gröna vofflor, yummie!

hej på er! nu har jag kommit hem&har äntligen tillgång till datan. phew! jag snackade alldeles nyss med johan, han är så sjukt söt asså!

iallafall. igår så åkte jag ju in till stan med josse&freja, vi hängde lite bara&gjorde inget speciellt. sen gick josse, freja, emil&någon annan snubbe på bio, &jag ville inte göra det, så ja. jag struntade i det, jag väntade på dom i stan medans. jag mötte upp marcus en snabbis. haha, tråkigt. jag var rätt osocial mot honom sa han idag. jag stog&snackade i telefonen när jag skulle prata med honom. det ber jag verkligen om ursäkt för!

iallafall, sen drog vi hem till freja&käkade gröna vofflor (det var karamellfärg i). det var gott! haha, sen skulle vi sova, så ja. då gjorde vi det! sen gick vi upp rätt sent idag&chillade hemma hos freja. sen åkte vi till märsta, &freja följde med mej hem&josse åkte hem. sen när vi kom hem så fick jag mammas kort&skulle ta ut 500 kronor till två kompisar. så vi passade på att gå in på ica. jag&freja kände suget efter tacos chips, så vi köpte det, choklad&en stor fet cider. haha, lite najs! sen så var freja tvungen att åka hem, så ja. nu sitter jag ensam i rummet&diggar min palåt. haha, kärlek till den!

aja, nu ska jag ta&duscha, sen ska jag gå&dejta kudden! jag har en lång dag i skolan framför mej imorgon, haha. sorgligt men sant! så ni får ha det så bra&sova gott!

boorn to be cheeap, lala

nu ska jag alldeles strax dra dra mej mot stan, ska bara vänta på att challe ska bli klar! kan ta lite tid när det gäller henne, men aja. vad som händer i stan får vi väl se. måste hitta på någonting, innan jag ruttnar bara.

jag hör av mej senare när jag kommer hem! ha en rolig kväll, &sup inte för mycket, höhö!

jag vill haaaa!

hej på er! idag vaknade jag vääääldigt sent, inte så konstigt iofs när man tänker på vilken tid jag gick&la mej liksom.. jahaja, idag har jag inga planer trorjag. hm, nej. det har jag nog inte. men jag är lite sugen påatt åka in till stan idag igen, så jag ska prata lite med josse&kolla vad hon ska göra, &fråga om hon vill följa med mej dit, huhu! jag är sjukt sugen på dendära varma chokladen som jag drack igår på sandy's, så om jag åker till stan, så ska jag ha en sån! ja, jag är rätt fattig just nu, men min mamma har pengar, haha..


damn, jag vill ha en egen hund igen! fråga inte varför jag börjar skriva om det. men jag såg precis massa bilder på sjuuukt söta hundar. jag vill inte ha någon stor jävel, utan jag vill ha en mellan, eller helst liten.



ge mej alla tre!

'detta har jag hittills gjort under 2008'

(x) kallat någon hora/slampa
(x) pissat utomhus 
(x) däckat
(x) spytt
( ) knarkat
(x) druckit alkohol
(x) sovit i motsatta könets säng
(x) strulat med någon i motsatt kön
( ) strulat med någon av samma kön
(x) raggat på främlingar
(x) kysst en främling
(x) dansat
(/) rymt hemifrån
(x) bakat
(x) sovit utomhus
( ) åkt bil med fyllo
(x) varit/är kär
(x) saknar någon
(x) sjungit fint (har försökt iaf, haha!)
(x) duschat med någon
(x) badat i havet
(x) skolkat
(x) fått ig
(x) fått mvg
(x) fjäskat för en lärare
(x) käftat mot en lärare
(x) snackat i telefon mer än 2 timmar
(x) fått blommor av någon från motsatta könet
(x) gett någon blommor
( ) sett en död människa
(x) varit på sjukhus

damn, jag har gjort en heldel ser jag!

min roliga dag i stan!

halloj! nu har jag äntligen kommit hem igen, efter en lååång dag i stan! jag skulle egentligen följa med hem till matte med två kompisar, men ja. utegångsförbudet är fortfarande kvar, så jag fick inte helt enkelt.. sorgligt men sant!

haha, iallafall! det roliga började vid märsta station, där vi såg idol 2004-paul vänta på tåget. vet ni vem det är? han är iallafall vääääldigt otrevlig. jag kollade&log på honom, &han kollade snett&gick vidare. URSÄKTA!?! vet han vem jag är? haha, nejrå. drev. men iallafall, sen åkte vi till stan, &jag träffade johan dära. vi gick runt lite i stan, sen ville han åka.. men, mohaha! ni har inte glömt att jag är madde med övertalningsförmångan va? jag höll honom kvar, elak som jag är! sen var han tvungen att åka, så ja. jag fick låta honom gå. damn, jag skulle inte ha gjort det! men gjort är gjort, tyvärr!

sen drog vi till sandy's&fikade. jag&josse tog en varsin megakaka&varm oboy, &freja tog kladdkaka&oboy, yummie! &efter det var jag typ tvungen att åka hem, alldeles ensam.. det var inte det lättaste ska jag säga. haha, jag hade några utländska killar efter mej, tre stycken! dom var inte roliga. eller visst, det är alltid roligt att få komplimanger, men tjena. när dom håller på dom som gjorde, då blev det bara jobbigt. anyway. sen åkte jag buss hem med challe (som kom&mötte mej på märsta station, tack darla!). &det första jag gjorde när jag kom hem var att äta min stora feta kebabtallrik som min mamma köpte till mej, taaaaaaack mamsen!

just my luck!

damn.. ni vet mina skor som jag var såååå glad över? dom rosa. haha, dom var nog kanske inte så bra iallafall. jag har haft dom i ungefär en vecka, &dom är inte så bra längre. när jag var ute idag med hunden så trampade jag i en vattenpöl, &guess what? det kom maasssa vatten i skorna. inte okej! &nu är det försent att lämna tillbaka dom, vilket betyder att jag måste köpa ett par nya.. dubbeldamn! aja, bra var dom skorna alltså.

godmorgon!

hej på er, hoppas ni har sovit gott? det har iallafall jag! jag är faktiskt väldigt glad. det blir mer&mer besökare på bloggen varje dag. :) fast, ni är väldigt dåliga på att kommentera! haha.. aja, idag är det skola, för första gången på ett tag nu. jag sitter hära&väntar på att josefin ska bli klar, seeeeen ska vi dra! jahaja, efter skolan då? jag funderar lite på att åka till stan eller väsby&handla smink. mitt börjar ta slut nu, så det är väl lika bra att fixa det, innan det är försent. jag har bestämt mej för att köpa ett ljusare puder denhär gången. jag har kört på samma puder ett tag nu, som är väldigt brun. den passar inte riktigt så bra tycker jag, så ja. dags för ändring!

sen är jag lite nyfiken på min nya väska. jag bytte bort min svarta stora väska ''bögväskan'', mot jennifers lite större bruna väska. varför köpa nytt när man kan byta sig till snyggare saker? sååå mycket billigare, haha! nejdå. fast.. min ''nya'' väska är väldigt snygg faktiskt. haha, hör ni hur mycket jag skryter? - and i like it!

haha. nej nu har jag inte riktigt tid för att blogga. jag ska fortsätta sminka mej&fixa håret nu lite snabbt! hör av mej såfort jag kan..

sovgott

godkväll. jag har precis kollat på filmen she's the man. den var helt okej. det var massa fina killar i den, så.. haha, det är ett stort plus! aja, det är alldeles strax dags för mej att dra mej mot kudden. ska upp tidigt imorgon till skolan, så det är lika bra att jag går&lägger mej, så jag kommer upp imorgon! sov gott, sötnosar!

proppmätt!

hejhej. nu har jag precis ätit upp en halv kebabtallrik, &jag är typ.. överfull! haha, kommer typ spy närsomhelst, men jaja. jag ska strax kika på film med mamsen, challe, rebecca&chrille&käka godis, haha. jag kommer inte orka äta mera, men ifall jag typ skulle svälta ihjäl så finns det ju massa som jag kan äta.. haha, jag är lite smart iallafall!

aja, nog om min smarthet. det är fult att skryta, så vi slutar snacka om det. HAHA! aja, nu ska jag se vad det blir för film vi ska kolla på. hör av mej lite senare. :)

godmorgon sötnosar

hejsan. nu har min systerson kommit, sötnos han är asså! han kom inklampande i mitt rum&väckte mej med mammas skor på sej som är typ 546357843 storlekar förstora.haha, aja.. jag ska ner till centrum om en liten stund&fixa lite papper inför min praktikplats! jag måste åka&byta stav också känner jag. den börjar bli lite för stor faktiskt, haha. lite jobbigt att äta känner jag.

typ snark ..

jag har sjukt tråkigt justnu asså. jag vill ringa&snacka med johan, men.. det är elakt att ringa&väcka folk, haha. så jag skippar det! ringa sebbe kanske? jag struntar totaaaalt i om han sover, haha. nejdå. jag tror jag struntar i att ringa någon justnu. jag sitter&lyssnar på chris brown - superhuman, sjukt bra låt asså! värsta beroendeframkallande..

nej, nu ska jag ta&titta lite på tv, sen ska jag dejta kudden! sov gott allihopa.

-

"I believe that everything happens for a reason... People change, so that you can learn to let go. Things go wrong, so that you appreciate them when they're right. You believe lies, so you eventually learn to trust no one but yourself and sometimes good things fall apart, so better things can fall together..."

möten hit&dit

hejdär.  nu har jag suttit barnvakt, som jag gör helatiden (känns det som iallafall) .. nu är det överstökat för denhär veckan iallafall. nu har jag ingen aning om vad jag ska göra asså. blir väl chillmys med familjen skulle jag tro. jag fick hem ett brev idag igen om ännu ett möte som jag ska på. herregud, möten hit&dit, hela tiden! börjar bli lite jobbigt nu faktiskt, &dom slutar inte? haha. såfort jag är klar med ett möte så fixar dom en ny tid. jag kommer ju inte ha någon fritid snart, haha. usch! nejmen så är det. aja, nu ska jag sluta klaga&gå&ta bort mitt smink&ta på mej mina myskläder.

godnatt

jag borde ha sovit för längesen egentligen. jag ska upp om sju och en halvtimme, usch. jag kommer inte orka. men jag måste! så det är väl lika bra att jag går&rengör piercingen&fixar, &sen går&lägger mej på engång efteråt.

godnatt! snaaaark..

glass, johan&tomten!

hallådär. jag satt alldeles nyss&hade lite picknick framför min extreeeemt lilla tv på rummet. jag kikade litegranna på när johan uppträdde på idol, haha. herregud, jag kommer ihåg hur kär jag var i honom asså. fast, jag förstår varför. titta på honom liksom, vem faller inte för hans utseende&charm liksom? haha. iallafall, sen blev jag lite uttråkad. så jag klädde ut våran hund till en tomte, hon blev rätt söt faktiskt, haha.


idoljohan, fortfarande bara min! bara bara min! mohahah..

min glass, haha. den va yummie!

emma, världens sötaste tomte!

hiss&diss


- mina nya skor, stoooor kärlek!
- markus fagervall's nya låt if you dont mean it
- nyttigt godis
- min nya hårspray

- vinterkylan
- julklappsångesten
- alla mina möten överallt!
- min stora skräck, clowner. döööd åt dom!
- depplåtar, man blir så.. deppig.
- mulningar, stort nejtack!


jul-panik

hejhej. jag väntar påatt vattnet ska koka nu, så ska jag fixa makaroner&köttfärssås till middag. men eftersom det tar ett tag för vattnet att bli varmt så tänkte jag att jag kan ta&blogga medans. jag fryser sjuuukt mycket justnu asså! jag har tre tjockiströjor på mej&mjukisar, &ändå fryser jag? inte bra alls. jag tror att jag håller på att bli sjuk, tyvärr.

jag, challe&mamma satt&snackade imorse om julen. vi vet inte riktigt vart firandet blir. men vi funderar påatt lämna lilla märsta till jul&fira i falun hos våran mormor. själv tycker jag att det skulle vara roligt, &ser fram emot det. kommer bara bli skönt att slippa lilla märsta ett tag. när vi ändå snackar om juklappar så kan jag berätta för er att jag börjar få panik nu. mindre än en månad kvar, &jag har inte köpt en enda julklapp. hjääälp! jag vet inte ens vad familjen önskar sej. jag vet vad jag ska köpa till challe, men resten av familjen då liksom? aja. jag får ta&fråga allihopa vad dom önskar sej, &skriva ner på en liten önskelista helt enkelt.

nej, nu ska jag gå&fortsätta med middagen.

kul va?

hejsanhejsan! haha, jag satt helt inne i våra bästa år idag, eftersom det var sjukt spännande. &så mitt i allt så ringer telefonen, haha. damn! nejmen ja, så jag sket i slutet av våra bästa år&snackade med johan istället, haha. han är sjukt elak, han vill inte bygga en igolo (stavas det så?) med mej, damn! hahaha. jag får helt enkelt ta&bygga en själv! medans vi snackade så började jag småstäda på rummet faktiskt, fan va jag är bra asså! så, ja. nu är det typ lite mindre kvar att städa. haha, okej. mitt rum ser fortfarande ut som en katastrof, men liksom. whatever.. jag orkar inte bry mej om det justnu, så det tar jag hand om senare. haha. jag hittade förresten lite filmer som jag har spelat in ifrån tvn förut, &där mitt i allting hittade jag en video på dom två sista avsnitten där idol johan larsson var med. jag måste kolla på dom asså! haha, längesen fan.

leeeedig!

hej på er! nu har jag kommit hem igen, jag var&kollade på en restaurang om jag kunde praktisera där, när det är ordnat med anpassad skolgång. &det gick bra. så, nu är den saken avklarad, phew! nu kanske jag borde fortsätta med att städa mitt rum, haha. fast, bara tanken gör mej uttråkad. så jag väntar nog lite med det, tror jag faktiskt. jag ska gå&käka lite glass, &vänta på att vära bästa år ska börja! &sen ska jag tänka på att jag är ledig heeeela dagen idag&inte behöver göra nååågonting! förutom att gå ut med hunden iofs.. damn, haha! aja..

sömnsvårigheter & ångestbeslut, haha.

hej på er. jag är fortfarande vaken, jag som skulle gå&sova tidigt. haha, ja. så blev det med det. efter jag bloggade sist så gjorde jag lite varma koppen, eller. ja, knorrgrejs med kycklingsmak, som jag verkligen kan rekommendera. den är sjukt gott! aja, efter jag hade ätit så satte jag mej vid datan&tittade runt litegrann. sen ringde jag marcus&tjattrade lite med honom. men somvanligt så skulle han sova mitt i det roliga, så. jag somnade en liten stund i sängen efter det, men jag vaknade rätt snabbt&kunde inte somna om. synd om mej va? haha. ja, verkligen!

nu ska jag ta&värma på lite mera kycklingsoppa, eller så blir det glass. lite beslutsångest justnu faktiskt, haha!


jag rekommenderar den verkligen!

sista inlägget för dagen

hej på er! nu har jag kommit hem ifrån barnvaktsgrejset. det var najs som vanligt, käkade massa godis&skit, så nu känner jag mej extra tjock. haha! aja, jag är ännu inte klar med ständandet på mitt rum. haha, jag känner att dethär kan ta ett tag. men det är det värt! aja. nu ska jag ta&värma varma koppen&kika på någon bra film, sen ska jag gå&sova! sov så gott allihopa.

har man tråkigt så har man..

jag&challe hade sjukt tråkigt för en stund sen, så ja. vi tog fram kameran, &sjävklart delar jag med mej av några av bilderna.




mysdag

hej på er! idag vaknade jag hyfsat tidigt, runt tio ringde josse&väckte mej. så fixade jag mej&käkade lite glass till frukost. yummie! iallafall. jag skulle ha varit i sollentuna idag på möte&sen i skolan på möte, men jag orkade inte, så mamma ringde&bokade om tiderna. vilket betyder att jag är ledig tills klockan åtta ikväll när jag ska sitta barnvakt.. yees! men det lär bli en mysdag som gäller för mej. jag orkar inte bara ute när det är sånthär oväder. så ja, jag kanske ska ta&städa rummet? haha, det skulle verkligen behövas faktiskt! ja! nu ska jag städa rummet tills våra bästa år börjar, sen ska jag ta&värma på en varma koppen med kycklingsmak. har inte prövat den förut, så vi får hålla tummarna&hoppas på att den är god, haha..


sjuuukt kallt!

hejsanhejsan! jag kom alldeles nyss hem. mina planer för dagen blev inte riktigt som dom var planerade, precis som jag trodde. jag skulle ju vara med johan idag, men ja. detdära smset kom ännuengång. så vi får väl se om vi ses i veckan eller så. aja, jag åkte iallafall med josefin&jennifer till väsby, men vi vände ganska snabbt tillbaka till märsta&köpte kebab. det var najs, fast.. sjukt kallt! aja, nu ska jag ta&fixa middag! hör av mej lite senare sötnosar!

min dag..

godmorgon på er! hoppas ni mår bra? själv mår jag jättebra. jag vaknade för ett litet tag sen, &slog på tvn. &då blev min dag ännubättre, när robin b sjöng på idol repris. haha, go robin! aja. idag ska jag nog vara med johan, om det inte kommer någonting i vägen denhär gången. vi får väl hoppas att det blir som det är planerat helt enkelt. annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra.

nu ska jag hoppa in i duschen&fixa mej, sen ska jag&challe ner till centrum&köpa middagar till dagarna framöver.

puss

haha, no life..

Namn: madde theresia karlsson
Piercingar: öronen&tungan
Tatueringar: njet
Längd: 168
Skostorlek: 36
Hårfärg: svart, höhö!
Är du kär i någon: nej.
Önskar du att du bodde någon annanstans: ja, det kan man säga..
Tänker du på självmord: aldrig
Dricker du alkohol: haha, kanske de (a)
Använder du droger: big nono!
Röker du: yesbox
Vilket shampoo och balsam använder du: i dunno, ofta jag håller reda på namnet på mitt schampoo&balsam liksom..
Vad är du rädd för: nålar, uscha!
Gillar du att tvätta: haha, vet inte. har aldrig provat
Gillar du Berg-och-Dalbana: i <3 berg&dalbana!

SENASTE..
Film du hyrde: vet inte, det var ett tag sen.
Film du köpte: kommer icke ihåg
Låten du lyssnade på: pokerface - lady gaga
Låten du hade på hjärnan: fan.. jag kommer inte ihåg vad den heter.
Personen du ringde: mamsen
Tv program du tittade på: x-effect
Personen du tänkte på: hemlis, thihi! (a) 

ANTAL..
Gånger du varit kär: 3 gånger.
Gånger ditt hjärta brustit: 2 gånger.
Hjärtan brustit på grund av dig: damn, i dont know?
Gånger ditt namn varit med i tidningen: en gång, haha. stolt!
Ärr du har på kroppen: hm, ett på ena benet, ett på andra, ett på armen. sen är det nog inget mer.

SENASTE..
Bok du läste: haha, jag läser inte!
Personen du fick mail av: kollar inte mailen, så jag vet inte.
Personen du fick brev av: haha, gash. daniel l!
Personen du fick sms av: nynäsmarcus 
Gången hela din familj åt middag tillsammans: igår
Saken du köpte: hah, ett hål i tungan.

Vad har du gjort idag
: följt med min syster till en piercare i stan, sen inte så mycket mer.
Var det kul:  ja faktiskt, fan att jag inte har det på film.
Hur tidigt stiger du upp: haha, runt elva.
Gillar du att slåss: i love it!
Vad ska du göra idag: hm, kolla på film, bada, sova!
Är du seriös: yadi yadi!
Var har du ont: i min tunga, damn!
Använder du hårspray: haha, en om dagen är bra för magen! nejmen, ja. en självklarhet!
Kan du stå på händer: ohja! eller.. jag tror det?
Favorit serie: the hills, OC, gossip girl
Håkan Hellström eller The Ark: haaaaaaaaaahahahaaha.
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: nu är det inte kul längre!
Salt eller socker: socker, ofcourse!
Gillar du ketchup: mja, det funkar..
Är du glad nu: aldrig varit gladare *big smile*
Var du glad igår: haha, jaa. *big smile igen*
Känner du nån som jobbar på sjukhus: nej.
Kan du sjunga: daah, carola? släng dej i väggen..
Mer värt än guld: jag?
Spaghetti eller makaroner: spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: hawaii

gick inte så bra för mej..

jonte; fan va synd!
jag; du kan va synd.. *mohaha!*
jonte; du ÄR en synd!
jag; &du är... ELAK!

bra jobbat!

hej på er! justnu sitter jag här&äter min sena lilla middag, det fick bli varmchoklad&lite salamimackor för min del. börjar gå riktigt bra att käka mat faktiskt. igår fick jag en snickers av josefin, som tog en halvtimme att äta upp. idag köpte jag en till snickers som jag skulle äta när vi satt på tåget in mot stan. när jag hade ätit lite mera än halva (efter en kvart ungefär) så orkade jag inte försöka mer, så jag gav snickersen till challe. haha, så kan det gå! aja. jag ska ta ett varmt bad lite senare trorjag. sen vet jag inte om jag ringer johan angående imorgon, eller om jag eller han ringer imorgon. aja, jag hör iallafall av mej lite senare.

vadå jag har tråkigt? haha..

Ta fram mobilen...


Har du pussat nummer 2?
adis- nej, det har jag icke!

Vad har du för relation med nummer 20?
cissi- min fruga fan!

När ska du träffa nummer 30?
david med problem- haha, aldrig!

Är nummer 18 söt?
christansson- big nono!

Vad var ditt första intryck av nummer 13?
calle- haha! snälla :'d

Gillar du nummer 14?
chippen- min ''bror'' .. klart jag gillar honom!

Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?
ahrenbrandt- njet

När ska du träffa nummer 25 nästa gång?
danielanna- jadu. när solen blir grön typ?

Är du nära vän med nummer 23?
csz- haha, nejnej..

Har du gått på bio med nummer 4?
anni- nej

Skulle du kunna gå ut med nummer 35?
egon- aldrig i hela mitt liv! been there, done that!

Vad pratar du och nummer 5 oftast om?
barnvaktsanna- haha. allt möjligt!

Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?
BUNN1E- ja, why not?

Vad har du och nummer 24 för relation?
danne- tror att det är min fd kompis kusin. vi har ingen relation alls..

Vad skulle du vilja göra med nummer 26?
datakillen- det gamla vanliga. tvinga honom att köpa cigg till mej, haha!

Vad är det bästa med nummer 8?
boman-  hm.. att han nästan alltid har tuggummi!

Brukar du och nummer 16 träffas?
ciggen- haha, daamn. vemfan är de?

Vad tycker du om nummer 6?
becca- hon är min fucking sötnöt!

hur blir min kväll..?

hejdär. nu har min syster också piercat tungan. hon tyckte det gjorde skitont, &jag kände ingenting alls. haha, konstigt fan.. aja, så är det. nu ikväll vet jag inte vad jag ska göra. planerna var att vi skulle vara några stycken hemma hos josefin&jennifer på tjejkväll. men det blev inte så, så ja. jag vet inte om jag&challe ska dit iallafall eller om vi ska stanna hemma&göra ingenting. hmm. hursomhelst så måste jag gå&sova rätt tidigt, så jag kommer upp i bra tid imorgon tills när jag ska träffa johan. aja, vi får helt enkelt vänta&se hur det blir. jag hör av mej lite senare.

godmorgon!

hejsanhejsan! jag ska alldeles strax följa med min syster in till stan, för hon ska också pierca tungan. haha, man kan lugnt säga att hon har panik alltså! haha, roligt faktiskt. nej, nu måste jag fortsätta sminka mej så vi kan åka någon gång, &få dethär gjort. jag hör av mej sen när jag kommer hem igen.

puss!

middagsdags!


hej på er! justnu sitter jag&äter/dricker min middag. det blev varma koppen som gäller för mej justnu, &några dagar framöver tills svulldnaden har lagt sej. jag är inget big fan av varma koppen, men deras potatis&purjolök är faktiskt väldigt god. någonting jag rekommenderar faktiskt. när jag har ''ätit'' klart min lilla middag här så ska jag ta&suga på en isbit eller två. ha en bra kväll!

bilderna jag lovade

jag har ju lovat bilder på skorna jag beställde, &på min piercing. så here you go. eenjoy!



haha, chilla ville också vara med på bilden.

sådär, väldigt svullen&så, men jag tog den igår, så det är inte så konstigt.

mina nya rosa skor är kärlek!

hejdär. nu har jag kommit hem. blev ingen fest för mej fan, jag fick inte för mamma eftersom jag har utegångsförbud. daaamn!

iallafall, piercingen mår jättebra&jag har inte tröttnat på den ännu..  haha, sen har jag varit&hämtat ut mina rosa skor, som jag också kommer slänga in bilder på. aja, nu ska jag dra mej mot tvn&ta&käka någonting, jag är gaalet hungrig!

förresten. jennifer gav dagens kommentar. vi gick&snacka om mitt ex när vi gick runt i kista centrum, då sa hon;
'' *namn* hade smak.. ända tills han lämna dej för den andra.. '' haha, naw. sötnöt hon är asså!

pusss

grattis you-so-fin(e)!

godmorgon allihopa! hoppas ni har sovit gott? själv har jag sovit lite halvt, min piercing gör väääldigt ont asså. haha, men vill man vara fin, får man lida pin, eller vad säger man? haha..

idag ska vi fira josefin som fyller sexton år, stoooooort grattis till dej gumman!

aja, nu måste jag skynda mej. ska sminka mej, byta kläder, packa ner allting i min väska som ska med idag. allt ska bli perfekt idag! justeja, idag ska även challe pierca tungan, haha! hoppas det går lika bra för henne som det går för mej. min piercing funkar jättebra asså.

puss

tungpiercing, yeye!

hejsan på er, sötnosar! vet ni vad? nu har jag äntligen tagit hål i tungan! jag fattar inte varför jag var så nervös, haha. det gjorde inte det minsta ont eller så, som jag förväntade mej att det skulle göra. &det gick sjukt fort. på bara en kvart hade vi fyllt i alla papper, piercaren ringde hem&vi blev piercade. najs najs! jag har inga bilder nu tyvärr, men det kommer!

aja, nu ska jag kolla på tv&vänta påatt johan ska ringa mej! ja, jag kan faktiskt prata - väldigt bra om jag får säga det själv.. lite läspningar&så, men det kan jag tåla, haha..

pussen

jag kommer dö..!

hej på er. nu har jag kommit hem ifrån mötet i skolan&käkat min sena frukost, och allt sånt. imorgon får jag min lön, vilket betyder att jag&min bror ska åka&pierca oss, hjääälp! jag är sjukt nervös. undrar vem av oss som kommer få ondast? jag ska pierca tungan, och han ska pierca ögonbrynet.. hm, jag kommer få ondast, jag känner det på mej. typiskt min tur liksom, haha.. aja, asså, det är inte förrän imorgon, &jag sitter redan&har ont i magen&skit. mygod!

puss

ge mej ben&jerry's!


åh. jag fick precis feta suget efter ben&jerry's basked alaska. fan.. när jag får min lön så måste jag köpa hem en sån!

jahaja, sen jag bloggade sist har det inte hänt så mycket. jag har kollat på desperate housewifes. sen har jag pratat i telefonen med johan. vi ska hitta på någonting i helgen, men vi vet inte vad. så både han&jag har i uppdrag att komma på vad vi ska göra. rätt chill!

anyway, justnu sitter jag här ensam&dricker min varma kopp te! sjukt gott&varmt.. imorgon ska jag på möte i skolan klockan halv ett, &sen ska jag följa med min syster&ta en spruta, så det kanske är lika bra att gå&sova så jag kommer upp imorgon liksom. fan, så ja. vi hörs imorgon sötnosar. sov gott!

puss                                                                    

två dagar kvaaar

hejhej, nu har jag varit ute för idag. jag är gaaalet trött asså! jag har iallafall varit hos polisen nu, &ska tillbaka nästa måndag föratt göra en polisanmälan.. iallafall, efter sollentuna åkte jag&challe till stan&åt på mcdonalds, haha. sen kom josse också, &efter ett tag kom julle, jonte&.. vad den andra heter kommer jag inte ihåg, men han såg ut som magnus pappa. så vi kallar honom papp-amagnus, okej?

iallafall så skulle jag&julle dra&ragga cigg, haha. så går vi fram till ett konstigt gäng med män som lär ha varit över 40

jag; ursäkta?
killen; yes?
jag; skulle jag kunna gå en cigg?
killen; hahahaha *ställer sej med ryggen mot mej&släpper värsta skiten*

fyfan va äcklig.. aja, det blev inte så många cigg för oss asså, haha. men så är det iallafall. äh, skitsamma. nu är det iallafall två dagar kvar tills jag får pierca mej&får mina skor. haha, värsta nedräkningen, men jag ser verkligen fram emot det liksom, så det blir så.

puss

irriterande..

godmorgon.. eftersom jag inte har någon skola idag så hade jag tänkt sova eeeextra länge, men så blev det inte. jag hade tydligen tid hos sollentunapolisen klockan nio.. ''typ, va?'' var det första jag sa när mamma väckte mej. fan, så blev det med den sovmorgonen liksom. så mamma fick boka om en ny tid till lite senare idag. ooorkar inte! men det är lika bra att få det gjort, så är det avklarat. sen är det bara nästa skit kvar. uscha, aja. sluta klaga fan! jag ska äta på mcdonalds efteråt, så jag har väl något att se fram emot i guess.

puss på er!

en dag i stan..

hej på er. idag har jag haft mitt skolmöte, finally! jag har berättat för lärarna som var med på mötet vilka ställen jag skulle kunna tänka mej att praktisera på. blev mest olika cafeér&så, galet najs! sen när mötet var slut så väntade julle&hans kompis hampus (trorjag han hette?) nere vid stationen på mej. så jag bad dom ta bussen ner till centrum, men när vi väl var där så bestämde vi oss föratt vi skulle åka in till stan istället. sagt&gjort, väl inne i stan så hände inte så mycket. rätt tråkigt faktiskt, så jag åkte hem runt åttatiden. när jag väl kom hem kände jag mej som en isbit, så mamma fixade lite te till mej, som jag sitter&dricker justnu.

jag har lite panik nu faktisktm inför dethär med julklappar. vad ska jag köpa till min systerson som är ett och ett halvt år? vad köper man till en femtonåring, en nittonåring? min storasyster&hennes man? nej, såntdär är svårt. &att dom säger att dom inte önskar sej något gör inte saken bättre direkt. aja, jag får väl ta&fundera lite på detdär&kolla runt.

och apropå ingenting. idag är det tre dagar kvar tills jag får ta hål i tungan, ohlala! &samtidigt kommer julle ta hål i ögonbrynet. väldigt najs! aja.. nu ska jag titta vidare lite på playahead&sånt shit, sen ska jag ta&kolla lite på tv&sen sova!

förresten, jag kommer ordna lösenord på min blogg, så om ni vill fortsätta läsa så får ni höra av er till min pa, eller adda min msn ( [email protected] ), så kan ni få användarnamn&lösenord.

pusss!

godmorgon soetisar

godmorgon! jag blev alldeles nyss väckt av julle som ringde, den jäveln! haha, nejmen. jag haaaaaatar verkligen när folk ligger mej på morgonen. anyway, jag börjar skolan klockan tolv, så jag måste lite te, &sen ska jag sminka mej&fixa. haha, fullt ös! efter skolan kommer jag ha möte, sen ska jag sitta barnvakt ikväll, så det blir inget stan för min del. fan, jag som ville åka dit idag igen. aja, jag tjänar caaaaash, så det är lugnt! haha. fint! aja, ha en bra morgon allihopa.

pussen!

rolig dag med roligt folk!

hej på er! fullt ös denhär dagen asså. haha. jag åkte in till stan med josse&freja runt fyratiden tror jag att det var. när vi kom till tc så mötte jag johan dära. vi han bara snabbprata, sen var han tvungen att gå. tyvärr, fan asså. aja, sen när johan gick så drog vi till plattan&mötte upp julle&lina, så stog vi&snackade dära ett tag. sen blev det jobbigt att stå, så jag&julle gick iväg till dom röda bänkarna&snackade lite skit. sen efter typ 10 minuter ungefär kommer josse, freja&lina, &ropar till julle att en gubbe hade tagit josses pengar som hon hade tappat på marken, &vägrar ge tillbaka. så vi allihopa drar till gubben&julle börjar tjaffsa om pengarna. men det blev inga pengar tillbaka, så julle ringde polisen. så kom polisen efter ett tag&så. sen satte vi oss inne på plattan, för vi frös somfan. så satt vi där inne, jag, josse, freja, julle&johnny. efter ett tag började jag&johnny snacka om feta minnen, haha! aja. sen orkade vi inte vara kvar, så vi drog hem.

när jag kom hem så fixade jag en stooor kopp te&käkade chokladen som jag fick av josse (tack yosofine!) sen ringde johan mej, så snackade vi ett litet tag. så söt!

aja, nu ska jag börja göra mej iordning föratt dejta kudden. börjar tolv imorgon, så det kanske är lika bra att gå&sova så jag kommer upp imorgon! sov gott allihopa.

pusspuss

nu är det fyra dagar kvar!

hejdär. jag är har ingenting att göra justnu fan, jag är sjukt pigg! eller ja, jag är inte sjukt pigg. men jag är inte trött, så om jag skulle gå&sova nu så skulle jag ändå inte somna. så det är lite onödig att gå&sova nu liksom tycker jag..  nejmen,  imorgon blir det sovmorgon för mej, eftersom jag inte har några planer alls. rätt chill faktiskt!

juste! nu är det baaaara fyra dagar kvar tills jag tar tungpiercingen&jag får mina skor, kääärlek!

Zooma
nej, jag orkar inte vänta!

go johan larsson!

jag hittade precis denhär bilden ifrån idolsigneringen i stinsen, fan, jag saknar den lilla sötnosen!

låååång dag!

hejsanhejsan! jag kom hem för ett litet tag sen ifrån jossan&jennifer. vi kollade på tv, muppade oss&typ gjorde inget speciellt egentligen, haha. sen när jag kom hem så kollade jag på madagaskar med familjen&käkade middag. nu sitter jag&väntar påatt freja&josse ska komma, så ska vi hitta på något kul. finns inte så mycket att göra här hemma, men någonting borde det finnas? aja, annars får man väl använda lite fantasi i guess. aja, nu ska jag sitta&vänta påatt dom små mupparna ska komma hit. hörs senare!

puss

smakprov

godnatt godnatt på er! jag sitter&väntar påatt min färgning i håret ska bli klart, så jag kan skölja ur det&gå&lägga mej någon gång.. det bli svart färg, ovanligt va? jag ska nog inte köpa svart färg igen, utan brun. mörkbrun färg eller något sånt. blir nog skitbra! haha.. ahaja, imorgon ska jag träffa johan inne i stan, vad vi ska hitta på har jag ingen aning om. sen efter det ska jag raka spåret hem till jossan&jennifer, &sova över dära. väldigt najs! vet ni vad? jag tror jag kommer dela med mej utav några bilder iallafall ifrån festen, inte många. men lite godbitar ska ni få se, mohaha!


jennifer, freja&jag i tensta innan festen.


josse&danne, sötaste paret. <3


jennifer, freja&jag. jag blev inte okej. så tyvärr.


jag&jossan


jennifer, freja&jag igeeen!


josse, jennifer, freja, jag&jossan. (nej, jag&jossan strular inte, haha!)


en halv danne, jennifer, freja, jag&jossan.

sådärja. blev ju ändå rätt många bilder? aja, nu ska jag ta&tvätta ur hårfärgen, sen ska jag sova så jag är pigg imorgon!

pusss!                                               

snälla bli den 20e?!

hejsanhoppsan! nu har jag kommit hem igen. jag var ju med josse, jossan&jennifer if you remember? vi kollade på film&käkade chips, popcorn, pepparkakor (som jag har tjatat om i veckor nu), morötter, gurka&.. vad heter det nuigen? sånt dära sås som man har chips&grönsakerna till? haha, aja. filmerna var rätt bra. iallafall den första. sen så fick jag tillbaka kameran som jossan har tagit hand om. så nu har jag alla bilder ifrån festen i lördags i datan. men ett litet problemo. jag får inte lägga ut bilderna förrän jossan, jennifer&josse har sett bilderna. så ni får ha tålamod&vänta lite, mahaha!

anyway. nu är det iallafall bestämt! nu ska jag göra något som jag har velat göra länge, men inte har blivit av. så. den 20 när jag får min lön så ska jag åka in till stan direkt med josse, jossan&jennifer&pierca tungan! juste, min vän julle ska vara med också&ta hål i ögonbrynet. det kommer bli najs! jag har en liten känsla i magen som säger att jag kommer banga ut i sista sekund. men nono! det ska jag verkligen inte höra.. absolut inte! oh jävlar, nu är det bara fem dagar kvar.. hjälphjälphjälp! juste. det betyder att det bara är fem dagar kvar tills mamma hämtar ut mina rosa skor, yippiyeeeey!


ser väl inte så farligt ut?


juste.. innan jag avslutar inlägget så vill jag säga grattis till julle, han&hans tjej firar en månad idag. eller ja, inte bara grattis till julle, grattis till denice också (hans flickvän)! hoppas det inte blir som mitt förra förhållande bara, hosthost.. nej, det blir det nog inte. lycka till med erat förhållande, &glöm inte att jag ska vara gudmor till era barn!

massa pussar på er allihooopa!

kväll med josse, josefin&jennifer!

hej sötnosar. nu sitter jag här hemma med challeballe&becca. vi har precis spelat tvspel, haha. 'riding star' hette det typ. haha, becca söööög! aja, man kan ju inte va bra på allt? men så är det.. jahaja. nu lagar mamma middag, &efter det så ska jag dra hem till josefin&jennifer, och jag tror att även josse är dära. så ska vi hitta på någonting. &jag ska sova där imorgon också. lite chill faktiskt! aja. nu ska jag gå&vara lite social med familjen. lite kommentarer skulle förresten inte skada.

puss!

true true true!

i guess there's just a part of me that likes to bring you down, just to keep you around.
'cause the day that you realize how amazing you are you're gonna leave me.

H&M-kollage!



jatack!

ge mej glass!

jag och challe kände hur mycket vi saknade glassmaken idag på något konstigt sätt. så vi tog bussen ner till centrum&skulle köpa glass, men.. den var slut? crap, så vi köpte chips&läsk&åkte hem igen, väldigt besvikna.. haha. nu väntar vi på att chrille ska komma hem till oss, så ska vi dra ner till stationen&fixa cigg, yeeey! fast.. jag vill faktiskt fortfarande ha min jordgubbsglass!




markus fagervall



yes, jag är kär i denhär låten. go markus, go markus!
förresten markus, vill du gifta dej med mej? haha.

so what, im still a rockstar

hej igen. blev inge stan för min del. hur mycket jag än smörade&bad om att få åka till stan så började mamma prata om mitt utegångsförbud, suck! varför?! jag har lärt mej en jävla stor läxa, &kommer verkligen inte göra samma sak som jag gjorde föratt få utegångsförbudet igen. men nej då, jag ska stanna i märsta ända tills mamma har bestämt att mitt utegångsförbud är slut.. sug! aja. får väl ta&lyssna på vad hon säger, så kanske jag släpps ifrån dethär utegångsförbudet någon gång. jag kommer dö fan. jag som är van vid att vakna, åka till stan, komma hem sent, sova, vakna&göra om samma sak igen. aja, jag får helt enkelt ta&stå för mina konsekvenser&gilla läget..

nog om det! nu är det såhär, att jag vill ha massa flera läsare. som det känns nu, så är det astråkigt att blogga. cirka 30-40 läsare om dagen? komigen nu! jag vill ha mer läsare, &massa mera kommentarer!

puss på er!


oh crap ..

god dag. idag har jag försovit mej (igen!).. jag måste börja ställa någon annan väckarklocka, eftersom min telefon inte ringer ibland när jag har ställt den på ringning. lite konstigt faktiskt. aja, anyway. nu ska jag sminka mej&byta om sen ska jag åka iväg.



puss

en vecka kvar!

godkväll.. eller, godnatt på er allihopa! jag glömde bort att blogga när jag kom hem, så jag får väl ta&göra det nu. jag har suttit barnvakt för ett tag sen. &det var lika chill som det alltid är. efter en stund av barnsittande så kom chrille och överraskade mej&challe med cigg. då var han mer än välkommen, haha. sen när annakarin kom hem så drog vi vidare hemåt, så stannade vi vid josse&snackade lite. sen drog vi hemåt igen. sen dess har det inte hänt så mycket.

nu är det förresten precis en vecka kvar tills jag får min lön&mamma hämtar ut mina rosa uggs. väldigt najs! hur får man en vecka att gå fort? hm.. aja, det löser sej. nu ska jag ta&titta lite på tv. jag skriver mera imorgon bitti.

sov gott

sovmorgon

godmorgon, eller. goddag kanske man ska säga? jag vaknade för en liten stund sen, tyvärr så försov jag mej. jag skulle följa med yosofine&handla en jacka i sollentuna, sen skulle jag till sollentunapolisen&prata lite med ena polisen (nej, det är inte jag som har gjort något elakt eller någonting sånt. jag är bara vittne..) men det löste sej. jag fick en ny tid dit, så det var ingen större fara. ikväll ska jag sitta barnvakt igen. fan, jag kommer bli rik denhär månaden! alla gånger som vi har suttit övertid&skit, dethär kommer bli bra!

aja, nog om det. nu kom min syster med min sjukt söta systerson leo. jag måste leka lite med honom, så. vi hörs senare!

pussss

oops..




matlagning på g!

hejsan. idag har jag inte gjort mycket alls, typ sovit mesta dels av dagen. jag kände att det behövdes för att få bort min huvudvärk. jag hade världens underbaraste dröm, haha. så ringer min mobil&förstör allting, är inte det rätt typiskt? haha, fan.. nu ska jag ta&laga mat med mamsen, så vi får höras lite senare.

puss!

inget speciellt

hejdär. nu har jag kommit hem ifrån annakarin, där jag&challe sitter barnvakt you know! det var lika chill somvanligt, så det finns inget speciellt att berätta därifrån. nu känner jag att jag börjar bli trött, så det är lika bra att gå&sova nu. vi hörs imorgon, sötnosar.

puss

ohyes

its a little too late for you to come back
say its just a mistake
think i forgive you like that
if you thought i would wait for you
you thought wrong 

ångest..

hejsanhejsan! jag kan inte skriva så mycket, jag ska alldeles strax dra ner till kebaberik&handla tjockismat. jag orkar fan inte ställa mej&laga någon middag nu, så det blir så. jag träffade förresten pappsen inatt, för första gången dethär året. jag var inte i det nyktraste tillståndet, &jag skäms somfan. &han är inte direkt glad kan jag berätta för er. aja, finns inte direkt så mycket mer jag kan göra justnu iallafall. jag vågar fan inte ringa&be om ursäkt för hur jag var. jag kommer inte ens ihåg det, men ja.

aja! nog om det. idag fyller min lillasyster år, grattis till henne! vi har haft massa folk här idag (blöööuuuhhhh!) som firade henne. men ja, nu ska jag dra&handla min middag!

puss på er!

helvete

aldrig mer!

gulligt värre!

' madilens. fan, ska vi gifta oss? säger:

hörru dennis?

Dennis"Carrot"Karlström säger:

mm vad är det älskling?

' madilens. fan, ska vi gifta oss? säger:

jag känner att vi har gått igenom mycket tillsammans du&jag. vi passar lika bra som.. två pusselbitar, liksom.. ah, vill du gifta dej med mej? ;$

Dennis"Carrot"Karlström säger:

åå vad gulligta ttd u frågar, klart jag vill!


hett va?


fullt ös, medvetslös

hejsanhejsan. jag har spenderat kvällen med mina kompisar. först var jag hemma hos freja&tittade på film&kelade med frejas übersöta hund sally. sen åkte vi vidare mot märsta&mötte upp jossan&jennifer&käkade pizza på stationen, tack freja! :) sen kom josse&då tog vi bussen hem till jossan&jennifer&tittade på filmen ''mirrors'' eller vad den heter. sjukt läskig film, eller. inte så läskig, men sjukt äckliga scener. aja, sen drog vi ut&väntade på freja&josses buss. så följde jossan&jennifer med mej en bit hemåt.

nu måste jag alldeles strax gå&sova. jag ska upp tidigt imorgon&fixa någon utköpare till oss, sen ska vi på fest på chillvärmdö. very very najs! så vi hörs imorgon, &jag laddar även upp bilder då ifrån festen om ni har tur. nu när jag äntligen har fått tillbaka min kamera som jag trodde blev snodd från festen i augusti (trorjag det var?).. aja, gödnatt på er sockertoppar!

puss

hej jag är klumpig

jag har inte haft en lätt kväll/natt asså. jag har varit klumpigare än jag brukar vara, haha! först skulle jag&challe ta våran kvällscigg i köket, så ba hoppar jag upp&sätter mej på diskbänken, så sträcker jag ut armen utan att titta mej för, så ba smällde jag ena glaset. hahahaa! sen bestämmer vi oss föratt gå till statoil&köpa godis, sagt&gjort. så ska jag gå på isen, så spricker hela skiten (då fick jag flashbacks från förra gången när jag gjorde samma sak, vid precis samma is, när jag tappade min sko&inte hittade den igen.. scarry!) så blev mina ben blöta. så ska jag sätta fast hundens koppel vid en stolpe, så smäller jag huvet i en skylt på stolpen (som inte var där när jag kollade precis innan).. hahaha. sen kom vi hem, &jag&challe satte oss&åt chips&pizza, så smäller jag ett till glas. haha, aja. nu ska jag sova!

pusspuss

fastnar på hjärnan


ditt fel josefin!

''vill du ha en bit geisha?''

hejsanhejsan. lång dag igen, haha. idag drog jag&josse till värmdö igen&mötte danne. men han kunde tydligen inte vara kvar längre, &varken marcus eller patrik kom heller. så ja, det var bara att åka hemåt igen. när vi satt på tåget påväg hem så ringde abra&undrade om vi ville följa med till kista. jag pallade inte, så jag stannade kvar på tåget. men josse drog ditåt. så kom jag hem, hungrig som en varg. haha, ovanligt ..? så jag gick&köpte hem en kebabtallrik, tyvärr inte kebaberiks, men aja. jag får väl nöja med med det som finns i närheten.

snart kommer josse komma hit, så ska vi kolla på filmen som vi skulle ha sett tidigare idag. hon kommer sova över hära också, väldigt najs! fast jag vet hur kvällen kommer sluta; vi kollar på film&josse däckar för natten.. haha, sorgligt men sant. jag förväntar mej en förbättrning josse! (okej, det kommer inte bli någon förbättring, men aja.)

förresten så funderar jag påatt ändra hårfärg. aja, typ noll intressant, haha. aja. nu ska jag vara lite social med familjen. vi hörs senare!

oh, jag skulle förresten göra vaaaadsomhelst för en geishachoklad justnu! jag har käkat upp två stycken (nästan ensam) idag. så sjukt gott!




puss

men hallådär hetaste..


ja tack!

rip..

idag är det sex år sen min farfar dog,
vila i frid


hej jag har tråkigt.

Fullständiga namn? madeleine theresia karlsson
1. Ålder? 16
2. Vart bor du? märsta
3. Är dina föräldrar gifta eller skilda? skilda
4. Färg på ditt hus? gult
5. Hus eller lägenhet? lägenhet
6. När är du född? 92
7. Klass? 1an
8. Något jobb? jatack..
9. När gick du upp i morse? halv åtta
10. När ska du sova? om en liten stund
11. Duschat idag? jajamensan
12. Kramat någon idag? jafan
13. Pussat någon idag? nej
14. Vad har du ätit idag? hah, godis

SOCIALT

1. Hur många har du kysst? vet inte faktiskt
2. Vem kramade du senast? thindra
3. Hur många har varit otrogen mot dig? en som jag vet om..
4. Har du pojk-/flickvän? nej
5. Vem pratade du med i telefon senast? challe
6. Vem fick du senast sms ifrån? stoffe :$

FAVORIT
(just nu)

1. Film? ''dude, where is my car'' slår allt!
2. Låt? tears in heaven - eric clapton
3. Mat? taco
4. Dryck? redbull - tjurpiss, som matte säger att det innehåller, haha.
5. Färg? rosa, som mina nya skor! höhö, kärlek <3
6. Stad? - stockholm
7. Land? spanien
8. Ämne i skolan? finns inget kul i skolan
9 Människa? yosofine

SENASTE

1. Personen du tänkte på? lite secret faktiskt
2. Personen du kysste? haha, tim.
3. Gången du spydde? hm, på festen i augusti, usch asså.
4. Gången du grät? jag vet exakt! tre veckor sen, när challe berättade.
5. Pizzan du åt? förra veckan typ.
6. Gången du var i Göteborg? haha, när jag var ett.
7. Gången du var i Stockholm? idag
8. Gången du var full? ett tag sen faktiskt
9. Gången du var hög? har aldrig varit, kommer aldrig bli

 ANTINGEN ELLER

1. Svart eller vitt? vitt
2. Hund eller katt? hund
3. Ut och festa eller hemma och mysa? beror på vem man myser med
4. Tvspel eller datorspel? data
5. Singel eller upptagen? upptagen
6. Hångla eller ha sex? väljer nog hångla faktiiiiskt!
7. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? playahuvud
8. Ragga eller bli uppraggad? båda
9. Big Brother eller Paradise hotel? bigbrother, haha!
10. Blont eller svart hår? beror på vad "personen" passar bäst i
11. Har du blåa ögon eller bruna? blågröna
12. Choklad eller lakrits? choklad
13. Göteborg eller Stockholm? stockholm
14. Högerhänt eller vänsterhänt? högerhänt
15. Coca cola eller fanta? cola
16 Pizza eller kebab? kebaberiks kebab!
17. Randigt eller prickigt? randigt
18. Älska eller älskas? båda fan!
19. Leva eller dö? leva


hela dan varje dag!

shohejsan! nu har jag kommit hem efter en lång&rolig dag. jag mötte upp josse vid preem runt tiotiden, sen drog vi vidare mot stan där vi hängde runt en stund. sen runt tolv så åkte vi vidare till värmdö&mötte upp danne. det va rätt chill. efter ett tag så kom majo, &några fler snubbar som jag inte kan namnet på.. dom var jävligt dryga iallafall, right josse?

ena snubben; aha danne, vem av dom är din brud då?
danne; den blonda..
den andra snubben; aaha.. är dom typ grönan crew eller?


orka.. aja, sen runt femtiden så drog vi hem, &satt barnvakt. också najs! aja, sen så bestämde vi att vi ska ha vattenpips&festkväll i värmdö hos danne eller majo (inte riktigt bestämt än) på lördag. tjockt najs! fast.. det jobbiga är bara att jag måste fixa pengar till dricka. typ, hej pappsen! nejrå.. nejmen det löser sej alltid, så.

jahaja, jag fick alldeles nyss en sms-inbjudan hem till josse imorgon. vi ska kolla på film, ''mirrors'' tror jag den hette (?) med popcorn&julmust. lövely! .. eller, jag gillar ju inte popcorn, men.. julmust sitter aldrig fel, höhö..
aja, nu ska jag ta&duscha, sen ska jag sova tills jag väcks av josses ''kusten-är-klar-så-du-kan-komma-hit-sms''. haha..

godnattpussar på er!

sooovmorgon!

godmorgon! är det bara jag som hatar att folk ringer&väcker en på morgonen? så sjukt drygt.. aja, jag har en känsla i magen som säger att josse fortfarande sover (vilket hon inte ska göra).. så, då kan jag ju passa på att äta frukost&duscha, vilket jag aldrig skulle ha hunnit innan. perfekt! ... fan, nu ringer josse.

puss

äntligen!

nu har mamsen beställt skorna som jag har velat ha sjuuuukt länge, yesyesyes! dom kommer att komma i slutet av nästa vecka typ, &jag längtar masssssor!


Zooma

aight!

Robin Bengtsson. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

vinn idol förfan!

magkramp!

haha, herregud. fan va jag skrattar, hahaha.. ajfan, min mage gör så jävla ont justnu asså! ojoj! haahahahaha,

Majo, säger:

aaaaaav en alveeeeedon blev hon skön i hela kroppen flippar av en jolle och ett gram cola **

Deeeeeeeeeet man inte minns har man ingen skada aaaaaaaaav

Snart snart så * BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUM TYP SOM SOM VÄÄÄÄÄÄRSTA RAAAAAAAAACARBILEN * trallalalalala VIIIIIIIIII DE HÄR LAGRET ÄR VI GANSKA YRA FULLA PÅ EN ÖL OCH DECKAR EFTER FYRA . MEN NU * Typ ankan ba whiiiiooohaaAa trodde han

Majo, säger:

flyga från bääääääääärget man ba whoooooooooooooooa sen ba kiiiiiiiisen *BOOOOOOOM CRASH!* Rosaaaaaaaaaa anka


jatack!




ZoomaZooma
ja, man kan ju alltid hoppas att tomten läser min blogg.. :)

perfekt!

godmorgon. jahaja, nu är det slut på lovet.. hur lång tid är det kvar till nästa..? nejrå, men nu måste jag ta&börja sköta skolan om jag ska få pengar till min tungpiercing, måste ha de nu har jag varit taggad på den hur länge somhelst nu. jahaja, idag har jag inga direkt stora planer. jag ska till skolan, &sen ska jag sitta barnvakt, wooohuu!

jag, freja&josse har förresten planer om att åka på kryssning på josses födelsedag. väldigt najs! fast vi måste ha med en förälder, så om vi har tur så hänger mamma på! nåja, nu ska jag börja fixa mej inför skolan. vi höres senare!



puss på er!

do it like this

hejdär! hoppas allt är bra med er? själv mår jag jättefint.. jag har inte bloggat sen igår, men det beror påatt jag inte har varit hemma sen dess. jag drog in till stan med josse&challe. (som skulle till huddinge, så hon följde bara med på tåget) sedan mötte vi upp freja, jossan&jennifer i stan.. det var chill! sen drog jag, freja&josse vidare hem till matte&kollade på saw. uschen, läskig film faktiskt. eller, inte läskig, men ah. udda, haha. fast, jag skrattade mer än jag blev rädd om vi säger så. aja, sen slutade det med att vi sov över dära. det var najs! haha, när vi skulle sova så var alla rätt pigga, så vi satte på tvn, och datarataaa! det var girls of the playboy mansion. haha, yees! aja. sen somnade vi, &vaknade runt tolv. det var iallafall galet chill, &jag ska be josse lägga in bilderna på pa, så jag kan sno dom, &lägga in dom här och visa er!

nu ska jag strax gå&sova. så vi hörs imorgon!

puss på er

haaaaaaaaaaahahahaha!


RSS 2.0