rubrik ja..

jahaja. vad ska man göra nu då? jag&challe sitter här&dampar lite, haha. glädjedamp! vi har precis smaskat i oss allt godis, så ja. vi har ingenting att göra nu. jag tror att vi ska ta&lägga oss i min stoooora feta säng&titta på en film eller någon strax.

yummie!


godmorgon

godmorgon. är allt bra med er? själv är jag fortfarande trött, men whatever, haha. jahaja, idag då? jag vet inte riktigt vad jag ska göra. kanske hitta på någonting med josse tror jag, vet inte riktigt. aja, nu ska jag dra&köpa kebab med challe, haha.

PUSSPUSS

pa-pa-pa pokerface


jag älskar min lillasyster mest av allt!




klicka på bilderna föratt få dom större

PUSSPUSS                                                                                                                


massa chill!

hej på er! nu har jag kommit hem igen. jag har typ bara varit ute hela dagen, feeeettt chill! iallafall, först drog jag&challe ner till centrum&köpte massa gott som vi skulle smaska på. men när vi satt i centrum så ringde ruffe&frågade om vi ville åka&äta pizza med honom, så ja. det gjorde vi! vi drog till pizzerian vid mej, &när vi kom dit så sa ägaren på en gång ''ni vill ha hamburgarmeny va?'' jag&challe ba ''ja (a)'' haha, tusan. dåligt tecken!

iallafall, efter vi hade ätit så skjutsade ruffe oss till täby kyrkby. där mötte toni&tobbe upp mej&challe, så ja. sen gick vi hem till tobbe&satt på hans rum. haha, &ja. vad gjorde vi liksom? vi satt&va elak emot tobbes apa. hahaaaaa, den är skitful! nej men nu ska jag vara snäll. aja, sen ringde roffe (tyvärr!)&sa att han va påväg&skulle hämta oss. så ja, det blev inte så lång tid där.

aja. det va lite om idag då, haha. förresten så var det en som klarade mitt mattetal på inlägget under, grattis till dej. haha.

1,2,3,4 madde är en partymyra

hejsan hejsan. imorse var jag riktigt duktig&gick upp klockan sju igen, haha. nu skryter jag igen.. aja, jag mötte upp josse vid prima runt halvnio så drog vi till skolan&räknade matte. eller, ja. jag räknade iallafall, sen satt josse&sov. ah, jag fick en fråga i matteboken som jag skulle klura ut. jag, josse&läraren klurade ut den, undrar om ni är lika smarta? kommer inte ihåg exakt vad det stog, men det var typ ''joni visade en bild på två pappor&två söner, men det är bara tre personer på bilden. hur går det till?'' eller något sånt. kan ni den vaa?

aja, jag funderar på att gå&köpa en kebab, men det är så jobbigt att gå dit, haha.

''du är en playyeeer'' hah!

hej på er. nu har jag kommit hem igen, så jag tänkte göra ett snabbt inlägg. boo yeh! jag har varit hos toni idag igen, mohaha. vi kollade på filmer igen&mös. det var lite snabb information om idag, haha. ;]

imorgon då? jag vet inte riktigt om jag ska till skolan, får se hur det blir med det. sen ska jag kanske träffa toni, osäkert det också.

haha, måste visa en film som tonis kompis gjorde också. haaaha!

http://www.acapela.tv/Cartoon-bc2dea1f55fe1-bc2dea1fecc4f-bc2dea209228d-2-5-3

onödiga morgon..

sådärja, nu har jag kommit hem igen. jag&josse möttes runt halv elva vid prima tillslut, haha. så gick vi till skolan&letade efter våra matteböcker, sen när vi gav upp letandet så gick vi vidare till speglarna&fixade oss lite, sen drog vi hem. intresseflaggorna vajjar, right? haha, inte direkt..

aja, nu ska jag ta&titta på tv. ännumer intressant, va?


morgonmänniskor? ahjo..

godmorgon godmorgon. nu har jag fixat iordning mig, så nu väntar jag bara på att josse ska bli klar, sen drar vi till skolan. woo*suck*hoo.. haha, vi säger alltid samma sak kvällarna innan&på morgonen;

kvällen innan;
josse; men vi måste mötas klockan 8 vid prima!
jag; jaaaajaa...
josse; lova att du är där!
jag; men jaa!
josse; bra!

på morgonen;
jag; asså, jag vill sova lite till. kan vi mötas halv nio?
josse; då ska du vara där klockan nio! lova?
jag; jaaaa.

en stund senare;
josse; eller.. jag kommer inte hnna till klockan nio, ska vi mötas halvtio?
jag; jaaaaaaaaa! *yeey!*
josse; eller, vi möts klockan tio, då hinner jag.
jag; okejrå!
josse; eller.. vi ses halv elva istället.

najsig dag

sådärja. nu har jag kommit hem&käkat mat, ha! jag gick upp rätt tidigt idag som jag skrev lite tidigare, vilket jag skryter om. inte alltid jag går upp tidigt frivilligt liksom? haha. aja, men när jag stog&sminkade mej så ringde ruffe&undrade om jag ville joina honom på lunch, vilket jag inte tackar nej till. haha, så jag fixade sminket snabbt&slängde på mej några kläder (usch på dom..) han kom&hämtade mej, sen åkte vi till någon restaurang i väsby. sen skjutsade han mej till sollentuna, så tog jag bussen till min biatch toni. vi kollade på massa filmer på hans heta (den va kokhet!) dator. haha. jaa, meeer då? sorry, mer hinner jag inte berätta. haaa!

aja, imorgon ska jag till skolan med josse, tydligen. tss. haha, nejmen vi ska räkna lite matte&vara duktiga. så, det är nog dags för mej att sova nu. godnatt.

ohno

godmorgon. nu är jag uppe väldigt tidigt, woho! jag är nästan värd en applåd, haha! jag ska åka till toni om ett tag, men jag har uno problemo.. jag har inget att åka på, så ruffe skulle kirra 195 kronor på mobilen till mej, men han har inte fixat det än. börjar bli lite nojjig. aja, jag ska gå&fixa lite sallad&juice, yummie!

nattinatti

hej igen. nu har jag suttit barnvakt&sådära. det är typ dags för mej att sova nu, jag ska upp rätt tidigt imorgon. jag ska hem till Toni imorgon runt tolv, så ja. då måste jag sova nu, så jag kommer upp i tid imorgon.




sov gott!
pussss

lalalaaa!

hejsan hejsan! blir ett litet inlägg innan jag drar&sitter thindra-vakt med challe. snällt va? jag tänkte förresten slänga in en dagens outfit, men ja. jag har lite bråååådis, så jag gör det när jag kommer hem.

nattinatti

nu är det kanske dags för mej att gå&sova? jag har suttit uppe hela natten&haft livecam på pa, haha. väldigt roligt faktiskt. aja, jag hör av mej idag när jag vaknar. lär bli rätt sent, haha. aja, sov gott!


bild: jag&challe

dags att byta pizzeria maybe?

sådärja, nu har jag ätit upp pizzan&druckit några tusen liter cola, yummie! haha.. börjar bli lite pinsamt att handla pizza nu, det låter ungefär såhär;

- men hejsan! är ni här igen?
- hejsan, haha. aajo.
- ska ni ha det gamla vanliga?
- yesbox!


haha, great!


pizzapizzapizza!

hejsan! vet inte riktigt vad jag ska skriva om? jag vaknade rätt sent idag igen, haha. dålig vana! men ja, så nu ska jag alldeles strax ut med hunden, sen ska jag dra&köpa pizza. vad sägs om att ni börjar kommentera? haha, börjar bli väääldigt tomt på kommentarer nu asså.

hör av mej om ett litet tag igen.
pusssss påer!

ohyes


leo! <3



jag har nog helt seriöst talat världens sötaste systerson!

gangbang

hej på er! jag sitter här med challe&chrille, vi har försökt ladda upp ett videoinlägg på youtube, men det funkar fortfarande inte verkar det som, så ja, vi skiter i det helt enkelt. haha. jahaja, vad gör vi annars? ingenting alls. vi sitter&töntar oss, som vi alltid gör. mysigt va?

min nya kärlek

hejhej. nu har jag vaknat till, litegranna iallafall.. jag har blivit kär i en låt, den är inte ny, men men är så sjukt bra!


tjingtjong!

hej på er. nu sitter jag här igen. challe står&lockar mitt hår, det blir riktigt fint faktiskt. haha, i like it iallafall. det är väldigt kort dock, men  ja, det är fint! jajuste, jag hade ju myskväll med familjen, men ja. den blev inte så långvarig, för mamma somna. haha, kul? nej. så ja, jag&challe satte oss hära&käka godis, yummie!

jag har för mycket tid märker jag..

haha, jag har inte haft så mycket att göra nu ikväll som ni kanske ser (?) .. jag har bloggat rätt mycket, tycker jag iallfall&delat med mej av lite bilder. &nu kommer det flera. har inte så mycket att göra. lilla leo sover, challe kollar på tv, &mamma fixar med efterrätt. så ja, jag tog lite bilder, som jag delar med mej av. jag tror att jag kommer hinna slänga in ett inlägg innan vi ska ha myskvällen. får hoppas på det.



well, i miss it..


bild: freja&jag

inte den finaste bilden så oss direkt, men ja.. det jag vill ha sagt är att jag saknar den tiden, sjukt mycket!

jag är besatt!

sådär! nu har jag&challe varit nere i centrum&shoppat massa yummie.. jag var tvungen att köpa tacochips&guacamole som jag ska smaska på ikväll, gott va? jag har typ blivit besatt av det alltså, haha..


pusskalas!                                                                                                                                                     

mysmyskväll, me like

hej på er! nu har jag vaknat&allt såntdära. blev lite sent, eftersom jag somnade väldigt sent inatt. jahaja, idag då? jag ska ner till centrum om en stund med challe&köpa lite saker till våran mysmyskväll som vi ska ha ikväll. så ja, det blir väl massa godis, läsk, glass m.m..

nu ska jag ta&sminka mej&sådära, hör av mej lite senare.

ny header.

vad tycks? detdär va bara slarv, någonting jag gjorde föratt bli av med den jag hade innan fortfortfort! jag tröttnade så sjukt mycket på den förra headern, så ja. jag var tvungen. jag kommer att fixa om denhär också till en finare, men justnu får det se ut så, för jag orkar inte fixa en ny design klockan fyra på natten, som ska bli snygg dessutom. haha, kommer jag aldrig lyckas med iallafall, så liksom.. ja, det kommer alltså en ny, finare.

anyway, nu ska jag sova. sovgott!

bättre sent än aldrig..

hej på er.. jag glömde bort att uppdatera när jag kom hem, så ja. jag gör det nu istället. jag var i stan idag, med emil. vi gjorde inte så mycket, så ja. jag fick iofs min stav bytt, så det är najs! nu kan jag käka utan att tugga på en stav som är typ fjorton mil lång.

jahaja. imorgon då? jag tror jag ska träffa emma i stan&fika eller någonting, jag vet inte riktigt. får se hur det blir med det. annars har jag inte några direkta planer. ska kanske till skolan också, om jag kommer komma upp imorgon (?) .. aja. får se hur det blir med det.

jag är inte direkt på ''blogg-humör'' justnu, men jag uppdaterar igen imorgon, eller.. ja. senare idag, det lovar jag er! ha en mysig natt.

massa pussar på er!


in action


godmorgon sverige

hej sötnosar! nu är jag uppe rätt tidigt iaf, ellerhur? jag är lite stolt faktiskt. &emil som skulle ringa&väcka mej halv tolv? tss.. haha, aja. idag ska jag till stan&träffa emil igen. vet inte riktigt vad vi ska göra, vi har inga direkta planer faktiskt..

aja, nu ska jag ta&käka mina svenska lantchips - me loves! haha, sen ska jag börja göra mej i ordning.

massa pussar på er!

sovmorgon, me like!

hej på er! nu har jag vaknat&allt såntdära. jag har även fixat min utväxt, så ja. nu är den heeelt borta, underbart! idag har jag inte några speciella planer, mer än att jag ska sitta barnvakt med challe. och jag tror att vi kommer få våran lön ikväll (osäker..), så blir det raka vägen till statoil&så ska jag köpa ben&jerry's! jag börjar så abstinnens-problem eller hur det nu stavas, haha. inget mer snack om glass nu..

jahaja. annars? jag funtar på att byta min design helt&hållet, eller vad säger ni? jag har hållit mej till denhär ett rätt långt tag nu, så det kanske är dags för en liten makeover? jag hör av mej lite senare. ha det bra sålänge, sötnosar!


trevlans!

hej på er! nu har jag kommit hem, phew.. jag har varit i skolan&sagt upp min praktik nu, äntligen.. nu ska vi hitta en ny, blir nog inte så svårt. ska förmodligen kolla på en ny plats imorgon, najs najs najsfan! aja, efter jag var i skolan så följde jag med challe&mamma till sollentuna&träffade advokaten, hon va riktigt trevlig. i like her!

efter vi var där så drog vi&letade vi efter en snabb present, sen åt vi kebaaab! efter det så drog vi vidare till H&M, där jag köpte hårfärg (äntligen!), lite örhängen&ett par nya vantar, eftersom jag tappade mina på tåget påväg til sollentuna, damn! sen efter det så åkte vi hem. fullt ös, hela dagen alltså.

aja, nu ska jag ut en snabbis med hunden. sen ska jag titta på tv eller någonting ruligt.
ha en trevlig kväll sötnosar!

orkar man skolan idag?

hm..

byta jobb? jatack!

hejdär! nu har jag kommit hem från jobbet&tagit det lugnt ett litet tag. jag har verkligen sett fram emot jobbet nu efteratt ha varit sjuk så pass länge som jag har varit sjuk. men idag har varit ett helvete. jag har verkligen försökt vara på glatt humör hela dagen&hoppas att jag lyckades bra utan några otänkande kommentarer (?) aja.. imorgon har jag jobb, men jag tänker gå till skolan istället, faktiskt. jag känner iofs ingen i min nya klass, eftersom jag har jobbat istället föratt gå i skolan, så ja. hoppas det går bra utan josse, som har fått sitt nya jobb.

jaha, nu då? jag fick nyss ett sms av annakarin som sa att vi slipper vara thindra-vakt ikväll, say what! jag behöver mina 150 kronor som jag skulle ha tjänat ikväll, gaahh! haha.. aja, imorgon ska jag möta upp någon snubbe i stan&köpa lite dricka&en limpa av honom, thank you mamsen (min egna lilla bank!) .. &apropå bank, haha. jag fick sms av grannen för en liten stund sen. han skickade något långt&konstigt nummer till mej som han bad mej ringa, vilket jag gjorde. det var en kod till refil. underbart! tack ruffe (a)


jag saknar min lilla josefin!

godmorgon!

hej på er! hoppas ni har sovit gott? det har jag iallafall. aja. igår var jag i stan med emil, väldigt najs. vi typ.. satt överallt, haha. började med att vi planerade att gå vilse ännu engång, men det gick fan inte. så ja, vi drog in på en siba-affär&satte oss i en soffa&kollade på en dålig film en stund. sen ja.. haha, asså. jag pallar liksom inte sitta&berätta på alla ställen som vi satt på liksom, blir nog en rätt lång lista, haaa! nejmen ah, det var mysigt iallafall. väldigt mysigt!

iallafall, nu sitter jag redo&halvt klar, ska börja jobba klockan elva, så ja. jag har ungefär en timme på mej att fixa mitt smink, sen måste jag gå. det tar en liten stund för mej att fixa mitt smink tyvärr, så jag måste nog ta&fixa det nu. sen efter jag har jobbat så ska jag sitta barnvakt, &få min lööön! juste.. by the way så tog mitt bajs comviqkompis slut idag, så ja. men mamma ska fylla på, men känn er inte dissade om ni skickar sms&jag inte kan svara.

aja, ha en bra dag sötnosar!

go daniel, go daniel!



ohlala. tittade lite på min allra första ''idol-kärleks'' hemsida. haha, damn. jag kommer ihåg att jag typ var besatt av honom efter han vann idol. &i skolan, jag&mina kompisar typ klippte ut bilder på varandras idoler&gav till varandra. haha, det var alla möjliga. daniel, ola svensson, danny saucedo, ashton kutcher, henrik larsson. fan, jag&mina kompisar var betsatta. haha! aja. jag kollade somsagt in lite snabbt på daniels hemsida&lyssnade på hans nya singel, som faktiskt är bra. well, i like it! det låter lika bra inspelat som det gör live, så ja.. ni får höra live :)

min telefon har gett upp tror jag..

hejsan. jag tittade litegranna på körslaget idag med familjen, första gången jag ser det. körerna var riktigt bra faktiskt. men ja, erik&magnus var nog bäst tycker jag. har ni sett programmet? har ni någon favoritkör, vem isåfall?

aja. jag känner att det är dags för mej att sova snart, börjar bli lite trött, även fast jag sov lite för länge idag. hm, strange. imorgon ska jag upp rätt tidigt, eftersom jag ska möta emil inne i stan runt tolv, så ja. jag måste gå upp tidigt så jag kan duscha, &göra allt annat som tar tid. ha..

hm, en annan liten sak. jag känner mej lite dissad faktiskt. folk typ har flippat på mej på msn för att jag inte har svarat på deras samtal eller sms. men saken är den, att jag inte har fått några samtal eller sms? eller, ja. sms har jag fått, fast inte sen 8-9tiden eller något sånt, &inte challe heller. &samtal har jag inte fått på hela dagen. lite off? dumma dumma dumma telefon. ge mej en ny!

haha, en liten grej till som jag kom på nu (ja, jag är seg..) challe fick hem någon tränings-dvd på posten. det är olika träningsgrejer, en för mulliga, en för päronformade, äppelformade, spinkiga m.m. ja, den tränade jag&challe på, kommer inte riktigt ihåg vilken av dom det var. men det var iallafall ett 20minuters pass, &herregud. det var rätt kul.. - i början! sen efter passet så var båda vi två hur anfådda somhelst, haha, fult!

aja. nu ska jag fixa iordning mej.
ha en mysig kväll! puss på er. :)

hej jag är en tönt..

idag har jag en såndära dålig dag, jag känner mej sjukt elak. men emil, fan. du vet vad som har hänt, &jag vill inte att det ska bli så igen. aja. annars?

jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu. men ja, jag hör av mej lite senare tror jag.

eller inte..

jahaja. jag som var överlycklig över att jag äntligen skulle få bort min äckliga utväxt - tyvärr! det funka inte. va är det för jävla skit liksom? ursäkta orden.. haha.

aja, nu är det verkligen time för mej att sova.
sov så gott, sötnosar!


hmm.. mitt hår typ flyger åt alla håll? äsch, i dont care.

farvääääl!

sådärja. nu ska jag äntligen ta&färga bort min äckliga utväxt, rip! sen efter jag har gjort det så ska jag ta&dejta kudden, finally. jag har fortfarande huvudvärk, som har hållit i sej i en vecka snart tror jag. den kanske håller kvar pga att jag äter&dricker dåligt, too bad!

bror! <3

hej på er. det har varit en riktigt bra dag för min del, pågrund av min bror, mattias-lookalike-dogge-doggelito! :) damn va jag har saknat honom. aja, nu ska jag sluta sitta vid datan, jag ska vara lite social med familjen.

hoppas ni har en lika bra dag som jag,
massa pussar på er!

myskväll med challe

sådärja. nu mår jag mycket bättre, när jag har mat i magen. när jag bloggade tidigare idag så trodde jag att jag var helt frisk, men det var jag inte. efter jag hade gjort inlägget så kände jag att huvudvärken var påväg, så ja. det var bara att gå&sova, igen.. haha.

aja, ikväll ska jag&challe kolla på simpsons-filmen&käka maaassa chips&snickers. så ja, om jag hittar några batterier till kameran så kan jag kirra lite bilder också.

ha en mysig kväll sötnosar!
många pussar på er.

förlåt

.. för min dåliga updatering, men jag har varit sjuk. så jag har helt enkelt inte orkat göra något annat än att sova.jag har haft något konstigt virus som tydligen halva min skola har justnu, scaary.. typ huvudvärk, feber, sjukt ont i rygen m.m, så ja. jag har tillbringat några dagar i min sköna säng. jag orkade inte träffa emil igår, tyvärr liksom. men ja, jag ska till honom på imorgon eller på lördag, så det är chill! :) det ser jag fram emot, i miss him!

aja, nu ska jag sluta svamla. jag hör nog av mej med ett litet inlägg lite senare.
pusss på er!

ge mej!

Foto:Andreas Lundberg/TV4

äntligen!

hej sötnosar! nu har jag äntligen fått förhöret avklarat, phew! det gick väldigt bra. finns inte så mycket mer att säga.

på onsdag ska jag träffa emil igen, det var ett litet tag sen nu. i miss honom! så ja. vi har planerat att gå vilse i stan i, som förra gången. lite najs faktiskt, ha!

aja. nu ska jag ut med hunden, sen ska jag ta&käka lite frukost hade jag tänkt. jag hör av mej lite senare.

pusss!

mysdag@ moster!

hej på er. har ni haft en bra dag? min dag har iallafall varit helt kanon. jag har suttit hemma hos min moster (nästan) hela dagen&tagit det lugnt, &hon har bakat massa skit somvanligt. så nu väger jag väl 15 kilo mer än jag gjorde innan jag kom dit, ha!

aja, imorgon? vet inte riktigt om jag ska in till stan. om jag får så blir det nog så, fuck utegångsförbud alltså. aja. nu ska jag gå&ta bort sminket, sen ska jag sova. undrar om jag får några fyllesamtal inatt? igår fick jag två stycken. fast jag sov iofs, så jag svarade inte. men jag hoppas att stoffe&robban ringer inatt igen, fulla&glada. haha. ha en mysig kväll, sötnosar!

frågor&svar

söta bilder :) kanske lite sent ute att fråga, men vad fick du i julklapp? :)

svar: tack så mycket! :) i julklapp fick jag klädcheckar, smink, väskor, grejor till badet&lite såntdära smått&gott :) kram!

ännuengång..

utegångsförbud, börjar bli en vana nu. fuck allting! från&med nu ska jag vara duktig, världens duktigaste! ett lite sent nyårslöfte, men bättre sent än aldrig!

det bjuder jag på!

sådär. nu är jag hemma igen, mycket najs! jag har inte så mycket att skriva om, så dethär inlägget är rätt onödigt. eller, rätt onödigt? väldigt onödigt. aja, whatever.




sådärja. var lite längesen jag bjöd på bilder känner jag.
slänger in en bild på min systerson Leo också. eenjoy!

chill@ beccas house

hejsan hejsan. justnu sitter jag hemma hos becca&chrillhoe. eftersom ingen hemma öppnar&jag inte har någon nyckel, jävla sömntutor, heeeee..
iallafall, idag ska jag till sollentuna trorjag. jagvet inte riktigt om jag orkar dra dit, så jag tror jag bokar om det mötet till en annan dag. jag hör av mej sen när jag kommer hem.

pussssskalas!

mina rosa älsklingar!

hejhej :> du hade ju rosa uggs förut :D VART KÖPTE DU DOM? DOM FINNS NOG INTE KVAR MEN SPELA ROLL! VART VART VART ????!!! :D:D:D:D

svar: hejsan hejsan! jag tror nog att dom finns kvar, eller. vi får hoppas på det. jag köpte dom på www.ellos.se :)

sånt som bara maddhoe lyckas med..

såja. nu har jag&leo varit nere i centrum&fixat lite barnmat till honom. &jag gjorde bort mej, somvanligt när jag handlar - speciellt när jag är ensam, damn! jag tappa barnmatsburken så det är typ glasbitar över hela märsta. underbart va? bara sånt som jag lyckas med, lite smått pinsamt ja. ber om ursäkt willys, my bad!

iallafall. jag tänkte gå&fixa lite mat till mej nu, börjar bli lite smått hungrig. sen har jag funderat ett tag på vad jag ska ha på mej på club glamour? det är en månad kvar, men jag har en känsla i magen som säger att om jag skjuter upp på tänkandet så kommer det bara bli fel i slutändan, som vanligt. så ja. jag funderar på att köpa en tubklänning, eller en assöt kofta som jag såg på H&M. jag är sjukt förälskad i den koftan&ångrar att jag inte har köpt den. så ja, nästa gång jag är i stan så ska jag nog ta&köpa den. aja. mina problem tar jag om en liten stund, när jag har mat i magen.

tar inte åt mej, sorry ..

godmorgon på er! hoppas ni har haft en bra morgon? jag tvingade upp mej själv ur sängen vid sjutiden, ysch. josse, hoppas du förstår hur mycket jag har gjort för dej idag! haha.. blir inget jobb för min del idag, jag ska vara hemma&umgås med min systerson Leo.

förresten, det är folk som har börjat kommentera inlägg, sjukt löjliga. en del godkänner jag inte, en del godkänner jag. asså. varför? tror ni att ni kommer långt på att skriva elaka kommentarer, anonymt dessutom? haha, nej. komigen nu, ska ni skriva elaka kommentarer så skriv vilka ni är, så kan vi ta det då.

nu ska jag gå&titta på film.
puss på er!


next stop, skolan!

hejdär! saknat mej? haha, klart ni har! nu har jag suttit barnvakt med challe, freja&josse. det va rätt kul, fast kvällen slutade med att jag fick sitta&läsa böcker för thindra. men det är ju det jag får betalt för, så why not? efter vi satt barnvakt så drog vi till solexpress&kirra läsk&solkräm. nu har jag elva solkrämer, så det är bara att sola järnet nu, haha. ellerhur?

aja, imorgon ska jag skippa jobbet&gå i skolan istället, med josse. känns som att det var tusentals år sen jag var i skolan, så jag kan nästan erkänna att jag saknar skolan. lite faktiskt. haha.

aja, nu ska jag ta bort sminket&sova, så jag är pigg imorgon.

är det någon av er läsare som ska till club glamour nästa månad förresten? om ni ska det så kan ni ju höra av er.

pussss på er!

damn!

sådärja! nu har jag kommit hem igen efter en chill jobbdag. hm, jag tänkte hela vägen hem på hur mycket jag ska sova&dega nu när jag är hemma. men icke! jag ska sitta barnvakt, haha. damn! det hade jag glömt bort, men ja. det är lika bra att få det gjort, ellerhur?

haha, fick en kommentar av Lena som vill att jag ska skriva mer om henne. så, ja. okej. jag tar åt mej av alla era råd somsagt, haha. tillochmed Lenas. så ja, ni kommer få veta lite mer om Lena - den blivande kändis-flickvännen, haha..

aja, nu ska jag gå&tycka synd om mej själv, innan jag drar till barnvakten. ha en bra kväll!

sorry nyårslöftet, ha!

hejsanhejsan! jag bröt mitt nyårslöfte nu. haha, eller ja. jag har småätit onödiga saker hela tiden, så man kan ju säga att jag knappt han börja bli nyttig. nu sitter jag här med en marabou apelsin kokant, pepparkakor&en cola, ha!

nu är det min sista lediga kväll, som jag ska utnyttja väl! eller.. jag vet inte om hussner kommer förbi med bilen, annars ska jag bara ta det lugnt. jag ser inte fram emot att jobba imorgon, även fast jag har saknat det, ysch.. aja, like it or love it, eller vad man säger. jag sitter även barnvakt imorgon.

aja. skicka lite kommentarer om vad ni vill att jag ska börja prata om. börjar få tomt på ideer, &tankarna om att ta bort bloggen har kommit tillbaka ännuengång.

puss på er!

svar på era frågor

Postat av: Hihi

va heter din syrras blogg? ^^
har ni bdb? :P


svar: nej, min syster har ingen blogg. hon skaffar bloggar hela tiden som hon skriver några få inlägg i, sen tröttnar hon&tar bort sin blogg, haha. men hon har ingen blogg just nu.

Postat av: renee

tjenare kungen..igen! (a)
har laddat upp en disslåt som mina två polare har gjort till en kille. och dom vill gärna att den sprids och vill veta vad folk tycker om den. hahah (a) men kolla in i bloggen och lyssna på den om du har tid då.
och till frågan..; öhm, vad är din favoritmaträtt? (a) <3


svar: ojojoj, tung låt. haha. min favoriträtt, ja du. den var lite svår faktiskt. kyckling med ris är nog min favoritmaträtt :)
 
URL: http://sajjkensmamma.blogg.se/ Postat av: Anonym

Har du någon kille?? :)


svar: nej jag har ingen kille.

Postat av: Dagge

är det roligt att vara fin som du? ;)


svar: haha, roligt? vet inte riktigt vad jag ska svara på frågan, mer än att tacka så mycket :)

Postat av: Dagge igen

hur lång är du? :)


svar: jag är 168cm jättelång, haha.

Postat av: Olle (a)

Är det inte tråkigt att va såå vaacker? ^o)


svar: men olle! det kan du ta&fråga dej själv innan du frågar mej. :)

2008-12-31 @ 14:22:54 Postat av: frosty the snowman

Hur ska en kille vara/se ut i dina ögon?
Vad är din smak helt enkelt

svar: min smak på killar. jag är rätt kräsen, även fast dom flesta inte tror det om mej. jag föredrar långa brunetter. halvlångt hår, antingen ruffs eller backslick. piercing i ögonbrynet är ett litet plus i kanten. kläder, det är rätt enkelt att svara på. hur snyggt är det inte med killar som har ett par snygga jeans&en snygg kofta till? grr, säger jag till det. haha. men utseendet är inte allt, verkligen inte. killen ska vara omtänksam&ärlig. det var lite av mina krav på killar. en ''typisk madde-like'' är paradise hotel-gregory som jag har en bild på några inlägg neråt. hur snygg är inte han liksom? ge mej!


sådär. nu är alla frågor svarade! :)


it can only get better

hejsan hejsan. jag är så sjuuuukt trött asså, haha. hade totalt glömt bort att jag ska sitta barnvakt idag med challe, men så kan det va! ja.. nu ska jag nog ta&duscha lite&fixa mej.

jag skrev igår att freja skulle pierca sej idag&fick en kommentar från någon som undrade vart hon skulle pierca sej. hon tog hål i tungan. &josse piercade naveln. jag vill oooockså ha hål i naveln. men jag kan inte ta efter min förra piercing som jag hade i naveln. det blev infekterat&när jag tog ut piercingen så blev det ett stort ärr. väldigt synd faktiskt.

sådärja!

hej alla söta bloggläsare! jag tror inte ni är vakna nu? det borde inte jag heller vara. men jag är sjukt pigg! idag, eller. ja. igår åkte jag in till stan med chrille. när jag var på tc&väntade på chrille så ser jag josse&freja gå förbi. världen är allt liten, haha. så ja, det slutade med att vi vart ett litet gäng. vi gjorde inte så mycket i stan. jag&freja hitta massa söta hissar, we love them! haha. sen åkte vi hem till märsta efter ett tag, så drog vi till solexpress. &jag ringde dit min fruga (cissi), så hon kom också dit. tjockt najs! vad vi gjorde där är en liten secret. eller, ja. vi gjorde allt annat än att sola. vi hade helt enkelt gangbang på toan. nejdå! det hade vi inte.. eller? haha. nej, så kul hade vi inte..

aja. idag ska jag följa med när freja ska pierca sej, om det blir så. sen får vi se om jag hittar på någonting med kim. :) så ja, nu är det dags för mej att sova om jag ska komma upp i tid, vilket jag inte lär göra iallafall..

aja, sov gott sötnosar! tänkte förresten ta&svara på era frågor idag också om jag hinner.

fullt ös, medvetslös!

hej sötnosar. har ni haft en bra start på året? det har jag iallafall, helt okej iallafall! jag har varit rätt off sen nyår, men jag har inte orkat med datan faktiskt. så jag har skitit i det helt enkelt, så är det.

imorgon hade jag tänkt ta&köpa ny hårfärg&leta efter en ny kofta. jag får inte nog av koftor, så ja. haha. sen ska jag hem till min storasyster&fira en väldigt sen julafton. hoppas att jag har fått en ny parfym, haha. jag har önskat mej en speciell sörrni. nåja, nu ska jag gå&fixa en liten sallad&lite juice, sen ska jag titta på någon bra film. ha en bra kväll allihopa!

pusssss på er!


RSS 2.0