Njaa..


Jag blev helt förälskad när jag såg dehära läppglanset inne på Kicks i helgen. Men den får nog en diss av mig! Efter tio minuter är det alldeles torrt. Damn!


Äntligen hemma!

Har inte bloggat idag, fyfan vilken bloggtorka jag har. Har iallafall hunnit med en del saker idag. Varit i skolan först och främst. Efter skolan åkte jag och Challe till centrum och köpte hårfärg. Så nu har jag färgat håret igen, mycket nice! Sen så var jag och Challe barnvakt. Men vi hämtade Thindra och kom på att vi har glömt hemmanyckeln till Annakarin, så vi åkte hem och hämtade den. Sen så kom vi in, och Thindra somnade efter en stund. Så jag gick ut en snabbis och träffade Chrille och Emelie. Sen så slutade vi, och nu sitter jag hära.

Åh jiiisus

Aharu.. Idag är det skola, sen ska jag och Challe ner och handla lite, ska bland annat köpa hårfärg. Ojoj, spännande! Har inte bestämt mig än för vilken hårfärg det blir. Men det står mellan mellanbrun, mörkbrun, eller ja. Någonting i den stilen. Sen så ska vi sitta barnvakt. Och imorgon ska vi åka till Kista, för jag måste kolla på en jättesöt jacka ifrån Gina. Sen så ska vi kanske kolla på bio och såntdära. Mysigt mysigt! Men det är imorgon det..

Åhh igår. Ni skulle ha sett på tåget påvägen hem. Jag, Chrille och Challe satt och pratade. Så blir jag irriterad för en äcklig kärring (ursäkta, men hon var det..) stirrade på mig. Och jag hatar folk som stirrar. Så jag sa till Challe att hon stirrade. Så Challe sa typ:
"Ursäkta, men kan du snälla sluta stirra..?" Men hon fortsatte, haha! Och det slutade med att Challe fick sitt vanliga flippanfall och skrek typ "MEN SLUTA STIRRA FÖRIHELVETE!" Men hon fortsatte... Så Challe ställde sig framför henne med ryggen mot henne och sa något i stil med "nu kan du ju försöka stirra, kärringfan!" Haha, va så kul. Så hon slutade stirra på oss, och gick vidare med blicken mot Chrille.. Haha, men han våga inte säga något. Aw..

Aja, nu är vi redan försenade.
Hörs efter skolan. Todelo!

Sleep well

Ja justeja.. Nästa vecka har jag planerat att dra till gamla stan igen. Antingen så ska jag pierca mig, eller så blir det en liten tatuering. Har inte bestämt mig än, så vi får se hur det blir. Någonting utav det blir det iallafall.

Nu ska jag gå och sova, och jag hoppas att jag kan sova. Inte så stor chans, men ya.

Natti.

-


Inte alltid lätt

Nu drog Chrille hem. Han följde med mig och Challe hem. Så vi har suttit och lyssnat på musik och snackat och sjungit och massa såntdära. Även tagit lite bilder med min asdåliga cam, men men. Sånt är livet!

Var ju inne i stan idag, så tog Josse och Challe hål i ögonbrynet, eller ögonbrynen.. Hur säger man? Aja. Sen så mötte vi upp Toni på tc, och tog samma tåg hem.




Nu ska jag kolla vidare på Desperate housewifes.


Dagens

Dagens humör: Miss happyface
Dagens frisyr: Plattat och lite slingor uppsatta i hårspännen, hur man nu ska säga.
Dagens lunch: Potatis och firre
Dagens vill ha: En Toni-puss. :$
Dagens vill ta bort: Långt hår.
Dagens dryck: Cola
Dagens klädval: Tights, långt linne och kofta blir det nog.
Dagens person: Challe!
Dagens höjdpunkt: Challe imorse, haha asså!
Dagens låt: Last resort - Papa roach
Dagens random: "Du ska ha sjal, säger Gocki!"

Fix-time

Sådär sådär! Nu är jag hemma igen, en liten stund bara. Ska fixa mig och så, sen ska jag och Challe möta upp Josse och Chrille, så ska vi ta fyra-tåget mot stan. Wihoo! :)



Asknas!


Tuffare än tåget

Sådär sådär. Nu ska jag och Challe strax dra till skolan. Sen efter skolan så ska jag, Challe och Josse in till stan. Josse och Challe ska pierca ögonbrynen, och jag funtar på att också pierca mig. Fast jag är inte säker. Vi får se helt enkelt. Fast det lär inte bli ögonbrynet isåfall, läskigt ju!

Så vi hörs sen när jag kommer hem, så får vi se om jag också har varit tuff idag. Eller om jag fegar ur, mahaha!

Mina två dagar

Så, nu är jag hemma igen efter en lång skoldag. Som tur är så slutade vi en lektion tidigare, för jag är såå trött. Höll på att somna på engelskan asså, asskönt! Haha. Aja, jag har ju inte skrivit igår och så, men jag var typ inte hemma någonting alls. Asknas! Så dethär är vad som hände:

Åkte in till stan med Challe och köpte väska, smink och sånt. Sen åt vi ben&jerry's-glass, asgott! Sen så kom Ruffe och Lolita eller vad hon hette. Så åkte vi ut till vallentuna och fikade. Sen så träffade jag och Challe M. Vi töntade runt lite, sen så skjutsade han hem oss. Så jag kom hem, åt en snabbis, fixade mig lite, sen åkte jag hem till Toni. Vi skulle egentligen ha dragit till donken, men det blev inte av. Vi var hos honom och kollade på "Drag me to hell".. Läskig jävla kärring asså! Sen så tog vi en dusch och sådära, och så glömde jag mina strumpor i badrummet, och det var mörkt i hela lägenheten. Så jag fick springa (heeeehe) gå och hämta skiten. Och så fick jag för mig att jag såg massa skuggor och läskiga ljud, haha. Fan asså..
Men sen så åkte jag hem efter en liten stund. Och det var rätt konstigt, jag var inte nervös när jag träffade honom som sist, men jag hade såhära.. Fjärillar i magen, eller vad man ska säga. Som jag hade när jag träffade honom första gången. :$ Knas..

Yaya, sen så kom jag hem vid två inatt, så jag somnade rätt fort alltså. Och idag ska jag sitta barnvakt, så jag kan inte gå och sova nu. Guhh, så trött..

Oh boy

Som jag sa innan så tog jag ett varmt bad, och tände lite ljus och sådära. Romantic liksom! Nejrå, men ja. Nu har jag inget mer att berätta, än att jag sitter och sjunger på en riktigt irriterande låt. Haha, rätt småsöt sådär, men irriterande!


Oh boy, you make me feel like oh boy
you make me feel like no boy
can make me feel like you
I really really want you
oh boy, you make me feel so oh boy
you really turn me on boy
and I dont know what to doooo
(8)


Lördagsmys

Jahaja, nu har jag käkat middag. Så nu ska jag fixa ett varmt bad med massa massa skum, haha.

Fikapaus

Sådär, nu har jag kommit hem igen. Jag och Challe skulle ha köpt smink, men det var så äckligt mycket folk som stog inne i affären och trängdes överallt, så vi drog och fikade på ett mysigt fik istället.



Morrn morrn!

Längre än såhär kunde jag inte sova, knasigt.. Men nu ska jag väcka Challe med frukost på sängen, gud så gullig jag är! Men jag har en plan, mohaha. Jag gör det för att hon ska följa med mig ner till centrum. Jag är så smart, wihu.

Oh my!

Shit, jag som skulle gå och sova.. Jag fastnade på lite olika bloggar, och så hittade jag en video. Haha, ååh. Så lik Amanda så det skriker om det!



.. Nu ska jag sova! Haha, nattinatt.


Sov sött

Jag har sån lust att gå ner till statoil en snabbis och köpa cola och b&j, men. Jag tänker inte gå själv, och jag har huvudvärk. Så jag får ta och fixa en toast istället, sen ska jag gå och sova.

Nattinatt!


Lång kväll!

Nu är jag hemma igen, pheeew vilken resa alltså! Kan berätta lite av allt som hände på kvällen.. Började med att jag åkte bussen från mig till stationen, på bussen satt det en fullgubbe som satt och sjöng "if you leave me now".. Var i runt 50års-åldern, och var helt seriös om att han skulle söka till Idol nästa år. Han sjöng värre än jag springer, haha. Gaaalet illa!

Aja, sen så hände det inte så mycket mer på tåget och så. Kom till hässelby, mötte upp Julle. Han skulle skjutsa mig på en mini-cykel. Men eftersom han hade slukat 16 öl innan jag kom så gick det inte så bra. Jag ramlade av cykeln och vägrade gå på igen. Haha, jaja. Folket var trevliga, och jag hade roligt. Tills Julle fick i sig en öl till och han började tjaffsa med en kille för att han var difare........ Så det blev slagsmål, och det slutade med att Julle typ höll på att strypa den stackars djurgårdaren. Alla försökte få sär på Julle och den andra killen, men lyckades inte. Så provade jag, men det funkade inte heller. Så jag gick iväg emot bussen, och så kom han springandes och sa att han var ledsen över allt som hände, och blabla.

Så satt vi kvar där ett tag till och chillade. Sen åkte vi mot någon mack och stog ett tag. Sen på bussen så kom det fram en kille och sa ''NÄÄÄMEEEEN, ÄRE INTE MADDE FRÅN MEEEERSTA?'' Oh jag ba ''men tjaaa Pelle, vem är du?''. Men så fick jag reda på att det var en snubbe som brukade komma till märsta och hälsa på mig, Sara, Hanna och.. Linnea har jag för mig var med också? Men jag fattade inte vem han var innan han förklarade att vi har setts för typ två år sen, och att hans polare Simon var tillsammans med Hanna. Knas, världen är liten, och jag ser tydligen likadan ut som för två år sen. Inte wiho.. Haha. Aja. Nu är jag hemma iallafall, asskönt!

Brådis!

Sådär, nu är jag hemma igen. Men jag ska börja göra mig iordning nu, så ska jag åka till hässelby. Där har Julle fest, så jag har en lång bit att åka. Så det är nog lika bra jag gör mig iordning nu så jag kommer iväg någon gång. :)

Ha en trevlig kväll!

Nu är det fredagsmys!

Kom hem för ett litet tag sen, wiiho. Kom försent till skolan, för jag inte somnade i tid inatt, uups.. Men men, kom till tredje lektionen tror jag det var, så bättre sent än aldrig. Ellerhuuur? Aja, nu sitter jag och väntar på att Ruffe ska komma hit. Ska hitta på någonting med honom, sen så hade jag tänkt dra och köpa lite smink, och sen.. Har jag ingen aning! Får se vad som händer. Någonting skoj måste man ju hitta på?

Sååå trött!

Nu är det dags för mig att sova, är så trött!
Så nattinatti!
:)


Chillig dag

Kom hem för ett litet tag sen. Har varit i stan med Julle, Josse, Freja, och så var Frejas bror och hans kompis (tror jag iaf att det var?) med. Var kul faktiskt! :) Gjorde inte mycket alls. Menmen, sen så tog vi tåget hem i lagom tid och så. Har ju skola att sköta, hihi! Och så kände jag mig ensam på bussen, så jag ringde till Toni. Mys mys!

Men nu ska jag kolla runt lite på bloggarna jag brukar läsa, sen ska jag fixa ett varmt skumbad. Asmysigt!


Snart slutar vi!

Lalala sitter i skolan nu, och kollar in fuuuuulaste personen på hela pa! :D Haha, usch usch.. Aja, slutar snart. Då ska jag och Josefin åka iväg sörrni. Sen får vi se om internet funkar igen när jag kommer hem, funkade inte imorse liksom. Så jaa. :( Men vi får hoppas.

Yaya, måste kolla vidare lite på facebook nu.. :)

Nu blir det tv!

Nu är jag hemma igen, blev en mysig kväll faktiskt. Thindra sa runt sju att hon ville sova, så det blev inte nå jobb att få henne i säng inte. Så jag småpratade lite med Toni och sådära.
Sen kom Annakarin hem och så pratade vi lite och så. Sen drog vi till stationen och vänta på bussen, så kom det fram en jättesnäll tjej och började prata med oss. Så vi hade lite sällis tills bussen kom och så. Alltid trevligt!

Nej, nu ska jag dra mig till tvn och kolla på greys anatomy! Så sorgliga avsnitt.
Mamma sa någonting om att det kommer ett till avsnitt efter dethär, och det avsnittet såg jag innan säsongen tog slut i somras. Usch va sorgligt det är alltså! Så det måste man nästan se..

Brådis!

Nu har jag lite bråttom med allting. Måste fixa mig och sådär, sen ska jag och Challe ner till centrum en snabbis. Sen så hämtar vi Thindra om en timme ungefär, så jag måste börja fixa allting nu.

Ha det så mysigt! :)

One love.

Halloj. Kom hem för ett litet tag sen, för jag slutade tidigare. Vi har tagit bort data-lektionerna på onsdagar, så det är nice. Så ska jag strax åka till tandläkaren, jag viiiill inte! Tandläkarpanik? Ohyes..

Haha, åh. Juste, på lunchen så hade Chrille värsta snacket och frågade om oxar och kor är samma djur, haha. Lät så roligt när han och Emelie snackade emot varandra, haha! Nej fyfan asså.. Aja, lite senare idag ska jag och Challe hämta Thindra på fritids, sen ska vi hem till henne och vara barnvakt. Sen när Thindra har somnat och så, så hade jag tänkt ringa Toni och prata lite med honom. Har faktiskt gått runt och saknat honom hela dagen, inte lätt alltså. Så småpratade jag lite med Patricia idag på msn, hon är så söt alltså! Om du nu skulle läsa dethär så: Patricia, läs ditt gb, och gör som jag säger pinglan!



Nattinatt

Sådär, kollade nyss på tv. Var Big brother-finalen, och så vann Danne. Visste jag iofs redan, men kul att se igen eftersom det var några år sen. Så ja, grattis till honom.. Några år i efterskott.

Nu ska jag alldeles strax gå och sova, har haft en jobbig dag idag, och vill bara att den ska ta slut. Så det är nog lika bra.



Passar in.


Bye bitches

Nu har jag precis ätit massa lasagne, eller hur det nu stavas.. Och jag är rätt klar med allting, orkar inte fixa mera nu. Så nu drar jag hem till Rebecca. Vi ska åka och köpa en mobil till henne nu, det var på tiden liksom. Men nu har jag lite brådis. Så later!


Åhh. Hitta ingen normal bild på pss,
så det får bli våran jättesötasöta pussbild!
Ser ut som en hamster, haha. Aja, eenjoy!


God damn youre beautiful

Askonstigt.. Jag har suttit och skrivit om dethär inlägget i en timme typ. Vet inte vad, eller hur jag ska skriva. Så jag skriver väl på bara. Vaknade för ett tag sen, och nu sitter jag här. Har pratat en liten snabbis med Rebecca i telefon, så nu vet jag att hon är vaken, tur det.

Nu ska jag nog fortsätta fixa mig lite, sen ska jag nog ringa Rebecca igen.


-

"There's only 1 thing 2 do
3 words 4 you,
I love you"


Du är värt allt bra!

Nu åkte min syster, och lämnade äppelpajen kvar. Så nu är jag upptagen ikväll iallafall, den var så sjukt god! Jag vill också kunna baka! :o

Aja, Sandra, min syster alltså drog nyss. Hon och hennes man ska ut och äta middag och kolla på bio i kista tror jag det var. Eller något, tror mami sa det. Värsta mys.. Och så fick jag sms av Challe nyss, hon sitter på tåget påväg hem ifrån Putte. Dom gjorde tydligen slut nyss, fast hon var inte riktigt ledsen. Hon vet själv att hon kan få bättre, och det gör hon verkligen.




Jag älskar min iq-befriade syster! <3


Jag behöver dig..

Har precis hjälpt min syrra. Hon kom hit för en stund sen, och nu står hon i köket och gör äppelpaj, yummie! Hon har blivit riktigt fet nu alltså.. Kan ju bero på att hon snart är i sjunde månaden, så ja. Där var anledningen! Sen vågar jag knappt komma i närheten av magen, för Leo kommer springandes och skriker att det är hans bebis, läääskig unge!

Jaja, jag har en såndära jobbig dag idag. Helst av allt vill jag bara gömma mig under täcket och sova tills allt är bra igen. Typ.. "Wake me up, when september ends" (8) Men så kan man ju inte göra, ellerhur? Gahh..


Min blogg har verkligen blivit tråkigastenågonsin.com.
Intressant intressant.. Nej inte direkt.


Nördigt värre.

Sådär sådär.. Rebecca sitter nere i porten nu och pratar med Ralle, så vi får se hur det går. Hmm. Jag och Rebecca var med Ruffe tidigare idag, och hans jävla gnäll om motorcyckeln asså. Jag tycker inte om motorcyklar, och har inga somhelst planer om att åka på en. Men nejrå, en veckas tid har man hört detdär gnället om att man kan åka karuseller med inte motorcykel. Say whaaat? Vad är likheten mellan motorcykel och karuseller..? Aja, haha. Orka..

Ska iallafall lämna in mobilen snart, woho. Jag gillart! Det behövs verkligen, så det är ju bra det. Jag har inte så mycket mer att skriva, så ja. Säger nog hejdå här faktist, nattinatti.

Wakie pakie

Godmorgon, shit vad jag alltid ska vakna sent.. Men jag somnade inte förrän halvfyra imorse, så det kanske inte är så konstigt. Jag kunde inte somna förrän jag skickade smset till Toni.. Det är konstigt, menmen. Jag blev iallafall väckt av att han ringde mig runt sju imorse. Så var han sådära söt som bara han kan vara, aw..

Men känner att jag har huvudvärk påväg, så jag ska nog ta en alvedon, sen ska jag nog mysa ner mig i soffan och kolla om det finns någon ny film att hyra. Så vi hörs senare.


Åh gud..

Ändrade planer. Jag satte mig och åt salladen här istället, tänkte snacka med Toni lite på msn. Men.. Han loggade typ ut nyss, så jag kollade igenom gamla inlägg på bloggen och hittade lite roliga kommentar-minnen:


challeballe; OHMYGOD! ETT KRYYYP!
billy; va? vartdå?
challeballe; *pekar* DÄÄÄR!
jag; AHHH!
sara; TA BORT OMG, OMG, OMG!
jag; vänta.. det är ju typ en skalbagge, men vad är dedär andra? *pekar* AAHHH!
billy; det är en chokladgodis? jävla idiot!
challeballe; åh. jag vill ha chokladgodis?
jag; DET ÄR EN JÄTTE-FÄSTING!
sara; AAAAHHH, HJÄLP! TA BOOOOOOORT!


putte; äru hotad?
nino; jaaaa.. *ironisk*
putte; haha..
josse; ääääru? *kärringröst*
alla; *suck*


- Madde jag vågar fan inte tänka på hur de kommer bli när du flyttar hemifrån
- Vaaa? Varför inte?
- Aldrig laga mat, alltid köpa kebab!
- HAHA!


han; hejsan.
lena; hallåj.
han; det finns ingen chans att jag skulle kunna ragga på er va?
jag&lena; nepp!
han; .. fan! då drar jag dårrrrå! *går längre bak i bussen*
lena; vilket fyllo asså.
han; va saru? har ni ångrat er?

Längsta dagen någonsin.

Jag har precis gjort iordning lite sallad, så nu ska jag äta lite och kolla på tv. Så det kommer bli ett mysigt slut på min kväll med andra ord.



Det är bara du som snurrar runt i mina tankar, bara du.


Tröstäta is my thing

Fan va många läsare man har fått idag då.. Nyfikna om vad som händer kanske? Jaja, jag har inte så mycket att säga. Jag funderar på att gå ut på prommenad. Om jag hade haft mina pengar som jag fick från Annakarin kvar (som blev snodda igår, suck..) så hade jag utan tvekan gått och köpt en ben&jerry's nu och tröstätit. Mumsigt va? Men.. Ja, jag tror jag bara går ut på en lång prommenad, så jag får lite frisk luft och sådära.



Ja ni..

Challe åkte nyss till kista och skulle träffa Melissa tror jag. Hon undrade om jag ville med, men nej. Jag orkar inte.. Så jag stannar hemma idag. Och jag tänkte be min älskade mamma beställa hem pizza, och det gör hon säkert. Så det blir nog yummie.



Har suttit och lyssnat på denhär låten i två timmar ungefär, älskar Johans röst, och låten är så bra.


-

Vaknade för ett tag sen, och gav upp. Jag har inte sovit bra på hela natten, utan har vaknat, somnat om, vaknat, somnat om. Så jobbigt.
Nu först har jag smält det tror jag. Det är tomt, så fuktansvärt tomt. Det är en pusselbit som saknas. Min enda pusselbit som kan göra mig hel, är inte nära mig, utan långt ifrån mig..


Känns värre än jag trodde.

Nu är jag hemma. Har varit med älskling i stort sett hela dagen. Har njutit av varenda sekund med honom, som alltid. Men ja. Nu efteråt så känns det riktigt jobbigt faktiskt. Trodde inte att det skulle kännas såhär jobbigt som det gör. Det är nu först som jag inser hur mycket jag älskar Toni. Allt jag kan göra nu är att hoppas på att allting löser sig, för det vill jag verkligen. Åh gud, kan inte skriva mer, känner hur det bränns i ögonen, igen.. Skriver mer imorgon




Tack för alla månader jag har haft med dig.
Hoppas verkligen det blir mycket längre. Jag älskar dig!


En nervös Madde

Ska alldeles strax dra ner till bussen, och åka till älskling. Skulle ha tagit förra bussen, men den kom fem minuter för tidigt, så jag hann inte. Nu känns det riktigt jobbigt alltså.. *andas*
Vet inte ens vad jag ska skriva. Men jag hoppas att det inte blir något fel idag, utan att allting går bra och sådära. Tror inte jag kommer skriva hära vad som händer, men ni lär väl märka det antar jag..

Nu går jag ut till bussen, så jag inte missar denhär också. Vi hörs sen.

Jag gillart!

Sådärja, nu är jag hemma igen. Har haft asmycket panik från sollentuna hela vägen hem, haha. Jag hatar att åka ensam och sådära. Så jag har snackat med Lena i telefon ett tag, sen busringaren också.  Aja, nog om det. Jag träffade ju äntligen älskling idag. Känns som att det var evigheter sen vi träffades innan, även fast det inte var sååå jättelängesen.
Men ja. Vi kollade på idol, och män som hatar kvinnor. Jag som var så nervös innan jag kom till honom! :o Men ja, det är sån jag är liksom, hihi. Men vi kollade på tv och film, och mös. Och sen så blev det sent, så jag åkte hemåt. Men det var mysigt! :) Och imorgon ska vi på bio. Jag vet inte riktigt om det är bestämt, jag minns inte. Läskigt..? Vi pratade om det för typ två timmar sen. Hm, aja. Jag tror att vi bestämde det iallafall.

Men men, nu är det sent. Så nu ska jag ta bort sminket och allt sånt, sen ska jag ringa älskling en stund. Sen ska jag sova, så jag kommer upp i tid imorgon bitti. :) Nattinatti!



Ingen annan har betytt så mycket som du gör för mig.
Vad som än händer, så vill jag att du ska veta det.
Det kommer inte att ändras.
Jag älskar dig!


Trötter? Ya'man!

Hoh, nu är jag hemma igen. Skoldagen gick rätt snabbt faktiskt. Kan bero på att jag kom till skolan en timme försent och sluta en timme tidigare kanske. Ja, planer då..? Det är planerat att jag ska hem till älskling ett litet tag idag, men jag vet inte hur länge han kommer sova. Så ja.. Hoppas han inte sover lika länge som igår bara.

Aja, nu ska jag kolla lite på facebook. Så laaaater!



Värsta 000ldie


Väldigt lång dag.

Ojsan, blev inte mycket data idag serrni. Men men. Jag kollade nyss på någon annan dokumentär om Patrick Swayzes liv. Det var assorgligt.. Naw.. :(

Aja. Hade skola idag, sen så slutade vi tidigare för det var strul med datorerna som vi skulle ha. Så vi fick sluta tidigare, så jag skyndade mig hem och fixa mig. Sen skulle jag åka hem till älskling, men han sov. :( Så vi ska ses imorgon istället. Så jag och Challe åkte runt lite idag. Jag köpte en höstjacka, aaasvarm. Så nu slipper jag klaga på att jag fryser hela tiden. Great! :)

Jag ska vänta på att big brother börjar om ett tag, så hinner jag se lite. Sen ska jag möta Rebecca utanför, wiiie!

Gosh vad jobbigt.

Nu är det dags för mig att Challe att dra oss till skolan. Vi tänkte matcha med lunchen, typiskt oss. Fast jag har inte sovit någonting inatt pga lite saker. Så nu är jag helt slut. Så vi får se hur länge jag orkar skolan idag.

Sen efter skolan ska jag hem till älskling. Så ska vi kolla på film och prata lite.

Men jaja, nu måste vi dra oss. Så, hörs sen.

Life will smile for you

Sådära. Nu ska jag hitta på något att göra tills big brother börjar. Nice nice! :) Sen efter det blir det dusch, nattsamtal till älskling, sen så ska jag sova. Måste lägga mig så tidigt som möjligt, om det ska finnas någon chans att jag ska komma upp imorgon. :)



Sliten och trött, massa mys.. Okej, inte direkt.


Tvdags!

Sådärja, nu är det dags för Greys anatomy. Yeeeii!


Gush

Godmorgon godmorgon. Jag stannade hemma ifrån skolan idag, haha. Inte så bra kanske, men ja. Måste se till att komma upp imorgon, hur jag än mår. Yaya. Challe kom in till mig imorse och berättade att Patrick  är död. Det sög ju. :( Rip..




Jag måste ner och köpa migräntabletter nu. Ifall jag skulle behöva dom inatt igen, så är dom inte slut. Herregyd. Migrän är verkligen inte att leka med alltså.. :o


Snark

Nej, nu är det dags för mig att sova. Orkar inte hålla mina stora ögon öppna längre, haha. Natti

Myspelle-kväll

Sitter och kollar på trean justnu, det är svenska hollywoodfruar. Haha, askul! Fast den ena bruttan är sjuuuukt divig av sig. Lite överdriven faktiskt. Aja, efter dethär så börjar Big brother. Så det ska jag se på, sen ska jag ta en varmt bad. Sen blir det sängen för min del. Gör nog ett litet godnatt-inlägg också, hihi.

Min dag var smaskig

Så, nu är jag hemma igen. Usch vad denhär dagen har varit lång alltså! Det blev pannkakor till lunch idag, vilket betyder; Madde och Challes pannakstävling! Men ingen av oss orkade mer än tre, så det sket ju sig totalt.. Haha, aja. Oavgjort och bra.

Sen så har vi börjat köra med våra små ''sockerfall'' i klassen. Eller, ja.. Josse började, och hon fick läkerol och cola av Leo bara för att han skulle vara snäll.. Haha, så i fredags sa jag typ ''shit, jag kommer få sockerfall på måndag!'' han ba ''ohno, välj fem saker som jag ska köpa till dig?'' Så det slutade med detta:



Kexchokladen som jag också ville ha var slut, damn!

Aja, sen så hade vi geografi också. Vi skulle rita av världskartan. Alla fixade det rätt bra, förutom jag. Jag råkade sätta Sverige och Spaninen bredvid varandra. Och det slutade med att min karta såg ut som en målad gris. Riktigt illa! Yaya, så kan det gå helt eneklt! Ritningar är något jag lägger bakom mig i framtiden, haha.


Trött, tröttare, tröttast

Godmorgon. Jag halvsover typ fortfarande. Känner mig som en mumie, haha. Inte för att jag vet hur dom känner sig, men aja! Jag har sminkat klart mig och allt sånt, så idag kommer jag komma i tid till skolan för en gångsskull. Jippi för mig!



Jag saknar min älskling sjukt mycket också. :(


NagelfixarN

Hmm, det börjar bli dags för mig att säga godnatt tror jag. Annars kommer jag aldrig komma upp i tid imorgon, så det är nog bäst att sova.

Snackade med Emelie och Chrille för nån timme sen. Vi bestämde typ att dom och Jonas ska komma hit på fredag, askul! Sen vet jag inte om Josse kommer också, men jag hoppas det! :) Jag tror det kommer bli roligt, så det ser jag fram emot. Hihi! :)

Yaya, sängen var det ja! Ska bara fixa klart mina naglar. Har gjort fransk manikyr, och nu har det fuckat totalt. Så måste göra om det igen nu, gahh.. Haha, jaja. Det blir nog bra! Nattinatti.

Haha, så kul!


Rise and shine

Sådärja, nu är jag vaken. Sent och grejor, men skitsamma! :) Jag hade en askonstig dröm inatt. Jag blev attackerad av massa äckliga spindlar, så jag vaknade rätt fort då asså. Haha, så kollade jag på mobilen, så hade älskling skickat sms och bett mig ringa. Så jag ringde honom, så pratade vi en liten stund. Asgulligt! :) Sen så la vi på, och jag somnade på direkten. Mysigt mysigt. :) Nu ska jag fixa lite frulle, sen ska jag kolla med Josse vad vi ska göra idag. Hööörs!

Madde tycker till


Uppkäftiga människor - Tagga ner förfan.
Svininfluensan - Bara jag som blir nojig över att stå bredvid någon person som hostar? Heelp!
Osäkerhet - Usch på det.
Skolmornar - Gud.. Finns inget värre!
Snus - Ehuuu.. Bara lukten får mig att vilja spy. Diss på det.


Höst - Min favoritårstid. Love love love!
Mina underbara vänner - Vad kan man säga? Dom är det bästa som finns!
Idol - Mer underhållande program finns förfan inte.
Rebecca - Hon räknas såklart in bland ''mina underbara vänner'', men hon är en helt underbar människa. Så hon får stå med här också!
Komplimanger - Tjaa, finns inte så mycket att säga om det? Men att få/ge komplimanger är alltid bra! :)


Nej hörruni

Damn. Kom precis på att det är ju lördag idag? Då är det ju inget Big Brother.. Vadfan sitter jag och väntar på nu liksom? Gahh. Haha, lite besatt maybe? Nej men Linda Rosing-året är så roligt. Har sett säsongen asmånga gånger nu, och det är lika roligt varje gång! Skönare människa än bb-Danne finns ju inte.. :D



Go Danne, go Danne, go Danne! Haha..

Aaaahapp.. Nu då? Challe är borta i tumba och träffar Putte. Så jag har ingenting att göra. Ska kolla runt med lite folk och se om någon vill hitta på något med mig!


Jag var fetast!

Har precis tryckt i mig massa godis, så nu mår jag så illa asså.. Haha, inte mysigt direkt. Jag, Challe och mamma snackade nyss om när jag och Challe var små. Asgulligt, hihi.. Jag var tjockast av alla mina systrar, den ni! Haha, mycket att skryta om? Men det är fan gulligt med bebisar som är tjocka. Tycker jag iaf. :) Nu ska jag kolla vidare på tv, så vi hörs sen!



Bra, bättre, bäst, bästast!


Snabbis inlägg

Haha, raderade inlägget under helt och hållet. Äh, shit the same. Ska fixa mig nu och sådära, sen ska jag och Challe ut. Jag är nästan klar med mitt hår också. Färgade det ju i förrigår, så nu är det lite bättre än det var innan iallafall. Får se hur det blir härnäst. Har lite beslutsångest, hihi.


Juste! Sandra, Matte, Leo, Lena och Thomas kom hem för nån dag sen ifrån Tunisien. Och Lilla Leo (min systerson) var påväg att bli kidnappad. Fyfan va läskigt! :o Usch! Dom hade haft det jättetrevligt, men Matte och Thomas mår inte alls bra just nu. Dom har stora blåsor och har högt blodsocker och grejs. Så hoppas dom mår bra snart, och att det inte är äckliga svininfluensan. Euuuw...



Mosters älskling!


Sovdags

Nu är jag tillbaka igen. Varför jag ens gick och skulle kolla på tv förstår jag inte? Jag somnade om igen, haha.. Aja, det har varit riktigt skönt att sova ut en (nästan) hel dag. Nu ska jag ringa Toni och säga godnatt, sen ska jag sova vidare.

Nattinatti!


Som en kärring, typ.

Jag småkollar lite på Gate 96 på trean, eller vad filmen nu heter. Har rätt svårt för att hänga med, jag somnar hela tiden, så jag skippade badet idag. Får vänta tills imorgon när jag vaknar istället. Kul att drunkna liksom? Nej tack, jag föredrar en lindrigare död. Haha, oj juste. Mamma påpekade nyss att när jag sov så rörde jag på benen som en hund som sover gör, hahaaaa. Fail! Nej men.. Coolt?

Aja, nu ska nog tråkiga jag gå och sova strax. Varför är jag så trött..? Helt sjukt!



Jag saknar't!


Yeah, thats right!

Aldrig aldrig någonsin!

Du skulle aldrig kunna bedra någon! Aldrig. Du avskyr otrohet och skulle aldrig kunna göra någon illa på det sättet. never never never, för du vet hur ont det gör och skulle aldrig ge någon den smärtan. När du är tillsammans med någon så älskar du verkligen personen. Man kan vara trygg tillsammans med dig. Du är älskvärd!

Haha, ja. Jag sitter och tråkar på facebook. Vaaaaad annars ska jag göra? Är fortfarande äckligt trött alltså! Ska nog checka bilddagboken en snabbis, sen ska jag fixa iordning ett mysigt skumbad. Mjaou!


Nu är jag vaken igen!

Ojdå, jag somnade på soffan ett tag märker jag. Jag har nog sovit ett tag, för det sista jag minns är att jag kollade på Top Model. Sen är det svart, ooho. Läskigt! Hmm, så ja. Just nu är jag så trött så det finns inte. Pratade nyss med älskling och sådära, så nu är jag lite piggare. Jag vet inte varför, men jag hör alltid så jävla fel när jag är nyvaken? Askonstigt.. Aja, nu ska jag vänta i soffan på att Challe ska komma med choklad, sen ska jag vänta på att Jerry Springer börjar!

Todelo..

Now youre like ''whatever''

Försov mig imorse, så jag och Emelie möttes vid skolan runt halvnio eller något. Så satte vi oss och åt frukost i cafererian, haha. En macka, cola och massa dumle, yummie! Sen så fick Emelie ett ragg i skolan, cute! Eller, han var iofs inte cute alls, men yaya. Jag är så trött just nu, fyfan. Trött och arg, kan det bli bättre? Tror inte det va..?

Rolig dag!

Nu är jag hemma igen! Var i kista idag med Rebecca, askul var det. :D Jag fick med mig ett par jeans leggins, två linnen, puder, hårfärg, bh och trosor, asnaizzzz ju!

Fast våra fötter mådde inte så bra efter massa timmars vandring, men äh! Det var det värt kan jag ju säga.. :) Fan, synd att jag inte har någon kamera. Aja.. Nu ska jag nog ta och färga håret och sådära, sen när allt sånt är klart så hade jag tänkt ringa upp älskling igen! Snackade nyss med honom, men han är så beroendeframkallande, så jag måste ringa honom igen sen, hihi!

Oh lord

Nu är jag hemma, wihoo! Vi hämtade Tindra på fritids vid kvart i sex, och så kom Annakarin hem runt halvsju med huvudvärk, usch. Inte kul med huvudvärk alltså! Så blev det massa snack om mitt hår som inte mår så bra just nu:

Anna - Åh, du har klippt dig?
Jag - Nej, asså. Det typ går av massor helatiden..
Anna - VA?! Skojar du?
Jag - Nej..
Anna - Åh gud, jag ska höra av mig till min brors flickvän sen och kolla vad du kan göra för att håret ska må bra!
Jag - Ja, gör det snälla!
Anna - Ja! Vänta.. Jag gör det på engång! *ringer*

Jag får typ inte platta håret längre, inte föna det, bara borsta det när det är balsam i.. Så ja, haha. Annars kommer jag tappa allt hår! :o Åh gud.. Dumma blondering..

Justeja. Idag kom Sandra, Matte, Leo, Lena och Thomas hem ifrån tunisen. Fyfan va härligt att bara åka iväg till något varmt mysigt land! Yaya, nu ska jag vänta på att Idol ska börja. Ha en bra kväll! :)

Morrn morrn!

Jag skulle egentligen ha varit i skolan idag. Men jag vaknade runt tio imorse, och jag slutade endå halvtolv. Så det skulle ha varit onödigt att ens komma liksom. Så jag somnade om. Aja, nu ska jag läsa alla bloggar som jag brukar läsa, sen ska jag nog göra iordning lite frulle!


Juste, jag ska ju sitta barnvakt idag ja! Jag skriver det här så jag kommer ihåg det, haha.

Mysigt!

Nu är jag hemma igen. Eller, jag har varit hemma ett tag nu. Jag har hunnit med mycket! Kollat på tv, blivit förhörd till provet imorgon + att jag har haft ihjäl min telefon. Ohyes, det var ju bra det. Nu måste jag verkligen lämna in den. Den funkar inte alls längre, så nu har jag en asgammal mobil. Damn! Aja..

Jag träffade ju älskling idag. Det var mysigt! Fast vi sågs inte så länge, två timmar tror jag det var, ungefär. Vi åt mat och kollade runt lite i kista. Sen skulle vi på bio, men mina pengar på kortet kom aldrig, så det blev inte av. Men struntsamma. Jag fick iallafall en mysig stund med min älskling, massa pussar och såntdär mys. :)

"Fan, har ni rökt på elleee?"

Gud vilken lång dag det har varit. :o Men rolig har den varit! Efter skolan så skulle jag och Emelie ta samma väg hem som vanligt, men hennes moppe ville inte starta. Haha, pinsamt! Så vi drog till fordons-programmet så lagade några elever moppen. Så var det problemet löst! :) 

Yaya, nu måste jag ta en dusch, och fixa mig och såntdära. Vet inte riktigt när, men jag ska träffa älskling och äta på restaurang och kolla på bio typ. Mysigt mysigt! :)

6 månader! <3

Idag är det ett halvår sen det blev du och jag. Tack för ett underbart halvår älskling! Jag älskar dig mest av allt!



Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Var rätt långtråkigt inne i stan. Challe och Putte skulle snacka, så jag gick runt lite i stan, och sen satte jag mig på burgerking och åt lite. Sen kom dom dit och joinade mig, så det var ju tur. :)


Nu ska jag sätta mig och plugga lite SO till provet på torsdag. Om jag har med mig uppgifterna (?), jag tror att jag har det iallafall. Annars ska jag kolla vidare på Jerry Springer, wooho!

You love it!

Nu är jag hemma igen. Det har varit en rolig skoldag idag faktiskt, haha. Nu låter jag som värsta pluggisen. Men det var inte lektionerna jag tänkte på, utan rasterna och sådära.

Nu ska jag kolla lite på tv och fixa mig, sen ska jag följa med Challe in till stan, hon skulle träffa Putte tydligen. Så jag tänkte följa med dit, sen tänkte jag fråga Ejmie om hon vill komma in dit. Så får vi se hur det blir. Annars hänger jag nog bara på Challe och Putte och hittar på någonting. :)



Nejmen ojoj


En ny dag väntar

Nej nu orkar jag inte hålla mig uppe längre, så jag ska nog gå och joina kudden nu sörrni. Jag är riktigt trött nu, så det blir en snabbdusch, sen sängen. Men nu ringer min älskling, så nu ska jag prata med honom. Natti natti!



Go Keeendraa

Nu är jag hemma! (: Jag såg Jossan och hennes pojkvän nere i centrum, så jag snackade med dom en liten stund. Mysigt mysigt! Dom skulle ner till tivolit. Jag tycker att det ser så tråkigt ut där! :o Men yaya..

Jag har gått runt och sjungit på Kendra's program-låt hela dagen.. Vet inte riktigt om det är bra eller dåligt. Hm, det är nog dåligt. Både mamma och Challe har klagat på mig hela dagen. Synd!




Shes hot shes sexy, shes funny and wild,
dont stop get busy we lovin your style!
Its just another chapter in life,
bought a new house after the night
no butlers and no maids,
shes gotta do your own thing, your way
Go Kendra, go Kendra, go Kendra, go Kendra
Your on your own now


No one can make me feel the way you do

Jag är redan vaken och sminkad och allting, ska strax ner till centrum. Men det får bli om ett litet tag, jag är fortfarande äckeltrött. Så jag kanske lägger mig på soffan och sover en liten stund till. Eller nej, det gör jag nog inte alls. Då kommer jag inte vakna förrän ikväll, så det är lika bra att dra mig ner nu istället. Oh my vilka problem jag har!

Min dag

Nu är jag hemma igen. Pheeew, vilken lång dag! :o Jag och Challe blev hämtade en liten stund efter jag skrev det förra inlägget. Så åkte vi hem till honom och fixade lite, sen åt vi på någon restaurang. Sen åkte vi hem till hans kompis+flickvän i vaxholm. Asfint var det. Så satt vi där och kollade på fotbollen. Sen så åkte vi hemåt, och stannade på donken i väsby påvägen och köpte milkshake och paj. Asgott.. :$ Sen så har det inte hänt så mycket mer faktiskt. :)



Otaggad

Vafan.. Min telefon fuckar totalt! Jag kan inte radera när jag skriver sms, + att telefonen stänger av sig själv och massa skit. Nu måste jag lämna in den och skit också, daaaaamn!

Och snart kommer Ruffe, ännumera daaaamn. jag är inte taggad. Jag vill bara.. Vara någon annanstans, ute på någon rolig fest. Men nejrå. Jag ska ut och grilla korv.. Kanske inte riktigt, men aa. Tur att jag och Challe har våran lilla plan! Så vi kommer hem i tid, sen får vi se vad som händer efter det.. :)

This is how we do it

Nu är jag vaken, woho. Vaknade för en halvtimme sen typ. Fan va duktig jag är! Naw, var rätt synd om Challe igår.. Hon var ledsen, för det tog slut mellan henne och Putte. Han var endå inget att ha, men är endå ledsen för hennes skull.



Älskar dig!


Fördriver tiden..

Sitter och väntar på att Big Brother ska börja, men det är ungefära en timme kvar, så ja. Vad ska jag hitta på så länge? Vad gör jag ens hemma..? Äh, jag är ingen sån person som är ute och dricker så ofta faktiskt. Även fast jag faktiskt var taggad på att åka iväg på fest idag (utan att dricka), men well well, så blev det inte.



Well you done done me and you bet i felt it

Kollade nyss på top model, men jag somnade. Så nu är mitt hår helt fuckat. Damn, jag kan inte somna när mitt hår är blött, det blir katastrof sen när det torkar. Yaya, nu ska jag äta middag..



Heeeelg

Hemma igen nudå, anajs skoldag! Även fast sista lektionen var rätt kort, så kändes den längre än alla andra lektioner, konstigt.. Haha, aja. Nu är jag hemma iallafall, ska nog ta en snabbdusch alldeles strax, sen ska jag dra mig mot tvn. :)


Dagens skönaste

Try JibJab Sendables® eCards today!


Kvällens planer

Jag och mamsen beställde nyss hem mat från pizzerian, asgott! Och så har jag ju varit och köpt godis och så, så nu ska vi kolla på ghost whisperer och ta det lugnt. Mysigt mysigt! :)

Lista

1. En dag du minns,



2. En bild som väcker känslor,



3. En plats du saknar, nu går det ju inte längre. :(



4. Någon du litar på,




5. Någon du saknar,



6. Någon som betyder mycket



7. Någon du tycker om,



8. Någon du vill träffa,




9. Någon du tycker är söt,



10. Någon du tycker är snäll,



11. Något du vill ha,



12. Något som får dig att gråta,

spindlar, hajar och clowner. vill inte ens se bilder på dom :$

13. Dig själv nyligen



14. Dig själv för längesen



15. Dig själv som lyckligast,



16. Den du senast fick sms av,



17. Den du alltid har roligt med,


Nice dag

Nu är jag hemma igen, asnice! Skoldagen var nice, inte så lång eftersom jag och Challe försov oss imorse. I skolan så har jag blivit stalkad av spindlar, sen så har vi sjungit party pimpz - give it up, kollat på lärar-fotona, som dock inte var lika roliga som första dagen. Yaya, ska alldeles strax fixa två toast och ett glas juice till det, smaskens! Sen ska jag ner till centrum och köpa godis. Försöker verkligen hålla mig, men det går inte. Jävla skitfan.. Haha, whatever. Imorgon ska jag och Josse dra ner till centrum och kolla om det finns lite extrajobb till oss. Haha, vart vi ska kolla tänker jag inte ens nämna. Haha!



Trötter? Ya'man!

Ojoj, har försovit mig idag. Så nu är det bara att skynda iväg till skolan! :)

Tick tack..

Åh, hatar att Big brother går så sent på kvällarna! Kan inte missa programmet, men haha. Åh, det slutar så sent. Inte konstigt alls att jag alltid är så trött på mornarna. I blame the tv!


Mys

Jag har haft en riktigt chill dag idag, och jag var nyss ute på promenad. Asmysigt! Sen så fick jag en del konstiga sms av Ruffe idag, han skrev massa saker. Och jag blev lite.. Ja, förvånad faktiskt.

Snark

Såååå trött!


Bye sunshines


Nu är det dags för mig att sova,
så jag kommer upp imorgon.
Nattinatti!


Vår humor!



Den här videon har varit det som har gjort nästan alla skratt i skolan, belive me! Emelie är sjukt jävla bäst på att låta som dom gör i videon, haha. Så jävla klockrent! Jag satt fan och garva så sminket rann idag i skolan, oh va kul det var! :'D


Ching chong

Najs dag för min del! Hade skola till lite innan halv tre, så åkte jag med Ruffe och käkade chingchong-mat, sen så käkade vi glass. Sen åkte vi hem till honom och packade med oss lite saker till hans nya lägenhet. Sen kom jag hem vid nio ungefär. Och när jag kom hem så ringde jag älskling och pratade med honom i en timme ungefära, mys mys! :) Jag måste in till stan och fixa en liten grej, men det får nog bli i övermorgon, eftersom jag sitter barnvakt imorgon.. Eller, nej. Vi är fan lediga imorgon kom jag på nu, så stan blir det nog imorgon isåfall, om jag orkar! :)

RSS 2.0