I can do what she can do, so much better

Nu är jag hemma igen, phuw. Först var det ju skola, helt okej dag alltså. Inget fel där, sen träffade jag älskling. Mysigt mysigt! Jag kom först hem till Tobbe, där älskling var, helt ensam och övergiven. :o Nejrå, nu går jag för långt. Men jag kom dit iallafall, så drog vi till vallentuna centrum, för älskling ville käka kebab. Riktigt god var den faktiskt! :) Hihi, sen åkte vi tillbaka till Tobbes place, och stannade där en liten stund, sen var det dags att bege sig hemåt. Alltid lika tråkigt att säga hejdå till älskling, inte lätt alltså. Så åkte jag hemåt, och drog till Annakarin, som kom efter en timme ungefär. :)




Älskling spelade lite gh,
och jag är alltid lika bra på att smygfota, hihi!


Upp och hoppa

Godmorgon. Jag är redan färdigsminkad och allt sånt, så jag är klar inför skolan idag med andra ord. :) Efter skolan så ska jag dra och träffa älskling i vallentuna. Äntligen! Känns som att det var jättelängesen jag träffade honom, och jag saknar honom massor! Så det ska bli kul. Sen efter jag har träffat honom så ska jag sitta barnvakt med Challe och hennes pojkvän Putte. Så det är väl det som händer idag. Låter som en najz dag! :)


Oh oh, trouble

Jag tog en lång varm dusch för en liten stund sen, asmysigt! Sen när jag hade hoppat ur duschen och satt mig i soffan och kollade på tv så hörde Julle av sig och sa att han inte mådde bra. Så jag pratade lite med honom. Hoppas att det är lite bättre nu när han har pratat av sig lite med mig. Usch alltså, en del personer förtjänar verkligen inte att leva! Jaja, nu ska jag inte skriva mer om det. Börjar bli dags för mig att sova. Har skola imorgon, och så ska jag sitta barnvakt. Men efter skolan så hade jag tänkt dra med mig Josse och kolla runt lite efter någon som söker jobb för oss, wihoo!



Hatar repris

Satt nyss och väntade på att Kendra's program skulle börja. Och somvanligt så var det samma program som jag har sett femtioelva miljoner gånger, tråkigt tråkigt. Så jag drog mig hitåt istället.




?


Frosty himself

Bjaessen/Alex/Frosty (kärt barn har många namn) tyckte att jag var snål som inte gjorde ett inlägg om honom i min blogg, så ja.. Nu har du ett inlägg, eenjoy! Haha, långt och fint!



Jippi

Nu är det söndag, och Josse sitter i kyrkan, HAHA! nej nu ska jag inte vara sån.. Eller? HAHAH.. Amen ding ding ding, emh. Bara jag och Josse som förstår detdär. Aja, jag sitter iallafall och småfixar mig lite nu, plattar håret och lite sådära. Samtidigt som jag smådiggar till Writing on the wall. Asnajs låt!

Aja, nu ska jag fortsätta fixa mig. Hörs sen! :)




Och idag kommer Chrillepille heeeem från coola Tyskland!
Fin bild va? Ähh, den bjuder vi på! Asgammal, och vi är extremt seriösa! :)


Jag är vaaaaken

Herregud vilken natt. Jag har haft askonstiga drömmar hela natten. Haha, jag har haft stalkers under min säng, varit med i BB-huset (wtf?!), och så var jag golfare. Det är drömmarna jag kommer ihåg iallafall. Sen så blev jag väckt runt sex imorse när älskling ringde, och han var lika söt som han alltid är! Sötnos.



Mina fötter passar perfa i Frosty's skor! :)


Bara du!


(Älskling till höger)

Bloggen har varit lite tom på älskling-bilder nu ett tag, men inte längre! Thumbs up för det. Vet inte vad jag ska skriva, mer än att jag är världens lyckligaste med min Toni. Om lite mer än en vecka är det våran halvårsdag, och det har varit det underbaraste halvåret, och jag hoppas verkligen att det är många många fler månader. Äh, månader? Du vet vad jag vill Toni.. Jag vill ha ett föralltid med dig! Älskar dig mest av allt. ♥


Han ba floppa totaaaalt

Sådär, nu är jag hemma igen. Haha, rolig kväll alltså! Jag och Josse har suttit på vårat vanliga place, dom gröna bänkarna ofcourse.. Värsta hundområdet, alla som bodde där har typ hundar, knas.. Den enda vi såg som inte hade hund var typ Frasse. Haha, aja, sen så har vi pratat massa och sjungit, najs najs!

Sen så tog jag bussen hem, så kommer det på ett gäng på bussen, och ena killen var.. Rätt packad, typ. Så skulle han leka fett c00l, så skulle han hjula igenom bussen typ. Men han snubbla och gjorde illa sig, HAHA! Halleluja moment asså, riktigt roligt. Då var han inte så tuff längre alltså, haha! Synd..

Aja, nu är jag hemma iallafall, jag fryser somfaeeen. Så nu ska jag kirra lite te, och så ska jag äta kexchoklad, yummmmie! Juste. Imorgon ska jag typ åka runt med Ruffe. Vi ska typ åka motorcykel, askul ju! Jag har inte åkt det på flera år, men jag brukade alltid åka det med pappa när jag var liten, hihi. Kul kul. Aja, nu ska jag dra. HÖÖÖÖÖRS!

Life will smile for you

Josse smsade mig nyss och frågade om jag kunde komma ut och träffa henne, hon ville prata lite. Så ja, nu ska jag gå härifrån och möta upp henne och så. Tänkte gå förbi Willys en snabbis innan och köpa halstabletter också, hata halsont. Yscha.. Aja, nu måste jag gå. Later!



Min snygga pimpkyckling.
Snacka om minnen alltsååå!


Fix-time

Jag har största glassuget just nu, så jag ska pallra mig ner till centrum och köpa med mig glass och cola hem. Sen ska jag mysa sönder. Efter det vet jag inte vad som händer. Ska kolla runt lite. Jag har trott att det har varit söndag hela dagen, så jag hade tänkt ringa Chrille och kolla vad han har för sig, men nejdå. Det är bara lördag, så han är i Tyskland. Jävla skitfan. Aja, nu ska jag dra mig ner till centrum och fixa min glass och sådära. Och idag kommer älskling hem, wiiho! :)

Laaater!

Godmorgon sunshines

Jag kunde inte blogga inatt, vet inte vad det beror på, men nu funkar det igen. Trots två fest-inbjudningar igår så satt jag hemma och gjorde ingenting. Kan iofs bero på att jag verkligen inte mådde bra igår. Usch, jag hade feber, huvudvärk, halsont&förkyldning. Yscha. Nu är det bar förkyldning och halsont kvar. Yaya, får väl kolla om det är någon fest idag kanske? :)

Ändrade planer

Blir nog inte av att vi åker till morfars grav idag, suck.. Så ja, jag och Challe ska nog åka in till stan eller någonting och gå runt, och ta en fika och sådära. Mysa sönder liksom! Så får vi se om hennes älskling hänger med också. Vi får ta och kolla upp med honom.. Ja, annars finns det inte så mycket mer att berätta asså..

Hörs..

Shayne Ward



I'm gonna make you feel like you are heaven on earth
I'm gonna saint your mother just for giving you birth
I'm gonna wanna hold you in my arms when you cry
If that's ok with you
If that's ok with you

I wanna keep your toothbrush at my apartment
Make a second set of keys and ask you to move there
I'm not crazy
I know what I'm getting myself in
I wanna live with you
If that's ok with you


Thats my goal (8)

Myspelle! Mamma pratade nyss med mina systrar + deras pojkvänner och sådra, och nu är det bestämt att vi alla ska ses imorgon och åka tillsammans till morfars grav och kolla lite dära. Sen ska vi åka till kista och kolla på bio och äta på tacobar, yummmmiie! Låter riktigt najs faktiskt! :)



Naw, lilla Äggbert..Dummare hund får man leta efter. Snutte..

Back on track

Hejhej. Har inte bloggat på ett tag nu, jag har inte suttit vid datorn alls faktiskt. Har varit rätt skönt utan data, faaaktisk.. :) Nåväl, vad har hänt sen jag skrev sist då.. Hm..

Måndags - Jag satt barnvakt, och hann inte åka med till morfars grav. Men jag fick träffa älskling! Han kom hem till mig på kvällen och sov över hos mig, mycket mysigt var det! :)

Tisdag - Drog till skolan, älskling var med ett tag, men sen åkte han hem. Sen hände det inte så mycket mer har jag för mig.

Onsdag - Jag skulle ha suttit barnvakt, men det behövdes inte. Så jag och Challe åkte in till stan och träffade älskling och Robin. Trevligt trevligt! :) Sen åkte dom hem efter ett tag, och jag följde med Challe och träffa hennes lover Putte. Lite senare så mötte Chrille upp oss på tc, sen åkte vi hem. :)

Och idag har jag inte gjort något alls. Jag stannade hemma ifrån skolan idag, för min hals är inte som den ska. Ajaj! Aja, hoppas det blir bättre snart iallafall. Tyvärr har jag inga nya bilder att dela med mig av. Meeeen, vi hörs sen!

Natti natti på er!

Dags att dra mig emot sängen nu tror jag. Jag börjar bli trött redan, och jag har ju skola imorgon, så ja.. Imorgon ska mamma och Calle åka till morfars begravningsplats. Får se om jag och Challe kan följa med. Vi ska ju sitta barnvakt och sådära imorgon, så ja. Har nog inte tid för det. Tar liksom ett tag att åka till hans grav, tyvärr.

Fuck va najs!

Hejsan hejsan. Nu är jag hemma igen, äntligen. Jag drog ner till centrum med Challe för ett tag sen. Självklart skönt att komma ut och få luft, även fast min mage inte vill som jag vill, usch på det! Yaya, sen så satt vi utanför willys och hade lite mys med lite godis och sådära. najs najs! :)

Justnu sitter jag och lyssnar på denhär låten. Ska alldeles strax dra mig mot tvn och kolla på Kendra's program. Sen efter det ska jag ta och ringa min underbara älskling! :)

Todelo!

Mjahapp. Blev ingen middag i sigtuna idag, för Sandra och Leo ligger och spyr. Usch, stackars dom. Så ja, vad ska man hitta på nu då? Jag har extremt ont i magen, så jag funderar på att dra ner till centrum och köpa lite glass, sen ska jag nog mysa ner mig i soffan och tycka synd om mig själv. Det låter najs va? Ohyees..




Tja, jag är grön. You love it!

Sååå trött!

Wohoo, blev sovmorgon idag igen. Jag är sååå trött så jag var tvungen att tvinga mig själv upp ur sängen. Men men, nu är jag uppe iallafall.

Lite senare idag ska jag, Challe och mamsen till sigtuna och äta hos Sandra och Matte. Mys mys! Var så längesen jag var där, så det blir skoj att åka dit igen. Aja, nu ska jag ta och börja göra mig i ordning. :)

Hugh höfter

Jag och Challe kollade klart på filmen för ett tag sen, asbra var den! :) Sen så har jag snackat med min älskling i telefon, puckad som jag var så fattade jag inte att han spelade in när vi snackade. Pinsamt. Vafan.. :o Äh, skitsamma. Jag fick prata med älskling, så jag är nöjd, hihi.



Aja, nu ska jag ta bort mitt smink och allt sånt,
sen ska jag dejta kudden tror jag. Så, natti natti! :)

Lördagsmys

Sådär, nu har jag och Challe fixat massa gott i vardagsrummet. Så nu ska vi hyra film och ha det mys! :)

Tagga till människor!

Jahaja.. Nudå? Jag sitter och hickar som en idiot, samtidigt som jag sitter och kollar på Rebecca och Rasmus på livecam på pa. Lalala, nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Är såååå taggad på partyyyy, men det verkar ingen annan vara. Så vi får väl se vad som händer.

-


Finare än du finns inte.

Rise and shiiiine!

Guuuuud vilken natt alltså. Jag gick och la mig inte alltför sent och pratade med älskling ett tag i telefon, sen somnade jag rätt snabbt. Och har sovit tills för en halvtimme sen ungefär. Fast jag är fortfarande trött, hm.. Men thats life! :)

Ouf!

Ojojoj vilka planer jag har! Oh-oh, Madde kan också. Nu ni!

Lite nyfiken kanske? Too bad.. Nu ska jag dra mig emot sängen.
Nattinatti!

Znark

Åh, helt slut.. Klockan är inte ens tio, och jag har redan somnat två gånger i soffan ikväll. Kan kanske bero på min sömn inatt? Hade bara massa äckliga mardrömmar. Usch usch.. Får se hur länge jag lyckas hålla mig vaken. Men ja, nu ska jag gå och kolla på tv. Får hoppas på att jag inte somnar när jag går, och börjar gå i sömnen och typ.. Hoppar från balkongen eller något? Noooo vad hemskt!

Tjingeling

Nu är det reklam, jag kollar på Jerry Springer, så jag hinner uppdatera en liten snabbis iallafall, hihi! Jag var i stan idag med Challe och Sandra. Asmys, fast vi gjorde inte mycket alls.. Sjukt onödigt att ens åka dit, men ajaaa. Nu börjar programmet strax, så dags att dra mig härifrån. :)



Sällskapet


Dethär tjockar jag i mig justnu, yuummmie!

Typ

Hejsan hejsan.. Kom nyss hem ifrån skolan, har haft massa uppgifter, och fått veta våra klasser idag, så det är nice. Ska börja fixa mig nu, sen ska jag in till stan. Så jag skriver nog mera ikväll när jag kommer hem igen.


Now you know

Jag var nyss ute med Rebecca. Vi gick runt litegranna, inte så lång stund. Men vi pratade litegranna och så. Och nu har Challe laddat upp vardagsrummet med chips, cola och glass. Så ikväll blir det nog bara mys tror jag!



Nu då..?

Satt nyss och åt middag, asgott var det! Nu funderar jag på om jag ska höra med lite folk och se om det händer någonting i tråkiga märsta ikväll, eller om jag ska sitta hemma och ta det lugnt. Hmm, vill nog helst ut! :D

Men vi får se hur det blir med det. Jag har suttit och taffsat massa på Sandras mage, aww! Så fint.. Den lilla pojken sparkade på min hand somfan. Blev lite känslosamt ögonblick, haha. Nej, men det var så mysigt..




Jag har lite bildbrist. Så njuuuut av alla gamla bilder peeps!

Cha cha!

Nu sitter jag och Challe här, så övertrötta.. Vi kom nyss hem ifrån centrum. Asmys! Vi satte oss ett tag och drack redbull och åt choklad, massa gott!

Nu är Leo och Sandra här. Herregud vad Sandras mage växer. Så fiiint! Mamma sa nyss att hon inte orkar laga mat till alla, tss. Så vi ska beställa från pizzerian. Jag funtar på kycklingsallad.. Eller så blir det chickenbits med pommes, yummie!

Aja, det var allt från mig!




Jag saknar min babe!

Hemma

Sådär, nu är jag hemma igen. Känns naiz! Var nyss nere med Challe och kelade lite med stackars Rulle som är ensam hemma. Sötare misse finns inte alltså! :)

Aja, vi satt ju barnvakt idag. Det gick bra, vi var ute och lekte massa och så, så Thindra var nöjd, hihi. Det gillas!

Imorgon är jag och Challe lediga. Så vi tänkte passa på att åka in till stan och köpa lite saker. Får se hur det blir med det.. Skulle vara perfa om jag kunde få lönen av Anna-karin imorgon så jag kan köpa busskort också. Bra, bättre, bäst-varning! Men men, inte helt säkert alls om hur det blir. Får vi se imorgon, om vi pallar och så. :)

See ya'll!



Nu drar jag och Challe och sitter barnvakt. Asmysigt ska vi ha! Så vi hörs sen igen..

En glad maddefucker

Wohoo! Nu är jag hemma igen. Vi har haft prov heeela dagen, asdrygt. Fast ja, nu är det ju över, så ska inte klaga mer på det.. Jahani, nu vet jag inte vad jag ska göra. Ta det lugnt tror jag, och ladda inför ikväll. Ska sitta barnvakt åt Thindra, så jag tänkte kolla med henne om hon vill ut och leka! :) Kommer bli kul tror jag.

Inte alltid lätt

Var alldeles nyss ute och träffade Rebecca. Lika mysigt som det brukar vara! Vi satt inne i min port och snackde om allt och ingenting. Så nu är jag hemma igen, jag fryser så extremt mycket och börjar få huvudvärk igen. Så jag funderar på att fixa ett varmt bad, och sen ska jag nog ta och lägga mig, och ringa min älskling en liten stund. Jag saknar honom jättemycket, och jag vet att om jag ringer så kommer jag sakna honom mycket mer. Inte lätt detdär alltså! :o

Men nu har jag sagt mitt, nu ska jag börja fixa badet. Myyyyys! Sen ska jag inte somna alltförsent som jag alltid gör annars. Har ju skola och grejs imorgon.




Lite läskigt, ja!

Igår satt jag och Challe och snackade om filmer som man inte kan sluta böla till. Så började vi prata om "den gröna milen".. Herregud vad sorglig den är. Så satt vi och snackade om hur längesen det var vi såg den. Så kollade vi på reklam på tvn idag, så stog det att dom ska visa filmen på lördag! :o Ofta? Det var lite läskigt faktiskt..

Så ja, på lördag 21.30 är jag fast vid tvn, fuck vad mysigt!



Sött dedär

Nu har jag kollat klart på Thomas på tvn, haha. Så skön snubbe! Aja.. Satt ju barnvakt ikväll, Thindra sov typ när vi kom. Hon skulle bara visa sin lösa tand, få nytt vatten och en godnatt-kram, sen somnade hon gott. Sötnos där! Sen så ringde älskling alldeles nyss mig. Sötare än honom får man fan leta efter! Vi ska begravas i samma kista, cutiepie-varning huh? :$ Haha.. Nej men han är så söt, min älskling. Bara min!

Jag börjar bli lite trött nu, så jag ska nog fixa iordning mig för kvällen, sen ska jag gå och sova hade jag tänkt. Sandra ville att jag, Challe och Melissa skulle följa med henne in till stan imorgon. Så ja, dit ska vi nog. Eftersom jag är ledig så är det nemas problemas för min del! :)



Men najs?

Woho! Satt precis och åt middag med mammi och Challe och sappade runt på tvn. Så såg vi att Greys anatomy är på tvn. Snacka om att jag har saknat det programmet, wiihoo! Nu måste jag tillbaka till tvn och kolla vidare. Sen ska jag och Challe dra och sitta barnvakt. Så jag hör av mig efter det igen.. Ha en mysig kväll!



Första skoldagen

Riktigt mysig första skoldag idag. Första jag såg var att Emelie ramlade och slog i huvudet i en stol, inne i rummet där alla skulle samlas. Haha, det höll mig på glatt humör hela dagen. Sen så har jag haft möte och grejor, sen satte vi oss i lunchsalen och käkade massa pannkakor. Nästa gång det är pannkakor i skolan ska jag och Challe ha pannkakstävling, höhö.. Aja, nu är klassen ledig i två dagar tills schemat är klart och så. Naaiiz!


Aja, ikväll ska jag och Challe sitta barnvakt. Vi börjar vid tjugo över sju ikväll, så ja. Sen ska jag kolla på Tomas Järvheden på tvn. Börjar vid halv tio på femman om jag inte minns fel! Braaaadär.. Ja, det var allt ifrån mig. :)

Rip sommarlov

Jag ska strax gå och göra mig iordning för sängen, så jag kommer upp i tid imorgon.

Aja, jag var och träffade älskling idag i sollentuna, mysigt mysigt! Han åt chingchong mat, höhö.. Sen satte vi oss på stationen och mös massa tills hans buss kom. Kändes skönt att träffa honom, för jag har saknat honom såååå mycket!

Men nu ska jag fixa mig. Hörs imorgon, nattinatti!

Yabadabadoo!

Tudiluu! Nu är jag hemma igen, jag och Challe var nyss nere i centrum och handlade lite grejor. Inget intressant hände dära, förutom att Challe fick damputbrott på en äcklig gubbe som inte kunde sluta stirra på oss, haha.. Läskig människa detdär!

Aja, imorgon börjar skolan. Lite blandade känslor ang det asså. Hoppas att det inte blir som förra året, all frånvaro och alla jävla kommentarer från alla håll i skolan. Yaya, det blir nog bra ska bi se! :)

Jag funderar på att ta en liten powernap. Jag är såååå trött fast jag har sovit hur mycket somhelst inatt, haha. Ajaaaa, laaater! :)

Det är allt jag vill

Funderar på att gå ut och gå en sväng om en liten stund.. Blir alltid på bättre humör av att gå ut och gå, och jag behöver verkligen få bättre humör. Nu sitter jag bara och tänker på negativa saker. Hade en lång pratstund med en speciell person som alltid ger bra råd och tips, nämligen min mami. Fast denhär gången visste hon inte vad jag skulle göra. Vad ska jag göra när inte ens min mamma kan ge mig råd? Åh, vad jag inte orkar sånthär.. Det kanske inte syns eller märks, men det är verkligen sjukt jobbigt. Vill bara att allt ska bli som det var..


Massa mys!

Nu är jag hemma igen. Det var verkligen jättefint där Lena och Thomas bor! Dom kom och hämtade oss en stund efter jag skrev det senaste inlägget. Sen så åkte vi till Ica och köpte sallad-grejor, sen åt vi kycklingsallad. Guuuud vad jag älskar det! Vet inte vad det är, men jag är helt beroende av kyckling asså. Finns inget godare! :)

Aja, så vi satt där en stund och hade jättetrevligt, sen så fick vi skjuts hem. Och nu vet jag inte vad jag ska göra. The voice låter inte så lockande längre, så jag ska nog bara sitta hemma och ta det lugnt. Känner att jag håller på att få huvudvärk, inte lika naiz!


Morrn!

Pheew, jag har inte haft mycket sömn inatt alls. Jag satt uppe rätt länge inatt och så har jag pratat med älskling i telefon i en och en halv timme typ, snutte.

Men nu är jag vaken, eller ja. Jag har varit det en timme typ. Stax kommer Lena och Thomas och hämtar oss, så nu måste jag skynda mig med sminket.

Laaaater

Herregyyyyd


Natti natti

Ska nog alldeles strax dra mig mot sängen. Ska upp tio imorgon, sen hämtar Lena och Thomas upp oss vid tolv, så ska vi bli bjudna på lunch hemma hos dom. Vi har inte sett hur dom bor ännu, dom har precis flyttat till vallentuna tillsammans. Så det ska bli kul att se! Sen senare imorgon så har jag fått frågor från alla möjliga, Josse, Jossan, Sandra Schön b.l.a som vill att jag ska följa med dom till the voice. Låter kul faktiskt, men vi får se hur det blir med det. :)



Aw.. Bjussar på en gammal bild. Mitt långa håååår.. Jag satt och fixade lite med håret nu för en stund sen när jag kollade på tv, och mamma kunde inte sluta kommentera hur dumt val jag gjorde med att blondera håret. Vilket jag håller med om totalt. Ångrar det extremt. Från långt och tjockt hår som jag alltid fick komplimanger för, till kort, tunnt och slitet hår. Me dont like! Hårförlängning nästa!

Jag är inte dum i huvudet, jag förstår vad som händer.

Nej, nu orkar jag inte sitta här och göra ingenting. Ska dra mig mot mot tvn nu, sen får vi se vad som händer.

Sooo long

Godmorgon. Jag har preis tagit en dusch, så nu evt jag inte vad som kommer hända. Sandra kommer hem ifrån sjukhuset i eftermiddag och hämtar Leo, så det kommer bli tyst och tråkigt. Åh gud.. Snart börjar skolan, och jag vill verkligen inte bara sitta hemma som jag gör dom sista dagarna. Men vi får se hur det blir. Mamma sa när jag gick upp att hon ville snacka med mig senare när Leo har åkt. Läskigt! Jag hatar är hon säger så, sen när man frågar henne vad det handlar om så säger hon ''deeeet får du se seeeen''.. Fuck! Aja, nu ska jag smsa vidare med Josefin.

Laaater!


Sleep well

Satt precis och skrev ett inlägg, och så kom jag in på känslor, och började skriva precis allt vad jag känner. Och det slutade med att jag tog bort inlägget efter tio minuter.. Shit the same. Nu ska jag sova, eller försöka sova åtminstone. Jag är så van vid att alltid ha ett godnatt-samtal med Toni, måste försöka somna utan nu.. Undrar vad han gör förresten? Han skrev att han skulle hem tidigare idag, men han har fortfarande slut på batteri på telefonen eftersom jag inte har fått leveransrapport. Hm, aja..

Nattinatti!

Oh crap!

Challe smsade mig för ett tag sen och frågade om jag kunde kasta ner nycklarna genom fönstret, så hon kom in i porten. Så gjorde jag det, fast jag var rätt klumpig.. Så jag kastade ut nycklarna, men dom fastnade på porttaket. Så jag, Challe och mamma gick ner och skulle ta ner nycklarna därifrån. Så Challe började klättra, haha. Jävla apa!



Thumbs up Challe!


Nice face min mami har va?


Man ser inte Challe, men jag har ringat in henne, hooho!

Ja, Challe va en riktig Karlsson på taket med andra ord! :)

Åh fyfan..

Jag kom alldeles nyss hem. Jag var påväg hem till Anna i spöregnet, skulle ju sitta barnvakt. Men när jag är en bit ifrån henne så säger hon att det inte är någon träning. Crap.. Så jag vände hemåt igen. Så nu sitter jag i min morgonrock och fryser så extremt mycket. Väntar på att mitt te ska bli klart också, mysigt mysigt!



Nu drar jag!

Nu har jag busat massa med Leo, så jag ska strax dra mig emot Anna så jag ska sitta barnvakt åt lilla Thindra. Mys på det! Lite läskigt att sitta själv, eftersom det alltid börjar låta överallt när jag är själv och Thindra sover. Haha, men det löser sig!

Leo är sötast!

Jag har precis plattat håret och fixat, och gjort mellis till Leo. Sötnos där, han sitter fint på stolen i köket och pekar på alla saker i köket och säger vad sakerna heter ''lampa, dörr, fönster, macka''.. Aw! Vi är barnvakt till honom idag för Sandra har åkt in till sjukhuset och ska göra ultraljudsgrej. Hon svimmade på jobbet igår och ramlade på magen, så jag hoppas verkligen att allt är bra med barnet.

Dessie får tårta i facet



Åh vad underbart! Jag såg filmen igår, och tro mig. Jag har aldrig varit gladare!

Irriterad Maddi

Cha cha! Nu vaknde jag, alltid lika sent. Men men, shit the same. Igår så var jag med Josse i centrum och hade picknick, sen så åkte vi till väsby och träffade Freja och hennes två kompisar, sen så kom Chrille dit.. Sen åkte vi hem efter ett tag, och jag gick och la mig typ på en gång. Så fick jag ett samtal av älskling vid halv 5 typ, han var jättesöt.. Eller, i början var han..

Aja, nu måste jag duscha och sådär. Lite senare idag ska jag sitta barnvakt, ensam.. Eftersom Challe dissar barnvaktsgrejen för ung 08, suck. Aja, hörs senare!

myyysik is the shit!

Hooho, jag sitter och letar efter naiz musik på spotify. Just nu är det Erik Hassle - Hurtfull. Överbra låt! Jag har förresten haft assvårt att somna dom senaste nätterna. Så inatt satte jag på Bryan Adams - Heaven på repeat, det gjorde susen. Jag somnade riktigt bra! :) Aja, nu ska jag fixa klart det sista. Ska ta nästa buss.

Later!

Godmorgon sunshines

Nu har jag sovit för länge igen, fan.. Aja, jag är uppe nu iallafall! Jag ska strax börja fixa mig, sen ska jag följa med Challe till väsby och köpa en limpa. Efter det så vet jag inte vad som händer. Får se om jag lyckas få med Chrille och Josse på picknick typ? Skulle vara jättemysigt! Men ja, ska kanske kolla med dom först om dom har planer för idag? Haha, smartnylle! Om det inte blir picknick så får vi se vad som händer, är inte direkt taggad på ung 08 iallafall. Fast, när jag blickar tillbaka till förra årets grus-krig i publiken så saknar jag det lite, haha!

Aja, over and out!


Jag och världens finaste syster! (:

Darling, im home!

Var en rätt tuff start på kvällen, men Thindra somnade bra sen. Sötnos dära.. Så nu ska jag duscha och fixa, sen ska jag kolla på big brother, sen är det nog sängen som väntar. Är rätt trött nu, så vi får hoppas att jag blir tröttare. Josse undrade om jag ville hänka med henne till Ung 08, får se hur det blir med det. Är inte speciellt taggad, men men. Det kanske ändras? :)

Herregud!

Sådär, nu är jag hemma igen. Men jag ska alldeles strax dra mig emot stationen igen och sitta barnvakt. Hela tiden när jag var i centrum med Challe så kom hennes osmarta sida fram, shit asså. Hon brukar vara den smarta av oss? Hahaaaaa!

Challe  - Tänk att vara förlamad i benen?
Jag - Fett tråkigt..
Challe - Jaa, men tänk om man får typ kramp? Värsta ont!
Jag - Men är du seriös?
Challe - Ja? Vadå?
Jag - Shit asså..


Åhhh....! Haha..

Bye bitches

Nu ska jag ta och fixa mig, sen ska jag dra ner till centrum och fixa lite. Måste gå till ungdomsmottagningen också, måste snacka en snabbis med dom.. Sen åker jag raka vägen hem, i det fina sommarvädret. Gahh vad jag hatar regn!

Morrn morrn!

Jag vaknade alldeles nyss efter en hemsk natt. Fyfan vilka drömmar man kan ha.. Jag har typ drömt att det står äckliga gubbar utanför mitt fönster (okej, jag bor på tredje våningen, men vaaadå liksom) och stirrar på mig. Asläskigt, sen så har jag drömt massa andra saker. Haha, helt sjukt.. Aja, idag ska jag och Challe iallafall sitta barnvakt halvsex. Så det blir mys!

You make me feel good

Ursäkta för inlägget under. Hade lite trouble med Challe, men det löste sig efter en liten stund, hihi. Är inte meningen att såna inlägg ska dyka upp. Men mitt humör svänger lite åt alla håll ibland, och då kan jag inte kontrollera mig. Hihi.. Älskling ringde och frågade om jag menade honom. Inte för att jag fattar varför det skulle handla om honom, men så var det inte iallafall.. :o

Aja, imorgon ska jag och Challe kanske sitta barnvakt. Beror på Anna-Karins fot, om hon pallar ha träningen eller inte. Så vi får se hur det blir med det.. Sen kanske jag ska träffa älskling en stund inne i stan, hoppas på det. Aja, nu är klockan way för mycket. Dags att sleepa! Fan vad jag har börjat snacka svengelska?

Aja, natti natti på er!



Cha, den bjuder jag på.

-

Det är såntdär, precis såntdär som får mig på pissigt humör. Fuck off!

Myspelle!

Hej hej! :) Nu är jag hemma igen.. Saknar min älskling redan, men det är bra att sakna, så ska inte klaga! Vi åkte hem till honom igårkväll, sen dess har vi bara myst, tills jag åkte hem. Me love!

Hursomhelst så har jag fått en låt på hjärnan, kan inte sluta lyssna på den! Snacka om beroendeframkallande, gahh.. Men den är riktigt söt faktiskt. Har ni inte hört den så måste ni nästan göra det.

Westlife - I'm already there

Herrå..

Sådär, nu åker jag iväg och möter Toni. Ska sova hos honom, så vi hörs imorgon. Natti

Jag gillar't

Sådär. Har precis ätti middag och så, och kollat på någon snabb-dokummentär om Patrick Swayze. Helt awesome asså, jag diggar honom somfan! :)



Mys på allt!

Igår hade jag och Josefinast det asmysigt. Vi satte oss vid dom gröna bänkarna och snackade om gamla minnen bland annat, fyfan.. Massa roliga minnen som kom upp, som jag hade glömt.. Sen så började vi röra oss hemåt vid 1-tiden, så kom jag hem och gjorde iordning toast till mig och mamsen, så satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord. Sen så gick vi och la oss runt 4, och nu så snackade ja nyss med älskling. Vi ska ses lite senare idag, äntligen. Massa mys på det! :)

Åh..

Kommer inte att träffa älskling idag, tyvärr. Han frågade om jag ville åka med honom och Oscar till Tobbe, men.. Ja, jag tror att det är bättre om vi tar det någon annan dag isåfall, så jag sa nej.. Men det betyder verkligen inte att jag inte vill träffa honom, för det vill jag. Jag saknar verkligen min älskling, otroligt mycket. Så jag får hoppas på ett samtal ifrån honom senare, hoppas hoppas.

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu.. Sitter och småpratar lite med Josse, jag tror jag ska ut med henne. Gå och köpa lite gott, och sätta oss någonstans och bara mysa och ta det lugnt. Det låter som att det blir en bra kväll trots allt, även fast jag inte är med den personen som jag älskar mest.



Great


And here we go again!

This is how I do it

Eftersom skolan börjar snart så har jag börjar vända på dygnet litegranna. Gick och la mig rätt sent igår, men jag gick upp halv nio imorse. Good work! Aja, nu ska jag kolla på vidare på ''Keeping up with the Kardashians''



5 månader! <3



Fem månader med en underbar pojkvän. <3

Och förresten så hade jag värsta nojjan (som ni kanske har sett i något av inläggen här under), Toni hade glömt sin telefon hemma när han åkte iväg. Så det är därför han inte har kunnat svara. Men nu har jag pratat med honom igen. Så nu har hans söta röst gjort mig på bra humör igen! :)

Yummmie

Snackade alldeles nyss med Josse i telefon, och nu jävlar ska hon få ordning på sin pojkvän.. Hoppas det löser sig mellan dom. Aja, jag sitter iallafall och äter glass, som jag inte ens visste att vi hade. Kikade in i frysen, och där stog den och väntade på mig. Naaiz! Samtidigt som jag tjockisäter så kollar jag på bilder på datan. Jag är en sån person som inte orkar radera bilder, men nu ska jag ta och göra det, gah.. Kommer ta ååååår!



Blä

Har precis snabbkollat lite på Jerry Springer. Så sjukt, en kille som är med i programmet idag har en fru, men han har haft sex med sin frus mamma och lillasyster, fyfan.. Aja, efter programmet ska jag ut och gå på promenad med Challe, asmysigt!

Och om du nu skulle läsa dethär Toni, så vill jag bara säga lite saker.. Vad händer..? Jag fattar ingenting just nu, jag saknar dig sjukt mycket. Du sa att du skulle ringa, men du har inte hört av dig på två dagar, svarar inte på sms heller. Säg någonting, snälla? Ett litet sms är det enda jag begär..

Yes sir

God morgon.. Sa inte skriva så mycket. Jag har precis hällt upp ett bad som väntar på mig, sen ska jag äta frulle och leka med Leo ett tag. Så jag är sysselsatt ett tag framöver. Annars är jag som Josse, gahh. You know what i mean darling! <3

"Näää-e, detdär får du klara själv!"

Nu ska jag nog gå och sova.. Mina ögon orkar inte hålla sig öppna längre. Imorgon får vi se vad som händer. Först och främst ska jag bara sova ut, sååå skönt! Fast jag är lite sur och beskriven nu, så jag ska nog inte skriva så mycket mer. Inte ens svar på ett litet sms, aja.. Gör som du vill.

Sov gott..


Nudå..?

Nu är jag hemma igen. Jag och Josse snackade massa. Sen så rökte hon, jag och Freja vattenpipa. Mys mys! :)

I've got to touch you right now

Nu ska jag fixa mig och sådära, sen ska jag ut och träffa Josse. Ingen aning om vad vi ska göra, men hon pallade inte vara hemma, och inte jag heller, så ja. Laaater!



För tidigt

Sådär, nu har soctanterna åkt hem. Vi hade hembesök idag, så nu är vi klara med dom, äntligen.. Jag skulle städa rummet inatt, så det skulle se lite bättre ut när dom kom, men när jag började städa så såg jag en asstor spindel på väggen (panik!) så jag tog mitt täcke och sprang in till Challes rum och la mig dära. Så jag gick upp vid 8 imorse och städade. Sen gick jag ner till centrum och köpte lite skit också. Massa nice! :)

Mysig kväll för min del

Lalala, jag sitter och väntar på att Josse ska komma hem så ska vi förmodligen röka vattenpipa. Om jag mår bättre dvs. Jaja, nu ska jag ta och fixa lite käk, sen måste jag måla om mina naglar. Dom är katastroooof just nu! :)




Älskar min älsklings överraskningar!

Nu är jag hemma igen, gash vad varmt det är ute alltså!

Jag satt helt ernsam och övergiven i soffan och kollade in i väggen, haha. Så ringer älskling efter ett litet tag och frågar om jag kan öppna porten. Så kom han upp, åh vad jag har saknat honom! vi låg och kramades i soffan en snabbis, sen så gick vi ut på promenad. Vi träffade Josse, och så gick vi vidare till Chrille. Sen så vandrade vi ner till stationen och satt där ett tag. Sen åkte dom, så jag började lunka hemåt och så kom mammas kompis Stefan med bilen och skjutsade hem mig, lucky me!

Men ja, nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på tv. Tack för idag älskling. ♥



Var tvungen att fota när älskling mös med Rulle. Så söta! :)

Jadu

Sliten och förjävlig - så beskriver man mig bäst just nu! Jag har haft en mysig dag. igårkväll var det bara jag, Josse, Chrille, Sandra och Freja som kom. Så det var chill.. Men sen så hade jag och älskling ett långt samtal. Mest av allt så vill jag bara ringa upp honom just nu och berätta hur sjukt mycket jag älskar honom. Men jag låter bli..

Jag ska nog gå och sova om en liten stund. Jag har så sjukt ont i mitt huvud, och det enda som hjälper för mig är att sova, så ja.

Natti natti

Massa chill!

Jag har precis ätit och så, så jag ska strax dra mig iväg igen. Jag och Josse ska hämta vattenipan, sen blire chill vid stationen. Än sålänge så är det jag, Josse, Chrille, Sandra + hennes tre kompisar, och Freja och någon av hennes kompisar. :) Asnice! Men nu har jag bråttom..

Oh oh, trouble..

Min lilla älskling Josse låter rätt ledsen på sina sms, så jag ska ta och fixa mig nu, sen ska jag dra ut och prata med henne. Hörs sen!

Dagens beroende

It's really good to hear your voice saying my name
It sounds so sweet
Coming from the lips of an angel
Hearing those words it makes me weak


Älskar låten!

Thanks papi

Morrn morrn.. Jag har haft sjukaste mardrömmarna om igelkotten asså, fyfan.. Aja, jag smsade papi nyss och frågade om han ville vara snäll och köpa ett busskort till mig, och snäll som han är så svarade han såklart ja.. Hihi, så då var det problemet löst. Bra bra. Åhfyfan. Challe kom precis in med en tallrik pizza, haha.. Euw.. Den får vänta tills senare.

Natthumor!


Rip igelkott

Jag var ute och gick med Sandra för ett tag sen. Vi gick runt lite överallt, sen så gick vi en bit ifrån gymnasiet. Så såg vi en bebisigelkott som gick ute ensam på vägen. Vi försökte få bort honom (eller henne..?) från vägen. Men han bollade ihop sig och började morra, eller.. Fräsa, same shit. Så vi försökte typ locka honom med choklad, men han var inte ett dugg intresserad. Så kom det en bil, som åkte aaasnära Ahmed Svensson (jo, vi döpte honom till det).. Så vi pustade ut och fortsatte försöka få bort honom från vägen. Men så kom det en till bil, och Ahmed bollade ihop sig mitt på gatan igen.. Och han blev överkörd. Det var så äckligt, både jag och Sandra såg hur han sprack och blodet spruta ur honom. Usch! Först visste jag inte vad jag skulle göra. Så jag bara stog och kollade, sen började vi skrika på bilen. Uuuscha!



Rip, sov gott i igelkottehimlen Ahmed.

Promenad med den bästa

Tjuhuu! Jag ska dra ut och möta Sandra om en liten stund. Hon ville prata lite med mig, och det känns bra att hon vet att jag finns här.. :) Så nu väntar jag på att hon ska säga att hon är klar hos någon kompis, sen ska vi dra på  en liten prommenad. Äntligen får jag träffa henne igen, har saknat henne massor!



Ähh, den bjuder jag på!

Nice babee!

Jag har precis kollat på Jerry Springer, haha. Såååå sjukt! Aja, jag har sovit över hos Mackan med älskling i östermalm inatt. Orkar inte berätta allt. Men jag kollade på Bruce den allsmäktige, haha! Såååå rolig! Sen gick vi och la oss efter klagomål från tanten som bodde under, haha. En riktig surkärring! Jag kanske inte ska klaga så mycket på mina grannar trots allt.. Aja, så vaknade vi rätt sent idag, och jag ritade lite tatueringar på älskling. Det ser ut som en sjuårng har ritat på honom, men like it or love it liksom! :)



Hörs sen när jag kommer hem

Jag ska alldeles strax ta och börja fixa mig. Ska åka och möta älskling, sen ska vi hem till honom. Mys mys! :)


Yeah

Lala, just nu sitter jag och väntar på att mamma ska bli klar med maten. Jag är äckligt hungrig just nu, haha. Tjockisvarning på mig! Jag fick sms av Josse för ett litet tag sen. Sötnosen var nervös, guess why? Hon färgar håret brunt! Jag tycker att hon passar sjukt bra i brunt, så det är ingenting att vara nervös över egentligen. Hoppas bara att hon slipper få missfärgat hår, som jag för tillfället har, haha.. :)

Wakie pakie

Vi är jag wakie. Shit vilken lång tid det tog för mig att komma hem igår alltså, fyfan. Aldrig mer östermalm.. Nejmen, bussen som skulle gå till märsta från T-centralen stannade vid rotebro av någon konstig anledning, så åkte jag buss till någonstanns i väsby. Sen så letde jag mig till stationen, så fick jag skjuts hem därifrån. Kom hem vid.. Lite efter fyra har jag för mig att klockan var. Så jag fick ett samtal av älskling, preciiiis när jag hade kommit hem. Efter det gick jag och la mig. Annars så var det rätt chill igår. Jag diggar lägenheten som Mackan bodde i, asnaaiz!

Palla rubrik liksom

Hallåj! jag har precis tagit en varm mysig dusch, så nu ska jag alldeles strax fortsätta fixa mig. Jag ska åka först hem till älskling och hämta någon datasladd som han behöver, sen så ska jag åka till älskling som är.. Någonstanns på andra sidan jordklotet (östermalm eller vart det nu var).. Mys mys! Så får vi se vad som händer dära.  :)

Saker du kanske inte visste om mig

- Mina största fobier är spindlar, hajar, clowner och krokodiler.
- Jag är riktigt svartsjuk av mig, tyvärr.
- Jag har svårt att inte förlåta.
- Jag har världens sämsta minne.
- Jag ska någon gång i framtiden köpa en chihuahua vid namn Biffen, cute va?
- Jag blir trött när jag eller någon annan leker med mitt hår.
- Jag hatar att bada.




Chaa, den bjuder jag på!

RSS 2.0