ut&gå

nu ska jag ut på prommenad med sara, hör av mig igen när jag kommer hem. förhoppningsvs med lite bilder också. :)


hemma igen

hej på er fulingar! (tonis idé detdär med fulingar :o) nu har jag kommit hem ifrån toni. vi satt&kollade på några filmer tills klockan blev typ 5 eller vad den nu var, har för mig att den var något sånt. sen skulle vi försöka sova, men det gick inte. jag var för pigg, toni med tror jag. eller så höll jag bara honom vaken med mitt snack&alla mina frågor, haha. jag är elak! (a) nejmen ja, så det slutade med att jag somnade runt sju med massa loka i håret, tack toni! &ja, han somnade väl vid 7tiden någonstanns också tror jag.  &jaaaa, sen blev jag väckt av ruffe som undrade om han skulle komma&hämta mig, &det fick han väldigt gärna göra! (a) haha. så ja, han hämtade mig&toni, så släppte vi av toni i väsby&åkte hemåt. så nu sitter jag här&funderar på om jag ska äta eller sova. eller bådeoch? haha, aja..

juste, titta här



det är ju rätt bra att en&samma person kommenterar min blogg två gånger med olika namn. haha, sucker! aja, har man inget liv så har man ju inte.

mysigt.. :$

nu är jag tillbaka igen, haha. jag ska ta&packa lite saker i min lilla väska, sen ska jag åka till toni&kolla på massa filmer&sova dära. hur mysigt låter inte det liksom? :)
hoppas ni har en lika mysig kväll, gullbullar!

PUSSPUSS SNYGGVES

niceprice

hej på er, sötnosar! nu har jag kommit hem igen. det var riktigt skönt ute idag faktiskt. lite kallt iofs, men inte så kallt. &så lyser solen. mysigt! aja, ruffe bjussa mig&challe på en varsin mobil, vet inte riktigt vad telefonen heter eller vad man ska säga. men ah, den är ful&bra helt enkelt.. :) aja, sen när vi hade handlat klart så åkte vi hem hit&fikade massa. ruffe hade med sig 8 semlor igen :o &sen en stooor fet äppelpaj. den ser rätt äcklig ut, men yummie! jag älskar den, haha. sitter&käkar min andra bit just nu, haha.


yummie yummie yummie!



PUSSPUSS


blä på dethär

godmorgon. det är helt sjukt, att jag som har lov är uppe vid denhär tiden. fan, men aja.jag&challe funderade påatt försova oss, så vi skulle ''missa'' mötet, haha. &ah, challe ska med föratt visa vägen, jag fattar inte vart jag ska. lät typ såhär imorse när challes alarm på telefonen ringde;

challe; ska vi somna om&låtsas försova oss?
jag; ja, jag vill sova..
*en liten stund senare*
mamma; MAADDDEEE? DU HAR INTE GLÖMT DITT MÖTE IDAG VAAA?
jag; ... d'oh!

PUSSSSPUSSSSS

1,2,3,4 maddi är en partymyra

hej på er. :) jag sitter som en isbit justnu, fyfan va kallt det är ute asså! jag var uppe i valsta&träffade jossan, någon kille som jossan träffar (johan hette han trorja?), jennifer&jennifers pojkvän. blev inte så lång tid eftersom det var så kallt ute, så ja. men nu är jag iallafall hemma igen. funderar på att ta ett varmt bad, låter lite lockande faktiskt. sen ska jag gå&lägga mig rätt tidigt inatt. fullt ös imorgon! först ska jag på något socmöte klockan tio, sen ska jag&challe vara vid sollentuna tingsrätt&prata med någon åklagare. sen ska jag få en ny mobil (yeey!), sen ska jag förmodligen hem till toni. :) nej, nu ska jag nog faktiskt ta ett varmt bad&läsa lite skvallertidningar, höhö!

PUSSPUSS

lalaaaa, eenjoy, lalaaa

hejhejhejhejhej, jag&challe&chrille har lite tråkigt känner vi, så ja. vi lägger in lite bilder, mohaha! eenjoy!


vårat godis, haha. ser inte så mycket, men ah. vi svullar chips, amigochoklad, kexchoklad&massa läsk. YUMMIE!


''HALLÅ, TA KORT PÅ OSSSS?'' ''.. ahokejrå''


jossan&jennifer lekte strutsar&stoppa sina huven i snön, haha. gullbullar!

PUSSSSSSPUSS                                                                                                                       

också coolt

hej på er. nu har jag vaknat till&käkar lite&allt sånt, haha. dagens planer har jag faktiskt ingen aning om? får se hur det kommer se ut. men imorgon iallafall så ska jag, challe&min låtsaspappa åka iväg, så ska han köpa en ny mobil till mig, äntligen. aja, det är nice! hm.. har inte så mycket mer att säga.

PUSSPUSS SNYGGOSAR

dagens favorit, yeey!

hejsan, nu har jag suttit barnvakt&sådära. jag har sjukt ont i huvet, fan. men ah, ikväll var jag thindras favorit, haha. händer inte ofta, så ja. jag får väl ta&skryta om det så sällan det händer, right? nejmen ja, sen fyller thindras mamma år idag, hon fyller 31. :o kunde jag verkligen inte tro, absolut inte.. aja, nu ska jag ta&titta lite på playboy mansion på tv, sen har jag ingen aning om vad jag ska göra. ska ta&dejta kudden rätt tidigt ikväll, tack vare min mysiga huvudvärk.. aja, ha det mys snyggves!

PUSSPUSS

hej jag har tråkigt igen

Öppna din SMS-inkorg. Bläddra neråt 5 gånger och skriv innehållet i sms:et efter frågan. Upprepa samma sak för varje fråga.


Vad säger dina vänner om dig då du inte är i närheten?
ja jag vet de sötnos :( min frilla blev asbra ändå! hihi, nu ska jag basta med tobbe och robin :) hörs senare <33


Vad gillar folk bäst hos dig?
inget du?

Vilken raggningsreplik faller du för?
kan jag få låna ditt busskort till inatt ? <3 

Vad var det första du sa imorse?
jag får damp :(

Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
naaw :( jag vet inte hur länge :/ <33 

Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
hur gåre med toni? :) <33

Så vad säger du under förspel?
ah fan samma här, ska du in till stan idag? <3 

Och efteråt?
tack biatch :D <33 

Några år senare har ni barn. Vad är deras första ord?

har bytt nummer nu. :) <3

Nu är de tonåringar. Vad lär du dem?
vilken hora :o vad sa han då? :o

Och sista.. Vad sjunger ditt favoritband om?

didiiiiit (asså, min syster skickade ett litet miniljudklipp)


yayamensan

hejhej igen. nu har jag käkat middag&sådära, så nu är jag klar föratt sitta barnvakt, mohaha. så ja, finns inte så mycket att skriva om. ska fixa sminket&ådär nu, sen ska jag&challe dra.
hoppas ni har en bra kväll.

PUSSPUSS

lala, kul

hej på er. vet inte riktigt vad jag ska skriva, bra va? :D haha.. nejmen, ja. idag ska jag&challe sitta barnvakt, är iofs ett tag kvar. har inga andra planer, så jag får hitta på något, ringa någon rolig människa som vill göra något eller så.

PUSSPUSS

nu ska jag tjockisäta lite till! (:

ohlala.. nu kom låtsasfarsan förbi med massa semlor&äppelpaj, yummie! haha. hör av mig senare (a)

PUSSPUSS

avklarat

sådärja. nu har jag kommit hem igen, blev ett väldigt snabbt möte på tingsrätten. pheew, aja. nu är det avklarat, så ja. nu vet jag inte vad jag ska göra.

PUSSPUSS

svullo? haha, OM jag är!



dags att käka! haha.. hör av mig om ett litet tag igen,

PUSSPUSS PÅ ER SNYGGOSAR                                                                                                      

lista

1. En dag du minns, haha. jajamensan!



2. En bild som väcker känslor, göll..



3. En plats du saknar, teneriffa för fücken säken



4. Någon du litar på,
challeballe utan skalle. <3



5. Någon du saknar, storasystrar



6. Någon som betyder mycket hihi (a)



7. Någon du tycker om, toni. :$ men jag vet inte om jag får lägga in bild, så ja. (a)



8. Någon du vill träffa,
min josefin..



9. Någon du tycker är söt, min pimpkyckling är söt..



10. Någon du tycker är snäll, lillfreja



11. Något du vill ha, min bacon tillbaka.



12. Något som får dig att gråta, haha, fobiii!



13. Dig själv nyligen



14. Dig själv för längesen haha, pinsamt.. :$



15. Dig själv som lyckligast,



16. Den du senast fick sms av, toni. men jag vet fortf inte om jag får lägga in bild på honom, så ja. jag lägger in en bild på hans lookalike, basshunter. haha. :)



17. Den du alltid har roligt med,



18. Den sista bilden på mina mottagna filer,



sorri!

hej på er. jag har varit väldigt dålig på att uppdatera hära, men jag har inte varit hemma så mycket sen i söndags, så ja. jag kom hem igår rätt sent ifrån toni. &jag hann inte ens komma hem innan jag&mamma börja bråka. så jag pallade inte vara hemma. så jag&challe drog ner till moster&satt dära en stund. sen ringde vi min syster sandra&kollade om vi kunde sova dära, vilket vi absolut fick göra. så sandras man matte kom&hämtade oss, så åkte vi hem till henne i sigtuna. :) så vaknade jag klockan sju imorse av att leo upptäckte att vi var dära. så han stog&skrek på oss&hoppade på oss. han lät som en häst, haha.. men aja, det fick jag tåla. sen åkte vi ner till centrum&följde med sandra till tandläkaren. så ja, nu är vi hemma igen. ska strax gå&duscha&fixa. sen ska jag dra till tingsrätten klockan fyra&snacka med någon dommare, iih. jag är liiiite smårädd. men ah, han ville bara prata med mig en liten stund. så ja. aja. vad mer? .. finns inte så mycket mer att säga. eller jo, grattis till toni! :)

PUSSPUSS

rise and shine

godmorgon på er. haha, lite sent kanske? äsch. jag gick inte&la mig förrän imorse, men shit the same. nu ska fixa iordning mig, sen kommer ruffe hit på frulle en liten stund. sen efter det ska jag åka hem till toni, hihi.


PUSSSS PÅ ER!

massa mys!

hej på er. jag kom alldeles nyss hem. först var vi ju på bio som jag skrev innan, haha. jag kommer inte ihåg namnet på filmen, men det var någon hitler-film, hm.. jag fattade inte så mycket av filmen, kanske för att vi missade början? hm.. ah, filmen började typ tjugo över nio, &vi kom in på biosalongen lite över halv tio tror jag. så vi missade litegranna dära. det tackar vi tonis frilla för! haha. tacktack! aja, när vi väl kom in på biosalongen så hade någon tagit ena våran plats, så ja. tobbe&challe tog platserna som vi hade reserverat (eller hur man nu säger?) &jag&toni drog ner två rader framför, heeeehe..

aja. när vi hade kollat klart på filmen så var klockan rätt så mycket, så ah. vi drog till tc&gick runt lite, sen åkte tobbe&toni iväg. &jag&challe åkte hem till märsta. men vi pallade inte åka hem på engång, så ah. vi drog över till moster&mös lite dära. lika mysigt som alltid. men nu är vi hemma igen iallafall. ska strax sova trorjag, så jag inte vaknar allt för sent imorgon.

PUSSPUSS SNYGGVES

biomys

sådärja. nu håller jag&challe på att fixa oss. går inte så bra för mig asså, haha. vet inte varför (?) ah, iallafall. vi ska möta toni&tobbe runt niotiden i stan, sen ska vi gå på bio. kommer inte ihåg vad filmen heter, men ah. kan berätta sen om jag vet namnet då, haha. :)

aja, nu har jag bråttom. ha en trevlig kväll, som vi ska ha! :)

PUSSPUSS

blivande pensionären..

haaahaaa, lena är snart oldie!


i dunno

hej hej. nu har jag lov på riktigt, så ja. nu kan jag göra vaaad jag vill tills på tisdag nästa vecka, snacka om najs? haha. aja, idag ska jag challe toni&tobbe på bio trorjag (?) .. har inte hört något från tobbe eller toni, så vi är lika osäkra på hur det blir. men ja, vi hörs lite senare.

PUSSPUSS SNYGGVES!

tihi..

jag ville bara säga godnatt till er, innan jag går&sover. gölligt va? tihi.. sov gott.

MASSA GODNATTPUSSAR

också coooolt

hej igen! nu är jag hemma i värmen. pheew, det är sjukt kallt ute asså. sommar tack! aja, jag var i stan som jag skrev innan. det var jag challe&toni. &ja, vi gjorde inte så mycket, hängde runt lite överallt. sen åkte vi hemåt&hämtade våra pengar från annakarin, thank you! ah, sen köpte vi lite godis&busskort&shit, sen åkte vi hem&åt pizza, haha. yummie!

aja, imorgon ska jag upp tidigt. ska till brödboden halv nio&jobba till klockan tre, sen ska jag hem&fixa mig&lite senare så ska vi kolla på bio. det blir nog challe jag toni&tobbe trorjag, om inte becca&oscar hänger med.
ja, det var nog allt från mig justnu. ha en mysig kväll sötnosar.

PUSSPUSS

bråtttoooom!

godmorgon. :) jag hinner inte skriva så mycket. jag har precis sminkat klart mig, så strax åka&möta upp toni. skriver sen när jag kommer hem igen.  hör av mig när jag kommer hem igen.

PUSSPUSS SNYGGOSAR!

looooooooooov

hej på er. nu har jag lov! äntligen.. eller ja, jag ska till jobbet på lördag, men jag slutar vid tre, så det är chill. aja, efter jobbet idag så åkte jag direkt till min syster i sigtuna. höll på att somna typ 40 gånger på bussen, haha. shiet, jag är pago-beroende justnu, inte okej.

men aja, nu ska jag dra&käka upp resten av min kycklingsallad.

PUSS PÅ ER, SNYGGVES!

håll uuuuut

godmorgon. justnu sitter jag hära med challe&gäspar i kör. haha, lite onice. blir så när man somnar sent. aja, jag ska ta&fixa lite te nu. näst sista jobbdagen idag, sen har jag loooov! weii..

PUSS SNYGGVES

låååång dag

hej på er. nu har jag kommit hem igen, woha! haha.. fan va tiden har gått sakta idag alltså. jag har jobbat från elva till sex, &det var en jättetråkig dag. ingen kraschade tallrikar, ingen ramlade, nej. haha, elak jag är asså. nej men det var bara allmänt tråkigt. tills challe kom. &det blev ännubättre när toni kom. (a)

aja, efter jobbet så drog jag challe&toni&satt barnvakt. yeeeeey! aja.. nu väntar maten på mig, så ja. jag måste dra mig härifrån..

PUSS PÅ ER SNYGGVES!

trööööög

godmorgon. jag är sjukt trött idag alltså, hoohh.. jag måste lära mig att lägga mig i tid, så jag inte är så trött när jag går upp vid den här tiden varje morgon. aja, nu ska jag fixa lite frukost&sminka mig&allt såntdära, sen ska jag dra&worka. &direkt efter jobbet så drar jag&sitter barnvakt med challe&toni, så ja. jag kommer inte att uppdatera förrän ikväll.

PUSSPUSS

hahahaaa!


mystime!



nu ska jag mysa lite med emma!
sov gott sötnosar.

PUSSPUSS                                                                                                                                     

fullt ös, medvetslös

hej sötnosar! efter en jobbig dag full med spring så är jag äntligen hemma igen.. jag började vid elva, med att plocka disken som var överfull, hoooohh. sen har jag gått&diggat musik nästan hela dagen, samtidigt som jag har gjort massa annat. sen vid femtiden eller vad klockan nu var så kom toni&robin förbi också, gölligt! &efter en liten stund så kom challe dit också. jag kunde inte vara så social emot dom som jag ville vara, eftersom jag hade massa skit att göra innan vi skulle stänga, men jag hann småprata lite med dom&pussa lite på toni. hihi!

aja, nu ska jag fixa lite te, sen ska jag titta på tv.

PUSSPUSS

nämen!

woho! bara jag som älskar att hitta gamla bilder?


jag&josefin, yeye!

haha, ja.

jag&min gamla hund bacon, i miss!

haha, hm. sådär såg typ hela sommarlovet ut. cykla, cykla, cykla.
fast ah. min cykel var sönder, så jag fick skjuts överallt.
(a)

PUSSPUSS                                                                                                               

godmorgon

godmorgon. hoppas ni har sovit gott? det har jag gjort iallafall. kan ju börja inlägget med att svara på en dryg kommenterare. så ja, här är ditt svar; nej. jag är inte 14! &du vet inte ett skit om mig, så du kan sluta låtsas att du vet massa skit, dryga fan.

sådär! nu ska jag ta&fixa mig, sen ska jag dra ner&jobba. har jag tur så kommer toni dit, wiie!

PUSSPUSS

jag älskar oss


ja tack!


sådärja!

hejsan hejsan. nu har jag kommit hem ifrån jobbet, jag är rätt död i mina fötter. pheew.. aja, jag kunde inte blogga imorse, pga att datan inte ville funka, så ja. men nu funkar den igen, så det är inga problem.

så har äckliga lilla kissie börjat kommentera min blogg, haha. patetiska äckel! hon kallar mig fjortis, hahaaaaaa.. dagens skämt? hörru, titta på dig själv, &du är snart 18 bast? haha, usch..

hej jag är trött.

sådärja. nu väntar jag bara på att middagen ska bli klar, sen ska jag hyra någon film tror jag. jag är jättejättejättetrött just nu, så jag kommer nog inte orka gå ut nåmer idag tror jag, så det blir nog sängdags tidigt för mig antarjag, goodie..

PUSSPUSS

de va nais!

hej sötnosar. nu har vi kommit hem igen från toni, vi sov ju över hos honom inatt. vi åkte rätt sent igår, runt åttatiden drog vi härifrån, så vi var hos honom runt nio. vi gjorde inte så mycket typ, kollade på någon skräckfilm. fast, ah. jag missade alla läskiga scener, haha. hade lite annat för mig, lalala.. sen efter den filmen så satte dom på one tree hill eller vad det hette, så kollade vi alla sex på den. eller ah, kolla&kolla. sen blev vi trötta, så vi gick&la oss. :)

ahaja, idag då? jag&challe funtar på att dra ner till centrum&köpa lite grejor, så vi får se hur det blir med det. blir ingen sen dag för mig eftersom jag ska jobba&sitta barnvakt imorgon.

PUSSPUSS

alla <3-dag

hej sötnosar! nu har jag challe&bexx varit&köpt pizza som vi har smaskat i oss, yummie! haha.. vi ska dra hem till toni om ett tag, det kommer vara jag challe bexx toni tobbe&oscar, lite mys.. :) vi ska sova över dära också, så jag kommer nog inte kunna blogga nåmer idag tror jag.

aja, nu ska jag fortsätta platta mitt hår, sen ska jag försöka leta efter saker som ska med tills imorgon, smink osv.. hoppas ni har en bra alla <3-dag



PUSSPUSS

nattinatti

hej på er. nu sitter jag här&lyssnar på freja, haha. hon typ mumlar i sömnen (?), sötnos där! &hon har tagit upp hela sängen, så ah. jag får väl sova på soffan antar jag. aja, thats life. aja, i dag var jag ju i stan. det va nice! vad finns det att säga..? vi var på plattan ett tag, jag toni josse jossan freja challe&sen kom tobbe&oscar lite senare. men ah, det var tråkigt dära, så vi drog vidare till donken&satt dära i några år. sen blev klockan elva&vi tog tåget hem.

men ja, dags att gå&sova nu tror jag, om jag ska komma upp i vettig tid imorgon, eller ja. idag dårå. som jag skrev för ett tag sen så ska jag vara med toni. :)

PUSSPUSS

ohno, otursdag

hej igen. nu ska jag strax dra in mot stan, så ja. har väl inte så mycket att säga. hoppas att det inte blir en flopp idag, det är ju faktiskt fredag den 13e.

aja, nu ringer toni, så jag ska snacka med honom. jag hör av mig sen när jag kommer hem.

PUSSPUSS

jahaja

godmorgon. hoppas ni har sovit gott. :) jag har gjort det iaf, fast jag har haft en väldigt konstig natt. jag har tydligen gnisslat tänder&så har jag snackat massa skit, haha. någon frågade mig imorse om jag va hög(?), &jag sa nej. men när jag sa nej, så frågade challe vem jag snackade med. scaarry! haha. aja, hjärnspöken maybe? aja, nog om det. jag ska typ dra&duscha en snabbis nu, sen ska vi dra in till stan. men jag skriver nog lite innan jag drar, så ja. vi hörs.

PUSSPUSS

lång dag

hej sötnosar! jag skrev ett aslångt inlägg när jag kom hem ifrån jobbet, men ah. det raderades, inte kå! aja. idag har jag jobbat, lite najs! jag har typ käkat upp hela brödboden, haha. &jaa! det är där jag jobbar. så var det med det.. iallafall, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mera.

imorgon ska jag&challe in rätt tidigt till stan, så hon också kan byta till tungpiercing. hennes är jäääätttelång. hon har inte bytt sin läkstav än, men ah. det ska vi fixa imorgon. sen ska toni&tobbe komma in till stan, myyys! det är fan jäääättelängesen jag träffade toni. söndags, inte kå. verkligen inte! men ja. somsagt så ska vi träffa dom imorgon igen, så ja. jag får väl ta&längta lite till. :)

anyway. nu ska jag gå&göra någonting annat. hoppas på att toni ringer senare igen, om han inte har glömt bort mig.. igen! :o

PUSSPUSS

sötmule

naw, jag mötte bexx ute för en liten stund sen. hon hade en present till mig, gash. i love you!

mygosh

godmorgon sötnusar. nu har jag vaknat&ah. dom flesta som känner mig vet att jag får damputbrott om det är massa skrik&shit på morgonen, &ah. tror ni inte min syster kom&lämnade min systerson nu? :o &.. han är inte tyst! ååh.. haha, paniiik! han skriker som en jävla häst!

PUSSPUSS

jag har tråkigt. märks det?

1. är du kär? - ja
2. har du snusat? - haha, ja. jag gick in i väggar&spydde, yummie!
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - yes sir
4. har du legat i sängen brevid en kille? - jajamensan
5. har du blivit dumpad? - ja
6. har du blivit slagen allvarligt? - nej
7. tar du droger? - har aldrig gjort, kommer aldrig att göra. 
9. har du pussat en tjej? - yes sir 
10. hatar du någon? -  ooha, listan kan bli lång!
11. älskar du någon? - en del 
12. har några av dina vänner svikit dig? - yep
13. har du djur? - haha, ja. en hund 
14. har du legat brevid en tjej i sängen? - yesbox
15. hatar du dig själv? - ja!
16. gillar du orange? - nejfan
18. har du nån sjukdom? - ah, jag är schitzo! eller hur det nu stavas..  
19. har du skämt ut dej för den du gillar? - menåh, säg nån gång jag inte skämmer ut mig liksom.
20. har du en gris? - haha, challe!
21. har du en plattång? - ofta jag inte har? 
22. har du en bror? - jajamensan!
23. har du sjukt bra humor? - haha, min humor rockar rockring
24. är du brunett? - nej, jag är svarthuve 
25. gillar du att stå i duschen flera timmar? - i love it 
26. tycker du om hästar? - dom bajsar&luktar illa, så nej.
27. har du en hund? - men jaaaaa 
28. har du skilda föräldrar? - yesyes
29. har du gått på simskola? - nej
30. har du sagt bög till en kille? - OM jag har 
31. har du sagt fitta till en tjej? - Om jag har 
32. har du fuskat? - haha, kaaanske.
33. har du en teve på ditt rum? - ah, typ världens minsta. 
34. har du lunar? - haha, nej.
35. har du MSN? - nej, vad är det?
36. har du en syster? - ohye!
37. har du bruna ögon? - nuupe
38. gillar du att fota? - ja, det är väl kul. 
39. har du sett dig själv brinna? - haha, nej. men det vill jag. :o
40. hjälper du dina vänner? - ja, det tror jag. :o
41. gillar du tacos? - grr, i love tacos.
42. tycker du att du är söt? - men nej 
43. har du dansat?-  haha, nej, aldrig i heeela mitt liv.
44. har du spelat fotboll? - ja, jag äger på det!
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - yaya
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - jaup
47. har du ätit sniglar? - men euuw. nej!
48. äger du en locktång? - yesbox
49. gillar du att tugga tuggummi? - ja men det är väl kul
50. borstar du tänderna varje morron och kväll? - jajaja
51. gillar du kläder? - nej, jag hatar kläder. fuck kläder, mänämänä!
52. hatar du falska vänner? - nej jag älskar dom, puss på er, falskisar! 
53. gillar du räkna matte? - mh, jo, ah.
54. älskar du någon nu? - jafan! challlleee! 
55: har du gråtit inför en vän? - ja
56. kan du sjunga? - haha, jafan! idol nästa, ohyes.
57. har du sett nån dö? - ah, farfar :( 
58. säger du vad du vill? -  jafan
59. är du stor? - jaaaa!
60. vad är ditt hela namn? - madde theresia karlsson, blabla
61. kan du tala spanska ? - si si!
62. är du kortare än 1.60? - fuck no 
63. älskar du sommaren? - klart jag gör 
64. älskar du vintern? - den är väl helt okej.
65. har du mer än 6 par skor? - jag vet inte, alla mina skor är utlånade typ. men ah, det har jag säkert. 
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - HAHA, ja. 
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - hahahaa, jaa! kista, hahahahaaaaa. 
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - yayamensan
69. gillar du att städa? - men ah, tjena
70. gillar du att sova länge? - jag älskar det
71. har du vart med om en olycka? - haha, ja. jävla cykel.. :(
72. är du förvirrad? - 24/7
73. har du mer än 6 par byxor? - yäs
74. har du förlorat en vän? - ja
75. gillar du att shoppa? - älskar
76. har du varit i paris? - nej
77. gillar du spindlar? -  DÖDA DOM!
78. klarar du dej själv? - neje!
79. har du lagat mat? - haha, ah. 
80. är du klantig? - nej det är jag verkligen inte! :o
81. har du foppatoffler? - nejfan, dom är fula. 
82. har du mer än 20 låtar på din data ? - men ja?
83. sminkar du dej innan skolan? - vem gör inte? 
84. har du träffat en kändis? - haha, en del, ja.
85. har du mer än 7 par nagelack? - jaa! (:
86. har du busringt? - jorå
87. har du skällt på din bror? - ja, fast han skäller tillbaka, damn.
88. har du en vän som skiter i dig? - hm, har jag säkert.
89. har du velat göra saker men vågar inte? - ja. jag vill åka parisehjulet! :( 
90. sover du med nått gosedjur? - haha, naaww. aarne!
91. har du åkt nånstans utan att du får? - ja?
92. vill du bara bort ibland? - ja
93. har du tältat? - ännuengång jaaa!
94. har du brännt dig? - jaaa 
95. har du lekt med levande ljus ? - jaaa
96. har du lekt anden i glaset? - ja, sen sprang jag hem.
97. skäms du ibland? - men tyst
98. bor du i skåne? - ja, vi kan låtsas att jag gör det.
99. gillar du hip hop/rap musik? - ibland
100. är du på sista frågan nu? - HAHA, nej.. eller? ah, kanske. eller yup.

jag är trött&.. trött

nu har jag kommit hem igen efter en hård jobbdag&tråkig barnsittargrejs. jag är död, &.. jag behöver en kram!

jobbtime

godmorgon, sötnosar! nu har jag vaknat till igen. haha, jag kommer typ somna på lunchen idag, aja. så kan det gå! jag gick iallafall&la mig rätt så tidigt igår, runt tio tror jag. sen ringde toni runt halvtolv, haha. sötboll.vi låg&snacka i en halvtimme ungefär, eller ja. jag låg, han sprang till bussen, haha! vi bestämde att challe, tobbe, jag&toni ska hitta på någonting på alla <3-dag. mysigt värre. :)

aja, nu ska jag ta&börja dra mig mot jobbet. ha en bra dag allihopa!
PUSSPUSS


bra jobbat maddefucker!

hej på er. idag stannade jag hemma ifrån jobbet, jag orkade inte. (a) haha, så ja. jag sov till klockan ett ungefär, tills mami&challe kom hem med massa mat, yummie! men ja, vi orkade inte laga mat, så vi köpte pizza. jag tror jag skippar pizzan ikväll&gör en sallad. :o oh my. vad har hänt med mig?

aja. imorgon ska jag till jobbet igen, vilket betyder att jag kommer vara död när jag väl kommer hem. börjar jobba klockan elva, har en kvarts lunch, sen slutar jag halv sju. drar direkt till stationen&sitter thindravakt med challe, &kommer hem runt nio-tiotiden. jag har nog inte gjort den bästa ''starten'' med chefen på jobbet by the way. igår när jag jobbade så stog jag&fixa med disken i köket, så hör jag ett barn som hostar nonstop. jag trodde ungen hade satt i halsen, så jag fick ut ur köket&tittade. så kommer chefen fram till mig&bär på barnet,

chefen; här är mitt barn! *stolt*
jag; naaw, vilken sötnos.
chefen; visst? fast min sötnos är lite sjuk justnu..
jag; stackars. men hon är verkligen jättesöt!
chefen; :o ! ja visst är HAN!

uwps..

seg natt

godmorgon. hoppas ni har sovit gott? själv har jag inte sovit alls. fyfan, eller jo. jag sov någon timme, &då drömde jag inte direkt den vackraste drömmen. euw.. aja, iallafall dårå. jag vill sova.

PUSSPUSS

hej på dig.

hej på er, myspellar. haha, idag har jag jobbat igen. likadant som i fredags, en kvarts lunch, sen springa&göra massa annat i åtta timmat. heeelp! mina fötter mår inte bra, men aja. sen efter det så drog jag&satt barnvakt, annakarin kom hem en timme senare än vad hon skulle.. hon fick tå-kramp, haaaaaaaaaa? aja. haha, så kan det gå! stackars tå..

aja, påvägen hem var det mörkt/&halt, &jag vet inte riktigt huuuur många gånger jag&challe snubblade. jag höll i henne, &ja. snubblar madde, snubblar challe, så är det bara! sen blev vi attackerade av en hund, som hette teddy. haha. den va feeeeeettt stor!

aja, jag börjar jobba elva imorgon, så det kanske är dags för mig att göra mig iordning nu.

PUSSPUSS

nattinatti

hej på er. fan, jag har ingenting att skriva om. så ja, nu ska jag ut med hunden, sen ska jag duscha. ska nog gå&lägga mig rätt tidigt, eftersom jag har jobb imorgon. efter jobbet ska vi åka till sigtuna igen&kolla på radhuset.

aja. sov gott!
PUSSPUSS


:)

hej på er. jag är väldigt dålig på att blogga tycker jag. :o men ah, igår kom toni hit runt åttatiden, så sov han över här. mys :) vi gjorde inte så mycket alls. aja, han åkte iväg för ungefär tre timmar sen. jag saknar honom.. :(

aja. vi har varit&kollat på ett radhus i sugtuna (sigtuna) som vi ska flytta in i maj. huset var fint&rosa, haha.

PUSSPUSS

fuck that

godmorgon. jag blev väckt för en liten stund sen. challe&chrille typ terrade mig hela morgonen fan. challe hällde någon kräm på mig, &chrille kom in&sjöng luciasånger, mygod. haha, aja. nu ska jag gå&fixa lite te.

PUSSPUSSSS!

say whaaat?

hejsan hejsan. nu har jag kommit hem igen, jag blev kvar i stan lite längre än jag trodde. men aja, det är inget negativt. idag var jag ju i stan somsagt, med toni, oscar.  josse&frida kom lite då&då, haha. vi gjorde väl inget speciellt som ni vill läsa. vi stog på plattan ett litet tag, på donken&ja. vi var på lite olika ställen, typ. mysmys!

aja. nu ska jag ta&ta bort sminket&sova, så jag kommer upp någorlunda tidigt imorgon tills när toni kommer, om han nu kommer. :o

sov gott.
PUSSPUSS

rip hårfön

sådärja. nu har jag duschat&fixat. ett litet problem bara, jag råkade ha sönder hårfönen precis. &challe har haft sönder våran andra, inte kå! aja. jag får ta&torka det med handduk. sen ska jag dra in till stan&träffa tooooni! (a)

PUUUUSSSSSPUSS

tjockisar!

woho, ändrade planer. jag&josse skippar skolan helt idag&drar&äter pizza istället, haha. yuummie!

jag ska mörda den personen som uppfann väckarklockan..!!!

godmorgon sötnosar. jag vaknade alldeles nyss, fyfan. jag vill somna om, mitt hår.. vi ska inte ens börja snacka om det.. aja, jag tänker bara gå p en lektion, sen tänker jag gå hem&sova någon timme, sen ska jag duscha mig&göra mig iordning.

PYSSPYSS

Don't you ever put youre Snorre in da Ekorre

  

kissemjauu!

hejsanhejsan. nu har jag jobbat min första dag på praktiken, som jag inte såg fram emot alls. men det var faktiskt roligt.. :o så ja, under hela jobbdagen så drack jag en halv miljon chailatte&kraschade tallrikar, yeye! haha..

aja, sen när jag slutade, runt halv sju så drog jag hem&fixade mig. sen drog jag&challe till tåget, där toni&oskar hoppade på i sollentuna, så åkte vi in till stan. vi gjorde typ.. ingenting där? men det var mysigt. men ja. efter mycket mys&många mysiga kramar så blev klockan elva, vilket betydde att det var dags att säga hejdå, tyvärr.. men ja. jag ska träffa sötnosen imorgon igen, så jag har någonting att se fram emot liksom. :)

aja. jag ska upp om fem timmar, oh my.. så ja, nu ska jag snacka klart med min fru josefin på msn, sen ska jag gå&dejta min kudde. grr!

nattinatti.
PUSSPUSS

hahahahaaa, minnen!

jag gick precis igenom hela josses blogg - nästan. &så hittade jag en bild som jag gjorde förra påsken, i nian på bildlektionen. hahaa! aw. min vackra pimpkyckling. jag blev faktiskt nöjd! haha, lol.. jojuste, om ni undrar vad han håller i handen så är det en pizzakartong. haha!



PUSSPUSS

död

godmorgon sötpuffar. hoppas ni har sovit gott? jag kunde inte somna när jag gick&la mig inatt, jag låg vaken i nästan två timmar. sen satte jag på basshunters låt i miss you, haha. då somna jag rätt snabbt, goodie!

aja, jag ska gå&fixa sminket&leta upp någonting att ha på mig idag på praktiken.

PYSSPYSS

här ska då rubriken vara..

ojojoj, en liten ökning på läsare här i bloggen. det gillar vi! aja. nu ska jag ta&sova, eftersom jag ska upp tidigt imorgon till praktiken. wo..ho.. sov gott, sötnosar!

PUSSPUSS

nooooooooooooooooooooooooo!

hej hej. nu har jag&josse varit nere i centrum&kirrat lite saker. jag har fått min praktikplats, tyvärr. jag har dom sämsta jobbtiderna asså, börjar klockan elva&slutar klockan sex (?) .. jag ville jobba tidigare tider, men nejnej. det gick inte.. så, ett ord; SUG! aja aja, le&va glad, lalaa. haha! aja, nu är det fixat iallafall, så nu är det bara att gå&sova tidigt ikväll i guess.

anyway, nu ska jag gå ner till centrum med challe&köpa glass, haha yummie. sen ska vi sitta barnvakt om ett litet tag, inte kå! jorå men det är helt okej.. aja, nu ska jag gå&fixa till sminket litegranna, sen drar vi.

PUSSPUSS

life is life is life is gooood!

godmorgon! idag skulle jag gå upp vid sju&göra mig iordning inför skolan, men jag vaknade för en stund sen, så ja. jag skippar det&tar det lugnt tills jag ska vara i centrum på ett café runt halv två. jag bloggade inte på hela dagen igår, sorry! men jag var hemma hos toni. &jag kom hem rätt sent&hade migrän, så ja gick&la mig på en gång.. haha, känns som att min blogg är fylld med toni :o .. men det är nice!

aja, nu ska jag ta&fixa mig, så ska jag&josse mötas vid stationen klockan tolv&fixa lite grejor, hiii!

PUSSPUSS

bra jobbat!

hej på er. nu har jag&challe kommit hem ifrån centrum, sjuuuukt kallt! men aja, ska inte klaga på det. när vi kom till willys så ser vi att sophuset (?) eller vad det var har brunnit ner, haha. suck! aja, den stilen kan man ju också köra med. dom hade tydligen försökt bränna ner willys! :o inte okej.. verkligen inte, haha!

aja, nu ska jag&challe tjockisäta. jag är liteförvånad över att jag&challe ser ut som vi gör.. vi borde väga runt.. mja, vad ska man säga? 8885 kg efter allt vi käkar? haha.

PUSSPUSS

ssssnark!

hej på er. jag är sjukt trött. jag satt vaken tills klockan blev nio, sen fixade jag kaffe&tvingade mamma upp ur sängen, så jag inte skulle vara ensam. så satt vi inne i köket&snackade, &jag la mitt huvud på köksbordet&somnade rätt ordentligt. haha, sen försökte challe väcka mig vid ett-tiden för jag skulle följa med henne&mamma till sjukan, men dom kunde inte väcka mig, så dom åkte vidare. så kom dom hem igen vid tretiden, &challe skulle fixa varm oboy till oss, haha. så skulle hon hälla upp varmvatten i min kopp, men ja. den sprack! haha, jävla skitfan.. så ja, haha, rip favoritkopp! haha..

aja, nu ska jag inte göra så mycket, jag skulle egentligen sitta barnvakt idag, men det blev inställt, så ja. blir väl att sova rätt tidigt, så jag kommer upp i bra tid imorgon när jag ska träffa toni.

PUSSPUSS

nu då?

haata mina somna-alldeles-försent-vanor!


sådärja!

hejsan hejsan. nu har jag kommit hem igen från thindra-vaktgrejset. runt åttatiden så kom toni dit&joinade mig&challe, najsnajs! sen när vi slutade så följde jag med toni till sollentuna station, snäll som jag är. haha, sen stog toni&väntade på tåget med mig, sen när jag kom till stationen så kände jag hur chips-suget kom, haha! så ja. jag var tvungen att köpa med mig en påse lantchips hem. haha, så ja. nu sitter jag hemma&snackar lite med challe.

PUSSPUSS

typ

nu ska jag dra&sitta barnvakt, men jag hör av mig igen när jag kommer hem.




PUSSPUSS

aldrig mer!

hej på er. jag fick värsta flippen inatt på challe. hon sov över i mitt rum, så ja. vi delade på min säng, &hon typ snodde täcket hela natten, sparka mig, slog mig, snacka i sömnen. haha, jag va sååååååå nära på att slänga något hårt i hennes huvud asså! aja, hoppas ni har haft en bra natt iallafall. jag ska ta&duscha&fixa mig litegranna, sen kommer sandra&matte, så ska vi följa med dom till arlanda stad en liten snabbis&fixa lite saker.

PUSSPUSS

RSS 2.0