Äta lite mer tror jag

Halloj, nu sitter jag i datasalen med Emelie och Chrille. Vi har lunchrast, fast .. Jag är fortfarande hungrig. Jag ska kolla lite med Chrille och Emelie om vi kan gå och hämta en macka eller något. Okej, Emelies kommentar var "Madde, väx upp!".. Ingen macka för mig. :( Om jag inte går själv till matsalen? Får väl göra det antar jag.

Aweeii, nu går Emelie med på att gå och hämta macka. Hörs sen!

Äh, whatever

Nej, jag ger upp. Har läst igenom papperna och kollat på frågorna och svaren i sisådär en halvtimme. Tråkigt tråkigt. Så jag gör iordning mig, lägger mig i sängen och ringer ett godnatt-samtal till älskling istället. Mycket mysigare! Jag får helt enkelt stressplugga imorgon, och går det inte bra så gör jag bara omprov, tadaa!

Anyway. Sov sött, hörs imorgon. Nattinatti

Varsågod och läs

Jahaja, då är jag hemma igen då. Eller, ja. Det har jag varit ett tag, men jag har degat framför tvn och inte orkat sätta mig hära. Jag vet inte hur många wannabe-dumle som jag käkade när vi var på öppet hus, men det var en del.

Hursomhelst så drog jag Emelie och Sandra dit. Först stog vi och snackade med gubben som jobbar i caféterian i skolan, och hälsade lite snabbt på Markus som stog där och drack kaffe. Sen så satte Emelie sig vid en data för hon skulle kolla något lite snabbt. Så kommer Axel förbi och hälsa lite. Sen skulle vi lyssna lite om infon på IT-programmet, så fick jag värsta hostan mitt i allting. Haha, usch vad jobbigt det var. Försökte verkligen hålla det inne, men jag kunde typ inte, höhö. Well well. Sen gick vi upp till hotell och restaurang och mobbade Danne och Marcus som jobbade förfullt med sina maträtter. Haha, såg så jävla fult ut med deras hattar, haaaaha .. Aja. Sen så satte vi oss och kollade på några elever som spelade musik. Och mitt i allt lyssnande så dök Axel upp igen, och jag tvignade honom att ge mig axel(hahaha)massage, stackarn.

Nåja, sen gled vi runt lite och kollade. Sen drog vi oss hemåt. Och nu känns det som att jag har skrivit en 957355sidors bok typ. Nu ska jag ta och träna lite på so-provet som vi har imorgon. Lagar och rätt handlar det om. Intressant, men det är sååå mycket text. Yaya, hörs senare maybe. Fast med liiiite mindre text. :)

Snabbis-inlägg

Sådär, nu ska jag börja fixa mig lite, och byta om och så till lite fräschare kläder. Sen så möter jag Emelie och Sandra, så drar vi på öppet hus, aweeei!



Yep

Åh va seg jag är. Vet inte vad problemet är, börjar bli lite gammal maybe..? Skulle ha träffat älskling idag, men han ringe så sent, så ja, det blev inte av idag heller.

Vet inte vad jag ska göra istället. Skolan har öppet hus vet jag, och jag skulle gärna vilja dra dit och kolla på IT-programmet. Så vi får se om jag lyckas släpa med mig Emelie, annars är det ingen idé.



Lektion

Tjohej, nu sitter jag i skolan och väntar på lunch. Usch va tråkigt jag haaar! Emelie sitter och taggar mig på massa fula bilder på fb också, haha. Inte okej!
Hörs sen!

Nu är det dags.

Jag har tagit hem lite skolgrejor faktiskt. Tänkte plugga lite matte, so och engelska en liten stund. Konstigt nog är jag mest taggad på matten, hm .. Låter inte alls som en normal Madde, men ja. Efter jag har pluggat så blir det nog sängen för min del. Fast jag har sovit några timmar sen jag kom hem från skolan så är jag fortfarande hur trött somhelst.

Åh, snart är det dags att söka gymnasium och inriktning igen också. Jag skulle egentligen ha gått i 2an nu, men ja. Är man skoltrött så får man skylla sig själv helt enkelt. Emelie berättade att hon har sökt it i vårat gymnaium som ett alternativ (hon gjorde det mestadels för att man får laptop av skolan då, haha :D). Åh, jag vill också, haha. Men jag tvekar. Fast, det är ju en bra idé att söka till massa olika, så jag ska nog ta det som ett alternativ.

Yeii

Halloj halloj. Jag har precis  ätit massa kyckling och pommes, och sett på Jerry Springer. Heeeelt sjuka människor det finns alltså!

Jag sitter även och saknar min älskling extremt mycket. Jag kommer att träffa honom imorgon och sådär, så det är ju inte så att jag komer vara ifrån honom i en evighet. Men, ja.. Inte lätt, inte lätt alls.

Haha, juste. Värsta knas. Igår satt jag hära och kollade runt lite, så skriker Challe:
- MADDDDDDE! KOM HIIIIIIIIIIT!
- Va? Varför då?
- ROBBAN ÄR PÅ TV!
- Va?
- ROBBAN BOBBAN, SNICKERS DU VET?
- HAHAH! *Springer*


Haha, och ja. Där var han. Med på självaste outsiders. :D


Lektion

Hej hej, nu sitter jag på lektion. Ska strax börja jobba med mitt powerpoint-projekt. Yeii.
Hörs sen!

Lite halvt sådära.

Jag har nog aldrig varit med om någon dag så lång som denhär. Om jag blundade nu så skulle jag utan tvekan somna direkt. Känns rätt tryggt att veta iofs. Jag menar, då kommer det inte bli någon sömnlös natt iallafall. Gillas!

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Ska nog ta en liten prommenad till köket, jag såg nämligen att mamsen hade köpt hem kokosbollar, yummie.



Ge mig soooommar.


Skoooola

Morrn morrn, sitter i skolan nu och chattar lite på fb. Snart är det lektion igen, suck. Ge mig luuunch!


-


Söndagskväll

Godkväll, blir bara ett snabbt inlägg, för tvn väntar. Igår var det party i åkersberga, det var la skoj. Efter det så åkte jag och älskling hem till Tobbe och sov över dära, mys mys! Imorse så fixade jag iordning mig och så, sen drog jag och köpte pizza till mig och baby. Perfekt frulle! Sen satt vi och kollade på fotboll, fotboll och lite mera fotboll, haha.

Sen vid 8 så tog jag och älskling bussen hemåt, och mös lite på väsby station. Sen tog älskling sitt tåg, och när jag gick upp till perrongen som jag skulle till, så mötte jag Emelie där, yeii. Så vi tog samma tåg, och buss. Sen hoppade jag av bussen och mötte Mirre, så småsnackade vi lite. Och sen har jag inte gjort något speciellt alls, kollat på Kardashians typ, haha. Sjukt nice!

Nu ska jag dra mig härifrån igen.
Ha en trevlig kväll. :)


2 eller 3 år sen typ, wihoo. Enjoy!


Lördagsmys

Hello. Har precis plattat håret och gjort mig iordning, och nu så sitter jag och lyssnar på Calle Kristiansson med Walking in memphis. Asnice låt!

Nåja, snart kommer Lena och hennes pojkvän hit. Men innan dom kommer så ska jag försöka kolla hur mitt hår blir med locktången, ska bli kul att se. Yaya, hörs sen.


Sometimes i feel like saying "Lord i just dont care"



Till att börja med så hette filmen som jag och älskling såg igår The imaginarium of Dr. Parnassus. Inte alls sevärd enligt mig.

Hursomhelst så har jag varit i kista idag med Challe och Ruffe. Vi åt lite och så, sen så åkte vi runt. Hann även springa till älskling som stog vid bussarna och pussa lite på honom innan han åkte iväg, aweei. När jag kom hem så var Leo här. Aw, jag har saknat honom sjukt mycket. Så jag har ritat massa teckningar med honom och fifflat lite. Jättemysigt!


Bibblan-sittare

Helloo, nu sitter jag i skolan och väntar på att få lunch. Jag skulle inte banga på att sova två dygn i sträck. Skulle jag få erbjudande om det skulle jag garanterat ta det!

Nåja, igår så kollade jag och älskling på bio. Kommer inte ihåg vad filmen hette, men den var såååå lång, och såååå tråkig. Jag somnade för att den var så tråkig, haha. Inte lätt! Nåja, jag kom iallafall hem vid halv1 eller något sånt, sen så vart det för lite sömn, så jag försov mig. Yehoo. (Y)

Nej, nu ska jag och Challe börja dra mot lunchen.
Skriver igen senare.
:)

Tummen upp

Sådär! Nu har älskling slutat och jag är strax klar. om lite mindre än en timme får vi pengarna av Annakarin, så jag har lite brådis nu. Hoppas att ni har en mysig kväll, det kommer jag iallafall ha. Utan tvekan!

Tjingtjong


Taggad till max!

Haha, tog en liten stund innan jag orkade dra mig in i duschen, och när jag väl var där så tog det väl en halvtimme innan jag kom ut. Sååå skönt!

Nu ska jag börja småfixa mig lite, sen så ska jag nog måla om mina naglar. Franska manikyren blev inte alls mycket att hurra över. "Vad är väl en bal på slottet?" som askungen herself säger, höhö. Nåja, slut på mitt struntprat nu. Skriver igen om ett litet tag.



Hey hoe!

Heeeeeeeeeisan. Kollade nyss på klockan och såg att den bara är halv 1, shit. Jag hade kunnat gissa på typ.. 2, halv 3? Yaya, kanske för att jag har gjort så mycket idag.

Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen, askönt! Senare idag så ska jag och älskling åka in till stan och kolla på bio, riktigt mysigt. Jag skulle kolla upp lite filmer, så vi får la se om det finns någon film som verkar bra. Oh, såg precis att "It's complicated" har premiär den 22 januari. Jag tycker att den verkar bra, så får väl se om jag får med mig någon till den filmen, yihoo.




Real housewives

Just nu sitter jag och väntar på att reklamen ska bli klar, så ska jag kolla vidare på Real housewives. Jag ääälskar såna program!



You leave me breathless

If our love was a story book
We would meet on the very first page
The last chapter would be about
How I'm thankful for the life we've made
And if we had babies they would have your eyes
I would fall deeper watching you give life
You don’t even know how very special you are
You leave me breathless
You're everything good in my life
You leave me breathless
I still can’t believe that you're mine


<3


Im not trying to impress you but.. Im Batman!

Halloj! Har precis snackat med älskling i telefonen, och eftersom att jag är helt värdelös på att göra flera saker samtidigt så väntade jag med bloggningen till nu.


Imorgon blir det mycket åka runt för min del. Först ska jag åka till löwet ett tag, sen ska jag hemåt. Sen ska jag till stan och möta älskling, sen ska vi till märsta igen och hämta lönen från Annakarin. Efter det åker vi till sollentuna, så ska jag köpa en asfin tröja till älskling som är undanlagd. Efter det så ska vi åka in till stan igen och kolla på bio. Mycket mysigt!




Let me be the one

Sitter i skolan nu på bildlektion, haha. Fyfan vad jag hatar dethär tangentbordet alltså. Asliiiiitet, haha. Nåja, jag lovar att bli bättre på att blogga, men jag har inte varit så mycket vid datorn så har inte blivit av.
Tjingtjong!

Ohyes


Sitter i skolan

Morrnmorrn, kom precis till skolan. Jag är så sjukt trött, haha. Usch på det! Nåja. I helgen har jag ju varit med älskling. Vi har varit och firat hans bror som fyllde 30, sen igår så följde jag med när han skulle ha innebandycup eller va den nu heter. :$ han var hursomhelst jätteduktig.

Nu ska jag försöka fixa en ny header, och den ska bli fiiiin! Hörs sen.

Lördagkväll

Jahaja, då sitter jag i vallentuna nu då. Jag väntar på att älskling ska bli klar med vad han nu gör. Sen blir det fest i rinkeby.. Vet inte om älskling drev om att det skulle vara vid rinkeby, men jag hoppas det. :o

Hörs imorgooon!

Amazing!

Måste bara skryta lite! Se hur söta Leo och Liam (mina systersöner) är. Guuuuud, finare finns inte! Kärlek till dom! <3





Idol-Robin Bengtsson är back on track!


"År 2013 ska jag kolla på filmen 2012 och skratta" haha!

Jahaja, då är det helg nu då. Skööönt! Nu sitter jag i skolan och väntar på att Ruffe ska komma och hämta mig och Challe. Senare idag ska jag iväg till vallentuna och träffa Tobbsan och älskling.

Nu är Ruffe här. Todelo!

Gäsp

Godmorgon godmorgon. Nu sitter jag i skolan och gäspar järnet, så sjukt trött alltså. Lyckades inte lägga mig i tid. När jag väl bestämde mig för att gå och sova så började 2½män, och det kunde jag bara inte missa, haha.

Nu ska jag och Challe strax dra och möta Josse, Emelie och Chrille. Hörs sen.

0ldie.


Tidsfördriv

Bakgrund: Bild på mig och älskling, hihi.
Ringsignal: Fresh Danito - Baby i love your way
Hur mycket batteri har du just nu?: 64%
Vem ringde du senast?: Älskling
Vem ringde dig senast?: Min babyyy
Vad står det i ditt 12e sms?: "Kan du komma till mitt jobb istället för måste till Oscar snabbt och hämta mitt tangentbord :) sen drar vi direkt :) <3"
Vem skickade det 5e smset?: Emelie
Vad står det i 8nde mottagna sms?: "Rixx håller på att sluta snusa -.- <3"
Vad står det i ditt första skickade sms?: "Svart ser lyxigare ut tycker jag :D"
Vem är på 13 plats i kontakterna?: Danne i skolan
Vad har du för kontakter på J?: Jag älskar J <3, Janek, Jeerhlander, Jennifer, Jenny, Jesper v-tuna, Jossan, Jocke Karlsson, Johan smask,
Vad står det på din anteckning?: "Haha, kul pryl!" whatfuck?

Do you love it?

Åh vad irriterande .. Skrev nyss ett rätt långt inlägg, men när jag var klar så raderades allting. Suck!

Nåja, min dag började finfint. Jag och Challe kom till skolan lite innan lunchen, så när lektionen slutade så drog jag, Challe, Emelie, Josse, Chrille och Markus och åt. Kyckling var det också, yummie! Sen rullade dagen på rätt så snabbt. Sen efter skolan så stannade jag, Challe och Emelie kvar en liten stund. Vi fifflade lite med powerpoint och matteboksletande. Sen så kom Axel mitt i allt, så drog vi ut på en snabb rökpaus. Eller ja.. Dom gjorde, jag joinade bara, duktig som jag är.

Sen efter det så åkte jag till älsklings jobb och mötte honom dära. Sen åkte vi mot Oscar och hämtade lite saker som älskling hade kvar dära. Sen drog vi hemåt.



Nämen nämen, 1000 år sedan. Oh shit,
den där ölhatten alltså.. Haha!


This is how I do it!

Hejsan hejsan. Jag och Challe kom nyss till skolan, och nu sitter vi och väntar på att lektionen ska ta slut. Sen ska vi äta lunch, yummie! Har så sjuuukt tråkigt alltså, och huvudvärk på det. Inte så värstans nice. Men anyway, drar till skolsyster sen och hämtar en tablett, sen är det problemet löst.

Hörs sen.

Mitt allt


Världens finaste.


Du och jag


"Gangster-Madde fan!" ohyes..

Jisses. Jag måste göra någonting åt mig själv alltså, jag tappar verkligen bort allting! Idag tappade jag bort mitt busskort, så sjukt jävla bra! Inte alls. Fuck that .. Åh, så irriterande! Men jag är inte förvånad heller, typiskt mig.

Nåja, somsagt så blev jag moster idag igen. Och jag måste visa bild på Liam, aw. Det första jag sa när jag såg honom var "haha, kolla på han. Han ser ut som en skrynklig gubbe!", och det gör han, haha. Men sjukt fin är han.



Finis..


Flash, woo-ooo

Hejsan hejsan. Nu sitter jag i skolan och väntar på lunch, hihi.

Sandra har äntligen fått Liam, har inte träffat honom än eftersom hon fortfarande är på sjukhuset. Men efter skolan så åker jag och Challe direkt hem till henne och Matte och kikar lite på sötnosen. Askul, hihi!

Igår så åkte jag och mötte älskling i stan, sen åkte vi hem till han och kollade på halloween 2. Den var inte läskig, men riktigt jävla äcklig. Massa äckligt blod och grejor, usch usch. Nåja, sen så var älskling astrött efter filmen. Såg tillochmed ut som att han somnade. :o Så jag började åka mot sigtuna, eftersom mamma och Challe var där. Sover knappast hemma ensam, never ever.

Nåja, nu ska jag och Challe dra oss till lunchen

Ingenting förvånar mig längre

Morrn morrn! Nu sitter jag, Challe och Emelie och ska strax dra på lunch. Vi är alldeles för hungriga för att vänta tills denhär lektionen ska bli klar (en lååååång halvtimme) .. Så vi ska bara vänta på att våran lilla mattelärare som är överallt ska äta klart, sen ska vi dra oss ditåt.

Efter skolan så ska jag träffa min underbara pojkvän. Vi ska kolla på film och mysa, tummen upp på det!

You like

Idag har jag ingenting alls att klaga på. Allt flyter på, precis som det ska. Helt awesome! Kom hem för ett tag sen, rätt kallt ute. But still, jag klagar inte.

Idag har jag varit i skolan, haft pannkakstävling på lunchen, skrattat så mycket som jag inte har gjort någon annan skoldag, och efter skolan så åkte jag och träffade min fina älskling. Vi hade bestämt oss för att idag skulle vara våran puss-dag, fast jag känner att vi får ta och ha en till puss-dag nästa gång vi ses (imorgon förhoppningsvis). Fick inte tillräckligt helt enkelt, hihi.

När jag kom hem så satte jag mig och kolla på 2½ män, jag verkligen älskar det programmet!


Skola nurå.

Nuuuu ska jag försöka bli klar med allt det sista, sen drar jag. Laaaater!



Äh, det bjuder jag på!


Juste!

Näääärsomhelst så kommer jag bli moster igen, asglad haha. Wihooo!




Kom ut nu unge!


Tyst och lugn morgon

.. Precis som jag vill ha det! Vaknade för en liten stund sen, gjorde iordning lite te och ringde älskling. Sååå mysigt.

Jag måste dock börja sminka mig och välja ut kläder och så till skolan, men jag har inte så bråttom. Skippar första lektionen och tar nästa som börjar vid halvtio ungefär. Justeja, så får jag inte glömma att väcka Challe också. Efter skolan så skulle jag egentligen ha dragit ner till min gamla praktikplats och kolla om jag fortfarande får jobba helger för chefen. I need the money, och eftersom att Annakarin varken hör av sig eller svarar när man försöker få tag på henne så. Har fortfarande inte fått pengarna som jag skulle ha fått i jul .. Yaya.

Men anyway, jag skippar nog det idag. Kommer inte hinna det eftersom jag ska träffa älskling sen när han har slutat jobba. Känns som typ huuuur länge somhelst sen vi träffades, men det är egentligen bara 3 dagar. Love love loooove!

Well, nu har jag typ skrivit sådär överdrivet mycket, haha. Hörs sen!



Miss yoooooooou!


"Lämna det bakomförflutna framför dig"

Nu är jag hemma igen. Har tyvärr inte träffat älskling än, tyvärr. Blir väl inte av idag heller i guess ..

You love it!

Nuuuuuu har jag precis druckit te, yummie! Nu har jag bara sminket kvar, sen drar jag. Tjingtjong!

Ohno, det är söndag.

Morrn morrn! Jag har helt klart sovit aaalldeles för länge. Jag skulle upp vid 10, så skulle Ruffe hämta mig. Men jag vaknade alldeles nyss. Gahh, så typiskt mig .. Så nu måste jag sminka mig och bli klar snabbt, för efter jag har varit med Ruffe ska jag träffa älskling. Hoppas de inte blir för sent bara.



Myspelle-kväll

Nu har jag äntligen kommit hem igen, och mina fötter är som isbitar! Jag ska ta och göra lite te, och jag stannar hemma idag. Kommer inte gå utanför ytterdörren. Skön mysig hemmakväll blire för min del.

Vet inte riktigt vad det är för fel, men jag har skrivit två andra inlägg idag som inte har kommit fram? Jaja, tredje gången gillt. Hörs sen!


Heeeelg

Nu är jag hemma igen, och ska alldeles strax börja åka in mot stan till älsklings jobb. Hörs sen igen, puss!

10 månader <3

Dålig uppdatering, usch usch. Jag har varit lite upptagen de senaste dagarna, så det var min anledning, hihi. Hade tänkt skriva igår när jag kom hem ifrån älskling, men jag orkade inte sätta mig hära.

Men men, ja. Som sagt så var jag med älskling igår. Jag åkte till hans jobb och mötte honom där, sen åkte vi hem till honom och kollade på någon film. Jättemysigt var det! Sen idag ska jag möta honom vid hans jobb igen, så ska vi ses en stund och mysa massor, eftersom det är våran 10 månaders-dag idag!



Brådis

Godmorgon cutiepies! Jag gick precis upp, och Ruffe är här om cirka en halvtimme för att hämta mig och Challe. Det betyder att jag har riktigt bråttom. Och efter jag har varit med Ruffe så ska jag åka iväg och träffa älskling, äntligen. Känns som att jag har varit ifrån honom hur länge somhelst!

Sov sött

Nu är det sängen som gäller för min del. Inte bara för att jag är trött, utan för att jag ska upp 10 imorgon. Ska träffa Ruffe.

Nåja, nu ska jag dra mig härifrån.
Nattinatti



Älskar låten!


Mysig dag

Nu är vi hemma igen. Sjukt nice dag! Somvanligt så kommer jag inte ihåg vad filmen som vi kollade på hette, men John Travolta var med iallafall. Blev rätt mycket skratt igenom filmen, så den får helt klart fem av fem toasters!

Nu ska jag sätta mig i soffan och äta Aladdin-choklad och dricka te, och titta om det går någon bra film. Hör av mig sen igen.



Haha, ursäkta mitt fuckface.
Men där är iallafall mössan som jag blev lite smått kär i, hihi.
Och Challe hittade världens fulaste pälsjacka, haha!






Jahaja

Nu står jag i kista med Challe i nån dataaffär, haha. Kuuuul liv! Vi ska strax dra och äta och så, sen blir det bio somsagt. Hittade en mössa inne på H&M som jag bara måste ha! Jag är helt förälskad i den .. Yaya, nu ska jag dra mig härifrån. PUSS

Kista

Nu är jag klar med allt fixande. Haha, mamma berättade precis att hon har snackat med Özcan på brödboden, och jag har blivit erbjuden helgjobb. Ihh, svårt val. Tycker verkligen inte om jobbet, men lite extrapengar skulle inte sitta fel? Nåja, nu drar jag och Challe till kista, hörs sen. PUSS

Just lite that

Sådärja! Jag har precis fönat och plattat håret, sminkat mig, fixat kläderna, och nu ska jag ta och måla naglarna tror jag. Sen när Challe kommer hem så blire bio!

Jag har lyssnat på denhär låten nu i en timme nonstop, hur bra somhelst. I love it!

Taio Cruz - Break your heart


Rise and shine

Halloj halloj. Jag kom precis ut ur duschen, aaasvarmt .. Nu ska jag föna håret och grejs, sen ska jag nog ta och göra lite frulle.

Nattbloggning

Jahaja. Har fortfarande inte gått och lagt mig. Gah, det värsta med lov är att jag alltid lyckas vända på dygnet. Toppen! Jag sitter iallafall här och dricker varm choklad, äter maraboooou och kollar massa bloggar. Har även tänt lite ljus i mitt rum, så det är riktigt riktigt mysigt!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa en bok, och vänta på att älskling ska ringa. Det är snart ett år sen vi träffades första gången, helt underbart! Det är helt sjukt hur mycket jag älskar honom. Han är världens underbaraste, och jag skulle aldrig någonsin byta ut honom mot någonting annat i världen!






Minnen



Haha, åh herregud .. Så sjukt roliga minnen som dyker upp när jag hör denhär låten. Produktionen i nian alltså, helt sjukt hur roligt det var. Miss it!


Hemma

Nu är jag hemma igen. Tidigare idag så åkte jag in till stan och mötte älskling, så åkte vi mot honom, för han skulle hämta lite saker hemma. Sen så åkte han till Tobbsan, och jag åkte och mötte Josse. Vi drog till pizzerian vid stationen och snackade lite om hennes ex som förövrigt inte är normal någonstanns ..

Så vi satt där nån timme och bara pratade på, om allt mellan himmel och jord. Till slut gick vi kanske lite föööör långt med snacket, haha. Josse berättade att hon brukar rapa alfabetet efter maten. Tydligen hennes naturbegåvning, se där se där. Det kan inte jag göra, så lite smått cool är hon faktiskt.

Du är perfektion.

Nu är jag uppe, gah va skönt jag har sovit. Jag har småminkat mig och fixat lite sånt. Och nu ska jag ner till centrum en liten snabbis. Sen runt 3 ska jag åka iväg och möta älskling vid hans jobb, sen ska vi åka hem till Tobbsan och hämta älsklings datasladd som jag glömde lägga ner igår, oops ..

Hursomhelst så har jag lite smått bråttom nu.
Skriver sen, hare bra sålänge!


Never thought i could love you the way I do.

Oh, vaknade precis. Hade visst somnat i soffan, hihi. Tänkte strax krypa ner i sängen och sova igen, men först ska jag uppdatera hära. Idag, eller ja.. Igår blir det ju iofs. Hursomhelst så vaknade jag vid 12, så fixade jag mig och käkade och så, sen åkte jag mot Tobbsan bor, för älskling var dära. Så kom jag dit och kollade på film och sådära. Sen skulle jag och älskling hemåt.

Anyway. Nu sitter jag och hickar som en riktig mupp, haha. Det låter så jävla fult "huiiii!" typ, något i den stilen, haha..? Åhh, hittade precis dendära låten "vad söt du är, du är underbaaaaar, jag skulle göra vadsomhelst för att få lära känna dig". Minnen or what? Haha, aw ..

Ajdå, dethär var ju inte det jag räknade med. Nu är jag alldeles för pigg. Känns som att jag har druckit typ 5 redbull eller nåt, inte bra inte bra. Ska iallafall försöka sova nu.
Nattinatti! 

Inte alltid lätt

Gah, så jobbigt. Jag sitter och lyssnar på massa söta låtar och saknar min älskling massor. Inte alls längesen vi sågs, några timmar sen bara. Men jag saknar honom sjuuuukt mycket. Jobbigt jobbigt ..

Nåja, nu ska jag dra mig mot sängen. Är så äckligt trött.
Nattinatti!



Bara onödigt

Yiiho, nu är jag snart klar med mitt rum! Nu ska jag bara fixa in ena hyllan, sen är jag klar. Tummen upp för det! (Y)

Idag väckte Challe mig typ 10 i 10 och sa att Ruffe skulle vara hära om 10 min, då skulle vi vara klara nere vid parkeringen. Så det var bara att hoppa upp, försöka fixa håret, vilket var omöjligt (alla som har sett min morgonfrilla förstår..). Så jag satte upp det i en toffs och småsminkade mig (måste snåla på sminket eftersom mitt smink blev stulet av någon fattig jävel på nyår) , och gjorde mig iordning. Och jag hann tillochmed äta en macka innan han kom. Inte illa alls! Sen åkte vi iväg och fikade och sådära, sen åkte vi hemåt igen, haha. Så onödigt, hade lika gärna kunnat somna om liksom ..

När jag kom hem så drog jag ner till centrum lika fort igen. Jag var så sjukt sugen på kyckling, haha typiskt mig. Så jag åkte ner och köpte det, läsk, chips och lite annat. Sen kom jag hem och käkade lite, och sen åkte jag till sollentuna och träffade min fina älskling. Vi satt och mös lite i sollentuna, sen åkte han mot Tobbe och jag åkte hemåt. Tog ett tag för mig att komma hem, för mitt tåg var en halvtimme (!!!!!!!) försenat. Well well. Sen har jag inte gjort så mycket mer än ätit kyckling och fixat massor på mitt rum, yihoo. Nu måste jag nästan bli klart med rummet, hihi.

JIPPIJAG!


ps. Har suttit och någon låt med idol-Calle heeeela dagen, kan inte sluta. Jobbigt läge..
ps2. Någon som känner för att springa och köpa polly till mig? Skulle vara yummie..
ps3. Finns det någon regel på hur många "ps" man får skriva? Isåfall skiter jag i det. :)
ps4. Nu ska jag kiiiila.
ps5. Bara för att liksom.

Hej 2010!

Sådärja, jag har precis tagit en dusch och så. Så nu ska jag strax dra mig mot sängen. Tänkte bara berätt lite snabbt om nyår innan.

Jag drog först till väsby och träffade Emelies pojkvän. Jag köpte lite öl av honom och så, sen drog jag tillbaka till väsby station och skulle ta bussen. Men den skulle inte komma förrän en timme och 20 min senare, så jag drog till sollentuna istället och tog bussen mot danderyd. Sen därifrån tog jag bussen mot täby, så mötte älskling mig dära. Sen drog vi till något ställe dära och hade det trevligt. Vid tolvslaget stog nästan alla från festen utanför, och där stog jag och älskling och firade det nya året med en nyårskyss, hihi. Ett tag senare så åkte vi hem till Tonis kompis Viktor istället. Riktigt mysigt. Alla var trevliga och sådära.

Vid 4 ungefär så började vi gå hem mot Tobbe, som vi sov över hos. Myyyyyyyyyyyys!

Det var mitt nyår, snabbt och kortfattat. Riktigt trevligt, hihi. Nu ska jag gå och sova. Ska upp tidigt imorgon.
Nattinatti. Puss!

RSS 2.0