chillbastning

hej på er. :) jag ska ta&börja fixa mig nu, sen ska jag dra mig till brottby där robin hood bor, så ska jag träffa honom&älskling! :D vi ska baaasta.

om dom kommer spela massa spel sen, så kommer jag nog sno åt mig en data eller något. så vi kanske hörs sen gullnosar! :)

sommarn är här babe!

vääärsta varmt ute nu asså! jag challe&mattias gick ner till centrum&köpte cigg till mattias&cola&sådära. sen så kom vi hem, så bjussa mattias på mat. vad tog jag? .... kycklingsallad! :) massa yummie! sen så har jag haft hicka hela dagen. asirriterande! allt som man säger ska hjälpa, det hjälper inte! haha, jag prövade till&med att stå upp&ner (har hört att det ska funka..), challe skrämde mig, men det slutade med att jag spottade på henne, haha. jag blev rädd. :$ sen så försökte jag hålla andan. fyfan asså! :o


''om jag skulle få välja, så skulle kycklingsallad vara min sista måltid i livet!''

lista

1. En dag du minns



2. En bild som väcker känslor



3. En plats du saknar
- saknar platsen, inte något annat!



4. Någon du litar på



5. Någon du saknar



6. Någon som betyder mycket



7. Någon du tycker om



8. Någon du vill träffa




9. Någon du tycker är söt - schönaste schön!



10. Någon du tycker är snäll




11. Något du vill ha. - den dagen tbx. :$



12. Något som får dig att gråta
- den har jaaag ritat *stolt*.. emh, det är en spindel by the way.




13. Dig själv nyligen



14. Dig själv för längesen



15. Dig själv som lyckligast,



16. Den du senast fick sms av




17. Den du alltid har roligt med,



18. Den sista bilden på mina mottagna filer,


madde får flashbacks!

haha, värsta minnerna! jag hittade denhär låten nyss&daaaamn. vi hade denhära låten som uppvärmningsdans i nian på våran produktion, hahaaa. minnen minnen.. :')



baladalidila

hej på er. jag sitter&väntar på att min älskling ska bli klar så vi kan åka någon gång. jag sov över hära inatt, vi har kollat på filmer&sådära. massa mys! :) så jaaa.. vet inte vad mer jag ska skriva. vi får höras senare helt enkelt. :)

wakie pakie

godmorgon. :) jag blev alldeles väckt av att älskling ringde mig, hihi. så söt! aja, nu sitter jag&challe hära&försöker vakna till. dethär är inte våran tid på dygnet helt enkelt. aja, nu ska vi fixa oss&så, sen så ska vi hitta på lite saker. sen ska jag dra till min älskling, äääntligen! :)

typ

gahh. jag har precis kollat på filmer med familjen. massa mys! speciellt när alla är samlade. eller, nu var vi ju inte alla. lena fattades, men annars var vi hela gänget. det är inte ofta det händer numera liksom. aja, jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu. funderar på att bara gå ut&gå. behöver bara få gå ut&ta luft&bara.. gå ett tag liksom. aja,

vi hörs..

ord jag aldrig tröttnar på att säga till dig ..



jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig!

whats next?

nu är jag hemma igen. jag&min bror åkte&köpte massa godis&läsk, eller. ah, jag gjorde inte. han gjorde.. fattar inte hur han kan vara så jävla liten som han är asså, han äter som tre hästar tillsammans, heeelt sjukt asså! :o

aja, nu ska jag äta någonting, känner att jag börjar få huvudvärk. så det enda sättet för mig att bli av med huvudvärk är att äääta. fuck huvudvärkstabletter, skiten funkar liksom inte.. :o

mitt i natten ba!

godmorgon! :) vad gör jag vaken nu liksom? jag sitter&väntar på att mamma ska komma hem, sen ska jag få pengar, så ska jag ner till centrum en liten snabbis. sen så ska jag åka hem till min älskling, &därifrån ska vi åka&möta oscar. sen ska vi in till stan. :) vad vi ska göra där har jag ingen aning om, fattar inte ens varför jag ska med. men aja. (: sen efter stan så ska jag&challe åka till stationen&hämta våra pengar från annakarin, yeeey!

nu ska jag fixa lite juice&mackor, sen ska jag fixa mig. vi hörs sen.

låååång dag!

hejsan. :) idag har det varit massa som har hänt, eller.. egentligen inte så mycket, men det känns mycket. jag vaknade iaf vid elva&tog en dusch. sen så gick jag challe&matte ner till centrum&köpte massa frukost, yummie på det! :) sen så käkade vi&så, sen så åkte jag&matte upp till arlanda stad&shoppade lite. han behöver lite nya kläder. så jag skulle hjälpa honom, men ah.. hans&min stil är heeeelt olika. han gillar dendära hiphopstilen, medans jag gillar lite mera märkes-gay-stilen på boysen. haha, heeelt olika. :o

men jag hjälpte iaf honom lite.. strumporna kom vi överens om, haha! :o sen så köpte jag en tubkjol eller tubklänning eller vad det nu heter, glömmer alltid bort.. men aja, nu har jag en sån iaf! :) skulle ha köpt två stycken, en svart&en rosa, men.. den rosa fanns inte i min storlek.. :(

aja, sen så bjöd brushan på donken, sen så åkte vi hem. när vi kom hem så började vi snacka om filmer som vi såg när vi var små. han berättade för mig att jag älskade någon film med tvättbjörnar. jag fattade inte vad han snackade om, men sen när ni hittade filmen&kollade på den så kom minnena tillbaka. haha, faaan. jag kommer ihåg nu när jag tänker efter hur många gånger jag kunde kolla på dendära filmen om&om igen, nonstop. helt sjukt, haha. menmen.

ja, det var väl lite om min dag. imorgon så vet jag inte vad jag ska göra. mer än att jag ska hämta pengar hos annakarin efter att vi satt barnvakt två gånger förra månan. vad blir det liksom? typ, ingenting? well well.. kan ju köpa nytt smink iaf, puder (som inte är för brunt, som challe är expert på att köpa till mig.. -.-)

oh crap, va långt inlägg. :o nu ska jag iaf be mattias kolla på filmen med tvättbjörnarna med mig igen, hihi. ha en trevlig kväll!


svar på kommentar

Postat av: Erika

Dagens fråga : Har du hund ?

2009-05-25 @ 18:48:23

njae, jag har haft hund. vi var tvugna att lämna iväg våran senaste hund (emma) till min syster. det är egentligen hon som ägde emma, men vi hade henne här hemma för att lena inte hade någonstanns att ha henne. så nu har hon tagit tillbaka henne. sen så har jag haft en egen hund också, heike (kallas bacon ;D) men han blev askonstig efter han&emma fick valpar, så han fick flytta ut på landet. :)


if life doesn't go right, go left ..

godmorgon. nu först har jag vaknat, assent somvanligt. kan bero på att jag somna så sent igår kanske, smaaaart jag är! jag vet inte vad det är, men jag har sjukt ont i halsen, inte så mys! aja.. när jag gick upp idag så sprang challe runt&hade värsta paniken. haha. hon har fått en fästing! :o jag tror inte jag har haft fästingar på flera år. najs va? :D

aja, nu ska vi typ fixa oss, sen ska vi åka till sugtuna&fira min systerson leo som fyller 2 år idag. stooor leo! :)

hahaaa!


svar på kommentar

Anonym om den du!:
du passar både i blondt & brunett :O tur de! :D
skit3vlig && fin blogg :))
ladda upp fler bilder på dig som brunett? :)
puss kram

naw, tack så mycket. :) klart jag kan bjuda på lite bilder! :)



eenjoy! :)

mysmysmys!

hej på er. :) nu är jag tillbaka här igen. jag var ju vaken hela natten inatt, som ni kanske har läst. sen vid elva imorse så typ somnade jag stående nästan, så trött var jag. haha.. så ah, jag&challe gick&la oss&sov. sen vaknade jag vid tretiden ungefär&kollade på telefonen, så hade jag sju missade samtal&en del sms. :o poppis! hihi.. nejmen, det var min älskling som hade ringt sa han. så när jag vaknade så ringde jag upp honom, &då sa han att han var påväg hem till mig. värsta överraskningen, jag äääälskar överraskningar! :) så jaa. han kom hit, så låg vi&mös i några timmar, sen så skulle han åka hem till tobbe. damn va jag älskar min pojkvän! :)

yeah yeah

jahaja. jag har fortfarande inte sovit, inte challe eller mamma heller. vi har suttit&kollat på tv&pratat. sen har vi även hunnit shoppa ur en tidning, nya skor&tunika&grejs till mig. me like! haha. men nu öppnade solariet vid oss för ett tag sen, så jag&challe ska dra&sola lite, hörs sen babes!


lite om moi

Hur många gånger har du varit kär: två gånger
Favoritgodis: choklad
Coolaste stad du har besökt: ingen stad är lika cool som schtekholm
Action eller Skräck? skräck
Vill bli när du var liten: veterinär, haaaa.
När fick du din första kyss: hahahaaa, ja ni. vet inte riktigt för hur många år sen. men robert tog min kyss-oskuld iaf.
Vad är du beroende av: min pojkvän, familj, vänner&kebab. :$
Dagens roligaste händelse: pizzerian idag. dom som jobbar där är lite småkul..
Dagens tråkigaste händelse: ingen träff med älskling.
Dagens humör: massa glad!
Vilka TV-program följer du: the hills (när jag kommer ihåg) hah, sen följer jag inte så mycket mer..
Vad gillar du mest med dig själv: jag vet inte riktigt..
Vad gillar du minst: har komplex över vissa saker
Vad är det roligaste du vet: typ skratta tills man gråter är rätt kul, haha.
Har du något motto: "Man blir inte tjock på en dag"
Hemlig hobby: jag brukar samla på sniglar, busigt va?
Har du någon piercing: tungan&4 i öronen. har även haft i naveln, näsan, över&underläppen. den ni!
Vad ångrar du: en del saker. men man lär sig av sina misstag.
Vad önskar du: att någon typ skulle köpa en trisslott till mig med en vinst på 5 miljoner, skulle inte sitta fel!
Vad klarar du inte dig utan: min älskling&smink
Vad gör du helst en vardag: umgås med folk
Vad gör du helst en lördagskväll: helst? umgås med min pojkvän.
Drömjobb: mja, jobba i kläd/sminkaffär eller något sånt. skulle va skoj. :) 

thats life bitch ..

hej på er. :) jag har sjuuukt tråkigt&jag är alldeles för pigg för att kunna sova nu asså. jag vet inte vad jag ska göra! :o och om jag går&lägger mig nu så kommer jag inte vakna förrän aaaassent imorgon, så ah. jag håller mig nog vaken inatt i guess. aja, bjuder på en bild på mig&min söta lillasyster. cuuute!


den du!

hej på er gulliga små saker! :) jag vaknade för ett tag sen, jag har sovit waaaay för länge. men det är bara föratt jag snackade i telefon med älskling så sent! :o aja, men nu är jag vaken iallafall. jag har precis tagit en dusch&käkat lite frukost. så nu tänkte jag ringa&väcka ääääälskling. men jag känner mig så elak när jag gör det, men.. ääähhh. jag gör det iaf! :D

vi hörs senare folket. :)


koooolla va gammal bild. eller, så gammal är den egentligen inte. men det var ju ett tag sen iaf. (a) mitt hår.. :'/

så är det liksom

hej på er. nu är jag hemma igen. jag&challe tog en prommenad till coop nyss&köpte lite smaskigt godis. fast nu är vi lite sura föratt vi glömde att köpa glass. menmen, vi har ju cola, chips&choklad. så vi klarar oss nog! :)

aja, när vi gick hem så kom det två småpojkar som var lite desperata. haha, dom va lite roliga. P10, haaa. aja. nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra. vi ska väl svulla nu, sen.. får vi se! :)

untz untz

nu är jag hemma igen. när jag kom till märsta så mötte jag upp challe&lilla leo, så gick vi på en liten prommenad. massa mys! men det var så sjukt varmt, så vi orkade inte gå så länge, hah. nu håller mamsen på med mat, men jag är fortfarande inte hungrig, konstigt nog. aja, nu ska jag leka lite med leo. hörs sen! :)

yeho

haha, sååå länge klarade jag mig utan min kära blogg. :o jag har ångrat mig. anyway, jag är hemma hos min älskling nu, vi ska strax dra. han ska spela fotboll&jag ska hem&äta kycklingsallad. :) jag kom hit igår vid tio på morgonen . vi typ somnade direkt, sen vaknade vi på kvällen, så kollade vi på film, sen somnade vi om igen, mys va? haha, snacka om att jag är världens piggaste! :) jahaja.. jag kan ta&skriva mera sen.

ha det gött, igelkött! :)

hejdå blogg

yes, ni såg rätt. funtar påatt lägga ner bloggen.

läskiga unge ..

hej igen. nu har jag&challe suttit barnvakt igen, phew.. vi satt&lekte lite med thindras bokstäver-kakor. hon gjorde massa ors&ville att vi skulle säga hur man sa orden, så gjorde hon massa ord&vi uttalade dom.


så gjorde hon dedär ordet&sa ''hur uttalar man dehäääär då?''
jag&challe blev fan rädda. :o haha, klockrenaste!

aja, så kom jag&challe hem. så gick vi&köpte en pizza som vi delade på. massa yummie! :)

madde goes hund ?

hej på er. nu kom challe&mamma hem igen, äntligen. jag har varit ensam hemma hela dagen nästan. haha, jag är som en hund. jag hatar att vara ensam, det är det värsta som finns. :o

aja, nu ska jag gå till tvn&joina min gylliga familj! :)

thats life

jag&challe kollade precis på någon film. haha, den va fan rolig. kommer inte ihåg vad den heter iofs, men sjukt bra var den! fan, jag kunde inte sluta skratta. fick typ miljoner av mina kan-inte-andas-för-jag-skrattar-så-mycket-anfall. ni som har sett dom vet vad jag pratar om.

aja, nu ska jag nog ta&sova tror jag. jag är besviken på djurgårn, whatafuck liksom?

massa mys mys mys

nu har jag kommit hem ifrån älskling igen. jag kom hem till honom rätt sent igår, jag tror vi möttes vid tolv eller var klockan var, utanför honom. så vi gick hem till honom, tog en dusch, kollade på film&mös. sen skulle han spela, så jag käkade en glass, sen somnade jag. sen så vaknade vi idag vid fem/halvsex eller vad klockan var. det var massa chill. &jag saknar honom redan. :( fan, han va sådära extra söt, jättegosig eller vad man ska säga, cute va? :)

dumma fan..

godmorgon. :) jag sitter&försöker få liv i toni justnu, men han vill inte gå upp.. haha, vad ska jag göra nurå liksom? äsch, jag ska få upp han. vi hörs senare. :)

aharu, nudå ?

hej på er. jag vet inte vad det är med mig, den senaste tiden har jag haft asjobbig huvudvärk&feber (fast bara på kvällarna) asskumt vafan. aja, nu åker älskling ifrån brottby, så ska jag möta upp honom i sollentuna. fast han är inte där förrän elva, så jag har gott om tid på mig sörrni. :)


hej jag är blekast

sådära. nu har jag kollat klart på programmet&hunnit sola litegranna med mamsen. jag fick pyyytttelitefärg bara, medans mamma påminner om en afrikan, jag hatar att sola med henne! men men, haha. får ta&sola lite mera sen. om det kommer någon mer sol.. :)

nu sitter jag&väntar på att challe ska komma hem ifrån sin dejt, med mitt smink. i need it!

tv&glass

nu när det är reklam på tvn så tänkte jag passa på att uppdatera. :) jag&mamsen sitter&kollar på when Jordan met Peter, det är rätt bra. jag behövde förresten inte åka&köpa smink idag, challe gör det åt mig. haha, tack för det challe!

aja, nu börjar programmet igen, så jag ska ta&fixa lite glass, sen ska jag fortsätta titta.


wakie pakie

godmorgon. jag ska börja fixa mig strax, sen ska jag åka till sollentuna&köpa nytt smink, heeelp. det är slut typ. sen tänkte jag gå förbi H&M, fast jag vet inte riktigt när det stänger idag, inte för tidigt hoppas jag.


ere fest eller ?

sådär. nu har vi kollat klart på filmerna, den första filmen kommer jag inte ens ihåg när jag tänker efter? :o den andra filmen hette typ ''the day you die'' eller något sånt. en rätt läskig zoooombiefilm. nu funderar jag på att sova, även fast jag inte är trött. hm, aja. vi får se vad som händer nu. :)

mysig lördagkväll

sådär, nu är jag hemma igen. jag har varit nere&handlat massa chips&dipp, glass, läsk&godis. nu ska vi fixa allting&hyra film! hoppas ni har en lika mysig kväll som jag. :)

take a chillpill !

hej på er gullnosar! hoppas allt är bra med er? :) med mig är det iallafall asbra. kan inte bli bättre. vad ska man säga? underbara vänner, mysig familj, världens bästa pojkvän. mitt liv är underbart helt enkelt!

jag vet inte riktigt vad jag ska göra. funtar på att dra ner till centrum&köpa glass&göra milkshake (nej, godiset räckte inte). erkänn att det låter sjukt yummie? sitta på balkongen med massa milkshake, ett glas cola&en skvallertidning? oh, det låter lockande! det ska jag ta&göra! en mysig lördagskväll för mig helt enkelt. sen imorgon ska jag sova hos älskling. utan att oroa mig över att det är måndag när jag vaknar upp. sommarlov för mig baby!


i väntan på tåget


jag ber om ursäkt för mitt skratt, fyfan..

candy baby!

jag har sjukaste godissuget justnu. jag har inte ätit lösgodis på aslänge, måste ner&köpa dirr!


rixfm, mysmys

hej på er! :) jag orkade inte uppdatera när jag kom hem igår, för jag hade värsta migränattacken lite senare på kvällen. men ja, det började med att jag åkte hem till älskling, så åkte vi därifrån till stan. mysmys! :) sen när vi kom in till stan så mötte vi upp tonis kompis robin. &tillsammans blev dom de mest negativa människorna på denna jord! :o aja, så drog vi vidare till kungsan, men det var faktiskt rätt tråkigt. så älskling&robin drog efter en timme typ. då gick vi runt litegrann, &jag mötte några gamla vänner&sådära. massa nice! :)

sen så skulle vi hem, ingen av oss pallade vara kvar. så ska vi gå till t-centralen. så kommer det några killar bakom oss. (vi var 4 tjejer. jag, sandra, challe&melissa) &dom kommer fram till oss&frågar om sandras nummer. :o som tur är sa hon nej. sen fråga dom mig, &jag gav dom snea blicken (ohyeah!)&svara nej också. så kommer challe där&ba: hööörrrrrruu, madde har pojkvän! haha. lät kul! aja.. sen så åkte vi tjejor hem till mig. så satt vi här en stund, sen så drog dom hem. så när jag&challe var hemma så gick vi&la oss på engång pågrund av migrän båda två, fyfan.

&jag tog inte några bilder igår, men jag ska kolla med sandra&melissa&challe om jag kan få låna några bilder av dom, så kan jag bjuda med mig till er! :) förresten.. mina besökare har börjat öka en del nu, hur kul är inte det liksom? me like.. :)


sandra&jag, hihi.


söta melissa. :)

snabbis

hallådär gullungar! :) jag håller på att fixa mig justnu, sen ska jag åka hem till älskling. sen ska vi åka därifrån in til stan. mys va? :) rixfm here i come! nu måste jag skynda mig, ska laga lite nudlar som jag ska käka innan jag drar. vi hörs senare! om ni har tur så bjuder jag på lite bilder. :)

wakie pakie

mja, nu är jag vaken&sådära. måste snart börja fixa mig, sen ska vi in till stan. jag vet inte hur länge jag ska vara dära. älskling verkade inte så taggad på att åka till rix fm, så jag vet inte hur det blir med det ikväll. får se helt enkelt.

aja, nu ska jag ta&platta håret. vi hörs senare! :)

jasåjaså


nämen nämen, hitta ju inte liiiite gamla bilder här asså. haha!

Bevis på att du är kär
Du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan.
Du läser personens sms om och om igen.
Du känner dig ibland lite osäker när du är med honom/henne.
Bara om du hör hans eller hennes namn så ler du.
Du kan sakna personen, fast ni precis har träffats.
Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen.
När ni är med massa andra folk så fokuserar du endast på den personen.
Du älskar att känna personens lukt.
Du ler för dig själv när du tänker på honom eller henne.
Medans du läste detta, var det bara en person du tänkte på.

fixar-madde-AB!

måste bara skryta lite om att jag har varit sjukt duktig ikväll. jag har masserat mammas rygg (hon hade jääättteont.. sa hon iaf), sen så har jag tvättat kläder, fixat disken, städat i köket. jag är riktigt stolt över mig själv! haha.. anyway, det är dags för mig att sova känner jag, om jag ska orka upp i tid imorgon. ska ju på rix fm. massa nice! någon annan av er som ska dit kanske? :) som det ser ut nu så ska jag åka med challe, sandra schön, melissa, älskling&älsklings kompisar.

ah juste. idag blir pappa gamling, han fyller 47 idag.. pensionär nästan, hahiho. aja, grattis till honom då..

och en sak till! ni vet tävlingen som jag var med i? ''veckans blogg''? jag vann den. tack gullungar!

svar på kommentar

hur kan du ha bråttom när du ska vara där sex o du gick upp kvart över två om man får fråga? :)
skitnajs o fin blogg fresten!!

svar: haha, det är såhär va.. att jag tänkte inte på att klockan var så lite när jag vaknade, jag vet inte varför. men jag tittade inte ens på klockan, jag fick för mig att den var typ fem.. haha, typiskt mig.. :$ tack så mycket! :)

dagens beroende


tjena din jävel

sådär. nu är vi hemma igen. anna smsade när vi var vid centrum&sa att vi inte behövde komma. så vi gick in på willys&köpte hårfärg&chips. så nu ska jag snart färga håret, &förhoppningsvis så ser det bättre ut imorgon när vi drar till rixfm festivalen. :)

sko-kärlek

jag&challe sitter&kollar lite på www.dinsko.se , maaassa söta skor. vi är kära! så, vi ska kolla runt lite. massa söta ballerinaskor, pumps&stövlar. geee mig! vi ska ta ett litet prat med mamsen när hon kommer hem. måste ha! (a)

madde har bråttom ..

fick precis sms av anna. vi som skulle va lediga ikväll.. -.- hon behövde oss idag klockan sex. så ja. &jag som precis vakna, lite panik för mig, haha.

den bjuder vi på



eftersom att jag&challe inte har något bättre för oss så bjuder vi på denhär.
jag håller alltid kameran så att det blir snett, men det får ni leva med. enjoy!

nu då .. ?

hejsan hejsan! jag har inget videoinlägg att dela med mig av, förlåt. :$ men jag har ingenting att berätta om liksom, så det skulle bara bli ett onödigt inlägg isåfall, &det är väl inte så kul att se? så jag tänkte att jag kan göra ett imorgon eller så, när jag ska iväg&fixa lite saker. så imorgon får ni förhoppningsvis se ett litet videoinlägg. mys va?

anyway, jag satt nyss&åt nudlar med kycklingsmak. yummie på det! fast, jag åt inte ens halva innan jag blev proppmätt, men så kan det vara.. jag tänkte ta&ringa till älskling, men han spelar, så då är det ingen idé att ringa. :) så jaaaa, vad ska jag hitta på? förmodligen så kommer jag hyra någon film eller något sånt. kanske ta en till prommenad? njae, det tror jag inte att jag orkar. aja, imorgon ska jag få pengar av bexx, det kommer nog gå till hårfärg skulle jag tro. sen ska jag ta&leta upp min klädcheck&shoppa lite kläder&smink. ohyes!


ohlala, sommaren är på g nu asså!

thats nice

hejhej, nu är jag hemma igen! jag&challe gick ner till centrum i det überfina vädret. påvägen ner till centrum så såg vi att dom ska öppna ett solarium imorgon, typ fem minuter ifrån där vi bor. :o massa nice! haha, &precis bredvid så är det en pizzeria. så, jag&challe kommer bli bruna&feta isommar, i love it! haha.. aja, jag slänger in en dagens outfit också, så ska jag göra ett videoinlägg om en liten stund - den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge!


cute

hej på er. tänkte börja med att tacka alla som har röstat på mig i ''veckans blogg'', hihi. kul att man får lite röster liksom. :) det var någon som skrev en kommentar om att jag borde göra videoinlägg, så ja. det kanske kommer ett lite senare idag.

like it or love it

nu är jag hemma igen, det var en lugn barnsittarkväll för oss. thindra halvsov redan när vi kom. sen ville hon att jag skulle klia henne på ryggen, sen somnade sötnosen..

nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. jag saknar älskling, jag har inte snackat med honom någonting idag typ. han spelar väl eller något i guess. men om du läser dethär så vet du iaf att jag saknar dig snutte.

jag är förresten med&tävlar om veckans blogg i hennes blogg; http://lundljung.blogg.se/jikiz
så om ni söta läsare känner för det, så får ni jättegärna rösta på mig. jag är nummer 4. (a)


fullt ös, medvetslös

jag ska snart dra&sitta barnvakt igen, eller.. snart&snart, vid sju tror jag vi skulle vara hemma hos familjen bergman (osäker på efternamnet, haha. pinsamt.) jag har saknat lilla thindra sjukt mycket faktiskt. hur jobbig hon än kan vara så är hon sjukt söt. sitter alltid&ritar teckningar till en, gör armband, pärlhalsband. mitt barn ska vara som thindra, haha!

&när vi ska dra dit, så tänkte jag tanka på mitt comviq kompis också. skulle ju göra det igår när jag var ute på prommenad, men när jag började prommenixa så kom jag på efter ett tag att jag gick åt heeelt fel håll. haha, thats life! så ja.. det ska jag göra idag. by the way så måste jag bara påpeka att ni suger på att kommentera. komigen nu, en liten kommentar skadar väl inte? (a)

aja, nu ska jag ta&fixa en sallad&juice, sen ska jag kolla på tv.

ohyes

ohlala, jag&sandra schön sitter&snackar lite om löshår. ge mig! jag ska ta&beställa löshår när jag får mina money honey!


vem bangar på hennes hår liksom?

haha, alltid lika kul ..

Två tjejer ~16 sitter och väntar på bussen.
Tjej 1: Jag har tänkt berätta en grej för dej ganska länge nu...
Tjej 2: Öh, okej. Vadå?
Tjej 1: Jag är gravid!
Tjej 2 (hysterisk): VA? Seriöst? Du kan inte mena allvar, när ska du föda barnet?!
Tjej 1: April april...
Tjej 2 (förvånat): VA? Den här månaden?? Din mage har ju typ inte växt nåånting, du måste kolla upp det där...

jag har typ läst hur många texter somhelst nu på tjuvlyssnat.se , haha, i cant get enough!


ge mig!


så är det..

sådär. nu har jag snabbisändrat min header litegranna. jag tröttnade sjukt mycket på min förra, så ja. det var time for a change! nu är det bara resten av bloggen kvar, yeey! *suck*

aja, jag är på askonstigt humör idag. jag vet inte vad det är med mig? så jag tänkte gå ut&gå en långprommenad, massa mys! så ska jag ta en sväng ner till centrum&fylla på min telefon. mitt comviq kompis har tagit slut nu, så ja. jag kan inte smsa, asirri.. sen ska jag nog gå förbi pizzerian&köpa med mig en kycklingsallad hem, om ingen annan känner föratt hitta på något typ..


trevlans..

jag har feber, halsont&jag saknar min älskling.. kan det bli värre? fyfan.. aja, jag träffade honom igår iaf, &han bjöd på asgod middag. tack älskling! <3

nu ska jag kolla på klart på top model, sen ska jag hitta på något annat skoj tror jag.


lista

Ta fram din mobil och gå in på kontakter och svara på frågorna

Har du kysst nr 78? jennifer - näpp
Brukar du vara med nr 86? jocke karlsson - njet. det var ett längsen. ;o
Gillar du nr 7? bexx - ofcourse! :)
Är nr 28 din bästis? danne - jag vet inte vem det är, så nä.
Är nr 40 en sötnos? emil - förlåt, men nej :$
Älskar du nr 68? hanna - haaaaa, nej! :|
Är nr 109 bäst? kurtan - nehru, men han är snäll.
Har du hat sex med nr 11? brödboden hanna - HAHA, absolut! -.-
Går nr 12 i samma klass som dig? bunn1e - nej
Har nr 33 samma mobil som dig? dennis - ingen aning.
Har nr 18 ätit jordgubbar med dig? chrille - näh.
Är du kär i nr 92? lano - HAHA, skulle inte tro det va..
Är nr 135 en dum blondin? mattias bror - HAHAHA, dum blondin? på insidan kanske..
Har nr 52t att du är dum som en blondin? horjeppe - tror jag inte.
Har du snackat skit om nr 80? kenny - nej han är för snäll föratt man kan snacka skit om han :D
Vad tycker du om nr 100? kim - mja, han är väl snäll.
Har du snöbadat nr 120? linus - nej
Har du duschat tillsammans med nr 142? mjerp - njae. men vi badade samtidigt i kungsans fontän. gills de? :o
Har du sovit i samma säng som nr 4? andy - heeeeelll no! :o
Sista numret är sämst? 920330 - lätt!


me like

jag satt&kollade på butterfly effect på tvn för ett tag sen. det är en film som jag kan se typ miljoner gånger om&om igen. jag tycker att den är asbra. men ah, nu pallar jag inte skriva så mycket mer. jag har fått migrän igen.


mysdag

hej på er. :) idag har jag&toni varit tillsammans i två månader, &det firade vi med biofilm. vi skulle äta på restaurang också, men vi hann inte. så det ska vi göra imorgon istället. massa mys! :) iallafall.. filmen vi kollade på (haunted-bla-bla-någonting?) var rätt bra. men den var läskig. :o fast, heeehee. jag tyckte inte att den var så läskig, jag tror nog att toni var mer rädd än jag, haa. :) han satt&höll om mig medans vi kollade på filmen, så kom det någon läskig scen. det slutade med en fläskläpp för min del, haha. tack älskling! :)

yeey!

min syster sandra ringde nyss&berättade att hon är gravid. omg! :D


<3

två månader idag älskling. dom bästa månaderna i mitt liv, damn i love you toni! jag gör allt för att det kommer bli många många fler månader, för med dig är jag världens lyckligaste! jag håller fast vid vad jag har sagt; jag är din så länge du vill ha det så.
jag älskar dig.


..


mys!

challe är nere i centrum nu&köper massa mys tills ikväll. så jag&mamma sitter&kollar på vänner. hon mår fortfarande inte bra, eller. hon mådde bra när hon åkte hem ifrån danderyd, men nu har hon börjat hosta upp slem&blod. asäckligt.. men ja, vi får hoppas på att det blir bättre.. puss på mamsen! <3


kaos

hej på er. nu är jag äntligen hemma igen! :o värsta kaoset igår.. jag satt&snackade med älskling i telefon vid elva eller tolv på kvällen, så kommer min syster in&skriker att det är något med mamma. :o så jag la på&sprang in till vardagsrummet, &ja. hon hade anfall. :/ hon låg&skakade&ögonen va typ nästan helt vita :s &så blödde hon ur ena ögat. &jag försökte få henne lugn, men det gick inte. &jag kan liksom inte se min egen mamma ligga&se ut så, så jag började storböla, så challe sprang&hämtade grannen&ringde efter en ambulans. fyfan. :/ så ah, vi fick åka till danderyd&sådära. sen så ringde jag upp älskling igen&pratade med honom en stund, så hade han kollat upp vad det kunde vara. så jävla söt! :)

det var tydligen ett epelepsianfall, fan va hemskt det var. :( så ah. men nu har vi kommit hem igen. &mamma mår bra igen. :)

hihoha

ojfan, jag hittade min bror (ingen bryyyshaanbror, utan min riktiga) på pa, vi har inte snackat eller träffats på över ett år, &han är fortfarande sig lik såg jag på hans bilder. :o


haha, kommer ihåg när jag var liten. alltid när jag bråkade med någon så sa jag ''jag skickar min bror på dig!*askaxig*''

seeen köper vi ooost



- veeeem får inte följa med in på systeeeemeet?
- honden katten glassen, honden katten glassen!

HAHAHA!

thats mys

hej på er! :) just nu sitter jag&lyssnar på challes jävla klagomål. dom slutar inte! :o eftersom toni är sjuk idag så kan vi inte träffas, eller. han är tydligen inte sjuk, men han är påväg att bli sjuk, eller hur det nu låg till..

aja, jag&challe ska ner till centrum om ett tag, så ska vi köpa ben&jerryglassar&godis. mys va? sen ska jag ta&färga håret lite mer. silershampoot har fått mitt hår att bli grått, så ah. nu är det grått&orange, hett va? not really.. aja, jag ska försöka ändra på designen ikväll också! jag vet ungefär hur jag vill ha den, så jag ska försöka fixa det..

dumma pengar..

hej igen. :) jag håller på att fixa mig justnu, för jag ska möta älskling inne i stan vid fem. vet inte riktigt vad vi ska göra, men ah. vi hittar nog på något. &eftersom jag fortfarande inte har fått in mitt studiebidrag som tydligen ska komma (?) så fick jag pengar av mamsen. hur kul är det att va inne i stan utan pengar liksom? (a) aja. nu skajag fortsätta fixa mig, så jag blir klar någon gång. vi hörs sen snyggve!


it just wouldn't right without you.

hej på er. hoppas det är bra med er? jag vet inte vafan jag gör hemma? jag har skola nu egentligen.. men jag hade planerat att sova länge idag&ta det lugnt, men jag kan inte sova längre än såhär, så det sög ju.. idag då? jag har faktiskt ingen aning, ingen jävla aning. vilket suger ännumer..

visste ni att

.. jag är jätterädd för spindlar?
.. jag får panik när jag är i små utrymmen?
.. jag hatar att bada i sjöar? (jag får alltid för mig att det ligger döda människor på botten, eller att en haj kommer&äter upp mig :$)
.. jag inte kan gå ut helt osminkad? aldrig aldrig aldrig!
.. jag är rädd för clowner? det har jag varit enda sen jag såg en skräckfilm om clowner när jag var liten..
.. jag hatar min längd? gör mig kortare!
.. jag är höjdrädd?
.. om jag ligger på mage så kan jag få fötterna upp på huvet? ;)
.. jag har haft tandställning?

nu vet ni nio sanningar om mig iaf. (a)

i know you love it

sådärja. nu har jag duschat, fixat håret (som inte går att göra så mycket åt idag. hatar dåliga hårdagar!), sminket, käkat muffins med challe. så nu är jag klar för skola.. (a) jag började iofs för ett tag sen, men ah. see you later!



how nice!

hej på er! :) nu har älskling åkt hem igen, tråkigt! aja. jag kan berätta lite om vad som hände igår som jag sa att jag skulle göra. igår vid tre så kom chrille hit, så vi fixade oss&lite så, sen drog han jag&challe upp till valsta&fixa lite bajs.. sen så kom vi hem igen, men mamma sov. så ingen svarade i hemtelefonen&kunde öppna portkoden. så ja, vi satte oss utanför på gården&käkade chips&drack cola. sen kom bexx, som va deppig. :( så gick vi hem till henne, så bjöd hon på vin&öl, ohlala! så körde vi ''jag har aldrig''-leken. slutade kul, haha! ah, så skulle vi dra till tivolit som ligger en bit ifrån oss, men så får jag sms av älskling som skrev att han sakna mig så mycket så han var påväg till märsta. (a) då blev jag mucho mucho glad. (a) haha, ah. så drog challe&bexx till tivolit i förväg, så gick jag&chrille&mötte älskling. men sen skulle challe&bexx dra på fest i älvsjö eller vart det nu var, &chrille skulle hem. så ah, jag&älskling vandrade hem till mig&kollade på filmer. mysmys! :)







sådärja! blev en hel del bilder där asså.. :) klicka på bilderna föratt få dom större.

så ere

hejhej. jag kom hem för ett tag sen, älskling kom hit också.. :D jag kan berätta mer imorgon, &bjussa på lite bilder också. nu ska jag&toni kolla på filmer. :) ha det massa mys!

thats right!

godmorgon. :) hoppas ni har sovit gott? det har jag gjort iaf. även fast jag gick&la mig vid fem imorse typ så är jag hur pigg somhelst. hm, konstigt. det brukar jag inte. aja, idag då? jag tror att det ska bli grillning, &så ville chrille tha man hitta på något, så ja. jag har en del planer för today. :)

den bjuder jag på!

haha, hittade videon som jag filmade när jag&sara träffade dom två prästarna vid väsby station. vi fick den ena prästen att sjunga när jag filmade, så ah. eenjoy!



haha, ''får jag ta te?'' tyypiskt att man hör det! :$

tråkigt..

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
okej :) men bussen åker ändå till Uthamra? <33

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
billig? (a)

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
var du lika full som mig?

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
hahahah :D du kan göra det åt mig isf :D snälla?

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
hihi,  du skickade många mess igår? :D

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
haha, lugnt :D.

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
du kan börja åka nu älskling :) <33

8. Vad vill du höra mest av allt?
men unge jag som tyckte att du skulle träffa mig haha :)

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
hade älskling de kul igår? :)  <33

10. Din romantiska replik?
du är vaken va?

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
saknar dig med massor :( <3

menåh.. nu är listan slut, nurå? jag sitter hemma hos tobbe&kollar på när tobbe&älskling sitter&spelar simpsons.. :o kuuuuuuuuuuuuuuuuuuulfan..

RSS 2.0