jag älskar dej! <3


snabbisupdate

hejdär. har rätt bråttom, så jag hinner inte skriva så mycket. jag ska alldeles strax ska in till stan med josse&kolla på när hon tar hål i tungan, läääskigt! jag skulle också ha gjort. men nej, jag fick ju inte mitt studiebidrag, så jag kan inte göra det än. aja, sen ska jag sova över hos egon, så jaa. nu har jag vääääldigt bråttom. måste dra mej mot tåget nu. ha en bra dag! :)


puss på er!

hej jag är uttråkad!

Hur svarar du i hemtelefonen? typ.. ''hej, det är madde?''
Hur svarar du i mobiltelefonen? haha, beror på vem som ringer.
Ringer det mycket till dig? nja, inte så mycket.
Ringer du mycket? nja, inte så mycket (:  

Vem ringde du senast? mami, haha.
Senast kramat och när? egon, innan jag drog upp till tåget.
Antal timmar sömn inatt? några timmar (;
Sov du ensam? neje, hunden va me!
Vem sov du hos senast? hemma ;o

Vem sov hos dig senast? challeballeutanskalle (;
Vem vet mest om dig? familjen typ
Vem vet du mest om? mej själv :o
Vad ser du fram emot? fredag! (a)
Vad vill du ha just nu? min egon, härhärhär!
Vem hånar du? ingen typ
Vem längtar du mest efter? pojkvän
Vem vill du helst slippa? anita på iv, kill her!
Vem stör du dig på? josses fucking ex. kill him toooo!
Vem vill du sova bredvid inatt? min älskling såklart <3
Vilken buss åker du oftast? 570
Vilken årstid är det nu? höst
Anser du dig själv snygg? verkligen inte
Har du varit kär? yes!
Är du kär nu? ja :)
Är du en bra partner? jag gör mitt bästa
Har någon varit otrogen mot dig? yes
Har någon varit otrogen mot någon , med dig? Inte vad jag vet iallafall
Har du varit otrogen? nej!
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? haha, ja :)
Vad åt du senast? choklad, haha. (a)
Är du polare med grannarna? typ nej ;o
Har du varit på ett party? haha jarå

Har du varit utomlands? yesbox!

Var är dina syskon just nu? challe ligger&sover, lena festar... resten har jag ingen aning om!

Vilken tid gick du upp imorse? klockan sju.
Vad gjorde du kl 2 inatt? sov
Vad är det första du gör på morgonen? sträcker på mig
Vad ska du göra efter det här? typ, sova.


min dag

hejdär. nuuu har jag kommit hem från stan. gissa vad jag gjorde där? höhö, ni kommer aldrig tro det! jag va med egon! haha.. :) nejmen, ja. det var jag! vi gjorde inte så mycket mer än det vanliga, satt på vårat lejon först. sen så skulle jag ta tåget hem eftersom jag skulle hinna till barnvaktsgrejset. men när jag är vid tåget så får jag sms av challe som säger att thindra (som vi är barnvakt åt) är sjuk.. så jag spraaaang till egon, glad somfan. :) haha, aah. sen så liksom satt vi vid fontänen&tog det lugnt. hände inte så mycket mer typ.

puss!

tredje gången gillt?

okej, nu är det tredje gången jag tvättar mitt bankomatkort i tvättmaskinen! fanfanfan, jävla skit. -.-

:)

hejdär sötnosar! :) jag har haft en väldigt bra&dålig dag. helt blandat. aja. idag var jag i stan med josse, cissi&min egon! det var väldigt najs, tills egon drog. ja, så är det. jag måste alldeles strax dra&sova om jag ska palla gå heeeela långa skoldagen imorgon. sucksuck! aja, jag har lovat att jag ska gå hela skoldagen, så okej!

men innan jag ska sova måste jag berätta en sak för er, läsare; idag blev jag&egon tsm, äntligen!

nu måste jag verkligen dra, jag är sjukt trött! jag hör av mej imorgon.

pusss!

fullt ös!

tjux! justnu sitter jag hemma hos josse&väntar påatt hon ska platta klart sitt hår. haha, paanik! haha, nu kommer min dåliga humor fram igen. jag&josse skulle dra hem till josse, så ser jag världens äckligaste kryp;

jag; omg, ett kryp. döda den!
josse; MEN NEJ! den kanske har familj!

hahaa, det lät så fult! men iallafall, så kom vi hem till josse&käkade hamburgare med bröd&potatisklyftor, sjukt gott! aja, nu är det min tur att platta håret, så det är dags att avsluta hära. jag ska in till stan om en stund, så jag kommer inte att kunna blogga förrän senare.

puss :)

hej jag har tråkigt!

hejdär! juuustnu sitter jag&kollar runt lite på pa&snackar skit med min syster, verrans najs! idag har jag gjort det gamla vanliga. hängt på plattan, tråkat&längtat efter egon. finns inte så mycket att berätta egentligen. imorgon ska jag in till stan igen, då ska jag träffa egon, mysmys! jag längtar maaassor..

charlotte; *magen kurrar*
jag&charlotte; HAHAHAHA!
*tystnad*
charlotte; ... fan va obehagligt ..


HAHA, varför har jag sån torr humor? aja, haha.. aja. nu ska jag gå&äta middag!

massa godnattpussar på er!

jag&josse är fucking igbarn!

hejsanhejsan! jag kom nyss hem ifrån skolan, uwps! inte bra, jag vet. men hej vi orkade inte.. vi har prov idag i poitik, trorjag.. hm, men ja. jag har typ tappat bort frågorna som skulle vara med på provet, &det hade josse också gjort. så vi hörde ropet av IG. haha, nejmen. vi tyckte att det skulle vara onödigt eftersom vi ändå inte kan någonting, såå ja. hm, jag ska alldeles strax följa med mamsen till sollentuna. haha, jag har ändå ingenting vettigt att göra nu under domhär skoltimmarna, så ja! :) hmm, jag kände nyss värsta suget efter kebab. meeeen, det gick över lika snabbt som det kom. haha, fanfanfan!

puss

erkänn att jag&egon är väldigt söta? (a)


egon, jag hoppas du inte har någonting emot att jag har bilden här :) <3

har ingen rubrik i huvet!

hejsan! nu har jag kommit hem igen. jag har ju varit i stan. jag träffade egon ni vet (a) han är så sjukt söt! när jag mötte honom så gick vi till 'vårat' ställe på kungsan. haha, så. vi satt där på vårat lejon&mös sönder! när vi satt dära&mös så gick det förbi en kille som fotade oss, haha. efter ett tag drog vi ifrån vårat lejon (haha)&gick runt på en liten prommenad vid vattnet. väldigt gulligt. sen såg vi på när ett par blev fotade, &blev lite sugna påatt göra samma sak, så ja. nu har egon två söta puss-bilder på oss i sin mobil. jag ska be egon skicka dom till mej sen. :) juste. sen sjöng han för mej också. han sjunger så jävla fint! sen var han tvungen att dra hem runt sju. tråkigt tråkigt, jag saknar honom redan! :( aja. nu ska jag ut med hunden, sen ska jag gå&plugga till provet som är imorgon!

puss på er!

stan idag, igen!

godmorgon på er! nuuu har jag vaknat. shit va trött jag är, haha. hm, dagens planer är att åka in till stan&träffa egon. mys! jag har lite klädproblem, men aja. det är så ibland. haha, jag ska ta&vända upp&ner på min garderob nu&leta efter någon varm&mysig tröja! vi hörs! :)

puss

var stolta över mej!

vill ni veta en sak? jag, madde karlsson har nu slutat röka! haha, jag är sjukt stolt över mej själv! (a) jag har bestämt mej för det, &när jag har bestämt mej, då är det så det blir fan! jag är så bäst! (:


puss!

rubrik?

hejdär! justnu sitter jag hära&lyssnar på ''all summer long - kid rock'' med charlotte. vi kom hem för en liten stund sen från stan. vi har haft sjuuuukt kul! eller, ja. jag hade iallafall kul ;o ..


jag; asså. torkel måste vara det fulaste namnet?
charlotte; neeej! gustav!
jag; hahaahha... nej vänta! harald är fulast!
jag&charlotte; HAHAHAHAHA!
josefin&jennifer; .. det heter våran kusin!
jag; oj..
alla; HAHAHAHAHAHAHAHAAH!



okej, jag ska berätta litemera detaljerat om dagen. jag, charlotte, josefin&jennifer åkte in till stan&chillade på plattan. sen efter en liten stund kom egon. han&jag drog oss mot kungsan&satt&pratade. hade chill liksom, haha. sen skulle han hem&äta, &sen skulle han komma tillbaka igen. så ja, jag drog till donken&fixade mat&sen så stog vi&tände eld på sugrör. haha, lite kul. sen så efter ett tag så kom egon igen. då drog han&jag tillbaka till kungsan&snackade. sen så satte vi oss på ena statylejonet dära, nivet? hahaa. nejmen vid scenen. ja, där satt vi&hade mys. väldigt najs faktiskt! :) sen ville jennifer att vi skulle komma till tcentralen, så ja. då började vi rulla ditåt, men vi fick tydligen umgås en halvtimme till, haha. så ja. vi satt utanför en affär trorja(?) &mös ännumera! haha. sjukt najs! sen så, ja. då var vi tvugna att dra hem. tråkigt, men ja.

imorgon så ska jag träffa egon i stan! han är så söt :')

ohhjävlar! klockan är snart två, magash! måste sova bort tiden!

puss

lite hjälp tack! :)

Zooma

vilka skor tycker ni är snyggast? jag funderar påatt köpa ett par såna, men jag kan inte bestämma mej för vilken färg jag vill ha.. :)

röj på stan!

hejsan allihopa! :) jag kom hem för en liten stund sen. jag har varit i stan med lite folk. det var najs! eller ja, det slutade inte så bra. jag köpte ett ciggpaket för mina sista pengar. jag gav en cigg till josse, sen så hann jag inte ta nåmer. jag tappade dom, så dom ramlade igenom plattan-trappan.. så ja, nu ligger dom där tillsammans med mitt headset. lite tråkigt, men ja. shit happens! det hände massa grejs i stan, men jag orkar inte riktigt berätta nu. jag tänkte egentligen strunta i att skriva inlägg helt&hållet, men jag har ju lovat. så ja, nu ska det bli en stor ändring somsagt på mej! så ja.. :) haha, hm. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om? någon som har lite tips på saker som jag kan börja skriva om?

massa pussar på er!

dagens vill ha!



jatack!

dagens låt!



en riktigt bra låt! jag älskar den!

heeelg, finally!

hallådär! :) nu har jag precis kommit hem, äääntligen! jag är riktigt stolt över mej&josse för engångs skull. haha, vi var på nästan alla lektioner, vi struntade i den första. men sen så! fick en kommentar av en tjej som undrade om jag inte kunde skriva lite mera inlägg. jag tycker själv att jag är väldigt dålig påatt skriva här i bloggen, men det ska bli ändring på det! :)

om ett litet tag ska jag&charlotte dra till annakarin&hämta våran lön. sen blir det stan för våran del! :) nu ska jag gå&äta någonting, jag är sjukt hungrig! jag hör av mej om ett litet tag! ha det bra so long!

puss

lång dag!

hejhej! nu kom jag precis hem. jag är verkligen inte på bra humör, men jag skriver så bra jag kan&berättar allt som har hänt idag.

jag&josse drog till skolan runt åtta, &så satt vi där en stund. sen så pallade vi inte sitta kvar. då ringde josse till freja&undrade om det var okej om vi kom dit, &det fick vi! så vi drog till hennes skola&väntade påatt hon skulle komma tillbaka från något ställe. vi hann inte ens komma in på skolgården innan alla blickar&kommentarer kom. herrefuckinggud säger ja bara! ''kolla blondinen, fyyfaaan.. värsta sminket, uuuusch'' jag har bara ett ord att säga till dom; p a t e t i s k t ! aja. sen stog vi på skolgården&väntade på att freja skulle komma. så tände jag&josse en varsin cigg, &mitt från ingenstanns kommer en jävla lärare&börjar skrika på oss. vi bah; whaaat?

han; SLÄÄÄCK CIGARETTEEERNAA!!!
jag&josse; *låtsas inte höra*
han; släck säger jag ju!
jag&josse; *låtsas fortfarande inte höra*
han; vilken skola går ni på? *går fram till josse*
josse; .......
han; JAG FRÅGA VILKEN SKOLA NI GÅR PÅ?!?!

hahaha, äuw! ni får inte veta allt, lite pinsamt. men iallafall, sen kom freja&hennes kompisar. så vi hängde litegranna runt skolan, käkade lunch, hade krig med typ 5(?)-åringar (vi förlora), ja. massa shit! jävligt roligt faktiskt! :)

sen drog vi vidare till väsby station&tog tåget in till stan. där mötte vi upp andreas, som har klippt sej&blivit ääännumera fjortis. haha, jaja. men jag var inne i stan ett tag. sen pallade jag inte vara kvar där längre, det blev alldeles för tråkigt. så jag tog med mej andreas&hans kära busskort&rullade vidare mot tcentralen.

sen åkte jag hem till en sur morsa, inte okej! haha.. ''madde, lärarna ringde idag'' , uuuuuuuuuuuuuuwps! det var allt jag behövde höra. men en bra grej är att min mobil har kommit hem igen. jag tappade den idag i väsby, &det kom en tant&lämnade den. fucking pheeeew asså! aja. nu ska jag dra mej mot kära willys&handla middag till mej, moahah! imorgon är det lön, finally! hej jag ska köpa en ipod! haha, nej. nu måste jag dra.


puss

plattan all day long, typ ..

hejsan hejsan! nu har jag äääntligen kommit hem.. jag har sjukt ont i fötterna efter denhär dagen asså. haha, fullt ös! eller ja, lite ös iallafall. jag drog till skolan som ni vet. sen så käkade jag&josse lunch&sket i lektionerna. så ja, vi drog till stan istället! &där träffade vi upp robin, chillchill! ja, sen kom det massa mera folk&robin drog. så ringde tim, &jag bad honom komma. men ja, han va tydligen redan där&hade sett mej, lite läskigt faktiskt!

tim; vare kul att snaka med poliserna?
jag; vah? hur visste du?
tim; jag ser dej justnu. jag såg att du snacka med dom.
jag; vaahfan? vart äru? ofta.. vad har jag på mej?
tim; svarta jeans, vit kofta, halsduk&väska.
jag; waah! *rädd*


ja, men han var sjukt gullig :) jag&han drog iväg till kungsan. vi satte oss på en bänk, &hade allmänt chill! aaja, jag hoppas verkligen att jag får träffa honom flera gånger! aaja, nu ska jag dejta kudden! vi hörs imorgon. :)

puss på er!

would u come back, if i asked u to?

hejdär! nu är det alldeles strax dags för mej att dra mej mot skolan. ohaa! idag ska jag sitta barnvakt också, &på fredag är det lööööööööööööön för min del! wohoo.. pengarna kommer iofs ta slut vääldigt fort, eftersom jag ska köpa massa skit. kläder, dricka&så ska jag lämna tillbaka lite money till mamsen som jag är skyldig henne. segt! aja. jag måste nog skynda mej nu, så josse inte sitter&väntar på mej som hon alltid får göra.. haha, aja. efter skolan så blir det stan, men ja. jag kommer att höra av mej lite senare!

massa morgonpussar på er!

hahahahahahaaaa, fett rolig! ;'d

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i smset
4. Gör likadant på varje fråga

Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dej?
Hiii
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Hallå, gå till stationen nu!
Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Sova hos mej idag? (a) <3<3
Vilket sms blev du mest berörd av?
Men jag är iallafall påväg till märsta, så möt mej på stationen!
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Erik e på plattan! XD
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kr?
Vill ni hänga med på fest hos en kompis i sollentuna? <3
Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Ta nästa tåg..
Vad vill du höra mest av allt?
Lena är inte blond längre.. :P
Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Hellu baby :) <3
Din romantiska replik?
sover du fortfarande? :o :o :o :o <3<3
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
God morgon :) sovit gott? Pussar <333

madde goes tjockis?

hejdär! jag har preciiis storstädat mitt rum. så ja, nu ser det rätt okej ut. det behövdes verkligen! jag vet inte riktigt vad som kommer hända idag. jag kanske ska åka in till stan. men mja, vi får väl se hur det blir med den saken. nuuu ska jag gå&tigga moneymoneymoney av mamsen, sen ska jag dra ner till willys&köpa en marabou amigo! jajamensan, det är min nya kärlek, &jag skiter i om jag blir fet! haha, bara jag får min choklad liksom. haha, herregud! nej jag bara skoja, men ja. vi hörs, sötnosar!

puss

en sjukt trött madilen.. (a)

hejdär! jag kom alldeles nyss hem ifrån annakarin. jag har ju suttit barnvakt som nivet. jag är ju väldigt bra, somnar&grejer när jag ska sitta vaken&vara duktig. som tur är så ringer nino, phew! &ja. vad skulle jag göra om inte charlotte hade varit med liksom? jag hade ju aldrig klarat det asså, haha. &påväg hem så ringer robin&underhåller mej, vilket gör att min syster får rådamp&började skälla ut mej.. herregud, haha! komigen vahfan? vahfan äre med henne? aja. jag är inte riktigt på humör justnu känner jag. jag troratt jag ska gå&dampa lite på bc@pa, sen ska jag sova!

puss

lista!

Håller du på med någon sport? överskattat!
Vad skulle du vilja heta om du fick välja själv? jag är nöjd med mitt namn. 
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dej? mamma ville att jag skulle heta jennifer, men inte pappa.
Mjölk i kaffet? yes!
Är du ett trendlejon? neeeeeeeeeeeeeej
Är du kär? nej.
Har du kysst en nära kompis till dig? ja
Läser du bloggar? dagligen!
Vem skrev ett sms till dig senast? anna :)
Röker du? jajamensan
Dricker du? om jag gör
Svär du? i varje mening :)
Sjunger du? självklart!
Vad har du fått mest komplimanger för? för att jag är söt, för att jag är snäll(?!?!?!?!) vilket jag inte är. tror jag 
Vill du gå på högskola? tror inte det.
Vill du gifta dej? vi får väl se 
Tycker du att du är attraktiv? njet
Är du ett hälsofreak? låååååååååångt ifrån 
Favoritämne i skolan? är lunch ett ämne? hah, skoja. nejmen, inget!
Favoritsysselsättning? umgåååås
Choklad eller vaniljglass? vaniljglass
Kommer du överens med dina föräldrar? nejfan
Vad vill du arbeta med när du blir stor? listan är låång
Din hårfärg och frisyr? svart&en ''lilla-my-frisyr''
Vilka skor hade du på dej idag? adidas
Kläderna du hade på dej idag?  gråa mjukisar, linne&kofta
Favoritklädfärg? vetinte fan, har ingen speciell. rosa&ljusblå är fint :)
Vilka kläder skulle du vilja ha på dej just nu? dunno
Hur mycket pengar köper du kläder för varje månad? ingen aning, det är väldigt olika
Skolväska just nu? bögisväskan
Favoritårstid? WINTEERBABYY
Har du glasögon? bara solglasögon.
Favoritmat och dryck? tacos! och cola :) annars så, grillat och alkohol? cider
Favoritdjur? hund&silkesapor, haha. så sjukt söta!
Favoritprogram? sex and the city&desperate housewifes! me loves <3<3<3
Gillar du när det åskar? jag ääälskar när det åskar :)
Vad köpte du senast? cola, marabou amigo&lion .. typ hej tjockis! (a)
Vem tänker du på just nu? ingen&inget, nanana!
Hur svarar du i telefonen hemma? aaaaa,madde?
Hur svarar du i mobilen? "hallå", "va?" eller "jaaa?"
Vem umgicks du med senast? yosofine!
Senast kramade? charlotte
Vem ringde dej senast? fjortisnino
Vem ringde du senast? kommer inte ihåg fan.
Vilken låt förknippar du med dig själv? ''im the worlds greatest'' nejrå. men, jag vene?!
Bästa livekonsert? HAHA, men pass!
Vad ska du göra ikväll? sitta barnvakt
Sov du ensam idag? självklart :)
Vem sov du hos senast? hahaaaaa, tommy!
Vem sov hos dej senast? ojdååååååå! vet inte
Varför gjorde du detta testet? tidsfördriv. jag är väldigt pissnödig just nu -.-

-

hejdär! åh, snart börjas det igen. barnvaktsittandet, så sjukt tråkigt. haha, thindra kommer ligga&sova när jag&charlotte kommer dit, så vad ska vi göra liksom? haha. jaja, jag tjänar ju pengar påatt bara sitta, så jag ska helt enkelt sluta klaga så mycket som jag gör.

för engångs skull så har jag en rätt bra hårdag! jag känner att det börjar bli långt nu igen! jag kan verkligen inte ha kort hår, det går inte. det är skitfint på alla andra, men inte på mej! så orättvist fan, men så är det.


min mun&näsa blev konstig, så jag tog bort det. höhö!


puss på er!

(a)

jag vill ha heeelg!

onödigt egentligen

hejdär sötnosar! snart dagas för mej att sova känner jag, börjar bli riktigt trött. jag ska förresten ta&köpa nytt nummer. någon jävla idiot som sitter&ringer med dolt nummer, &när man svarar så lägger dom på. sjukt irriterande! så ja.. :)

hahaha, sjukt tråkigt kul!

Vem är kåtast, pedofilen eller nekrofilen?

Nekrofilen!

Pedofilen är bara småkåt, nekrofilen är dökåt!

vi hörs, sötpluttar!

puss


livet har sina goda stunder!


whatafuck?

hej igen. haha, jag bestämde mej för en stund sen föratt ta en dusch. sagt&gjort, det gör jag! när jag står&duschar så ser jag att det står någonting på ryggen. haha, någon jävel har skrivit någonting. jag ser inte all text, men ibörjan står det ''wom wom fight the'' sen ser jag inget mer .. haha, saaajk? jag har inget minne av det, men jaja.. skulle jättegärna ha tagit kort&visat er, om jag inte hade tappat bort min kamera.. jajamensan! antingen så ligger den hemma hos tommy, eller så har någon jävel snott den. för vi letade somfan hemma hos honom, &vi hittade den inte .. ? aja, så är det ibland..

nej, vet ni vad? jag mår verkligen inte bra, så jag ska nog ta&sova en liten stund, så får vi hoppas att huvudvärken är borta när jag vaknar!

puss

jag vill ha donkenmat!

hej sötnosar. hoppas ni har det bra! <3 själv har jag fetaste huvuvärken justnu. det är ingen hitt att åka bil ''dagen efter'' heller. men ja, gårdagen blev väldigt lyckad. så jävla kul! &nu när jag kom hem&skulle stoppa mina nerspydda byxor i tvättmaskinen så började jag räkna blåmärken som jag fick igår. gissa hur många det var? haha. det var elva stycken, iallafall som jag såg. aja, jag kommer inte riktigt ihåg namnen på alla som var dära, men. jag försöker rabbla upp dom iallafall! jag, josefin, jennifer, charlotte, tommy,  markus, erik, bruno, dino, jocke, kim.... &ja. sen vettefan, två datanördar. haha, fyfan. sen så fick jag massa samtal från fjortisnino, haha. lite kul, &ja. han va rätt onykter. jag lovar att han hade druckit lite för många 2.25or eller så ;'d ! hahaha. jag fick i mej lite för mycket dricka också, efter ett tag mådde jag illa, så vi satte oss utanför på altanen;

jag; jag måste...
jocke; du måste?
jag; mår inte bra!
jocke; vill du spy?
jag; mmmh!
tommy; låt henne spy!
jag; *lutar mej åt sidan av stolen&spyr*
charlotte; uuuuusch!
jag; *gör någonting så stolen välter, &jag ramlar i spyan*


så jävla fresh asså! haha, eller inte? sen stog jag, josefin, jennifer&charlotte inne i badrummet&skulle ta kort på toan (haha, varför ;s ?) så ramlar jennifer, josefin&charlotte på golvet, &jag halkar efter, meeen(!) jag gör någonting i luften så jag ramlar ner i badraket&slår i bakhuvet. inte okej! haha, sen skulle vi ut&röka, &jennifer ba gick till huset mittemot&började banka på dörren&bah; MEN TOMMY! ÖPPNARÅ?! HALLÅÅÅ, VARFÖR HARU LÅST FÖR?! tommy ba; MEN JENNIFER! hahaha. så jävla söt asså! &vetni en sak som är lite kul? ena killen som var där, jag kallar honom för dino, jag kommer inte ihåg hans namn. han satt&hjälpte min syster helakvällen, så gulligt av honom. han ba; här sitter jag&fyller 20 imorgon. klockan är nio, &jag sitter barnvakt åt en 14åring?! haha, wups! &ja, seeen så gjorde jag tydligen lite skit med jocke, vilket jag verkligen inte skulle ha gjort annars. fyfan! jag är äcklad.. haha!





aja, nu ska jag duscha, &sen ska jag sova! uppdaterar lite senare!

puss

festfestfest!

hej allihopa. skriver lite snabbt hära, ska alldeles strax dra på feeeest! mycket najs, ellerhur? jajamensan! men ja. vi får höras när jag kommer hem helt enkelt. sakna mej inte alldeles för mycket! (a)

pusssssskalas!


update!

hejdär alla nattugglor! jag har blivit lite dålig påatt blogga känner jag. så ja, jag skriver lite nu. passar på när jag har så tråkigt som jag har liksom. :) idag, eller. ja, igår var det min tur att laga maten tyckte mamma, så ja. jag fick bestämma, &jag orkade inte stå i köket i flera år&laga mat, så ja. jag fixade varma mackor. &dom var såååå goda! jag är riktigt stolt över mej själv asså. haha! (a)

puss!

både igår&idag (;

tjafan! hoppas att allt är bra med er? jag skrev ingenting i bloggen igår, så jag tänkte att jag kan skriva&berätta idag om vad som hände.. först var jag i skolan några lektioner. sen så orkade jag&josse inte vara kvar, så ja. vi drog ifrån skolan, direkt in till stan. där mötte vi upp andreas, verrans chill! vi drog in på åhlens trorjag(?)&fixade sminket, &plattade håret, &fixade med hårspray&massa shit. ja, sen så kommer jag inte ihåg vilken ordning alla kom i. men ja, vi satte oss vid plattan&snackade med massa folk. eller, ja. alla snackade med varandra medans jag&Nino tjaffsade om vem som var fjortis. han satt&klagade somfan över att jag är fjortis, &jag klagade påatt han är så jävla mycket fjortis som man kan bli. &ja, haha. så höll vi på helavägen till tåget. herregud, att vi ens orkar? vi vet båda två att Nino är fjortis av oss! (a) .. iallafall, ja.

det var alltså igår! idag har jag varit i skolan med josse. vi har haft det mycket chill&mycket tråkigt. medans vi satt i korrioren&väntade påatt ena lektionen skulle börja, så satt vi&spanade in bygg-pojkarna. veeeery heta! men ja, vi bangade påatt snacka med dom, när dom väl började snacka. fett dåliga vi är josse, vi sumpa värsta chansen! haha.. nejmen, ja. nu vet jag inte riktigt vad som ska hända. jag har fått huvudvärk, så. det första jag ska göra är väl att lägga mej&vila en stund antar jag.


pussss!

aaight!

there will come a point in your life.
when you realize who really matters, who doesn't, and who never really did.
forget about the people from your past because there is a reason they didn't make it to your future!

gimme gimme gimme!

jag blev sjuuukt sugen på jordgubbar justnu. fanfanfan, jag måste äta godis! fast, jag har ingenting hemma, så jag skickar ner min söta syster charlotte så hon får handla åt mej.  är jag snäll eller vadå? haha (a) ..



jatack!

skön slappdag!

hejsanhejsan! det blev ingen sola för mej idag heller. jag är fortfarande sjuk, så ja. mamma har sjukanmält mej, så ja. det blir en chilldag för min del! tyvärr så gick mitt comviqkompis ut igår (typiskt!), så ja. jag får antingen chilla utan att smsa, vilket kommer bli svårt. väldigt svårt! eller så släpar jag mej ner till centrum en snabbis&köper comviqkompis&passar på att köpa hem massa te! ja, jag tror nog att det blir det sista alternativet. så kommer jag köpa hem mackor&tomater också, så kan jag göra mina älskade tomatmackor! haha, jag har blivit sjukt beroende av dom. eller nej, vänta. jag skippar tomatmackorna, &gör varma mackor istället. yummie! haha, herregud! jag sitter&snackar med mej själv i min blogg om vad jag ska äta? nåja, haha.

puss på er

jag är kär!

är det bara jag som blir lite småkär när jag ser bilden? fyfan va söt! en sån vill jag verkligen ha.. haha, skulle det gå så skulle jag köpa mej en sån på engång! silkesapor är verkligen apgulliga (haha) asså!


sjuk..

godmorgon! jag hade tänkt va hemma idag&bara ta det lugnt&bli frisk, men josse behövde snacka lite sa hon. så ja, vi mötte upp varandra&satte oss utanför skolan&snackade lite. sen så orkade vi inte dra på lektion, eller. hade ingen ork eller lust att göra det. så ja, vi drog hem igen. &nu sitter jag här med mitt varma duntäcke, en kopp te&snackar lite på msn. jag tror nog att jag ska gå&sova snart, jag är sjukt trött asså. vi får se sen lite senare om jag följer med josse&andreas in till stan. lite tveksamt, men ja. vi får se helt enkelt! :) jag hör av mej lite senare, när jag har sovit&så!



pusspusspuss!

vad ska jag ha? *beslutsångest*

jag har bara en liten fråga till er, ska jag ha min naturliga hårfärg, eller svart?



nej,nu ska jag dra&vara barnvakt, men jag förväntar mej lite kommentarer när jag kommer hem! :)

puss!

true, true!

jag hittade nyss en liten text på pa, &jag kände igen mej så hårt!

''gör inget du kommer ångra, för jag ger dig bara en chans!
gör ditt val, och få det överstökat ..''

pinsam skoldag!

hejdär sötnosar. ännuen skoldag avklarad, så. ja, en dag närmare sommarlovet, yeeeeeeeeeeeeees! haha. okej, det är en liten tid kvar. ah, jag är bara glad över att denhär skoldagen är slut. ni vet när man vaknar på morgonen&tänker ''dethär kommer bli en vääääldigt lång&jobbig dag'' ? ah, så tänkte jag imorse, &guess what? jag hade rätt! hela jävla dagen var jobbig. tillochmed josses jävla kommentarer, som faktiskt brukar göra en på glatt humör.. liksom, ''&huuur känns det?, äääru?, ska jag bänga'rej din jävel?'' det är bara liiite av alla hennes kommentarer.. haha, iallafall så hade vi rast&jag&josse gick ut&rökte, så chillade vi lite&väntade påatt nästa lektion skulle börja, så ja. efter tag så går vi in&ska gå upp för ena trappen. &så går vi förbi tre pers vid trappan som slänger ur sej kommentarer om mitt&josses smink (börjar bli rätt vana vid kommentarerna nu faktiskt..), så ja, vi kollar bara på dom&går vidare, &dom ba ''oouuuff, ett kilo smink på sej, jag svääär!" jaja? så gick vi upp för trappan&jag njöt av min cocacola som jag fick av josse, när jag glömde bort att det var en trappa jag gick i.. så ja, jag snubblade till&men jag kunde hålla mej uppe på ena benet. så skrattade jag till&tappade balansen (again..)&snubblade jag på riktigt&min cola blev nästan(!) slut.. ja, jag gjorde en fontän helt enkelt.. haha, men tro inte att dom tre personerna som kommenterade vårat smink inte såg, för det gjorde dom! &ja. det vart ett stooort skratt&ännumera kommentarer som ''akta sminket förfan!'' .. ja, lite smått pinsamt, eller vad säger ni? haha..

jag har förresten hittat en ny sötnos på skolan, haha.. sjuuukt söt! haha, aja. nu orkar jag inte skriva så mycket mera.. så ja, vi får höras lite senare..

förresten så börjar jag bli lite trött på min lilla msnlista som inte har så många roliga personer i sej, så ja.. vill ni adda min msn så får ni gääärna göra det! (a)  [email protected] 

puss

godmorgon!

det enda jag vill justnu är att gå&soooooooova igen! jag sov rätt dåligt inatt, pågrund av min näsa som inte ville sluta snora. inte najs! aja, thats life. igår var jag i södertälje, det var därför jag inte skrev i bloggen på heladagen.. men ja, vad mer finns det att säga? jag ska ta&sminka mej nu&göra mej iordning för skolan. ha det så bra sötnosar!


väldigt sött, ellerhur? sånna vill jag lätt ha när jag flyttar hemifrån! haha.. :)


puss på er

cooola!

jag skulle göra vadsomhelst justnu för en stooor fet cocacola! så ja, jag tror jag ska gå&shoppa lite cola, höhö.


marabou amigo

har ni smakat nya marabou amigo? jag har gjort det, &den är übergod! en klar tiopoängare asså!

i miss it!

jag kollade precis igenom datan&hittade en sparad chattgrejs med en viss person. när jag läste det så kom jag på hur mycket han verkligen betydde för mej.. fyfan, det var inte lätt att läsa hela chatten vi hade utan att få tårar i ögonen alltså, fan.. jag saknar det verkligen! jag kommer ihåg hur jag satt hela nätterna&snackade med charlotte om hur mycket jag gillade honom&hon dampade lika mycket varje gång jag började snacka om honom.. jag saknar verkligen den tiden asså, men det är bara att gå vidare helt enkelt!

lista

BRUKAR DU:
Titta på dig själv i spegeln:
ja klart
Gnälla: rätt ofta
Skrika: när det behövs
Sova: alltid!
Ha ångest: händer
Skada dig själv med flit: nixpix
Ta mediciner du inte borde ta: njet
Vilja dö: nej, absolut inte
Drömma mardrömmar: var ett tag sen
Drömma sexdrömmar: haha, varje natt!
Ta droger: nej, aldrig
Försöka vara annorlunda: nej
Klä dig i svart: inte helt svartklädd.
Gå till kyrkan: njet
Gå i skolan: yes
Röka: yes
Ha sex: haha?

VEM:
Saknar du:
M, &morfar
Vill du döda: ingen (:
Rörde dig sist: emma :]
Vill du slå; ingen just nu
Kysste dig sist: stefan..
Vill du kittla: haha, emma
Kramade du sist: charlotte trorjag
Vill du prata med: daniel
Skrek du på sist: haha, mamma
Vill du vara som: mej själv (:
Sårade dig sist: -
Vill du bli galet full med: haha (?)
Gjorde dig riktigt glad senast: hm, riktigt glad? jag vettefan asså.
Fick du sms från senast: daniel
Ringde dig senast: daniel
Är vackrast på jorden: du

HAR DU:
För många vänner:
man kan inte få för många :)
Förföljelsemani: va?
Tvångstankar: njet
Någon annan psykisk sjukdom: nej
Någon fysisk sjukdom: nej
Någon skada: nej
Färgat håret: jajamensan!
Brutit några ben: nej
Några piercings: öronen justnu, ska snart pierca tungan! (a)
Egen dator: inte justnu -.-
Bra självförtroende: Ibland
Kysst någon: men ja
Haft sex: ja
Sagt jag älskar dig till någon idag: nej
Varit kär: ja
Dumpat någon: mjo
Stulit någonting: nej
Lämnat landet: på semester
Tuttat eld på nått: Ja, det har jag väl
Gjort något olagligt: mja, det har jag säkert.

HUR:
Går du: väldigt fort
Svarar du i telefonen: aa hallå
Fördriver du tiden: umgås, sover, datorn
Tjänar du pengar: sitter barnvakt ^^
Ofta diskar du: aldrig, diskmaskinen gör det jobbet
Ofta städar du: haha, sjukt sällan.
Många stör du dig på: en heldel
Ofta träffar du din familj: typ varje dag

TROR DU:

Att du kommer bli något: man får väl hoppas på det.
På gud: nej
På rymdvarelser: haha, nej
Att folk tycker om dig: det hoppas jag
På ett liv efter detta: jajamensan
Att fiskar kan tänka: haha, öh. johrå, det trorjag!
Att du kommer leva länge: lätt!

svarthårig.. igen!

jag troratt jag har missat att berätta här i bloggen att jag har blivit svarthårig igen? ja, jag skulle ju ta bort det svarta förra gången&färga ljusbrunt. men vetni? det gick inte att få det som jag ville, så ja. jag blev svart igen. det känns rätt bra faktiskt, för jag tycker själv att jag passar bättre i det. aja, nu ska jag gå&dejta kudden trorjag. vi hörs imorgon. sov gott allihopa!



puss

kvällens planer

hejdär! justnu sitter jag&fixar sminket&håret, så ska jag strax hem till sara&chilla dära. jag är fortfarande sjuk, men äsch. jag pallar inte sitta hemma&uggla sönder liksom, så ja. :) nej, nu ska jag fortsätta fixa frillan, sen så drar jag! vi hörs lite senare!

puss på er

saknar det!

fyfan vad jag saknar alla våra valpar.jag satt&kollade på massa bilder från när dom sprang runt här hemma&hade sönder alla jävla saker som dom kom åt. ja, jag tar gärna tillbaka tiden när vi hade dom asså! :)


äntligen!

visste ni förresten om att idol daniel lindström is back? äääntligen! :) den 10 september så släpper han sin nya singel, &den ska jag lätt köpa!



puss på er

sjuk :/

godmorgon på er. idag blir det ingen skola för mej, jag har blivit sjuk. jag har asont i halsen&grejor. menmen, så är det ibland. så idag blir det bara slappdag för mej. hm, jag har typ ingenting att berätta om hära. jag troratt jag ska gå&sova nu, hah. så ja, jag skriver lite mera sen. ha en bra morgon!

puss på er


lista!

Frågor om dig själv.

Röker du ? yes
Snusar du ? nejfan!
Skolkar du ? haha, har blivit lite mycket av det nu i början av skolan, tyvärr!
Gör du frukosten själv ? jajamensan!
Har du suttit i rätten ? njet
Har du slagit ner någon ? ahah, hm. jag försökte slå min lillasyster, sen.. var det jag som fick massa blåmärken.
Har du pussat någon av samma kön ?  ja
Har du varit på strippklubb ? haha, ehm. nej
Vad gör du när du blöder näsblod ? stoppar upp en tampong i näsan? HAHA, NEJ. MEN MÅSTE TESTA! hah, skoja, nejmen. nej det har jag inte! 

När grät du senast ? det var ett tag sen ;o
Vem kan du prata om allt med ?  charlotte
Har du solglasögon ? klart jag har!
Skriv en mening på engelska ? madde is the fucking shit!

Vem pussade du senast ?
  hm, emma trorja?
Vem kramade du senast ? charlotte
Vad är din högsta önskan just nu ? att M kommer tillbaka, fyfan va jag saknar honom!
Vad heter den hårspray du använder? wella hairspray&studio line - indestructible
Vem gillar du ? massamassa!

Vilken färg har du på tröjan du har på dig ? röd
Har du string på dig just nu ? nej
Känner du någon som heter Niklas ? ha, känner&känner.
Har du bärbar data ? ena våran data är det, så ja.


papi

hejdär! det var en person som skrev en kommentar i ett tidigare inlägg som jag har gjort om min pappa. hon undrade vad som har hänt, &det är inte så att han har dött. nejnej, så är det icke! grejen är den att han har en ny brud, som han har gift sej med.. trorjag? &hon vill inte att han ska ha någon kontakt med mej eller min lillasyster, &ja. han lyssnar på vad hon säger. så.. ja, jag träffar honom en gång om året, två gånger om jag har tur. &det är runt min födelsedag&julafton. han riger&säger att han står på parkeringen så springer jag&charlotte (min lillasyster) ner&pratar lite med honom, byter presenter&julklappar. &ja, sen åker han. inte direkt så mycket kontakt om man säger så, men. jag är glad över att han iallafall kommer någon gång om året&säger hej iallafall? ja, men jag saknar honom sjukt mycket!

men nu vet ni hur det ligger till. nu ska jag dra&köpa kebab. ha det bäst, sötnosar!

puss på er!

babbel!

hej sötnosar! här sitter jag&lyssnar på musik&har det allmänt chill! borde gå&sova snart känner jag, så jag kommer up imorgon bitti. men äh, jag tror jag stannar upp en liten stund till iallafall.. :) jag måste nog ta&städa mitt rum imorgon också. värsta svinstian asså! inte fint alls. haha, jag kanske kan ta en bild&visa er hur det ser ut? hah, nej. jag tror inte jag vågar det.. så det skippar vi helt enkelt! haha, nej.. vet ni vad? nu ska jag gå&dejta kudden. vi hörs imorgon. sov gott allihopa!


jag älskar dej lillasyster, no matter what! (sjukt gammal bild)




puss på er!


lite bilder&grejjs!

hejdär sötnosar! hoppas allt är bra med er? själv är det toppenbra, verkligen! idag har jag varit i skolan, hängt runt i stan&suttit barnvakt. galet najs! jag lovade ju er bilder ifrån nrj också, remember? jag har fått dom nu.. det var inte så många som blev bra, men jag kan dela med mej av några iallfall. så ja, eenjoy! (;



bild 1; jag i fontänen
bild 2; jag i fontänen
bild 3; jag i fontänen
bild 4: josefin&jag i skyltfösntret på H&M


nej. nu ska jag kila vidare till tvn&titta lite dära. sov gott allihopa!

puss

RSS 2.0