i could stay awake just to hear you breathing

lång, seg&jobbig dag. uscha. jag har ingenting att skriva om i inlägget just nu, så. jag tror jag skriver lite mera lite senare, tjingtjong.

pussy

pimp att låta som hajen i hitta nemo!

hejsan mina söta bloggläsare, jag kom precis hem ifrån sigtuna. jag var där med sara&träffade saras kompis glenn. han va rätt ball, &de är ett stooort plus att han lät preciiis som bruce (hajen) i hitta nemo. haha, jag satt&tänkte huuur sjukt länge somhelst på vemfan han lät som, så sa han nånting&då kom jag på de. okej, nu låter jag typ. fett barnslig, men hurrni? jag <3 hitta nemo, huhu! iaf, jag försökte va extremt smart idag på SO:n, föratt hjälpa min grupp från att inte ha marlene (läraren) hängande vid vårat bord hela fucking tiden..


jag; jamen vi är klara med våran uppgift nu.
marlene; men gud va bra! *går iväg*
jag; *försöker viska lite diskret* haahaa, hon behöver inte veta att den inte är klar..
marlene; är ni inte klara?
jag; owps.. hörde inte att du stog där..
marlene; hörde inte att jag stog här? du menar såg?
jag; ooj. såg inte att du hörde..
marlene; ... *går iväg*


pussy!

im not gonna write you a lovesong

usch. mitt huvud håller typ bokstavligen på att sprängas, jag hatar att ha huvudvärk asså.. men eftersom att sara tvingar mej att vara uppe&hänga med henne upp till eurostop&handla smink, så tänkte jag att jag kan uppdatera bloggen en sista gång typ..





bild 1; jag photoshopade om en ny bild på moi (a)
bild 2; bara jag som saknar johan larssons musik? (;
bild 3; plutten <3
bild 4; huhu, jag är konstnär!

pussy!

rubrik

ouh. jag kom hem för en liten stund sen, jag har ju sovit hos sara inatt. det var mys. haha, jag typ snackade i telefunen med en full sebastian, de va.. haha, kul! mööhö. alla typ ringer till mej när dom är fulla, sajjk. men de är kul, jag älskar att få ''fulla'' samtal. hähä. men robbans äger nog allas.. hm, aah lätt att dom gör! (; men iaf, jag vet inte vad jag ska skriva mera, så jag skriver nåt inlägg lite senare.

pussy


fett mysigt!

jag sov över hos sara inatt&hell yeah! vi hade skujj.. haha, det typ började med att sara skjutsade mej till coop&så shoppade vi massa godis, jag var liksom tvungen att köpa 4 kexchoklad för 20 spänn, huhu.. iaf, sen skulle vi brumma vidare till donken, men jag kunde inte vänta med att käka, så jag käkade en kexchoklad på moppen, haha.. så när vi kom fram till donken så typ va hela moppen full me kexchokladsmulor, haha. mysigt va? iaf, sen så satt vi hemma hos sara&skrattade åt en kille med ETT ögonbryn, så bah PLUPP!

sara; vahfan hände?
jag; *sitter tyst*
sara; omg, va hände?
jag; MINA BYXOR SPRACK!
båda; HAHAHAHAH!!



haha, jag skriver mera sen, pussy!

when you really love someone, theres nowhere to run

hm, jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu. jag tror att jag&sara ska dra på picknick. ja, vi måste. lätt. de va aslängesen jag picknickade faktiskt. juste, mammsen har beställt en utomlandsresa för mej, challeballe&mammsen. till tunisien, den tredje september. mycket najs! även fast det är rätt lång tid kvar, men liksom. det är bara att hålla ut liksum. ohjustfan. är det inte idag som carro ska träffa daniel l? uhuh! carro, om du läser dehär så måste du skriva till mej&berätta om hur det var att träffa daniel. :) men iallafall. det är typ ingen som läser min nya blogg trorjag. ohmygod. jag kan lika gärna ta bort den här också. :ö

pussy!

lista

ta fram din mobil & va ärlig!

HAR DU PUSSAT NUMMER 2?
ahmed- haha, nej!

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20?
cissi- min fruga för fücken säken! <3

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?
erik- hm, jag skulle ha träffat honom idag. men snart hoppas ja ;ö

ÄR NUMMER 18 SÖT?
chrisitan- haha, nej..

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NR 33?
gabbe- ffett snäll.

HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9?
barnvakt anna- uh.. jag är hemma hos henne när jag är barnvakt åt thindra..

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG?
carropiiz- haha, uh.. ingen aning..

ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 39?
robbgull- nej, det är jag inte.

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 4?
alex- nej det har jag icke..

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 5?
andreas- haha, jag vet inte vem de är.. så nej (;

VAD PRATAR DU & NUMMER 45 OFTAST OM?
janek- uh.. va ett tag sen vi snackade faktiskt.. men när vi snackar så snackar vi inte om nåt speciellt.

KÄNNER DU NUMMER 1?
adam- nej (:

SKULLE DU KUNNA GE NUMMER 6 EN KRAM?
anton- varför inte?

VAD HAR DU OCH NUMMER 7 FÖR EN RELATION?
armenio- typ snackar lite skit ibland bah.. ^^

bilderna furfan!

justeja, glömde ju att lägga in bilderna ifrån våran grillgrejs,
blev inte så många som blev bra, men här är iaf några :)


bild 1; vårat godis, boman betalar! huhu!
bild 2; najsnajs.
bild 3; min&saras söta pojkvän. han typ.. va gammal&ful..

like it or love it!

galet najs kväll asså. började med att jag&sara körde ner till steningebadet&skulle träffa boman, sarah, linnea&andrea&ha typ myspys som igårkväll. när vi kom dit, så kom det typ fram poliser till oss&frågade vad vi skulle göra på steningebadet, om vi hade druckit&vad jag hade i väskan. hm, värsta frågesporten, huh. iaf, när vi möttes på badet så kom vi på att vi egentligen inte ville vara där ikväll igen, så vi drog vidare till sarah&sjöng kareoke, eller.. okej, jag sjöng inte. jag kollade på liksum. haha, fan va illa. sen så ringde robban mej, naw. han va lite full, ja. haha, gölligt. men iaf, aa. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mera, typ.. haha. hm, jag tror jag ska gå&sova nu, om jag ska vara pigg imurgun. jag ska träffa erik&göra ingen aning. så, mja. godnatt!


pussy

yeah!

nu har jag typ skaffat en ny blogg, huhu.. jag tog typ bort min i förrigår pga av att jag tycker att det är tråkigt att blogga, men ja.. jag saknade blogglivet liiite för mycket helt enkelt.. så, ja.. eenjoy.blogg.se är då min nya blogg.. kanske borde berätta lite om vad som har hänt senaste tiden.. jag va med sara, boman, anni, sarah l&lasse igår&grillade marshmallows (tror jag det stavas?), &hade värsta myset vid steningebadet.. sen på kvällen så drog vi hem till boman&skulle sova över dära, allihopa förutom sarah l.. lasse tyckte att vi var alldeles fööör högljudda när vi skulle sova, så hon drog till gästrummet&sov, så.. ja, vi kände oss liite ensamna, så vi sov alla fyra i typ världens minsta säng.. menmen, de gick bra iaf.. fast, aa.. jag typ dog varje gång sara garvade, hon typ lät som en jävla pensionär.. HAHA! typ såhär: hhhhyyyhhhhhyyyyy, okej.. jag kan inte ens förklara hur de låter, men så jääävla skumt! haha.. justeja.. gratta mej, älsklingar! jag tog årets första bad idag, haha.. utomhus asså, uhuh! fettnajs! (; jag kan lägga in lite bilder senare på grillkvällen, höhö..

pussy

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0