En ny famljemedlem.

Jag har suttit och mysit med Rulle hela kvällen alltså, han är verkligen världens mysigaste kisse. Han var grannens, men han ska flytta till dalarna och jobba rätt mycket, eller vad det var. Så vi har fått sötnosen. :$

Nej, nu ska jag ta och göra lite chai, sen ska jag plugga lite mer till SO-provet imorgon.



Sötpelle. <3


Läskig film

Ofta min syster kan lösenordet till min blogg? Haha, anyway. Älskar dig med lillen! :)

Jag kom hem för en liten stund sen. Jag var och kollade på bio igår med Toni, Emelie och Tobbe. Det blev paranormal activity eller vad den heter. Jag har lovat mig själv nu efteråt att aldrig mer kolla på skräckfilmer på bio. Usch vad äcklig den var! Efter filmen så åkte vi iallafall hem till Toni. Och han satt och sa att han har en demon i sitt rum som är värdelös, och efter en stund så startade hans data, buhu. Rädd? Mja, lite smått kanske.. Men ja, vi somnade väl runt 7 imorse, haha.

Nu ska jag äta någonting, hihi.

lillasyster gästbloggar!

 jag älskar dig mest syster !


Next stop, köket.

Nu har jag kommit hem igen. Usch vad jag inte mår bra, har huvudvärk och grejs. Men jag ska äta något och fixa chai-te, sen kommer Emelie hit. Efter det så ska jag, Emelie, Toni och Tobbe på bio. Wihoo!

Ha en mysig kväll! :)



Haha, kolla vad jag hitta!
Den kända "Chrille-posen".


It's a miracle!

Hmm, klockan är 11, det är lördag, och jag är uppe nu..? Ett mirakel med andra ord! Jag har precis fixat klart mig och så, ska dra till sollentuna ett tag. Senare ikväll ska jag och Emelie träffa Toni och Tobbe, hihi.




Åh, ge mig sommar.


Gammalt minne som dök upp.

Jag har inte gått och lagt mig än, haha. Jag blev för pigg för att sova helt enkelt! :) Jag och Challe satt och pratade om gamla minnen nyss, haha fyfan. Så började vi prata om när vi var beroende av hästar. Jag var väl ungefär 10 år eller nåt sånt när jag, Challe och våran barndomsvän Madde hade våran första ridlektion. Vi sadlade hästarna och allt sånt, och allt var jättebra tills vi skulle få våra hästar att gå runt i cirklar, haha. Jag vet inte riktigt vad jag gjorde för fel, men min häst ställde sig på bakbenen (danssugen maybe?) och började gnägga. Sen sprang han ut i skogen, haha. Det tog väl ungefär 10 minuter innan hamburgaren hästen lugnade ner sig. Tror ni jag fick panik eller? Fyfan! Efter den dagen fick jag aldrig mer rida på den hästen. Haha, usch på hästar!



Ungefär sådär såg det ut alltså, haha. :(


Lång dag

Värsta mys! Jag tog ett varmt bad för ett tag sen, så släckte jag badrummet och hade massa tända ljus, och läste en bok. Sjuuuuukt avslappnande! :) yaya, hursomhelst så ska jag gå och tvätta bort sminket snart, och sen ska jag dejta kudden.



Ibland måste man bjuda på sig själva, så eenjoy!


Ni kan kalla mig rally-Madde.

Jag kom alldeles precis hem. Jag, Challe och Ruffe har varit iväg lite idag. Jag och Challe har åkt gokart, haha. Jag krockade bara tre gånger! :) Jag typ satt och asgarvade hela tiden som jag åkte, fyfan vad kul det var alltså!

Sen åkte vi och åt tacobar och lite så, sen åkte vi runt lite, och efter det åkte vi hemåt. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Funderar på att ta ett varmt bad eller någonting sånt. Det låter lockande, så det blir nog så. :)


Godmorgon sunshines

Wohoo, sitter i bibblan nu och kollar runt lite med Emelie och Challe. Fan, lektionen har redan börjat, men jag orkar inte jobba. :$

Det hände värsta knasiga saken imorse. Jag vaknade vid femtiden ungefär, och skulle springa upp ur sängen. Men jag smällde in mitt huvud i väggen, haha. Snacka om huvudvärk jag har nu efter det alltså! Haha, stackars Maddi..

Nu ska jag på lektion. Hörs! :)


Inte alltid lätt

Jag har försökt leka med designen litegrann, för min andra header var helt borta, knas. Haha, men så jag började fixa och trixa lite, men det blev inte alls lika bra som jag ville. Tusan! Nu måste jag leta upp någon snäll designare som kan hjälpa mig lite med skiten, hihi.

Anyway, nu ska jag dra mig mot tvn en liten stund. Later! :)



Darling, im home!

Hejsan hejsan! Jag och Challe sitter och sjunger till lite bra låtar. Vet inte riktigt vad det är med mig, men jag har värsta bloggtorskan just nu känner jag. Förut kunde jag blogga hur mycket somhelst, hela tiden. Men nu så har jag ingenting att skriva om liksom. Så det blir lite segt, men hur somhelst. Jag och Challe åkte med Ruffe idag till arlanda och köpte lite grejer. :)


Äntligen hemma.

Vilken lång dag! Okej, jag har slutat tidigt idag, men dagen kändes så äckligt lång. Inte mysigt någonstanns. Sista lektionen kunde jag inte koncentrera mig, hur mycket jag än försökte, haha. Så jag och Emelie satt och ritade massa sjuka saker på hennes bänk. :)

Åh, vet ni by the way vad jag ska göra nu? Jag ska dricka te, men inte vilket te somhelst, utan chai-te! Gud vad yummie. Jag älskar chai! :)



Sexigt värre.


Mysig kväll!

Jag har haft en jättemysig kväll med Thindra. Vi har ritat teckningar, lekt med någon deg-grej, hon har fått ridit runt på min rygg (som nu mår värre än värst), sen har jag läst massa böcker för henne. Allt var jättemys helt enkelt. Men sen jag satte mig på bussen påväg hem så har jag haft sprängande huvudvärk och min näsa mår inte bra alls.

Nej, det blir sängen som gäller för min del. Hoppas bara att jag mår bättre tills imorgon.
Nattinatti!

You'll be the prince and I'll be the princess.

Äntligen hemma igen, vilken jävla dag alltså! Jag har inte haft något flyt alls. Har varit extremt okoncentrerad på mitt jobb och fokuserat på allt annat runtomkring. Plus att min mage håller på att knasar totalt, usch usch!

Nej nu ska jag sluta klaga. Jag ska förövrigt sitta barnvakt senare, ensam. Challe ska iväg och kolla på Twilight på bio, så jag kommer köpa med mig lite godis och så tar jag med mig SO-arbetet, så när Thindra har somnat ska jag träna lite inför provet nästa vecka, hade jag tänkt iallafall. Så det blir en myskväll för min del.



Hmm, apropå denhär twilight-grejen. Alla säger att Edward är så sjukt snygg. Är det bara jag som tycker att han ser lite småläskig ut? Haha.. Aja, får ta och titta på dendär filmen någon dag alltså, så får jag se om jag blir lika beroende som alla andra, höhö.


Nördigt värre.

Hej hej. Nu är jag hemma igen, phew. Dethär vädret alltså, inte najs någonstanns! Vad hände med snön? Hallååå, det är vinter..? Yaya, hur somhelst. Inatt sov jag över hos Robin, där älskling var. Hela vägen dit gick jättebra, tills jag skulle igenom den mörka skogen precis bredvid Robin. Jag hatar mörker, så jag snackade i telefon med Challe innan jag gick in där. Varför jag var tvungen att prata i telefon vet jag inte? Jag vill bara inte gå ensam ifall det skulle hända något.
Men jag gick där i skogen, och när jag har kommit lite mindre än halvvägs så ser jag någon som står framför mig med vita byxor, haha. Tror ni jag fick panik eller? Jag skrek och sprang ut därifrån, jag var så rädd att jag började gråta. :$ Haha, fyfan! Så när jag kom ut ur skogen så ringde jag älskling, så han fick komma och möta mig utanför skogen, haha. Tack för det älskling. :$ Usch! Jag tänker aldrig mer gå ensam i den där skogen, aldrig någonsin!

Men ja, när jag kom fram till Robin iallafall (tur att snubben i vita byxor inte dödade mig, haha), så snackade jag lite i telefon med Emelie. Sen kollade jag och älskling på filmen "Bruno". Men den var rätt tråkig faktiskt, en av fem toasters, haha. Så sen somnade vi gott. Så vaknade vi runt 4 idag, så fixade vi oss. Skulle dra till bussen, men den gick när vi kom gående, så vi drog och åt frukost. Sen åkte vi hemåt.



Och nu sitter jag och väntar på att Challe ska bli klar i badrummet,
sen ska jag ta ett mysigt bad.


Ut i kylan

Jag har ingenting att göra nu, och har inte haft det på hela dagen heller. Så jag åker mot brottby nu och träffar älskling. Hörs imorgon.

Don't blame me.

Jag antar nästan att jag inte ska iväg någonstanns ikväll (?), så jag och Challe har tagit fram en påse med godis, ostbågar, cola och julmust som vi ska smaska på ikväll. Sen hörde Eddie av sig och sa att han skulle ha spelning på garage ikväll, och undrade om jag kunde komma förbi och säga hej. Så mja, vi får se om jag åker dit en stund.



Åh, jag är så uttråkad..


Du är äcklig!

Usch usch usch!


Now you know

Godmorgon. Emelie drog hem för ett litet tag sen, och jag och Challe ska strax ner till centrum. Igår var vi ju inne i stan, det blev jag, Emelie, Challe och Chrille. :) Det första vi gjorde när vi kom in till stan var att dra till donken och käka (tjockisar? ohyes!). Sen efter det så drog vi och köpte chailatte och så, sen så mötte vi älskling vid tc, så mös vi en liten stund. Sen var han tvungen att åka till sin kompis, dom skulle på bio och sådära.

Så jag, Emelie, Chrille och Challe gick runt i lite affärer, och jag köpte lite smink, en asfin klänning, två par örhängen och en ny tungpiercing.

Nåja, nu ska jag och Challe dra oss. Later!


Money honey!

Ohyeah.. Jag och Challe har precis börjat fixa oss och sådära. Vi ska ta kvarti-bussen mot stationen och hämta våra pengar av Anna. Senare så ska jag, Emelie och Challe förmodligen åka in till stan och köpa lite saker. Får se om det blir av, hoppas det blir det iallafall. Jag är rätt taggad, men jag måste spara lite pengar alltså, och jag är så dålig på sånt. Får jag pengar så gör jag av med det hur lätt somhelst, haha. Men nu så måste jag spara..

Apropå något helt annat så har jag julångest, ahhh! Jag kommer inte ha råd med julklappar i år alltså. Åh, nu ska jag sluta svamla och dansa vidare till spegeln. Laaaater! :)


Haha, roligaste!

http://www.tackfilm.se/?id=1258724788391RA37 , ni måste se på den! It's all true, hahaha.


You loooove!

Hejhej, sitter på lektion justnu och så. Jag är så äckligt hungrig, och jag sitter och längtar ner till cafeterian. Oh, måste köpa kexchoklad, haha. Yummie! Nåja, nu måste jag fortsätta. :)

Min kväll

Hejsan hejsan, jag kom hem för en liten liten stund sen. Jag har suttit barnvakt med Challe, sen när vi kom hem så drog vi ner till Calle en snabbis. :) Har inte hänt så mycket mer än så faktiskt. Måste bara berätta. När jag och Challe satt barnvakt ikväll så sa hon det stördaste jag har hört på länge alltså!

Challe: Juste madde, var inte rädd nu? Men du ska ta svininfluensasprutan nästa vecka..
Jag: VAA?! det kan du glömma! Ska du ta den?
Challe: Nej vafan, jag får inte ta den. Jag är ju laktosintolerant.

Vad gjorde jag för ett år sen?

Haha, jag satt nyss och kollade på gamla inlägg i bloggen, så tänkte jag "hmm, vad gjorde jag för exakt ett år sen?". Så jag kollade lite, och så såg jag att exakt ett år sen satt jag hemma och var asnervös, haha. Mja, det berodde på att jag tog hål i tungan dagen efter (alltså för ett år sen imorgon). Jag kommer ihåg det så bra alltså! Haha, jag och min bror Julle satt och bråkade somfan i telefon om vem som skulle ta hål först. Haha, ingen utav oss ville det. Men när jag vi väl kom till piercingstudion så gav jag upp och tog hålet först, haha. Ysch vad läskigt det var! :)



Nu vet ni vad jag gjorde för exakt ett år sen, mys va? Haha..


Funtar på att gå och sova i ett par hundra år.

Nu är jag hemma ifrån skolan igen. Skoldagen var bara 3½ timme, men den kändes som en evighet! Jag har gått och irriterat mig på allting idag, usch. Jag har inte alls någon bra dag idag..


Åh jiiisus

Har inte mycket alls att berätta känner jag. Hmm, men shit the same. Idag vaknade jag lite innan tolv, så käkade jag frulle och massa sånt. Sen försökte jag få mitt hår att se någorlunda okej ut, vilket inte gick alls, suck.. Så jag sket i håret och sminkade mig och så. Sen åkte jag mot älskling, men det var något fel på comviqnätet typ. Så jag stog utanför älskling i regnet (som by the way gjorde mitt hår mycket finare) i ja, sisådär en kvart ungefär. Sen kom det en snäll granne som öppnade porten till mig. Så jag kom hem till älskling, och var där i en timme ungefär. Sen åkte jag mot märsta och hämtade Thindra på fritids vid halv sex. Sen när jag kommer hem till Annakarin så gör jag iordning mat till Thindra och så, så kommer Annakarin hem. Haha, det var tydligen ingen träning för henne idag, så jag gjorde allt slit i onödan, åh..

Så jag kom hem och gjorde iordning mat, det blev kyckling. Suprise? Nej men mamma hade fixat iordning kyckling och ris, yummie! Hmm, undrar om det finns något kvar..? Måste kolla det sen, haha! Nåja, jag ska hålla mina tjocka mattankar för mig själv, blir bäst så. :)

Sovdags

Nej, nu blir det sängen som gäller för mig. Älskling pratar typ i telefon eller något, för jag kommer bara till hans telefonsvarare, gahh.. Så jag får sova utan ett godnattsamtal i guess. Nåja, jag ska gå och lägga mig i sängen nu och försöka ringa en sista gång. nattinatti! :)

All I need is to love you give

Nu är jag hemma igen. Jag mår mycket bättre nu faktiskt. All huvudvärk är borta iallafall, nu är det bara min hals som krånglar. Så förmodligen så blir det skola imorgon. Great huh? :)
Ska egentligen vara barnvakt imorgon också, men ska förmodligen träffa älskling imorgon. Så Challe sitter barnvakt ensam imorgon. Phew, tur för mig va? Ohyes.. Känns redan som att jag har varit ifrån honom en evighet, fast det egentliegen bara var iförrigår vi sågs sist. :$ Men nu ska jag göra mig iordning, och hoppa in i duschen. Sen blir det nog sängen som gäller för mig. Har iofs sovit rätt mycket idag, så jag kanke kommer tillbaka till datan efter duschen..? Yaya, vi får se.



The party dont start until I walk in

Aloha! Jag vaknade för ett litet tag sen igen, och nu mår jag faktiskt lite bättre. Har fortfarande huvudvärk och så, så jag har precis tagit en alvedon, blä.

Yaya, ska ju somsagt sitta barnvakt halvåtta. Bara att hålla ut! Thindra sover ju och så, så det blir inget större jobb där liksom. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och värmer mig. Ska nog göra iordning lite käk snart, haha. Helt sjukt hur mycket jag har ätit dom senaste dagarna alltså! Hur somhelst, nu har jag inget mer att skriva om. Så, ja. Todeloooo!



Godmorgon sunshines

Jahani, jag har sovit bort hela dagen. Great! (Y) Ikväll vid halv åtta ska jag sitta barnvakt med Challe. Och vi är by the way som katt och hund just nu, så.. Undrar hur det går ikväll..? Inte direkt så vi bråkar när vi sitter barnvakt, så. Det blir nog en riktigt tyst kväll. Åh, skjut mig.. Så äckligt irriterad och trött!

Paranormal Activity


Åh, dendär filmen verkar vara så äckligt läskigt bra. Måste se den!


Jag är vaaaaken!

God kväll, god kväll. Jag klarade inte av huvudvärken, utan gick och la mig vid vid halv sju. Och nu äntligen är det mesta av huvudvärken borta, usch usch.. Aja, jag vet inte om Rebecca fortfarande vill ses, eftersom hon inte har hört av sig något så tar jag och väntar lite till, och sen går jag nog och lägger mig igen.

Snabbis

Hejsan hejsan hejsan. Nu är den värsta skoldagen över, gah. Måndagar känns överdrivet långa tycker jag! Onödigt onödigt.. Jag kom iallafall hem och tog en liten powernap, sen vaknade jag upp med en trevlig huvudvärk, uschfan. Yaya. Jag ska sitta barnvakt senare ikväll också, och förmodligen så sover Thindra när vi kommer. Så det kommer bli soff-sittar-kväll, som tur är. Mitt stackars huvud skulle orka med något annat. Älskling skulle ha följt med, men han har ont i halsen och så, så det går inte. :(

Åh åh.. Lite nyheter! Anna-Karin ringde precis, blir ingen träning för hennes del. Ska komma dit imorgon och sitta barnvakt istället. Då kan jag ju gå och småsova en liten stund igen maybe..? Ja, så blir det nog.
Senare ikväll ska jag träffa Rebecca. Hon ville träffas och prata lite, så så blir det.



Sweeeeeeeeet. Jag vet att du gillart!


Allt och mer.

Hemma igen nu då. Träffade Emelie och Ruffe idag som sagt. Vi åkte in till stan och käkade på Taco bar. Sen skulle vi se på bio, men.. Ingen dög för lilla (haha, förlåt) Ruffe, så det får bli någon annan dag. Så Ruffe körde hem oss, så gick jag och Emelie hem till mig, och så var Chrille hos oss. Haha, så vi snackade lite och sådära. Sen vid kvart i nio så tog jag bussen till stationen, för jag skulle möta älskling i väsby. Men när jag satte mig på tåget i märsta, så kom älskling på tåget. Lite pinsamt, eftersom jag hade hela käften full med choklad, men ja haha. :$
Så vi åkte mot kista, så käkade älskling på donken. Sen så tog vi bussen mot sollentuna och mös lite, eller ja. Vi mös ju inte bara då, utan hela resan. :)
Sen så sa vi hejdå och åkte hemåt. Saknar honom redan. Usch usch, jobbigt dehär.

Men nu vet jag inte riktigt om jag ska gå och sova, eller om jag ska hålla mig vaken inatt. Jag är inte det minsta trött faktiskt, hmm. Ja, vi får se helt enkelt. Jag ska iallafall fixa någonting att äta nu (åh, svullo idag!).


Later bitches!

Halloj halloj! Just nu springer jag runt och fixar lite, och sjunger på låten som jag la in i inlägget under (Life after you). Nu är jag nog så gott som klar skulle jag tro, äntligen. Så nu ska jag bara ner till centrum en snabbis och köpa lite saker. Sen blir jag och Emelie upphämtade av Ruffe, så åker vi och käkar och sen blir det bio. Vilken film är det inte bestämt än, höhö.

Sen när vi är klara och sådära så åker jag och träffar min mr perfect, ja. Min älsking alltså.. :)



Goooooosigt värre!


Nya beroendet


Daughtry - Life after you


Natti natti på er!

Nej hörrni, nu ska jag ta en dusch, sen ska jag nog gå och lägga mig så jag inte sover bort hela morgondagen. Wihoo!



En trippelMadde. Oh, it's your luckyday!


You love it!

Sådärja, nu är jag hemma igen. Igår kväll åkte jag och Emelie till centrum och köpte lite godis och läsk och sånt, sen åkte vi vidare mot stationen och fixa cigg till Emelie. Sen så åkte vi in till stan och gick runt. Sen ringde älskling och bad oss åka mot sollentuna, så skulle han och Tobbe komma dit. Så vi åkte mot sollentuna, så kom dom dit. Sen så åkte vi hem till älskling och kollade på tv och snacka på litegranna. Sen vid tre så gick jag och älskling och la oss, och Emelie och Tobbe satt uppe och snacka och så. Jag hörde nog. ;)

Sen så vaknade jag och älskling vid två, vet inte när Emelie och Tobbe vakna. Men jag och Toni hade iallafall brottningsmatch, så nu har jag rivsår på armen och är lite öm på kinden. Haha, good work!
Yaya, sen så kom Ruffe och hämtade mig och Emelie, så åkte vi och käkade, sen drog vi till kista, sen åkte vi hemåt. Så drog jag med hem till Emelie en liten stund. Sen drog jag hemåt. Det var en liten sammanfattning om mina två dagar, hihi.


Nu drar jag och möter Emelie!


Sorry för bilden, men har bildbrist, så eenjoy!
Ha en trevlig kväll, hörs imorrn. :)


Mysig kväll!

Hejsan hejsan! Jag har precis tagit en dusch och börjar småfixa mig lite. Lite senare ska jag möta Emelie på bussen, så ska vi ner till centrum och köpa något till tåget. Jag måste köpa julmust känner jag, haha. It's my drug! Yaya, efter det så ska jag och Emelie åka in mot stan och möta upp älsklings Toni och Tobbe. Eller, jag är inte säker på om vi skulle möta Tobbe dära? Haha, åh. Fiskpinneminne igen! Men jag har för mig att älskling sa att Tobbe och han skulle vara inne i stan. Jag låg halvt och sov när älskling ringde, så jag måste få skylla på att det är därför jag inte kommer ihåg, haha. Hur somhelst så drar vi hem till Tobbe eller älskling, så sover vi över där. Myspellevarning, eller vad säger ni? :)

It's all about love!

Nu har jag kommit hem ifrån skolan igen, pheew. Har varit en riktigt slappdag faktiskt. Jag fick tillbaka mitt engelskaprov/förhör eller vad det var, och jag fick 68/70 poäng, yeah! Fast ändå fick jag inte MVG. Dåligt dåligt! Sen fick jag tillbaka en uppgift i svenska också. Jag skrev lite om författarna bröderna Grimm, och där fick jag iofs bara G+, men yaya. Bättre än IG, right? :)

Nu ska jag ta och duscha en liten snabbis och så. Lite senare ska jag möta älskling i sollentuna, sen ska vi åka hem till honom. :) Och om jag fortfarande får och så, så sover jag nog över hos honom, hihi. :)



Kärlek kärlek kärlek!


<3






When I see your smile
Tears roll down my face I can't replace
And now that I'm strong I have figured out
How this world turns cold and it breaks through my soul
And I know I'll find deep inside me I can be the one

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven


It's okay. It's okay. It's okay.
Seasons are changing
And waves are crashing
And stars are falling all for us
Days grow longer and nights grow shorter
I can show you I'll be the one

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven

Cuz you're my, you're my, my, my true love, my whole heart
Please don't throw that away
Cuz I'm here for you
Please don't walk away and
Please tell me you'll stay woah, stay woah

Use me as you will
Pull my strings just for a thrill
And I know I'll be okay
Though my skies are turning gray
  
I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven


Home, sweet home!

Hejsan hejsan! Nu är jag hemma igen, och mitt humör är på topp faktiskt.

Jag var och träffade älskling vid fem idag, tror jag att det var (?), jag och tider alltså. Vi går inte ihop alls. Jaja, vi möttes på sollentuna station och stack hem till honom en liten stund. Han skulle packa lite grejor, sen skulle han hem till Snorras. :)

Så jag åkte tillbaka till märsta. Jag kom dit vid åtta tror jag? Haha. Så jag drog till Annakarin på engång, där Challe satt barnvakt. Så jag kom lite sent. Vid halv nio kom Annakarin hem, och vi drog till bussen. Och på bussen ringer älskling mig och säger att någon brud ringde honom och har sagt att jag har haft sex med någon Danne. Vem är det liksom? Haha, bra där bruden! (Y)

Nu får vi se vad som händer. Ska nog fixa lite käk, sen ska jag fortsätta dricka på min julmust. :)

Så jävla skönt

Har precis ätit lite mat, yummie! Kände verkligen hur huvudvärken kom sakta men säkert, men nu känner jag inte av det längre, som tur är. :)

Nu känner jag mig pigg, och inte det minsta trött som igår. Så skönt! Har dock kvar ryggvärken, men man kan ju inte få allt här i världen, right? Nu ska jag kolla runt lite snabbt på facebook, sen blir det nog en snabbdusch som gäller.



Lektion.

Skola skola skola, blö.. Får sluta en timme senare idag, trevlans! Aja. Sitter hellre här och kollar rujnt på datan än att sitta på bildlektion.

Nejfan, nu måste jag ta och fortsätta med mitt arbete. Laaater!

Life will smile for you

Det slutade med att jag somnade i soffan medans jag kollade på Ugly Betty. Hann inte kolla på Desperate housewives, så trött var jag, haha! By the way så mår min rygg inte bra alls, jag har riktig kärringrygg. Fick massage idag av Bengan, och han sa att det behövdes. Min rygg är så stel, och gör så äckligt ont och knakar och grejer. Så sexy! Måste göra något åt skiten..

Men ja, nu ska jag gå och sova igen.
Nattinatti!



Inte alltid lätt

Sådär sådär, nu är jag hemma och så. Ska alldeles strax göra iordning något att äta. Efter det vet jag inte vad som händer. Om jag känner mig själv så kommer jag somna, är fortfarande äckligt trött. Yaya, vi får helt enkelt se hur det blir.



Lektion

Sitter på lektion igen. Ska skriva en berättelse typ, och det går väl sisådär. Emelie är riktigt bra på att snacka alltså. :o

Juste, för er som inte har sett Emelie så kan jag ju bjuda på en bild.


Jahaja, där ser man..

Hej hej, sitter i skolan nu. Om jag blundade nu så skulle jag utan tvekan somna, så jävla trött alltså. Har typ inte sovit ett skit inatt. Menmen..

Jag menart.

Hemma igen nudå, äntligen. Börjar få huvudvärk känner jag. Jag har nog varit vaken längre än jag brukar. Är inte van vid att gå upp i tid så jag hinner till första lektionerna, haha. Det händer rätt sällan, men nu är det ändring på det serrni. :)

Ja, som sagt så har jag varit i skolan idag. Hände inte något speciellt där direkt. Efter skolan så åkte jag till älsklings jobb och väntade utanför i.. Ja, sisådär en timme ungefär, haha. Sen när han slutade så åkte vi mot Tobbe och hämtade älsklings innebandyklubba och sådära. Sen så åkte vi mot väsby och älskling åkte hemåt, och jag åkte och satt barnvakt. Var en lugn kväll faktiskt. Läste lite sagor för Thindra, sen sov hon sött. :) Sen åkte jag hemåt och tog ett varmt bad, och nu ska jag alldeles strax dra mig mot sängen och ringa älskling.


Nu drar jag till skolan!

Och jag kommer i tid också, wihoo. Skål på det!

God damn youre beautiful!

Igår mötte jag upp älskling vid tc, kommer inte ihåg var klockan var, men det var väl vid nio-tiden eller någonting sånt. Så åkte vi hem till honom och mös! :) Men jag vart trött rätt fort, så jag somnade vid ett ungefära. Sen så vaknade jag vid halv elva, så kom Ruffe och hämtade mig efter en liten stund. Tråkigt tråkigt, hade hellre stannat hos älskling, men. Jag hade lovat Ruffe att ses idag, så det var ju bara att hålla det liksom. :)

Och förresten så är det min och älsklings månadsdag idag. Vi blev tillsammans den 8 mars, men. Vi tog en paus när vi var tillsammans i 6 månader, så hade vi paus i en månad ungefär. Så, vi vet inte riktigt om vi ska säga att vi har varit tillsammans i 8 månader, eller om vi ska räkna bort en månad ifrån pausen eller hur vi nu ska göra.  Haha, vilka probleeeeeem va? :)


Mot brottby!

Nu ska jag strax börja åka mot Brottby, där Toni är. Sen så tror jag att vi åker hem till Toni, om jag inte har missförstått det hela. :o Sen så åker jag hem rätt tidigt imorgon. För vid 11 så kommer Ruffe och hämtar upp mig och Challe, sen ska vi åka iväg.

Men nu har jag lite brådis. Ha en mysig kväll. :)

Irriterad Maddi

Halloj halloj! Nu har Sandra, Lena, Thomas, Matte och Leo åkt igen. Vart riktigt tyst när dom gick.. :o

Sen ikväll vet jag inte hur det blir. Jag och Emelie skulle ju egentligen ha träffat Toni och Tobbe, men Emelie har tydligen planerat att röka vattepipa istället. Så allt kommer väl skita sig. Så jag får väl en hemmakväll igen, fan va irriterad jag är alltså..

Mys på allt!

Snart kommer syrrorna och deras förälskelser hit, så ska vi fika lite och sådära, mys mys.

Såg nu att Rabih åkte ut ur idol igår. Sämst tycker jag, han sjunger ju asbra. :$ Aja, nu har jag lite att småfixa med. Sen efter att Sandra, Lena, Matte och Thomas har åkt, så ska jag och Emelie träffa älskling och Tobbe, wiiiho! :)



Nattinatti

Mja, har inte hänt så mycket sen sist. Jag och Challe var nere i centrum och köpte lite smått och gott till idol. Så när vi väntade på bussen så kommer det en asäcklig gubbe. Eller, han var snäll och så. Men han var.. Slibbig! Aja, jag och Challe stack fort som fan ifrån honom, och så åkte vi hemåt. Skönt skönt!

Men nu är jag är så äckligt trött, så jag ska gå och sova nu hade jag tänkt.
Imorgon vid ett kommer Sandra, Matte, Lena och Thomas. Så ska vi småfira Challe lite, eftersom hon fyller år på måndag. Men ja, vet inte varför vi inte tar det på måndag, men.. Yaya, ska sluta skriva mer nu.

Sov sött allihopa!

Yeah, thats right!





Tråkigast.se

Jag har så tråkigt justnu, och älskling sover väl fortfarande. Så jag går och lägger mig en liten stund nu, sen får vi se vad som händer efter det. Natti sålänge!



-

- Ett skepp kommer lastat!
- Med vadå?
- Ett careface.


Myspelle!

Hej hej, hemma igeeeen! Blev en lång skoldag idag känner jag. Sista lektionen var tråkigast, dumma Bengan tog min telefon, haha. Aw..

Aja, jag sov hos älskling inatt, såååå. Jag mötte honom i väsby vid halvtio igårkväll, så åkte vi tillsammans hem till honom. Det var myyyyys! :) Sen tvingade jag upp mig själv ur sängen vid sju imorse och sminkade mig och allt såntdära, och älskling låg kvar och sov. Aw, så söt! :) Så åkte jag till märsta, och Emelie väntade på mig på stationen. Så åkte vi till centrum, så kom Challe dit. Så gick vi till Willys och köpte frulle, yummie yummie!

Sen så var det massa skoj i skolan också, som vanligt. :) Nu väntar jag på att älskling ska vakna, jag antar att han fortfarande sover. :o Hoppas han inte vaknar allt försent. Då kommer vi inte kunna ses idag, och det skulle vara lite tråkigt faktiskt.. :$



<3


Fastklistrad på hjärnan.


Eva Simons - silly boy


Åh, måste ha!

Kolla här, jag har redan planerat massor inför min framtid, haha. Kommer på massa nya saker som jag måste ha när jag flyttar hemifrån hela tiden, haha. Men en sak som jag har haft bestämt länge är att jag ska ha en liten söt hund. Och för ett litet tag sen så bestämde jag mig för att jag måste ha en till sötnos:


En chihuahua och en siberian husky. Måste ha dom!


Sommar tack..

Hejsan! Nu är jag hemma igen. Har varit i skolan, och vi fick sluta en lektion tidigare, yippijag! å jag och Challe åkte ner till centrum och träffade mamma och Sandra på brödboden. Så småpratade jag lite med Hanna som jobbar där också, wiho. Hon kom fortfarande ihåg mig, haha. Aja.. Så köpte jag och Challe en varsin varm choklad, asyummie!

Sen så åkte vi hem igen, och nu sitter jag och fryser somfan om mina fötter. Och älskling har inte svarat, så jag vet inte när vi ska ses idag heller. Yaya, finns ju alltid någonting att göra.. Men ja, nu ska jag fixa någonting att äta! :)

Torsdaaaaaaaaaag!

Och nu drar jag och Challe till skolan, haha. Bättre sent än aldrig, right? :$



Goshigosh på oss!


Lista

DITT LIV
vad heter du? - Madeleine Karlsson
vart bor du? - I märsta
Trivs du där? - Ja, det gör jag väl.
Brukar du läsa horoskop? - Nja, ibland,
Har du körkort? - Nej, men ska börja övningsköra. Den ni!
Favoritdjur? - Kissemissar.
Vad spenderar du dina pengar på? - Smink och såntdära.
Festar du? - Sällan
Brukar du bli för full? - Händer väl.
Antal kuddar i sängen? 5
Kan du baka bullar? - Haha, nej. Kan inte baka.:(
Bläck eller blyerts? - Bläck
Mc donald's eller burger king? - Mcdonalds slår allt!
Är du allergisk mot något? - Nej
Äger du ett busskort? - Ja.
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - Röööd!
Hur ser du ut idag? - Uppsatt hår, blåa jeans, vitt linne&kofta, yiiho!
Nästa mål i ditt liv? - Skaffa jobb! :o
Vad såg du senast på tv? - Mtv serru!
Hur svarar du i mobilen? - Beror på vem som ringer, oftast säger jag bara ''Hallu?''
Vem ringde dig senast? - Älskling
Vad sa den som ringde? - Massor, älskling har alltid massa saker att säga när han är full som en kastrull :o
Antal timmar sömn inatt? - Typ 4, max.
Sov du ensam? -  Yes sir
Hur lång är du? - 170 ungefära 
Hur länge har du bloggat? - Startade bloggen i april 2008, men hade en annan blogg innan det. :)
Röker du? - Nej
Hur många killar har du haft? - Åh vafan.
Hur länge pågick ditt längsta förhållande? - Mitt längsta förhållande är nu, och det är sen i mars. Fast vi hade en paus i en månad ungefära. Så vi blev nyligen tillsammans igen. :)
Hur länge tänker du blogga? - Tills jag dör, moahah!
Tjänar du på din blogg? - Ja, miljoner!

SENASTE PERSON SOM
Sov i din säng: V
Såg dig gråta: Challe, som vanligt. :o
Fick dig att gråta: Älsklings söta ord :$
Du gick på bio med: Älskliiiing!
Du gick på stan med: Challe
Skällde på dig: Haha, mamma. Hon tycker jag klagar för mycket. :(
Skickade ett e-mail till dig: Vet inte, bryr mig inte, vad säger du det?


HAR DU NÅGONSIN
Sagt "jag älskar dig" och menat det? -  Ja
Bråkat med ditt husdjur? - Ja
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - Ja, asläskigt
Tar du droger? - Nej!
Vad är du mest rädd för? - Massor
Vilka kläder sover du i? - Underkläder
Vart vill du gifta dig? - Vet inte, i en mysig kyrka maybe? (:
Vad hatar du verkligen? - Lögner..........
Har du varit kär? - Ohyes!
Kör du bil? - Nej
Har du ett jobb? - Njet
Gillar du att ha folk omkring dig? - Beror på vilket folk.
Är du ett hälsofreak? - Hell no

STUFF
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? - Tror jag inte
Är du ensam nu? - Nej, Challe sitter fint här bredvid. Duuuktig hund!
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? - Haha, Alfonslåten, asirriterande.
Vill du gifta dig? - Ja
Vill du ha barn? - Ja, men inte före 24, hah.

FAVORIT
Rum i huset? -  Köket, mat liksom.. <3
Typ av musik? - Rapp och lite house sådära. :D
Månad? - Juni


DE SENASTE 48 TIMMARNA
Gråtit? - Nej
Köpt någonting? - Busskort, foundation, godis med Challe.
Varit sjuk? - Nej, eller vaknade igår och hade asont i halsen, men det gick över vettu.
Sjungit? - Alltid!
Sagt "jag älskar dig"? - Ja
Velat säga till några att du älskar dem? - Äh, vill jag säga det så säger jag det. :)
Träffat nån ny person? - Nej
Saknat någon? - Ja
Kramat någon? - Ja
Kysst någon? - Ja, baby! <3


SENASTE
Låt du hörde: I wanna dance with somebody, någn remixlåt på den. :D
Film du såg: Vet inte?
Sak du stal: Gör inte sånt! :)


FÖRSTA
Första bästa kompis: Challe, bästa syster och vän! :)
Första jobb: Kebab-snabb-restaurang, uschfan!
Första inhandlade skiva: Har aldrig köpt skivor tror jag
Första förälskelse: Blir nog Toni, ärligt talat.
Första begravning? Typ 5 år sen, farfars begravning.
Första piercing/tatuering: Öronen


SENASTE
Senaste människa du slog: Slår rätt ofta på Emelie faktiskt :$
Senaste stora bussresan? Bussen mot Röven gills fan! Tar år att komma till Brottby med bussgrejen.


The rest is still unwritten

Halloj halloj! Kom hem för ett litet tag sen från barnvaktsgrejen. Älskling kom dit och joinade oss, men han följde inte med hem hit sen. Han skulle ut på krogen med sina kompisar. :)

Sitter och småsnackar lite med Nino på msn om alla våra gå-i-sömnen-berättelser. Jag brukade gå i sömnen när jag var yngre. En gång gick jag ut och gungade på gården, haha. En annan gång var jag hos pappa, så försökte jag dra ut, för jag hade tydligen bestämt med några isbjörnar att vi skulle ses, say whaaat liksom?! En annan gång så var jag hos min låtsasmormor i dalarna, då gick jag vilse i Tommys rum, det var faktiskt läskigt. Jag kommer ihåg hur jag försökte hitta dörren i rummet, men hitta den inte, haha!

Jajaja, nu ska jag sluta skriva. Det är dags för mig att sova, och hoppas på ett fyllesamtal inatt, haha. :)
Nattinatti!

Jippi

Åh, äntligen hemma! Var i sigtuna ett tag, men det blev inte så länge. Vi hälsade på Leo och så, sen så gick vi hem till Sandra och stannade hos henne en liten stund. Sen tog jag och Challe bussen hem, och tro mig. Den resan hem var den längsta och mest irriterande resan jag har varit med om! Två feta brudar satt framför oss och gav massa kommentarer heeeela vägen, haha. Patetiskt, men riktigt irriterande.

Yaya, ikväll ska vi sitta barnvakt, och då kanske älskling joinar oss! :)



Dags för sugtuna

Nu drar jag till sigtuna och hälsar på Leo på hans dagis. Laaater! :)

Lalala


Min kväll

Jag kom hem för en liten stund sen. Jag har varit ute och pratat lite med Josse och Emelie. Josse träffade Martin ett litet tag och fick tillbaka några filmer, sen pratade dom lite. Medans så satt jag och Emelie och tjockade oss med chips och cola och lite sånt. Sen när Martin åkte så var Josse ledsen, usch. Inte kul.. :( Så jag tröstade henne så gott jag kunde. Jag är verkligen inte bra på sånt, men jag försökte mitt bästa iallafall. :$

Sen så tidigare idag så gjorde Emelie och Christer slut. Så Emelie har också haft en jobbig dag. Stackarna. :(


Din röda lilla saab äcklar mig!

Shohej! Sitter i skolan justnu, och borde egentligen göra någon uppgift i svenska. Men jag vet inte vad jag ska göra för uppgift, så jag ska fylla i lite papper nu om olika ämnen, sen så ska jag kolla vidare lite på facebook och så. :)

Efter skolan så ska jag och Challe träffa Ruffe. Vet inte vad vi ska göra eller så, men men. Så är det, hihi! :)
Hörs sen igen.

Vilken keeeerring!

Sådär sådär. Har precis duschat och gjort mig iordning för sängen. Så nu ska jag bara ringa babyyy, sen ska jag sova.



Nattinatti! :)

 


Lite snabbt sådära

Hejsan hejsan, nu är jag hemma igen! :) Igår åkte jag somsagt till vallentuna, till Tobbe och Toni. Vi kollade på tv, fifflade lite data och såntdära. Det var mysigt! :)
Sen idag så gick vi upp någon tid, kommer inte ihåg exakt, fiskpinneminne you know. Då var Tobbe borta. :o Men jag och Toni fixade oss, sen så åkte vi till danderyd och mötte upp Snorras och Johan eller vad han heter. Fiskpinneminne igen.. :$

Sen så åkte jag hemåt, och så var Sandra, Lena, Leo, Thomas och Matte hära. Så åkte vi till morfars grav och tände lite ljus och sådära. Sen åkte vi och käkade mat, och sen åkte vi hemåt. Så det har varit en mysig dag! :)




Nu ska jag dra mig till tvn, så hörs lite senare igen.


RSS 2.0