sista inlägget från 2008

sådärja. sista inlägget för dethär året, ojoj! sorgligt? nej, det kommer ett nyttt år med massa nya blogginlägg. något att se fram emot, right? än sålänge så har jag fortfarande bara ett nyårslöfte, vilket är att jag ska bli mycket nyttigare&gå ner lite i vikt. det ser jag fram emot! får se om vi ser något resultat helt enkelt. aja, nog om det. jag kom precis på ett nytt löfte! jag ska göra 2009 till det bästa året någonsin!

nåja, nu ska jag fortsätta fixa mej. ha en underbar nyårsafton allihopa,
puss på er!

lista

jag har blivit utmanad av emilia, http://busigaemilia.blogg.se/ :)

8 favoritprogram

  • the hills
  • one three hill
  • vänner
  • sex and the city
  • våra bästa år
  • simpsons
  • girls of the playboy mansion
  • idol

8 Saker jag gjorde igår:


  • sov väääldigt länge
  • köpte pizza
  • tog smygfotonpå chrille
  • satt vid datorn
  • kollade på tv
  • var nere i centrum
  • såg idol 2004 paul - status till mej!
  • snacka i telefonen tils klockan blev morgon, hiii!

6 saker jag ser framemot:

  • år 2009!
  • träffa mr right?
  • fylla arton
  • köpa min chihuahua Tila
  • egen lägenhet - jag lääängtar!
  • mina betyg som kommer bli bäst!

8 favoritrestauranger

  • donken
  • barouk, eller va restaurangen här heter.
  • pompeji
  • burger king
  • märstagrillen - yeah, den rockar!
  • cafeét i märsta c, räknas cafeér? hm..

5 saker på min önskelista:

  • ny mobil!
  • laptop
  • nya parfymer
  • checkar, yes thank you!
  • paradise hotel-gregory, yummie!

jag utmanar alla som känner föratt bli utmanade, haha!


nyårsafton

hej sötnosar! haft en bra förmiddag? idag är det nyår, bara jag som tycker att dethär året har gått sjukt fort? jag tycker iallafall att det har rusat iväg nästan, haha. får hoppas att nästa år blir lika roligt som dethär året, eller vad säger ni? jag har faktiskt inte tänkt ut något nyårslöfte än, men det lär väl bli att jag ska bli lite mer nyttig (det kommer bli svårt!).. men om man bestämmer sej för något så får man ge det ett försök iallafall, right?

förlåt!

hej på er. hoppas allt är bra? jag har inte haft tillgång till datorn idag, det är därför jag inte har bloggat. men nu är jag här. idag har jag varit ute&handlat, blev inte så lång stund. jag mår inte så bra idag. jag har fått massa skit med halsen, så jag ville bara vara hemma&ta det lugnt. jag kollade även på massa gamla paradise hotel-program, lika kul som big brother fan. haha. &ja.. jag fick ju då som vanligt en liten favorit, sjukt het är han!


frågestund

vad sägs om en liten frågestund? ni får ställa hur många frågor ni vill&jag svarar på dom när det har blivit några stycken. så börja skriva massa frågor! :)


dagens fråga

hej igen. jag har sjukt tråkigt justnu asså. tips på vad man kan göra? haha. nejdå, nejmen. jahaja, snart nyår. en liten fråga, har ni något nyårslöfte? vad isåfall? :)


godmorgon sötmular!

godmorgon på er. har ni sovit gott? det har iallafall jag gjort. jahaja, vad händer idag då? jag vet faktiskt inte. jag har inte så mycket att göra idag. inga planer direkt. men vi får se hur det blir. jag&challe tog lite bilder igår, &jag tänkte dela med mej av lite av bilderna som vanligt. snällt av mej va?




funkar denhär videon?



by

high five!

sådärja. nu är datan tillbaka igen, precis där den ska va! helt perfekt! nu kommer jag kunna blogga precis lika mycket som jag gjorde förut. najs, ellerhur? jag ska även göra ännuett tappert försök med videobloggsgrejen. jag ska fixa det! ett stort måste alltså. aja, nog om det. jag tänkte dela med mej av lite bilder som jag har tagit för någon dag sen. klart ni vill se, right?




im back :)

hej sötnosar! hoppas allt är bra med er? själv är allting jättebra! har inte så mycket att berätta egentligen? vart har jag varit den senaste tiden? jo, bara umgåts med kompisar omkring märsta, eller varit i stan. bara jag som tycker att denhär veckan har gått grymt sakta? kanske är för att jag längtar till jobbet igen? haha. aja. ha en bra dag sötnosar!

jag har fortfarande inte fått tillbaka min dator ännu. men det blir väl strax så, får vi hoppas på.

massa puuussssar påer!

tyvärr!

hejsan hejsan. måste bara berätta att jag inte kommer blogga lika ofta som jag brukar, pågrund av att min data inte funkar så bra längre. men jag kommer blogga lite då&då. ha en naaajsig kväll sötnosar! :)

brååådis!

hej på er! jag har lite bråttom justnu. jag ska möta anna på stationen runt fem-tiden, så ska jag&challe få våran lön. sen ska vi fixa lite julklappar. så ja, jag har vääääldigt bråttom justnu! jag hör av mej sen när jag kommer hem, najs va?

jag gjorde om en bid på mej igår på någon hemsida, den vart lite coolare. eller?


ännu en sevärd film

sådärja! nu har vi tittat klart på filmen vi hyrde. det blev ingen skräckfilm, (tur för mej, haha) utan det blev the break-up. den var faktiskt väldigt bra. inte lika bra som björns - hahaha, kan inte sluta prata om honom. men den var väldigt bra. jag trodde att den skulle vara som alla andra sånahär filmer, som man vet vad som händer i slutet. men det jag trodde skulle hända, hände icke. lite suprise faktiskt! nej men den var faktiskt väldigt bra.


usch va läskigt!

hej på er! kollade precis på tv med mamma&challe, någon spökfilm. det var galet läskigt! när det kom en asläskig scen, så hör vi hur någon rycker i dörrhandtaget. sjukt läskigt! vi vet fortfarande inte vem det är. men det var väldigt stor tur för oss att dörren var låst, ellerhur? usch..

aja, nu då? jag sitter&väntar på att mamma&challe ska välja en film som vi ska kolla på. vi ska ha en riktigt mysig familjekväll ikväll! mycket najs.. jag fick inte vara med&välja film, eftersom jag bara ville björn gustafssons film igen. &det fick jag inte. så då valde jag bara romantiska komedier, vilket dom inte heller ville se. tråkigt tråkigt! men ja, vi får väl hoppas på att dom väljer någon bra rulle helt enkelt. blir det någon läskig så vet vi att hunden sover inne hos mej! haha, inget snack om saken asså.

..


"lägg dig vid min sida, jag saknar dig, men jag kan aldrig någonsin ta tillbaka dig, mitt hjärta bultar, vet inte vad som händer, har klättrat högt, fan har blod på mina händer, och mitt inre det skriker, det skriker av rädsla, har tappat hoppet långt bort, som jag själv sa. snälla sig mig, varför ska det bli såhär, du var han du var det, du var allt som fanns där, men du sumpade dig chans och slet mitt hjärta isär, och nu sitter jag här i denna iskalla värld. blicken fastnar och jag fryser till, kollar ut genom fönstret och jag tänker till. säg mig varför, bara låter jag folk trycka ner mig under ytan ser mitt öde som sålt. det var ju vi, ingen annan än oss, men du sket i vårat löfte och nu krossar du oss"

nytt smink, yeey!

hej på er. har inte hunnit blogga idag, eftersom jag inte har varit vid datan idag. jag har varit nere i centrum& köpt lite nytt smink. det blev en mascara&puder i lite ljusare ton än det jag brukar ha. annars har jag inte gjort så mycket mer idag..

kollat på tv&sådära. vi ska snart hyra en film med familjen. jag vill hyra björn gustafsson-filmen igen, men det vill inte dom andra, så det blir nog inte den. haha. hör av mej lite senare :)

jag har stora planer

jahaja. idag är jag ledig från barnvakten, eftersom hon också är sjuk. lite najs! så jag kommer bara sitta hemma&gör ingenting typ. lite najs va? well, i like it.. jag sitter här&lyssnar på jullåtar, sjukt najs! även fast jag tycker att det inte känns som att julen är väldigt nära nu. gör ni det? kanske är snön som fattas för att julkänslan ska komma?

förresten. anna har köpt en rosa julgran iår, så sjukt söt den är! en sån ska jag ha när jag flyttar hemifrån! haha. jag har stora planer! när jag är arton har jag egen lägenhet, ett jobb som jag trivs med, en chihuahua som heter tila. &en rosa julgran! haha. lite najs va?


magkramp!

hallådär! nu ska jag strax gå&köpa lite mat, men innan tänkte jag bara tipsa om en film som jag hyrde nyss. björn gustafsson har gjort en film, eller. ja, jag vet inte vad den heter eller så. men det är massa olika scener från när han var med i bland annat parlamentet. herregud! jag har aldrig skrattat så mycket som jag gjorde när jag såg den filmen asså. jag skratta så mycket så jag grät, haha!

nej fyfan.. den var helt klart bäst! jag ska nog ta&gifta mig med björn hade jag tänkt. haha! roligt liv man måste ha då asså! haha..


jag är duktig!

hej på er snyggingar! tror inte att det är så många som är vakna justnu? men det är jag iallafall. jag är sjukt pigg, så jag kommer vara vaken ett tag till. imorgon (eller.. ja, idag) på dagen så måste jag&challe ner till centrum&shoppa lite! lite smink&sen något att äta, eftersom vi ska sitta barnvakt. känns lite off att sitta barnvakt när man är sjuk, när man kan smitta thindra&så. men vi får helt enkelt hoppas på att hon ligger&sover när vi kommer, ellerhur?

ja, jag har börjat mitt nyttiga liv nu. haha, jag tackade nej till att äta pizza igår. starkt jobbat av mej! haha, lite stolt är jag faktiskt. dethär kommer gå jättebra!


träning på g!

hejdär hetnosar! här sitter jag med en stoooor skål med glass, haha. sjukt gott! om en liten stund ska jag gå&köpa pizza till mamma&challe,eftersom jag är den av oss som är mest frisk idag. lite najs! jag tänker inte käka någon pizza. jag har nämligen bestämt mej för att bli en lite nyttigare människa. tror iofs inte att det kommer gå så bra, men jag tänkte iallafall ge det ett försök. måste ju se till att se lite bra ut inför beachen 09, ellerhur? haha. aja, nu ska jag gå till kebaberik&shoppa lite.

glass, ohlalaa!

hej på er, sötnosar! haft en bra dag? själv har jag typ sovit fram till nu. jag har haft världens sjukaste dröma asså! haha, så jävla sajk.. aja, idag då? jag tänkte bara ta det lugnt idag igen. jag kom precis på att jag har glass i frysen, yummie! den ska jag ta slut på idag, haha!

den ni!

som jag skrev i inlägget innan så är ju inte svart (eller ja, mörkbrunt som jag har justnu) min naturliga hårfärg. min naturliga hårfärg var för ett tag sen rödbrunt, vilket jag inte gillade. det är orsaken till att jag färgade till svart. men nu när jag har haft svart i några år så har jag inte tänkt på att min utväxt längre är rödbrun, utan har ändrats till ljusbrun.

så jag funderar på att gå från svarthårig till min naturliga hårfärg, ljusbrun. vad tror ni om det?


visste ni att

.. jag träffar min pappa endast två gånger om året?
.. jag älskar att sjunga?
- även fast det inte alltid låter så fint, haha.
.. jag heter theresia i mellannamn?
.. jag älskar choklad?
.. jag inte kan gå ut om jag inte har sminkat mig?
.. jag hade en blogg innan den här?
.. jag suger på matte?
.. svart inte är min naturliga hårfärg?
- kan lägga in en bild på min naturliga.
.. jag har spindelfobi?
.. jag hatar att bli fotad?
.. jag älskar disneyfilmer?
.. jag suger på att baka?
.. jag har smink med mig vart jag än går?
.. jag har sjukt lätt för att bli kär?

godnatt, igen..

sådärja. nu har jag vaknat igen, &så. jag är sjukt hungrig, så jag ska nog ta&fixa lite varma koppen. sen ska jag gå&sova igen. jag somnade runt tretiden och vaknade för en timme sen. &jag är fortfarande sjukt hungrig. så ja, då får jag helt enkelt sova lite till i guess. jahaja. jag antar att det inte blir något jobb för mig imorgon heller, eftersom jag inte är riktigt frisk. &då är det inte någon bra idé att stå i ett kök&diska&laga mat, njaae. inte direkt. så ja. ha en bra kväll sötnosar!

sömn&tankar för min del

hej där sötnosar! hoppas ni har sovit gott? jag har inte sovit alls inatt,eftersom jag inte var trött. det börjar komma nu, så  ja. jag kanske bara ska ta&sova lite nu? jag ska även ta&tänka litegranna på hur jag vill ha det angående en speciell grej. jag hör av mig om ett litet tag igen. ha det bra sålänge sötnosar!

HAHA, DAGENS!

HAHAHAHAHA ROLIGASTE IDAG, AAAAHAHAHHA!

linser gratis? jatack!

bara jag som har tröttnat på min naturliga ögonfärg? om inte så kan man ändra på det gratis, om man har bloggat i mer än två månader. vilken ögonfärg skulle jag passa i? hmm.. skulle vilja pröva att ha bruna linser faktiskt. bruna ögon är sjukt fint! men jag tror jag väljer blåa eller gröna.


http://www.fargadelinser.com/


stoffe, sötnos! ♥

jahaja, då har man fått en till beställning på inlägg. haha, denhär gången var det stoffe som ville att jag skulle göra ett inlägg om honom. så då gör jag ett litet inlägg om honom. eenjoy stoffe!

jag vet inte så mycket om stoffe egentligen, mer än att han är en sjukt snäll&söt person som faktiskt förtjänar ett inlägg från mej i min söta blogg! juste, han är även en blivande modell. så ja, beckham, se upp för stoffe! mja, jag vet inte vad jag ska skriva mer om honom. men jag lovar att det kommer skrivas lite mer om honom. låter det bra, stoffe? :)


i love sovmorgon!

hej darlings! hoppas ni har haft en bra dag? min har varit lite sådär. jag vaknade rätt sent idag, runt tretiden ungefär&va fortfarande lite hängig. usch, jag hatar verkligen att vara sjuk.

jag hade tänk gå ner en vända till centrum idag&gå in på carmen&handla lite smink, eftersom mitt är påväg att ta slut, men det blir nog inte så. jag orkar inte göra någonting idag. jag ska bara sitta hemma&glo på film&dricka maaassa te&godis! låter inte det bra?

herregud, det är julafton om tio dagar. nästa en vecka alltså. &jag har inte handlat julklappar än, uuwps! jag är alltid ute väldigt sent&handlar julklappar, måste bli ändring på det! man får liksom väldigt stor panik när det närmar sej julen.

aja, nu ska jag ta&fixa något varmt att dricka. lär bli te, om inte min supermamma skulle kunna fixa lite cappucino eller något till mej, hmm.. haha. skulle iofs vara väldigt gott, men nåja. jag skriver lite mera om en stund igen.


and the reason is you


sjuk

hej på er. idag mår jag inte riktigt som den bästa på jorden. jag har blivit magsjuk, uscha! så idag blir det bara en lugn hemmadag för min del, damn. men det är rätt skönt att bara sitta hemma utan massa planer&saker som man måste göra. hoppas att ni har en bra dag iallafall.


hittade denhär bilden nu på mammas data, haha. den är typ ett halvår gammal eller något sånt skulle jag tro.
det ser inte ens ut som jag, scaaarry! haha, aaja. eenjoy!

ha en bra dag, alla friska människor!

grattis!

det var alltså kevin borg som vann idol, fast det har väl ingen missat? ja, jag tycker fortfarande att robin skulle ha vunnit idol. men kevin är faktiskt väldigt bra! så ja, ett stort grattis till honom! jag hoppas bara att det inte blir som det har blivit med dom flesta idolvinnarna, att det blir lika tyst som i graven. men ja. nu ska jag sluta svamla. grattis!

en regnig dag i stan..

hallådär snyggingar! jag har inte gjort ett enda blogginlägg denhär dagen, det ber jag om ursäkt för. men jag har en liten bortförklaring. jag har inte varit hemma helt enkelt, okej va? jag har varit&hängt i stan med emil i regnet. ja, vi behöver ju inte diskutera hur jag såg ut efter det, om ni inte vill ha mardrömmar. &det vill ni väl inte? ... nej, jag tänkte väl det, haha.

jag har inte ätit någonting idag, så det kanske är lika bra att jag går&fixar lite käk.. förresten, kommentera sötnosar! min blogg är så naken utan kommentarer. haha!


bild: jag&challeballe.

herregud, hans röst!


jag är totalt kär hans röst!

jag saknar min josefin!

.. ja, rubriken säger väl allt? vi får inte tappa kontakten, vi lovade. ellerhur? vi har ju värsta planerna&allt. vi ska växa upp tillsammans&sluta tillsammans på samma ålderdomshem där vi ska playa varenda gubbe vi ser!


inga kameler tack!

okej. min lilla storasyster kommenterade nyss att jag inte har gjort något blogginlägg om henne. jag kände mej så elak, så ja. jag gör helt enkelt ett litet inlägg här. here you go lenafena, eenjoy!

jahaja.. vad ska man säga om henne? hon är ett litet monster som älskar digestive&galna utekvällar, typ.. haha, ser ut som värsta kontaktannonsen. hmm, nu fick jag en idé! jag säljer min storasyster. högsta bud! jag tar inte emot några kameler, dom luktar illa. haaaaaaha.. nu var jag rolig, ellerhur? haha, nejrå. jag säljer inte min syster. jag ska stoppa upp henne när hon dör, så ska jag ha henne i min bokhylla. mys va?





älskar dig syster!

jobbigt läge för min del..

hej tuffingar! nu har jag kommit hem igen från en lång&jobbig dag.

jag har både jobbat&haft mitt möte idag. mötet gick inte så bra alls, lite tråkigt. jag var sjukt nära på att börja gråta flera gånger. men jag kunde hålla det tillbaka, tills jag snackade med min bror julle efter mötet. han är så stöttande, världens bästa bror helt enkelt! aja. vi får helt enkelt hoppas på det bästa&hoppas att allt går bra, ellerhur?

aja, nu ska jag ta&måla mina naglar, så dom blir lite fräscha! hör av mej om en liten stund igen när jag är på lite bättre humör&har något vettigt att skriva om, låter de bra?

märks det att jag har tråkigt elleeer?

Är du i ett förhållande? nej
Om inte, varför? bra fråga
Hur långt var ditt längsta förhållande? två och en halv månad
Vad heter den du är/senast var i ett förhållande med? egon
Hatar du ditt ex? nej
Har du velat bli tillsamans med ditt ex igen? ja
Har du kvar någonting från dina gamla förhållanden? haha, ja
Vad är DU mest för, förhållande eller strul? förhållande
Är du en player? nej
har du blivit dumpad? yes
har du blivit sårad? yes
har du dumpat någon? yes
är du en bra partner? jo, bäst helt enkelt!
Är du kär nu? heeemlis!
Har du någon beundrare? vettefan asså
skulle du kunna beskriva den perfekta partnern? typ.. perfekt! haha
har du varit kär i flera samtidigt? .. nej
Har du sårat någon allvarligt? sorry!
hur skulle du beskriva dig själv som partner? hm.. svårt, men typ. glad, underbar, helt enkelt bäst! .. trorjag (a)
vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv? ingen
Är du gift i framtiden? självklart!

hat!

jag hatar hatar hatar, verkligen hatar falska människor. falska ord&shit, gå&häng dej!

ge mej latte

hej på er. nu har jag suttit barnvakt&sådära, så nu är det avklarat. jag är inte riktigt på humör, så inlägget kommer inte bli så långt. jag ville bara skriva av mej litegranna sådär.. ja, ni förstår? :) jag är sjukt sugen på latte justnu asså. haha, damn! funderar påatt åka in till stan&köpa en&sedan åka hem igen. tro mej, det skulle va värt det! nej, nu ska jag vara lite seriös.

jag sitter&snackar med min bror julle på msn nu, &vi sitter&planerar att vi ska gå på difmatch tillsammans någon gång. inte helt fel! haha. det ser jag fram emot! min coola bråkar-bror&tuffa madde på en fotbollsmatch, yeey! kan inte sluta annat än perfekt! nejmen nu vill jag ha en latte. haha, fan!


typ massor, yeye!

hej där. nu har jag kommit hem ifrån jobbet, det var riktigt chill idag. jag diskade lite&städade, sen fanns det inget mer att göra, så jag satt&drack cola&titta på tv tills klockan blev halvfem, då jag fick sluta. lite najs va? oohja!

apropå ingenting. jag har tänkt på en sak. jag säger alltid högt vad jag läser&skriver. överallt. bloggen, pa, msn, sms. haha, lite fult faktiskt!

damn. imorgon är det möte som gäller halv fyra. jag är sjukt nervös. jag hoppas att allting går bra. ni får hålla tummarna för mej allihopa. om det inte går bra.. då går det åt helvete helt enkelt. ja, då kommer jag känna doften av en annan stad för min del. uschnej! så ska det inte bli! aja. nu ska vi inte tänka på så deprimerande saker. nuuuu ska jag gå&fixa lite juice&titta på någon bra film, sen ska jag sitta barnvakt klockan sju.

godmorgon!

hoppas ni har haft en bra natt med fina drömmar? det har jag haft iallafall, tur för mej va? anyway. jag fick lite mera sömn inatt än vad jag fick igår natt. jag snackade i telefon med emil igen, men inte till tre igen. jag tror vi la på någonstanns mellan ett&två ungefär. det var mitt fel att det blev så sent. han var trött&ville sova. careface? nej. skiter väl jag i, haha! lät ungefär såhär:

emil; men jag är trött..
jag; &jag är pigg!
emil; men vi kan smsa?
jag; men neeej! jag vill prata!
emil; men jag kommer somna!
jag; neeeeerå!
emil; .. *andas djupt*
jag; .. emil?
-inget svar från emil-
jag; okej, då väntar jag!


sen vakna han efter några minuter, haha! aja, nog om det. nu ska jag strax gå till jobbet. jag oooorkar inte! ge mej ledighet! aja. jag hör av mej när jag kommer hem igen.


hiss&diss


- jobbet som jag har istället för skola.
- att det snart är jul, vilket innebär är en ny mobil av papi!
- fler läsare i bloggen, me like!

- mina rosa skor. ge mej likadana, fast svarta istället!
- mina ofixade naglar.
- vädret. ge mej sommar!
- att robin åkte ut ur idol. (nej, jag kommer inte sluta tjata om det!)

dethär är är förresten mitt 500e inlägg. grattis till mej!

rip!

hej på er! nu har jag kommit hem igen. jag slutade på jobbet runt halv fem, då drog jag hem&fixade mej. sen åkte jag&challe in till stan&träffade emil. vi gjorde inte speciellt mycket, typ stog på plattan&så. sen tog jag, challe&abra tåget hem. &när vi var i märsta så mötte jag alex vid tåget. vi stog&snackade lite, sen var han tvungen att dra med tåget hem. så då drog jag&challe också hem. juste, min mobil mår inte så bra just nu, haha. den är rätt trasig justnu. men skitsamma, gammal skittelefon, så jag bryr mej inte direkt. det betyder bara att pappa måste köpa en ny telefon till mej. haha!


jag hade en telefon, sen kom abra.

sjukt trött

god morgon sunshines! nu har jag vaknat, fast. jag är sjuukt trött fortfarande. jag var nämnligen vaken till runt tre inatt&snackade med emil. jag får ta&skylla mej själv faktiskt, men jag har stora problem med att lägga på telefonen i tid.

aja, idag ska jag jobba igen, från halv elva till klockan fem blir det väl. eller, ja. jag slutar väl runt fyra. som jag har gjort alla andra dagar när jag egentligen ska sluta fem. jag hoppas att det inte blir lika mycket problem för mej idag som det var igår. aja. nu ska jag gå&sminka mej&göra mej iordning. ha en jättebra dag allihopa!

yes thank you!

Bild av SAMSUNG U600 EVO LILA

hemma igeeen

hej igen. nu har jag suttit barnvakt, &det var somvanligt v ä l d i g t najs! tiden bara flög iväg, &nu ska jag ta&duscha, sen ska jag sova. ska upp&jobba imorgon. sen direkt efter jobbet ska jag&challe åka in till stan&byta piercingstavar, sen ska hon träffa någon snubbe, &jag ska hitta på något med stoffe tror jag. väldigt najs. ni får ha en bra kväll allihopa, &sov gott.

pussen

jag älskar oss!


haha, damn va fint!

alla älskar oooosss!

som ni ser så bjuder jag inte på mej själv till 100%, haha.
synd va? en vacker dag kommer jag göra det, jag lovar!

pinsam dag..

hejsan sötnosar! nu har jag kommit hem ifrån jobbet, äääntligen.. det har inte direkt varit min lyckodag idag. jag har varit sjukt klumpig, haha. först skulle jag göra vit sås, det gick jättebra! när såsen var klar skulle jag bära in den i kylskåpet. så satte jag mej ner utanför kylskåpet&satte ner skålen med såsen. så ramlar min mobil i, damn! den funkar fortfarande, som tur är. sen skulle jag fylla på med läsk i kylskåpet, &tappade typ all dricka. lite smått pinsamt, ja! sen skulle jag fixa korv med bröd åt en liten flicka, som ville ha senap. inte den starkaste, utan den minst starka. tror ni inte jag tar fel, så hon får den starkaste? herregud! det var bara lite utav allt fel jag gjorde. men ja, jag har lärt mej lite mera idag. jag har fått laga mat, lärt mej hur kassaapparaten funkar&så. på fjärde jobbdagen, det är väl bra jobbat? jag är iallafall lite stolt över mej själv!

nåväl, nu blir det inget lugn för mej inte. jag ska sitta barnvakt om två och enhalv timme, så ja. det är bara att fixa om håret, &göra sej iordning. jag har en känsla av att jag kommer bli smått gråhårig snart. haha!

lista

Exakt ålder? 16 år och 6 månader
Var bor du? märsta
Bor tillsammans med? mamma&challe
Husdjur? emsi
Färg på hus? gult är fuuult!
När är du född? 18 juni.
Klass? 1ivp
När tar du studenten? 2012 trorjag
Något jobb? barnvakt&snabbrestaurang
När ska du sova ikväll? sitta barnvakt, damn!
Duschat idag? hah, ja. eller, inatt
Kramat någon idag? ja, lilla emsi! 
Pussat någon idag? nej
Vad har du ätit idag? ostmackor
Dagens klädsel? ljusblåa jeans&vit tröja
Dagens smink? puder, mascara&kajal 
Hur många har du kysst? ingen aning
Vem kramade du senast? emsi!
Hur många har varit otrogna mot dig? ingen.
Har du flick/pojkvän? nej
Vem pratade du med i telefon senast? chrillebooy!
Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? stoffe - okej, nej e ledig heka dagen så drar in o äter lunch o handlar julklappar på dagen..bio nån kväll kanske? (a)<33

FAVORIT:
Film? madagaskar, haha!
Låt? fonky fresh - ibland
Ämne i skolan? pass på skolan.
Årstid? sommar
Mat? pizzaaa!
Dryck? cola
Färg? rosa
Land? spaninen

SENASTE:
Personen du tänkte på? hemlis!
Gången du spydde? natten till den 9e november. alltså en månad sen, uscha! 
Gången du grät? igårkväll
Pizzan du åt? typ för någon vecka sen med freja!
Gången du var i Göteborg? haha, typ 1993
Gången du var i Sthlm? haha, i förrigår
Gången du var hög? har aldrig varit
Personen som såg dig gråta? challe
Gången du var full? typ tre dagar sen.
Personen du kysste? johan

ANTINGEN ELLER:

Svart eller vitt?  vitt
Hund eller katt? hund
Ut och festa eller hemma och mysa? det beror på.
Tv-spel eller datorspel? haha, pass!
Singel eller upptagen? upptagen
Lunarstom, helgon eller Playahead? playahead
Ragga eller bli uppraggad? bli uppraggad
Big Brother eller Paradise Hotel? big brother
Svart hår eller blont? blont
Blåa ögon eller bruna? blåa
Choklad eller lakrits? choklad
Göteborg eller Stockholm? stockholm! 
Högerhänt eller vänsterhänt? hööööger
Coca cola eller fanta? coca cola
Randigt eller prickigt? randigt
Älska eller älskas? båda tva
Leva eller dö? leeva
Pizza eller kebab?  pizza

ANTAL:

Personer du älskar? mina vänner&familj.
Personer du hatar? skulle bli en bok om jag skulle skriva alla.
Personer som sagt jag älskar dig? tre personer
Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? tre
Glassar du ätit på en dag? för många, haha.
Festivaler du varit på/ska på detta året? ingen aning :)
Gånger du haft minnesluckor? typ ja
Gånger du varit medvetslös? &dääär kom den frågan! yes, det har jag.
Gånger du varit hög? noll
Personer du saknar just nu? en
Gånger ditt hjärta brustit? två gånger. det är två gånger för mycket.

VEM:
Sjöng du senast för?  haha, typ. det är liksom aldrig någon som lyssnar, haha!
Hade du senast en msn konversation med? emil
Spelade du tv-spel med senast? marcus
Vill du ta med på en romantisk resa nu? J
Vill du kasta en sten i huvudet på? för många
Förtjänar att dö? oooh, han!
Vill du sova bredvid inatt? .....

VAD:

Gör dig ledsen? att veta att någon som betyder något för mej är ledsen, gör mej ledsen.
Vad vill du helst göra nu? gå&somna om.
Önskar du att du slapp göra? tänka på hur jag ska göra.
Vill du ha nu? ett samtal från jobbet som säger att jag kan vara ledig idag.
Önskar du dig i julklapp? ny mobil, laptop, kläder, smink m.m , listan är låååång!
Längtar du till? julafton
Tycker du om dina betyg? mina betyg kan gå&hänga sej.
Ångrar du i ditt liv? en hel del.
Är det bästa som har hänt dig? mina vänner.
Hur mycket är klockan? 09:01

fullbokad dag

godmorgon sötnosar! nu sitter jag här med mina varma duntufflor, en kopp te, &två ostmackor. sjuukt gott! jag har gått upp väldigt tidigt, eftersom jag börjar jobba klockan elva, men ja. jag tycker att det är mysigt att sitta uppe&bara ta det lugnt, utan att stressa, heeelt ensam på morgonen. det är rätt mysigt, eller vad tycker ni?

somsagt så ska jag jobba&sitta barnvakt idag. vilket betyder att jag inte hinner åka in till stan&köpa puder, som jag hade tänkt göra. mitt puder är nästan slut nu, så ja. damn! haha aja, så är det ibland! aja. har ni kanske lite tips på vad jag kan börja skriva om? detdär med videobloggar var ju rätt onödigt eftersom ingen annan förutom jag kan se dom liksom.. men somsagt, lite fler tips skadar inte. :)

ni blir bara fler och fler

hejsan. nu har jag suttit barnvakt, det var najs! aja, nog om det. finns inte så mycket att berätta. haha.

det är alltså ingen som kan se min video? damn. jag kan se den, hur bra somhelst. men det är ju lite synd att ingen annan kan det. det är ju liksom ni som ska kunna se den.. jag vet inte riktigt hur jag ska fixa det, men jag ska kolla om jag har gjort något fel eller så. annars vet jag inte riktigt hur jag ska göra. aja, jag ska iallafall försöka lösa det på något sätt. jag måste göra det jag kan för att behålla er besökare, ellerhur? dom blir fler&fler, vilket gör mej gladare&gladare!

nu ska jag ta&duscha, sen ska jag ta&sova. jag ska börja jobba klockan elva imorgon, så jag kommer nog hinna blogga lite innan jag drar! ha en bra kväll allihopa..

goodbye chilla!

hej där! nu har freja&hennes mamma varit här&hämtat chilla. jag saknar den lilla saken, men jag kommer att få se honom igen liksom, så det är inga problem så.

nu ska jag alldeles strax börja fixa mej, eftersom jag ska sitta barnvakt om typ en timme. gaaah, döda mej! jag orkar inte idag. jag orkar orkar orkar inte! men ja, chrille kommer komma dit, så det kommer att gå bra! det var någon som kommenterade att det inte går att kolla på videoinlägget. det är lite konstigt, eftersom jag kan se det. är det flera som inte kan se det så säg till! jag vet inte hur jag ska göra så att alla kan se det, men om det går så skulle jag bli väldigt tacksam för lite hjälp.

jag hör av mej lite senare när jag kommer hem igen med ett till videoinlägg. haha, puss på er!

fullt ös, medvetslös

hejdär! nu har jag varit&lämnat chrille vid stationen&fixat. jag ska alldeles strax gå&sova. morgondagen kommer vara fullt ös! först kommer freja på dagen&hämtar min lilla chilla, som vi tyvärr inte kan ha kvar längre. lite synd, men han kommer ha det bättre nu. vi kan inte ha kvar honom på grund av allergier i familjen. sen efter det så kommer chrille komma hit, så ska vi käka middag. sen ska jag, chrille&challe sitta barnvakt&tjäna massa caaash! låter väl bra? nåja, nu ska jag ta&fixa lite juice&titta på tv. ha en trevlig kväll.. eller, ja. natt!

mitt första videoinlägg, woohoo!


fint va?

skojar ni?

okej, nu hänger jag inte med. hurfan kunde robin bengtsson åka ut ifrån idol igår? herregud! jag fick värsta chocken imorse när jag såg det på datan, oh my! nej. sverige gjorde helt enkelt ett dåligt val! han skulle vinna hela skiten..


godmorgon, typ!

hej på er. blev lite för sen natt igår, vi kollade på någon skitbra film som vi inte kunde sluta titta på. haha, så blir det ibland! idag kom challes kompis micke igen, vilket betyder ingen lugn dag för madde, suck!

aja, nu ska jag gå&äta frukost!

mamma & dotter-kväll!

hejdär! nu har jag kommit hem ifrån stan. det var en väldigt najs dag faktiskt! haha.. jag åkte till stan&träffade johan ett tag, sen var han tvungen att dra. då kom min bror julle&hans tjej denice, så vi hängde runt lite. sen drog dom, så kom min kompis chrille&vi hängde lite överallt. &efter ett tag kom josse&freja. haha, finns inte så mycket att berätta egentligen. sen åkte vi hem&chrille följde med hem till mej, så satt vi i köket&snackade skit, lite najs! sen åkte han hem, så ja. nu sitter jag här helt ensam! jag kollade på en piercingstav på punkt shop, sjukt fin! en kula med rosa diamanter runt hela kulan. den ska jag köpa!

aja, nu har mamma hyrt en film&fixat drinkar till oss. vi ska även fixa naglarna på varanda. en riktig mamma&dotter-kväll! ha en bra natt!


bjuder på en liten bild också, snällt va? :) haha.

puss på er!

värdelös

hejdär. jag är helt värdelös på att gå upp på morgonen när väckarklockan ringer. jag springer upp&stänger av skiten&går&lägger mej igen. så ja, jag somnade om igen, typiskt mej, haha.. iallafall. så blev jag väckt klockan elva av challe, &då orkade jag inte gå till skolan, så det sket sej. jag måste verkligen bli bättre på att gå upp på morgonen asså. men det är inte lätt, haha.

stan

hejdär. nu har jag kommit hem ifrån stan. jag skulle byta piercingstav, men det hann stänga, så det får jag vänta med tills imorgon helt enkelt. jag bjöd chrille&micke på donken istället. sen så åkte vi hemåt. när vi satt på tåget så fick vi ett erbjudande som man inte tackar nej till. vi fick sitta inne i tågförarens lilla rum. haha, sjukt kul! vi ställde dom dummaste frågorna, men whatever.. haha.

aja, nu ska jag ta&ta bort mitt smink&fixa inför sängen. ska upp tidigt imorgon till skolan, &efter det ska jag möta johan i stan, så jag måste vara pigg!
sov gott allihopa.

jag vaaaannnnn! (:

hejdär. nu har jag vaknat&så, lite vä sent. men jag har sovit rätt dåligt dom senaste dagarna, så det behövdes. jag ska alldeles strax åka in till stan.

jag vann förresten painttävlingn i idas blogg ( http://www.thoursie.blogg.se ), det är första gången jag vinner någonting i en blogg, så jag känner mej väldigt speciell! haha :) nejmen. ida paintar väldigt bra, så jag är helt säker på att bilden kommer vara jääätttefin! :)

nu ska jag fortsätta fixa mej! jag hör av mej senare.

godnatt

nu ska jag ta&sova, så jag kommer upp imorgon. godnatt alla söta läsare!


jag är kääääär!

nu sitter jag här&myser med ett glas juice&två ostmackor, i mina vaaarma&extremt (o)snygga duntofflor! jag har varit&lämnat pengar till jennifer nu, det var sjukt kallt ute just då asså. haha, uscha! jag har fått min nya väska nu också. tro mej, jag är käääär! jag är ingen sån person som går runt med små väskor, jag ska ha stoooora väskor! jag ska visa bild på den, min nya kärlek!


heta va? haha.

min nya väsk-förälskelse

dagens outfit & kommentar

hejdär. nu har jag jobbat, &jag fick ännu engång sluta en timme tidigare, på grund av att restaurangen var tom. lite najs faktiskt! tänkte slänga in dagens outfit också.

haha, juste. dagens kommentar;

fille; madde?
jag; ja?
fille; dina ögonfransar?
jag; ja?
fille; borde du inte klippa dom?
jag; vah? nej, varför då?
fille; dom är väldigt långa?
jag; hahaa, jaa?
fille; .. ska man inte klippa dom då?

haha, aja. här dagens outfit.


dags att tvätta min spegel tror jag, haha!

tröjan - vet inte vart den är ifrån, hittade den i garderoben.
jeans - gina tricot
halsduk - H&M
halsband - H&M

nu då?

godmorgon. hoppas ni har sovit gott? jag har sovit underbart iallafall! jag börjar jobba klockan elva, så det är ett tag kvar. &jag är klar med allt, så jag vet inte vad jag ska göra nu. jag tror jag ska ta&fixa en kopp te&ladda inför en jobbig dag. mina ben kommer säkert vara lika döda idag som dom var igår antar jag.

rip chokladkalender

damn. jag satt i köket&med challe för en stund sen, &vi var sjukt sugna på choklad. det slutade med att vi båda två käkade upp våra chokladkalendrar. haha, ja jag har en chokladkalender! eller, ja. hade.. jag kände att jag var tvungen att fortsätta med min tradition, så jag köpte en helt enkelt! jag får ta&köpa en ny imorgon efter jobbet. haha! men somsagt, nu ska jag sova. jag hör av mej imorgon bitti när jag vaknar.

sov gott allihopa!


hej jultomten, jag har varit snäll i år.

  

en klänning jag absolut inte skulle tacka nej till. den är så sjukt söt!

ingen lugn dag för mej.

sådärja! nu har jag haft fullt ös! jag som skulle ha en chillkväll, haha. så blev det ickeee! freja kom hit, så drog vi&käkade pizza, sen hängde vi lite. sen så drog hon. jag hann inte mer än blinka förrän christoffer kom hem hit, så ja. haha. han gav mej ett ciggpaket, så ja. han var väldigt välkommen helt enkelt! men ja, nu har båda två åkt&jag är ensam. jag sitter&lyssnar på musik&tar det allmänt lugnt..

haha, seriöst. jag dör typ när jag tittar på dehär klippet, haha! eenjoy..

tävling!


första dagen gick perfekt!

nu har jag kommit hem. det gick väldigt bra idag faktiskt. jag hade inte sönder någonting, förutom mina naglar.. rip! jag fick städa mest, &kolla på&lära mej hur man gjorde med kassan så jag lär mej det tills jag ska börja stå där&ta betalt. lite najs! sen fick jag sluta en timme tidigare också. det behövdes verkligen. jag jobbade från 11-16, &jag var heeeelt slut! haha..

aja, ikväll är jag barnvaktsledig&så, som tur är. så ja, jag ska nog bara sitta hemma i mina söta duntofflor&en filt, sen ska jag titta på någon riktigt bra film med maassssaa godis! ingen kebab till mej tack, haha!

nervöööös

godmorgon. nu har jag fixat mej&gjort iordning allting till första dagen på praktiken. scaaarrryyy! haha. lite nervös är jag faktiskt, ska jag erkänna. men det är nog alla första dagen, så det är väl inget annorlunda med mej. nu måste jag börja röra på mej, men jag uppdaterar när jag kommer hem sen. ha en bra dag allihopa, &glöm inte att hålla tummarna för mej!

dagens lista

Jag har gjort graviditetstest: ja
Jag tänker innan jag gör saker: oftast
Jag är envis: ohja!
Jag går efter utseendet på tjejer/killar: typ
Jag skriver poesi: njet
Jag är emot mobbning: jajamensan!
Jag har en snuttefilt: nixpix!
Jag sover med lampan tänd: nej
Jag snarkar: haha, nejfan!
Jag pratar i sömnen: haha, jaa.
Jag är bra på matte: jo tjena!
Jag har suttit i fyllecell: .. ja
Jag har fler är 3 prickar i polisprotokollet: nej
Jag har/har haft vänner som knarkar/knarkat: nej
Jag har suttit vid datorn i 3 dygn i rad: nej
Jag har slagit fler än 20 killar i armbrytning: självklart! inte..
Många av min vänner har aldrig sett min naturliga hårfärg: falskt
Jag är bortskämd: tycker jag inte, eller.. kanske lite
Jag betalade min moped/ iPod/ dator/ TV själv: nej
Jag har piercingar på andra ställen än öronen; tungan
Jag har tatuering/ar: nej, men jag ska ska skaffa!
Jag har hållt något av mina femhundrafemtielva nyårslöften: nej, haha.
Jag har färgat håret fler än 30 ggr i mitt liv: hm, tror inte det. men det ligger väl nånstanns där.
Jag behöver mer än 15 minuter för att fixa mig vid spegeln: klart jag behöver!
Jag har varit/är tillsammans med en miljonär: haha, ja.
Det har visat sig att mitt ex bara har utnyttjat mig: ja, skoja inte.
Jag har krockat: med min cykel, haha.
Jag skriver fort på tangenterna: haha, typ.
Jag har träffat min själsfrände: tror inte de
Jag har en hobby: haha, jag ÄR en hobby!
Jag har sövts ner; jafan
Jag är beroende av något: godis, haha.
Jag älskar mina föräldrar; en iallafall
Jag favoriserar personer: nej, det tycker jag inte.
Jag läser: jag läser aaaaldrig!
Jag har humor: hahaha, somfan att jag har.
Jag har bränt bort 2000 kr på absolut ingenting på en dag: hm, nej.
Jag har skållat mig: que pasa?
Jag har bra självförtroende: hahaha.. nej
Jag tycker att jag ser bra ut: nej?
Jag har tagit till extrema och kanske inte så smarta metoder för att förändra mitt utseende: tror inte det
Jag vill plastikoperera mig: ja, det vill jag.
Jag är teknisk: somfan att jag är!
Jag talar dialekt: nej, tror jag inte.
Jag hatar pizza: jag älskar pizza!
Jag hatar tacos: jag älskar tacos!
Jag har önskat av hela mitt hjärta att någon jag älskat/gillat ska dö: nej
Jag behöver 2-3 kuddar när jag sover: nej, mer.
Jag har sett mina föräldrar ha sex: nej, &jag klarar mej utan att se!
Jag tror på en helt egen religion: haha, va?
Jag har ofta huvudvärk: mja, typ.
Jag spyr när jag har magsjuka: yesbox!
Jag är lättpåverkad: jag vet inte, tror inte det.
Jag tycker att det är skämmigt att köpa godis: nejeeeee!
Jag trivs hemma: ja, det gör jag..
Jag har stoppat ärtor i näsan så de fastnat: haha, nej. jag måste prova!
Jag har fler än 3 riktigt bra vänner: yes!
Det händer att jag sover tills det är middag på helgerna: haha, ja.
Jag får spela hur hög musik jag vill i mitt rum: klart jag får!
Jag kan inte vara tillsammans med nån om jag tycker att den är ful: haha, sant.
Jag har haft fler än 10 katter i mitt liv: nej, det har jag inte.


jag behöver eran hjälp!

hej där! nu har jag suttit barnvakt, herregud säger jag bara. det var jobbigare än vanligt. thindra hade ont i munnen, för hon har en tand som håller påatt växa ut. sen så hade hon ont i handen, sen när hon skulle sova så ville hon ha saft, det lät ungefär såhär;

thindra; jag är töööörstig!
challe; men.. du har ett glas vatten bredvid sängen.
thindra; jag är tööörstig!
jag; men du har vatten?
thindra; men jag vill ha nytt..
challe; *går&fixar nytt*
thindra; nej. jag vill ha saft.
challe; *fixar saft*
thindra; MEN JAG VILL HA MJÖLK!
challe; *fixar mjölk*
thindra; .. jag sa julmust..

sen blev hon nöjd efter en halvtimmes tjat ungefär, men då ville hon inte sova. haha, herregud vad jag&challe ''tofflar'' med thindra asså..

imorgon ska jag praktisera för första gången, eller ja. det är inte första gången jag praktiserar, men på en restaurang. tänk om jag gör bort mej totalt? typ.. halkar&har sönder hela köket? ja, det skulle inte förvåna mej om jag gör det. men det får vi hoppas att jag inte gör. så ni får hålla tummarna för mej, så allt går bra!

apropå ingenting så funderar jag påatt färga håret ljusbrunt. jag&challe såg en gammal bild på mitt ljusbruna hår. jag vill ha det tillbaka! när jag hade det så var jag rätt nöjd, men jag färgade tillbaka håret till svart rätt snabbt. fråga inte varför, för jag har ingen aning. rätt dåligt gjort av mej. men aja. jag tror jag ska färga tillbaka det. vad tror ni om det?


vad ska jag ha? i neeeed your help!

barnvakt

sådärja! nu har jag fixat klart mej, så nu ska jag sitta barnvakt till halvtio. jag kommer döööö! haha, så sjukt tråkigt när ungen sover.. aja, jag hör av mej senare när jag kommer hem igen.

praktikplatsen är fixad!

hej på er. nu har jag varit duktig&varit i skolan! jag är väldigt stolt faktiskt. &jag har precis varit på möte med ägaren på restaurangen. jag ska börja jobba imorgon klockan elva. äntligen! bra, nu är det avklarat. haha, ägaren av restaurangen är så jävla skön asså, haha. det enda minuset med att praktisera dära är att det är så sena tider. men liksom, jag kommer ifrån skolan, så det är lugnt! haha.. nu ska jag ta&duscha&fixa mej, jag ska ju sitta barnvakt ikväll. :)

snabbisinlägg

godmorgon. nu ska jag alldeles strax dra mej till skolan, sjukt tråkigt. men det måste bli gjort. ellerhur? aja, jag hör av mej lite senare när jag kommer hem! ha en bra skoldag allihopa, &önska mej lycka till. jag har inte varit där på ett rätt långt tag nu. puss på er!

robin bengtsson - lite sötare, lite bättre!


robin bengtsson, vinnaren av idol 2008! eller vad tror ni?

RSS 2.0