låååång dag!

hejsan. :) idag har det varit massa som har hänt, eller.. egentligen inte så mycket, men det känns mycket. jag vaknade iaf vid elva&tog en dusch. sen så gick jag challe&matte ner till centrum&köpte massa frukost, yummie på det! :) sen så käkade vi&så, sen så åkte jag&matte upp till arlanda stad&shoppade lite. han behöver lite nya kläder. så jag skulle hjälpa honom, men ah.. hans&min stil är heeeelt olika. han gillar dendära hiphopstilen, medans jag gillar lite mera märkes-gay-stilen på boysen. haha, heeelt olika. :o

men jag hjälpte iaf honom lite.. strumporna kom vi överens om, haha! :o sen så köpte jag en tubkjol eller tubklänning eller vad det nu heter, glömmer alltid bort.. men aja, nu har jag en sån iaf! :) skulle ha köpt två stycken, en svart&en rosa, men.. den rosa fanns inte i min storlek.. :(

aja, sen så bjöd brushan på donken, sen så åkte vi hem. när vi kom hem så började vi snacka om filmer som vi såg när vi var små. han berättade för mig att jag älskade någon film med tvättbjörnar. jag fattade inte vad han snackade om, men sen när ni hittade filmen&kollade på den så kom minnena tillbaka. haha, faaan. jag kommer ihåg nu när jag tänker efter hur många gånger jag kunde kolla på dendära filmen om&om igen, nonstop. helt sjukt, haha. menmen.

ja, det var väl lite om min dag. imorgon så vet jag inte vad jag ska göra. mer än att jag ska hämta pengar hos annakarin efter att vi satt barnvakt två gånger förra månan. vad blir det liksom? typ, ingenting? well well.. kan ju köpa nytt smink iaf, puder (som inte är för brunt, som challe är expert på att köpa till mig.. -.-)

oh crap, va långt inlägg. :o nu ska jag iaf be mattias kolla på filmen med tvättbjörnarna med mig igen, hihi. ha en trevlig kväll!


Kommentarer

Nämen vad glad jag blir att just du vill kommentara detta inlägg, fortsätt med det sötnos!:

Vad är ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

Vad är din E-postadress?: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Skriv precis vad du vill nu, men inget dumt som kan såra lilla mig, okej?:

Trackback
RSS 2.0