Rip

Ja, som ni ser så har jag tagit ut min tungpiercing nu..


Wooho



Tsss, tack D!

I know you love it!



Bara för att jag vet att Josse älskar den!

Heeemmmma

Nu är jag hemma igen. Jag har varit ute med Josse och pratat lite med henne, asmysigt! Men nu är jag hemma igen. Jag sitter och småäter äppelpaj med vaniljsås som min syster kom och lämnade tidigare idag, yummie! Och så berättade mamma att min syster som är gravid kanske ska få tvillingar. Fan va c00lt! På hennes pappas sida så har det födits tvillingar, och mamma har varit gravid med tvillingar förut. Så det är tydligen stor risk.

Bye bye förfan

Nu drar jag ut ett tag, så jag hör av mig senare. Todelo! :)

Morrn Morrn

Nu sitter jag och Challe här som två UFO:n och bara kollar runt lite på datan, och väntar på att min syster kommer och hämtar Leo..

Aja, inatt så somnade jag inte förrän fyra. Asirriterande! Så ja, jag låg och hoppades att Challe (hon har övernattat i min säng i två dagar) skulle börja snacka i sömnen som i förrigår. Hon ba satte sig upp och började babbla, haha! Lät som om hon snackade turkiska. Asläskigt faktiskt! Haha.. Men så blev det tyvärr inte.

Gash



Åherregud vilka minnen som väcks när jag lyssnar på denhär låten. Sjukt bra är den iallafall!

Nämen!



Titta vad jaaaag hitta! Haha.. Vadfan gjorde jag med knät? Helt rött, ysha!

Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Var inne i stan ett tag med Challe och älskling.. Vi gjorde inte speciellt mycket, typ.. Var på en restaurang för älskling skulle äta, sen gick vi runt lite.. Efter att vi hade sagt hejdå till älskling så gick Danny Saucedo förbi oss. Fulaste jackan han hade asså.. Snoooorgrön. Haha.

Aja, sen kom vi hem, och så sa Marcus att han var i märsta, så ja. Vi drog och träffa honom en liten stund, och nu är vi hemma igen. Så nu är det myskväll som gäller.. :)


Nytt och fräscht

Yeii.. Nu har jag köpt nytt smink. Jag håller förövrigt på att sminka mig. Jag och Challe ska in till stan, hon ska kirra lite smink också och sådära. Så hade jag tänkt köpa nytt headset också, mitt fuckar totalt. Och så ska älskling också in till stan, så det är perfa!

Sen lite senare ikväll eller imorgon ska jag träffa Ruffe och hjälpa honom att tvätta hans bil och sådära, sen får vi se vad vi hittar på efter det, hihi.


Aj hörru

Nu är jag tillbaka igen, efter en jobbig tid hemma. Jag vet inte vad det är med mig, men jag har gått in i dörrar, slagit huvudet i lampan när jag skulle hjälpa mamsen, ramlat över symaskinen. Usch, nu väntar jag bara på att det ska komma massa blåmärken. Haha, inte lätt. Jag har fortfarande kvar blåmärket efter att älskling bet mig på låret innan han åkte på kryssning. Vafan, det är snart en månad sen..? Sjuuuukt.. Aja, thats life!

Nu sitter jag iallafall och dricker en cola, och mår sjukt illa. Stackars lilla Maddi..


Inte bra, inte bra


Dags att ändra matvanor asså..

Gårdagen

Sådär, nu har jag käkat klart min frulle.. Yummie! Ringde älskling nyss, som låg och sov. Och han klagade på att jag ringer för mycket, sorry..

Men aja, jag och mamma har fixat om i vardagsrummet både igår och idag, blev riktigt fint faktiskt. Me like! Igår när vi blev klara så tyckte vi att vi förtjänade lite mamma-och-dotter-mys. Så jag fixade fram chips och godis, medans mamma fixade lite vuxenläsk. Asgott var det!



Ser inte så mycket, men eenjoy it..

Bring it on

Känns så meningslöst, vafan.. Aja, jag ska alldeles strax gå och käka frulle, nu när det är tyst och lugt. Leo har somnat. Jag hade ett riktigt helvete innan han gjorde det. Han kom in i mitt rum nonstop och kastade saker i mitt huvud! Ungjävel.. Gahh.. Aja, juste. Igår hade jag en fight med min ''bror'' Julle. Det slutade med att jag raderade hans nummer. Vet inte om han gjorde det. Tror inte det, eftersom han skickade sms för ett tag sen och frågade om jag var inne i stan.. Det sög ju. Aja, nu ska jag gå och vaa irriterad över dethär + lite andra saker någon annanstanns.

Puss


Åh vad jobbigt

Jag är typ sämst på att skriva hära, men who cares? Jag har precis städat upp massa.. Gahh! Jag och Challe har bytt rum. Hon ville inte ha dethär rummet, för det spökar tydligen. Oooh, läskigt! Får se inatt om jag kan sova, eller om något spöke skrämmer mig, hihi..

Yaya, nu ska jag bli klara här. Sen skriver jag igen.

Wihooo!

Nu har jag fått min telefon tillbaka, och min huvudvärk är borta. Massa nice! Nu ska jag fixa mig, sen ska jag och Challe ner till centrum och köpa lite grejor. Snacka om myskväll det kommer bli ikväll asså! :)

Blä

Usch usch, jag har sjuuuukt ont i huvudet nu..

When love takes over


Mitt allt och lite till. Jag älskar dig!

Titut

Det har varit en chill dag idag.. Åkte in till stan, och älskling och Oscar kom på samma tåg, vilket sammanträffande liksom, haha. Så gled vi runt lite i stan. Älskling och Oscar hittade riktigt snygga kläder, och älsklings skor var riktigt heta!

Sen så mötte jag och Challe Marcus ett litet tag också. Men en dålig sak med denhär dagen är att jag har tappat min telefon.. Kan ha tappat den i Inges bil, jag är rätt osäker. Men men, får ta och ringa lite till den senare och kolla om någon har hittat den. Men shit the same..

Aja. sen på tåget så ringde Matte och undrade om han skulle hämta oss på stationen, det fick han mycket gärna göra! Så vi åkte till pizzerian och köpte hem mat, och åt bullar till efterätt från Mattes jobb. Yummie! Så nu sitter jag här, fet som en gris och mår illa på tanken av mat. Haha.. Annars finns det inte så mycket mer att säga.

Så ja.. Later! :)


Yaya

Nu drar jag och Challe in till stan. Vi höres! (:


Rubrik

Shuhu.. Jag sitter och väntar på att mitt te ska bli klart, som Challe fifflar med justnu.. :D Haha.. Juste, Josse? Om du läser dethär så ring mig på engång! Jag fick ditt sms, men jag kan inte svara.. Ring ring ring hunny!

Aja, jag sitter iallafall och lyssnar på one way street, riktigt cute låt!

Mama said love is a one way street,
all you do is follow your feet.
When you really love someone, there's no way to run!
Listen to your heart and you'll be allright,
its a feeling you can't fight.
This is what she said to me,
this is how it's got to be!
Our love is a one way street.

Fullt ös, medvetslös

Jag är så trött att jag har blivit pigg. Vaaarför? Måste sova, men det går inte.. Det suger. Aja, imorgon ska jag iallafall in till stan. Vet inte om jag ska in dit med Challe, men det var så det var bestämt igår iallafall. Sen ska jag träffa älskling inne i stan också. Mysigt!

Gahhh, det låter som någon är inne i köket. Tänk om det spökar? Paniiik! Jag drar och gömmer mig under täcket nu..

Natti natti babes!


En tripp i märsta

Nu väntar jag på att Challe ska bli klar, sen ska vi åka ner till centrum med kvartöver bussen. Hon måste skynda på sig nu, om vi ska hinna! Nere i centrum ska vi möta upp Haci en snabbis, sen ska vi bara glida runt lite genom märsta. Boooring!


Morrn morrn

Jag är fortfarande astrött, fast jag har varit vaken i en timme ungefär. Gahh, jag ska iallafall äta frulle nu, sen ska jag duscha&fixa mig. Sen blir det centrum! Måste fylla på telefonen också.. Och köpa nytt puder, om sminkaffären är öppen. Annars suger ju det. Råkade tappa allt puder inatt, braaaa jobbat!


Oh god

Nu är jag mig själv igen, haha.. Var riktigt sur innan jag drog och kollade på filmen alltså. Men vi ska inte gå in på mer om detaljer om det nu! :)

Nu sitter jag iallafall hära och småkollar lite på andra bloggar, samtidigt som jag kollar på film och bloggar. Jag är ju tjej, så jag kan göra flera saker samtidigt, haha, elakt! Men men, nu ska jag kolla vidare på filmen, som är överdrivet romantisk, så ska jag sakna min pojkvän lite mer (om det nu går..) sen ska jag sova.

You make me feel so real

Sådära, nu har jag hållit mamma sällskap vid tvn ett tag. Det var något spökprogram, och hon ville inte se det själv.. ''Det är så tråkigt att kolla själv'' sa hon. Men jag tror mer att det var ''lämna mig inte ensam, det är läskigt!'' Haha. aw, men vi kollade på det tillsammans iallafall, och nu är det äntligen slut, så då fick jag gå.. Haha, så nu sitter jag och väntar på att Kendra's program ska börja.

Aja, igår så åkte vi ju till väsby och skulle röka vattenpipa. Det var jag, Challe, Chrille, Josse och Freja. Men dom hade tydligen inge kol, smartnyllen! Haha, så vi satt bara vid en lekplats och pratade och skojade och så. Vi såg en tjej och en kille som hade sex på gräset, grr! Haha.. Aja, sen så ringde älskling, han ville komma och joina oss. Men ingen ville vara kvar i väsby förutom jag och Josse. Så ja.. Vi mötte upp älskling på tåget mot märsta. Så åkte jag, älskling och Challe hem till mig och Challe och hämtade lite saker hemma, sen åkte vi hem till älskling. Kom inte fram förrän fem imorse eller så. Förlåt älskling.. :( Så vi kom hem till honom, tog en dusch, sen somnade vi rätt snabbt asså.

Och när jag åkte hem idag så satt jag vid tåget, så kommer det någon och slår mig i huvet, haha. Så kollar jag bak, och där står Josse med värsta smilet, haha! Så söt.. :D Så vi tog samma tåg hem. Fuck va långt inlägg. Nu ska jag sätta mig vid tvn igen tror jag, och vänta på the playboy bunny!



''Hur säger man fuck off på engelska?'' Haha, ååhhh...

How naaiiz

Väntar på att Josse ska komma hem nuuuu, sen ska vi röka vattenpipa. Det blir jag, Josse, Chrille och Challe! :) Massa nice på det! Så ja, jag hör av mig senare igen, med bilder förhoppningsvis. Naaaiz!

Kärlek till plattången

Nu är jag hemma igen.. Gash vilken tid det tog. Vi bytte iallafall ut den nya plattången nu emot en annan, som funkar mycket mycket bättre. Så nu är jag nöjd iallafall! Nu ska jag se med Josse om hon fortfarande har tid att hitta på någonting, eller om hon har bokat upp någonting med någon annan.

See you!

Utgång

Ska strax ner till centrum med Challe och möta upp Haci en snabbis. Sen ska jag och Challe försöka byta ut plattången som vi köpte, och köpa den andra svarta som vi såg. Den jag köpte nu var inte så bra som jag vill att den skulle vara! Haha, ja jag är kräsen.. You like it!

Aja, senare ikväll ska jag och Josse hitta på någonting. Ingen av oss visste vad vi ska hitta på, men vi kommer nog på någonting! :)


Vi är förlovade, denni!


Challe och Maaaaddi

Feel the pain

Vädret är ju.. Riktigt onice, men shit the same! Jag och Challe ska börja fixa oss nu, sen ska vi dra iväg! :)



We got the poooweeer. Haha, töntigt detdär lät!

-

Godmorgon. Vaknade nyss av att min syster och Leo kom. Det är liksom inte ens någon idé att försöka somna om när han kommer, så ja.

Challe ligger fortfarande och sover, typiskt. Vi skulle åka in till stan och så idag, men vi får väl se om det blir av.

Madde like

Sitter och kollar på Big brother justnu med Challe och mamsen. Vi har typ gjort varma mackor och så, så nu blir det mys! Plus att det blir mycket mysigare nu när det spöregnar. Jag ääääälskar när det regnar! :)

Lets go crazy

Hoho! Jag kollade precis på en assorglig film, som jag somvanligt inte kan namnet på.. Måste börja kolla vad filmerna heter. Låter smart, men aja. Om typ tjugo minuter börjar Jerry Springer, och det är ett måste att se! Inget snack om saken asså..

Senare ikväll får vi se vad som händer. Någonting ska jag hitta på iallafall!



If you're not the one



I'll never know whatthe future brings
But I know you're here with me now
We'll make it through
And I hope you are the one I share my life with
I don't want to run away but I can't take it, I don't understand
If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am?
Is there any way that I can stay in your arms?

Sömnproblem

Borde egentligen sova nu, men jag kan inte.. Så ja, jag kan ju lika gärna sitta här och bli trött, right? Har iallafall ätit massa marshmallows nu, så nu är jag äckligt mätt. Blää! Anyway.. Ska kolla runt på lite andra personers bloggar nu, sen kanske jag skriver ett litet inlägg till innan jag går och sover.



Smälta marshmallows såå äckligt gott!

fixar rummet

Hej på er. Jag håller på att städa mitt rum justnu, ska byta täcke och massa skit, sen när jag är klar så ska jag tända massa ljus, leta fram mina marshmallows, sen ska jag kolla på fortsättningen på Ghost-filmen! Mysigt kommer det bli.. Så vi får se om jag skriver senare, annars hörs vi imorgon. Godnatt och sov gott isåfall! :)



Jerry Springer-time

Sitter och kollar på Jerry Springer nu, men tänkte dra mig ifrån tvn en snabbis och uppdatera. Om ni inte har kollat på det programmet så måste ni nästan ta och göra det. Sjukaste programmet asså! Psykrubbade människor det finns asså, haha! Aja, nu ska jag kolla vidare.. Hörs om ett tag igen. :)

Mysig picknick med syster

Phew, nu är jag hemma igen! Gick ut lite med Challe.. Vi tog en vända ner till centrum och köpte lite godis, sen satte vi oss på ett mysigt ställe och bara pratade. Riktigt mysigt, men sjukt varmt!


Challe posade gärna med lite godis. Yummie!

ohyes, min namnsdag, woho!

Godmorgon. Älskling ringde mig nyss, snacka om problem han hade asså. Han stog i kista centrum bland alla restauranger, om ni vet vad jag menar, och visste inte vad han skulle ta. Haha, cutie..

Aja, jag kollade på film inatt innan jag gick och la mig. ''Ghost'' blev det igen. Handlar om en tjej och en kille som är tillsammans, sen blir killen dödad och blir ett spöke och så. Den är äckligt bra, men grejen är den.. Att jag kan inte kolla på såna filmer själv. Så det slutade med att jag stängde av tvn, tände lampan och somnade efter en halvtimme. Haha, fan asså..

time after time

Ser ni min nya fina design? I love it! Tack så mycket Rebecca. www.beccibabe.blogg.se, gå in på hennes blogg och kolla. Riktigt bra blogg faktiskt.. :)

Aja, jag tog nyss en skön dusch, så nu känner jag mig superfräsch! Använde hårinpackningen som luktar så sjukt gott, så nu mår mitt hår riktigt bra + att det luktar såååå gott! Nåja.. Kollade precis på tv400 tror jag att det var, och såg att Big Brother (det året som Linda Rosing är med i), massa nice! Så jag fixade en toast och lite te och satte mig och kolla på det..

Nu ska jag läsa alla bloggar som jag brukar, sen så ska jag nog gå och sova. Jag är äckligt trött. Kanske inte är så konstigt eftersom jag och älskling vaknade rätt tidigt imorse, vid nio eller vad klockan nu var.


Tittade runt lite på youtube och hittade Johan..
Kommer sååå väl ihåg när jag kollade på denhär, och hur sur jag blev när han åkte ut. Haha..

yaya

Hej hej! :) Jag har inte varit bra alls på att uppdatera, i knooow! Men vem bryr sig? Jag drog till älskling igår vid sju tror jag. Det var mys! Vi gjorde inte så mycket, mös som vanligt. Sen så åkte jag hem vid femtiden idag. Saknar honom redan! Och igår så snodde jag hans telefon en liten stund och letade bland hans söta egobilder. Jag kände att jag ville ha en ny bakgrundsbild på telefonen. Måste visa, såååå cute han är!


Älskling.. <3

jag älskar dig bebi !


tävling

Jag är med och tävlar i Rebeccas blogg (www.beccibabe.blogg.se) om en ny fräsch design. Hon gör superfina designer, kolla in hennes blogg och se själva! :)


trötter? ya'man!

Nu är jag vaken igen, och jag är fortfarande trött, sjukt ju.. Men struntsamma, nu ska jag hålla mig vaken tills lite senare iallafall.

Jag måste måla om mina naglar nu. Dom har blivit askonstiga. Jag tror inte dom hann torka rikttigt igår innan jag började fixa med annat. För det är massa avtryck, haha. Hett! :)


Hiiiiihi

morrn morrn

Hejsan hejsan, nu är jag vaken då, eller. Ah, jag har egentligen varit vaken sen typ halvsex när älskling ringde och väckte mig. Har suttit och läst lite bloggar nu, och vafan. Alla är Dessie-varning.. ''I know you love me, Im the one and only'' Uuusch, haha. Fyfan! :D Aja, jag kanske ska bli likadan? Ouf! Menmen, nu ska jag nog gå och sova igen..

/ The one and only

madde like !

Justnu sitter jag och lyssnar på min förra favorit. Who can it be? Haha, riktigt bra låt faktiskt.


im wakie pakie !

Nu har jag vaknat igen. Jag gick och la mig för några timmar sen, och nu har jag blivit jättepigg. Ajdå! Jag får väl ta och sitta och läsa lite bloggar och så, sen ska jag tillbaka till min säng! :)

sugtuna

Hejsan.. :) Nu är jag hemma igen. Jag, älskling, Bexx och Alex (tror jag han hette) åkte till sigtuna och skulle bada. Jag tyckte att det var för kallt och hade tänkt banga, men ja. När det är Bexx som bestämmer så slutar det inte alltid som man vill. Jag blev nersläpad i vattnet - bokstavligen. Well well, årets första dopp är klarat iaf, höhö!

Jag tror jag ska ta och duscha en stund, sen ska jag nog gå och sova en liten liten stund. Jag är helt väck eftersom jag var vaken hela natten. How nice..


Jag och Bexx i väntan på bussen

time for a change

Jag behöver en förändring. Jag kollade mig just i spegeln och, ja.. Jag kan inte ha såhär mörkt hår! Så, jag ska nog ha lite ljusbrunare än jag har nu, med lite blonda slingor på det. Hoppas det blir bra denhär gången. Sen när jag får pengar ska jag köpa förförlängning dirr! Inget snack om saken asså..


Ge mig henner hårfääääärg!

darling, im hooome !

Nu är jag hemma igen! Lång väg, men det ska jag inte klaga över.. Igår natt så ringde älskling och ville att jag skulle komma till honom och Tobbsan, så jag åkte iväg. Missade nattbussen på stationen, så jag satt där en timme och vänta på nästa. Missade bussen vid danderyd också, så satt där en timme också.. Suck! Men jag kom fram vid halvsex ungefär, haha. Och då var det sovdags. Sen har det inte hänt så mycket mer. Fan, jag saknar min älskling.. :(

Over and out

shuuuhu

Jag är i vallentuna nu, hos älskling och Tobbsan. Skriver mer sen när jag är hemma! :)

csi och glass is the shit

Kollade nyss på CSI på tvn, fyfan. Jag tycker att det var det bästa av avsnitten jag har sett, och jag har endå sätt rätt så många. :o Greg blev nerslagen av något ''coolt'' gäng. Stackars han och alla andra som blev drabbade. Aja, det är ju inte på riktigt, som tur är.. Apropå tvprogram så längtar jag enormt mycket tills Greys anatomy börjar! Fyfan. Jag vet redan vad som kommer hända i säsongen som kommer, men shit the same.. Måste kolla iaf!

Aja.. Nu sitter jag och äter glass och har någon bra låt på högsta volym, naaaiiz va? :)


ja, så var det

Usch, jag har äckligaste huvudvärken. Inte lika illa som den var nyss, men den är inte rolig asså.. Så jag gick och la mig för ett litet tag sen, men aja. Jag åkte ju ner till centrum tidigare idag. Det blev värasta kaoset på bussen påvägen hem. En familj hade gått på med sin dotter (ca 5 år) och hennes cykel. Asliten cykel, men chauffören flippa totalt. ''Det finns en kedja på cykeln, då får den inte vara på bussen!'' Så började något fyllo bråka emot busschauffören och frågade om han var rasist, och chauffören svarade ja, vilket inte gjorde saken bättre. Suck.. Men det slutade med att familjen fick gå av, stackarna.. Lite onödigt faktiskt, men ja.

Nu ska jag hämta min cola och kirra lite glass, sen ska jag kolla om Jerry Springer fortfarande är på tvn. Haha! Ha det mys. Vi hörs sen, om jag inte har gått och lagt mig igen..


''vi ska på picknick i göteborg''

Nu är jag klar och sådära, så vi hörs sen igen! :)


rise and shine, sunshines

Godmorgon. Nu först vaknade jag, segt va? Jag ska ta och fixa mig strax, sen ska jag ner till centurm och köpa glass, och samtidigt ska jag hämta ut mammas nya rosa digitalkamera, tss. Haha.

By the way så har jag haft dom mest sjuka drömmar man kan ha. Haha, helt sjukt.

-

Attentionwhore..

blä

Jag har tjockt tråkigt just nu. Vet inte ens vad jag ska skriva, jag är heeelt tom på fantasi.. Ouf, vet ni? Jag har fått värsta skavsåret under tungan pågrund av min piercing. Usch vad ont det gör asså. Plus att den sitter för hårt, så jag kan inte ta av den längre, aaajrå!

:$


småbarn är inte min grej ..

Kom hem för en liten stund sen och upptäckte att internet inte funkade, goooosh. Panikslagen Madde? Ohyes.. Haha, men nu funkar det igen, så nu är jag nöjd. :)

Och så kommer Leo här för femte gången typ och säger att han vill ha macka. Sen när jag gör macka till han så slänger han den och säger att han inte vill ha. Fyfan, tur att jag är så snäll. Nu när han frågade senaste gången så ville han faktiskt ha sin macka. Knas-Leo? Ohyes..

dumma !

Shohooo, nu är jag hemma igen. Fan va varmt det är ute asså! Jag skulle åka till väsby och träffa älskling en liten snabbis innan han åkte till Tobbsan. Men när jag satt på tåget så stannade det i rosersberg. Det var nå problem, så man skulle få ta ersättningsbussar ifrån rosers till väsby och sen ta tåget därifrån om jag förstog helt rätt. Men bussen kom typ inte. Så ja, vi hann aldrig träffas. Typiskt.. :(

fandå fandå fandå

Justnu sitter jag och lyssnar på musik och kollar på mina fina rosa naglar, höhö! Fast jag ska ta bort imorgon och göra om igen, fan. Det ser ju förjävligt ut. D'oh! Aja, nu vet ni vad jag gör iaf.. :D

fan va illa ..

Jag höll nyss Leo sällskap när han badade. Slutade typ med att jag var blötare än han.. -.-

Men men.. Eftersom jaginte har något vettigare för mig nu så ska jag följa med Challe ner till centrum. Bättre än att bara sitta hemma. Om älskling hade sagt innan att han skulle sova (!!!) så hade jag kunnat följa med lite vänner ner till steningebadet och rökt vattenpipa och grillat och massa mys. Men men. Aja, vi hörs! :)


ÅHHH !!

Jag är så duktig.. Jag stog och plattade håret i hallen för ett tag sen, sen så gör jag någonting sjukt med plattången, så den smäller och funkar inte längre. Plus att lamporna i halva lägenheten slutade funka. Haha, hur lyckas jag? Gaaad.. Och så tror jag att älskling sover. Måste ringa och kolla! :o *slår nummer* ... Jag sa ju det! Vafan. Aja, vafan ska jag hitta på ikväll då?  suck.......

nice lukt

Nu har jag duschat och fixat mig lite snabbt. Ska ner till centrum en sväng snart. Jag hittade någon hårinförpackning i skåpet i badrummet, fan va gott den luktar! Så nu luktar jag godast! Hahah.. :)

godmorgon sunshines

Jag har sovit sjukt länge idag, men jag orkar inte bry mig, nu är jag vaken liksom. Jag och Bexx åkte hem till hennes kompis Henke inatt. Så vi åkte till kära väsby, letade runt lite efter en röd kiosk. Haha, sen hittade vi den. Och ja, sen så mötte vi upp han, och sen kom hans kompis också.. Så gick vi hem till honom.

MEN JUSTE! På vägen hem till honom så kommer det en bil till oss som stannar precis bredvid oss, och så öppnar dom rutan, så säger nån "Heeeej älskling!" Det var min älskling, som åkte och jobbade natt med Kim! Jag fattar inte hurfan dom visste att vi var där asså.. Haha. :D Men jag blev asglad, och det blev värsta kram-och-puss-kalaset! Sen så åkte dom vidare, tyvärr.. :( Men vi pratade massa under kvällen i telefon! :)

va rätt chill i början. Men det slutade med att det blev bråk, pga Henkes kompis (kommer inte ihåg namnet på honom) flippade över att jag inte ville hålla på med honom. Så jävla onödigt.. Aja, så vi blev utslängda därifrån någon gång i morse, nattbussen hade precis gått, och det var en timme kvar till nästa.

Vem tror ni kommer och räddar mig och Bexx? Jo, Kim. Sjukt snäll! :) Så han skjutsade hem oss till märsta. Så gick vi hemåt. Och så vaknade jag alldeles nyss av att min syster ringer och tvingar mig upp ur sängen, irrriii!



Såhär började kvällen


Schexigt babe!


Sen hade vi riktigt tråkigt när vi väntade på bussen,
så ja. Då gick det hett till!


Det fortsatte ett tag till..


Sen blev det tåget som gällde'rå..


Öh, ja.. Enjoy!


Aja, sen kom vi fram. Då typ.. Satt vi vid datorn, kuuul!


Sötnos Bexx, usch på dom andra! :)


Yaaaa..


Bexx körde värsta stol-dansen, tyfft!


Ja..


Bexx och jag.

Ja, det vart ju en hel del bilder. :)

YAAMAN!

fest nu. hörs sen :D !

centrum för mig

Nej hörrni.. Jag drar ner till centrum en liten snabbis, måste ha nå mer att äta på. Mamma köpte bara aslite godis, snåljåp! Haha, aja. Senare ikväll så hade jag tänkt fixa min header. Är i stort behov av en ny.. :)

lär känna

Bexx! :) Hon är en underbar tjej som man inte kan ha annat än roligt med.. Hon är en av dom som jag faktiskt har kännt längst av mina vänner.. Den ni! Jag kommer ihåg hur vi brukade sitta och leka i sandlådan och muppa oss när vi var mindre, haha. Ja, en annan grej som jag älskar med henne är hennes beteende. Och hennes flippar som hon får om hon inte får sina cigg, ouff! Hon är inte att leka med då asså. haha! :)

Och när jag ändå skriver lite om Bexxilicious så kan jag ju ta och visa ett vdeoinlägg ifrån när vi väntade på bussen ifrån dandreryd, i förrigår. :)



Såååååhär kul hade vi! Och ja, jag vet att jag håller kameran snett. Typiskt!

yes !

Lite utav låtarna som jag spelar nonstop justnu





god morgon sunshines !

Hej på er! Nu har jag lekt massa med Leo. Vi ska vara barnvakt till honom tills min syster kommer hem. Hon ska göra teoriprov, ouf! Hoppas hon klarar det.. :)


kör bara ..

Hej hej. Jag var nyss ute på en prommenad. Jag kunde inte sova, och jag fick så jävla ont i magen, så jag trodde det skulle gå över om man gick ut. Pratade även med älskling en liten stund också, mysmys.

Har förresten tagit bort inlägget som jag skrev innan som ni kanske har sett. Skrev lite too much information där. Men det är sant. Det värst jag vet är att vara osäker och inte veta vad som kommer hända.. Men ja, nog om det. Imorgon (lite senare idag) tänkte jag slänga upp lite låtar som jag inte kan sluta lyssna på justnu. Det var någon som kommenterade och bad mig göra det, så why not? :)

massa bilder från imorse !

Hej hej! Nu är jag hemma igen, pheew.. Jag och Bexx åkte ju till vallentuna inatt. Vi tog tio över två bussen härifrån, gissa när vi var framme? halv sex! hata nattbussar.. Haha, aja. Det var värt den långa tiden iallafall. Vi kollade på scary movie 2 tror jag den heter och shottade (stavning) . Haha, jag och filmnamn asså..

Aja, sen gick vi och la oss vid halv sju eller åtta imorse. Och jag som hade planerat att sova länge, men neeeejdå. Vi blev väckta av att Tobbe säger att det är dags att gå upp. Klockan var bara två! :( Haha..

Aja, blev lite bilder igår (eller.. ja, imorse) som jag kan bjuda på! Det blev inte sååå många, så jag lägger in allihop!


Tobbsan och Bexx


Älskling


Finaste Bexx


Emh.. Ja, somsagt så bjuder jag på alla bilder.
Tillochmed fula! :D


Bexx och jag


Bexx, jag, Älskling, Tobbsan. Inte för att det syns,
men vi alla är med.. :D


Jag och Älskling


Jag och Älskling


Tobbsan och Bexx


Tobbsan ville inte va med tror jag. TOO BAD!


Tobbsan och Bexx

Okej, det blev en hel del bilder iallafall. Enjoy! :)

vallentuna, here we come !

Haha, ändrade planer! Jag sitter hemma hos Bexx nu och väntar på att hon ska packa allt som hon behöver, sen ska vi hem till mig och packa lite också. Sen ska vi dra vidare hem till Tobbe, där Tobbe och älskling är. Så ska vi sova över dära. Massa mys! :)

i've got to touch you right now

Blev inte så rolig filmkväll, för vi hittade ingenting att titta på. Så den filmkvällen var inte långvarig, haha. Aja, jag ska nog ta och lägga mig om en liten stund. Tänkte sätta på någon film på tvn och vänta på att älskling ska lägga sig, så jag kan ringa honom. :)

Sen imorgon ska jag upp i hyfsad tid, för som det är nu så måste jag oftast tvinga mig själv upp ur sängen. Annars kan ja säkert sova till.. Ja, 19-tiden ungefär. Det är inte bra alls alltså. Aja, imorgon ska jag äntligen få träffa älskling. Jag saknar honom så sjukt mycket! Vi har valt att inte träffa varandra lika ofta som vi har gjort, för vi behöver sakna varandra. :)

Oh, Bexx undrade om jag vill gå ut med henne en liten stund nu. Så jag ska möta upp henne om fem minuter. Vi hörs imorgon, om jag inte har sömnproblem och skriver ett litet nattinlägg. Nattinatti!



filmkväll med syster

Nu ska jag och Challe ha filmmys. Mamsen skulle vara med egentligen, men hon är nere hos grannen. Så hon dissar oss, hah. Men vi ska iallafall fixa lite toast och juice nu så vi har något att smaska på till filmen.

Så jag hör av mig lite senare när vi är klara. :)


hemma igen






Ja, såhär kul hade vi i centrum. :)

well well

Jag har försökt nu iallafall, vet inte vad mer jag ska göra.. Orkar inte tänka mer på det nu. Jag och Challe ska ut nu iallafall.

snutte

 



Vill bara påminna dig om att jag älskar dig över allt annat, och att jag saknar dig älskling. <3

im the worlds greatest

Idag har jag har varit riktigt duktig faktiskt. Gick och la mig tidigt imorse och vaknade vid elva, fixade mig och åkte ner till centrum. Såg lite folk där nere som jag känner som jag snackade med ett litet tag. Sen så drog jag till willys, så ringde jag älskling och ville prata med honom, men han ville sova. Så ja, jag lyssnade på massa musik och shoppade frulle. Så ja, nu ska jag ut med hunden en stund, sen ska jag äta. :)


beroende

Låten jag spelar om och om igen. Beroooooende!


thats right

Nej hörrni. Mitt humör börjar bli lite dåligt nu, så jag ska nog gå på en prommenad ett tag. Skriver nog lite senare, annars så hörs vi imorgon.


"När en tjej säger att hon verkligen älskar dig;
Så kan ingen i hela världen älska dig mer än hon."
Glöm inte det..

färgning nummer 2

Nu håller mamsen på att blanda mina nya hårfärger, så nu får vi hålla tummarna på att det blir fint! Hooho, och jag ju någon minut på mig att bli klar hära, så. Eftersom jag inte har något vettigare för mig, så kan jag ju faktiskt göra denhära tråkiga lilla mobilgrejen. Fan.. Nu måste jag leta upp mobilen också.. *Letar*


Gå in på kontaktlistan. Håll in knappen som går neråt och stanna efter en stund! Fuska inte!
DETTA HÄNDER DIG UNDER EN FEST:

Du går dit med: Chippen
Du är där med: Emil
Du dansar med: Frosty
Du kramas med: Jennifer
Du hånglar med: Kim
Du går hem med: Majo
Du somnar med: Mormor - wtf?
Du har sex med: Stephanie

Myspelle! Aja, nu skriker mamma på mig att jag får ta och komma någon gång. Hihi, jag skriver sen när jag är klar! :)

cute !

Yeii! Nu är Challe påväg ner till centrum, hon ska köpa nya hårfärger till mig. Wohoo!

Åh.. Inatt hade jag värsta sömnproblemen. Jag somnade inte förrän fem imorse typ. Jag satt och läste en bok för att bli trött, men det funkade inte. Den var för bra för att bli trött av. Haha, så ringde älskling också. Så söt han är! Ja, så vi pratade en liten stund. Sen la vi på, och då först kunde jag somna. Med andra ord så kan man säga att han är mitt sömnpiller. Haha, aja. nu har jag ingenting mer att skriva om.

en trött madde

Nu har jag färgat klart håret för idag. Det skiftar i grönt dock, suck.. Aja, imorgon har Challe lovat att hon ska åka och köpa mer färg till mig. Så det blir nog brunt imorgon, hoppas jag iallafall. Bjuder på en bild, svartvit och ful. Men den får funka för tillfället.

Nu ska jag gå och joina Arne. Nattinatti!



baby, now i need to hold you tight

Lala, nu sitter jag med färgen i mitt kära hår. Det ser asmörkt ut, noo!  Men det blir nog bra, hoppas jag.. Jaja, medans jag sitter och väntar så lyssnar jag om och om igen på denhär låten. Sjukt fin låt. Jag tycker om den.. :$



glass + hårfärgning

Ouf! Jag ska ta och färga håret nu. Hoppas det blir bättre än det är nu. Och eftersom mitt hår är så slitet så köpte jag en hårinpackning också. Nice! Aja, tänkte börja med att färga det mellanblondt, sen om det blir för mörkt så ska jag sätta i lite ljusblonda slingor i det.

Aja, jag och Challe gick runt inne på willys och irriterade alla som var där. Vi försökte låta som ugglor, och vi gav inte upp förrän vi klarade det! Haha, och när vi väl klarade det så firade vi med glass, yummie!



ouf, vilket val

Hej mina små kycklingar! Nu är jag hemma igen. Blev en snabbis till arlanda iaf, skönt att få det avklarat!
Yaya, nu har mamma beställt mat. Så det är käk-time!

Juste, jag hittade två hårfärger i badrummet nyss. Mellanblonda, ska man kanske ta och färga? Jag ska ta och tänka på saken. Tänk om det blir heeelt missfärgat, och ännufulare än nu? Oh my, vilket svårt beslut. Jag ska ta och prata lite med älskling sen om det, och kolla vad han tycker! :)

yes sir

Hejsan hejsan! Jag ska strax börja fixa mig, sen ska jag kanske joina min syster och hennes man. Dom ska åka till arlanda ett litet tag och om jag följer med så kan jag passa på att köpa dendära speciella saken som jag har letat efter ett tag nu. För jag vet att affären jag söker finns på arlanda! Men ja, det är somsagt bara om jag orkar. Jag har egentligen inte lust med någonting just nu, men jag kan inte bara sitta här och inte göra ett skit.. Right?



Lala, jag bjuder på en gammal bild.
Bloggar utan bilder är det tråkigaste som finns!

everything i do, i do it for you ..

nu ska jag gå ut med hunden på prommenad. hoppas jag blir av med min äckliga huvudvärk på samma gång. yaya, vi hörs.


4 månader


jag älskar dig..

fandå ..

älskling ringde precis&sa att han är påväg hemåt nu, &jag ska möta upp honom i väsby trorja det var. ''hoppas du har fixat dig&så?'' jaaaarå, jag sitter bara helt nyduschad, osminkad&i pyjamas fortfarande. gaash. nu ska jag slänga på mig nå kläder, föna håret, sen platta det, sen ska jag sminka mig. hinner jag? i hope so..

städ-madde är framme

nu är jag hemma igen, var precis ute på långprommenad med hunden. lika jobbigt som vanligt, men om jag fortsätter gå på mina prommenader med henne så kommer jag säkert få aaaasstora muskler, hett va? haha, naej..

yaya, jag ska ta en dusch nu, sen ska jag ta&städa på mitt rum hade jag tänkt. det är lite hej-kom&hjälp-mig-men-ingen-kom-varning på mitt rum just nu. så det skulle behövas! :)


grannfejden

uuuusch vad jag hatar grannarna som är utanför just exakt precis nu! ett gäng som är högst 13år, som tror att dom äger hela märsta. &går man förbi dom ensam så ropa dom hora&allt möjligt efter en, men om jag går med challe så är det knäpptyst, haha.. hm, knas. kan iofs bero på att challe flippade totalt på dom när dom kallade henne fjortishora förut, hon skrek typ att dom skulle passa sig jävligt noga&att om det inte passade så kan dom åka hem till sina hemländer, oops! hon menade iofs inte det hon sa, men efter att hon sa det så säger dom inte ett ord till henne, haha. lite kul! aja. nu ska jag dra ut på en liten prommenad nu. undrar vad man får höra för ord idag då, haha! :)


filmdags igen då

ouf! jag satt&rotade lite i en låda med saker som jag ska slänga, eller. som jag har tänkt slänga länge, men aldrig orkat. - det är en rätt stor låda, heee..

ja, så hittade jag filmen ''balto'', aw! jag kommer ihåg hur mycket jag älskade den när jag var liten. den&en annan film om tvättbjörnar var mina absoluta favoritfilmer. så, ja. nu måste jag kolla på den igen, bara för att den väcker så söta minnen!


balto (hunden)&den tjocka isbjörnen nere i
vänstra hörnet är dom sötaste i hela filmen! (:

jobbigt värre

äntligen hemma igen. jag orkade inte att hunden drar som en jävla idiot, så jag drog till någon hundrastgård eller vad det nu heter, så lät jag henne springa löst. herregud, det är helt sjukt hur stark en hund kan vara?!


anyway, nu är jag hemma igen&jag sitter&letar folk som vill hitta på något idag, men alla ska på fester hos folk som jag inte tycker om, är i kista, stan, eller så pallar dom inte. kuuul, jag kommer ruttna här hemma. äsch, nu sitter jag iallafall&väntar på att challe ska komma hem ifrån centrum, jag har beställt med mig lite cola hem. yummie! medans ska jag nog dunka lite mera musik.

maddes favvo

 
den ska spelas hööööögt! :)

yaya, rubrik ..

godmorgon! :)
jag vaknade alldeles nyss, &det första jag gjorde var att ringa älskling&prata lite med honom. såååå söt! jag funderar på att gå&sova lite till, men jag är inte så trött längre, så jag skippar nog det. mamma bad mig precis gå ut med hunden, så då blir det väl en liten prommenad med hunden&lite musik antar jag.



assöt, men hon drar som en idiot..

filmmys

nu är jag tillbaka här igen. jag har fixat lite mys i vardagsrummet. fixat fram lite godis&juice + att jag har tänt lite ljus på bordet, så nu är det bara filmen som fattas. måste bara kolla klart på dr 90210 på ''E!'' det är en tjej som ska plastikoperera sig, men hon är rätt nojig nu. så jag ska kolla hur det blir. sen efter det så ska jag hyra film. vet inte vad det blir för film än, det får vi se helt enkelt.


don't hold back, just let it go



yeye, nu sitter jag&lyssnar på lite nice musik, ska ta&hyra film lite senare hade jag tänkt. men det gör jag när dom andra har lagt sig, orkar inte med massa mer tjaffs. så det är bäst att hålla sig här inne medans. yaya. imorgon ska jag&mamma ringa runt lite&leta upp en viss person.

hör av mig lite senare igen, innan jag hyr filmen.


hemma igen !

home sweet home.. äh, nu är jag hemma. tänkte bara skriva lite snabbt innan jag startar filmen. jag ska ha mys i mitt rum hade jag tänkt. jag ska äta pizza&kolla på filmen 'ghost', ouf! har ni sett den? den är assorglig.. har jag för mig iaf? haha. jag har inte sett den på aslänge, men så hittade jag filmen inne i mitt rum nyss, naaaiz!
så, ja. nu vet ni vad jag har för mig. hoppas ni har det lika mysigt som jag. :)



nice där

hejsan. :)

nu sitter jag&väntar på att älskling ska bli klar. sen ska vi dra iväg. han ska till robin tror jag det var, &jag ska hemåt. vet inte riktigt vad jag ska hitta på senare. men någonting får man väl hitta på. kanske åker in till stan. skulle ju dit igår för att köpa en speciell grej, men affären va stängd. så, ja. då kunde jag inte köpa den. tuuuusan!

5/5 TOASTERS :D

hejsan! :)
nu sitter jag hemma hos älskling, han är söt.









hihi, aja. vi höres!

fuck'yall

sådär. nu har jag fixat klart mig&så, så nu åker jag&challe in till stan en liten stund. vi hörs!


oh my gööd !

ni vet när man lyssnar på en låt, som är asbra. så kan man inte sluta lyssna, sen sätter den sig på hjärnan, så man går runt&sjunger på låten omedvetet? ohyes, det har hänt mig många gånger, &det hände idag igen! asirriterande.. jag hörde Daughtry - Over You på någons pa, sen så sparade jag låten&skulle bara lyssna liiiite på den. men det går inte, jag kan inte sluta sjunga på den jävla låten nu! haha, fan va jobbigt!


kista&blabla

godmorgon sunshines!
igår var jag på bio i kista med sandra&älskling. vi skulle ha kollat på baksmällan, men sandra hade tydligen bokat biljetter på fel biosalong, yeii! haha. så vi kollade på ice age 3. den var faktiskt riktigt rolig.. :D

yaya, sen så åkte vi hemåt igen. jag skulle egentligen ha sovit hos älskling, men hans mamma ska gifta sig idag (yeii vad roligt, grattis på de! :D) så det går ju inte. (:

aja, nu ska jag äta frukost. så vi får höras senare.
tjingeling!

ny design, euuw !

hej på er!

jag vet vad ni tänker, usch på min design. men jag tröttnade så jävla hårt på min ''emo-esign'' som jag hade innan. kände att jag behöver lite mer rosa i bloggen! :) så nu får det helt enkelt se ut såhär tills jag orkar ändra igen. det ser tråkigt ut, i know i know..

jag&sandra ska in till stan om ett litet tag iaf. jag måste köpa en ny plattång, sen ska jag bjuda sandra på fika som förlåt för att jag ringde&väckte henne&tvingade henne att följa med mig.

sen efter att jag har varit inne i stan ska jag hem&fixa mig lite. sen lite senare ikväll så ska jag träffa älskling! :)

usch !!

bara jag som vaknade imorse&fick värsta paniken eller? först kollade jag ut&såg att det spöregnade, ''mys'' tänkte jag. men sen så hörde jag att det åska också.. inte lika mys. usch, hatar åska. så jag gömde mig under täcket&väntade på att det skulle försvinna, haha.. (a)

menmen, nu är vädret fint igen&jag ska ta en dusch, sen ska jag ta&äta lite frulle hade jag tänkt. tjingeling!

långt inlägg , ohhhh !

ska snart dra mig mot sängen tror jag, även fast jag inte är riktigt trött ännu. men innan ska jag prata i telefon med älskling! :) mysigaste liksom.. men ja, idag har det varit rätt varmt, som ni kanske har märkt, hah. så jag satte mig ute på balkongen&solade idag när jag vaknade. när jag satte på mig mina shorts så såg jag värsta blåmärket på mitt lår. så kom jag på vad det kom ifrån.. äääälskling? du får ta&sluta bitas nu.. -.- vafan, det är asstort. hur stora tänder har du liksom?! haha.. aja.

efter att jag hade solat så åkte vart jag asgodissugen, så jag åkte ner till stationen. men jag köpte inte godis, utan vindruvor. nya drogen! det är rätt coolt. jag har typ levt på godis&snabbmat hela sommaren nästan. men ändå så väger jag nåt kilo mindre nu än i början av sommaren. vågen är min bästa vän! okej, nu ljög jag.. aja, nere på ica var iallafall kinell himself, av alla människor. fan, jag springer på honom lite överallt. lite läskigt. vi sa hej lite snabbt, sen sprang han till sitt tåg.

aja. nu hör jag reklamen på kanalen ''E!'' om michael jacksson igen. jag tror fortfarande inte på att han är död, lalalala.. :D


oh gosh. måste förbi centrum imorgon&köpa hårfärg också.
om jag orkar.. fin utväxt liksom?! uuuuuuusch!

i can do it !

jag har precis gjort ett löfte! ni får inte veta vad det är, men om jag klarar det, en heeel månad (vilket jag ska!) så.. kanske jag berättar, men bara om jag klarar det! :) ohh, nyfikna? :D

vettni vad ?

efter att ha bloggat sen i 7an/8an, så känner jag att det inte är lika kul längre. så, jag kommer inte uppdatera lika ofta som jag har gjort förut. lite då&då kommer det bli istället.


<3


nu vet ni varför ..

måste bara berätta, för alla er jag har betett mig illa emot. jag har varit mig askonstig den senaste tiden, i know. men det beror största dels på mina tabletter, biverkningarna är inte dom roligaste. jag kan vakna upp&vara hur glad somhelst, men i nästa sekund få utbrott över småksaker. dom som har fått tagit mest skit är min familj, &min pojkvän också för den delen. - dom som jag älskar mest av allt. helt sjukt, men jag ska förbättra mig. förlåt.

mjauu !

nu har jag fixat iordning mig&så, så nu ska jag dra iväg&träffa älskling.. mys va? :D jaaaa! men vi hörs senare när jag kommer hem. :)

wakie pakie !

tjux flux! nu har jag vaknat&jag kan inte somna om igen, så. ja, jag skrev ingenting i bloggen när jag kom hem inatt, men jag hade äckligaste huvudvärken, så jag gick&sov på engång. så ja, men vi hade en mysig picknick i centrum istället för sätunaparken. vi orkade inte gå dit bort, sjukt långt ju. hah! aja, efter picknicken så träffade vi sandras pojkvän&nåra till, så gick vi hem till sandra&spelade bluffpoker. jag fattade ingenting, men när jag väl spelade så kom jag på andra&tredjeplats, när vi var typ sex pers som spelade. jag är rätt duktig alltsåååååå. cred till mig!

aja, sen så gick vi vidare till någon skola&satt på ett tak, hihi, mys! tog rätt lång tid att komma upp på taket, men där man skulle klättra upp satt det en spindel, så jag stog&väntade på att han skulle krypa iväg&dö, heeheee..

&ja, sen gick jag hem runt halv tolv&var hemma efter en halvtimme ungefär, mycket chillig dag. :)


picknick för fücken säken!

sandra :)



sandra&hennes pojkvän peppe. :) jag skulle ta en bild på dom,
&sådär blev deras pose. fast dom var inte stilla, så det blev suddigt. :(


sandra&peppoooo


där uppe satt vi&scheeekte!

RSS 2.0