :) sen så sov vi över i växsjö i en aaasmysig husvagn, &åkte därifrån runt sextiden dagen efter om jag inte minns fel. &jag hade feta planerna! jag skulle hem&äta min efterlängtade kycklingsallad, men kycklingsallad-placet vad tydligen stängt. så jag åkte med toni hem till robin. så ja, nu sitter jag här. :) justnu sitter dom&spelar fotbollsspel på tvn. sen så ska vi kolla på någon film, trorjag. asså, han bor asläskigt! robin alltså, mitt ute i skogen! inte okej, fyfan asså. när jag&toni kom hit, så skulle vi gå igenom en mörk skog, &ja. självklart ska han sitta&berätta vilka som kan vara i skogen. ''oooh, the grudge!'' ''någon läskig unge i pyjamas med långt svart hår som kollar ner i marken, uuuuuh!'' så ja, man kan ju säga att jag blev lite uppskrämd. sen så när vi börjar gå in i skogen så ser jag någonting där inne, så ja. jag gör det jag är bäst på, skrek! haha, men det var inget spöke eller så. det var en gubbe som var ute med sin hund. så när han gick förbi oss, så kollade han&ba ''modigt!'' HAHA, cp.. aja, nu ska jag kolla på när dom tråkar framför tvn.

hoppas ni har en lika mysig kväll som jag ska ha! :)

uttråkad..

så var det med det.. aja, jag får väl tråka massa mer antar jag. hm, jag kan ju alltid bjuda på bilder. vad är en blogg utan bilder liksom? - en tråkig blogg!


mata ankor är nice

nu är jag hemma igen. jag&challe var nere i centrum&köpt lite till våran smarriga frukost. när vi var nere i centrum så såg vi att det var ankor vid dammen, så vi gick dit&gav dom massa bröd, fifan. dom va assöta!


challeballe


ankan med grönt huvud va sötast! (;

aja, nu har challe fixat frukosten. så nu ska jag ut&käka litegranna. hör av mig sen igen! :)

rise and shine!

godmorgon! jag ska alldeles strax ner till centrum&köpa juice&varm choklad, det är ett måste! sen ska jag sätta mig på balkongen&äta frukost. hur mysigt låter inte det liksom?

trevlans..

mja, nu ska jag ta&titta om det finns något på tv, sen ska jag ringa älskling. todelo! (:

cute huh?

sådärja! nu är jag hemma igen.. jag&challe kände föratt gå ut&äta idag igen, så vi drog till våran kära pizzeria. men jag kunde inte motstå.. :( jag tog en hamburgemeny, buu! okej, det är såhär va.. att man kan inte vara nyttig om man ska käka bara sallader, ellerhur? :o hahah, men dålig jag är.. aja, nu ska jag inte skriva nåmera tråkigt.


gehh..?


jag har fått challe att älska pago, den ni!

skjut mig..

hej på er. jag har typ sovit aslänge idag, sjukt skönt! :) eller, ah.. det har varit någon med dolt nummer som har ringt en del inatt, men annars så. sen ringde älskling vid tio&snackade litegranna. haha, sen när vi la på så somnade jag. sen började grannarna under oss borra, vafan. det lät värre än det gjorde igår hos toni, &då var borrar-killarna ändå inne i tonis rum&borra? men aja. sen somnade vi om, &efter en stund kom mamma in&sa att vi skulle upp föratt det kommer besök, YEEY! precis det jag vill ha, blä. aja, jag ska ta&fixa mig lite, sen ska jag ner till centrum&köpa nytt smink&påfyllning till mobilen.

EN MÅNAD! <3

hej på er! :) nu är jag hemma igen. jag skrev inte någonting igår trorja? men det är föratt jag har varit hos toni. vi åkte till tobbe ett tag igår, &kollade på fotboll. sen åkte vi in till stan&fixade donkenkäk till älskling. sen åkte vi hem till honom. mahaha, bussen va rolig. eller, ja. trög. den ville inte åka, så ja. det tog sin lilla tid. men vi kom väl hem till toni runt ett eller något sånt. så sov jag askönt, sen så kom det in några killar som skulle borra i lägenheten, haha. så när dom kom in i rummet&började borra så la jag täcker över huvet&somnade om, konstigt nog. aja, sen så vaknade vi lite senare&fixade oss. sen drog toni&gymmade lite, &jag åkte&hämtade pengar. sen träffades jag&älskling igen på fridhemsplan, så åkte vi till en aaaasmysig restaurang&åt en mysig middag. sen åkte vi hemåt. så ja, jag har haft en väldigt mysig månadsdag med min älskling. tack toni föratt du finns, i love you! <3










yummie!

stek

hej på er! jag har precis varit ute&stekt lite på balkongen. haha, det är asvarmt! men ja, blir inte så mycket färg, men det är sjukt skönt iallafall, så. :) jag ska nog ta&steka lite mera! hör av mig sen igen. :)

massa tågåk för moi

nu är jag hemma igen! :) jag åkte in till stan som jag skrev här innan, &mötte upp toni oscar&johan vid gina. sen började vi dra oss mot  fotbollen, sen så kom min bror&hans kompis&mötte upp oss. wooho! :) jag hann inte vara såååå länge som jag ville, eftersom matchen började vid sju. så jag åkte hem&mötte upp challe på stationen. så vi gick&satt barnvakt på engång. :) när vi kom hem till anna så hade thindra ritat två jättesöta bilder till mig&challe.. snutte! aja, nu ska jag ta&duscha!

nyvaken madilen

hejsan hejsan! nu är jag vaken&håller på att fixa mig. jag ska strax dra in till stan&träffa min älskling! :) sen ska ju han&hans kompisar på matchen, så då kommer jag åka hem&sitta barnvakt med challe. weeei, snart är det våran månadsdag, cute va? måste ba.. asså, jag hitta en assöt bild på honom i hans hemliga alum på pa (nej, jag har inte gått in på hans pa. han var inne på sin pa, så jag gick in i hans album&tog den. &han vet om det, mohaha!) jag vet att ni vill se, så därför är jag snäll&visar er. &toni? om du inte vill att bilden ska va hära så får du säga till så tar jag bort den. tihi! (a)


ja det var ju naiz

hej på er. jag sitter hära med challe&lyssnar på lite låtar. vi har inget bättre för oss, &vi är inte så trötta, så ja. vi kommer nog vara vakna ett litet tag till i guess. challe skickade nyss en video från när hon jag&toni satt barnvakt. jag hade det inte lätt just då asså. toni tog en asful bild på mig&hotade med att visa runt den för massa om jag inte skickade en annan bild på mig. fan, jag var assur! även fast det inte märks på videon :$


tudilu!

hallojsan! jag har precis varit nere i centrum&köpt lite skit. igår åkte jag ju till vallentuna, det tog sin lilla tid! jag tog fel buss&shit, men sen så kom jag rätt tillslut. :) när jag kom till rätt busshållsplats så mötte toni&tobbe upp mig med sin fotboll, haha. fuuuuul! aja, så drog vi hem till tobbe en stund. sen ville min syster lena att jag skulle komma&hälsa på henne, så ja. jag&toni drog till hennes&hennes kompisars förfest&hälsade på en stund. så igår var första gången som jag drack öl som jag tycker om! eller ja, efter halva så vart den äcklig. haha! aja, sen drog vi hem till tobbe igen. så kom tobbe&tonis två kompisar dit, sen drog vi hem till toni. jag va sjukt trött asså. :o aja. nu ska jag ta&dricka te&titta på tv ett tag. sen ska jag hitta på något att äta till middag. hade tänkt smaska upp min kycklingsallad som jag inte åt upp igår. men den hade mamma käkat upp igår.


chill på stationen

haha, justnu sitter jag på väbsby station på deras pressbyråndata. min buss går inte förrän om lite mer än en timme, så jag har lite tid kvar här på stationen med andra ord. jag som slängde i mig min sallad&skyndade mig såfort jag kunde. suck! aja, gilla läget liksom. haha! jag vet inte riktigt vad jag ska göra när jag kommer till vallentuna. jag ska ju träffa toni, så ska vi hitta på någonting dära. han är med tobbe&kim justnu. sen så ska vi nog åka hem till honom hoppas jag. så ska jag sova över dära. mysigt va? :)

blabla

nu har jag kommit hem igen. pheeeew! asså, jag hade disk hela dagen, inte mysigt! folk är verkligen äckliga. lägger äckliga snusgrejor i kaffekoppar, spottar på brickorna, bläää! aja.. jag fick förresten besök av 82åringen idag igen! han kom&beställde räkmackor, sen gav han mig 30 kronor i dricks. :$ så gyllig! anyway, nu ska jag gå&köpa en kycklingsallad på pizzerian, sen ska jag åka till vallentuna, där toni är med tobbe&kim.

ha en trevlig dag!

god morgon!

hoppas att ni har sovit gott? jag har sovit helt okej, jag sov jättebra tills två inatt ungefär, när toni ringde&sa godnatt. efter det har jag inte kunnat sova alls typ, rätt segt. så ja, nu sitter jag halvdöd&skulle göra vadsomhelst för att få sova! aja.. efter jobbet så ska jag dra&möta upp toni i vallentuna eller vart det nu var, sen ska vi åka hem till honom, så ska jag sova över dära. hoppas ni har det lika mys idag!


dagens

nu är jag äntligen hemma igen! jag som har dissat pizza&kebab nu&kännt mig jätteduktig, känner mig inte så duktig längre. ruffe bjöd mig&challe på en asdyr restaurang, det var jättegott! jag åt någon köttgrejs med potatis, &en bananasplit till efterrätt. yummie! när vi satt&åt så var det några killar som satt ett bord ifrån, haha. dom va dryga, fulla&roliga. dom försökte impa&flörta med alla tjejer som dom såg, haha. pinsamt? sen skulle dom stajla&köra armbrytning, &det slutade med ett kraschat glas. haha, good work killar! jag bjuder på lite bilder från ikväll, sen ska jag gå&sova.


jag&challe innan vi åkte.


efterrätt. bananasplit&caffe latte, not bad!


charlutteeee


jag&challe

jag&challe

rip!

jag försöker fixa mitt hår, men det går inte bra! min plattång har varit död ett tag nu, &det är katastrof! ge mig en ny.. aja, nu ska jag&challe åka iväg.

våååår!

hej på er. jag sitter&väntar påatt matte ska komma förbi&lämna min systerson leo, men han är seg! sen ska vi tydligen ner till centrum&handla. då ska jag passa på att köpa nytt smink! challe har haft slut på allt puder typ, för hon inte har sitt eget. aja, det är sjukt varmt ute nu asså. så jag ska nog gå ut med hunden på en prommenad tror jag. hör av mig sen!

ny design, igen..

nu är designen ändrad, ännuengång! jag råkade göra något fel i den förra, när jag skulle ändra på en sak. så ja, hela skiten fucka. så jag fick börja om från början helt&hållet. designen är inte lika fin som bexx gjorde den, men nu kommer jag nog ha denhär ett tag. jag kan inte ändra hur mycket somhelst fan. börjar bli jobbigt! haha.. jag snackade nyss i telefon med älskling, han gjorde mig trött om allt tjat om hur trött han var efter sitt gympass. så ja, det smittades liksom.

nu ska jag kolla på big brother med mamsen, sen ska jag sova!
nattinatti..


min dag

hejsan hejsan! jag kom precis in från min prommenad med hunden. jag har haft en sjuuukt lång dag. men den var faktiskt varit rolig. jag var ju&jobbade idag. det kom fram en gubbe&snackade med mig när vi inte hade några kunder. vi snackade ett bra tag. jag trodde han var runt 45 max. men han skulle tydligen fylla 82 i maj. :o det va lite läskigt! han såg verkligen inte ut som över 45-50. sen ville han ge mig pengar för att jag var så trevlig, haha. söt gubbe! men jag tackade nej flera gånger. sen tog han fram sin hand när han skulle gå, så skakade vi hand. tror ni inte att han satte en 20lapp i min hand&gick därifrån? haha, naw! så.. jag tjänade 30 spänn på kunderna idag. inte illa! aja, sen kom jag hem. men jag fick inte relaxa framför soffan&kolla på vänner som jag hade planerat. nejru! jag skulle hjälpa mamsen att byta bord i köket&massa shit. så sure, det gjorde jag. så nu är jag rätt slut. men min lärare ringde&sa att jag är ledig imorgon, så då kan jag iaf sova ut. sen jobbar jag på lördag. damn! jag måste börja säga nej. jag ska inte jobba fucking gratis? aja. det är lite sent att banga ur nu liksom.. så jag får helt enkelt jobba&vara glad.

nu ska jag ta ett varmt bad, mysigt va? hoppas ni har en lika trevlig kväll!

det bjuder jag på!

nu är jag hemma igen. jag challe toni&bexx satt barnvakt idag igen. fast bexx drog tidigare än oss andra, jag vet inte varför. ;o aja.. jag ska alldeles strax käka min middag, haha. blir lite sent, men whatever. kan bjuda på lite bilder ifrån idag, men inte alla! bara några.. eenjoy! :)






RSS 2.0