allas horoskop. :)


juli blir en härlig månad för din del. du njuter av att flirta och finslipar dina sociala talanger. du kommer att få många nya vänner under dem här perioden. du träffar människor som delar ditt intresse för samhället och naturen, men också intressanta personer som är raka motsats. just det här breda spektret av olika bakgrunder, intressen och personligheter gör din bekantskapskretser till en av de mest populära den här sommaren. räkna med många utflykter, fester, middagar och sena kvällar. det här blir sommaren du aldrig glömmer.

under juni och juli kommer din familj att stå i centrum. är du singel satsar du mycket energi och tid på att bygga upp ett socialt skyddsnät. hela våren har det varit fokus på jobbet, men du har insett att ett sunt privatliv är grunden för att orka med en karriär. har du ett förhållande satsar du på det i sommar. du gör en massa aktiiteter tillsammans med din partner och du försöker att hitta nya gemensamma intressen som kan föra er ännu närmare varandra. ditt behov av närhet och ömhet är stor och du vågar äntligen visa känslor.

den här perioden handlar mer om dig som person än om dig i ditt yrkesroll. har du semester i juli bör du inte resa alltför långt bort. venus i kombination med månen gör dig väldigt hemkär så risken är stor att du vantrivs om du ger dig ut på en längre resa. en av dina närmaste vänner har allvarliga problem i sitt förhållande och hon kommer att dra in dig i sin konflikt. problemet är att du gillar båda parterna och du har svårt att välja sida trots att du känt din vän längst. försök att undvika att bli inblandad så länge du kan.

om du funderar på att resa i väg är den här perioden inte så lyckad. förlägg din semester så nära hemmet som möjligt eftersom du annars riskerar att missa ett riktigt bra jobberbjudande. du måste kunna visa att du är flexibel och arbetsvillig om du ska kunna avancera från din nuvarande position. dina chefer tar ingen hänsyn till semester när de vill rekrytera. om du arbetar den perioden är det viktigt att du håller dig skärpt. se till att ta intiativ, visa att du är självständig och var inte rädd för att ventilera din åsikt.

tempot på jobbet börjar sakta ner och du får plötsligt en massa tid över att göra allt småpyssel som du älskar att göra. du är extra mån om att utföra ett bra arbete med en kreativ touch. dina medarbetare är förvånade över hur kompetetent du egentligen är. du får sällan tid att briljera eftersom det mesta går på rutin, och alla åtsrammingar ger inget utrymme för det där lilla extra. nu när det är lugnt så passar du på att visa upp dina talanger. du njuter av att bli beundrad och det sporrar aig till annu bättre resultat
(jag)
du är fortfarande ett hett och eftertrektat byte på singelmarknaden. oavsett om du bjuder in till en flirt eller inte utstrålar du en sencuell charm som gör dig svår att motstå. har du ett förhållande kan svartsjukan ställa till det den här perioden. din partner är inte särskilt förtjust i att se alla hunkar som dreglar över dig. du måste övertyga din partner om att det bara finns en person i ditt liv. lyckas du få honom att acceptera dig som ett oskyldigt offer kan sommaren bli riktigt trevlig.

dunder slutat av juni och början juli blommar du ut i full skala. din karisma växer för varje dag som går och med ditt självförtroende. du känner dig stark, vacker och fri på ett sätt som du aldrig gjort tidigare. vill du göra något dramatiskt i ditt liv så är det rätt tid nu. du har styrkan och förmågan att ta dig igenom vilkan tuffa utmainingar som helst. din största tillgång för närvarande är att du ser saker i ett större perspektiv. just din förmåga att acceptera att det krävs motgångar för att växa ger dig en unik fördel i allt du gör.

juni och juli handlar mer om vänskap än om passion. du bygger upp en trugg relation med dina närmaste vänner. genom att tillåta dem se dina svaga sidor och inte bli chockerad när de visar upp sina mindre vackra jag växer ni samman på ett unikt sätt. ni bildar en liten grupp av människor som alltid backar upp varandra vad som än sker. den här sommaren bildar ni själva grunden till en vänskap som kommer prägla era liv under läng tid framöver. på jobbet är allt som vanligt, men lugnare.

under slutet av juni och början av juli är tempot lugnare både hemma och på jobbet. du känner dig balans för första gången på länge. du njuter av att leva i nuet och du undviker alla taknar på framtiden. du behöver den pausen från dina bekymmer även om den är kort. i mitten av juli vaknar du upp i verkligheten igen. du inser att du måste göra något åt din privata situation innan den glider dig ur händerna. har du en partner är det främst i förhållandet du har problem. ni har svårt att hitta tillbaka till varandra igen.
 
semester närmar sig och du börjar varva ner. på jobbet verkar det mesta redan gå på halvfart. i mitten av juni möter du en person som gör ett starkt intryck på dig. med en kombination av äkta empati och trolig kreativitet tar han/hom sig an allt i ditt liv. det du slås av är hur äkta den här personen verkar vara. han/hom har inget behov av att gömma sig bakom en mask. själv gömmer du dig gärna bakom en neutrel fasad för att undvika att bli sårad, nedtrampad eller sedd. du föredrar att vara en i mängden.

just nu är du inne i en riktig energisvecka och det märks på jobbet. du orkar inte påbörja några nya projekt och din vanliga idérikebom är som bortblåst. du känner dif otillräcklig och det gör dig vresig. tänk på att fasen är övergående. i början på augusti kommer du att vara ditt vanliga energiska och kreativa jag igen. har du en partner finns risk att för stormande gräl den här perioden. när du mår dåligt drar du gärna med din omgivining ner i ditt svarta hål för att slippa vara ensam.

det blir en intressant månad för din del. rent fysiskt ligger du på topp. du verkar ha kommit i gång med att både äta och träna rätt. du känner dig mer utvilad än på länge. dina vänner är förvånade över din nya energi, det tycks inte finas något stopp för hur mycket du orkar. psykiskt är det sämre. du har en barriär kring ditt inre och det är väldigt få som du släpper innanför dina skyddsmurar. dina vänner upplever dig som posetiv och öppen, men själva verket har du just nu en rätt negativ livssyn dom döljer sig väl.

Kommentarer
Postat av: Linda

Trevligt att vårat stjärntecken var rätt bra =)
Fin blogg du har förresten

2008-06-05 @ 19:09:38
URL: http://ThisIsLoppansLife.blogg.se

Nämen vad glad jag blir att just du vill kommentara detta inlägg, fortsätt med det sötnos!:

Vad är ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

Vad är din E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv precis vad du vill nu, men inget dumt som kan såra lilla mig, okej?:

Trackback
RSS 2.0