i <3 dagens horoskop!

Tvillingarna 22/5-21/6

Lördagen är som gjord för romantik. Du har tur i kärlek och du vill utveckla både egna och andras känslor.

uhlala. synd bara att jag verkar vara uppväxt med otur i kärlekens värld.. aja! vi höres, ska sjunga vidare på ula svensson&leta upp lite kläder, sen ska jag vänta påatt mamma kommer hem.. seeeen ska jag dra&grilla med mina flickur!

pussypuss!


i <3 dagens!

Dagnes humör: mocket glad!
Dagens borde: sola&bli lite brun..?
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens klädsel: shorts&linne
Dagens planer: grilla med mina flickur
Dagens materiella vill ha: en resa till spanien!
Dagens längtan: till sommarlovet, boyeah.
Dagens fundering: vad menade han..?
Dagens beroende: faaaanta!
Dagens tråkigaste: att tjilla är fortfarande sjuk. 
Dagens personer: challeballe
Dagens låt: time to let you go - ola svensson

not so sexy!

igår var jag ju i vallentuna&firade min systers student, &ja. det var sjukt varmt&skönt ute, en helt perfekt dag att ha student alltså! men när jag satt hemma hos familjen Källström&åt middag så fick jag sms från självaste Donkenthomas.. fuck!

thomas; vad gör du?
jag; mja. jag sitter på studentmiddag, självdå?
thomas; jahaja. vartdå?
jag; mja. i vallentuna..
thomas; VALLENTUNA? vart i vallentuna?
jag; disavägen. dårå?
thomas; JAG BOR EN MINUT DÄRIFRÅN!
jag; heeee.. uuh.. jaaahaa.. *hjälp!*
thomas; kom ut om typ en halvtimme så kan vi snacka!
jag; ääh.. aaassååå.. jag ska äta!
thomas; men hur jävla länge äter du?
jag; assåå. du sa ju själv att jag är tjock, jag kan äta massor!
thomas; DU VET ATT JAG INTE MENAR DET JAG SÄGER! (jävla tourettes-barn eller..?)



iallafall, jag käkade mat, snackade i nån timme med allihopa, sen sa challeballe att vi iallafall kunde kolla hur han ser ut, &sen dra.. &för alla er som inte vet vem donkenthomas är, han är en kille som jag har snackat med på sms&via playahuve i typ.. två år eller nånting..? &vi typ bråkar alltid! &namnet donkenthomas kommer ifrån... öh, han jobbar liksom på donken i täbycentrum&heter thomas.. haha! anyway! jag&challeballe gick runt&letade efter ett hus som var nr 5, vi blev trötta&satte oss på en gungbräda, &hade skitkul, muhaa! han skickade sms&frågade vart vi va, &jag sa att vi satt på en gungbräda&frågade vilket nr han bor på. men vi fick inget svar, så vi satt&fortsatte gunga.. sen bestämmer vi oss föratt hoppa av gungbrädan&fortsätta leta efter nr 5. jag ramlade av, ofc. haha, kom inte som en nyhet.. men när vi hoppat&ramlat av, så skriker challeballe aaaashögt! &jag trodde liksom att jag hade fått en fläck eller någonting på mina shorts, så jag bah VARTFAN ÄR FLÄCKEN? challeballe bah; T-T-T-T-THOMAS! jag kollade lite snabbt&skrek äääännnuhögre än challeballe gjorde.. &han kom närmare, jag bah; MEN GUD. MÅSTE... GÖMMA MEJ! &det fanns asmånga ställen att springa till, vart tror ni jag springer.. ? jo, in i en buske.. jävla pucko jag är! haha! men iallafall. jag springer in i busken&ska försöka komma ut på andra sidan busken, (varför inte bara springa runt..?) sen hoppar jag över ett staket, springer in på någons tomt, hoppar över ett till staket, springer in i en skog, &ja.. jag kommer inte ens ihåg hur jag sprang sen.. det slutar iallafall med att min syster måste komma&möta mej, &fattar inte hur jag har sprungit, inte jag heller somsagt.. men, magad! jag sprang fort&snabbt måste jag säga! &det första smset jag fick av thomas var; fan va het rumpa du har hörrö.. haha, sepe? aja, inlägget blev typ tvåmiljoner år långt, så jag tror jag ska ta&avsluta.

pussypuss!


jag saknar..

giving up doesnt always mean youre week,
sometimes it just means you're strong enough to let go.

im a nattuggla!

hejdär söta läsare! hoppas att ni har haft en bra kväll, det har iallafall jag. eller ja, den var tjill iallafall. satt ju barnvakt med challeballe åt tindra till klockan nio typ, sen drog vi hem. &jag har hunnit med en del. fixat kläder som jag ska ha imorgon på min systers student, gå ut med hunden på långprommenix (som jag strax ska göra igen..), fixa middag&snacka i mobelibilen med marcys. blev lite tjaffs mellan oss, like always. men det löste sej. tur det, lite tråkigt bara att alla våra samtal ska innehålla tjaffs. aja, blir väl bättre sen antar jag. aja. nu ska jag tjilla vidare&fixa inför skulan imurgun. men jag bjussar på lite bilder från idag.




bild 1; jag.
bild 2; jag. haha, bara jag som tycker att jag ser lite.. japanisk ut..? :ö
bild 3; absolut bästa syster&vän challeballe
bild 4; hjärtmoln (a)
bild 5; min, min, miiiiin bil!

pussypuss! 


madde goes partaja loss på studentflaaket!

hejdär söta läsare! som jag skrev lite tidigare idag så ska ju min syster ta studenten imorgon, &you know what? jag ska få åka med på flaket med lena&alla hennes kompisar&hon bjuder på massa dricka! (a) det kallar jag tjockt najs! aja.. vi får höras senare, jag ska dra&vara barnvakt nu! finns somvanligt på mobelibobilen om det är någonting, 0762234632 ..

pussypuss!

Lindsay har smak!

image36


Lindsay är verkligen en tjej som har klädsmak. hur snygg är inte klänningen som hon har på sig på bilden liksom? me likes!

ooh suunshiine!

hejdär sötnusar! äntligen hemma efter en tyff skoldag.. vi var på willys idag&checkade lite, jag sara&linnea. &så såg vi andré, som jag trodde har slutat! shit. najsnajs kaninbajs! aja, vad har mer hänt? vi i klassen spenderade typ ett halvår i datasalen, not so sexy! aja.. dagen var ju rätt kort ändå, eftersom vi egentligen ska sluta tre, så jag ska inte klaga! shalala.. jag ska vara barnvakt ikväll med challeballe igen, åt thindra. hon är så sjukt söt! jag ska försöka ta kort på henne så ni ska få se hur extremt gullig hon är asså. ohjuste. imorgon tar min storasyster studenten också, lilla lena blir stoor!

jag har förövrigt blivit väldigt kär i Shayne Ward.. mjaumjaumjau! dendära låten ''no you hang up'' är så jävla bra! den är sjuuukt gullig asså.. jag tror jag tar&slänger in en bild på honom också.



pussypuss!

madde goes alvedonknarkare!

hejsan sötnusar. just nu sitter jag&snackar i telefon med marcys, &snackar lite halvt med challeballe! very very najs.. jag mår fortfarande inte bra, så jag vet inte om det blir skola för mej imorgon heller. vi får se hur det blir med den grejen! jag&min syster var ute med hunden på långprommenad för någon timme sen, &vi blev typ jagade två gånger av fyllon. hjälp! &ja, tjilla mår inte bra, min lilla älsklingschinchilla alltså.. han typ ligger&skriker, &hans päls är fettig.. &nej, det är inte så att han är gammal. han är runt tre år, &en chinchilla kan bli runt tjugo år, så det är inte det som är problemet i think.. aja, är det inte bättre imorgon så får jag gå ner till veterinären med honom. lilla snutten. hm, nu ska jag fortsätta knarka alvedon&äta glass, så vi hörs!

pussypuss!

i could stay awake just to hear you breathing

hej sötnusar.. som ni kanske ser så har jag lekt lite med designen på bloggen, men jag vet inte vad jag ska ha för header! men det löser sej, i guess.. min dag har varit tjill, eftersom jag är sjuk så har jag sovit galet länge&bara tagit det lugnt! aja, jag ska gå&kolla om challeballe är vaken, så ska vi hyra filmen ''i think i love my wife''. den verkar bra, så. jag hör av mej efter filmen!

pussypuss!

rubrik

hejdär. jag snackade nyss i telefon med marcys, &ja. jag är sjukt pigg nu! ditt fel marcyyys! hm, jag är verkligen inte trött.. men det är väl bara att försöka sova, &i värsta fall (haha!) räkna får.. (?) haha. jag gör vadsomhelst föratt få sova asså! haha, måste berätta.. jag&challeballe skulle dra till statoil&köpa lite skit.. &så hade hon med sej sin jävla sprej.. hm, jag kommer inte ihåg vad den heter, men typ.. överfallsskit typ.. aah, iaf! hon bah går runt&kollar på den, &bah; hmm.. jag måste testa att spreja! *sprejar* men liksom.. på nåt jävla vänster så vänder all sprej&flyger på mej, fast hon sprejade åt andra hållet! (haha, sajk?) såå.. aa, jag får asmkt sprej i ögonen, &det gjorde så jääävlaaa ooont! &eftersom sprejen är rosa så blev hela mitt jävla fejs rosa, najs huh? hahaha. jag va sååååhäääär nära påatt göra en homer&bart-strypning på challeballe.. men, aa. jag är snäll, jag orkade inte.. haha, ääh. nu ska jag räkna får! goden natt! juste, innan jag tjillar iväg.. liiiite mera kommentarer från aaaallla er läsare skulle inte bli dåligt faktiskt! (a)

pussypuss!

rubrik

hejdär söta läsare! jag kom nyss hem från att ha varit barnvakt, lika najs som vanligt.. jag har typ käkat miljoner ton godis, haha.. så jag ser ut som en jävla julgris, typ! haha.. (a) nu är det bara t v å veckor kvar i skolan - ja, vi slutar senare än alla andra typ.. sjukt orättvist, men thats life i guess! naw, mamma fick precis sms från våran barnvakts mamma. hon skrev typ ''du ska vara väldigt stolt över dina barn, dom är så fina&tar verkligen hand om tindra. jag behöver inte vara orolig när jag lämnar tindra med dom.'' naw. anyway.. när jag har fått min lön i slutet av månaden så pengarna gå till piercing i tuuungan, haha! jag vet inte om josse får för sina föräldrar, men hon skulle iallafall snacka med dom.. jag håller tummarna föratt hon får! jaja.. jag har inte skrivit på sjukt länge.. men det finns typ ingenting att skriva om, så ja.. jag får nog ta&sluta här&duscha&fixa lite skit, sen ska jag ringa marcyys.. vi höres!

pussypuss!

rubrik

hejdär.. sitter här&glassar med sara, har precis solat. tjockt najs! hmm.. dagen har typ ruuusat iväg. kan bero på att jag vaknade typ halvtvå(?), men mjau! haha.. undrar om sid kommer ringa kväll? haha, lookalike sid. mjau! det är inte alla som kan se ut som en tecknad figur, så det är väl.. ja, ja skulle inte vilja se ut så, men det är inte mitt problem. haha! aja, inte ens värt att nämna i min äääälskade blogg. jag ska dra vidare nu, höres..

pussypuss!

rubrik

hejsan hejsan. ska strax gå&kolla på tv, men tänkte bara skriva lite snabbt först.. blev ingen fest idag, eftersom alla skulle dra iväg till olika ställen eller nåt, hm. aja, jag var ändå inte få feeesthumör, så det är tjill. jag&sara drog istället iväg till coop&handlade massa godis, &satte oss vid centrum&svullade, tjockt najs! sen kände vi att vi var tvugna att förbränna det vi hade ätit liksom, så vi började dansa till massa olika låtar. haha, tjooockt najs! eller, aa. bilarna som åkte förbi tyckte om det iallafall, hell yeah! hm, datan funkar typ fortfarande inte, men äh. den kommer funka, snart. haha, juste. dagens, tror ni inte att dom små patetiska flickorna ringer ikväll igen..? hah, ohjo! hon hade ingenting vettigt att säga, liksom.. lät som alla andra gånger som dom ringde, typ ''hahaha, aasåå. du är så jävla fjortis, hahahahahaha.. ahahaahhaah, lämna min pojkvän ifred, på allvar asså, hahahahahaa'' jävla apgarv, ahja. har dom ingenting bättre för sej så varsågod, ring på med erat dolda nummer, haha. p a t e t i s k t! men suresure!


luggen; du va inte alls där.. hahahahaha (låter som en jävla.. aa)
jag; jo? fråga hans föräldrar så får du se!
luggen; hahahahaahaha.. jag bryr mej inte om du va där..
jag; nejokej..
luggen; men du va inte de! ahahha, jag va där lilla gumman, hahahahah..


så sjukt tråkigt att ni inte har något bättre för er än att sitta&läsa min blogg&komma med saker som att jag har gjort en fejkmsn bara för amanda? komigen. varför skulle jag? herregud. ni kan kolla upp sånt, ajo tjena. jag märker det, idjuter.

rubrik

hejsan söta läsare. jag kom nyss hem ifrån stan! det var sjukt skönt ute&maaaasssa söta boys var det där också, huhu! jag köpte inget mera än mat&solglasögon, aaja. det var btw jag&sara som åkte dit, &så träffade vi slurken, nån konstig typ som sara känner. han va rätt udda, men han va hammarbyare, så det förklarar väl därför. hhaa! aja, vi drog hem till honom&kollade på film, meeeeeeeen. vi drog snabbt därifrån. haha, asså. aa! hmm, vad ska hända senare då.. ? jag ska snart ut med sara, vi ska terra willyspojkarna, somvanligt. sen blir det fest, tror jag (?) lite osäkert dedära. aja, vi får se hur det blir. eftersom min data bara funkar till&från som den själv vill, så kommer jag nog inte att skriva nåmera idag om min data får bestämma. men jag skriver såfort som jag kan! :)


pussypuss!

rubrik

jag kommer inte ihåg om jag har skrivit om det tidigare, jag tror det. men anyway. min älskade fruuuga lämnade ju en lapp på min bänk, som jag skulle lägga in en bild på senare. jag har lagt in alla bilder nu från digitalkameran, så jag slänger in bilden nu.. så söt! :)


dagens

Dagens humör: irriterad
Dagens frisyr: knuuulllruffs!
Dagens klädsel: jeans, linne&kofta
Dagens planer: leka med sahara
Dagens borde: sova ..
Dagens längtan: sommarloooov
Dagens tråkigaste: haha, uh.. mitt ig som jag kmr få på biologiprovet, illa!
Dagens fundering: hur kan man vara så patetisk .. ?
Dagens måste: dra&shoppa miljoner ton godis hos willysdanne ! :)

rubrik

blir så jävla förbannad.. seriös? ''jag vet att du läser min blogg dagligen, &att du vill va mej''.. haha? älskling, jag skulle inte vilja vara dej ett jävla dugg! jag klarar mej fint utan att leka hej-jag-är-världscoolast&jag-har-en-pojkvän-som-ljuger-för-mej, tack! tro mej, jag kan säga vadsomhelst föratt bevisa att jag var på dalarö just den dagen. tyvärr så är det jävligt synd, eftersom jag förlorade ett nationellaprov i matte pågrund av det, men shit happens i guess. men ja, somsagt. jag var där, &det vet erik lika bra som jag. &hans kompisar me, &hans föräldrar som dampade föratt jag kom mitt i natten, så ge dej gumman! fyfan.. ha det underbart med din lilla pojkvän, jag vill iallafall inte ha honom.

rubrik

hejsan söta läsare. nu funkar min data igen, äntligen! så nu kommer jag skriva så mycket som möjligt! hm, helg finally.. najsnajsnajs! aja. skoldagen var rätt tjill, även fast dagarna går så e x t r e m t jävla segt! äsch. vi drog till centrum på lunchen igår, jag sara, josse, anni&lasse. &våran lilla ''fyllekompis'' johan kom fram till oss, han va typ.. aspackad! han ba; jag känner igen er.. vi ba; men konstigt .. ? iaf, sen när vi skulle gå tillbaka från willys till skolan, så ropade vi på johan igen, han bah sprang emot oss&bah; JAG SVÄR, JAG SKA SPARKA HUVET AV ER ALLIHOPA! vi bah; hjälp! *springer som fan* usch. han är så jävla störd, haha.. kommer ihåg första gången vi snackade med han;

jag&sara; ursäkta?
johan; ja?
jag&sara; har du en tändare?
johan; nej. men jag har en flagga. vill ni köpa?
jag&sara; uh. nej, det är lugnt.
johan; komigen, 10 kr sen är den eran?
jag&sara; vi klarar oss.

haha, hjääälp! hmm, vad har hänt mer.. ? ajuste. jag&challeballe drog&solade igår, &påvägen hem så blev vi förföljda av tre killar, haha. vi tyckte att det var kul i början, men sen var det bara läskigt. så aa, jag ringde cricko! haha, inte föratt han skulle kunna göra så mycket, meeen sjukt onajs.. sen drog vi ner till centrum&köpte läsk&massa lösgodis&chips, &drog hem&kollade på någon film som vi hade hyrt, kommer inte ihåg vad den heter, men den var iallafall sjukt bra! aja. nu har jag typ bara skrivit massa skit bara föratt få skriva liksom, så jag hoppas att det inte är aaalltför tråkigt att läsa! vi hörs senare.

pussypuss!

rubrik

hejdär! just nu sitter jag i skolan&väntar på mitt äääälskade sommarlov, najs huh? aja. jag sitter här med lasse, sara&josse&. aa. vi har iiingenting att göra. hmm, juste. jag kan inte skriva så ofta numera, eftersom min älskade data har bombamkraschat.. synd men sant, mjau. haha. aja, jag skriver såååfort min data har börjat funka.. see yoou!

pussypuss!

rubrik

godnatt, eller vad man ska säga (?) jag satt&snackade i telefunen för en stund sen med marcus. fan va otrevlig han va, jävla.. äh! jag bah; vahfan äru på så otrevlig för? han ba; jag håller på att vända om dygnet. inte meningen. men du? kan du göra mej en tjänst? jag bah; aa, vadå? han bah; gå&häng dej.. haha! jag ba; .. öh, akej. han ba; hahahahahahaha, på tågspåret inne på tcentralen, snälla? sjukt tråkig humor.. äh vahfan, whatever. jag ska iallafall ha sooovmorgon imorgon (orkar inte skolan!)&sen åka in till stan&träffa marcus, så ska vi leta efter solglasögon. tjockt najs! aja. nu ska jag dra mej mot sängen&sova. eller, först måste jag kela lite med tjilla. hör av mej imorgon.. sov gott!

pussypuss!

rubrik

godkväll! kom precis hem, har suttit barnvakt. så jävla najs! jag&challeballe kommer dit kvart i sju, klockan sju ska thindra sova, &vi ska sitta&kolla på tv&äta upp allt godis som thindras mamma har köpt till oss ända tills vi kommer hem.. najs huh? men iaf, skoldagen va sjukt seg.. jag, josse, sara&lasse drog ner till willys&spanade in den nya killen som jobbar dära, som jag har döpt till sexy papa! vi köpte läsk&en blåbärspaj som jag&lasse skulle dela på, &sara&josse delade på en chokladpaj typ.. haha! iallafall, sen drog vi vidare till parken&körde ättävling, haha. ohmygod! jag&lasse förlorade, tack vare lasse.. haha, allt va hennes fel, fyfan! utan henne hade mitt lag vunnit! haha, nej. fan va elak jag är, puss på dig lasse! anyway, sen rullade vi vidare till instrumentalen. sjukt tråkigt.. menmen, sen typ hände det ingenting roligt på resten av dagen.. aw, när vi hade engelskalektion så hade jag, lasse, anni&josse nationella muntligt i engelska. gick rätt bra, vi kommer iallafall bli godkända i slutbetyg, high five yeah! när jag kom tillbaka till klassrummet&skulle hämta mitt skit&lägga in i skåpet, så såg jag att frugan hade lämnat en lapp på min bänk.. "jag älskar dig! /frugan <3" tror jag att dt stog, haha. mitt minne är doris. hon är iallafall sjukt söt! jag älskar dig med frugan, förresten. snart gifta fem månader om du har glömt dt förresten, mjau! aja. jag kan inte skriva mera nu, ska ringa sötmarcus.

pussypuss!

rubrik

herregud, haha! ibland kan jag vara rätt osmart! (a)


sara; asså. jag har typ börjat få mjäll!
jag; aha. är det därför du har keps på dej?
sara; mmhm! fyfan asså..
jag; men asså. va har du för shampoo?
sara; *visar ett shampoo*
jag; men hurfan kan du ha fått mjäll? har du ätit nåt konstigt?

rubrik

hejhopp! sitter&väntar påatt challeballe ska bli klar, så ska vi dra oss ner till centrum&snacka lite me mina willyspojkar. jag är ootroligt sugen på glass, så jag lär köpa med mej ett stort fet glasspaket hem&en ny idomin eftersom jag glömde min igår i valsta. det sög ju! emil gjorde en sjukt cool bild till mej, jag måste lägga in den! asså, challeballe är sjukt seg. hon har typ tagit en timme på sej nu, &det ända hon har gjort är att duscha&föna håret, mygod! okej, jag ska inte klaga. jag typ duschar en timme varje gång jag duschar, men vaihelvete.. haha! aja, jag ska terra henne lite nu&tjilla iväg, tjockt najs!

pussyhej!

rubrik

hejsan söta läsare! sjukt najs dag idag, slapp danslektion, ingen gympa&sluta tidigare, yeahyeah! jag har funderat lite&när jag har lärt mej hur man gör så ska jag börja göra videoblogginlägg lite då&då, haha! fan va najs.. &eftersom dt är en hel del läsare om dagen på min blogg, så ska jag länka till min kära fruga som inte får lika många läsare som jag får; http://www.justmyfuckinglife.blogg.se ! jag har ingenting mera att skriva om, så jag får ta&uppdatera lite senare.

pussypuss!

rubrik

hej alla söta läsare. jag kom hem för en liten stund sen, från min&saras prommenad. vi snackade typ inte så mycket med varandra i början, eftersom jag snackade i telefon med marcus&hon snackade med slurken (haha, kan man heta så .. ?) men sen dog mitt batteri på telefonen&slurken kunde typ inte prata mer just då, så sara la på. &vi snackade lite, &det är alltid lika skönt att snacka av sig med sara. hon förstår verkligen hur jag mår, &jag förstår hur hon mår. &ja. vi såg förresten min ringadingding-hope-lover en bit från centrum. ja mina vänner, han var extremt söt när vi var på konserten&ja, jag blev lite småkär i honom. haha! fan vad jag håller på.. iallafall, jag&sara snackade lite med honom tills han typ blev rädd&drog. fan sara, du ska aaaaaalltid skrämma iväg mina sötnusar! (a) aja, iaf. vi drog vidare till en skola&satte oss på två gungor&snackade vidare. galet najs! fast det var sjukt kallt alltså! hahh, pass på dt! uwps, jag kom precis på att jag fortfarande inte har gjort mitt arbete i SO:n, fan! äh, shit the same. nu ska jag dra mej ifrån datan&kolla lite på tv. men innan jag drar så vill jag bara säga en sak till er läsare, asså. ljug inte för folk, man kommer ingenvart med dt även om man tror dt. usch asså!

lista

Hur IQ befriad är du?

Har du...?
( ) ...låst in dina moppednycklar i mopeden?
(x) ...sprayat hårspray i ögat?
(x) ...trasslat in ditt hår i hårborsten?
(x) ...gått in i en lyktstolpe?
(x) ...fått tuggummi i håret?
( ) ...fastnat med tungan i ett räcke på vintern?
( ) ...slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?
(x) ...missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?
(x) ...trampat barfota på en igelkott, geting eller liknande?
(x) ...tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärt om?
(x) ...slagit dig på fingret med en hammare?
(x) ...råkat trycka på stängav-knappen på datorn?
(x) ...snubblat på en fotboll?
( ) ...gett kattmat till din hund?
( ) ...kallat en lärare för mamma eller pappa?
( ) ...stoppat in en cigarett på fel håll i munnen?
(x)...sprungit på ett litet barn?
(x) ...gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?
(x) ...tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?
(x) ...frågat vart din mobil är när du håller den i handen?

Multiplicera nu ditt resultat med 5
 14x 5 = 70

00-25% Du är rena geniet
25-50% Du kan ju vara smartare..
50-75% Du kanske borde gå ett extra år i skolan?
75%-100% Sök hjälp

rubrik

- madde . säger:

bä bä gröna lamm, haru någe brajj?

pplexy . - säger:

brajjbrajj kära braaj dags att röka på

- madde . säger:

HAHAHAHAHAHAHAAHAAHH


vi är aldrig normala! muahah!


rubrik

godmorgon. jag vaknade för typ en timme sen av att jag fick sms från marcus, naw. sötnus! jag trodde jag typ skulle sova till tre eller nåt, tack vare marcus. haha, hur länge snackade vi i telefun? till halv två trorjag. aja, det var mysigt, även fast jag var så jävla trött så jag typ gäspade i varje ord, men liksom. miih, shit happens when you party naked! aja, idag måste jag fan göra klart mitt skolarbete som skulle ha varit klart... hm, förra måndan trorja. ähh! bättre sent än aldrig. aja, nu ska jag käka frukost (haha!)&leta lite fakta om hitler, uscha!

innan jag drar så vill jag bara säga en liten sak! (a) ; sara , tack föratt du finns&ställer upp! jag älskar dig, bästavän! <3


pussypuss!

rubrik

nu sitter jag här, heeelt ensam hemma. fan va läskigt! det typ spökar här hemma, iallafall när jag är ensam hemma. fyfan va illa! men jag&mina spöken får väl ta&hitta på nånting ruligt. jag vill partaja idag fan. men jag mår iiicke bra, så den idén sket sej ju på engång. de sög ju. men iaf, om det är någon söt liten sötnus som vill komma förbi hem till mej, så är jag ledig ett tag till iaf. bara att ringa liksum (a) aja. nu ska jag mysa lite framför tvn med en stoor varm kopp te.

pussypuss!

lista

Namn: madeleine theresia karlsson
Smeknamn: madde
Piercingar: på söndag blire hål i naveln med yo-so-fine! (a)
Tatueringar: nupe!
Längd: cirka 168
Skostorlek: 36 (a)
Hårfärg: svart
Önskar du att du bodde någon annanstans: ja ;o
Tycker andra att du är attraktiv: hoppas jag verkligen!
Vilket shampoo använder du: fructis eller vad det heter
Din största fobi?: kryp, mörker&spöken :ö

Din första:
Operation: har aldrig opererats
Första piercingen: näsan
Första priset: hmm.. en nalle från grönan typ (a)
Första husdjuret: juppe, en hund.
Första kärleken: hah, pontus. fyfan asså!

rubrik

hejsanhejsan.. jag har sjuukt tråkigt! jag sitter här&väntar på att min syster ska komma hem från UH.. jag börjar bli lite nojjig. hon skulle vara hemma nio, &hennes telefun är avstängd. jag chattade på msn med henne för en timme sen iofs, men. hon skulle ändå ha varit hemma för läängesen! aja. jag får väl sitta uppe&vänta en stund till. vad gör man inte för lillasyster? slänger in lite bilder, eftersom jag inte har nå vettigare för mej! :)



bild 1; jag (a)
bild 2; ashton , grr!
bild 3; chilla ute&hoppar
bild 4; jason mraz
bild 5; jag&dolly, mijau!

pussypuss!


rubrik

hejdär. just nu sitter jag här vid datan&sjunger, det låter så jävla hemskt pga min hals, haha. men de är kul! hmm, jag var ute&gick på en liten prommenad med challeballe för en stund sen&snackade om gamla minnen. fan va roligt vi har haft det asså. haha, t.ex när challeballe&jag lekte kurragömma när vi var små, så bah gömde hon sej på nåt jävla lager, som dom stängde&låste. haha! vi var tvungna att ringa polisen&be dom öppna, moha! &sen när jag låg&ritade på golvet, när jag va typ fem&hon fyra, hon bah hoppade på mitt huve, så jag bah tappade mina framtänder, haha! fan va sär jag såg ut. fiifan! aja, nog om gamla minnen. jag tror jag har feber, hjälp! jag måste gå&ta tempen, sen ska jag&mamma hyra någon film&bara ha en trevlig myskväll&snacka skit&ha trevligt. jag måste be mamma klippa mitt hår också, topparna iaf.. aja, nu ska jag kila iväg&vara lite social&bestämma film.

pussy!

rubrik

hah, jag mår typ inte så bra idag. jag kan typ inte prata&mitt huve känns typ som om det har fått 15 smällar med .. aa, nånting stort , haha! äh fifan, jag lovar att det är ifrån igår när jag skulle sitta på lasses axlar, &jag hoppade upp lite för snabbt, så jag ramlade ner med huvet före.. haha, inte najs! men aja, det var rätt kul igår faktiskt.. speciellt när man typ kände igen hälften av alla som var där ifrån playahead, haha. kul! men, sen så när vi stog där mitt i publiken&dansade loss (jag sara&lasse) så typ får vi värsta högen med stenar över oss, vi bah vahfan? &så kollar vi bak, så står det typ 6 killar som asgarvar&tyckte att de va skitkul att jag hade heela mitt hår fullt me småstenar. vi bah; paybacktime! så typ kastade vi tillbaka, dom ba; moha..... vahfan? sen så slutade det med att dom typ stog på oss&kastade så mycket stenar på oss som dom kunde få tag på. självklart blir alla i publiken fett sura på mej, sara&lasse. haha, vi ba; men hallå? dom började.. sajk! men aja. vi pallade inte med dom, så vi stack. dom saknar oss, jag känner de på mej! haha.. men iaf, när vi skulle gå&träffa nån av saras kompisar, så går vi förbi en kille som stirrar feeeettt mycket på mej, jag ba; hmm. jag känner igen honom! &så var det min lilla sjung-stefan, som jag har snackat med sjukt länge på sms&i telefun&på msn&sådära, jag ba; HEEEJ STEEFAAN! han ba; vem är du? jag ba; ah.. tack.. jag trodde att du liksom kände igen mej eftersom du stirrade somfan.. *sur* han ba; men.. nej, vem? jag ba; hejdå. så gick jag. stefan ba; är det madde? lasse ba; men jaaaa! han bah springer fram till mej&typ vägrar släppa mej. asså, han va typ.. full? haha.. han ba; faaan vaa söööt duu är i veeerkliigheeeteen! haha, iaf. vi slingrade iväg oss lite snabbt, &sprang vidare till saras kompis. sen så sjöng jason, &vi typ spraaang tillbaka. &jag fick sitta på lasses axlar. miih, thankyou (a) hm.. sen när vi skulle dra oss hemåt, efter att jason min lilla älskling hade sjungit, så typ.. står stefan där, again.. &han sjöng lite för oss, sött! men sen när vi drog oss hemåt, så liksom va tåget heeelt fullt dom första stationerna, inte najs! men sen när vi kom till märsta, &jag satt helt ensam på bussen så ringde marcus, phew säger jag bara. jag trodde att jag skulle få gå i den stoora skogen helt ensam&bli våldtagen fjorton gånger i rad liksom, men han va snäll&höll mej sällskap. thankyou, sweetie! han är söt han. hm, iaf. sen kom jag hem, &snackade fortfarande med marcus i telefonen. sen la vi på typ halv tolv, &jag gick&la mej på engång.. fiifan. har lite bilder sen också som jag kan lägga in, jag tog inte med mig någon kamera eftersom jag inte hade några batterier. äh, whatever. sara tog lite bilder iaf .. aja, nu ska jag duscha&fixa lite skit, sen ska jag gå&lämna lasses nycklar, som hon glömde i min väska. skriver mera sen.

pussyhej!

rubrik

hejsan halloj tjena .. jag kom hem nyss ifrån skolan, efter en otroooligt låååång dag! men den har varit najsig faktiskt, fast sara? du måste komma till skolan nu, segt annars.. jag&josse har iallafall bestämt att vi ska pierca oss, mohaa! naveln&tungan, tillsammans! sen så ska jag kanske pierca läppen också, oklart dedär.. haha, jag vet inte ens hur jag vill ha dt, underläppen eller över, hm. aja. sånt kan man ju bestämma, men det är ingenting jag tänker göra hos en piercare. det fixar mamsen, precis som med naveln. moha! helst innan sommarlovet, men .. eftersom jag suger påatt spara pengar liksom, så kommer det inte gå (a) haha! men det löser sej.. ellerhur yosofine? aja, jag hade värsta tråkigt på lunchen, så jag blandade köttfärssås&vatten, &de vart.. aah, vääääldigt geggigt.. haha, josse tog bilder, så hon får ta&skicka dom, så jag kan lägga in senare.

pussy!

rubrik

jahaja, nu sitter jag här&har tråkigast.. jag har inte gjort någonting vettigt idag alls, eftersom jag har varit sjuk&inte haft ork.. men det är rätt skönt att inte göra någonting, även fast tiden går så j ä v l a segt! menmen, så är det ibland. huhu! aja, jag ska gå&duscha nu.




två bilder på mej&challeballe, syskonkärlek på hög nivå! har jag dej challeballe, har jag allt!

puss

rubrik

madde är kär, igen!

image23

30 saker killar måste veta om tjejer!

1. Vad du än gör, dyk inte bara upp hemma hos henne.. Hon går runt i bara underkläder precis som dig..

2. VAR ALDRIG OTROGEN. Det kanske verkar som att "ingen nånsin får reda på det" men tjejer berättar allt för varandra om allt. JAG LOVAR. Hon kommer få reda på det till slut och då ligger du risigt till!

3. Var försiktig med varenda manliga släkting till henne. Vilken som helst av dem skulle kunna spöa ner dig på ett ögonblick. Och många skulle inte ens vänta på det ögonblicket.

4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.

5. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar. Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.

6. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.

7. Var inte rädd att röra henne om du vill det. Om hon är tillsammans med dig så är det för att hon vill vara med dig.

8. - Om du INTE har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.
- Om du HAR sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.

9. Du kan vara lite snuskig med henne privat, det är sant... de flesta av tjejerna tar faktiskt inte illa upp!

10. Alla tjejer äter inte som flugor, många av dom äter som lejon.

11. - De flesta av tjejerna bryr sig inte om dom betalar hälften, men dom pratar om det med sina kompisar (igen!). Tänk på att om du låter din tjej betala hälften hela tiden, kommer alla att få reda på det och dina kompisar kommer att veta att du är snål.
- Behöver du verkligen dina pengar så mycket?! Var en man, betala åt henne.

12. Alla tjejer ska slutligen få tre saker av sin pojkvän:
- Ett gosedjur
- En av dina tröjor
- En väldigt tjusig ring (även om det inte är ett så seriöst förhållande)


13. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta som du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till så att hon har kommit hem säkert.

14. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom.

15. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.

16. Aldrig ALDRIG slå henne, även om det är på skämt. Även om hon "slår dig" på ett skämtande sätt och säger "Du är så dum" eller något, gör aldrig några gester tillbaka.

17. Följ med på en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sig inte om ifall du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.

18. Om du inte kommer överens med hennes djur, föräldrar, eller vänner - Var en Drömprins mot hennes vänner, Mr. Artig till hennes föräldrar, och var noga med att vara snäll mot djuren även om dom är dumma mot dig.

19. Flirta aldrig med deras morsor... det är bara knäppt.

20. Bli inte helt tokig när hon PMSar. Det är inte äckligt, och det får henne att känna sig jättelessen, så var förstående.

21. Om du inte tycker om sättet hon kör på - Kör själv

22. Om ni har blivit ett officiellt par, och du ska presentera henne för dina kompisar, så är det JÄVLIGT bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.

23. Stressa inte upp dig över var ni ska gå om ni ska på en dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.

24. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dig.

25. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas, var väldigt försiktig.

26. Memorera hennes födelsedag för guds skull! Glömmer du den - Ditt liv kommer bli förstört.

27. Duscha inte hel i Cologne, men lukta gott. Spray-Delay-Walk away funkar bäst.

28. Ge henne inte något dumt i julklapp, födelsedagspresent eller på alla hjärtans dag. Det måste inte vara dyrt, men måste vara betydelsefullt. Smycken är alltid uppskattade, men inte det viktigaste för alla.

29. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt inte henne upptäcka det. Det kommer bara göra mer ont om du drar ut på det.

30. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar, privilegium och mer kontroll än du tror, de flesta killar skulle mörda för att få sån kontroll, och det kan förstöras på en nanosekund.

lista

jag har ingenting att skriva om nu, mer än att mitt huvud håller på att sprängas.. men jag slänger in en lista som jag hittade på evvos blogg, haha.. :)

Ditt andra namn?
theresia
Hur mycket väger du?
runt 50
Hur mycket dricker du?
mnja, inte så ofta faktiskt. händer väl nångång.
Hur lång är du?
167
har du haft en pojkvän?
Japp!
Blir du kallad fjortis?
yep!
Vilken skola går du i?
ekillaskolan
Vem är din bästa vän?
sahara grip
Har du nån gång varit kär på riktigt?
yep
Har du förlorat din oskuld?
ja
Hur många gånger/hur många har du haft sex?
lite för personlig fråga hörru, så pass!
Finns det någon du skulle kunna ta ditt liv för?
lätt
Är du kär just nu?
ja, tyvärr.
Om du bara fick använda en sminkprodukt vad skulle det vara?
shiet, den va.. svår! okej, men typ.. mascara eller foundation. mascara trorjag.
Vad äter du för frukost?
jag äter typ inte frukost så ofta, men när jag väl äter frukost så är det typ mackor, te&skit
Hur mycket äter du och bryr du dig mycket om din vikt?
haha! jag äter heeela tiden, lite för mycket kanske .. ? men jag bryr mej inte så mycket om min vikt egentligen. kanske borde börja göra det, men det gör jag inte. (a)

rubrik

jag är så g r y m t trött på allt som du säger, varför säger du ens emot? jag vet liksom sanningen, tyvärr! om du bara visste hur mycket du betyder för mej, asså. de är sjukt jobbigt. &det värsta är att du inte ens verkar bry dej? jag trot det är dags för oss att säga hejdå till varandra, hur mycket jag än verkligen inte vill det. kan du inte ens säga som det är till mej, så.. fyfan! jag tror inte att du kommer läsa dehär, men om du läser det så tror jag att du kommer känna dej rejält träffad, så jag tror inte jag behöver nämna något namn ..


rubrik

shubre! hm, min data har slutat funka typ.. rip! så jag snodde mammas älskade laptop, puss på den! hm.. haha, juste. jag va ju uppe på mammis jobb igår med tjilla, kärringarna typ satt ute&fikade&babblade om allt möjligt, &när jag kom så skrek dom somfan, typ; ''AAAHH, EN RÅTTA ME EKORRESVANS, TA BOOORT DEN!!!'' fett kul, huhu. jag bah kastade den i ena kärringens fejs, hon ba skrek ännumer, men de brydde jag mej inte om! (; haha. omg, fett elakt! det gjorde jag inte, men jag va nära .. moaha ! aaokej, hm.. jag ska dra ner till centrum nu, vi får höras senare!


pussyhej

rubrik

hua! jag kom hem för en stund sen, jag var nere i centrum för andra gången idag eftersom jag glömde att köpa mat till tjilla&emma.. illa! haha, fortfarande lika varmt asså.. &jag har dessutom hunnit att umgås me sara litegranna idag! vi åkte moppe till coop&skulle köpa glass, men när vi väl var på coop så tappade vi glass-lusten.. fifan, men vi köpte godis istället, så.. aokej, jag blev precis väldigt, öh.. ledsen, såg en grej.. jag skriver mer imorgon.

pussy


rubrik

h e r r e g u d va de är varmt ute asså.. jag drog jn ner till centrum&med emma (hunden), &skulle shoppa på willys. det var typ det jobbigaste jag har gjort på länge asså.. haha, fiifan! när jag va hemma så va jag så jävla nära på att lägga mej i frysen asså! &nu måste jag typ snart iväg igen.. alla jävla tanter på mammas jobb vill träffa min lilla älskling tjilla.. alla säger typ; ''chinchilla? vahfan är de? kan inte jag få se den? hur länge har sånna funnits?'' haha, värsta najs. så ja, jag får väl ta med lilltjilla upp till hennes jobb, så alla kärringar har sett hur en sån ser ut innan dom dör liksom! aja. uppdaterar senare..


pussypuss!


rubrik

godmorgon, haha. jag har iofs varit upp sen tio, men iallafall.. jag hade ett litet snack med mammsen idag, innan hon drog till jobbet om dehära med piercing i tungan, eller i läppen. det lät ungefär såhär;

jag; mamma?
mamma; ja?
jag; jag ska pierca mej isommar. (a)
mamma; jaså, de ska du?
jag; yeep! i tungan eller i läppen..
mamma; visst, betalar du så..


sometimes i just looove my mother to much! <3 haha.. aja, jag är typ ensam till klockan nio ikväll, &mamma lämnade kortet hemma.. så jag ska dra iväg till centrum&köpa godis&hyra dude where's my car?, haha. me loves! vi hörs!

pussypuss!

rubrik

godkväll kära läsare. jag matade precis tjilla med lite av hans favoritgodis - knäckebröd. haha, yummie! han typ attackerade brödet&på en tugga typ så var hela jävla knäckebrödet slut, gosh.. låter som att han inte får någon mat hemma, jag vet. haha, men tro mej, han får det! okej.. jag tycker att de va ett tag sen jag la in bilder, &jag hatar bloggar som inte har bilder, så grymt tråkigt.. så jag lägger inte lite bilder, några av dom är på mej (a) haha. egoist, javisst. nej faktiskt så är jag inte så ego, jag ville bara lägga in några bilder på mej, aaanyway. jag sitter&kollar efter fakta om hitler till mitt skolprojekt, heerrreegud va det finns mycket fakta om den gamla jäveln! men eftersom jag satsar stenhårt på dethär projektet, så ska jag göra så mycket som jag kan.





bild 1; jag, omfixat på phootoshoop!
bild 2; tjilla, dålig bild.. men anyway. han trycker ut nosen ur buren, nauw. sötplutt!
bild 3; jagjagjag igen
bild 4; jag&heikon bacon, i miss.
bild 5; ena hundvalpen, fan va jag saknar dom asså.
bild 6; min blivande man, wanna come to our bröllop? bara att komma asså! (;

pussypuss!

rubrik

fan. mina barnvaktsplaner är inställda. leo har 41graders feber, så det kanske är bäst att jag tar honom någon annan dag eftersom jag typ är allergisk emot skrikande barn, haha .. (a) iallafall, lär bli en tjilldag antar jag. ensam hemma&skit, fettnajs! aja, jag får väl gå&köpa lite godis&sätta mej ute&ta det lugnt i solen med tjilla. haha, om han orkar gå ut igen. äh, vi hörs.

pussypuss

rubrik

hejsanhejsan, just nu sitter jag&fixar mej litegranna&väntar på att min syster ska komma med leo, min systerson som jag ska vara barnvakt åt. haha, jag va ute med min älsklings tjilla idag, för första gången dehär året. han va så jävla söt. han sprang runt&lekte somfan, sötplutt. han är så trött att han inte ens orkar gå ut ur buren, naw. haha, aja! skriver lite mera sen, sötnusar.

pussypuss!

rubrik

omgomgomg, jag va på hope idag. typ. en kyrkgrej, jag vet va de flesta av er tänker; tråååkigt! trodde jag också, men haha.. de va skiiitkul! vi kollade på när tio band tävlade mot varandra om fyra tusen kr på nåt ställe&aa. haha, de va sjukt bra band. men jag hejade ofcourse på sofie&deras, fast. jag kommer aldrig ihåg va banden heter. hm, whatever. haha, juste.. det var typ en liiiten pratstund med ena ''snacktjejen'' som va på scenen mellan låtarna, eller va man ska säga. &hon ba; är de någon som vill komma upp på scenen&kanske sjunga ett litet solo. haha, tror ni inte lasse skriker; MAAADDDE VIIILLL, TAAA HENNNEE! fifan.. &självklart så kommer ju ''snacktjejen'' ner från scenen&fram till mej&trycker sin jävla mikrofon i fejset på mej&ba; vill du sjunga? klart du ska sjunga, hur gammal är du madde? jag ba; heeeeeeeeeehhhe.. eehh... f-f-femton.. hon ba; jaahaa.. vilken skola går du på? jag ba; e-e-ekilla. hheheee.. hon ba; jaaahaa, men kom upp. jag ba; NEEJ! hon ba; nån här som vet vem madde är? massa människor bah; JAA! jag ba; uuuwps..! hon ba; vill du sjunga då? jag bah; NEEJ! hon ba; okej.. vi ska inte tvinga dej.. *går upp på scenen igen*   omg, linnea. jag ska så döda dej! haha (; men jag glömde att berätta om hur dagen började.. va i skolan, &fick reda på att jag ska göra mitt nationella prov i matte på torsdag om två veckor, ahah.. jag måste göra de då, eftersom jag drog till dalarö när jag skulle ha mitt prov i tisdags, uuuuwps! men iaf, dagen rullade på&vi skulle sluta ett, men jag&sara pallade inte vänta sålänge, så vi drog tolv till willys&shoppade pepsi&moppade moppe hem till sara&solade på hennes baksida.. haha. mocket najs, det slutade med att jag&sara hade vattenkrig&jag lekte FBI-agent.. men.. till slut blev jag en.. blöt FBI-agent, not hot! haha.. illa.. aja, fan va långt inlägg de blev, oohooh! haha. jag pallar inte skriva mera.. haha, alla som orkade läsa dehära får en blöt puss, av min hund.. haha <3

pussypuss

rubrik

jag typ vaknade halv nio&hade värsta paniken, jag typ flög upp ur sängen&letade efter min bögväska med sminket&allting, men jag hittade den inte. haha, illa! så jag sprang till toaletten&ser att mamma sitter i köket, jag ba hm? hon ba vahfan göru? jag ba jag är typ seeeeen till skolan! mamma ba öh, de är iofs kväll nu, men aa.. lite pinsamt faktiskt, haha.. men phew, men jag gick&la mej&vilade en liiten stund till tills sara ringde&bah fööölj meee meej tiilll maackkeeen, pliiis? &jag orkade endå inte sitta hemma, så. yeah! jag drog me henne dit, &de va rätt najs ute faktiskt, aja.. mammsen vill att jag ska dra&köpa keeebab nu, så.. haha, höres!


pussypuss

lista

får du över 50 såäru fjortis dude!

DU VILL
(x) Bli känd
( ) Vara blond
(x) Inte vara ensam
( ) Festa
( ) Vika ut dig i någon tidning
( ) Operera brösten eller läpparna
( ) Vara singel
(x) Vara med i tv
(x) Flytta hemifrån
( ) Bli modell
summa:4



DU HAR
( ) Blont hår
(x) Minst 4 olika parfymer
(x) Ramlat av en stol när den stått stilla
(x) Använt urringade linnen
(x) Däckat
(x) Spytt offentligt
(x) Ramlat i en trappa
( ) Blivit hysterisk när du tappat en nagel eller ögonfrans
( ) Kollat i nån killes porrtidning
( ) Gått runt med en t- shirt som det står "SLITZ" på
( ) Gått med kortkort kjol
( ) Strippat
(x) Andvänt ord som du själv inte kan förklara
(x) Haft rosa nagellack
(x) Fått IG på ett prov
(x) Skrattat tills någon har blivit irriterad
(x) Överdrivet mkt läppglans ibland
( ) Blivit utskälld av en lärare
(x) Rökt
( ) Piercing i naveln
(x) Bedömt någon efter utseendet
(x) Kallat någon annan för ex. fjortis, bitch, slyna osv..
( ) Varit med barn
( ) Gråtit för att få uppmärksamhet
(x) Tappat bort väldigt mkt saker
( ) Sängkläder i siden
(x) Bitchslapat nån
( ) Mycket mascara
(x) Skolkat
( ) Varit otrogen
( ) löshår
( ) Brun-utan-sol
( ) Solat topless
summa: 17



DU TYCKER OM ATT/BRUKAR
(x) Titta på folk
(x) Dansa vilt
( ) Vakna upp brevid en främmande kille
(x) Kyssas
(x) Festa
(x) Kramas
(x) Sola
(x) Gå i mysbyxor
(x) Ha "stövlar" eller klackade skor (klackar)
(x) Sminka dig
(x) Ta skumbad
(x) dricka alkohol
(x) Fixa med andras hår
(x) Sminka andra på skoj
(x) Shoppa
( ) Titta på snyftfilmer
( ) Bära färgen rosa
(x) Bära smycken
(x) Ha brunkräm eller foundation
( ) Ha läppstift
(x) Knäppa "ego kort"
( ) Sova naken
(x) Säga "Blonda" saker
( ) Ha Lösanaglar
(x) Vara olydig
(x) Få/ge massage
(x) Vara GALEN
(x) Skratta
(x) Sjunga med i låttexter
(x) Få/ge komplimanger
(x) Retas
( ) Slåss
( ) Tjafsa
(x) Skoja
(x) Göra som du vill
(x) Ha leggings
(x) Sitta vid datorn
(x) Ligga på beachen och glassa
summa: 30



DU GILLAR
(x) Killar
(x) Skvallerblaskor
( ) Att visa dig naken
(x) Att träffa nytt folk
(x) Göra "spa" behandlingar
(x) Mys
(x) Helger
(x) Att kolla på tv- serier
summa:7


Total summa : 58, yeah!


rubrik

hejsan hejsan. jag kom hem för ett tag sen från min grymt sköna prommenad med emma, våran hund. så grymt skönt ute, tror fan att jag ska dra ut igen sen&hitta på nåt, hm. iallafall, jag började lite smått idag med mitt arbete om hitler som ska vara inne på måndag, owps. jag hade feting glömt bort det, så jag får väl ta&plugga sönder med det i helgen, om jag orkar? (a) hhahah.. aja, jag har pluggat nog idag, alla som var på den sista lektionen såg ju hur grymt mycket jag jobbade, huuuwh.. haha, typ! aja. jag orkar inte skriva mera nu, jag funderar på om jag kanske ska ta ut chilla på en liten promenad? huuhu! aja. jag får höra av mej lite senare.

pussypuss

rubrik

image16

bara jag som är lite kär i klänningarna? me likes allihopa!

rubrik

Din första
Operation: jag har aldrig opererats.
Första piercingen: öronen (a)
Första bästa vän: felicia
Första priset: hm.. en nallepuh-nalle på grönan, yeah!
Första husdjuret: hund (;
Första semestern: teneriffa!
Första konserten: westlife, haha. omg
Första kärleken: shiet, nån pontus från lunar. AHAH, jag va typ.. 12?

Favoriter:
Filmer:  hitta nemo, hajar som hajar&typ alla tecknade, &så gillar madde komedier (;
Tvprogram: greys anatomy, woah!
Kroppsdel (på kille): ögonen (a)
Sport: fotboll, typ. haha, de är så kul när dom sparkar på varan så dom ramlar, mohaha!
Skola: finns inget som är favorit me skola .. ?
Bok: haha, ingen (a)

Just nu:
Äter du: ingenting (;
Dricker du: ingenting (;
Ska du: sova, typ.
Lyssnar du på: haha, våran klass skiva.
Väntar du : tomten
Tittar du på: dataskärmen ? pucko.

Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon:  ögon, mjau!
Kramar eller kyssar: kyssar (a)
Kortare eller längre: längre
Snygg mage eller snygga armar: magemagemage!
Busig eller lydig: haha, lydig (?) rolig eller. buuusfrön!

rubrik

god kväll kära läsare.. just nu sitter jag här&har precis kelat med min älskling, chilla som jag ska slänga in en bild på också.. han är så söt, jag lät han springa runt i mitt rum, &han hade rätt kul som det såg ut iallafall.. han lekte astuff&så tills han sprang in i min stora nalle.. han typ skrek till&sen sprang han fort somfan in i buren igen, haha. snuttis.. aja, nu sitter han iallafall inne i buren&äter äpple. plutten då.. <3 aja, jag har märkt att jag har fått lite mera besökare nu den senaste tiden, inte så mycket iofs.. men endå, lite mera.. najsnajs, synd bara att jag inte vet vilka de är, eftersom dom inte kommenterar. haha, men så kan de gå.. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mera, så jag slänger in bilden på min älskling, så får jag uppdatera lite senare maybe.. :)







pussypuss

rubrik

jag behöver hjäääälp! vart ska jag pierca mej? naveln, eller tungan? &ska jag klippa håret, hur isåfall? ska de va kort, eller rätt så långt, som jag har nu (typ halva ryggen-långt)? jag har verkligen beslutsångest alltså, haha.. illa! shiet shiet shiet, mjau! aja, jag ska dra ner till willys&shoppa liitegranna med syster. kommentera gärna&säg va ni tycker.. :)

pussypuss

dagens

Dagens humör: trött som fan
Dagens frisyr: hästsvans, typ.
Dagens klädsel:  mjukisar
Dagens planer: städa&shoppa på willys
Dagens borde:  göra läxor
Dagens längtan: gårdagen
Dagens tråkigaste: allt?
Dagens äckligaste: hm, vettefan
Dagens fundering:  pierca naveln eller iicke ? 
Dagens måste: gå ut på långprommenad me emma, uscha.

rubrik

jag kom hem tjugo i nio idag, ifrån skogen daalarööö.. alla är typ grymt sura&så på mej, men seriöst talat.. jag orkar inte med vara perfekta lilla madde som aldrig gör någonting fel.. jag åkte iaf till erik, &aa. de va mys.. jag kom till honom rätt sent, typ runt 12. så vi gick typ&la oss på engång nästan.. dagen efter så drog jag&erik vidare till hotellet&träffade andreas, victor&rob, &käkade.. eller aa, dom käkade. jag va inte hungrig. huhu. sen drog vi vidare hem till erik&dom typ fixade med båtar&färgade om en cross&massa shit. pallar inte ta alla detaljer, men det var iallafall en najs dag.. orkar inte sitta vid datan längre, alla är så jävla sura&klagar på allting jag säger&har gjort..

pusshej

rubrik

jahaja, bara jag som tycker att denhär dagen är den segaste ever? sjukt tråkigt.. jag funderar på om jag orkar gå ner till centrum&handla chips, hm.. jag tror inte jag orkar fan, haha.. illa! jag har förresten fortfarande inte möblerat om i mitt rum, men jag måste fan ta&göra de.. yeahyeah! men aja.. jag behöver tips på hur jag kan göra min blogg roligare&bättre, help mej! alla som ger mej förslag får.. öh, en varsin stor fet puss&en resa till mallorca som ni får betala själva, cute huh?

pussy!

rubrik

idag spenderade jag mesta dels av min dag hemma hos sara, med sara&lasse.. mysigt värre vare faktiskt.. hm, vi typ kollade på tv&lite skit, &lasse (linnea heter hon faktiskt) har fått nån hemlig beundrare.. mjaumjau! de är iaf nån kille som sitter&smsar till henne hela tiden, som heter simon (?) aja.. gölligt värre! :) sen så hade jag&alex en vääääldigt intressant disskution på telefunen;

jag; oh, linnea borstade mitt hår idag .. de va typ första gången iår som det blev borstat, trorja..
alex; va? driveru me mej?
jag; aajo, kanske.. men det blev fint iallafall, men fuck va jag är hårröm!
alex; jamen.. vill man vara fin får man lida pin..
jag; varför lida pin&vara fin, när man kan när man kan slippa lida pin&vara ofin?
alex; ... HAHA.. du är bra du!

hah, &sen när jag skulle hem så gick det två kärringar bakom mej.. dom va så jävla.. mobbiska (haha, säger man så? :ö) dom typ gick jättefort föratt inte tanten som gick bakom dom inte skulle komma ikapp, haha!

kärring 1; herregud! kan hon inte sakta ner?
kärring 2; tydligen inte.. fortsätt gå fort!
kärring 3; väääntaaa pååå meeej!
kärring 1; det är vid sånnahär tillfällen det är bra att ha dålig hörsel, hon vet ju inte om vi hör henne eller inte, ellerhur? *skrattar*


mygod.. haha, så jävla klockrena kärringar.. aja, jag hör av mej lite senare kanske..

pussy!

rubrik

shit, någonting är grymt fel med mej just nu.. haha, jag har vaknat dig tre-tiden varje natt&sen har jag inte kunnat somna om, heeemskt! &de är inte direkt så att jag går&lägger mej klockan åtta såatt jag är pigg liksom (?) .. hm, aja. oh, idag har jag lite planer för dagen. jag ska tjilla ner till centrum&köpa brunkräm&hårfärg, &sen så ska jag&mammi borra upp en hylla på väggen, eller hurfan man nu säger.. hm. sen ska jag&sara hitta på nånting att göra, &sen när jag kommer hem igen så ska jag möblera om i mitt rum.. haha, verkligen ta de siiiist av allting.. aja, nu ska jag dra&duscha&äta lite frukost, så jag skriver mera sen..

pussy

dagens

humör: småsur
borde: bädda min feta säng..
frisyr: hästsvans typ
smink: brunkräm, puder, foundation&mascara
klädsel: gråa jeans, vitt linne&vit kofta
materiella vill ha: för mycket.
köp: kebaberiks kebab, gills d?
längtan: ..
planer: sova
fundering: varför?
tråkigaste: att jag inte gjorde nånting, typ..

rubrik

grymt lång&tråkig dag asså.. dagen tar liksom aldrig slut? shiat.. aja, jag har haft värsta planerna för vad jag skulle göra med mitt rum, vääärsta makeovern! &liksom.. inget av de har jag gjort ännu, huhu.. men liksom.. jag har gjort massa annat! haha, som typ.. duschat, varit ute med hunden på tre långprommenader, gått&shoppat kebab hos kebaberik, kollat på halva hitta nemo&sen har jag.. uh, haha. inte gjort nåmer.. äh, tjilldag liksom.. aja.. jag ska ta&avrunda dehära inlägget, skriver lite senare maybe..


pussy

paannkaakoor me syylt!

mjau, godmorgon alla söta läsare. (; just nu sitter jag med challeballe&lyssnar på nån jävla särlåt. haha, apropå låtar så har jag blivit feetingkär i en låt som låter typ.. ''paaannkaaakooor mee syylt, lägger jag seexigt fram på ditt faaat'' haha, jag älskar den låten! :'D meeen iaf. jag ska typ storstäda mitt rum idag&skit, sen ska jag träffa erik i stan. najsnajs, men. jag orkar inte skriva längre, jag måste kika lite på våra bästa år nu, hihiii! spännande liksom.

justeja, skulle ju lägga in liiiite bilder ifrån början av våran valborgkväll (;




bild 1; linnea&jag sheeejkisheejkar!
bild 2; haha, uhuh.. typ.. trekantdans
bild 3; sara goes eego! haha, omg. &jag i bakgrunden (a)
bild 4; älskade chokladbollar (a)


pussy

"kissemissen, ksss ksss.. koom hem till mej, ksss kss!"

ouh, mysig dag igår. vi va först hemma hos sara&vi sheeejkade loss rätt mkt i saras vardagsrum med världens högsta musik. huuuhu, najsnajs.. sen drog vi vidare emot tivolit, &så gick vi runt lite&tillslut såg vi schön. så vi gick fram till henne, &så åkte vi eeen karusell. inte najs! eller jo, haha. de va kul att åka den, jävla popexpressen eller va den heter. skitnajs ända tills sara vänder sej till mej&säger; madde. jag tror jag måste spy.. jag blir ju typ livrädd&försöker komma så lååångt ifrån henne som jag kan, men eftersom jag inte kan sluta garva&karusellen åker typ.. som.. aa, fram&tillbaka, höger, vänster, men som tur va så slapp jag få spya på mej.. men när karusellen stannar så typ springer jag&sara iväg bakom tivolit&typ spyr.. eller, jag vet inte om sara gjorde de. sen när vi gick till larsson&schön, så säger schön att hon har tappat sin mobil.. inte okej! så vi gick&snackade med någon brud om det, &schön beskrev sin telefon&sådära.. hoppas dom har hittat den :ö iaf, sen drog jag&sara hemåt, skilda vägar. uhuh! &ja, jag försökte gå så fort jag kunde, eftersom jag är fetingmörkrädd.. uscha, haha. trorni inte att de typ går ett gäng killar tio meter ifrån mej som börjar skrika på mej? hjälp.. jag typ dog. ja, eller.. nästan iallafall.. dom ba "kissseemiissseeen, vill du komma på fest hos oss? koomigen! ksss, ksss kss!! haaallå? dudär med väskan, komhit på engång! kssskssssss!" jag typ.. gick liite fortare, & haha. jag tror att dom fattade, för en killen ba "eey, du skrämmer henne, mannen!" så, drog dom.. phew! aja, jag funderar på om jag ska gå&sova en liiten stund till? hm.. ja, jag tror fan de. jag skriver lite senare, sötnusar! &då kommer jag att lägga in lite bilder ifrån igår.. men eftersom jag glömde kameran hos sara igår, så kan jag inte göra det nu.. illa.

pussy

RSS 2.0