sommarlov!

halludär! idag slutade jag sommarskolan, så det betyder att jag äntligen har fått sommarlov nu! (a) jag gick ner till centrum föratt hämta ut min nya telefon. tyvärr så var det fel telefon, så jag får helt enkelt försöka lämna tillbaka telefonen&köpa den telefonen som jag skulle ha fått i affären istället. typiskt! aja. jag ska snart ta&dra iväg till dentrum&köpa foundation&handla kebab hos kebaberik! sen så ska jag&mamma kolla på någon film trorjag. aja, det blir nog bra dethär! på måndag drar jag till dalarna med charlotte, &vi kommer att vara där i en vecka trorjag! senast blir det två veckor, aja. jag&charlotte får ta&disskutera det ikväll när hon kommer hem från grönalund. vi får höras lite senare. :)

pussen!

peeerfekt!

hejdär! nu sitter jag hära hemma hos sara igen, ovanligt? :) inte så! men iaf. sara städar sitt rum, eller. a, hon är tydligen klar med sin såkallade "städning" .. eeh, jättefint sara! vi ska dra ner till våra willyspojkar snart&&checka läget. jag har ju då min bästavän rikard! &sara har robin! it wont get anybetter.. iaaallafall! ja, sara ska till tandläkaren idag, &borra sina 4+1 hål, hhaa, nej. jag skoja, hon har inte fem hål, hosten hosten! aja, sen ska jag dra&vara barnvakt med lilla charlotte, även kallad challeballe. efter det så ska jag, sara&linnea åka till väsby&möta upp ponta som har fixat cigg till mej. bäst för honom att han står där asså! annars är han rätt, eh. död! aja, imorgon så ska jag ha mina tre matteprov som kommer avgöra om jag ska gå på omvårdnad, eller .. sucken sucken, IV! aja, sen när jag har gjort klart provet så ska jag hem&leva livet. &eftersom att sara drar till skåneland så får jag väl göra det med... mej själv! moahahha. låter som att jag inte har något liv utan sara, men dra åt helvete! haha, hon är liksom. snel hest! sara är som det lilla körsbäret på glassen! ahaha , fattarni va jag menar? ps, sara? du är en hårboll ..


pussen!

sug pung, jag är kung!

hejdär. sitter här hemma hos sara&väntar påatt hon ska bli klar i duschen, sen ska hon fixa sej&lite senare så ska vi dra vidare till linnea! vi ska kolla på ''what happens in vegas''! den verkar sjukt bra.. så liksom, ja.. :) sen så blir det inte så mkt mer som händer för mej idag, eftersom jag har sommarskola imorgon! fyfan, va drygt. men jadijadi. ska jag få mitt jävla g i matte så måste jag klirra tre jävla kapitel i matten, uscha. aja, jag har inte så mkt mera att skriva nu typ..  justeja! på fredag slutar jag sommarskolan, whiewhiewhie! då är det lätt sommarlov för min del..  aja, nu ska jag tjilla vidare! ha de så bra, &sluta inte läsa min blogg bara föratt jag uppdaterar lite segare än alla andra. haha, min data funkar ju liksom fortfarande inte!

puussssseeen på er! :)

tråkig rubrik..

hejdär! nu sitter jag hemma hos sara med linnea&väntar påatt sara ska käka klart.. eftersom min data fortfarande inte funkar så kan jag inte blogga lika mkt som jag brukar göra. sorry för de! ;D menmen .. snart ska jag dra&vara barnvakt åt Tindra med Sara&Challeballe.. najsnajs, kaninbajs! anyway. jag har inte så mkt mera att skriva om.. jag slutar fan sommarskolan på fredag, så blir det sommarlov för min del fan! (a) vi hörs!

pussen!

gårdagen var najs!

hejdär! :) just nu sitter jag i vardagsrummet&kollar på tv med challeballe. igår fyllde jag sexton dårå, tjockt najs födelsedag alltså! haha.. jag, josse, sara&lasse drog till kungsan, det var sjukt mycket folk, men vad förväntar man sej liksom? jag skulle träffa erik där, men han kunde inte. han banga, iiiigen. ha! men aa, jag slängde iväg några sms till lite folk&frågade om dom var på kungsan, &robban var en av dom som svarade att han var där på någon pub&kollade på fotbollen. så när det vart halvlek så träffade vi honom, en liten stund. sen drog vi vidare till tcentralen&sjöng våran lilla sverigelåt för alla som gick förbi.. "vi ger aldrig upp, för vi är sveeerige. även om det regnar, eller sooolar, så gör vi vårt bästa, för sverige är vårt laaaaaaag" oerhört bra lät det iallafall! sen så skickade robban sms&frågade vart vi var, &så bestämde vi att vi skulle mötas vid plattan typ.. &när vi kom dit så stog vi&snackade med honom, &så.. haha, aah, jag fick panikattack. jag hade tappat mitt ciggapaket, men vi hittade det sen när vi gick heela vägen tillbaka där vi satt.. aja, det hände sjuuukt mkt igår alltså, haha.. juste, jag, sara&lasse satte oss på en trappa, så bah kom det fram en indier,

indiern; jag har ett bra liv!
vi; eh. va bra hörru!
indiern; jag lever livet, shoppar kläder, är singel&oskuld, &jag har en egen lägenhet!
sara; fanva najs! ska vi gifta oss?
indiern; nej, jag gillar inte svenskar! jag varken umgås eller pratar med sånna!
lasse; men vi är svenskar.. ?
indiern; ... asså, jag har det inte lätt! jag har ingen att dela mitt liv med, &jag är oskuld!
jag; men du levde ju livet sa du ju?
sara; aah, ellerhur?
indiern; MEN JAG HAR DET INTE LÄTT SA JAG JU!


hahaha, ssseeeepppee!

mjäuw!

hejdär, nu sitter jag hemma hos sara&kollar på när hon storstädar sitt rum. jag orkar inte hjälpa till, så.. men det ser bra ut! jag tror jag ska beställa henne nästa gång som jag måste städa mitt rum! :D hmm.. idag har jag varit på sommarskolan, &haha. aa, det var lite roligt, somvanligt liksom. men det känns lite off att jag måste sitta&räkna matte när alla andra snarkar i sina sängar.. eller aa, sara snarkar iallfafall.. annars kan man ju göra som marcus,  sova med ena ögat öppet&det andra stängt. hahahhahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahhahhiihihihi! fifan, jag ska käka glass nu, todenloden!

todelo

hejdär! jag har inte skrivit på aslänge nu, men syrran har typ gjort någonting med data, så den funkar inte. aja, jag skriver ju nu. så! :) jag har inte gjort sååå himla mycket sen sist jag skrev. i fredags drog jag till marcus&sov över där, de va najs. när jag kom hem på lördagen efter att ha åkt fel tåg&buss några gånger så drog ja hem till sara. vi köpte chips&dip&kollade på fotbollsmatchen, sen drog vi hem till till Linneas moster, &vi kollade på "what happens in Vegas" eller vad den nu heter. min älskling Ashton Kutcher är ju med .. (a) haha, men vi kollade bara på början, sen blev det massa tjaffs. jag tål inte falska människor! okej, det var inte Sara&Linnea jag tjaffsade med. aja, usch! jag orkar inte ens ta upp det, var falsk. det är du som förlorar på det, det vet du! hm, what else? juste, jag fyller år på onsdag, yippie! aja, sommarskola imorgon för min del, så jag ska ringa marcus&sen ska jag dra&duscha, sen väntar sängen för min del. vi höres!

pussen!

liiiistaa!

Lovar du att vara ärlig? självklart!
Du heter: madde karlsson
Låt just nu: stefan k - sommar två noll noll åtta!
Om du röker: händer.
Beroende av: mitt hår, ha!
Favoritkaraktär(er) i bok: orka läsa
Vem behöver du mest just nu: challeballe
Vad tror folk om dig: att jag är en äcklig fjortis, vilket jag absolut inte är!
Stämmer det: nej
Vad får du oftast komplimanger för: mitt hår, ha :)
Vad säger du för att imponera på någon: hm, olika. beror på hur personen är.
Hur imponerar man på dig: var ärlig
Brukar du skratta för dig själv? haha, alltid!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "en kissie-tröja? :)"


löööön!

hejdär! min dag har varit väldigt najs! började med att jag blev väckt av våran hund, emma. hon hoppade upp i sängen&började skälla som en jävla idiot. okej, det var inte så najs iofs! men jag gick iallafall upp då. det var runt halv tolv. sen kom Leo, min systerson som vi skulle vara barnvakt åt. så jag tog med Leo ut&mötte Sara. så gick vi till willys&handlade litekit. & så drog vi till parken&snackade lite skit. sen drog vi hem&lämnade Leo hemma, &så drog vi vidare till Saras tandläkare. efter det tog vi bussen hem till Sara&käkade glass, &kollade runt lite på pa. sen var jag tvungen att dra hem&fixa inför barnvaktsgrejen. &jag hade värsta paniken eftersom jag inte hade någon aning om hur jag skulle komma till Marcus imorgon. busskortet går ju ut imorgon, så jag skulle inte kunna sova över dära, de sög ju. men sen när Annakarin kom hem (tjejen som vi sitter barnvakt åt's mamma) så sa hon att vi kommer få våran lön imorgon, phew! fan va najs.. men det är osäkert vilken tid hon kommer hem imorgon, så vi vet inte när vi kan hämta pengarna. menmen. &jag vet inte ens hurfan jag ska komma till nynäs. aja, jag ska ju somsagt sova över hos Marcus. det ska bli mys! aja, nog om det. jag måste fixa lite nu inför skolan imorgon! jag ska ju ha sommarskola i tre veckor, nu jävlar ska jag ge allt! jag ska ha.. öh, mvg++++ i matte när jag är klar! eller, ah. okej. det räcker kanske med g. haha! förresten, willysdanne? när ska du berätta för mej vahfan du menade på willys? jag fattar fortfarande noll. &du lär ju läsa min blogg eftersom du bad mej skriva om det i den? hm..? aja! nu ska jag ta&färga håret&duscha! jag hör säkert av mej imorgon om det inte blir aaaallltför stressigt med dehära om nynäs!

pussenhej!

ingen rubrik

idag var jag på shoppingrunda i väsby med min storasyster Lena.. it was very very very najs! nåja, inne i centrumet så berättar jag för Lena att det alltid är snygga teleorkillar som jobbar dära. hon trodde mej inte, eftersomatt hon tycker att min smak på killar suger. "du gillar bara äckliga snobbar, eller.. aa, wannabe-snobbar! jaaaag ska visa dej hur heta killar ser ut!" säger hon hela tiden, &haha. ja. jag kan erkänna.. det är sant, tyvärr. aja. nog om det. när vi var&shoppade så ringde min andra storasyster Sandra. hon ville att vi skulle köpa potatis&lök, &så skulle vi åka hem till henne&äta. fettonajs! så det gjorde vi, sen åkte vi till sigtuna&mötte challeballe&mamma på bussen. kvällen slutade med att vi kollade på tv, &vi sappade lite med fjärran.. nääääääääääär vi råkade komma till en kanal där ashton kutcher var med, så det kollade vi på! (a)
ahfan! juste, jag glömde att berätta att jag inte behöver gå IV! jag ska gå i sommarskola i tre veckor, som börjar på fredag. mycket najs! aja, nu vill familjen att jag ska komma&vara lite social&kolla på ''hairspray''&''mr&mrs smith''!

pussypuss!

allt&öh. allt!

hejdär! just nu sitter jag här med challeballe. hon har nyligen tagit hål i överläppen (vilket jag också ska göra apropå ingenting :]), men hennes piercing typ åker ut helatiden. inte så very najs att se när hon måste sitta&trycka igenom en jävla nål i läppen föratt piercingen ska gå igenom helt. nej! det säger jag pass på! men jag ska ändå ha piercing! (a) haha. jag tror jag ska gå till en specialist bara! hm, vad har hänt mer ikväll? jo! sverige vann mot grekland med 2-0! underbart! det är askul att kolla på när ljungberg halkar helajävlatiden! "spring sprutt *splasch!*" okej. typ ingen som fattar dedär, men HAHA! kul, eh. ja! iallafall! jag blev kär i ena spelaren, markus rosenberg! hetnos där hörrö.. challeballe blev kär i alexandersson, &mamma i isaksson! haha, underbart dedär! iallafall, efter fotbollsmatchen så kollade jag&challeballe på äckligaste filmen nånsin, "jag vet vad du gjorde förra sommaren".. allvarligt, jag dog! nejmen. haha, islutet så typ skrek jag sönder min hals. feting onajs! hahah! men aha. på tors kommer jag inte alls att träffa erik i stan, jag ska sitta barnvakt då har jag kommit på. så det sket sej! frågade om han kunde någon annan dag istället&svaret blev "men jag ska till grönan på fredag <33" hm, okej? aja. men jag ska fortfarande sova hos marcus i hans 2.80säng, haha! fortfarande roligt. han har värsta nojjan över att jag kommer hata honom föratt han bara har duntäcken hemma.. ? haha, naw. sötplutt dedär! gulligt.. hm, imorgon ska jag träffa lena i väsby. hon ville att jag skulle följa med henne&shoppa i väsby c, så då hjälper jag väl henne med det, snäll som jag är! (a) aja, jag slänger in en bild på min nya kompis markus.. haha, min homiiiie!



pussypuss!

skolavslutning.

hejdär. idag var det skolavslutning, very tråkigt. okej, det är skönt att ha lov. men att veta att man aldrig mera kommer träffa endel känns tråkigt. aja, &juste. perfekt! dagen började med att alla nior skulle mötas vid kyrkan kvart över åtta. &vet ni vad? jag vaknade tio i åtta, skillat! jag hann iallafall ta på mej klänningen&strumpbyxorna, sen sprang jag snabbt&borstade tänderna&tog med mej sminkväskan. &så sprang jag ner till C där jag skulle möta josefin. sen sminkade jag mej på toaletten&josse fixade sitt hår i think, sen skyndade vi oss upp. &vi hann! high five på den asså! haha. efteratt vi hade haft skolavslutningen så kom carro fram till mej&bah; madde, knarka! jag; jaaa! så vi sprang till våran buske som vi har luktknarkat på blommorna sen vi gick i början av sjuan. naw, fett.. jag vet inte ens vad jag ska säga! aja, fick en kram sen av Felicia i klassen utanför C, &det var väl först då jag insåg att vi faktiskt har slutat, &att klassen har splittrats helt&hållet. sorgligt värre! aja. jag har lite skit att hitta på iveckan så att den inte blir alltför tråkig. på tors ska jag&sara dra in till stan&träffa erik, &snacka lite med honom, ellernåt. jag kommer inte ens ihåg varför (?) .. aja, sen på fredag ska jag dra till nynäs, hem till marcus! så ska jag sova över dära, veryvery mysigt! :) aja. nu ska jag&challeballe ner till centrum&handla bröd, så ska vi fixa toast! mycket najs! jag uppdaterar lite senare..


pussypuss!

btw, bara åtta dagar tills jag blir sexton.. (a)

tråkig lista.

ALLMÄNT...
Namn: madde theresia karlsson
Piercingar: inga mera än i öronen, men jag ska ta hål i läppen&tungan!
Tatueringar: nej
Längd: 168.
Skostorlek: 36
Hårfärg: typ brunt
Är du kär i någon: lite halvt :$
Önskar du att du bodde någon annanstans: ja, ibland önskar jag att jag bodde i Spanien.
Tänker du på självmord: uschnej.
Tycker andra att du är attraktiv: jag hoppas verkligen det.
Vilket shampoo använder du: fructis.
Vilken parfym använder du: puma.
Vad är du rädd för: att dö.
Gillar du att tvätta: nej...
Gillar du Berg-och-Dalbana: jag älskar berg-och-dalbanan!

SENASTE...
Film du hyrde: på smällen, riktigt rolig film! 
Film du köpte: vet inte riktigt, det var ett tag sedan jag köpte film asså.
Låten du lyssnade på: sisterhazel - everybody
Låten du hade på hjärnan: någon låt med Sober, vet inte vad den heter.
Låten du laddade ner: i dont remember.
Personen du ringde: hm, challeballe.
TV program du tittade på: girls of the playboy mansion.
Personen du tänkte på: .. (a)

FAVORIT...
Mat: Oxfilé med potatisgratäng :) Loooove!
Låt: finns så många, men favoriten just nu är Stefan K - sommar noll noll åtta!
Sak att göra: schteka med challeballe.
Sport: ähh, orka.
Dryck: den röda fantan.
Kläder: i <3 shorts!
Film: ghost, naw.
Bil: pass på den! 

ANTAL...
Gånger du varit kär: riktigt kär? två gånger trorjag.
Gånger ditt hjärta brustit: en.
Hjärtan brustit på grund av dej: Ingen, hoppas jag
Gånger ditt namn varit med i tidningen: någon gång.
Ärr du har på kroppen: ett på armen från pappas hund, ett på benet ifrån när jag ramlade av cykeln för tre år sedan, &ett till ärr på samma ben ifrån när jag&sara ramlade av moppen.

SENASTE...
Bok du läste: typ. vahfan hette den..? typ någonting med ''ödet'', haha.. noll koll!
Personen du fick mail av: ingen aning hörröduru.
Personen du fick brev av: naw! sjukt längesen jag fick brev, men av daniel lindström! :]
Personen du fick sms av: challeballe!
Gången hela din familj åt middag tillsammans: igår.

ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag: haft min sista skoldag&sen har jag tjillat sönder.
Var det kul: kul&kul, det var helt okej.
Hur tidigt stiger du upp: haha, så sent som det bara går. (a)
Gillar du att slåss: bara om jag inte får stryk tillbaka.
Vad ska du göra ikväll: fixa lite skit inför skolavslutningen imorgon.

Är du seriös: de flesta tycker nog att jag är oseriös.. jag skojar nog lite för mycket om för mycket.. Men jag kan vara seriös om jag vill.. typ :)
Vad är du allergisk mot: ingenting
Var har du ont: halsen bara
Använder du hårspray: way too much!
Kan du stå på händer: kunde iallafall, vet inte riktigt om jag kan längre.
Favorit serie: Girls of the playboy mansion&gilmore girls.

ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: socker!
Gillar du ketchup: ja
Är du glad nu: ja, det är jag.
Var du glad igår: ja, det var jag.
Känner du någon som jobbar på sjukhus: nixpix.
Vad dansar du till: all musik med fart i! :)
Stockholm är: ..bäst!
Göteborg är: en stad där johan larsson bor i! haha, mer vet jag inte. (a)
Kan du sjunga: nejnejnejnej.
Mer värt än guld: min familj&mina vänner.
Spaghetti eller makaroner: spaghetti.
Ett land jag helst vill besöka: spanien igen, &turkiet!
Ska bli skoj: skooolavslutningen imorgon!
Ska inte bli skoj: typ, lämna klassen.
Sparar till: haha, jag suger påatt spara. så, ingenting.
Väntar på: mitt sms från marcys, ahah!
Pålägg som gäller: hm, jag vettefan du.
Dagens dryck: colacola!


gamla bilder, haha!

hejdär sötnusa! jag tittade igenom alla mappar på datan, &hittade massa gamla bilder. haha, fan va roligt det är att kolla på dom. jag tänkte bjussa på lite av det jag hittade! :)



bild 1; jag (a)
bild 2; bacon, fan vad jag saknar..
bild 3; johan larsson, hah.. sötnus!
bild 4; gammal bild på mej, jag bjuder på den! :)
bild 5; jag&challeballe, fiifan.. typ tre år gammal? naw!

pussypuss!

tjilla goes döv!

jag kom hem för en liten stund sen från centrum. jag har astråkigt, men eftersom typ alla mina kompisar är på balen idag så får jag väl sitta ensam hemma&uggla.. naw, jag typ hade högsta musiken nånsin på stereon för en stund sen. jag tänkte inte på att sötnusen tjilla va här inne, så han började skrika. haha, sötboll asså. jag tror att han är rätt... döv, eller nåt. öuh.

pussypuss!

lista

detta har jag hittills gjort under 2008
(x) kallat någon hora/slampa
(x) pissat utomhus 
(x) däckat
(x) spytt
( ) knarkat
(x) druckit alkohol
(x) sovit i motsatta könets säng
(x) strulat med någon i motsatt kön
( ) strulat med någon av samma kön
(x) raggat på främlingar
( ) kysst en främling
(x) dansat
(/) rymt hemifrån (beror på hur man ser det)
(x) bakat
( ) sovit utomhus
( ) åkt bil med fyllo
(x) varit/är kär
(x) saknar någon
(x) sjungit fint (fint och fint blir det nog aldig)
( ) duschat med någon
(x) badat i havet
(x) skolkat
(x) fått ig
( ) fått mvg
( ) fjäskat för en lärare
(x) käftat mot en lärare
(x) snackat i telefon mer än 2 timmar
( ) fått blommor av någon från motsatta
könet
(x) gett någon blommor
( ) sett en död människa
( ) varit på sjukhus

myspysdag!

hejdär! jag kom precis hem ifrån sista skoldagen. vi rensade skåpen&lämnade in nycklarna, &städade&sådära! vart lite svårt när jag&lasse skulle sudda våra bänkar. haha, för många fina namn på bänkarna alltså. haha, men det gick iallafall. jag skulle kolla om det fortfarande gick att lämna in papperna ang. sommarskola, men det var försent. så tyvärr blir det IV för lilla mej. men det är en bra linje har alla sagt. men det känns så jävla surt att jag ska gå ett helt jävla år mer än alla andra. aja, det är nog värt det iallafall. fan, marcus? du ska nog hjälpa mej med mina matteproblem iallafall. tack föratt du vill hjälpa mej! (a)

pussypuss!

Fördröjer tiden!

1. ta fram din mobil.
2. bläddra igenom din inkorg.
3. stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i sms:et.
4. gör samma på varje fråga.


Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen?
aha okej.. men kan vi inte åka te stan or something? :)<3
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
förlåt att jag inte svara men min mobil dog och jag har fortfarande inga batterier. ja de gjorde vi typ lite(a)<3
Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
okej, fan va mysigt :) haha nej jag ska lägga mej o kolla på nån film typ :) <3333
Vilket sms blev du mest berörd av?
nej men vadå hur? haha vad vill du veta?...men du stör lite haha nej men jag vet inte. puss <3
Vad säger din mamma innan du går och lägger dej?
haha, hur ska man säga? =) <3
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
gör mitt bästa, hehe!
Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
kanske var det du som var lite full? hehe ;)


underbara helg!

hejdär. förlåt för min dåliga uppdatering. men min blogg har inte funkat, illa! iallafall. tänkte berätta lite om min helg. fredag grillade jag, josefin, jennifer, sara, linnea, challeballe, nizzle&jonte. det var najs! kvällen slutade med att jag, sara, linnea&challeballe drog hem till josefin&jennifer&kollade på saw 3 tror jag att det var (?) .. sen var linnea&sara tvugna att dra hem. men jag&challeballe sov över dära. det var tjockt najs! vi drog ut på natten&töntade oss lite. kastade sten på fönster, väckte människor, la mattor på bilar, snodde basketbollar, tömde en pool, &jennifer rååååkade slå sönder ett såntdära reklamfönster, smarthuve. haha, hon ba: oj, jag trodde de va plast, haah! ahja. sjukt roligt hade vi iallafall! dagen efter (lördag) så drog vi iväg till steningebadet, jag, jennifer, josefin, challeballe, nizzle&jonte. dom skulle fixa maten som vi skulle grilla, men så jävla smarta som dom är så hade dom ingen grill med sej. smarta jävlar dedär asså! haha. jag&challe drog iallafall hem därifrån runt fem, drog till coop&köpte massa godis&läsk, drog hem&hyrde filmen ''på smällen''.. den var sjukt bra! aahjuste. jag fick värsta rycket inatt&möblerade om heeela mitt rum! eller, aa. jag städade somfan&flyttade in en fotölj i mitt rum, &tog ut allting som var gömt bakom dörren, &där står tjillas bur nu. svårt att förklara, men jag kanske kan lägga in en bild senare på hur det ser ut!

pussypuss!

grillmys!

hejdär! planerna inför imorgon är lite ändrade. blev ingen fest, kommer bara bli grillmys! så tar vi festen på lördag. kommer bli kanoooon! aja, jag tänkte sätta mej i soffan nu&kolla på film med mamsen, var ett tag sen nu. skriver mera imorgon innan jag drar iväg till väsby!

pussypuss!

mysdag

hejdär bloggen! blev en najsig&kort skoldag för mej idag. hade en tjilektion där vi spelade jepardy. sen så drog klassen ner till sätunaparken&solade&mös. efter det så drog jag, lasse&yosofine&käkade lunch&efter det drog vi till centrum&raggade upp oss en tändare. sen shoppade vi klubbor, &sen tog vi bussen till midgårdsvallen&kollade på amerikansk fotboll. när klockan vart runt ett så pallade inte jag lasse&yosofine sitta kvar där, så vi drog hem. mycket tjill! &så är vi ju lediga imorgon. då är jag rätt uppbokad! jag ska först träffa min syster i väsby, så ska hon fixa massa cider&cigg till mej, sen ska jag till steningebadet&festa med challeballe, josefin, jennifer, lasse, jonte&nizzle, &sara om hon skulle med. :) det kommer bli galet najs!

pussypuss!

onödigt inlägg

hejdär. jag har ingenting speciellt att skriva om, men jag skriver iallafall.. hah. jag slänger in lite bilder iallafall, var ett tag sen jag gjorde det..



bild 1; jag solar (a)
bild 2; jag
bild 3; jag&challeballe för ett årsen, tiden går
fort! (;
bild 4; tjilla, älskling! :)

pussypuss!

allas horoskop. :)


juli blir en härlig månad för din del. du njuter av att flirta och finslipar dina sociala talanger. du kommer att få många nya vänner under dem här perioden. du träffar människor som delar ditt intresse för samhället och naturen, men också intressanta personer som är raka motsats. just det här breda spektret av olika bakgrunder, intressen och personligheter gör din bekantskapskretser till en av de mest populära den här sommaren. räkna med många utflykter, fester, middagar och sena kvällar. det här blir sommaren du aldrig glömmer.

under juni och juli kommer din familj att stå i centrum. är du singel satsar du mycket energi och tid på att bygga upp ett socialt skyddsnät. hela våren har det varit fokus på jobbet, men du har insett att ett sunt privatliv är grunden för att orka med en karriär. har du ett förhållande satsar du på det i sommar. du gör en massa aktiiteter tillsammans med din partner och du försöker att hitta nya gemensamma intressen som kan föra er ännu närmare varandra. ditt behov av närhet och ömhet är stor och du vågar äntligen visa känslor.

den här perioden handlar mer om dig som person än om dig i ditt yrkesroll. har du semester i juli bör du inte resa alltför långt bort. venus i kombination med månen gör dig väldigt hemkär så risken är stor att du vantrivs om du ger dig ut på en längre resa. en av dina närmaste vänner har allvarliga problem i sitt förhållande och hon kommer att dra in dig i sin konflikt. problemet är att du gillar båda parterna och du har svårt att välja sida trots att du känt din vän längst. försök att undvika att bli inblandad så länge du kan.

om du funderar på att resa i väg är den här perioden inte så lyckad. förlägg din semester så nära hemmet som möjligt eftersom du annars riskerar att missa ett riktigt bra jobberbjudande. du måste kunna visa att du är flexibel och arbetsvillig om du ska kunna avancera från din nuvarande position. dina chefer tar ingen hänsyn till semester när de vill rekrytera. om du arbetar den perioden är det viktigt att du håller dig skärpt. se till att ta intiativ, visa att du är självständig och var inte rädd för att ventilera din åsikt.

tempot på jobbet börjar sakta ner och du får plötsligt en massa tid över att göra allt småpyssel som du älskar att göra. du är extra mån om att utföra ett bra arbete med en kreativ touch. dina medarbetare är förvånade över hur kompetetent du egentligen är. du får sällan tid att briljera eftersom det mesta går på rutin, och alla åtsrammingar ger inget utrymme för det där lilla extra. nu när det är lugnt så passar du på att visa upp dina talanger. du njuter av att bli beundrad och det sporrar aig till annu bättre resultat
(jag)
du är fortfarande ett hett och eftertrektat byte på singelmarknaden. oavsett om du bjuder in till en flirt eller inte utstrålar du en sencuell charm som gör dig svår att motstå. har du ett förhållande kan svartsjukan ställa till det den här perioden. din partner är inte särskilt förtjust i att se alla hunkar som dreglar över dig. du måste övertyga din partner om att det bara finns en person i ditt liv. lyckas du få honom att acceptera dig som ett oskyldigt offer kan sommaren bli riktigt trevlig.

dunder slutat av juni och början juli blommar du ut i full skala. din karisma växer för varje dag som går och med ditt självförtroende. du känner dig stark, vacker och fri på ett sätt som du aldrig gjort tidigare. vill du göra något dramatiskt i ditt liv så är det rätt tid nu. du har styrkan och förmågan att ta dig igenom vilkan tuffa utmainingar som helst. din största tillgång för närvarande är att du ser saker i ett större perspektiv. just din förmåga att acceptera att det krävs motgångar för att växa ger dig en unik fördel i allt du gör.

juni och juli handlar mer om vänskap än om passion. du bygger upp en trugg relation med dina närmaste vänner. genom att tillåta dem se dina svaga sidor och inte bli chockerad när de visar upp sina mindre vackra jag växer ni samman på ett unikt sätt. ni bildar en liten grupp av människor som alltid backar upp varandra vad som än sker. den här sommaren bildar ni själva grunden till en vänskap som kommer prägla era liv under läng tid framöver. på jobbet är allt som vanligt, men lugnare.

under slutet av juni och början av juli är tempot lugnare både hemma och på jobbet. du känner dig balans för första gången på länge. du njuter av att leva i nuet och du undviker alla taknar på framtiden. du behöver den pausen från dina bekymmer även om den är kort. i mitten av juli vaknar du upp i verkligheten igen. du inser att du måste göra något åt din privata situation innan den glider dig ur händerna. har du en partner är det främst i förhållandet du har problem. ni har svårt att hitta tillbaka till varandra igen.
 
semester närmar sig och du börjar varva ner. på jobbet verkar det mesta redan gå på halvfart. i mitten av juni möter du en person som gör ett starkt intryck på dig. med en kombination av äkta empati och trolig kreativitet tar han/hom sig an allt i ditt liv. det du slås av är hur äkta den här personen verkar vara. han/hom har inget behov av att gömma sig bakom en mask. själv gömmer du dig gärna bakom en neutrel fasad för att undvika att bli sårad, nedtrampad eller sedd. du föredrar att vara en i mängden.

just nu är du inne i en riktig energisvecka och det märks på jobbet. du orkar inte påbörja några nya projekt och din vanliga idérikebom är som bortblåst. du känner dif otillräcklig och det gör dig vresig. tänk på att fasen är övergående. i början på augusti kommer du att vara ditt vanliga energiska och kreativa jag igen. har du en partner finns risk att för stormande gräl den här perioden. när du mår dåligt drar du gärna med din omgivining ner i ditt svarta hål för att slippa vara ensam.

det blir en intressant månad för din del. rent fysiskt ligger du på topp. du verkar ha kommit i gång med att både äta och träna rätt. du känner dig mer utvilad än på länge. dina vänner är förvånade över din nya energi, det tycks inte finas något stopp för hur mycket du orkar. psykiskt är det sämre. du har en barriär kring ditt inre och det är väldigt få som du släpper innanför dina skyddsmurar. dina vänner upplever dig som posetiv och öppen, men själva verket har du just nu en rätt negativ livssyn dom döljer sig väl.

hur svensk är du?

[x] Ditt efternamn slutar på ...son, lund, gren, holm
[x] Du vet någon som har samma förnamn som du
[x] Du vet någon utanför din släkt som har samma efternamn som dig
[  ] I din familj är ni 2 barn
[ ] Du bor i villa 
[x] Dina föräldrar är mellan 35 och 50 år gamla
[ ] Dina föräldrar har gift sig
[ ] Din pappa är yngre än din mamma
[X] Din familj har en bil av ett svenskt märke
[x] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[/] Du har blåa ögon
[X] Du har tillgång till Internet hemma
[X] Du har egen mobil
[X] Du har ett eget rum
[ ] Du har varit i Danmark
[ ] Du har varit i Norge
[X] Du har varit på Gotland
[ ] Din familj har en husvagn (har haft)
[X] Du känner någon som har husvagn
[ ] Ingen av dina föräldrar röker eller snusar
[X] Du har ingen släkt som kommer från andra länder
[ ] Du idrottar minst 2 gånger i veckan
[X] Du har/ har haft en hund/katt
[X] Du får månadspeng / studiebidrag
[X] De flesta i din familj är blåögda
[X] Du äter snabbmat
[ X] Du följer en serie på TV
[ ] Du är kär
[X] Du är född i mars, april, juni, augusti eller december
[ ] Du är blond

18 kryss

Multiplicera antalet kryss med 3.
Jag är 74% svennig. Hur många procent är du?

dagens

Dagens sovmorgon: 11.45
Dagens humör: im happy!
Dagens borde: sova..
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens smink: foundation, mascara&rouge
Dagens klädsel: shorts & linne
Dagens planer: gå ner till centrum&köpa godis&hyra film, &sedan ha myskväll med chal.
Dagens materiella vill ha: nya kläder
Dagens beroende: mobilen
Dagens person: challeballe
Dagens irritation: jag blev inte brun!

är det någonting ni vill veta om moi? (a) bara att fråga på. börjar bli lite tomt på kommentarer nu liksom. jag svarar på aaaallllt! :)

pussypuss!

ledig dag!

hejdär alla söta läsare. jag var hemma ifrån skolan idag, varför tänker jag icke avslöja. hah (a)! hm. men jag gick iallafall upp runt klockan tolv, &hade typ åtta olästa sms, sånt gillar jag! jag svarade på smsen, gick upp&klädde på mej, fixade en macka&te, &snackade lite skit med mamma. sen kom min syster med leo, min systerson som vi skulle vara barnvakt till. efter en stund drog jag, challeballe, leo&mamsen ner till centrum&skulle hämta medicin. seeeen köpte vi läsk&drog hem, sjukt varm var det. sen drog mamma till jobbet, challeballe drog&badade, syrran kom&hämtade leo, &jag vart ensam hemma. så jag satte mej på balkongen&solade, men ofc. jag fick ingen färg typ, somvanligt. aja, någon måste ju vara sveriges blekaste också antar jag. :ö

pussypuss!

sjukt taggad!

josse skickade en video till mej från youtube,  där det var en tjej som piercade tungan. belive me, jag blev ännumera sugen påatt ta dedär jävla hålet i tungan nu! jag ska fan göra det, jag måste! eftersom min mamma säger att jag får så kommer hon följa med, &ja. det ska bli av! aja, nu måste jag fixa mej lite. skriver senare.

pussypuss!

drygt

hejdär. min dag har varit lite sisådär. jag ska säga som det är, engång i månaden är det värdelöst att vara tjej alltså! jävla värk asså. fyfan! ja, ni killar ska verkligen vara glada över att ni slipper det. aja, det var inte det jag skulle skriva om. bra dag iallafall. varmt, sooolsken, lång håltimme, pannkaksmys med yosofine, sahara&lasse. &det blev milkshake till efterrätt, yummie! sen så drog vi tillbaka till skolan&skulle ha fikamys i klassen med våran engelskalärare. slutade inte så mysigt, eftersom lärarens (pete) nycklar var borta. han typ verkligen bestämde sej föratt det var en viss elev som hade snott dom, idjut. aja, sen efter den underbara lektionen var över, så skulle vi dra&ha våran siiista slöjdlektion. jag blev inte klar med min jävla väska blev. alla blev typ förutom jag. &ja. jag känner lukten av IG i slöjden alltså. äsch! jag bryr mej inte. jag ska dra&vara barnvakt idag, så jag kommer nog inte skriva förrän jag kommer hem. runt tiotiden alltså. vi hörs då!

pussypuss!

i <3 dagens horoskop!

Tvillingarna 22/5-21/6

Högt tempo och massor av aktiviteter präglar måndagen trots att du egentligen vill ta det lugnt just nu.

haha. stämmer inte riktigt, jag har inte haft så mycket att göra idag liksom.


i <3 sunshine!

hejdär. min dag har varit väldigt tjill faktiskt. haha, vi satt på gympan idag&började snacka om skor.

carro; asså, det är verkligen fult med små fötter..
linnea; mobba inte maddes fötter!

ja, jag har tydligen små fötter.. haha! anyway. dagen var tjill somsagt. vet inte om det finns något speciellt att berätta om (?) hm. hah! igår så satt jag, sara&annie i lekparken&käkade&snackade lite skit.

sara; asså. hur en människa kan vara så dryg..?
jag&annie; beskriv känslan ? ;}
sara; asså. ni vet när man kokar ägg? först är det liksom helt okej, sen börjar äggen spricka.. det är liksom så det känns! eller nej, när äggen går av helt&hållet! DEN känslan!
annie; asså.. ett tips, häll i salt på äggen, då spricker dom inte.
sara; oh. tack!


&så min beskrivning;

jag; asså. ni vet när man köper ett kinderägg?
sara&boman; aa?
jag; dendär känslan när man köper kinderägget&svullar i sej chokladen föratt få se vad man får för överraskning.. sen... finns det ingenting där i? fattar ni känslan?
sara&boman; ...
jag; precis!

jag&sara är bäst påatt beskriva saker asså, haha.. high fie!

pussypuss!

i <3 listor

SEX/KÄRLEK


Är du singel nu? yesbox
Föredrar du långa förhållanden ist för massa strul hit o dit? långa.
Är du redo o satsa på ett förhållande nu? ja.
Har du en kk? nej
Har du playat någon nångång? nej, men blivit.
Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? ja.
Haft sex på fyllan? nej.
Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? ja!
Sparat något från ett gammalt förhållande? nej.
Varit på en blind date? nej.
Varit otrogen? aldrig.


FAMILJ/BOENDE


Bor din mamma och pappa tillsammans? nej.
Har du några syskon? lillasyster&två storasystrar
Bråkar du ofta med din mamma/pappa? inte särskilt.
Hur bor du (villa, lägenhet osv)? lägenhet.
Har du eget rum? yes!
Vilken färg har du på tapeterna? vinröd
Brukar du måla på väggarna? måla? nej.
Har du en tv i ditt rum? yes i do
Stor eller liten säng? 120, rätt liten alltså.


KOMPISAR


Har du nån bästa vän? ja.
Är du ofta med dina vänner? nej det tkr jag inte.
Bästa minnet med en nära vän? hur många som helst!
Kan du vara dig själv med dina kompisar? ja.
Har du hatat din bästa vän? nej.
Har du alltid kul med dina vänner? för det mesta så!


SISTA SOM


Du fick en puss av? uscha.
Sov med dig i samma säng (förutom dig själv)? mr lögnare.
Du delade ett riktigt skratt med? haha, typ sara.
Du gick på bio med? mr lögnare.
Du höll i handen? vene ;o
Du gick på stan med? sara, slurken&hunden.
Delade en pizza med dig? challeballe.
Du ringde? challeballe
Skicka ett sms till dig? sara
Du kramade? mamma


ÖVRIGT


Har du nånsin smygit ut utan lov? haha, ja. (a)
Brukar du tjuvkika in i andras fönster? hela tiden! haha.
Längtar du till sommarn igen? JA!
När du tittar dig i spegeln, vad säger du då? är tyst?
Hur svarar du i telefon? aa, madde? eller; hallå?
Vill du ha barn? lätt.
Har du gjort något olagligt? har jag säkert
Har du några tatueringar/piercingar? har hål i öronen, men jag ska ta hål i tungan snart. (a)
Hatar du någon riktigt mycket just nu? nej
Bäddar du ofta sängen? nä, haha
Vad gör dig riktigt glad? mitt liv just nu.
Går du i kyrkan? nej
Gillar du att sjunga? ÄLSKA
Har du egen dator? snart :)
Hur mår du idag? skitbra!
Har du mycke pengar just nu? haha, neh!
Är de jobbigt o svara på frågorna? JA

i <3 dagens horoskop!

Tvillingarna 22/5-21/6

Mest handlar det om känslor och relationer. Du går på djupet och hittar saker som du inte väntat dig.

fattar inte, men det är iallafall dagens horoskop!


i <3 to schteka!

hejdär. jag kom nyss hem ifrån stranden, där jag var med sara, linnea, anni&linneas lilla kusin wilma.. jag har inte kunnat skriva förrän nu eftersom jag har sovit över hos saahaaraa, liksum.. iallafall, igår tillbringade jag dagen med sara, &linnea. vi satt barnvakt åt linneas kusin wilma på kvällen, eftersom wilmas föräldrar skulle ut på puben! vi satte på filmen ''förtrollad'' &smarrade chips med dip&marabou! jag måste säga att filmen var bra (det lilla jag såg).. jag trodde att den skulle vara sjukt tråkig, men jag gav den en chans eftersom min soeta patrick dempsey är med.. madde likes! nåväl, vi gick ut på en liten rökpaus, &linnea skulle försöka stå rakt på en sten typ.. ska ju inte vara så svårt tänker ni säkert (?) men heter man linnea larsson, så är inte livet lika enkelt.. haha! naw, plutten.. hon har typ värsta röda märket på benet efter dedära, shit happens when you party naked linnea! okej, sen så drog jag&sara hem till sara, när klockan blev runt elva på kvällen.. så satte vi oss vid datan, söp fanta&kollade runt lite på playahuve.. det kallar jag en tjockisnajs dag! juste.. mitt på dagen igår så grillade vi också.. haha, hur kunde jag glömma..? vi lagade rätt mycket mat, för vi var så jävla hungriga.. sex stycken hamburgare med bröd&massa pommes.. haha, jag tror jag käkade tre gafflar (säger man så?) pommes, &en hamburgare, sen blev jag mätt.. hm, så hungrig var jag liksom? hm, jag får ta&avsluta inlägget nu, &gå ut på balkongen&schteka galet!





bild 1; jag&sara schtekte i solen med läsk&gudis, najs!
bild 2; linnea äter förfullt! (;


pussypuss!

RSS 2.0