hiss eller diss?

hejdär allihopa! jag har suttit&kollat runt lite&såg bilder på piercingar, &ah. nu har jag verkligen bestämt mej. jag ska ha piercing i tungan! jag själv tycker att det är sjukt snyggt! så ja, i september så ska jag&yosofine piercas. yeah yeah!


vad tycker ni om tungpiercing? är det hiss eller diss?


shayne ward - no promises



låten är gammal, men den är så jävla bra asså. &shayne ward, världens hetaste! i love him ..  <3

rip hugo

hejdär. jag kom nyss hem ifrån centrum där jag va me moster, &mina två låtsasbröder billy&jimmy. s j u k t jobbigt! så jävla varmt, &så jävla tjatigt. mja, vi var där nere&handlade mat tills på lördag när vi ska ha grillparty. najsnajs! hm, vad mer kan jag skriva om? justeja. igår så begravde vi hugo, rip sötnos! aja, ska vara hos min moster om en och en halvtimme ungefär, så jag måste strax börja fixa mej litegrann. ohmy, nu börjar det åska trorjag, så. nu ska jag springa&gömma mej under täcket&tycka synd om mej själv tills äckelpäckel-ovädret är över.. om det ens blir något oväder.. ? ja, det ser så ut iallafall. vi får höras senare, &då slänger jag förhoppningsvis in lite bilder också ifrån kvällen.

puss på er allihupa!

morgonpigg? i dont think so!

hejdär sötnosar! hm, jag är sjuuukt trött.. det kanske inte är så konstigt eftersom jag somna halvsju, &vakna tio i ett. haha, kan inte missa våra bästa år asså. går inte! hm, senare idag så ska jag, challeballeutanskalle&mamma på middag hos min moster, myyyys! sen har jag ingen aning om vad som händer. jag&challeballe ska dra ner till centrum iallafall, höhö. det var nåt nytt va? ahaa. &sen då? sen ska jag snacka i telefon med min sötpuff rille. (a) &ah juste. makk åker iväg idag, &jag hoppas att allting kommer gå bra för honom. jag är mycket orolig över honom. =/ aja, nu ska jag duscha&fixa lite, &vänta på mitt samtal från sötpuffen. =)

pussen!

snark ..

okej.. nu är det nästan dags för mej&challeballe att få besök av john blund! haha, fyfan va jag är trött asså..



pussen!

<3

hej sötnosar! just nu sitter jag här med challballe-utan-skalle&käkar chips. vi snackade nyss med makk, men haha. ah, det bröts? eller så la han på. jag gjorde inte det iallafall, &han verkar inte ha lagt på heller. eftersom han är sjukt sur föratt han tror att jag la på. haha, ahja. hm, vad ska hända nu? eftersom jag&challeballa inte är ett dugg trötta så får vi ta&göra oss trötta, haha. vi ska titta på någon film eller någonting. &imorgon så ska vi på middag hos moster, mysigt mysigt! hm, merdå? ja. typ ingenting. juste, vill ni se en sjukt söt person? jag slänger in en bild på honom. =)



bild 1; rille, min sötpuff! <3
bild 2; världens sötaste syster, hon blev avis när ja skulle lägga in bild på någon annan, så ah. jag lägger in en på henne också. ni kan även läsa hennes blogg; http://www.mittlivdagligen.blogg.se

suck ..

herrefyckinggud ..


Sooner or later.

Since the day I meet you, you´ve been running around in my mind.
And someday I´ll get you. 'Cause this feeling is so hard to find.
I can´t breathe without you. You complete my heart and soul.
In your heartbeat I am whole.
Sooner or later I´m gonna make you see that you can´t be without me.
Sooner or later you´ll think about me all the time, just like I think of you.
Someday soon.

Anders Johansson - Sooner or later

oäkta vänner är inget att samla på

hejdär. denhär dagen hade ju kunnat vara bättre, men tyvärr så finns det ju då dåliga dagar också. bara att gilla läget&göra det bästa av det liksom. jag vaknade runt halv ett, sminkade mej på fem minuter&fixade kläder&håret på typ fem minuter också. så ja, sen drog jag&mamma ner till bussen&åkte till vårdcentralen. sen fixade vi lite skit, &nu kom jag hem. äen fast dagen har gått väldigt fort, så har jag fått mycket gjort. blandannat har jag haf ett snack med min "vän"&ja. jag beslöt mej föratt inte "toffla" som alla säger att jag gör, utan jag sa upp våran vänskap. det gick för långt denhär gången, &ja. jag har redan fått massa sms av henne, där hon skriver att hon verkligen ber om ursäkt för allt hon har gjort&så. men ja. jag har gjort mitt val helt enkelt. aja, nog om det. jag har ingen aning om vad jag ska göra nu. asså, just nu känns allting helt. ah, jag vet inte. jag ska dra mej ifrån datan nu, men jag uppdaterar lite senare.


jag, lena eller ante har världens sämsta humor asså ..


pussen!

madde har noll humor

rille; asså, jag typ satt&rökte vid min fönster.
jag; aha?
rille; sen typ ramlade jag ut&typ bröt armen..
jag; HAHAHAHAHAHA, RAMLA DU UT? HAHAHHA
rille; ah. skitkul. jag bröt typ armen ..


AHAHAHAHA, HURFAN LYCKAS MAN? lite kul var det faktiskt .. haha, jag kan se det framför mej.. HAHAHAH! nejherregud.. nu måste jag verkligen sova, fyfan va trött jag är. godnatt sötnosar!

pussen!

sigtuna

hejdär allihopa! jag sitter här heeelt ofixad&ska snart dra iväg till sigtuna med mamsen&titta förbi hos sandra&matte, &vattna blommorna&fixa posten eftersom dom inte är heeemmma. and then ska vi sätta oss på någon jävla restaurang&bara njuta av fina sigtuna. aaaand theeen ska vi shoppa massa godis, aaaand theen ska vi dra hem&hyra film&bara ha det najs.  när vi är i sigtuna så hade jag tänkt att vi skulle dra förbi hos min frisör, &fråga dom om lite färgningstips. i really neeeed it! aja, nu måste jag hoppa in i duschen&sminka mej&staaajla håret.

pussen!

HAHA, JAG ÄR KÄR I ..

världens sötaste lama! :'D

vi är normala!

challeballe; asså. i vilket land snackar man persiska?
jag; i persien?
challeballe; nejmen allvarligt?
jag; men jag är allvarlig?
challeballe; finns de?
jag; tror det..
mamma; nej, men i arabiska länder.
challeballe; va är de?
jag; arabien, idiot.
challeballe; finns de?
jag; .. tror de
mamma; -.-

sovogott

kul att jag typ fick världens fetaste panikattack när jag var påväg hem, &blev jagad av två inbrottstjuvar. haha, inte okej! nu ska jag sätta mej&kolla på tv, &soooomna framför tvn! busigt va? =)

pussen!

nervööös!

hejdär allihopa. =) nu sitter jag här&tjillar gärnet! eftersom det bara är jag&mamma hemma så fixade vi en sallad&satte oss ute på balkongen&snackade skit om allt. nu sitter jag bara&väntar påatt markus ska ringa, så ska vi se om vi hittar på någonting ikväll. jag har aldrig träffat honom förut, så ja. jag är liiiite nervös. hahah, jag kan slänga in en bild på honom så ni får se hur han ser ut. hoppas det går bra för honom. annars tar jag självklart bort bilden. =) aja. nu ska jag titta lite på tv. hörs senare!



puss på er!


Celine Dion - Thats the way it is

When you want it the most, there's no easy way out. When you're ready to go and your heart's left in doubt - don't give up on your faith. Love comes to those who believe it, and thats the way it is.

<3


typ världens hetaste? (;

=)

hejdär sötnusar! =) challeballe drog nyss till sigtuna, så det betyder att mina planer för dagen är rätt döda. jag hade bestämt att vi skulle ha picknick ute&sola sönder nu när jag äääntligen har blivit fri från min feber, meeen. det går ju inte nu, hhah. men jag troratt jag kommer ha lite att göra idag iallafall, makk ska ringa senare&så ska vi kanske hitta på någonting, ruligt ruligt. har aldrig träffat honom förut, men vi har snackat rätt länge. så det blir rätt kul om vi träffas, så jag får se om jag har sett honom förut. hm, han bor i märsta, precis som jag. &jag har aldrig sett honom (tror jag iallafall), hhah. aja, jag ska ta&hoppa in i duschen nu, så jag skriver lite senare! =)

pussen!


i know what i want, and that aint what you got.

hejdär allihopa. jag borde sova nu, men jag är så sjukt pigg. så det sket sej ju. jag har fortfarande feber, rätt tråkigt. men det är skönt att vara hemma en hel dag&bara ta det lugnt. mamma beställde hem en varsin pizza till oss, så satt vi&snackade lite om allt möjligt. det var så jävla längesen vi satt&snackade, båda vi två. hon berättade ganska mycket om hennes tid som raggare. haha, jajamensan! min mamma va en raggarbrud. tufft va? aja, förövrigt så har jag funderat på dethär med hårfärg&frågat massa folk. alla säger typ olika, så vi får se hur det blir med dethär. =) mr x bad mej förövrigt att ringa till honom&snacka, så visst. det gjorde jag. men det var ett rätt onödigt samtal om jag får säga det, vi fick liksom ingenting sagt. &sen slutade det med att jag la på. orkar inte med allt drygt justnu. speciellt inte när jag har feber, då har jag extra mycket damp asså. hhah. aja, nu ska jag snacka i telefun med makk. sen ska jag kolla på film med challeballe. jag behöver fortfarande tips om vilken hårfärg jag ska byta till! =)

pussen!

hårfärgstips?

hejsan hejsan! jag&mamma känner oss mycket fina just nu.. hhah, jag färgade hennes hår platinablondt, &ja. jag blev nöjd&det blev hon också. eller, det behövs nog en till färgning, men ja. det blev fint föratt vara första gången jag färgar någons hår iallafall. sen när vi var klara med hennes hår så klippte hon upp mitt hår rätt mycket&litegranna på längden. jag är rätt nöjd. men jag känner att jag måste byta hårfärg. jag har tröttnat somfan påatt ha svart hår. lite tips på färger som jag skulle passa i? =)

pussen!

papi

jag kom&tänka på en liten sak. det är helt sjukt. jag vet ingenting alls om min pappa? vi satt igår&snackade om honom när vi åt middag. &både jag&challeballe hade miljoner frågor. rätt onödiga frågor liksom, men sånt som man borde veta om sin pappa liksom. som tillexempel favoritfärg, längd, ögonfärg. sånadära småsaker. &så satt vi&snackade om gamla minnen som vi hade ifrån pappa. jag kommer ihåg när vi satt hemma hos honom, &han&jag spelade super mario&tävlade mot varandra. jag var typ sex år, eller någonting sånt. jag kommer verkligen inte ihåg någonting nästan. det är lite läskigt faktiskt. det är ändå min pappa. aja, jag antar att sånt händer. lite synd bara, men ja.


onödigt inlägg

godmorgon. jag blev typ väckt för en timme sen av lena, som typ skreeeeeeek att det var frukost. bra väckning va? hhah. men jag gick upp&satte mej vid bordet&sov vidare, så. =) inatt så satt jag, lena&mamma&spelade yatzy. &vem tror ni vann? jaaag såklart! jag tror att jag vann bara föratt danne bad mej att vinna åt honom. så egentligen så var det ju inte jag som vann, utan danne. men, äh. jag vann. okej? oh. nu kommer ante, lenas kompis.

lena; your'e fucked up!
ante, no yooou're fucked up!


det är typ de enda dom säger, hhah. låter inte kul, jagvet. men det är roligt! (a) hej noll humor? aja. nu ska jag avsluta dehära onödiga inlägget. =)

pussen!

tjillkväll

tjena! nu kom jag alldeles nyss hem från centrum. jag köpte refil till min telefun, så nu kan jag tjuvringa till massa folk! thihi. busigt va? (a) ahja. sen tjillade jag runt med sara, anni&halva tiden linnea. hon har ett temprament som inte är att leka med, så ett felord&du är typ nerslagen. inte lätt för sånna som inte har muskler liksom (som jag) .. aja, när min syster lena kommer in så ska jag, lena&mamsen checka någon film att hyra&så ska vi käka ton med glass! låter najs, huh? sen imorgon så jag förmodligen följa med sara&anni till väsbycentrum&shoppa lite kläder. ännumera najs! hahaaaahahahahha, jag fick precis ett samtal från någon snubbe som jag inte vet vem det är.

jag; vem är det?
han; xei..
jag; eh, va?
han; x-e-i!
jag; kan man verkligen heta så .. ?


haha, ah. men nu ska jag ta på mej mina mjukisbyxor&så ska jag tjilla lite på msn, sen ska jag säga godnatt till datan&vara lite social emot familjen! =)

pussen!

yesyes!

jag är så sjukt jävla trött just nu, antar att det är värmen. &så har jag fått feber, great huh? kan inte bli mycket bättre än såhär asså! &vetni vad det värsta av allt är? jag&sara schtekte i solen i sammanlagt en&enhalv timme iallafall, &jag fick ingen färg alls .. ? sara fick färg, men inte jag! jag är sur. jag kan verkligen inte bli brun, jag är som slurken. albino! okej, nej det är jag inte. men asså, allvarligt. mina ben, h e r r e g u d ! det ämnet ska vi inte ens gå in på. aja, vi byter ämne. jag har bytt namn på playahuvud. madilen är mitt nya namn, bättre än det förra tycker jag. jag är en sån som måste byta allting helatiden. jag är aldrig nöjd, hhah. &sara? jag vet att det inte är lätt det du går igenom just nu. jag har själv gått igenom det, &jag vet precis hur det känns! jag hoppas du vet att jag finns här om du vill prata av dej? jag mådde mycket bättre när jag snackade med dej. älskar dej, gumman! <3


bilden är ifrån nattens myspys med anni&sara! =) <3

pussen!

haha, pinsamt!

jag&sara ligger ute&schteker i solen&snackar om vår gamla månadslärare robert;

sara; haha "IIICKEE!"
jag; naaw. haha, det var kul!
sara; haha, ah!
jag; jag saknar rickard så mycket asså.
sara; eh. han heter robert..
jag; .. juste!

hett!

bara jag som tycker att sånahär byxor är så enormt snygga? i loooove them!

en nervös sara&nyvaken madde

godmorgon. jag blev väckt för en liten stund sen av att en sjukt nervös sara ringer. hhah, det är tydligen såatt en kille ska komma hem till henne idag, &ah. han lär vara där vilken sekund somhelst nu. ;o jag är lite nervös för henne just nu asså. haha! men iallafall, sen när han har dragit hem så ska jag&sara dra till saras mormor&morfar&grilla. =) sen efter det ska vi hem till sara, &ha tårtkalas. om det finns någonting kvar efter igår när sebbe fyllde år. aja, det lär vi ju se om det finns! sen så lär ju sara ha kvar massa cider också, huhu! &om vi har tur så kommer lilla viktor också. jag hoppas att han gör det. haha, naw. sara ringde nyss;

jag; hallå?
sara; HAN ÄR VID LOKEGATAN!
jag; jaahaa, vart är det?
sara; en station ifrån mej..
jag; jaaså?
sara; ja. MEN VART FAN ÄR MIN TELEF.. vänta, va inget.. heeehee..
jag; sepe.
sara; omg. nu kommer bussen!
jag; ser du honom?
sara; ja
jag; ser han dej?
sara; ja
jag; går han mot dej?
sara; ja
jag; ler han?
sara; jjjjjaaaa, hejdå!


hoppas att hon är nervös, mohahah! aja. nu ska jag gå&fixa någonting att äta. konstigt nog så är jag hungrig. jag brukar inte vara det när jag har vaknat precis, men ja. jag uppdaterar lite senare, eller när jag är hemma hos sara. &så kommer det säkert att dyka upp massa bilder i bloggen imorgon ifrån ikväll!  =)

pussen!

you make me smile

if i should die before i wake
it's cause you took my breath away
losing you is like livin in a world with no air

ny header

hallådär! vad tycker ni om min nya header? =) jag tycker att den är mycket finare än den andra var.

pussen!

willyskärlek

hejsan hejsan! nu har jag nyss kommit hem från centrum. h e r r e g u d vad det är varmt ute asså! jag var typ halvvägs död, hhah. vi drog ner till willys&shoppade, jag&challeballe. &när vi står i kassan, så ska vi betala av någon brud. så kommer willysdanne fram till oss&ger mej värsta kramen&bah; dethär är mina tjejer (säger tjejens namn, kommer inte ihåg vad det är) tjejen skrattar&säger okej.. &danne kollar på challeballe&bah; fast.. du är lite för liten, men aja! haha, aw. nu ska jag ta&fixa en ny header, jag har tröttnat på att ha världens hetaste kille shayne ward dära, hur det nu är möjligt (?)

pussen!

mysig natt!

godmorgon. =) jag kom hem för en liten stund sen ifrån linnea. jag, sara&anni sov över hemma hos henne, &vi hade sjuuukt kul! runt elvatiden på kvällen så kom sebban, daniel&marcus till centrum&vi gick runt&letade efter en bänk som dom kunde sitta på när dom skulle spela gitarr&sjunga för oss. vi hittade ingen, så vi drog till coop, där det fanns några bänkar. så marcus, danne&sebban satte sej på bänken&tog fram sina två gitarrer&vi satte oss på gräsmattan&lyssnade på när dom spelade&sjöng för oss. det var så mysigt! =) &så spelade dom en mycket speciell låt, &jag erkänner att det kom några tårar, ja. men allvarligt, den låten väcker så många minnen, &jag trodde verkligen inte att jag skulle börja gråta, men aja. är man känslig så är man liksom. sen när dom har spelat för oss en stund så drar vi vidare till statoil&killarna handlade lite. &sen drog dom hem, &vi gick till tältet&&hämtade alla sara, linnea&annis saker. sen drog vi till statoil igen&köpte cola&faaanta! ahjuste. måste berätta. när vi satt&väntade påatt killarna skulle komma så gick det förbi två killar som ropade på mej. dom bah; maaadddeeee? mamamamamamddddddeee? maaddeee? jag undrade självklart vad dom ville, så vi gick fram till dom. &så började vi snacka med dom;

killen; är du tillsammans med udd?
jag; HAHAHA! nej?
killen; men han säger att ni är det?
jag; eh. va ;s ?
killen; ja. &han säger att ni har haft sex?


herregud! självklart är inget av det sant. nej, jag är inte tillsammans med honom. &nej, jag har verkligen inte haft sex med honom! nästa gång jag ser honom, så ska jag prata liiiite allvar med honom! jag har iofs ingen aning om hur det ska gå, eftersom han inte kan svenska, &jag fattar inte vad han säger när han snackar engelska. men ahdå, det går nog bra ska vi se!

blogg&sen uuut!

hejsanhejsan! nu kom jag nyss hem ifrån coop. jag var&shoppade middag dära med challeballe. &när vi gick förbi fyllebänken vid centrum så börjar två av fyllegubbarna skrika på oss

challeballe; aa?
gubbe 1; hur mår ni?
challeballe; bra, själv?
gubbe 1&2; brabra!
jag&challeballe; va bra!
gubbe 2; det värmer att ni pratar med såna nollor som vi, tack ska ni ha.
jag; ni är inga nollor?
gubbe 1; jo :(
jag&challeballe; neej, absolut inte! ni verkar trevliga!
gubbe 2; det är det finaste någon har sagt till mej idag, tack ska ni ha!

dom va sjukt söta. naw! =) aja, nu ska jag fortsätta äta klart min middag, sen ska jag dra så lååångt ifrån mitt hem som jag bara kan komma, &inte komma hem förrän jäääätttesent! usch, så trött på allt skit!

pussen!

jag ska också sova i hundra år&sedan bli väckt av min prins!

hejsan allihopa! nu har jag duschat&fixat iordning mej. jag ska tydligen vara med&leka ikväll vid tältet med sara, anni, linnea, marcus, sebban&daniel. men vi får se hur det blir med det. =) ja, jag måste tydligen med. hm, så ah. jag får ta&fixa med kläder. det lär bli tunika&leggins för min del, det är ju sjuuukt varmt ute! nu ska jag sminka mej, så jag uppdaterar lite senare.

pussen!

godmorgon

jag vaknade för en halvtimme sen ungedär, &jag har sjuuukt ont i halsen. kan bero påatt jag&challeballe va ute inatt utan jackor när det var kallt? hm, aja. nu ska jag gå&fixa caffe latte&milkshake, sen ska jag vänta påatt våra bästa år ska börja. =)

<3

nuuuuu blir det det sista inlägget för denhär natten, för nuuuu ska jag sova! =)


.

David, my father has stolen my internet. don't expect me to bee online very often. säger:

är du möjligtvis lite psykopat innerst inne?

. madilen säger:
daaaah, klart jag är

David, my father has stolen my internet. don't expect me to bee online very often. säger:

coolt

David, my father has stolen my internet. don't expect me to bee online very often. säger:

jag fastnar alltid för tjejer som är lite "udda" eller har pojkvänner....

. madilen säger:
&du frågar om jag är psykopat ? ;o


sovtime för maddhoe!

hejsan allihupa. jag har nyss ätit min lilla middag. det blev en panpizza, eftersom jag inte är så hungrig. =) jag tror att jag ska gå&sova snart, jag är sjukt trött. inte så konstigt egentligen eftersom vi somnade runt fyra inatt&vaknade tio (trorjag det var?) så, ah. jag är inte så vaken, menmen. nu ska jag kolla vidare på desperate housewifes, todeloden! =)

pussen!

dagens!


we are best, fuck the rest

hejsan sötnusar. jag kom alldeles nyss hem ifrån linnea, där jag sara anni&linnea sov över. vi kollade iallafall på sjukt många filmer, hm. jag kommer inte ihåg allihopa, men typ. tretton, min stora kärlek (lika rolig varje gång!), grease2, crossroad, sen kommer jag inte ihåg om vi kollade på någon mer film? hhah. både min syster&mamma ligger&spyr som rävar&är magsjuka. &thah! jag slapp. jag blir typ aldrig sjuk. är det nåt fel på mej? HAHAHAH! "mina vänner blir alltid kissnödiga när dom dricker pepsi, men inte jag.. är det nåt fel på mej?" bhiiw! aja, nu ska jag kolla på the hills, så jag skriver senare.



bild 1; anni&lasse-linnea-munknylle. :)
bild 2; sara&jaaaag. sara som cyklar ;D
bild 3;sara&jaaag
bild 4; min roumpa
bild 5; saras boooobies!

pussen!

pallar inte ha rubrik, busigt va? höhö

hejsanhejsan. jag kom typ hem för ett tag sen&satt i köket&snackade lite bullshit med mami. så kollade jag i ena hyllan som är i köket, &whips. där var min digitalkamera. hah, så. ah, nu kommer jag nog lägga in lite bilder då&då. huhu. sen igår så kom mr x (haha, kul namn) till märsta för första gången. vi har inte gjort så mycket, hah. men ah, jag följde med honom idag till tcentralen&lämnade honom. &han klagade på att jag snackade högt? hahh, herregud! ni skulle ha hört brudarna. phuu! "EFTERSOM JAAAAAG SKA FOTOGRAFERAS IDAG SÅ BORDE JAAAAG ÄTA SALLAD, MEN JAAAAAG ÄTER BALLERINA.. HAHAHA, VA BUSIG JAAAAAG ÄR!" hon skulle på såndära modell-för-en-dag-grej. herregoood! aja, nog om dom dryga tjejorna. mr x lärde även våran tjocka hund emma att gå som en normal hund när man är ute med henne så man slipper ha dendära mungrejen på, som tydligen gör ont. det visste inte jag ;o .. menmen, nu har hon lärt sej iallafall, så thats good! hm, vad mer hände? ah, massor. men jag pallar inte skriva allt. haha, eller.. HAHAHA, mr x snackar i sömnen! ahja, nu ska jag inte avslöja så mycket mer om vad som hände. =) jag ska börja packa bögisväskan med det som ska med till munknylle. &eftersom kameran funkar nu så kommer jag att lägga in bilder imorgon när jag kommer hem!

possen!

jävla stolhelvete, dumma bula, äckliga blåmärke!

hahaha, kommer ni ihåg att jag smackade i huvet i bordet när stolen som jag satt på gick sönder? guess what? jag har värsta blåmärket där nu, HAHAH! fett hett! det är ju bara att dölja med brunkräm iofs, men hahahahahah! jag&mamma satt vid matbordet för typ en timme sen, &vi bah satt&kollade ut. ingenting att prata om, dryygt. hah, iaf. så ba börjar hon asgarva. jag ba eh, vadå?

mamma; HAHAHAHAAHAHAHA, HIOIIIIII!!
jag; vadå? :ö
mamma; BAAAAAAAAHAHAHAH!
jag; SLUTA DRYGA, VA ÄRE?
mamma; *försöker sluta*
jag; jag kastar ett ägg i huvet pårej om du inte berättar?
mamma; DU SKULLE HA SETT NÄR DU RAMLADE AV STOLEN! DITT HUVE BAH "FJOPP"
jag; fuck you..
mamma; BAAAAHAHAHA

kul, humor. hahaha, okej. de va lite kul, men iallafall. bläbläblä, jag har lite skit&fixa nu, niii fååår iinte veetaa vaaad! lidilidilidilidi!

possen!

huhu!

nu har jag typ sovit klart. jag är trött somfan, men jag kan inte somna om igen. bara att gilla läget antar jag! =) idag kommer sara hem, så jag har bestämt heeelt själv utan att hon vet om någonting att vi ska leka! vi måste iallafall ta en sväng förbi apoteket. mmmhhhmmm, aaahaaaa, mmmhmmm, aaahaa! haha, hm. eh, ah. jag tror jag ska kudden en chans till. funkar det inte, så går jag ut med emma på en långprommenad.


pussen!

vill kunna tillägna dom orden till någon en dag..


biltur

hejsan allihopa. jag tänkte bara skriva en liten snabbis, eftersom robban snart är här. han ska hämta upp mej med bilen, så ska vi åka runt lite. hhah, jag har ingen aning om vart vi ska. ;o men det ska bli najs att bara umgås med honom. det var typ en månad sist exaaaakt, eller ah. nästan. den artonde juni, på min älskade födelsedag så träffade vi honom i stan. aja, det blir naaaajs! jag skriver lite mera om det när jag kommer hem igen. &sen ska jag berätta lite mera om min dag. =)



det är då robban på bilden. (klicka på bilden föratt den ska bli större! :D)

pussen!

"min farfar var väääärsta horan asså!"

hejhejhejhejhallå! =) nu drog lena&ante hem till vallentuna. haha, vi satt vid matbordet&mamma skulle visa en bild på lena när hon var liten för ante, &jag lutar mej framåt&väger på stolen föratt se på bilden också, haha. &så åker frambenen på stolen av (fråga inte hur ;s ?) &jag smackar i huvet i bordet, hhah. typ. aj? ah, det gjorde ont. men ante lagade stolen&jag vägde inte nåmer på den. hhah! sen kom vi in på ämnet om morfar. vi snackade om hans begravning, &mamma berättade att det kom fler&fler&fler&fler&fler personer in i kyrkan än vad det var som skulle vara dära. &så kom det fram att det var mammas halvsyskon, som ingen visste om. eller, vad blir det? blir det halvsyskon? ahja, anyway,  mammas farfar hade alltså varit gift med mammas farmor, &sen hade han varit förlovad med fyra kärringar till, &så hade han vänsterprasslat en heldel, ahah. så, ah.  mamma ba "min farfar var väääärsta horan asså!" haha, lol! men aja, nu ska jag gosa lite med tjilla, sen ska jag vänta påatt robban ska höra av sej. vi ska förmodligen hitta på någonting lite senare. =) så, ah.

pussen!

jag <3 oss

jag älskar dig mest, bästavän!

fflexy <3 pplexy <3 fflexy <3 pplexy <3 fflexy <3 pplexy <3 fflexy <3 pplexy

panikattack!

hejdär. jag vaknade idag runt kvart i ett, så jag fick några timmars sömn iallafall. =) hm, tyvärr så fick jag värsta paniken när jag vaknade, så jag flög upp ur sängen&fick värsta huvudvärken, haah. inte okej! men jag var tvungen att skynda till tvn&kolla på våra bästa år. när jag sitter i soffan&ropar på mamma att skynda sej, så går hon förbi mej&säger vadfan väntar du på? jag ba våra bästa år! mamma ba eh, det är helg. men det är bra, sitt där fint! haha, jag gick alltså upp i onödan. men nu kan jag inte sova, eftersom min syster lena&hennes kompis ante är påväg hit. så, ja. =) annars har jag ingen aning om vad jag ska göra idag, eftersom sara inte är hemma, &kommer inte hem förrän imorgon, hm. jag får ta&lösa det där på något sätt. =)

pussen!

sömnlös natt

jag kan inte sova inatt heller, så jag får helt enkelt vara vaken tills jag blir trött. sjukt jobbigt, men thats life! =)


allt handlar bara om att ta första steget,
man lär sig av sina misstag och man måste våga chansa.
våga visa känslor och säg vad du tycker,
innan det är försent och folk ser dig som nått du inte är.
var ärlig, för sanningen kommer ändå alltid fram tillslut.

hjäelp!

hejdär. jag kom alldeles nyss hem ifrån sara. vi kollade på the ring2, fast. inte den japanska versionen, utan den engelska. den var helt okej, bättre än den japanska iallafall. men iallafall, när jag skulle dra hem så var det ju väldigt mörkt ute eftersom klockan var runt halv tolv. jag gick inte ensam hela vägen, utan gick med linnea&anni. men efter en liten stund så tog jag en väg som skulle gå snabbare, dock gick jag ju då ensam, med två skogar på sidorna av trottoaren. inte direkt det bästa valet, särskilt eftersom jag är mörkrädd somfan! men jag gick igenom, även fast det kändes somatt jag inte borde göra det, men jag tänkte inte mer på det. utan försökte tänka på andra saker. när jag var halvvägs igenom så kommer det en kille i tjugoårsåldern förbi, sjukt snygg! jag tror att man såg på mej att jag var rädd, eftersom jag hade större ögon än fotbollar&jag kollade fram, bak, upp, ner, höger&vänster helatiden, &höll koll såatt inget hände. han stannade&frågade om jag ville att han skulle följa med till bron. mycket snällt gjort av honom! =) men jag tackade nej, &han gick iväg åt andra hållet. sen när jag går typ fem steg, så hör jag hur det är grenar som bryts i skogen, &herrejävlar! vilken jävla fart jag fick, jag sprang så jävla fort, &jag fick värsta paniken! haha, fett töntigt. men hallå! jag var rädd, hahahahaaa. aja, mera.. hm. juste! vi var på willys lite tidigare idag&handlade cola, chips&djungelvrål. hhah, &när vi sätter oss på bänken&tittar runt på våra fina pojkar rikard (min!) &robin (saras) som står&snackar med en kärring som tydligen har snattat, för andra gången! haha, "du kommer inte tillbaka hit, okej? du har ju fan snot... kött? vah, vänta! TVÅ KÖTT?" haha, naw.

pussen!

så jävla fin låt!

I could stay awake just to hear you breathing,
Watch you smile while you are sleeping,
While you're far away and dreaming,
I could spend my life in this sweet surrender,
I could stay lost in this moment forever,
When every moment spent with you is a moment I treasure


tipsa!

hej igen! jag vaknade för typ en halvtimme sen ungefär, eller. jag blev väckt av att marcus ringde. men nu har jag iallafall sovit lite på dagen eftersom jag inte sov på natten. alltså kommer jag inte bli någon zoombie idag! bra va? =) hm, jag måste nog börja fixa iordning mej snart, eftersom jag, sara&anni&några till (ingen aning om vilka?) ska ha filmkväll lite senare. vi ska shoppa massa godis, &sätta oss i anni's källare, som igår. det låter asläskigt, ellerhur? men det var inte så läskigt faktiskt, haha. men jag behöver fortfarande tips på bra skräckfilmer, så. nu får ni ta&tipsa lite!  =)

pussen!

tjingtjing

hallådär allihopa! =) kvällens planer blev att vi ska hem till anni&kolla på the ring2 alltså. jag hoppas verkligen att den inte är lika dålig som den första filmen var, som vi såg igår. aja,  vi får väl se hur den är.  någon som har några tips angående skräckisar förresten? myyycket läskiga ska dom vara! =)

pussen!

hej jag är listkåt!

ALLMÄNT.
1. vad heter du?
madde
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? ingen aning.
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? jennifer ;o
4. vilket stjärntecken är du? tvilling
5. vilken årgång är du? 92a.
6. vart bor du? emo-märsta
7. bott utomlands? nixpix
8. flyttat antal gånger? 0 gånger
9. vart skulle du vilja bo? grekland
10. yrke hah, jag sitter barnvakt två ggr i veckan, räknas det? (a)

SENASTE DU
1. du strulade?
29e juni, tjockis längesen!
2. kramade någon? igår
3. pussade någon? hm, emma igår =)
4. dansade? jag hade tråkigt igår så.. hhah
5. stickade? i skolan, herregud. jag sög!
6. var i globen? omg, när jag&sandra kollade på westlife
7. lyssnade på musik? inatt
8. åt choklad? idag
9. drack oboy? hhah, när jag va hos josefin&jennifer sist :o
10. fick paket? hhaah, venne.

UTSEENDE.
1. hur lång är du?
runt 169 ungefär trorja :o
2. hur mycket väger du? just nu prick 50!
3. hårfärg och frisyr? brunt, slitet och fult. måste klippa!
4. ögonfärg? gröna =)
5. mest nöjd med? ingenting!
6. minst nöjd med? hhah, allt?
7. skostorlek? 35-36
8. glasögon? nej
9. har du några piercingar/tatueringar? öronen men inga tatoos!

FAVORITER.
1. filmer?
what happens in vegas!
2. låtar? you hang up - shayne ward
3. årstider? viiiinter
4. mat/dryck? willys-karins lasagne, yummie!
5. djur? hund
6. färg? rosa är fint (aa) 
7. tv-program? greys och the hills
8. sysselsättning? sova

KLÄDER.
1. vad använder du just nu för jacka?
vit kavaj-jacka
2. vad använder du just nu för skor? rutiga ballerina (aa)
3. favoritfärg på kläder? hahh, vene
4. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? ett par nya stuprörs, tack
6. favoritaffärer? vetinte
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? olika nog,
8. vad har du för byxstorlek? 34 ;o
10. vad har du för tröjstorlek? xs och 32/34

PRYLAR.
plånbok:
 jag har ingen, jag lägger pengarna i ett fack i alla mina väskor! (aa) 
tandborste: en rosa
smycken: ett silver halsband
solglasögon: ett par pilotbrillor, &ett par ''flugbrillor''
underkläder: jahfan

phew!

hallådär! nu har jag kommit hem, &allting gick bra. =) yeahyeah! höhö. hm, jag har ingen aning om vad jag ska göra nu? om en&en halv timme så är det våra bästa år, &sen efter det så ska jag ner till apoteket&hämta ut ett recept. and theeeeen, har jag ingen aning om vad jag ska göra. kanske hitta på någonting med sahara om hon har tid&lust.

pussen!

snart är det dags!

hallådär! här sitter jag, ensam i lägenheten&har supit massa koppar kaffe. inte gott, men hey. jag måste ju hålla mej vaken på något sätt, ellerhur? =) har ni sett förresten vad jag har gjort med bloggen? nu bakgrund, ny textstil, &ny bild. vad tycker ni, bättre än det förra? jag tycker iallafall att det blev mycket bättre! =) hm, jag måste nog börja sminka mej nu, eftersom jag ska vara klar att gå om en halvtimme. hah, jag skulle egentligen ha tagit med mej sara dit jag ska, men eftersom hon sover så drar jag ensam! hon måste sova. så vi kan nog hitta på någonting efteråt, trorjag! jag skriver lite senare. önska mej lyckatill! =)

pussen!

godnatt (?)

hejsan alla söta läsare! kvällen blev väldigt mysig för min del. jag var hemma hos anni med sara&boman, &kollade på ''the ring'' den japanska versionen. hah, den va liksom.. rolig! jag som trodde att den japanska versionen skulle vara läskigare än den engelska? det var den verkligen inte! =) men ahja, sen när jag kom hem så skulle jag försöka att sova. klockan var runt elva när jag skulle lägga mej, &jag har inte lyckats så bra. kollat på en hel film&snackat med marcus två gånger. inte illa va? =) jag skulle verkligen behöva sova&vara pigg inför idag, men jag tror att jag är liiite väl nervös. ahja, inget mer om det! känns rätt meningslöst att försöka somna om nu, &att ringa&väcka marcus är elakt. hhah, så. jag tror jag tar&fixar en kopp kaffe&hyr en film eller någonting sånt.

pussen!

lista

(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
( ) Fondation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
(x) Använder kajal varje dag (vit)
( ) Avänder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
( ) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
(x) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på Gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Totalt: 17
5-10 Naturlig som naturen
10-15 konstgjord behandlad blomma
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20-25 fryst jordgubbe
25-30 Barbiedocka. Bara plast

godenmorgon!

godmorgon, hhah. det är typ morgon för mej just nu. jag vaknade för en&en halv timme sen, &jag missade våra bästa år. inte okej! ahja, sånt händer. senare idag så ska jag typ spela fotboll med annie, sara&linnea. mysigt värre va? häh. ah, imorgon är det fredag, &jag är så sjukt nervös! fast jag tror inte att det är någon fara, men iallafall. jag har tråkigt nu, så. jag slänger in en lista! :)


Dagnes humör: trött som en jävla.. trött människa!
Dagens borde: sola&bli lite brun..?
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens klädsel: shorts&linne
Dagens planer: spela fotboll i think (?)
Dagens materiella vill ha: en resa till spanien!
Dagens längtan: tills denhära skiten är över.
Dagens fundering: ah, kan inte skriva dt.
Dagens beroende: mobiltelefunen
Dagens tråkigaste:  tråkigt väder, inte okej!
Dagens personer: sara furfan!
Dagens låt: time to let you go - ola svensson

dagens horoskop

Tvillingarna 22/5-21/6

Torsdagen blir i det närmaste händelselös, och det passar dig bra. Du känner mest för att lata dig just nu.
 
- perfa!


"duuu är en idiot!"

haha, fyfan va jag sitter&skrattar! jag satt precis&tänkte tillbaka på när vi var hemma hos Leonard&hans mamma, typ. i förrigår i guess? iallafall, haha! Linnea satt&kaxade gärnet med hans mamma som var sjukt jävla full. så tillslut blir hon så sur att hon ställer sej upp&vinglar fram till mej&Linnea som sitter i soffan, &skriker; DU! *pekar på Linnea* du är en idiot! sen kollar hon på mej&fortsätter skrika; DU! *pekar på mej* du är ett benarsel! asså, jag fattar fortfarande inte vad hon menar, men det var så jävla kul! sen vinglade hon tillbaka till sin fotölj&fortsatte snacka skit om sitt jävla jobb som hon var så nöjd med. hahahaha!


sigtuna

hej sötnosar! jag typ skjuter upp påatt blogga helatiden. jag vet inte varför ;s ? ahja, skitsamma! jag har spenderat min dag i sigtuna hos min syster. sjukt mysigt! vi lagade världens godaste spaghetti&köttfärssås. marcus skulle ju ha kommit, men njet. han kom på en liten annorlunda plan. att jag skulle komma till honom idag&sova över dära, &sen imorgon så drar vi hem till mej&sover hos mej. men ah, jag åkte ju inte till han idag pågrund av att jag var i sigtuna. &föratt jag skulle tälta med sara, linnea&annie efter sigtuna-stunden. men, det blev tydligen inte så. 


marcus, säger:

nu ska jag hämta mina chips som jag köpte (till oss egentligen) för alla polly e slut (som jag också köpte till oss,) + att jag har cola (som också va till oss )

. madde ; säger:
naaww, förlåt


haha, naw. aja. annars så vet jag inte vad jag ska skriva mera, förutom att jag är sjukt jävla trött. ah, jag ska nog ta en cider&gå ut med challeballe på våran mysiga nattprommenad! :) sen får vi se vad som händer imorgon. så, vi hörs!

pussen


=)

blev ingen tältning för mej idag, eftersom jag inte har någon madrass som jag kan sova på dära, hm. aja, thats life. men jag har ändå massor att göra ikväll! jag ska dra till sara, sofie, annie&linnea, &umgås lite. &sen ska jag förmodligen träffa robban, om det inte blir alltförsent. seeeeen, ska jag hem&sova&vänta påatt det ska bli imorgon. då kommer marcus kaaanske hit! huhu :)

tjingpling, jag lever!

hejsanhejsan, dom flesta av er tror säkert att jag typ åkte till mars eller nåt, meeeen! jag har inte haft en fungerande data.. inte okej! iallafall, de har hänt sjukt mycket! igår va vi hemma hos leonard, &nej. jag känner inte honom. &ja, vi är dumma i huvet som följer med sepemänniskor hem, men iallafall. han va typ sjukt sliskig, typ. han bah viskade till mej att jag va sjukt het,& att han ville ha mej. sen försökte hans morsa göra allting föratt vi skulle vara ensamna. leonard bah gick ut&rökte, hon bah men följ me han då? jag bah eh, aha? så gjorde jag de. sjukt sliskig. nej, dissen till han! han är gårdagen&dagens diss! &aa. det har inte bara varit roliga saker som har hänt. tack sara föratt du ställer upp, utan dej skulle jag verkligen inte orka! <3

sötnus



jag har verkligen världens sötaste systerson! :)

imorgon!

hejsanhejsan, eller. godmorgon.. jag har en dålig nyhet som jag ska dela med mej av, jag ska gå på IV. yeep! aja, jag kommer inte att gå där ensam iallafall, jag kommer att gå med yosofine! nog om det, jag pallar inte snacka om det. fyfan! anyway.. jag kommer att åka hem till kära sthlm imorgon! haha, lång semester jag fick va? tre dagar.. :) aja, det är inte lätt asså! aja, nu ska jag kolla vidare på tv.. tjingtjong!


pussen!

yohoe!

hejsan sötnosar! jag är just nu i Falun, med challeballe.. lite semester ifrån märsta, men jag ska erkänna att jag saknar märsta väldigt mycket! iallafall, det har hänt en heldel sen jag skrev sist, men jag orkar inte skriva om allt. i helgen så var jag i nynäs hos marcus från lördag till söndag.  sen på igår (måndag) så drog jag&challeballe från sthlm.. inte najs! vi orkar inte vara kvar hära, så vi ska nog hem om någon dag.. (a) inte lätt dehär asså, haha! jag tkr synd om oss som tvingas åka hit tre timmar, &sen ska hem någon dag senare, &åka buss i typ tre timmar igen.. aja, sånt händer! nu ska jag och challeballe dra till affären och kolla in öb pojkarna, hoppas dom är lika heta som märstas willys pojkar. haha, aja..

pussen!

RSS 2.0