Helloj!

Tudilu, tänkte bara berätta att jag numera bloggar på www.madilens.devote.se. Kom på att jag inte skrev det i förra inlägget, smartnylle liksom. Well well, vet inte om jag kommer tillbaka till denhär bloggen, men följ med mig till devote! :>

 


Hejdå blogg.se, hej hej devote.se!

Har fixat en ny blogg nu på devote, så kommer att blogga där ett tag. Sen så kanske jag kommer tillbaka, vem vet?

Hörs väl, kanske.

Kesha - Your love is my drug


Jaså?

Justeja, glömde att säga det. Får fixa devote-bloggen senare ikväll. Har tydligen en blogg där redan (?), båda mina mailadresser är iallafall upptagna, go me.

If you break my heart, I become lesbian to fuck your new girlfriend.

Hellu. Håller på att göra mig iordning nu tills folket kommer. Det är mamsens födelsedag (gratttiiiis), och det kommer att ramla in folk lite då och då, trevlans. Efter att alla har dragit så tänkte jag dra ut på en promenad, och bara vara för mig själv. How nice..



Kan tyvärr inte ta några nya bilder, haha.
Mobilen badade i tvättmaskinen,
och camen är helt fucked up.
Har ju iofs en digitalkamera,
men inga batterier, sååå fuck that.

Hörs................


Höööörs!

Hallu! Har precis gjort mig klar och så, ska möta Chrille på stationen runt 6 och hitta på någonting. Mycket mycket nice! Ingen aning om vad vi ska göra, men med Chrille har man aldrig tråkigt så, haha.
Så är det. Senare ska jag göra iordnign en blogg på devote.se också. Verkar vara roligare att blogga där, så jag ska småtesta lite, höhö.




Freeeeeeeedag!

När jag kom hem idag från skolan så satte jag mig ute på balkongen och solade, haha. Helt sjukt! Men det var sååå varmt och skönt. Så satt där en kvart ungefär, sen så började det blåsa och äckla sig, så då gick jag in igen. Nåååja, har nyss duschat och fixat lite. Så nu ska jag föna och platta håret, fixa lite mera sen ska jag uuuut! Vart? Ingen aning, haha.. Men något hittar jag på!



Tvdags igen!

Nu börjar andra avsnittet av Ghost whisperer, ahhh. Sjukt taggad på att se det!



Duschen väntar

Nej, nu blir det en lång varm och skön dusch för min del! Love it. Har spanat in på devote.se igen, haha. Blir nog byte för min del. Nååååja, vi får se hur det blir!



Uttråkad.se

Har jag..? :

1. Kysst någon ?
- Ohja!
2. Blivit kysst ? - Yes man
3. Blivit kramad ? - Jamen självklart! :)
4. Sjungit ? - Absolut
5. Känt dig fånig ? - Nej, usch va tråkigt
6. Saknat någon ? - Ja :(
7. Ljugit ? - En lögn här och där skadar väl inte
8. Rökt ? - Yeah yeah
9. Testat droger ? - Usch, aldrig!
10. Åkt fast av polisen ? - Ops

Kärlek:

1. Killar eller tjejer?: Boys!
2. Är du kär?: Ja :)
3. Singel/ upptagen?: Upptagen, and i löööve it!
4. Saknar du honom/henne?: Ja, mest.
5. Vem kysste du sist?: - Min bebi
6. Vem kramade du sist?: Josse eller Chrille
7. Längsta förhållande: 1 år :) <3
8. Första kyss?: Haha, Bobban

Myspellekväll

Har blivit en lugn kväll för mig. Känner mig helt sluuuut! Och mamsen har bokat tid hos en läkare som ska göra en koll på mig också. Känner mig yr hela tiden, huvudvärken kommer oftare, jag är kall hela tiden, och på mornarna så är mina händer och fötter heeeelt knas. Dom har typ konstiga färger och är iskalla, haha. Vad händer med mig? :( Nåja, när mamma berättade det för läkaren så tyckte hon inte att det lät bra alls, så har fått en tid den 23e eller när det nu var. Skönt att få det överstökat iallafall.

Hursomhelst så har jag kollat massa på tv. Såg på Greys, och vart likadan som jag alltid blir när jag kollar på detdär programmet. Folk och djur dör helatiden, och jag kan inte sluta gråta när jag ser det, haha. Åh.. Well well.

Datalektion

Ja, som ni ser på rubriken så sitter jag på datalektion. Sjukt trökigt, har typ ingenting att göra. Så jag rullar runt lite med stolen och gör det bästa av situationen. HÖÖÖRS!

Hey you!

Hallu! Sitter på lunch nudå. Jag åkte till älskling igår, sen sov jag över, jääättemysigt! <3
Vi satte på fotboll på sin data, och jag kollade på Greys, så låg vi i sängen och mös till det, inte illa alls! Sen inatt klockan tre så satte hans data igång och grejer, haha. Läääskigt! Men sen imorse så åkte jag mot skolan samtidigt som älskling åkte till jobbet.

Nu ska jag kolla vidare på fb, vi hörs sen igen! :)

Ut nudåååå

Wihuu. Har precis kommit ut ur duschen, så ska göra mig iordning nu, sen ska jag upp till valsta och träffa Jossan och Jennifer tills älskling hör av sig, då åker jag hem till honom. Så nu har jag lite brådis, hörs sen.



Gammal, och kagge också. Oj oj oj!
Men den bjuder jag på.


Luuuunch

Jahaja, lunch nu då. Lektionen börjar om sisådär 10 minuter, så innan jag går på lektionen så ska jag försöka ringa älskling. Vet inte om det funkar nu när hans nummer är bytt till 3, och hans iPhone är avstängd. Men kan ju hoppas på att han har kvar comviqnumret iallafall?

Efter skolan så ska jag hem och duscha och fiffla lite, sen ska jag hem till älskling, myyysigt!

Nu ska jag dra mig härifrån. :)



Sometimes i feel like saying "Lord i just dont care"

Hey you. Sitter och typ halvsover, haha. Har varit lika trött hela dagen, men har fortfarande inte gått och lagt mig. Ska ringa älskling om en liten stund, härligt! Har pojkvänsabstinens just nu, inte alls lika härligt. Men det är bra att sakna!

Nåja, sitter iallafall och pratar med gubben Nino på msn. Sjukt gammal, russinvarning, haha! Nej, jag ska ta och göra mig iordning nu, sen ska jag kolla lite på "världens sämsta pojkvän" på tv400, så sjukt pinsamma grabbar. Well, hörs imorgon igen.
Natti!

Trötter

Heiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, nu sitter jag i skolan med Emelie och Challe. Är så sjukt trött, så jag vet inte vaaaad jag ska ta mig till.

Gårdagen var hursomhelst jättemysig! Jag och älskling möttes inne i stan efter han hade slutat jobbet, så åkte vi först och avslutade hans medlemsgrej på sats. Sen efter det så åkte vi till en mysig restaurang och åt buffé, kinamat typ, haha. Maten var rätt god, men efterrätten var riktigt god! Glass, vindruvor och melonbitar, värsta yummie!

Sen blev det dags att hämta ut biobiljetterna till Alice i underlandet. Filmen var sjuuuukt bra. 5/5 toasters, utan tvekan! Sen efter filmen så åkte vi hemåt. Riktigt mysig kväll! <3

Då drar jag iväg!

Nu är jag alldeles strax klar! Skulle egentligen ha tagit kvartöver bussen, men det skulle jag aldrig ha hunnit, så det får bli kvart i bussen istället. Så möter jag älskling i stan, så blir det mysig middag och senare ikväll så ska vi se på bio! Det blir Alice i underlandet. Guuuud så mysigt!



1 år! <3


Tack för ett underbart år älskling.
Trots alla problem som varit, så är det fortfarande du och jag.
Och det är jag så sjuuuukt tacksam över!
Älskar dig mer än någonting annat världens finaste pojkvän.


Vill se, vill se, mååååste se!


Aharu

Åh, haft så sjuka drömmar hela natten. Patrick Dempsey var min tandläkare blandannat, hah. Sen var det massa knas med min skola. Yaya, whatever. Jag ska ta och läsa runt lite bland bloggarna som jag brukar läsa, sen ska jag hoppa in i duschen. Hörs sen igeeeen.

Varför ens bli förvånad..

Great. Min vanliga tur!!!!!!! Telefonen har fått åka runt i tvättmaskinen och är helt trasig. Underbart.. Helvete vad jag är irriterad! Saker som ALLTID händer mig. Dra åt helvete! Anyway, har ingen telefon nu, och tänker förmodligen inte fixa någon heller. Orkar inte med denhär skiten, så jävla trött på allt!

Tvdags

Alldeles strax börjar Greys. Så jag ska mysa ner mig i soffan och kolla på det. Mamsen har hällt upp ostbågar och läsk, men jag ska äta frukt och dricka loka istället, nyttig som jag är, hihi. Sen ikväll klockan 9 är det Greys igen, med nya avsnitt. Me like! Fast är inte riktigt samma sak nu när George inte är med i serien, well well. Favoriten doktor Shepherd är ju med, så ska inte klaga.


Vadfan är felet?

Nu är jag hemma igen, skööönt! Snart slutar älskling jobba, och jag vet inte riktigt om jag orkar åka med honom till vallentuna. Mår inte bra alls, usch. Men vi får se hur jag gör. Nu ska jag iallafall äta apelsin, yummie!

Massa åk

Åker iväg nu. Först Löwet, sen väsby centrum, sen möta älskling, sen kista, sen vallentuna, och sen hem igen. Hörs.


Slit, slit och mera slit.

Åh gud vilka bråk jag har haft med min blogg den senaste timmen. Har småfixat lite nu, men är inte klar på långa vägar. Headern är bara tillfällig, ska göra om den igen så snart som möjligt. Nåja!

Idag träffade jag älskling, äntligen! Känns som det var en evighet sen jag träffade honom sist! ♥ Jag åkte till hans jobb och mötte honom där, sen åkte vi till kista, så köpte han en iPhone. Sen satte vi oss och käka lite, sen pröva han kläder på Gstar. Sen åkte jag hem till mig, och han hem till sig. Vi hade egentligen bestämt att vi skulle ses i övermorgon (ops, klockan är visst över tolv, så det är ny dag, sorry. Imorgon blir det!), men när vi pratade i telefon innan han skulle sova så undrade han om inte jag kunde komma hem till honom imorgon istället. Snutte! Så vi ses imorgon (som alltså är idag, eftersom att klockan fortfarande är över tolv, hihi.) , helt underbart.

Nu ska jag gå och dejta kudden, är så sjukt trött.
Hörs imorgon igen, nattinatti!



roberto:   hit-or-miss:  (via gatekeeper)


Morrn morrn

Morrn morrn! Har sovit fööör länge känner jag, huvudvärk och grejs. Well well, jag ska ta och göra iordning lite te och någon frulle att äta. Sen senare idag ska jag iväg och träffa älskling, efter han har jobbat klart och sådära. Och om jag har tid innan så ska jag träffa Jossan också, wiie!

Sen ska jag fan ta och göra iordning min blogg. Är så sjukt trött på att se hur den ser ut. Skulle ha fått hjälp med den igår, men hon kanske fick annat att göra eller något sånt, så jag ska kämpa pååååååå! Jaja, sluttjatat. Min frulle väntar nu. Hööörs!



Det kom som en.. Chock, haha.

Haha, jag fick värsta chocken för en liten stund sen. Jag skulle kolla in i skafferiet och kolla efter någonting att äta. Så när jag öppnar skaferiet så står det aaaasmånga lådor med cocosbollar, haha. Helt proppfullt! Sen berättade mamma att Matte hade kommit förbi med en stor låda med massa såna. Räknade ihop att det var 23 stycken 8-packslådor allt som allt. Oh my, haha. Fick värsta chocken vafan.

Uwps

Waaaaaah, vad händer? Jag har sovit fram tills nu, haha. Ajdå! Har inte ens hunnit käka min glass. Inte bra, inte bra. Faaaaaast, jag kan ju alltid ta och fixa glassen nu. Lateeeeer!

Glassdax

Kom precis på att jag har haft min glass i kylen ett tag nu, haha. Hade totalt glömt bort den! Så tänkte göra iordning lite glass till mig, Challe och mamsen. Om jag inte minns helt fel så ska det finnas frysta hallon i frysen också? Hmm, skulle kunna värma upp dom till glassen också, yummie!



Ajdå

Åh, vad gör jag vaken nu? Vaknade för en stund sen och kan inte somna om, fan va illa. Jag får ta och försöka sova igen, det är lov för fücken säken!

Trouble in paradise

Klockan har blivit en hel del nu, och jag borde gå och sova. Men jag kan inte, är alldeles för pigg, och tänker alldeles för mycket. vet inte varför, men har suttit och tänkt hur mycket somhelst hela dagen. Okej, det är inte direkt så att jag brukar sitta och vara helt tom i huvet, men jag tänker lite för mycket idag känner jag. Har varit depp hela dagen, tyvärr. Sånt som händer antar jag, finns inte mycket att göra åt. Jag får ta och leta upp någon riktigt dålig film att kolla på, då brukar jag somna. Tråkigt läge! Säger som Findus skulle ha sagt "vad är väl en bal på slottet?" True true..

Nu ska jag inte skriva mer deprimerande ord, utan ska passa på att leta upp någon riktigt riktigt dålig film - helst svartvit, då är dom dåligast!



Justeja! Imorgon ska Bexx fixa designen till min blogg, yippi!
Äntligen blir det bra, me like aloooot!


Älskar låten!



The dawn is breaking
A light shining through
Youre barely waking
And im tangled up in you
Yeah

Im open, youre closed
Where I follow, youll go
I worry I wont see your face
Light up again

Even the best fall down sometimes
Even the wrong words seem to rhyme
Out of the doubt that fills my mind
I somehow find
You and I collide

Im quiet you know
You make a first impression
Ive found im scared to know im always on your mind

Even the best fall down sometimes
Even the stars refuse to shine
Out of the back you fall in time
I somehow find
You and I collide


RSS 2.0