Nickelback - How you remind me


Treeeevlig kväll

Wiie, kom nyss hem. Jag och Challe åkte lite bil med Ruffe. Anyway, nu ska jag värma på lasagne, sen ska jag till tvn. Måste fixa designen snart också. Ysch på designen jag har nu! Well well, vi hörs!

Aha, ikväll'rå?

Mjaha, har fortfarade inga planer för ikväll. Får se vad som händer. Tänkte kolla runt med lite folk och se om någon bara vill dra ut ett tag och hitta på något. Skulle vara asnice! I värsta fall så blir det hemmakväll igen, fast. Inte så sugen på det alls faktiskt.



Aa, fast.. Nej.

Aw, kommer inte kunna träffa älskling alls idag. Skulle ha träffat honom ikväll när han skulle hem från Tobbe, men han ska iväg på kryssning, så nix!

Så får se vad som händer ikväll'rå.

Uppe med gammeltuppen, haha.

God morgoooon! Jag gick upp för en liten stund sen och var huuuur pigg somhelst, men nu är jag astrött igen, haha.

Anyway så ska jag iväg och träffa älskling lite senare idag, wiiie! Såååå, ja. Det kanske är dags att börja fixa mig nu, så jag inte kommer dit alltförsent. Hörs senare!



Yep!

Det finns tre ting som inte kan döljas. Kärlek, rök och en man som rider på en kamel.


Läskigt

Morrn morrn, vaknade för ett litet tag sen. Har varit så sjukt orolig inatt! min syster var på fest i väsby, sen vaknar jag av att folk ringer mig och kollar om hon har kommit hem, och så har jag fått sms om att hon behöver hjälp hem. Vart asorolig! Men sen såg jag att Challe låg i sin säng, phew. Fan, höll på att döööö! Men, ja. Allt har är bra nu, så det känns ritigt bra.

Well well, nu är det dags för frulle. Sen ska jag ringa älskling och se hur han mår idag, han var på krogen igår och firade 22årsdagen, höhö.

Just nu

Just nu sitter jag och kollar på Hogan knows best, och har precis gjort klart lite varma mackor. Så nu ska jag bara vänta på att ugnen gör sitt jobb! Med andra ord så blir det en mysig kväll för min del. Me like!


Hemma igen

Kom nyss hem ifrån väsby. Åkte dit med mamsen, Challe och Leo, så träffade vi Lena och Thomas där och tog en fika på waynes. Trevligt trevligt. :)

Nu ska jag ta och kolla på Jerry Springer, laaater!

Fina älskling!


Har jag dig så har jag allt jag behöver.
Snart har det gått ett år, och jag är så glad över att vara din flickvän.
Jag älskar dig mest av allt!


Lov, finally!

Hallihallå, jag sitter här och gäspar som en idiot. Har säkert gäspat minst 20 gånger de senaste 5 minuterna. Har inte fått så mycket sömn inatt, så. Åkte hem till älskling igår och mös hos honom, tills klockan blev typ 11. Då var jag tvungen att åka hemåt, så det inte skulle bli alltförsent. Och när jag gick av tåget i märsta så såg jag Axel. Trevlig som jag är så går jag fram och hälsar! :) Sen tog han samma buss, och skulle av på samma busshållsplats som mig. Så vi snackade ett tag, sen rusade tiden förbi, och det blev aaaalldeles försent. Så jag drog hem och sov.

Och idag så hade vi bara en lektion, 3 timmar lång film. Filmen handlade om första världskriget, och den var bättre än jag trodde.



Aww..


Kebab med bröd, yummie!

Jahaja, idag blev jag hemma. Hade huvudvärk igår när jag gick och la mig, och idag när jag vaknade så hade jag fortfarande huvudvärk kvar. Så jag blev sjukanmäld idag, skööönt. Fast jag har fått feber och är alldeles skakig nu, kanske beror på att jag inte har ätit någonting idag. Så när jag snackade med älskling i telefon och han beställde en kebab, så blev jag sugen själv. Så nu har jag ringt och beställt en kebab med bröd till frulle. Gud va gott! Sen ska jag fan sluta äta massa onyttigt. Måste börja bli nyttigare. Annars kommer jag bli "årets fetto 2010", haha.

Nu ska jag klä på mig och dra till pizzerian. Hörs sen!



Min trevliga dag!

Idag har det varit en låååång dag! Rolig, men lång. Massa skoj i skolan, som vanliiiiiigt. Sen efter skolan så skulle jag köpa en ros till älskling, så följde Chrille, Josse och Brayan med. Sen så köpte jag rosen, och Chrille ba "men.. Rosen va lite rutten, Madde, vill du inte ha en annan?" Haha, lät rätt kul "rosen är lite rutten"..

Sen åkte jag hem och fixade mig lite snabbt, sen åkte jag mot älsklings jobb. När jag satte mig på tåget så skickade Axel sms och undrade vilken vagn jag satt i, för han hade sett mig tydligen, haha. Så kom han till vagnen som jag satt på, så sa han massa roliga vitsar och sådära. Massa kul. :)

När vi kom dit så letade vi efter en toa, men vi hittade ingen, så jag drog till älsklings jobb och mötte honom där. Fina älskling! <3 Så åkte vi hemåt, och mötte Abra på tc också, så tog vi samma tåg som honom och babblade på. Massa trevligt!

Men nu ska jag tillbaka till tvn igen, sen ska jag gå och lägga mig. Har sjukt ont i huvet! Hörs imorgon, nattinatti.

Titut!

Godmorgon! Jag är i skolan, och jag är i tid! Oh my, vad har hänt? Haha, sånt som händer när man somnar i soffan klockan nio på kvällen. Jag är aspigg, och väntar på att lektionen ska börja.

Och idag fyller min älskling 22, grattis hjärtat! Ska träffa honom senare idag, när han har slutat jobba, så ska han få sin present och så! :) Helt sjukt hur mycket jag saknar honom! Så nu har jag någonting att se fram emot, hihi.

Hahaha, jättesöt korre!



Hahaha, hittade denhär bilden i någons blogg. Det är ett par som hade satt på självutlösare på sin kamera, så ba sätter sig ekorren framför kameran. Haha, assöt!


Ensam hemma-kväll, wiho

Najs! Fick precis reda på att jag blir ensam hemma ikväll. Så tänkte åka ner till centrum igen senare och köpa någon mat att fixa, sen hyra film och mysa ner mig i soffan. How nice? Nåja, nu ska jag tillbaka till tvn och kolla på Kendra, yeii!

Home, sweet home!

Nu är jag hemma igen, phew. Det var riktigt kallt, usch usch. Är lite onödigt att dra till skolan nu, det är ju bara en lektion kvar. Så jag stannar nog hemma, så pluggar jag lite matte och SO senare. Tur att jag tog med mig böckerna igår! (Y)



Den bjuder jag på! Gammal och ja, gammal.
Ser ut som värsta gluggen mellan ena tänderna,
men det har jag inte. No no no.


Rewind back to the summertime

Åh, här har jag stressat runt som en idiot hela morgonen. Men nu när jag skulle dra ut till bussen så såg jag att jag är en timme förtidig, haha. Good work!

Känner mig inte speciellt taggad på att gå ut i dethär vädret, inte alls. Satt nyss och tänkte på i sommar, då kommer det vara första sommaren för mig som 18-åring. Läskigt.. Nej, kul! Men läskigt också. :$ Well, det kommer att bli en härlig sommar, det ska jag se till, höhö.



Godmooooooorgon sunshines!

Nu är jag uppe, ska strax iväg. Skolan får vänta tills lite senare idag. Efter skolan sen så ska jag också iväg, åh vad jag ska göra mycket idag. Tufft att vara mig.

Well well, nu ska jag göra frulle och bli på bättre humör. LAATER! :)



Sleep well!

Nu ska jag börja dra mig mot sängen, är så sjukt trött.
Hörs imorgonbitti. Nattinatti!




Hörs sen

Hej hej hej hallå! Kom nyss hem ifrån centrum, så nu tänkte jag skriva lite snabbt hära, sen ska jag kolla på Greys. Asnice!

Senare ikväll ska jag fömodligen träffa älskling en stund när han ska hem från Tobbe, hoppas hoppas!

Nåja, nu ska jag skynda mig till tvn. Todelo!

Datalektion med Dan = tortyyyyr!

Rubriken säger allt..

Har inte så mycket mer än så att säga. Måste fortsätta på min engelskauppsats, blää. Skriver om Shayne Ward, men det finns ingen fakta om honom typ? Ba dööö.

Uppe med tuppen, igen.

Godmorgon. Kom till skolan för en liten stund sen, dålig som jag är så kom jag inte i tid. Inte så ovanligt iofs, well well.

I lördags så åkte jag till vallentuna och träffade älskling hos Tobbe. Åkte vid sex och kom fram vid typ nio eller något sånt, usch vilken tid det tog! Men men, jag kom fram iallafall, och så fick jag äta den efterlängtade pizzan, yihoo!
Sen igår så hade älskling match, så jag åkte hemåt. Astrött, haha. Sen när jag kom hem så var Liam hemma hos oss, aaaassöt! Så jag satt och mös med honom en heeel del tills Sandra kom och hämtade honom.

Well, nu ska jag kolla runt lite mera här. Hörs senare!

(8)



Daughtry - Home


Uppe med tuppen

Nu är jag uppe, så nu tänkte jag hoppa in i duschen, hörs seeeeeen


5 av 5 toasters!

Vi kollade på The proposal med Sandra Bullock och Ryan Reynolds. Riktigt bra film!


Fredagsmys

Nu ska jag krypa ner i soffan med täcket och en kudde, så ska vi hälla upp chips och hyra film. Massa mys!



Åh, så tråkigt..

Är du en bra flickvän? Det hoppas jag :$
Hur raggar du? Jag raggar ikke
Vad kallas du? Snyggingen (hehehehe;'))
Varför? Ja, varför inte liksom?
Vad har du gjort idag? Skola från ca 9 till 13.10, halkat hem, suttit hemma. Åh, så skoj!
Vad ska du göra idag? Åka till sugtuna eller sova, eller nåt
Vad vill du helst ha nu? En älskling som bara dyker upp och säger "Älskling, jag ska ge dig massage!" Oh, how nice.
Var är du nu? På mitt ruuum
Saknar du någon just nu? Ja, bebi..
Röker du? Nixpix, ysch.
När fick du senast en present? Måste ha varit julafton, i think?
Vad har du för planer till helgen? Ingen aning hörru, men något kommer jag nog på.
Längtar du till nästa födelsedag? Jaaaa! Nu är det bara 17 helger kvar, höhö
Vem pratade du med senast? Älskling för sisådär 5 sekunder sen :)
Vad pratade ni om? Hmm, inte något speciellt. Han skulle ringa sen igen, om du undra liksom..
Vad gör du just nu? Sitter och längtar efter en vaaarm bulle, asnice
Är du pinsam på fyllan? Neje.....:):)
Är du blyg? Jag? Blyg? Va, nej! Okej, jo. Lite smått ibland.
Vilken tid gick du upp idag? 07.30, oops
Vilken låt lyssnade du på senast? Toppen - Längst fram
Har du sovit i din egen säng i natt? Yes
Har någon annan sovit i din säng i natt? Don't think so va
Har du glasögon? Om du vill
Har du sagt "jag älskar dig" till någon idag? Yes sir
Är du homosexuell? Nix
Vad såg du senast på tv? Joey tror jag
Vem fick SMS ifrån senast? Min storasyster Lena.
Är det lätt att förföra dig? Nejdu!
Hur svarar du i telefon? Beror heeeeelt på vem som ringer
Vad har du för intressen? Intre-vadå?
Stora hundar eller chihuahuaer? Aw, mini chihuahuer!
Har du ett gott bordskick? Om jag har, helt gudomligt
Vad är attraktivt? Ögon, hår och mage. Mjau!
Vad gör det ondast just nu? I min nacke, inte okej. I need massage
Kliar det någonstans? Nej
Vilken smak är det i din mun? Jordgubb, asnice
Hur många har du varit olyckligt kär i? Bra fråga, återkommer när jag vet svaret. Nej men 2.
Vilket år i ditt liv har varit bäst? 2009 var bra, men 2010 ska bli bättre. Yeah!
Vad köpte du senast? Cola och kexchoklad
Brukar du komma i tid? Om du vill
Hur känner du dig nu? Trött och schliten
Vanligaste färgen på dina kläder? Mörkt, typ. Usch va tråkigt
Kan du laga mat? Haha, njaaaa. Klart jag kan, men är inte sådär jättebra likzom
Är du aktiv i skolan? Om du vill
Hade du en bra kväll igår? En sorglig kväll, usch
Har du någonsin haft ett jobb? Om du vill
Hur mycket krävs det för att du ska bli full? 3 flak bärs typ? Haha.

Lunch

Luuuunch! Var inte det godaste direkt, men whatahell. Sitter i datasalen nu med Emelie och kikar runt lite, och väntar på att fredags-konsertern ska börja.

Okej, nu hör jag något. Konserten kanske har börjat? Gotta go!

Just lite that

Hallihallå. Kollade på Kardashians och käkade kebab med bröd för en stund sen. Jag minns inte när jag gjorde det senast, haha. Så längesen! Men gott vare..

Sen har jag suttit och smsat med Jennie litegrann. Vi pratade lite om gamla minnen, och jag frågade henne om hon minns lite utav det som hände när vi var och campade och grejer, och det gjorde hon. Helt sjukt! Men roligt också, haha.



Sjukt läskigt hur lik hon är Challe också.
Nåja, söt som satan är hon iallafall. *Stolt storasyster, höhö*


Perfekt

Hellu. Sitter i skolan nu och väntar på att det ska bli lunch. Är så sjukt trött så det finns inte.. Nåja, ska kolla runt lite hära nu. Höööörs!



Memories

Sitter och spanar runt lite på facebook och äter djungelvrål, rätt tråkigt. Fast så tråkigt har jag egentligen inte.. Well well, sitter och snackar med Jossan på msn också. Vi sitter och pratar om massa roliga minnen. När vi kastade kottar in i en lägenhet i valsta, festen i kista, när jag ramlade in i ett badkar och Jossan fastnade med rumpan i en tvättkorg, haha! När vi blev jagade av en man i kycklingdräkt inne i stan, när vi i "gänget" satt inne i stan och käkade ben&jerry's. det är iofs bara en liten del av allt roligt som har hänt. Massa roliga minnen!


Bilden är ifrån november 2008,
när vi var på fest i värmdö.


Toast och Jerry springer

Yihoo, nu är jag hemma igen. Skööönt! Har varit nere i centrum med mamsen, eftersom hon inte kan åka runt själv ifall hon skulle få något läskigt anfall. Så vi har fikat, kollat runt massor och haft skoj. Men ja, "borta bra, men hemma bäst". Nu tänkte jag fixa en toast och öppna en iiiiskall cola, sen ska jag kolla på Jerry Springer. Asnice! (Y)

Hör av mig sen igen. :)

En vacker dag

Nu är jag hemma igen, askönt. Sitter och äter varm kanelbulle och dricker mjölk till, och så läser jag lite olika bloggar. Intressaaaaant! Sitter även och lyssnar på när grannen sjunger, haha. Han sitter alltid och sjunger och spelar gitarr. Jag vill också kunna spela gitarr, så sjukt nice! En vacker dag ska jag också kunna det serrni!



Gäsp

Hejsan. Nu har jag luch, och somvanligt då så sitter jag vid datan, åh va nörd jag är.

Well well, igår var jag i kista med Ruffe och Challe. Och han köpte lackleggins till mig, wihoo. Dom är asfina! Hursomhelst så har jag ingen aning om vad jag ska göra idag, vi får se helt enkelt.

Sitter och lyssnar på musik också, samma låt som det har varit hela dagen. "Owl city - Fireflies" Jag har inte tyckt om den förrän nu, haha. Varför vet jag inte. Men jag har tyckt att den är asdålig förut.


Mysigaste!

Godmorgon! Jag sitter i skolan astrött och uttråkad. Väntar på att Challe ska göra klart nationella provet, sen blir det lunch.

Inatt sov jag över hos älskling, asmysigt var det! Jag var astrött och somnade till CSI, medans älskling spelade. Sen så kom älskling och gav mig mysiga pussar då och då, precis som han brukar. Asmysig natt helt enkelt, utan tvekan. Sen åkte jag ifrån honom vid 7 imorse, och nu sitter jag här. Åh, dör. Skulle göra vaaadsomhelst för att få sova med baby fortfarande. Saknar honom.. </3



En glad Madde

Jahaja. Har fixat klart mig och allting, så nu sitter jag här med min cola och vill att tiden ska gå snabbare. Älskling slutar jobba vid halv 5, sen efter det så ska vi hem till honom och mysa massssor! Låter inte det mysigt? Jo, otroooligt mysigt, hihi. Jag ska nog gå och fixa någonting att äta nu, hörs sen.



Ja.. Vad som händer när jag tar bilden är en gåta, eller nåt.
Jag har själv ingen aning om vad jag sysslar med..?


Jay Sean - Down



Just let it be, come on and bring your body next to me,
Ill take you away, hey, turn this place into our private getaway,
So leave it behind cause we, have a night to get away,
So come on and fly with me, as we make our great escape,
So baby dont worry, you are my only,
You wont be lonely, even if the sky is falling down,
Youll be my only, no need to worry,


Åh jiiisus

Morrn morrn! Vaknade för en liten stund sen, och nu väntar jag på att vattenkokaren ska bli klar så jag kan göra te, wiie! Oj, nu blev den visst klar. Hörs sen igen!

"Jag dör lika mycket varje gång!"

Helluj. Sitter och småsnackar lite med Carro på msn och läser lite olika bloggar. Börjar bli dags för mig att gå och sova, är sjukt trött. Så ja, nattinatti!

Smakprov från partyt igår










Fullt ös

Nu är jag hemma igen. Jag och Challe åkte till kista istället och kollade runt. Fick med mig ett par ljusa jeans, en jättesöt kjol och trosor med mig hem, yihoo. Nu väntar maten. Later!

Todelo!

Nu ska jag göra mig iordning, sen ska jag och Challe till sollentuna.



Du och jag


Söndagsslapp

Helluj. Har precis ätit lite frulle och bara tagit det lugnt. Pappa kom förbi för en liten stund sen, haha...........

Hursomhelst så var det hur trevligt somhelst igår. Trevliga människor, jättebra stämning, ja. Allt var hur bra somhelst. Kan bjuda på lite bilder sen när Challe har kommit hem. Jag, Josse, Freja, och Chrille åkte samtidigt hem. Vi åkte lagom till sista tåget skulle komma, perfa! När jag kom hem så var jag så trött att jag inte kunde hålla mig vaken. Satte på högsta ringsignal och grejer på telefonen så jag skulle vakna när älskling ringde. Men det gjorde jag tyvärr inte. Vaknade och såg att jag hade 5 missade samtal, aw.. :(

Aweei!

Nu borde Chrille vara här närsomhelst.. Haha, vafan. Han knackade preciiis på dörren. Fan va läskigt! Strax ska vi åka iväg. Hörs sen! :)

Fix-time

Halloj! Sitter och småfixar mig lite nu, om ett tag ska jag och Challe möta Chrille på stationen. Sen åker vi till festen i väsby. Funderar på att köra på min rosa oanvönda klänning, och ljusrosa naglar. Hmm, får se hur det blir. Anyway så blir det massa bilder! Känns lite tråkigt att min älskling inte kommer vara med. Har inte varit på fest utan honom sen förra gången när jag var på fest i väsby med Bexx. Det slutade i katastrof! Men men, det kommer gå bra.

Hör av mig sen innan jag åker!

Äntligen freeeeedag!

Sitter i datasalen nu med Challe och Emelie. Har nyss kollat på fredags-skolkonserten, den var bra! :)

Senare ikväll är det förmodligen fest i väsby, vet inte riktigt om jag ska dit, vi får se helt enkelt. Skulle vara skoj!

Usch.

Designen blev inte snygg alls, men. Det är bara tillfälligt, och vem bryr sig liksom?

It feels.. Helt okej.

Nu är jag hemma igen. Var och träffade älskling vid hans jobb, sen åkte vi till donken, och sen tog vi tåget hemåt. När jag kom hem så träffade jag Rebecca. Vi satte oss i trappen as usual och snackade lite om allt och inget.

Nu ska jag börja trixa med designen. Hatar den jag har nu!

Wihoo

Hejsan hejsan, sitter i skolan justnu. Orkade inte blogga igår, mådde verkligen skit. Åkte iväg med Ruffe och Challe och åt på donken i stäket. Och när vi åt så började jag må askonstigt. Så när vi skulle dra ifrån donken så snubblade jag i trappan och grejer, haha. Mådde verkligen skit. Trodde jag skulle spy hela hemvägen.

Men men, sen när jag kom hem så hade jag ashög feber, och mådde illa och grejs. Men det gick över sen efter en timme typ, som tur är.

Sen igår så färgade jag Challes hår. Hon ville inte ha blondt hår längre, så nu är hon brunett, wiie! Och så har jag också färgat håret. Fast jag har bara färgat utväxten.

Senare idag så ska jag möta älskling vid hans jobb. Sen får vi se vad vi hittar på. Myyysigt!

Nåja, nu ska jag och Challe ner till cafeterian och köpa varm oboy och någonting att äta, yummie. Hörs sen igen!

Dagens

Friends are like potatoes. If you eat them they die!


Ba sådär liksom

Morrn morrn, sitter i skolan nu med Challe och väntar på att bildlektionen ska börja. Juste, måste göra om min design. Fixar det när jag kommit hem. Laaater!

Cut1e

Hellu. Igår så åkte jag hem till Oscar och träffade älskling dära. Sen så blev det lite sent, så jag följde med älskling hem till honom, för det gick lite snabbare än att åka hem till mig. Så vi åkte hem till honom, asmysigt! Sen så vaknade jag inte i tid imorse. Eller, jag vaknade, men somnade om hela tiden. Jag skyller på sängen, hihi. Men jag åkte väl ifrån älskling vid 11tiden, eller någonting sånt.

Så drog jag till skolan. Hade bara två lektioner kvar, sen så åkte jag hemåt, började fixa mig, åkte till väsby, mötte upp Lena och mamma, och åkte hem igen. Massa åk för min del.

Men nu är det Jerry Springer på tvn, så skriver sen igen, hihi.

11 månader <3


Jag älskar dig älskling!


Todelo!

Hej hej. Jag sitter hära och svettas, uscha. Men jag struntar i febern, så jag ska ta och sminka mig och så, sen ska jag åka och träffa älskling. Hörs sen.

Perfektion

Usch, nu är jag för trött. Har precis sett på film med mamsen. Blev någon skräckis med Brittany Murphy, sjukt läskig. Anyway så ska jag borsta tänderna och fixa lite. Sen blir det lite prat i telefonen med älskling, precis som vanligt. I love it!



Filmmys!

Hejsan hejsan, vaknade för en liten stund sen. Så nu sitter jag och väntar på att mamma ska bli klar. Hon har fixat fram godis och ostbågar, yummie. Och nu försöker hon leta upp någon film att hyra.

Om jag mår bättre sen så ska jag hem till Rebecca en stund, wiie. Well well, hörs sen.



Life will smile for you

Hallåhallå. Har precis käkat frulle och så, men mår tråkigt nog inte bättre än igår. Tvärtom.. Så vi får se om jag orkar åka iväg och träffa älskling idag. Jag saknar honom, men jag har ingen lust att åka runt när jag har feber och ont i magen. :( Nja, vi får helt enkelt se hur det blir.

Du är det finaste jag vet

Pratade precis med älskling, och han lever. Skönt! Han har varit på krogen, och man vet aldrig vad det kan dyka upp för stört folk liksom. :$

Anyway så måste jag komma i säng nu så att jag inte vaknar allt försent, och kommer försent till Tobbe imorn. Wiiie, imorgon ska jag träffa älskling igen! :)
Nattinatti!

2 die 4





Ja tack!


Inte så värst lockande.

Har varit lite smått illamående hela dagen och haft ont i huvudet, fast inte så illa. Men nu har det blivit värre. Hoppas bara inte att det är någon äcklig vinterkräksjuka? Usch.. Hatar att kräkas. Finns inget värre! Hoppas att det bara går bort av sig själv. Och någon alvedon kan jag inte heller ta. Kan fortfarande inte äta sånna sen förra sommaren då jag råkade ta för många på en dag. Det slutade med att jag spydde ner min dåvarande kompis toalett, not so fresh.

Inte bli sjuk, inte bli sjuk, inte bli sjuk.


Yummie!

Tjuhu! Nu är jag hemma igen. Sitter och äter mina efterlängtade vindruvor, yummie.

Hursomhelst så var jag och träffade älskling. Blev tyvärr inte så lång stund, eftersom han skulle iväg till Tobbe. Men vi tog iallafall samma tåg och så, så hoppade han av i väsby och jag i märsta. När jag var där så ringde jag Emelie, så hon fick vara mitt sällskap när jag gick in på ica. Tycker att det är lite läskigt att gå runt där ensam, och Emelie vet varför, så hon ställde upp. Wihoo! :)

Nu ska jag fortsätta äta på mina vindruvor ett tag, sen ska jag ut en snabbis och möta min syster Sandra.
Laaater!



Tjingtjong!

Nu åker jag iväg. Hörs sen igen! :)



Rise and shine

Godmorgon. Har precis ätit frulle och sådära, så nu ska jag ta och börja fixa mig. Sen ska jag träffa älskling vid 4, efter han har slutat jobba.

Färgade håret igår också, fast. Det blev ingen skillnad? Jävla skit.. Får ta och göra om det igeeeen.

Jo tack


Super-Madde

Hallå hallå. Ska strax hoppa in i duschen, myysigt. Tidigare idag kom Lena, Sandra, och min nyfödda systerson Liam. Assöt! Jag har suttit och myst med honom massor, och kunde tillochmed få honom att sluta gråta när han var lite småledsen. Haha, hur stolt får man bli liksom? :)

Rädd Madde.

Hallå hallå. Jag har inte färgat håret, och inte ätit några vindruvor heller, too bad. Mamma fick ett asäckligt anfall, och jag fick värsta paniken. Inte kul någonstanns. Så jag får ta och köpa vindruvor imorgon istället, weei ..

Nu ska jag dra mig mot tvn igen. Haha, har gjort hur mycket mat till mamma somhelst bara för att jag fick sån panik! Makaroner med köttbullar, 2 toast, värmt på 4 pizza-bitar sen igår, varma koppen.. Sen var det nog inget mer. Varför har jag gjort det, haha? Inte den blekaste aning.

Sex and the city

Halloj. Sitter och väntar på att tvreklamen ska ta slut, spanar på sex and the city. Efter det så blir det hårfärgning, och när jag är klar med det så måste jag åka och köpa vindruvor, yummie. Värsta suget! Jaja, later.

Haha.



Haha, såg denhär nyss. Och trodde först att det var en snubbe i vår skola, heeelfete va lik Findus. Well well, frukost vare ja. Hööörs!


Sovmorgon

Godmorgon. Blev ingen skola för mig idag, så jag har sovit tills för en liten stund sen. Och nu sitter jag och hae sjukt ont i huvudet. Antar att det är för att jag har sovit i över 12 timmar. Gahh .. Hursomhelst så börjar jag bli riktigt hungrig nu, så jag ska gå och göra iordning lite frulle. Efter det ska jag färga håret, måste måste måste!

Hörs sen.



Tvdax

Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på 2½ män. Sen efter det hade jag tänkt ta en dusch. Justeja, hårfärgen! Måste fixa det också. Åh, jobbigt.




Tjingeling!


Cut1e

Hejhopp. Nu är jag hemma. Var och träffade älskling vid hans jobb, sen åkte vi till Kista och sådära. Sen så åkte jag hemåt. Så ja, nu sitter jag och chattar lite på facebook, och ska strax gå iväg och hämta pizza. LAATER!

You love it

Godmorgooon! Jag har precis ätit lunch och så har jag gjort mitt so-prov också. Läraren tyckte att det såg bra ut, men jag bestämde att jag ska göra nytt prov nästa vecka. Well well, dagen har gått bra. Satt i cafeterian imorse med Emelie och Challe och smålyssnade på deras snack om festen som var i helgen. Sen blev jag skrämd.. :( Inte kul.. Eller, ja. Nu efteråt. HATAR verkligen när folk hoppar på mig bakifrån. Kan inte hjälpa det, men jag skriker värre än en torterad gris.. Dumma "Findus"..

Nåja, nu ska jag ringa älskling, så får Challe ta datan. Hörs sen igen! :)

Nattinatti

Jag orkade inte färga håret, och inte plugga heller för den delen, åh va dålig jag är. Jag satte mig vid tvn och kollade på tv istället.

Nu hade jag tänkt tvätta bort sminket, och efter det ringa min älskling. Åh vad jag saknar honom ..


I mina ögon är du det finaste jag sett.
Jag älskar dig mer än någonting annat.


Du är lycka

Har inte mycket alls att säga. Tänkte be mamsen färga mitt hår nu, och samtidigt täntke jag plugga till provet imorgon. Skriver lite mer sen innan jag ska gå och sova.


Lite småfint var det faktiskt. :$


Promenad

Nu ska jag dra mig utåt en liten stund. Hör av mig sen igen!

Yeah, thats right!

Halloj! Jag sitter här och nästan spyr. Jag gjorde sockerkaka lite tidigare idag, och den var alldeles för god. Jag kunde inte sluta äta helt enkelt, haha. Jag har inte suttit vid datan sen jag bloggade sist, internet har knasat totalt. Men det har varit en skön helg.

Igår kom Lena hit ett tag. Sen gjorde vi sällskap till väsby, så fick jag skjuts till älskling av Lenas pojkvän Thomas. Sen åkte jag hemåt, och somnade rätt tidigt. Och idag har vi studiedag, asnice. Jag måste träna massor på provet som vi har imorgon, gahh ..



RSS 2.0