Todelo!

Nu har jag kommit hem, men jag ska snart iväg igen. Igår träffade jag Toni, så åkte vi på bio och så. sen åkte vi hem till honom och kollade på film och så, sen sov jag över dära. Massa mys! :)

Och nu så kom jag hem för en liten stund sen. Så nu ska jag bara fixa mig, sen ska jag dra mig mot vallentuna och träffa Toni igen, hihi! :)
Ha en mysig halloween peeps!

Utgång

Nu har jag fixat klart mig och allt sånt, så nu ska jag och Challe dra ut till bussen. Så vi höööööörs! :)
Puss på er!



Puss på min fina syster.


Bloggstart tomorrow

Nu har min data börjat funka igen, jippijag! Börjar skriva imorgon, pallar inte riktigt idag. Depp depp..



Fredagsmys!

HAHA, satt nyss i skolan och kollade på skolkonsert som vi har varje fredag. Så tog jag av mig skorna, som jag brukar göra. Så när allt var klart så skulle vi dra hit till skolan, så var ena min sko snodd, haha! :O Så vi letade massa, sen hittade vi den uppe på en lampa, hahahahahahah! Askul.

Och nyss kom liemannen och peta i Emelies huvud och bjöd på godis, hahaha. Men jag och Challe fick inte.. Fuck that :o Snart slutar vi, och då blire mys :D

TJENA KISSSSEEEN!

Sorry, men min data fuckar fortfarande hemma. Men jag börjar skriva somvanligt igen när allting är lagat och så. :) Nu ska jag och Challe sätta oss och äta våran fika, sen äre lektion som gäller.

PUSSSS!

I got it!

Hejsan, sitter nere hos grannen just nu. Internet vill inte funka hemma hos mig, så ja. Nu sitter jag här, hihi. :)

Idag har jag inte gjort mycket alls, varit i skolan typ. Jag har haft två planer idag, men båda har fuckat sig. Haha, anyway. Imorgon ska jag och Emelie träffa Jb. Får se vad som händer så.

Jag är iallafall sjukt trött just nu. Satt i köket med mamma och pratade tidigare idag, och jag somnade faktiskt sittandes. Med huvudet uppe och allt. :o Haha, måste ha sett fult ut alltså. Men inte ens då fick jag sova, så synd om mig. Yaya, ska snart hemåt igen iallafall. Så ska jag nog sova skulle jag tro.

Ha en mysig kväll!
Puss. :)

"Thrilleeeeer" (8)



Nej va äckligt! Kan bara säga att jag smällde i ryggen rejält när jag såg detdär klippet. Fyfaaan! Massage, någon?


Snabbis-inlägg

Hallojsan. Kom nyss hem ifrån centrum. Jag och Challe var nere och hämtade ut min nya plattång. Haha, min andra är inte så bra, så behövde en ny. Så har jag en ny sminkväska också. Min andra är så.. Inte nice, haha.

Aja, jag och Challe stannade en stund nere i centrum och kollade in den nya affären, och så köpte vi glass och cola. Så satt vi ute i kylan och käka, haha. Yummie!

Men.. nu tappade jag min piercingkula någonstanns, så nu måste jag börja leta och rengöra den och allt såntdära. Suuuck, aja. Hörs sen! :)



Yummie!


If I ain't good enough you don't look close enough

-


Darling, im home!

Nu är jag hemma igen, wiie. Var en chill-skoldag faktiskt. Jag och mina kompisar har så sjuk humor, och är så konstiga i skolan. Så vi har alltid kul! Senast i förrigår gick jag Emelie och Chrille faktiskt vilse på skolbalkongen. Och så kom vi inte in i skolan igen, haha. Dörren som vi gick ut igenom låstes, hah! Så illa.. Aja, vi hittade ut till slut iallafall, som tur är! :o Vet ju aldrig hur länge vi hade kunnat vara där utan att någon hade märkt att vi är borta, haha!

Aja, nu ska jag kolla litegranna på facebook och så, sen ska jag dra mig mot tvn. :)

Skola nurå.

Inatt har jag sovit som en guuuuuuuuud! Har hört att dom sover bra iallafall.. Hm. Aja, jag och Challe ska snart till skolan. Fast jag har inte ens fixat mig. Eftersom jag är rätt seg när jag sminkar mig, så måste jag börja nu.

Todelooo!


Såååå gammal! Såååå mysig dag, mjau.


Ny dag

Nu är det time för mig att sova, har varit en lång dag faktiskt. Pratade i telefon tills halvtre igårnatt, så sov bara i tre timmar. Och om jag ska vara pigg imorgon så ska jag nog sova så tidigt som möjligt.

Så nattinatti.

Ny färg

Nu är jag hemma igen, var en snabb skoldag serrni. Efter skolan så åkte jag och Challe ner till centrum och köpte hårfärg, hon ska ha blondt igen, och jag ska färga mörkbrunt, nästan svart istället för det jag har nu. Trivs bäst i det faktiskt, så det är najs tycker jag.

You like

Nu är jag hemma igen, åt kinesmat. Blev friterad kyckling med ris, eftersom det är det enda jag vågar prova. Yeii! Så har jag köpt nytt busskortgrejs också, eller. Dendära nya saken, haha. Saken.. Aja, you get it!

Åh, juste. Värsta konstigt.. Jag fick samtal idag igen ifrån nån sjuk jävel. Han sa att jag ska åka tillbaka till mitt bananland igen. Men eftersom jag är helt svensk så är jag redan i mitt hemland, eller hur man ska säga. Knaaas. Så idag på rasten så hade jag och Emelie och Chrille gått förbi i korridoren, så hade någon brud sagt att jag inte ser svensk ut, berättade Markus sen på lektionen. Say whaaat? Ähh, nu ska jag ta ett varmt bad igen, jag är beroende av dom..

Sen ska jag sova tror jag, om jag fortfarande är trött sen.



Emilush luktar usch, måste ta en dusch! Haha..

Hallojsan. Kom precis in, har varit med Challe och hämtat sin laddare. :) Idag var det skoj i skolan faktiskt. Kom i tid för första gången på en månad typ, haha. Så jag fick beröm, hihi.. :$ Aja, och på varje rast så åkte jag, Emelie och Chrille på Emelies moppe, haha. Alla tre på en. Fyfan, det var så sjukt kul. Jag satt i fram, där Emelie egentligen ska ha sina fötter. Och Emelie körde, och Chrille satt i bak (en gång satt han bakochfram, haaa!) Så åkte vi runt massor, och sådära. Kan visa bild sen, när Chrille har satt in bilden i sin blogg. :)

Ska börja fixa mig nu, ska ut på middag. Så vi hörs senare igen! :)

Sleeeeeptime

Sådärja, nu är jag hemma igen. Annakarin kom hem lite senare ifrån träningen ikväll, så jag har suttit till halvelva. Och jag är rätt trött nu, så det är nog dags för mig att sova.

Puss och godnatt!

Hörs senare

Nu ska jag strax åka och sitta barnvakt åt lilla Thindra. Jag kommer sitta ensam ikväll, eftersom Challe joinade Melissa på sjukan. Men det blir nog mysigt. Så hörs sen igen.



Du är perfektion.



Your kiss, your smile, your mind
You're sunlight in my eyes
I miss your breath on my neck
When we whisper in the night

Didn't wanna want you
Didn't wanna need you so bad
Didn't wanna wake up
And find that I was falling so fast
Didn't wanna need you
Didn't wanna need anyone
Now look what you've done

Now I can't go on without you
I'm naked, I cant fake it.
I'm not that strong without you
Never thought I could love you the way I do.

Your touch, your skin, can't believe the way you let me in
Don't rush tonight, I need you like the ocean needs the tide.

Didn't wanna want you
Didn't wanna need you so bad
Didn't wanna wake up
And find that I was falling so fast
Didn't wanna need you
Didn't wanna need anyone
Now look what you've done

Now I can't go on without you
I'm naked, I cant fake it.
I'm not that strong without you
Never thought I could love you the way I do.

I always thought I would stand on my own
Climb a mountain top all alone
Relying, depending on no one
Now look at what you've done

Now I can't go on without you
I'm naked, I cant fake it.
I'm not that strong without you
Never thought I could love you the way I do.

Never thought I could love you
Never thought I could need you
Never thought I could want you
The way I do

Never thought I could love you
Never thought I could need you
Never thought I could want you
The way I do

I love you
I need you
I want you
the way I do


Bad bad bad

Jag fryser äckelpäckelmycket, så jag håller på att fixa ett varmt bad nu. Så jag blir varm och fräsch innan jag drar och sitter barnvakt. :)


För trött!

Gud.. Jag hade såna svårigheter med att somna inatt alltså. Sov i typ tio minuter, sen somnade jag, så blev det så om och om igen. Asjobbigt. Så jag tog en halv sömntablett vid fyra inatt, så somnade jag och sov riktigt gott tills mamma kom in tio imorse och sa att jag har försovit mig. Ups..

Men jag kom till skolan till halvtolv typ, och kom hem nyss. Jag är fortfarande äckeltrött. Jag känner mig som.. Vafan, en av dom sju dvärgarna tänkte jag säga. Det finns väl en trötter dära? Nåja.. Jag är trött iallafall, haha. Seg!

Ikväll kommer jag nog sitta barnvakt ensam. Challe är på sjukhuset med Melissa, så vet inte när dom kommer hem. Yaya, kan vara skönt att sitta där och äta godis och chilla medans Thindra sover sött.



Sovdags

Sådär, kom nyss hem. Är inte på bästa humöret, förlåt för det. Så det blir lite snabbt bara. Åkte in till stan och träffade Patricia. Vi gick och mötte Sammi och Simon eller va dom nu hette, så köpte jag en mjauig chailatte, love love! Sen så drog killarna efter en stund, så då gick jag och Patricia till donken och småkäka lite, och så smällde vi donken-ballonger. Sen så åkte vi mot slussen och träffade Patricias kompis Anna. Så åkte vi och kollade på Annas brorsas handbollsträning. Så kom Toni dit också. Sen så stannade vi vid donken i slussen en stund, sen åkte vi hemåt. Det var en rolig dag faktiskt.

Men nu ska jag gå och sova, och vakna upp och vara en glad Madde. Nattinatti.

You love it!

Nu drar jag in till stan och träffar älsklings Patricia. Wiie! :)

Yeah..

Sitter och äter bulle och snackar i telefon med Patricia. Och jag sover typ halvt också, så sjukt trött! Hörs sen! :)

Mysig familjedag i Kista

Nu är jag hemma igen efter en familjedag i kista. Asmys har det varit! :) Vi började med att kolla på kläder och skor, sen så åt vi mat. Alla åt typ från olika restauranger, men jag tog nacho deluxe från tacobar, yummie! Sen så satte vi oss på något fik och skulle beställa, men jag, Lena och Thomas kände suget efter chailatte, så vi drog till waynes, så fick vi en varsin stor mugg med chai. Tack för det Thomas! :) Sen så kollade vi på bio, the ugly truth eller vad den hette. Asbra! Sen så åkte vi hemåt. Så ringde Patricia, hihi. Hon vet typ mer om mig än vad jag själv gör! :o Lite läskigt faktiskt, haha.. Men vi ska ses imorgon tror jag. Kul! :)



Nu är det filmmys i vardagsrummet, det vill man ju inte missa.


Liten del av kvällen






Åh gud..


God must hate me

Igår var det toppen! Fast idag är det inte riktigt lika bra, ysch.. Har sjukt ont i huvet och i magen, och mamma sa nyss att Lena och Thomas har beställt biobiljetter, för vi ska se på bio i kista. Nejmen nejmen, vilken bra dag för det liksom. Yaya, jag håller på att koka ägg nu, så ska jag fixa äggmackor, asyummie!

Vet inte om jag lägger in bilderna sen innan jag åker, eller om jag gör det när jag kommer hem ikväll. Ska möta Lena i väsby runt kvart över fyra, så vi får se hur det blir.

Laaater!

Fullt ös medvetslös!

Chrille plattar mitt hår och jag sitter och sjunger som en pape-goja i Mellies knä. Haha, asknas. Hörs sen!

Tummen upp

Hmm, ikväll blir det party. Det börjar hemma hos mig, sen så ska vi dra oss vidare till någon annan fest. Asnice!



Snor bilden från Chrilles blogg. Alla är så extremt snygga, haha.


Perfa!

Nämen nämen! Ruffe ringde nyss och berättade att han hade varit inne på någon Sandys inne i stan och att han kanske har fixat helgjobb till mig. Asnice ju! Fast jag som hade lovat mig själv att aldrig mer jobba på ett fik. Aja, man ska aldrig säga aldrig. Hoppas jag får jobbet bara, i need it!


Yummie!


Im the worlds greatest!

Morrn morrn! Idag blev jag väckt när Toni ringde. Wiiho, så vi snackade en liten stund, sen så la vi på, och jag gick upp. Och nu så sitter jag och Challe här och dricker cola och äter chips, och fryser så mycket asså! Jag tror att det är kallare här inne än ute faktiskt, helt sjukt!

Aja, nu ska jag börja fixa mig. Sen ska vi till skolan, seeeen är det helg!

Trötter

Sådär sådär. Hemma igen. Har varit i tumba nu, blev lite längre än jag trodde faktiskt. Men men. Påvägen hem var det trevligt, tills Chrille fick en smäll av en psykgubbe. Äckliga fanskap asså!

Aja, blir irriterad när jag tänker på det, så. Nu ska jag fixa mig, sen ska jag krypa ner i min säng.
Nattinatt

Massa hög mjuzik

Äntligen hemma! Nu ska jag och Challe bara vänta på att Chrille kommer hem och så, sen så åker vi till stan, eller så blir det tumba. Jag har inte riktigt fattat hur det ska bli, seg som jag är. Hihi!

Nu sitter jag och lyssnar på hög musik och småfixar mig lite.



Den bjuder jag på!


Wakie

Sådär, nu är jag vaken. Morrn morrn! Ska strax fortsätta fixa mig till skolan. Är ortroligt irriterad! Har fått samtal ifrån olika personer hela natten. Och inget av samtalen var seriösa! Så sjukt.. Aja. Nu ska jag fortsätta fixa mig. Senare idag så ska vi ju till stan, eller vi får se om det blir av.

RSS 2.0